Setari Cookie-uri

iubire imposibila

povestea a inceput cu 8 ani in urma, eu casatorita el insurat; el seful meu si in urma schimbarii conducerii a fost dat afara, am ramas prieteni foarte buni si dupa o luna ne-am dat seama ca suntem mai mult decat prieteni, ca exista niste sentimente, dar pentru ca amandoi eram casatoriti nu puteam sa mergem mai departe in aceasta relatie.Ne-am intalnit, ne-am plimbat ca 2 indragostiti prin parc, ne-am sarutat si cam atat. Dintr-o lipsa de comunicare eu nu am raspuns la telefon si din cauza de orgoliu masculin nu a mai sunat a 2a oara. Au trecut 6 ani timp in care eu am facut 2 copii cu sotul meu el are un baiat cu sotia lui. Intorcandu-ma ,la serv dupa concediul postnatal din intamplare dau peste fostul meu coleg, sef, prieten si iubit si m-a invitat la o cafea iar de atunci ne-am tot intalnit
nileana30
Postat pe 24 Noiembrie 2008 16:17
suna placut, dar ...e ciudat caci sunt multi factori la mijloc. ce vrei tu defapt? ce vrea el defapt? ce idealuri, teluri aveti propuse, pentru ca va trebuii la un moment dat sa si stati de vorba gandind la rece, mai bine un zambet lung pe buze, decat o viata de chin, ai grija cu ceea ce alegi si cu ceea ce faci caci : ai un sot care poate te iubeste, ai 2 copii, ai o viata formata deja, crezi ca esti destul de decisa sa continuii asta? crezi ca merita sa suferi? caci asta include si suferinta, sa nu poti sa`l vezi cand vrei, sa simti ceea ce simte si el, sa iti dai seama cand e suparat, nervos, sa`l calmezi, sa`l mangai, sa`l asculti...sunt lucruri pe care nu le poti face si care o sa puna in genunchi la un moment dat...

be very very carefull
moalesciprian
Postat pe 25 Noiembrie 2008 14:16
De la: moalesciprian, la data 2008-11-25 14:16:26 suna placut, dar ...e ciudat caci sunt multi factori la mijloc. ce vrei tu defapt? ce vrea el defapt? ce idealuri, teluri aveti propuse, pentru ca va trebuii la un moment dat sa si stati de vorba gandind la rece, mai bine un zambet lung pe buze, decat o viata de chin, ai grija cu ceea ce alegi si cu ceea ce faci caci : ai un sot care poate te iubeste, ai 2 copii, ai o viata formata deja, crezi ca esti destul de decisa sa continuii asta? crezi ca merita sa suferi? caci asta include si suferinta, sa nu poti sa`l vezi cand vrei, sa simti ceea ce simte si el, sa iti dai seama cand e suparat, nervos, sa`l calmezi, sa`l mangai, sa`l asculti...sunt lucruri pe care nu le poti face si care o sa puna in genunchi la un moment dat...

be very very carefull

desi ai 24 de ani gandesti matur si ai mare dreptate in ceea ce spui dar atunci cand ai intrat deja in foc este nespus de greu sa mai iesi,suferi si nu te gandesti daca merita,te chinui pt ca iubesti,tie dor cand nu-l vezi esti disperanta cand nu stii si ti-ai dori sa fii cu el,eu duc asa o viata de aproape 10 ani si stiu perfect ce zic,au fost 10 ani plini de iubire ,chin si suferinta si nu stiu cati vor mai fi de acum incolo,ideea este ca el nu mai rezista si tot mai des ma intreaba ,oare vom fi vreodata amandoi,nu stiu ce sa-i raspun dar nici nu cred ca vom avea sansa si mai ales nu am curajul sa o iau de la inceput.
adistefi1970
Postat pe 12 Martie 2009 05:49
Mai exista si alta cale ... akum vorbeste justitiara din mine .....mult indragitul divort...
__LL__
Postat pe 12 Martie 2009 05:56
Parerea mea, izvorata dintr-o oarecare experienta mai indelungata, este ca trairile acestea absolut fantastice de dor, iubire fierbinte, nerabdare de a-l vedea pe cel drag, suferinta, frustrare si cate altele, exista ACUM, in situatia in care NU puteti fi impreuna. Poate ca, daca veti avea ocazia sa aveti un trai in comun, la inceput va veti crede cei mai fericiti oameni din Univers, dar viata de zi cu zi isi va aduce treptat si implacabil aportul de blazare, monotonie si daca nu vegheati asupra flacarii de pe altarul dragostei, aceasta se va stinge incetul cu incetul fara de veste.
Eu am ajuns sa-mi analizez acest sentiment (ma aflu intr-o situatie similara - traiesc o Iubire "interzisa") si primul impuls a fost, tot acela de a dori cu disperare sa traiesc alaturi de cel iubit.
Analizandu-ma prin detasare fata de situatie, ca si cand ma uitam la viata altcuiva, am inteles ca dorinta asta tine de un anume instinct transmis de generatiile anterioare (orice femeie cand se indragosteste se vrea maritata).
Aceasta este un fel de capcana din care daca scapi, ajungi sa-ti traiesti Iubirea fara a te agata de persoana iubita, fara a-l conditiona, a-i pretinde dragostea, fara a fi un cersetor, ci dimpotriva doar daruind Iubirea, Bucuria de a trai, sarbatorind fiecare clipa a vietii, fara a astepta recompensa.
Si sa stii ca celalalt va simti lipsa tensiunilor provenite din posesivitate, conditionare etc. si iti va raspunde pe aceesi lungime de unda.
6262
Postat pe 12 Martie 2009 09:41
De la: nileana30, la data 2008-11-24 16:17:10povestea a inceput cu 8 ani in urma, eu casatorita el insurat; el seful meu si in urma schimbarii conducerii a fost dat afara, am ramas prieteni foarte buni si dupa o luna ne-am dat seama ca suntem mai mult decat prieteni, ca exista niste sentimente, dar pentru ca amandoi eram casatoriti nu puteam sa mergem mai departe in aceasta relatie.Ne-am intalnit, ne-am plimbat ca 2 indragostiti prin parc, ne-am sarutat si cam atat. Dintr-o lipsa de comunicare eu nu am raspuns la telefon si din cauza de orgoliu masculin nu a mai sunat a 2a oara. Au trecut 6 ani timp in care eu am facut 2 copii cu sotul meu el are un baiat cu sotia lui. Intorcandu-ma ,la serv dupa concediul postnatal din intamplare dau peste fostul meu coleg, sef, prieten si iubit si m-a invitat la o cafea iar de atunci ne-am tot intalnit

ideea e asa, omul intotdeauna vrea ceea ce nu poate avea, daaaar atunci cand ceva e in neregula. mai bine pune intrebarea care e buba intre mine si sotz, din moment ce tu te uitzi la altul. k? eu nu pot concepe ca atunci cand ai un sotz si faci copii cu el( asta insemnand pt mine k il iubesti de tzi-a meritat copii) sa te uitzi dupa altcineva. mai bine vezi care e problema in casnicia ta, nu pune intrebari de ce sa fac? ci unde sa umblu...
cristi_nne
Postat pe 12 Martie 2009 10:01
si inca ceva....de ce ai mai facut 2 copii cu sotzul, daca tu totusi itzi era gandul la sefu'? chiar nu se poate putzina maturitate? scuze k eu sunt cam rautacioasa acum, dar nu este de datoria ta in fatza unui copil sa fi fost decisa. casatoria este casatoriek? dar sa faci si copii cu unul si sa te gandesti la altul , asta numai este in regula.
cristi_nne
Postat pe 12 Martie 2009 10:04
parerea mea este ca nu se merita sa-ti pui familia in pericol mai ales ca tu ai 2 copii iar el unu...asa ca opreste-te acum cat inca poti altfel lucrurile se vor complica si o sa-ti fie din ce in ce mai greu sa renunti....incearca sa vezi calitatile sotului si defectele iubitului:)) sunt convinsa ca are si asa ceva....
anira_38
Postat pe 12 Martie 2009 19:57
Daca nu aveai copiii, ti-as fi spus divorteaza, esti tanara, dar acele suflete nu cred ca merita sa sufere , e greu sa traiesti fara unul dintre parinti, o spun din experienta, nu stiu , ai grija de tine si de ceea ce vei face, gandeste-te ca e posibil ca sotul sa afle de voi intr-o zi si nu vreau sa ma gandesc la ceea ce s-ar intampla
iubi7a_lui
Postat pe 17 Martie 2009 11:02
ei,ce s-a mai intamplat??
roscatika23
Postat pe 5 Iunie 2009 06:34
ai dreptate. in momentul in care unul dintre soti se gandeste sau cauta pe altcineva, inseamna ca ceva lipseste in relatia de cuplu. barbatul mai "vaneaza" si din instinct.....este un vanator innascut si asta nu se poate schimba. am stat de vorba cu multi barbati pe tema asta, si pana acum nu am intalnit unul care sa nu fi inselat......dar de la aventura la relatie e cale lunga......si in cazul femeilor, datele problemei se schimba. o femeie nu "o ia prin ceapa" daca totul este in regula.
black3kobra
Postat pe 6 Iunie 2009 23:17
cristi nne, despre comm-ul tau vorbeam.......am uitat sa...."citez"...
black3kobra
Postat pe 6 Iunie 2009 23:19
sunt de acord cu black kobra, ceva e in neregula acasa sau poate e doar dorinta de a iubi din nou, oricum ar fi iti spun ca se va termina prost aceasta idila si vei avea de suferit , daca totusi nu esti fericita cu sotul tau, ia-o de la capat, te-ai intrebat totusi daca si iubitul tau vrea asta//? de multe ori barbatii nu vor decat putina aventura...
lderniere
Postat pe 6 Iunie 2009 23:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Dragoste in minim doi? Adica e loc si pentru al treilea? 66 De la: kudika_6711 18 Iunie 2013 16:00
Prietena mea a fost inselata si a aflat 9 De la: LOPY_71 18 Aprilie 2010 22:30
DRAGOSETE IN SCHIMBUL SUFERINTEI 5 De la: bestiutza_relouded 9 August 2009 15:22
oare e adevarat ca timpul vindeca? 40 De la: ana_camyy 11 Februarie 2014 10:26
ne-am certat si am plecat 3 De la: adytza_adytza 20 August 2011 05:42