Setari Cookie-uri

sotul iti spune ca e ok sa il inseli..

Viitorul meu fost sot m-a inselat cu cel putin 6 femei diferite si scuza lui a fost ca erau doar niste c***** si ca de fapt pe mn ma iubeste...am crezut ca pot trece peste, am iertat, dar nu voi uita niciodata si decat sa incerc zilnic sa il chinui, mai bn nu ma otravesc cu propria otrava..
Mi-a pus chiar problema inselatului, el a spus ca pot sa o fac, ca accepta, numai sa nu-l parasesc. Doar ca in momentul in care inseli, nu mai exista relatie...unde ar fi el in mintea mea, daca as face-o? nu suntem niste animale care nu se pot controla.
O RELATIE fara incredere nu exista..

Citeste: http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/56480/sotul-meu-ma-inseala/sotul-meu-ma-inseala-pagina-4.html#ixzz38EsHKMSN
Follow us: @Kudika_ro on Twitter | www.kudika.ro on Facebook
kudika_971477
Postat pe 23 Iulie 2014 01:28
Accepta sa-l inseli pt a se disculpa el de orice vina.

Ce famile este aceasta , unde fiecare curvareste pe unde apuca , ce fel de om este acela care propune sotiei sa-l insele dar sa-l lase sa-si vada de amantale lui !!!!??
In momentul in care mi-ar fi propus asa ceva , prima tigaie se transforma in ozn si imediat in secunda urmatoare , zbura si el definiv !!!!!
-Iulya
Postat pe 31 Iulie 2014 13:53
De la: kudika_971477, la data 2014-07-23 01:28:25

...............................................
O RELATIE fara incredere nu exista.. ...............................................


Aceasta este adevarat,dar nu era necesar sa deschizi un topic cu aceasta tema,caci am inteles care este problema din commentul tau adus la postarea unui alt user de pe celalalt topic!!! Ideea de baza s-a inteles!!!

Libertatea in alegeri si actiuni ne apartine in totalitate!!
kudika_15804
Postat pe 31 Iulie 2014 13:56
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/59215/Mi-a-spus-ca-m-a-n-elat.html#post-1911288
-Iulya
Postat pe 31 Iulie 2014 13:57
Cum poti sa-l mai numesti "viitor sot"?? Asta e o relatie toxica din toate punctele de vedere. Inteleg sa treci peste maxim o infidelitate sa zicem ca a gresit si a calcat stramb o data dintr-o prostie, poti trece peste doar daca iti dovedeste ca regreta si ca te iubeste sincer, dar de 6 ori e inadmisibil sa ierti!!! Nu aveti niciun viitor impreuna!ce crezi ca iese daca va inselati reciproc? Un mare terci iti spun eu..
Sasha_Criss
Postat pe 31 Iulie 2014 14:12
esti mai proasta ca noaptea!...daca esti si blonda, e de inteles!...lasa-l, fugi mancand pamantul cat mai ai timp!...asta nu are nimic pentru tine....te considera cateaua lui la care se intoarce , asa ca bonus, dupa fiecare escapada!...trage-i un sut in cur si fugi!...asta nu merita nici pisat de gargara sa-i dai!...sorry daca sun vulgar eea ce iti spun, dar e purul adevar!...poate ca daca ti se spune intr-o forma mai dura pricepi ca nu te merita!...
elda_2oo5_yahoo_com
Postat pe 14 Septembrie 2014 06:54
De la: elda_2oo5_yahoo_com, la data 2014-09-14 06:54:20esti mai proasta ca noaptea!...daca esti si blonda, e de inteles!...lasa-l, fugi mancand pamantul cat mai ai timp!...asta nu are nimic pentru tine....te considera cateaua lui la care se intoarce , asa ca bonus, dupa fiecare escapada!...trage-i un sut in cur si fugi!...asta nu merita nici pisat de gargara sa-i dai!...sorry daca sun vulgar ceea ce iti spun, dar e purul adevar!...poate ca daca ti se spune intr-o forma mai dura pricepi ca nu te merita!...
elda_2oo5_yahoo_com
Postat pe 14 Septembrie 2014 06:55
DACA ACCEPTA SA L INSELI NU DA DOI BANI PE TINE.PESOANA PE CARE O IUBESTI NU POTI SA O IMPARTI CU NIMENI.
kudika922786
Postat pe 14 Septembrie 2014 07:57
E clar! Nici tu nu-l iubesti, altfel n-ai fi rezistat de la a doua escapada a lui.... Ca sa nu zic de prima:) esti obsedatã de el si-ti place sa te chinuie psihic, sufleteste vorbind! Pãcat ! Asta numai relație nu e....
marta28
Postat pe 14 Septembrie 2014 08:42
E clar! Nici tu nu-l iubesti, altfel n-ai fi rezistat de la a doua escapada a lui.... Ca sa nu zic de prima:) esti obsedatã de el si-ti place sa te chinuie psihic, sufleteste vorbind! Pãcat ! Asta numai relație nu e....
marta28
Postat pe 14 Septembrie 2014 08:42
Eu la 51 de ani ma aflu la a 3 a relatie stabila care a tinut 9 ani si din cauza repettelo mele infidelitati numai banuite ,nu dovedite nn prinse in flagrant pe care unele le-am recunoscut cu juma de gura,de 5 zile sunt singur parasit in vila mea somptuoasa cu tot ce-mi trebuie ,cu 3 pisici la care tin mai mult decat la oameni!si un caine de asemenea Fac prin casa de toate nu sunt un domnos ...TREBUIA SA FIM TOTI TREI PE PLAJA INSORITA DIN FALIRAKI INSULA RHODOS IMPREUNA CU FATA EI( AMEA ADOPTIVA) DAR SURPRIZA DESI N-AM FOAT DE 4 ANI NICAIERI IN CONCEDIU TNARA 22 ANI STUDENTA LA ASE BUCURESTI AH 4 MASTER ASPU ,,PASS,, MAMA TU NU ESTI FERICITA!! VREI SA AJUNGI LA CASA DE NEBUNI DIN CAUZA LUI ASTA!?
SI AVIONUL A DECOLAT FARA NOI,TOTI AM RAMAS LA CASELE LOR CU BANII DOLDORA AI LOR
CU TOATE CA TOTI NR-EM DORIT ASTA F .MULT!;
CAND AFOT PREA TARZIU PT. ANULARE SAU CESIONAREA VACANTEI asta,,MICA,, a dat cu bomba si mi-a rut trompa (vezi Caragiu)
Cea mica zice ca vina este a noastra impreuna si ea desi are numai 22 de ani cu deja 2 reltii esuate cu bucuresteni get-beget a RUPT PISICA IN DOUA!
kudika505649
Postat pe 14 Septembrie 2014 10:19
De la: kudika505649, la data 2014-09-14 10:19:11Eu la 51 de ani ma aflu la a 3 a relatie stabila care a tinut 9 ani si din cauza repettelo mele infidelitati numai banuite ,nu dovedite nn prinse in flagrant pe care unele le-am recunoscut cu juma de gura,de 5 zile sunt singur parasit in vila mea somptuoasa cu tot ce-mi trebuie ,cu 3 pisici la care tin mai mult decat la oameni!si un caine de asemenea Fac prin casa de toate nu sunt un domnos ...TREBUIA SA FIM TOTI TREI PE PLAJA INSORITA DIN FALIRAKI INSULA RHODOS IMPREUNA CU FATA EI( AMEA ADOPTIVA) DAR SURPRIZA DESI N-AM FOAT DE 4 ANI NICAIERI IN CONCEDIU TNARA 22 ANI STUDENTA LA ASE BUCURESTI AH 4 MASTER ASPU ,,PASS,, MAMA TU NU ESTI FERICITA!! VREI SA AJUNGI LA CASA DE NEBUNI DIN CAUZA LUI ASTA!?
SI AVIONUL A DECOLAT FARA NOI,TOTI AM RAMAS LA CASELE LOR CU BANII DOLDORA AI LOR
CU TOATE CA TOTI NR-EM DORIT ASTA F .MULT!;
CAND AFOT PREA TARZIU PT. ANULARE SAU CESIONAREA VACANTEI asta,,MICA,, a dat cu bomba si mi-a rut trompa (vezi Caragiu)


Sa fii sanatos,nimic nu este intamplator si ,in viata,totul se plateste,mai devreme sau mai tarziu!!!
Cea mica zice ca vina este a noastra impreuna si ea desi are numai 22 de ani cu deja 2 reltii esuate cu bucuresteni get-beget a RUPT PISICA IN DOUA!
kudika_15804
Postat pe 14 Septembrie 2014 10:22
Dar ce spui de o femeie maritata, cu 2 copii,care spune altui barbat ca este viata ei,pana in momentul in care acea femeie primeste reciproca? Si apoi pozeaza in victima?
healthy006513
Postat pe 14 Septembrie 2014 10:55
inselati-va cu cine apucati, bine faceti ce mai conteaza daca te-a insleat cu 6-7 parasolare,scuze am uitat se zice parashoote sau cum vrei sa le zici, poate te molipsesti si cu vreun hpv. si ce mai sot destept dupa ce iti transmite tie cine stie ce carcalaci te indruma sa mai dai si la altii, adica de ce numai voua, ia luati de aici, ca doar e gratis maine poimaine poate o faceti si in grup, oricum impreuna tot ramaneti pana ce moartea va v-a desparti
yumy
Postat pe 14 Septembrie 2014 11:25
scuza ma ca sunt directa dar e chiar nu cred ca te iubeste
nu ca as gasii o scuza inselatului dar de cele mai multe ori apare acolo unde cei doi nu sunt pe aceeasi lungime de unda
eu cred ca nu exista dragoste acolo unde apare minciuna si tradarea
ina_irinus906
Postat pe 14 Septembrie 2014 13:56
DA DEJA CEA ,,MICA ,, CU 2 RELATII ESUATE IN BUCURESTI VINE SI FACE ORDINE LA DEVA IN PROVINCIE PE ,,BATRANI,, CU SITUATII SOCIALE STABILE SI VENITURI LINARE DE PESTE 3000 EURO NET PE ,,CACIULA,,
nO CE ZICE-TI DE ASTA A ?? ARE PESPECTIVE DE ,,PITI,, pe Dambovita de peste 10000,00 euro pe lua ?? ca altfel nu-mi explic!!
kudika505649
Postat pe 14 Septembrie 2014 15:32
Important este cum te simti tu ....te deranjeaza infidelitatea lui sau nu ?avand in vedere ca te-a inselat de 6 ori .Daca nu te deranjeaza ramai cu el ...nu toti oamenii gandesc la fel ca trebuie sa fii Fidel unei persoane toata viata ,unii pot Altii nu ....Avem doar o viata si fiecare incearca sa-si traiasca viata cat mai bine .Toti barbatii inseala la un moment dat ....e doar alegerea ta ce faci nu inteleg de ce cauti raspunsuri aici pe forum majoritatea nu accepta idea infidelitatii si te jignesc fara sa-ti dea un raspuns care sa te ajute.
kudika320094
Postat pe 14 Septembrie 2014 15:37
Pai daca e fiecare pe strada lui ce rost mai are familia? de ce nu puneti punct acestei parodii? Chiar nu vad rostul......
maria_doina
Postat pe 21 Septembrie 2014 14:45
Nu ºtiu cum e treaba asta cu înºelatul ºi n-am experienþã nici de-o parte nici de alta a poveºtii, dar mie mi se pare cã dupã aºa ceva nu mai poþi continua relaþia.

Acum nu toþi oamenii sunt la fel, mai sunt unii care par ok cu asta, deºi eu nu înþeleg cum.

Poate sunt obiºnuiþi cu o viaþã în care sã aibã parteneri la alegere oricând vor, sau poate au înºelat de câteva ori ºi-acum se-aºteaptã sã li se-ntâmple ºi lor.

ªi mai sunt unii care au atitudinea: dacã trebuie sã fii disperat sã-nºeli cã nu poþi sã te-abþii, atunci sã zicem cã nu pot sã te opresc, dar atâta-þi trebuie sã aflu și eu c-ai fãcut-o, cã nu mai ai viaþã cu mine. Cu alte cuvinte: înþeleg cã eºti disperat sã guºti din fructul oprit, dar trebuie sã fii sigur cã nu se aflã. Altfel, accepþi riscul sã pierzi relaþia pentru o aventurã. ªi dacã accepþi asta, atunci n-ai viaþã cu mine.

În afarã de asta, la modul mai serios (dacã existã unul), mai pot sã mã gândesc ca posibile situații care sã facã înºelatul sã parã de acceptat:

1. simþi cã n-ai de-ales, cã este și mai rãu sã termini relația, cã singura atitudine constructivã din partea ta este sã nu faci "din þânþar armãsar".

2. relaþia cu partenerul merge prea bine și nu trebuie sã-þi mai pui problema cã "aventura" lui este altceva decât o distracþie ...

Ambele situaþii mi se par o greºealã.
Robbin
Postat pe 22 Septembrie 2014 04:32
De la: kudika505649, la data 2014-09-14 15:32:33DA DEJA CEA ,,MICA ,, CU 2 RELATII ESUATE IN BUCURESTI VINE SI FACE ORDINE LA DEVA IN PROVINCIE PE ,,BATRANI,, CU SITUATII SOCIALE STABILE SI VENITURI LINARE DE PESTE 3000 EURO NET PE ,,CACIULA,,
nO CE ZICE-TI DE ASTA A ?? ARE PESPECTIVE DE ,,PITI,, pe Dambovita de peste 10000,00 euro pe lua ?? ca altfel nu-mi explic!!

Si acum pe tine ce te deranjeaza, "nenumãratele infidelitãþi", faptul cã doamna a deschis ochii si-o doare undeva de "vila somptuoasã" sau cã d-ra de 22 de ani va deveni o piþi ?
luchianramona
Postat pe 22 Septembrie 2014 11:14

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Sunt o proasta, am fost infidela 5 De la: kudika_977155 30 Noiembrie 2014 16:19
am un amant turc 10 De la: kudika_16457 9 Octombrie 2012 12:59
Dezorientata, cer ajutor si sfaturi de urgenta ! 23 De la: lyn_ 18 August 2011 19:35
Mi-a mãrturisit cã m-a înșelat! 81 De la: 19 Martie 2015 16:02
Am nevoie de ajutor 67 De la: mimi_ca29 15 Februarie 2011 09:06