Mai multe
De la: Printz3s, la data 2008-11-25 18:29:49Imi cer scuze pentru limbaj ..si prescurtari..eram ff nervoasa cand am scris...Ms georgi si dienutza... mah nu stiu ce sa zic...mi se pare ciudat k ia zis la cel mai bun prieten a lui k tine la mine dar nu are de gand sa stea dupa mine...va multzumesc si pentru pareri... Aa uitasem sa va zic k in ultima discutie cu Andrei el imi spunea k dak am fi ajuns mai departe ar fi urmat o relatie..Sant cam pesimista in lucru asta.. mda...deci tipul inca nu a renuntat... iar tu inca iti mai pui intrebarea capcana "ce era daca?"...apai din punctul meu de vedere, cred ca ai facut un lucru bun ca l-ai respins, asta daca intr-adevar ai facut-o...si eu cand eram mai mica si mai fraiera procedam asa...faceam boacana, p-orma ziceam ca nu si apoi ceream sfaturi...nah, fii si tu fata desteapta, nu-l mai baga in seama, altfel pana la urma tot te fraiereste... |
||
|
crissa_909 Postat pe 23 Aprilie 2009 18:56 |
||
|---|---|---|
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2008-11-25 13:47:57Eu i-am raspuns ashe qm am intales. Dar nu e scriere germana genia l!!!
|
||
|
crissa_909 Postat pe 23 Aprilie 2009 18:59 |
||
De la: Arsena, la data 2008-11-25 14:28:17De la: tally_weijl, la data 2008-11-25 14:14:05Deci...stie cineva un site de romani? gresit Prescurtarile ..au aparut de cand soont Telefoanele Mobile Imi aduk aminte cand m-ai skurtam din cuv pt a nu depasi 160 de caractere :))=)) v`am popat pe portofel and have a nice day
|
||
|
|
||
|
PrYnTuL_TaU_MarYo Postat pe 24 Aprilie 2009 09:06 |
||
| defapt el probabil avea deja o relatie serioasa si vroia o aventura. si fi sigura ca doar asta vroia.sa se culce cu tine.atat.pt ca apoi a vazut ca nu ai vrut tu, si nu te-a mai cautat.asta e clar.chestia asta am auzit-o din gura unui baiat..si asta e adevarul..... | ||
|
Postat pe 27 Aprilie 2009 20:09 |
||
Cauta-ti un baiat de varsta ta,nu te arunca cu capul inainte la armasari de astia care se plictisesc si cauta vrajeli.Sper sa nu te mai ispiteasca si tine minte toata viata ta:cand un specimen ca asta de care ai dat tu iti mai propune asa ceva din prima seara si dupa aia se da disparut sa stii ca nu-i pasa ce simte fata.Eu am patit asa cu unu,mi-a propus de 2 ori inca imi placea f mult dar a trebuit sa-l refuz nu era tocmai ce doream de la viata si stiam ca a doua zi o sa ma simt groaznic, de ce?? pentru ca mie imi pasa dar el nu vroia decat distractie.Partea buna a fost ca s-a ,,dat de gol" si mi-a spus ca i-a placut f mult de una inainte si nu i-a mers cu ea,de atunci umbla din floare in floare...Asa ca am refuzat sa fiu unul din pansamente.Ma bucur totusi pentru tine ca ai fost desteapta si nu ai cedat...Da-i un offline mare pe mess si lasa-l in pace o sa-si gaseasca el alta bucata de carne
|
||
|
Lady_Gaga9 Postat pe 25 Mai 2009 14:34 |
||
| mami esti inca un copil imatur iar este este iamtur de a dreptul:)))lasa l ...dastia s garla.daca petreceai noaptea cu el erai trecuta de pe lista cu nerezolvate pe cea cu rezolvate si atat.......ai fi fost mai dezamagita.o sa apara persoana care te merita cu adevarat nu dispera.decat sa fi biblioteca mai bine o don'soara onesta.invata sa ti alegi persoana langa care vrei sa stai o perioada sau forever..........mi am permis sa ti scriu asta pentru ca amvazut ca nu esti femeia ptr one night.pupici si nu dispera | ||
|
amarutza Postat pe 3 Iunie 2009 16:44 |
||
De la: Printz3s, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) sincer, cred ca tu esti un pic copila daca pui problema asa. chiar nu-ti dai seama ca vroia doar sa te "vrajeasca" si gata. parerea mea: da, vroia doar sex. nu, nu ai fi avut o relatie cu el si nu te-ar fi iubit daca o faceai. ai facut alegerea corecta ca nu ai acceptat. tie-ti place de el si e norma sa vrei sa crezi ca poate si lui de tine, dar nu trebuie sa te minti e tine insati. si incarca sa nu mai stai cu jegosi din aia, ci doar cu cine merita!
|
||
|
ralukutya Postat pe 3 Iunie 2009 19:46 |
||
sorry daca am parut putin dura, da' mi-e cam lene sa scriu asa ca am incercat sa ma rezum la esential.
|
||
|
ralukutya Postat pe 3 Iunie 2009 19:48 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2008-11-25 13:32:39De la: sw3tty, la data 2008-11-24 16:48:47 nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) de ce nu-i si un emoticon cu ala care se tavaleste pe jos de ras? 1-0 pt full_metal_jacket! bv!
|
||
|
ralukutya Postat pe 3 Iunie 2009 19:54 |
||
|
Hai sa nu ne legam de gramatica ei! Fata are nevoie de un sfat de "suflet" sa-i zic asa,de o incurajare,de un raspuns...nu de lectii de gramatica...probabil k era mult prea emotionata in momentul in care a scris textul,voia sa scrie cat mai mult si cat mai repede, si de de aceea a facut greselile pe care le-a facut...hai sa nu o judecam...prea aspru! Parerea mea e k tipul nu merita,din moment ce ti-a dat cu "flit" cand i-ai dat un raspuns negativ. Mergi mai departe,treci peste acest episod naspa din viata ta si o sa vezi k o sa fie bine. Dak tine la tine,asa cum sustii tu,te va mai cauta,si probabil k nu iti va mai propune nimic altceva pana nu o sa fii tu sigura de ceea ce iti doresti! Iar, tu nu ceda tentatiei asa cum nu ai facut-o nici prima data!Esti pe drumul cel bun!Multa bafta! |
||
|
eliana_love Postat pe 3 Iunie 2009 21:53 |
||
De la: Printz3s, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) dak ai scrie mai clar as intelege si yo tot ce ai vrut tu sa scrii...........oricum sigur a vrut sex de la tine atat.... |
||
|
misterrrr Postat pe 3 Iunie 2009 21:58 |
||
De la: anderson, la data 2008-11-25 12:42:51hai frate unii barbati sunt in stare sa zica orice ca sa primeasca niste "pussy". 100% right ...Mr Anderson! - baiatul n-are timp de pierdut! |
||
|
cristinarudi Postat pe 4 Iunie 2009 01:12 |
||
La tine a fost nesincronizare spatiu, timp si scop...el vroia just sex ..tu vroiai relatie ..din start nu avea cum sa mearga ...in nici una din situatii ...daca vroiai si tu just sex ...si el just sex ...nu mai urmau apoi resentimente sau frustrari ca ai fost bifata si multe altele ...lumea mai face si sex nu doar dragoste ..totul e sa fie adult si consimtit ! Raspuns , da , a vrut doar sex ! ..si da, spunea cineva mai sus ca trebuia sa -ti spuna asta din start , nu sa te vrajeasca cu abureli ca esti speciala si bla bla-uri de genu' soap opera !!!Dar , apoi care mai era farmecul ???
|
||
|
___LL___ Postat pe 4 Iunie 2009 02:02 |
||
uh gramatica ne omoara...cind mai scrieti povesti scrieti corect lume
|
||
|
pamela_1 Postat pe 4 Iunie 2009 12:37 |
||
De la: Printz3s, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) Ma doare capul cat am incercat sa imi dau seama ce ai scris tu acolo!!! Nu ai facut la scoala materia care se numeste Limba Romana??????? La cum ai scris acolo nici nu ma mir ca baiatu' a vrut doar sex de la tine....
|
||
|
nicoleta4856 Postat pe 6 Iunie 2009 18:15 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| M-a parasit pentru alta! | 26 | De la: babuinel 9 August 2013 12:43 |
| Oare imi sabotez singura relatia sau chiar nu merge? | 46 | De la: Radu_Simy28 28 Octombrie 2011 12:53 |
| Ajutor! | 16 | De la: yasy 28 Octombrie 2012 00:33 |
|
|
||
| am fost intr-o relatie cu un prof. univeritar | 9 | De la: 3 Februarie 2014 19:49 |
| Povestea mea | 41 | De la: Arutzu28 11 August 2011 17:41 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.