Mai multe
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 18:29:49Imi cer scuze pentru limbaj ..si prescurtari..eram ff nervoasa cand am scris...Ms georgi si dienutza... mah nu stiu ce sa zic...mi se pare ciudat k ia zis la cel mai bun prieten a lui k tine la mine dar nu are de gand sa stea dupa mine...va multzumesc si pentru pareri... Aa uitasem sa va zic k in ultima discutie cu Andrei el imi spunea k dak am fi ajuns mai departe ar fi urmat o relatie..Sant cam pesimista in lucru asta.. |
||
|
tally_weijl Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:19 |
||
|---|---|---|
| pt k is cei mai buni prieteni.. tot timpul sunt nedespartziti...Si el mia dat de inteles prin ce a zis k daca am fi "simtit momentul" ar fi urmat o relatie frumoasa...Chiar imi place Baiatul..Dar sunt putin cam dezamagita..nu stiu ce sa cred..dar nu as fi dispusa sa Ajung asa de departe cu gandul k am avea o relatie..el e obisnuit sa i se dea totul de`a gata...dar poate k nu tine suficient la mine incat sa acepte lucrul acesta... vb de lup si lupu da buzz =)) | ||
|
Printz3s Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:21 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 18:29:49Imi cer scuze pentru limbaj ..si prescurtari..eram ff nervoasa cand am scris...Ms georgi si dienutza... mah nu stiu ce sa zic...mi se pare ciudat k ia zis la cel mai bun prieten a lui k tine la mine dar nu are de gand sa stea dupa mine...va multzumesc si pentru pareri... Aa uitasem sa va zic k in ultima discutie cu Andrei el imi spunea k dak am fi ajuns mai departe ar fi urmat o relatie..Sant cam pesimista in lucru asta.. toata povestea este dubioasa si nu trebuie sa ai incredere in astfel de baieti...la 25 de ani se experimenteaza..eu cunosc tipi de 28-29 care umbla din floare in floare...si nu este obligatoriu sa fie matur la 25 de ani. Nu merita sa te preocupi pt un astfel; de tip ;) |
||
|
|
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:21 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 18:29:49Imi cer scuze pentru limbaj ..si prescurtari..eram ff nervoasa cand am scris...Ms georgi si dienutza... mah nu stiu ce sa zic...mi se pare ciudat k ia zis la cel mai bun prieten a lui k tine la mine dar nu are de gand sa stea dupa mine...va multzumesc si pentru pareri... Aa uitasem sa va zic k in ultima discutie cu Andrei el imi spunea k dak am fi ajuns mai departe ar fi urmat o relatie..Sant cam pesimista in lucru asta.. toata povestea este dubioasa si nu trebuie sa ai incredere in astfel de baieti...la 25 de ani se experimenteaza..eu cunosc tipi de 28-29 care umbla din floare in floare...si nu este obligatoriu sa fie matur la 25 de ani. Nu merita sa te preocupi pt un astfel; de tip ;) |
||
|
Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:21 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 19:21:00pt k is cei mai buni prieteni.. tot timpul sunt nedespartziti...Si el mia dat de inteles prin ce a zis k daca am fi "simtit momentul" ar fi urmat o relatie frumoasa...Chiar imi place Baiatul..Dar sunt putin cam dezamagita..nu stiu ce sa cred..dar nu as fi dispusa sa Ajung asa de departe cu gandul k am avea o relatie..el e obisnuit sa i se dea totul de`a gata...dar poate k nu tine suficient la mine incat sa acepte lucrul acesta... vb de lup si lupu da buzz =)) Adica sa inteleg ca acum mai vrea sa incerce o data? E orgoliul ranit ca nu a "punctat". Tu daca vrei sa mergi mai departe si iei plasa, ti-o faci cu mana ta. Dupa aia sa nu vii pe forum cu topicul "M-am culcat cu el o data si m-a parasit in secunda 2, ce credeti?" ca nu cred ca vrei sa stii ce-o sa-ti raspund! Revino-ti! |
||
|
tally_weijl Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:30 |
||
| Nu nu..Nu o sa se ajunga acolo:)) Pt k nici nu i`am raspuns.. Si pe mine ma invatzat mama sa zic Nu ;))...Asa imi place..chiar mult...dar nu trebe sa ma stresez...dar nush park mam dezamagit mult de baietzi... in general si dintro relatie anterioara destul de lunga...in fine .... | ||
|
Printz3s Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:43 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 19:21:00pt k is cei mai buni prieteni.. tot timpul sunt nedespartziti...Si el mia dat de inteles prin ce a zis k daca am fi "simtit momentul" ar fi urmat o relatie frumoasa...Chiar imi place Baiatul..Dar sunt putin cam dezamagita..nu stiu ce sa cred..dar nu as fi dispusa sa Ajung asa de departe cu gandul k am avea o relatie..el e obisnuit sa i se dea totul de`a gata...dar poate k nu tine suficient la mine incat sa acepte lucrul acesta... vb de lup si lupu da buzz =)) Tu de vrajeala ai auzit? |
||
|
Kathara Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:44 |
||
| Eu sant foarte buna prietena cu adi..( prietenu cel mai bun a lu baiatu in cauza) Si santem k fratzi..si mia zis k tine la mine dar nu are rost pt k nu e obisnuit sa acepte un refuz... | ||
|
Printz3s Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:50 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 19:50:25Eu sant foarte buna prietena cu adi..( prietenu cel mai bun a lu baiatu in cauza) Si santem k fratzi..si mia zis k tine la mine dar nu are rost pt k nu e obisnuit sa acepte un refuz... Pentru toate exista un inceput. |
||
|
tally_weijl Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:54 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-25 19:50:25Eu sant foarte buna prietena cu adi..( prietenu cel mai bun a lu baiatu in cauza) Si santem k fratzi..si mia zis k tine la mine dar nu are rost pt k nu e obisnuit sa acepte un refuz... In primul rand un tip isi ajuta intotdeauna "camaradul" sa si-o puna deoarece se asteapta ca favoarea sa-i fie returnata. In al doilea rand, o sa-ti zic ce mi-a zis si mie un tip: daca o tipa imi zice nu cand ii propun sa facem sex trec mai departe la urmatoarea, sexul nu e asa de greu de obtinut daca numai asta vreau. Cand insa ma intereseaza cineva refuzul ma indarjeste in loc sa ma demoralizeze. |
||
|
Kathara Postat pe 25 Noiembrie 2008 19:56 |
||
| Tocmai Adi mia zis sa o las balta....k nu acepta un refuz..Nu e faza k ii ia apararea.. k daca vorba sa ii ia apararea poate ma sfatuia sa "simt momentu" mai ales k in acel moment alex era in cealalta camera..Si mia zis k am facut foarte bine k nu am cedat... | ||
|
Printz3s Postat pe 25 Noiembrie 2008 20:02 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) |
||
|
paula27 Postat pe 12 Decembrie 2008 08:03 |
||
|
Hai acuma serios...unde ai invatat limba romana (scris si citit)....in bar??? Nu vreau sa stiu ce note luai la teze sau examene din cauza exprimarii!!!!!!! Mi-am pierdut interesul de a citi pana la sfarsit mesajul din cauza exprimarii. Un sfat cat se poate de ajutator....mai citeste cate o carte! |
||
|
paula27 Postat pe 12 Decembrie 2008 08:05 |
||
| Mie kiar imi pare rau.. dar nu pot..pur si simplu nu pot sa tac.Mi se face greatza sa vad atata prostie.Fata mea te rog, te implor, du-te la scoala...la orele de limba romana...la gramatica...akum eu nu spun k nu ai nimik in cap...desi vedem asta...dar sa nu stii sa scrii ”sunt” in loc de ”sant”, sa nu sti tu sa pui o cratima(sti ce e aia?), sa nu articulezi cuvintele la 18 ani!!!!!Acum pe bune, atentia ta ar trebui sa se indrepte spre scoala nu spre pat.In pat e usor...acolo ajunge oricine, oricand... dar cu scoala e mai greu...nu vreau sa fiu rea dar efectiv la halul in care esti tu acum esti o tinta usoara.Daca tu nu ai nimic in cap nu te astepta sa fii respectata.Acum ce vrei, k baiatul asta sa vrea ceva serios de la tine?Come on...Adica fa-ti o evaluare si da-ti singura raspunsul...citeste o carte si mergi la scoala!!!te rog...si mai vorbim dupa ce nu te mai faci de ras in limba romana! | ||
|
andacrina Postat pe 12 Decembrie 2008 08:25 |
||
|
Draga mea, este scenariul tipic, stiu ca suna urat dar tot ceea ce si-a dorit a fost o tavaleala, a vazut ca nu tzine nu-si pierde vremea. Bucura-te ca nu ti-ai petrecut noaptea cu el, acum plangeai si nu puteai sa-ti explixi de ce nu mai suna sau nu raspunde la telefon. Nici nu a fost atat de curios incat sa mai incerce inca odata, deci...........nu te chinui nu merita............Toti par super indragostiti pana isi ating scopul!
|
||
|
ajexpres Postat pe 12 Decembrie 2008 08:52 |
||
|
Ce rele sunteti mai fetelor! O pustoaica cu doua clase mai mult ca trenul v-a cerut un sfat in legatura cu indoielile ei privind scopul unui baiat de 25 de ani cu care era sa ajunga in pat.Nu era sigura daca acesta vroia doar sa i-o traga sau vroia mai mult.Fiind saraca cu duhul era normal sa nu fie sigura de ,,amorez". O bila alba pentru ea ca n-a cedat, o bila neagra pentru voi ca v-ati apucat sa-i analizati textul sintactic si morfologic, si un milion de bile negre pentru ea ca a ajuns la varsta ei si scrie ca arabii veniti in Romania inainte de Paste. Dar voi nu uitati ca aici (pe forum) intra de la absolventul de Sorbona pana la analfabeta de pe centura Bucurestiului.Deci, fiti mai toleranti.Asta nu scuza incultura fetei si mai ales faptul ca ea e interesata de sex inainte de a invata sa scrie lucruri elementare in limba romana. |
||
|
aprov Postat pe 12 Decembrie 2008 09:03 |
||
| Esti dusa rau!!!! | ||
|
Gaby211081 Postat pe 12 Decembrie 2008 10:51 |
||
De la: paula27, la data 2008-12-12 08:05:49Hai acuma serios...unde ai invatat limba romana (scris si citit)....in bar??? Nu vreau sa stiu ce note luai la teze sau examene din cauza exprimarii!!!!!!!.......................................................................................................BINE SPUS...IN REST..LASA DRACU CE VREA ALA ..PUNE MANA PE CARTE..CA E DE RAU
|
||
|
Rosen Postat pe 12 Decembrie 2008 11:41 |
||
prietenul lui cel mai bun ce vroiai sa-ti zica? normal ca si el lucreaza la convingerea ta.
|
||
|
123girl Postat pe 12 Decembrie 2008 11:41 |
||
De la: andacrina, la data 2008-12-12 08:25:15Mie kiar imi pare rau.. dar nu pot..pur si simplu nu pot sa tac.Mi se face greatza sa vad atata prostie.Fata mea te rog, te implor, du-te la scoala...la orele de limba romana...la gramatica...akum eu nu spun k nu ai nimik in cap...desi vedem asta...dar sa nu stii sa scrii ”sunt” in loc de ”sant”, sa nu sti tu sa pui o cratima(sti ce e aia?), sa nu articulezi cuvintele la 18 ani!!!!!Acum pe bune, atentia ta ar trebui sa se indrepte spre scoala nu spre pat.In pat e usor...acolo ajunge oricine, oricand... dar cu scoala e mai greu...nu vreau sa fiu rea dar efectiv la halul in care esti tu acum esti o tinta usoara.Daca tu nu ai nimic in cap nu te astepta sa fii respectata.Acum ce vrei, k baiatul asta sa vrea ceva serios de la tine?Come on...Adica fa-ti o evaluare si da-ti singura raspunsul...citeste o carte si mergi la scoala!!!te rog...si mai vorbim dupa ce nu te mai faci de ras in limba romana! |
||
|
Rosen Postat pe 12 Decembrie 2008 11:43 |
||
|
mai draga protagonista a topicului cu pricina eu cred ca baiatau ala vria sa te ia di fimeie (femeie)si tu nu tare te-ai prins....mai musca o data si poate o sa ai mai multe sanse....sunt alaturi de tine daca stai o data...
|
||
|
mickyyo_parintele Postat pe 12 Decembrie 2008 20:18 |
||
| mamaa...eu am 17 ani..si cred k nu sunt chiar asa de idioata sa cred ce ma abureste un specimen k asta:)) sincer...cred k la 18 ani ar trebui sa gandesti mai mult..:D parerea mea! | ||
|
alisa1991 Postat pe 13 Decembrie 2008 23:03 |
||
|
||
|
Adela_Ramona Postat pe 14 Decembrie 2008 14:35 |
||
Chiar gata!!!!!lasa-ti naibi ortografia pt ca stiu k e varza:)) nu stiu ce mi-a trecut prin cap cu topicul acesta idiot,dar nu conteaza..Cert e ca eu nu am cedat,si sunt bine,deci nu mai conteaza...Inca o data, scuze pt ortografie.Va pup si ms pt tot ;)
|
||
|
Printz3s Postat pe 15 Decembrie 2008 00:33 |
||
|
Sa intelegem ca pleci sa te apuci de invatat gramatica limbii romane? Daca da, atunci tot e bun site-ul asta la ceva. Daca nu, atunci noi ne-am pierdut timpul degeaba. |
||
|
aprov Postat pe 16 Decembrie 2008 09:35 |
||
De la: aprov, la data 2008-12-16 09:35:55Sa intelegem ca pleci sa te apuci de invatat gramatica limbii romane? |
||
|
Rosen Postat pe 16 Decembrie 2008 16:21 |
||
| Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca! | ||
|
Cassey_Tarot Postat pe 30 Decembrie 2008 15:51 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) |
||
|
Postat pe 30 Decembrie 2008 15:57 |
||
De la: sw3tty, la data 2008-11-24 16:48:47Nu stiu ce sa zic.. faza ii destul de urata..deci mie imi placea de tp mult..chiar ajunsesem sa simt ceva pt el... pana cand aj acolo eram cu soramea..si soramea sa culcat cu pretenu lui cel mai bun( si pr meu cel mai bun dar fara legaturi cu sora mea....)si na dupa el normal era k in seara aceea sa facem si noi acelas lucru.Si bineinteles eu am spun nu..pentru k nu era momentu... si nu era ok..avand in vedere k practi era cik prima zi knd suntem impreuna..in seara aceea la club ne combinasem..si pff..o urmat o discutzie.. kt tp soramea era dincolo in camera cu Adi,,, si imi explica el k el nu e genu sa incerce de mai multe ori..k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.. si k el se distanteaza de persoane pt k cu cat e mai rece cu atta persoana cealalta il pl mai mul...si prin urmare nici nu ma mai cautat dupa ziua aceea..si chiar imi pare rau..chiar imi place mult...Nush ce sa fac...:| . pare copil dupa kte va pove..dar nu e..are 25 de ani si la varsta lui nu ma asteptam k sa gandeasca asa..am ramas putin uimita..altzi la varsta lui..de fapt totzi la varsta lui sant satui de one night stand sau na... el :| nush cateodata ma ganndesc k dak as fi petrecut noaptea q el am fi ramas impruna..Nu stiu ce sa fac si ce sa zic...eh...sant curioasa doar cum as putea sa il fac sa simta ceva pentru mine..sau ...pff.:) scuzati interventia si modul oarecum brutal dar limbajul duduiei nu vi se pare asemanator pana la echivalenta cu cel al enui mici maneliste cu fusta verge si picatele orange cu mov la colturi?"k am dreptate knd sunt speciala..k na mai patit asa ceva sa ii zica cinevanu.. credea k e momentu si dinalea.."?.intreb nu dau cu parul... |
||
|
Postat pe 30 Decembrie 2008 16:06 |
||
trageti-o cu el ca sigur ramaneti impreuna ... daca esti buna la pat ....hihihiih |
||
|
jbufu Postat pe 29 Ianuarie 2009 02:14 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despre sinceritate | 17 | De la: miss_darine 10 Noiembrie 2010 20:09 |
| o intamplare :( | 3 | De la: oktober 19 Ianuarie 2009 14:52 |
| Cum ati stiut? | 28 | De la: Salina_SUSESI_Timisoara 14 Septembrie 2010 10:41 |
|
|
||
| Intre dragoste si cariera?Ce ati alege? | 25 | De la: kudika_969431 11 Septembrie 2014 18:30 |
| s-a schimbat mult si nu stiu ce sa fac sa fie ca inainte | 28 | De la: alexamirela17 6 Martie 2012 22:37 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.