Mai multe
De la: GRIGORESCU, la data 2012-02-08 15:23:56PAI...SI CUM ATI AJUNS PE LUNA ? cu racheta de tenis!!!! nimic nu sti!!!!
|
||
|
zinaceabunasinebuna Postat pe 28 Februarie 2012 13:34 |
||
|---|---|---|
| Si eu sunt patita. Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani.( eu am 24, el 27). Primul act sexual a fost un esec din partea lui, nu a putut tine erectia. Dupa totul a fost foarte bine, intretineam raport sexual si zilnic. Dupa un an de relatie ne-am mutat impreuna si de la act sexual zilnic am ajuns sa o facem o data la 2 saptamani, apoi o data la 2-3 luni( asta dupa insistentele mele). A fost la medic si analizele au iesit perfect normale. Am incercat cu binisorul, am avut n discutii pe tema asta si singurul raspuns primit e" Ce vrei sa-ti zic? am fost la doctor, altceva ce vrei sa mai fac?". Daca nu as insista eu, ar putea trece si 4 luni. Problema e ca si in aceste putine rapoarte sexuale nu isi poate tine erectia, e ca jocul de noroc: cand da, cand ba. Am trecut de la a ma invinovati pe mine, la a crede ca are pe cineva.( desi suntem impreuna mai tot timpul). Si colac peste pupaza, de la viata sexuala neregulata am si probleme hormonale. Dupa tot ce am zis aici, voi ce credeti? | ||
|
kudika514159 Postat pe 9 Martie 2012 00:10 |
||
De la: kudika514159, la data 2012-03-09 00:10:26Si eu sunt patita. Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani.( eu am 24, el 27). Primul act sexual a fost un esec din partea lui, nu a putut tine erectia. Dupa totul a fost foarte bine, intretineam raport sexual si zilnic. Dupa un an de relatie ne-am mutat impreuna si de la act sexual zilnic am ajuns sa o facem o data la 2 saptamani, apoi o data la 2-3 luni( asta dupa insistentele mele). A fost la medic si analizele au iesit perfect normale. Am incercat cu binisorul, am avut n discutii pe tema asta si singurul raspuns primit e" Ce vrei sa-ti zic? am fost la doctor, altceva ce vrei sa mai fac?". Daca nu as insista eu, ar putea trece si 4 luni. Problema e ca si in aceste putine rapoarte sexuale nu isi poate tine erectia, e ca jocul de noroc: cand da, cand ba. Am trecut de la a ma invinovati pe mine, la a crede ca are pe cineva.( desi suntem impreuna mai tot timpul). Si colac peste pupaza, de la viata sexuala neregulata am si probleme hormonale. Dupa tot ce am zis aici, voi ce credeti? Ca ar fi cazul ori sa te resemnezi (ceea ce nu-ti recomand, pentru ca in viata trebuie sa te gandesti si la tine), ori sa te desparti de el. Nu mi se pare normal ca un barbat atat de tanar sa aiba un apetit sexual atat de scazut si o erectie jenant de slaba. La medicul urolog a fost? Important e sa mearga la un medic urolog pentru a depista de unde are problemele astea pe plan intim. Daca a fost si la medicul urolog, iar medicul i-a spus ca-i sanatos, inseamna ca iubitul tau are o problema pe fond psihic, poate e ceva ce-l macina sau nu-i mai convine la tine sau la relatia voastra. Nu cred ca te inseala, avand in vedere ca e tot timpul cu tine. Insa gandeste-te daca o sa poti trai pentru tot restul vietii tale cu frustrari pe plan intim din cauza lui, mai ales ca tu nu ai decat 24 de ani si clocotesc hormonii in tine la varsta asta. Nu face compromisuri prea mari pentru ca ti-e mila de el, gandeste-te si la tine! |
||
|
|
||
|
franziska_eu Postat pe 9 Martie 2012 11:59 |
||
|
Mersi de raspuns. A fost la medic si considera ca a facut tot ce putea face, desi nu s-a rezolvat problema. are o abordare de genul " am fost, ce sa mai fac? asta e". Am ajuns la concluzia ca e pe fond nervos si a aprut imediat dupa ce ne-am mutat amandoi. Eu incerc sa vb cu el pe cel mai calm ton posibil, el zice ca ma adora, ca nu vrea sa ne despartim etc, dar daca nu as initia eu conversatia el ar tacea si ar lasa sa treaca de la sine supararea. Si nu. nu ma conformez, sunt tanara si decat asa, mai bine singura. Nu voi putea trai cu cineva care face sex cu mine doar cand il rog eu si nici atunci mereu. Am zis totusi sa mai aud si alte pareri pentru ca am investit timp, sentimente, planuri si bani in relatia asta ( am cumparat o casa impreuna, smart, haa?) |
||
|
kudika514159 Postat pe 9 Martie 2012 12:14 |
||
De la: kudika514159, la data 2012-03-09 12:14:27Mersi de raspuns. A fost la medic si considera ca a facut tot ce putea face, desi nu s-a rezolvat problema. are o abordare de genul " am fost, ce sa mai fac? asta e". Am ajuns la concluzia ca e pe fond nervos si a aprut imediat dupa ce ne-am mutat amandoi. Eu incerc sa vb cu el pe cel mai calm ton posibil, el zice ca ma adora, ca nu vrea sa ne despartim etc, dar daca nu as initia eu conversatia el ar tacea si ar lasa sa treaca de la sine supararea. Of, chiar imi pare rau de situatia ta. Consulta si tu un avocat pe tema acelei case cumparate impreuna, inainte de a face pasul cu despartirea. Probabil ca va trebui sa vindeti casa si sa impartiti banii intre voi. Insa ma bucur ca ti-ai dat seama de situatia in care te afli, ma gandesc ca esti foarte tanara si e pacat sa suferi, de aceea e mai bine sa va vedeti fiecare separat de viata lui. Ai grija de tine!
|
||
|
franziska_eu Postat pe 9 Martie 2012 12:25 |
||
| Mersi! Partea buna e ca nu avem copii, deci partea materiala se rezolva ea. Cat traiesti inveti! :) | ||
|
kudika514159 Postat pe 9 Martie 2012 17:24 |
||
| Draga mea nu cred caeste vina ta. Si eu am patit acelasi lucru si in disperare de cauza am rugat o prietena sa imi comande de pe un sex shop online un vibrator. Vreau sa-ti spun ca imediat ce mi-au trimis cei de la erogen.ro produsul , l-am desfacut, l-am pus la incarcat( mi-am comandat ceva mai deosebit, mai hight tech) si am inceput sa il utilizez de fata cu partenerul. In 5 minute era langa mine si oricat de obosit a fost tot i-a crescut libid-oul de la ce a vazut. Asa ca ne-am jucat amandoi cu vibratorul pana cand am ajuns la rezultatul dorit de mine iar el...pentru ca era foarte obosit nu a putut sa faca nimic dar a tinut minte si a doua zi ( s-a nimerit sa fie sambata) am avut parte de o partida deosebita. Ideea e sa iti condimentezi relatia, sa aduci ceva nou. Eu am comandat de la erogen.ro pentru ca mi s-au parut cei mai seriosi dar este plin netul de sex shop-uri. | ||
|
kudika516321 Postat pe 23 Martie 2012 14:22 |
||
| Da ce spune de mine, eu am doar 20 de ani si am un apetit sexual foarte slab, din motive nu stiu, n-am fost la medic, sex fac cand am chef, nu ma obliga nimeni,daca 3 or pe luna am chef atuncia fac... | ||
|
kudika_5417 Postat pe 18 Aprilie 2012 22:46 |
||
De la: kudika514159, la data 2012-03-09 12:14:27 Draga mea,o viata sexuala debordanta,infloreste femeia,si drept urmare,te inteleg si te aprob in demersul tau!!Daca nu accepti hipoactivitatea sexuala a partenerului tau,nimeni nu te poate obliga sa o faci,si fii convinsa de faptul ca daca s-ar produce o inversare de roluri,partenerul tau te-ar inlocui instantaneu,deci,,next!!!!
|
||
|
MissRainbow Postat pe 19 Aprilie 2012 09:08 |
||
De la: kudika514159, la data 2012-03-09 00:10:26Si eu sunt patita. Sunt cu prietenul meu de aproape 3 ani.( eu am 24, el 27). Primul act sexual a fost un esec din partea lui, nu a putut tine erectia. Dupa totul a fost foarte bine, intretineam raport sexual si zilnic. Dupa un an de relatie ne-am mutat impreuna si de la act sexual zilnic am ajuns sa o facem o data la 2 saptamani, apoi o data la 2-3 luni( asta dupa insistentele mele). A fost la medic si analizele au iesit perfect normale. Am incercat cu binisorul, am avut n discutii pe tema asta si singurul raspuns primit e" Ce vrei sa-ti zic? am fost la doctor, altceva ce vrei sa mai fac?". Daca nu as insista eu, ar putea trece si 4 luni. Problema e ca si in aceste putine rapoarte sexuale nu isi poate tine erectia, e ca jocul de noroc: cand da, cand ba. Am trecut de la a ma invinovati pe mine, la a crede ca are pe cineva.( desi suntem impreuna mai tot timpul). Si colac peste pupaza, de la viata sexuala neregulata am si probleme hormonale. Dupa tot ce am zis aici, voi ce credeti? sa iti gasesti un barbat capabil de o erectie buna,asa am patit si eu,m-am casatorit sperand ca va fi bine,dar dupa 9 ani divortez.gandeste-te daca vrei o viata normala. |
||
|
amrita Postat pe 16 Mai 2012 15:20 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| V-ati simtit atrasi de seful,sefa voastra? | 62 | De la: anca0704 30 Mai 2009 09:53 |
| nu ma simt satisfacuta! | 7 | De la: crissulinaa 8 Martie 2016 06:58 |
| HINT : Cu ce coafur� �l SEDUCI din prima, �n func�ie de zodia lui !!!!! | 21 | De la: kudika_12473 6 Septembrie 2012 18:06 |
|
|
||
| marimea conteaza | 600 | De la: kudika023770 8 Iunie 2009 16:51 |
| Magia primului sarut | 11 | De la: danut_lucian 17 Iunie 2009 17:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.