Mai multe
| hmz sincer nu stiu ce sa zik nu m`am confruntat niciodata cu o problema de genul dar eu as zice...sa`tzi iei o lenjerie noua sexy(poate de culooarea lui preferata) ....si sa`i fac o surpiza knd vine de la munk in loc sa`l asteptzi k d obicei asteapta`l cu o vana plina de spuna...un masaj tailandez...(atince`i unele partzi ale corpului cu sfarcurile d exemplu :D o sa`l excite super tare)....si dak nici atunci nu face nik...are sigur o problema...:) | ||
|
bebelusha89 Postat pe 3 Februarie 2009 17:30 |
||
|---|---|---|
|
Ma bag in seama...... Eu cred ca trebuie sa-l schimbi cu un alt prieten. |
||
|
PanteraNeagra Postat pe 3 Februarie 2009 17:31 |
||
| Dc spui ca le-ai incercat cam pe toate,incearca sa procedezi ca el.Si dc nu observa schimbarea asta la tine, si nu vrea sa faca ceva in privinta asta ca sa va fie bine, insemna ca dc tu vei accepta aceasta relatie cu el asa, mai ales ca te vei si casatorii cu el, ai sa fii si ai sa devii o femeie frustrata si iritata din orice.Stii ce ai de facut undeva in sufetul tau.Intr-adevar nu conteaza cantitatea ci conteaza calitatea, dar dc tu o data pe luna nu te simti satisfacuta, atunci el tb sa simta pe pielea lui cat de frustrata ai sa devii. | ||
|
|
||
|
ramona_elisa Postat pe 6 Februarie 2009 16:39 |
||
da-i papucii byby.relatia e moarta.
|
||
|
danuntu_06 Postat pe 6 Februarie 2009 17:00 |
||
Draga! Ce m-ai astepti?? Despartirea si,,, gata!!!!! Nu gasesc ,,raspuns la aceasta,,problema,!! Toate lucrurile isi au rostul lor! SEXUL, ,,,este, ceva,,firesc,, normal ,real si necesar! In general,, problemele se rezolva si-n pat!! Tu vrei sa te casatoresti cu el???!!! Pt, ce???!! Sa te paraseasca, a doua zi,,sau sa divortezi???!!! O data pe luna????!!!!!!!!!!! e anormal!! Ce v-a face la 66ani cat are sotul meu,, si cu 2 accidente vasculare??!!Care zilnic ia 7pastile si ,,,ne iubim de cel puti 10ori pe luna!!!!!!!!!!!!!Sfatul meu este,,,,,,, DESPARTIREA,,,, CAND DRAGOSTE,,, NU E,,,,,,,,= OOOOO ,,,, Noi avem pe 13,,,, 37ani de casnicie!!! Sa ai si tu o viata fericita iti doresc!!
|
||
|
Rodri Postat pe 6 Februarie 2009 21:54 |
||
| draga mea,dak vrei sa te imbeti cu apa rece,nu ai decat.Gandeste-te la ce vrei sa faci cu viata ta,cat de mult il iubesti si dak te vezi traind toata langa un astfel de barbat.Tu crezi ca dak va ve-ti casatoril,se va schimba ceva?FII SERIOASA!!!!.Mai mult ca sigur,undeva,te asteapta un barbat care va intruni toate calitatile ptr a te face fericita.trebuie doar sa iti doresti acel lucru.Cine spune ca nu conteaza cantitatea,ci calitatea,are si nu are dreptate.Ce poate fi mai frumos intr-o relatie,intre 2 oameni care se iubesc,decat acel moment de contopire,in care te pierzi in ochii persoanei pe care o iubesti????? | ||
|
elenyta Postat pe 6 Februarie 2009 23:15 |
||
De la: elenyta, la data 2009-02-06 23:15:02.Ce poate fi mai frumos intr-o relatie,intre 2 oameni care se iubesc,decat acel moment de contopire,in care te pierzi in ochii persoanei pe care o iubesti????? sexu' dintre ei! |
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 23:18 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-06 23:18:03raspuns incorect.esti penalizat.2 minute pauza.De la: elenyta, la data 2009-02-06 23:15:02.Ce poate fi mai frumos intr-o relatie,intre 2 oameni care se iubesc,decat acel moment de contopire,in care te pierzi in ochii persoanei pe care o iubesti?????
|
||
|
dana_mv Postat pe 6 Februarie 2009 23:29 |
||
|
Toata lumea ti-a raspuns , dar tu stii cel mai bine ce este intre voi si cred ca o discutie "la singe " poate rezolva problema asta raspunsuri poti sa primesti de la intreaga planeta de genul : are pe alta , nu ti bate capul treci la urmatorul , cautati amant , si alte chestii din care nu mai intelegi nimica . Presupunem faptul ca nu are pe nimeni , dar fumeaza mult , este obosit si stresat si poate nu mai are atita incredere in el , nu doarme bine noaptea , este preocupat de alte lucruri nu de a face sex . Ar fi de inteles , pentru ca si tu poti sa treci prin acest lucru ca si el . Oricine poate trece printro criza psihica , si hormonala la un moment dat si trebuie inteles sau inteleasa ( in cazul tau daca este asta ) Asa ca la unele raspunsuri de pe aici , de genul "Dai Jet si cautati altul " e un raspuns tipic badaranesc si absolut vulgar care nu are de aface cu : a comunica cu omul de linga tine pina la cel mai inalt nivel . Remediul vine din a va pune fata in fata si sa faceti o analiza si sa vedeti de unde vine problema cu adevarat . asta este sfatul meu . Iti urez succes si numai bine in ceea ce vei face
|
||
|
Postat pe 6 Februarie 2009 23:45 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departe suna'ma pe mine
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 7 Februarie 2009 01:18 |
||
|
Pentru barbati libidoul nu poate fi stimulat decat de femeie. Am avut astfel de problema si ma credeam bolnav,era vai de capul meu ce stresat eram.Foarte rar aveam chef de o partida de sex desi locuiam cu prietena mea de numai 6 luni. Am fost la medic la insistentele ei si dupa doua saptamani de analize am primit verdictul: sunt sanatos tun. Peste doua luni am schimbat ,,muza" si am avut de atunci parte de niste partide de sex pe cinste. La varsta asta nu cred ca un barbat poate avea probleme de acest gen. Fara suparare fetelor, dar primul lucru care trebuie sa-l faceti este sa va ingrijiti sa aratati mereu bine. Chiar daca nu sunteti frumoase, trebuie sa fiti ingrijite, elegante si sexi.Si apoi pofta vine cu siguranta.Daca nici atunci nu vine trebuie schimbat ,,subiectul" sau ,,obiectul". |
||
|
aprov Postat pe 7 Februarie 2009 09:17 |
||
nu stiu cum ai rezistat....ca banuiesc ca se intampla de mult si persoana dinainte care a zis ca e ok : parerea mea....eu zic sa vb cu el esti prea tanara ca sa accepti asa ceva in plus la varsta ta poti gasi f.usor o persoana care merita
|
||
|
monik21 Postat pe 7 Februarie 2009 14:27 |
||
De la: aprov, la data 2009-02-07 09:17:16Pentru barbati libidoul nu poate fi stimulat decat de femeie. Am avut astfel de problema si ma credeam bolnav,era vai de capul meu ce stresat eram.Foarte rar aveam chef de o partida de sex desi locuiam cu prietena mea de numai 6 luni. cam asa ceva :)) Asta am de gand sa fac pe viitor, cred...
|
||
|
Postat pe 7 Februarie 2009 14:32 |
||
| draga bobo lasal | ||
|
danuntu_06 Postat pe 7 Februarie 2009 17:19 |
||
| aceeasi situatie am si eu cu prietenul meu.......de doua luni nu am mai facut sex,lucram la aceeasi firma la departamente dierite cand ajungeam acasa el primul lucru care il face isi aprinde calculatorul sta in fata lui pana la ora 00:00 dupa care se baga la somn daca il sarut simt cum ma evita .de iubit ma iubeste face orice pt mine el face mancare el spala.inainte de al cunoaste pe el am stat cu cineva 3 ani era foarte diferit de el faceam sex de 2 ori pe saptamana. | ||
|
raluca_raluca02 Postat pe 20 Martie 2009 23:41 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departe Helo . Frumos ii sta la omul tau si tinar si nu are chef si ...... O parere si un sfat ceri ? Cind iubesti il si doresti pe omul tau , dar cred ca se multumeste sa te stiie acolo linga el si atita , si din cind in cind isi mai aduce aminte si de ce este normal intro relatie . Ce viitor aveti daca va casatoriti ?. Daca acuma e asa peste vreun an sau 2 cum va fi ? o sa ti primesti ratia de dragoste o data la un an? Bolnav nu e minte are .... asa ca nu are nici un motiv sa fie asa decit ca nu te doreste . Stiam un cuplu in care ea era cea care "nu avea chef". au stat multi ani asa , la un moment dat ea ii spunea lui ca daca nu ii convine sa si caute alta , ceea ce sa si intimplat , si sau despartit destul de oriibil , pentru ca el nu se simtea dorit iar ea nu il baga in seama .... Esti tinara femeie , gindestete ce ai de facut , o avea iubirea multe fete dar o are si pe asta , chiar daca nu e omul perfect macar de ce e normal sa te bucuri impreuna ..Am dat un sfat , citeste baga la cap si fa ce crezi tu ca e mai bine pentru voi doi indiferent de ce spun altii . |
||
|
Postat pe 22 Martie 2009 09:07 |
||
| discutati amandoi si cu siguranta ve-ti ajunge la ceva... spunei ca tu vrei sa faceti sex mai des | ||
|
_dulcik_ Postat pe 22 Martie 2009 09:50 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-22 09:50:40discutati amandoi si cu siguranta ve-ti ajunge la ceva... spunei ca tu vrei sa faceti sex mai des asa dulciko!! daca pui doar o litera,tot mesaj se cheama! |
||
|
ella_c Postat pe 22 Martie 2009 09:52 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-22 09:52:54De la: _dulcik_, la data 2009-03-22 09:50:40discutati amandoi si cu siguranta ve-ti ajunge la ceva... spunei ca tu vrei sa faceti sex mai des nu am pus doar o litera am zis parerea mea... si la cat de racita sunt |
||
|
_dulcik_ Postat pe 22 Martie 2009 10:13 |
||
De la: _dulcik_, la data 2009-03-22 10:13:10 Dulcik..tu esti parte din forum,fara tine nu se poate!M-am obisnuit sa-ti vad numele de sus pana jos la mesaje noi...Mai glumesc si eu cu tine .... Ia coldrex pastile pentru raceala.Ar trebui sa fiu platita pentru cata reclama le fac! |
||
|
ella_c Postat pe 22 Martie 2009 10:17 |
||
| Eu spun sa te gandesti de doua ori inante de a te casatori, in aceasta situatie. Din pacate eu nu am facut acest lucru si la 8 luni dupa nunta m-am trezit in patul unui alt barbat. E mai usor sa previi, decat sa repari dupa ... in acest moment de exemplu, eu sunt intr-un mare impas si nu stiu ce ar trebui sa fac. Asta mai ales pentru faptul ca amantul meu este un tip casatorit, si are un copi si stim amandoi ca indiferent de solutia adoptata, cineva va suferi. Viata cu siguranta se complica dupa casatorie, responsabilitatile devin mai mari, persoanele care pot suferi dintr-o greseala sunt mai multe, si atunci e mai bine sa chibzuiesti aceste aspecte inainte de a face pasul decisiv. | ||
|
bluedianat Postat pe 26 Martie 2009 16:04 |
||
De la: ella_c, la data 2009-03-22 10:17:15De la: _dulcik_, la data 2009-03-22 10:13:10 ms moolt ... si stai linistita tu macar faci reclama la ceva bun.. nu la exetnsi, super slim si etc |
||
|
_dulcik_ Postat pe 28 Martie 2009 10:48 |
||
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop la ce mama masii ai mai pus username iubita lui??????????????????? mai bine pui iubita lu cine ma vrea mai radem si noi .......
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Aprilie 2009 06:34 |
||
De la: raluca_raluca02, la data 2009-03-20 23:41:02aceeasi situatie am si eu cu prietenul meu.......de doua luni nu am mai facut sex,lucram la aceeasi firma la departamente dierite cand ajungeam acasa el primul lucru care il face isi aprinde calculatorul sta in fata lui pana la ora 00:00 dupa care se baga la somn daca il sarut simt cum ma evita .de iubit ma iubeste face orice pt mine el face mancare el spala.inainte de al cunoaste pe el am stat cu cineva 3 ani era foarte diferit de el faceam sex de 2 ori pe saptamana. daca de 2 ori pe saptamana ti se pare diferit...... sincer nu stiu.....ma intreb .....cum drecu dai numa tu peste panarame d'astea. o fi numa vina lor? io nu pot sa dorm cu o femeie cu care am o relatie ,sa o simt in pat ,calda,pufoasa,parfumata,cremuiata si toate cele si sa o iert. sunt intradevar tipe ce devin insuportabile dupa o vreme dar......"alta in loc ca un boboc" nu le tin sa boceasca langa mine ca sunt ne......atinse si io sa fug ca drecu de ele. acu in cazul tau,sincer cred ca ai devenit insuportabila,plictisitoare si nu mai reprezinti nicio provocare. sincer daca vrei sa te superi treaba ta dar sunt milioane de barbati si femei pe lumea asta care cauta acelasi lucru. de ce drecu sa stai nef.....neiubita cu luniile cand in maxim juma de ora gasesti o armata??????????????????????? cauciucuri sa ai la tine...ai grija nu conteaza prea mult motivul draga mea,poate fi munca,plictiseala,felul in care faci sex oral,felul in care gemi,felul in care te schimonosesti cand termini,cum lasi tubu de pasta de dinti,cum mesteci la masa si multe multe mai departe. important este sa intelegi ca viata este scurta,are de fapt un sfarsit,nu suntem pe planeta asta forever........si mai rau este ca nici nu stim cand viata ni se va sfarsi asa ca ia si da cu ea de toti peretii .....VIATA :sml-happy002lasa martalogu lenes si cauta un militar tanar care sa te ajute sa dai bine cu ea de toti peretii viata....sti tu.....treaba aia scurta,cu sfarsit..... cu aia sa dai de pereti
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Aprilie 2009 06:54 |
||
ce scriu si io la ora asta.......
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Aprilie 2009 06:56 |
||
De la: bebelusha89, la data 2009-02-03 17:30:03hmz sincer nu stiu ce sa zik nu m`am confruntat niciodata cu o problema de genul dar eu as zice...sa`tzi iei o lenjerie noua sexy(poate de culooarea lui preferata) ....si sa`i fac o surpiza knd vine de la munk in loc sa`l asteptzi k d obicei asteapta`l cu o vana plina de spuna...un masaj tailandez...(atince`i unele partzi ale corpului cu sfarcurile d exemplu :D o sa`l excite super tare)....si dak nici atunci nu face nik...are sigur o problema...:) poate sa'l atinga si in cap cu sfarcu......daca mortu e mort......ce drecu sa mai faci cu el? mai da bani si pe lenjerie mai sigur ar fi ,sa scape un viagrone in ciorba fraierului
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Aprilie 2009 07:00 |
||
De la: WeisseRosse, la data 2009-01-29 08:52:05Ciau! El tea catalogat obsedata, asta s-a intamplat deoarece crede ca nu poate sa faca fata asteptarilor tale, se simte presat de gandul ca tu tot timpul astepti asta de la el, se inhiba. Cu toate ca nu este asa pt. ca tu ai fi multumita cu mai mult sex nu ai nevoie de f mult sex cum crede el, problema este ca in capul lui lucrurile stau altfel si asta il face sa se retraga. Tu acum trebuie sa-l faci sa inteleaga ca sexul cu el nu este prima prioritate pt tine. Fa-ti un id de mes si inregistreazate pe un site si cauta femei pt. sex! Spunei lui ca de o perioada te simti mai mult bi decat hetero si acum ca la voi este o pauza sexuala te-ai gandit sa incerci cum e cu o femeie. Spunei ca daca are chef poate il lasati sa va priveasca sau sa participe chiar. Vei vedea cum viata voastra sexuala se incinge din nou, iar el vazand ca nu il mai pistonezi ca te preocupa alte chestii nu se va mai simti presat. am impresia ca vrei de fapt sa faci parte din poza descrisa de tine. uooooooooooooooooooooooo profiti de amaraciunea si slabiciunea fetii??????????uuuuoooooooooooooo lasa ca profit io mai bine ca e mai sanatos asa ea vrea morcovel nu gogosica sac sac sac
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 25 Aprilie 2009 07:03 |
||
De la: bobo250686, la data 2008-11-26 10:22:20suntem impreuna de 4 ani ,locuim de 2 ani impreuna,,anul urmator urmeaza sa ne casatorim,nu cred sa aibe pe altcineva(il urmaresc pt ca primul lucru care mi-a venit in minte este ca ma inseala),pana acum nu am descoperit nimic suspect.Aceasta situatie dureaza de 1 an ,nu stiu ce sa fac,sa nu ma mai casatoresc,sa imi caut un amant (nu cred ca as putea ,il iubesc f mult).Ma gaseste la fel de atragatoare ca si la inceput(zice el), nu m-am schimbat d.p.d.v.fizic deloc,m-am facut blonda pt ca asa vroia el,chiar nu stiu ce sa fac.Am discutat cu el si el crede ca eu am o problema cu sexul(crede ca sunt obsedata),tot timpul ii obosit (lucreaza de dimineata,aproape toata ziua este ac)ca n-are chef, etc.Sunt eu problema?adica dupa 3,4 ani nu mai facem sex decat odata pe luna? am nevoie de un sfat sa stiu ce sa fac mai departe fa o salata ....................si papa |
||
|
just_heaven Postat pe 25 Aprilie 2009 12:54 |
||
Ma duc la altu sa ma "descarc" si apoi vin zambind si ii spun: Tu ce-ai facut azi?
|
||
|
amr2009 Postat pe 25 Aprilie 2009 13:53 |
||
cam complicat ce spuı tu.dar pana la urma s-a rezolvat?
|
||
|
roscatika23 Postat pe 26 Aprilie 2009 18:50 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| E posibila o sarcina? | 9 | De la: Anonima_007 8 Ianuarie 2010 05:14 |
| Soțul meu vrea sex oral | 6 | De la: kudika_1032588 8 Iulie 2018 15:18 |
| Horoscopul erotic | 39 | De la: aditza70 5 Aprilie 2009 07:05 |
|
|
||
| Esec. Prietena virgina. | 171 | De la: kiss_my_ass 10 Ianuarie 2012 13:31 |
| sex | 129 | De la: puiut_77 23 Februarie 2011 14:50 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.