Setari Cookie-uri

ce faci cand prietenul tau nu mai vrea sa faceti sex decat o data pe luna

eu cred k are ceva de ascuns, fie are pe altcineva (zici k il urmaresti, sa inteleg k nu lucri nik si toata ziua poti fi dupa el sa vezi ce face? sa fim seriosi, dak vrea sa t insele se descurca el), fie are probleme medicale (doar k atunci nu stiu dk ar mai faceo chiar si o data pe luna), fie se simte inferior cu ceva, in special dk nu lucreaza, poate k nu este multumit d el insusi, s-a saturat de viata, stiu eu?...dar dak tot nu reusesti sa discuti cu el si sa rezolvati problema, eu zic k poti sa il lasi si sa iti vezi de viata, esti tanara, si mai sunt destui barbati... nu vad dc te-ai casatori cu el dk nu te face fericita si dk nu reusiti sa comunicati si sa ajungeti la un punct comun. dak d p acuma sunt probleme de genul, poti fi sigura k vor fi si mai incolo, nu merita sa t chinui, chiar dak il iubesti... o relatie este formata din 2 persoane, nu poti fi tu singura care lupta pt un viitor impreuna
sweety13
Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:25
Ciau! El tea catalogat obsedata, asta s-a intamplat deoarece crede ca nu poate sa faca fata asteptarilor tale, se simte presat de gandul ca tu tot timpul astepti asta de la el, se inhiba. Cu toate ca nu este asa pt. ca tu ai fi multumita cu mai mult sex nu ai nevoie de f mult sex cum crede el, problema este ca in capul lui lucrurile stau altfel si asta il face sa se retraga. Tu acum trebuie sa-l faci sa inteleaga ca sexul cu el nu este prima prioritate pt tine. Fa-ti un id de mes si inregistreazate pe un site si cauta femei pt. sex! Spunei lui ca de o perioada te simti mai mult bi decat hetero si acum ca la voi este o pauza sexuala te-ai gandit sa incerci cum e cu o femeie. Spunei ca daca are chef poate il lasati sa va priveasca sau sa participe chiar. Vei vedea cum viata voastra sexuala se incinge din nou, iar el vazand ca nu il mai pistonezi ca te preocupa alte chestii nu se va mai simti presat.
WeisseRosse
Postat pe 29 Ianuarie 2009 08:52
wow nasol moment...e trist cand se intampla asa ceva si cand ma gandesc k eu dupa 5 ani dak nu se intampla o sapt maxim crede-am k nu ma mai doreste...ce sa zic discutati serios cu iubitii vostrii!!! oricat iubesti un om o sa te saturi de eceleasi raspunsuri si refuzuri!!! dak nu mai vrea NEXT!!! o sa vina el apoi sa te roage...lasatii macar o luna 2 si apoi o sa vedeti cum isi revin baietii!!!
bruneagra25
Postat pe 29 Ianuarie 2009 09:08
bobo250686,
daca nu sunteti inca casatoriti si nu mai vrea...nu stiu ce se va intampla mai incolo dupa ce mai faci si vreun copil...E o persoana religioasa, ca am auzit de unii care nu fac in post, de sarbatori, blah,blah, ca in evul mediu....sau unii dintre cei ce practica yoga raresc partidele de sex dar cica cele "rare" sunt extraordinare...daca e un om normal, si aveti o relatie normala, NU e normal sa nu vrea sex mai ales el daca nu voiai tu asa des parca mai intelegeam dar barbatii sanatosi fizic si psihic vor cu mult mai mult decat o data pe luna (?!)
ocs
Postat pe 29 Ianuarie 2009 09:31
buna ; nu are cum sa vrea sex o data pe luna asta anseamna ca este ceva la mijloc??? tu ca femeie pererea mea tre say trezesty toate instinctele lposibile nu??/

Postat pe 29 Ianuarie 2009 09:49
-bun subiectul acesta
-eu proasta cum am fost ,mi s-a parut normal odata la 3-4 luni si nu odata /luna-e deja dezmat
-credeam ca asa e normal,servici,copii,casa si rest nimic
-mi-era si rusine sa deschid subiectul chiar in fata prietenelor...ziceam ca asa este normal
-pai...la urma....mi-am bagat piciorul si am divortat,dupa 18 ani si doi copii,ca poate o fi mai bine,nu pot sa insel sotul
-nu mi-am gasit altul...inca...deci numai insel.....dar nici nu sint descurajata ca nu voi gasi
-sint bine,libera,ma simt bine in pielea mea,pt ca stiu ca se poate si mai bine si meritam muuult mai mult

tyukodiana
Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:32
De la: tyukodiana, la data 2009-01-29 14:32:32-bun subiectul acesta
-eu proasta cum am fost ,mi s-a parut normal odata la 3-4 luni si nu odata /luna-e deja dezmat
-credeam ca asa e normal,servici,copii,casa si rest nimic
-mi-era si rusine sa deschid subiectul chiar in fata prietenelor...ziceam ca asa este normal
-pai...la urma....mi-am bagat piciorul si am divortat,dupa 18 ani si doi copii,ca poate o fi mai bine,nu pot sa insel sotul
-nu mi-am gasit altul...inca...deci numai insel.....dar nici nu sint descurajata ca nu voi gasi
-sint bine,libera,ma simt bine in pielea mea,pt ca stiu ca se poate si mai bine si meritam muuult mai mult

felicitari nu multe femei au curajul asta...multe dintre noi din pacate consideram k anumite lucururi sunt normale desii nu sunt, e fff normal k si dupa 20 de ani sa te simti dorita si iubita!!! mai bine singura decat singura in 2...numa bine
bruneagra25
Postat pe 29 Ianuarie 2009 14:40
ia uitati ce tare e copilul asta
http://www.webtube.ro/video/e57bc49e36e336e/copil-vorbaret
kkkk
Postat pe 30 Ianuarie 2009 00:26
De la: 12374368745845, la data 2008-11-26 10:29:46eu consider ca nu conteaza cantitatea ci calitatea....eu nu inteleg cat de des vreti ca doar nu suntem, nici noi si nici ei sex-machine!!!!....des se intampla la inceput dar cu timpul e normal sa se rareasca ca mai si muncim, suntem obositi si viata mai inseamna si altceva...daca am sta degeaba cu totii si nu am mai merge la servici, sunt sigura ca ar fi o lume fericita si nu s-ar mai plange nici o femeie de sex prea rar

Dar totusi.... O singura data pe luna.Sa fim seriosi....Cat de obosit sa fii ...
Undeva este o problema.
rallu_31
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:21
De la: rallu_31, la data 2009-01-30 10:21:05
De la: 12374368745845, la data 2008-11-26 10:29:46eu consider ca nu conteaza cantitatea ci calitatea....eu nu inteleg cat de des vreti ca doar nu suntem, nici noi si nici ei sex-machine!!!!....des se intampla la inceput dar cu timpul e normal sa se rareasca ca mai si muncim, suntem obositi si viata mai inseamna si altceva...daca am sta degeaba cu totii si nu am mai merge la servici, sunt sigura ca ar fi o lume fericita si nu s-ar mai plange nici o femeie de sex prea rar

Dar totusi.... O singura data pe luna.Sa fim seriosi....Cat de obosit sa fii ...
Undeva este o problema.

pai ce sa faci daca lucreaza si la alta nu poti face fata la capacitate maxima la amandoua..parerea mea:P
coffeeta
Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:36
Ce faci cand prietenul tau nu mai vrea sa faceti sex decat o data pe luna

IL SCHIMBI!
ana_lili36
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:39
De la: ana_lili36, la data 2009-01-30 11:39:06Ce faci cand prietenul tau nu mai vrea sa faceti sex decat o data pe luna

IL SCHIMBI!

cu ce? cu un vibrator?

Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:39
De la: preafericirea, la data 2009-01-30 11:39:59
De la: ana_lili36, la data 2009-01-30 11:39:06Ce faci cand prietenul tau nu mai vrea sa faceti sex decat o data pe luna

IL SCHIMBI!

cu ce? cu un vibrator?

CU ALTUL.VIBRATORUL NU E O PERSOANA CARE POATE FI NUMIT "PRIETEN".DIN CATE STIU E UN OBIECT.
ana_lili36
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:41
De la: ana_lili36, la data 2009-01-30 11:41:59

IL SCHIMBI!

cu ce? cu un vibrator?

CU ALTUL.VIBRATORUL NU E O PERSOANA CARE POATE FI NUMITA "PRIETEN".DIN CATE STIU E UN OBIECT.
ana_lili36
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:43
De la: ana_lili36, la data 2009-01-30 11:41:59

IL SCHIMBI!

cu ce? cu un vibrator?

CU ALTUL.VIBRATORUL NU E O PERSOANA CARE POATE FI NUMIT "PRIETEN".DIN CATE STIU E UN OBIECT.

un obiect care indeplineste aceleasi functii ca si un barbat. cu avantaju' ca te tine cat vrei tu. sau bateriile.

Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:43
De la: coffeeta, la data 2009-01-30 10:36:53
De la: rallu_31, la data 2009-01-30 10:21:05

Undeva este o problema.

pai ce sa faci daca lucreaza si la alta nu poti face fata la capacitate maxima la amandoua..parerea mea:P

stii ce? si eu credeam la fel! iubitul meu (de atunci), dupa doi ani de reletie si dupa un an de locuit impreuna, nu mai avea chef de sex! am discutat cu el, am intors problema pe toate partile si am ajuns la concluzia (in capul meu) ca are pe alcineva. el imi spunea mereu ca e obosit, ca a avut mult de treaba, ca are probleme cu firma... si asa in fiecare zi. ajunsesem sa facem sex tot mai rar, desi eu faceam tot posibilul sa-l readuc pe calea cea buna! inainte faceam sex impreuna toata noaptea si dimineata o luam de la capat... desi nu am avut niciodata vreo dovada (si acum am auzit ca e tot singur, dupa 6 luni de cand ne-am despartit), eu tot cred ca mai "vizita" si pe altele. i-am dat papucii fara nici un regret si desi toti zic ca am facut o mare prostie, eu ma simt foarte bine acum! de ce sa fii "singura" intr-o reletie? mai bine sa-ti gasesti pe cineva care se ridica la nivelul tau; eu asa zic.
missalexandra
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:44
Prefer barbatul pentru ca ador preludiul.
ana_lili36
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:45
De la: ana_lili36, la data 2009-01-30 11:45:08Prefer barbatul pentru ca ador preludiul.

felicitari. tocmai ai facut nefericit un vibrator. sta si plange.

Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:46
luati o palinca
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:46
De la: portitza_, la data 2009-01-30 11:46:50luati o palinca

se imbata vibratorul si se misca in toate directiile.

Postat pe 30 Ianuarie 2009 11:48
De la: preafericirea, la data 2009-01-30 11:48:25
De la: portitza_, la data 2009-01-30 11:46:50luati o palinca

se imbata vibratorul si se misca in toate directiile.

adica cum in toate directiile??
coffeeta
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:36
adik pica jos si doarme
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:37
De la: cristina_colentina2008, la data 2009-01-29 09:49:38buna ; nu are cum sa vrea sex o data pe luna asta anseamna ca este ceva la mijloc??? tu ca femeie pererea mea tre say trezesty toate instinctele lposibile nu??/

normal ca e cv la mijloc...........patul...zidul.......
si asa e ...trebuie trezit animalul din el
portitza_Maria
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:38
De la: portitza_, la data 2009-01-30 13:37:39adik pica jos si doarme

ehh asta nu imi mai place
coffeeta
Postat pe 30 Ianuarie 2009 13:39
Buna !aceasi problema o am si eu cu prietenul meu ...el spune ca nu e innebunit dupa sex, dar sa ajungi sa o faci o data pe luna la 21 de ani mi se pare tragic...nu stiu ce sa fac ...eu tot il amenint ca imi trag amant dar asta nu ii schimba cu nimic obiceiul....nici eu nu stiu ce sa fac
staicuandr33a
Postat pe 30 Ianuarie 2009 20:33
Eu zic sa te mai gandesti si sa mai amani casatoria.
S-a plictisit de tine asta e faza sau are pe alta.
Oricum mi se pare cam mult un an de zile de cand esti in situatia asta.
Un lucru este sigur BARBAT CARE SA NU DOREASCA SA FACA SEX NU EXISTA.
Ai mare grija. Mai bine cauta altul.
mmaaxx
Postat pe 31 Ianuarie 2009 00:42
De la: iubi7a_lui, la data 2009-01-18 19:53:35Aceeasi problema o am si eu..iubitului meu ai cam place sa fie rugat sa mai facem ceva...trece o luna si nimic,,,,imi spune...sunt obosit...iar daca ai spun ceva ...tot pe mine ma face nebuna...am doar 22 de ani...urata nu cred ca sunt...si-am ajuns sa ma rog de iubitul meu sa facem ceva...avem aproape 3 ani impreuna si ma gandesc ca mai incolo dupa mai multi ani ..stop o sa o facem la 10 ani ,el imi spune ca ma iubeste mult...dar ce sa mai cred...de ce nu ma mai doreste...ce au patit barbatii????Inainte ne sarutam la fiecare minut netinand cont de oamenii care ne vedeau, ne "giugiuleam"prin parcuri iar daca prindeam momentul sa fim singuri...sexul era primul lucru la care ne gandeam...nu inteleg nimic

Ce-i cu barbatii in ziua de azi? nu e primul caz de care aud....insa sper sa nu ajung sa trag eu de el......
ioana_2009
Postat pe 3 Februarie 2009 11:13
Eu ca barbat, daca as avea pusa o atela din varful degetului mare de la mana stanga pana in varful degetului mic de la piciorul drept tot am chef de sex. Pe de alta parte daca sunt stresat cu munca si nu imi sta gandul la sex, tot o fac, la ce bun sa pierd asemenea ocazie, de unde stiu eu cum se intorc lucrurile si nu mai primesc nimic
Iradiatu_
Postat pe 3 Februarie 2009 11:38
De la: Iradiatu_, la data 2009-02-03 11:38:01Eu ca barbat, daca as avea pusa o atela din varful degetului mare de la mana stanga pana in varful degetului mic de la piciorul drept tot am chef de sex. Pe de alta parte daca sunt stresat cu munca si nu imi sta gandul la sex, tot o fac, la ce bun sa pierd asemenea ocazie, de unde stiu eu cum se intorc lucrurile si nu mai primesc nimic

trebuia sa ma nasc barbat, clar . pai normal ca ai chef, am eu si daca sunt rupta de oboseala...iar la 21 de ani, sa faci sex o data pe luna nu ca e tragic, e stupefiant .sau poate, cum am mai zis, trebuia sa ma nasc barbat, asa era mai usor de explicat de ce am mai mult chef eu
anissya
Postat pe 3 Februarie 2009 12:59
uite mai multe posibilitati:

1. banii

nu stiu sigur kre e situatia voastra financiara dar s-ar putea sa fie stresat din cauza asta si sa nu ii mai arda d nimik, vrea sa s casatoreasca cu u dar nu stie dak o sa s ridice la inaltimea asteptarilor.

in cazul asta poti sa incerci sa-i oferi un confort emotional.....sa-l faci sa aiba mai multa incredere in u;)

2. obisnuintza

asta e cea mai grava.....tot c pot spune e sa-l iei prin surprindere sa incerci sa faci lucruri diferite...sa nu t mai vada mereu nearanjata si cu miros d mankre.....duceti va la munte, intalniti-va cu prieteni, plekti undeva...... o sa va prinda bine.

3. are pe alta

in cazul asta il poti sa draq;)

4. are prb medicale

este cea mai simpla dintre posibilitati...il iei d manutza si mergeti la doctor;)

iti urez mult succes...si nu uita dak exista dragoste orice prb poate fi rezolvata.

P.S: vrb deschis cu el si afla exact kre e prb.

kkt
Postat pe 3 Februarie 2009 13:24

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
In timpul SEXULUI, de ce femeile gem mereu , iar barbatii aproape niciodata? :-? 150 De la: riimaruca 12 Decembrie 2012 21:19
DEDICATIE SPECIALA PENTRU DUDUIA BARBIE 148 De la: kudika029282 15 Ianuarie 2011 18:24
Fetisuri "normale"?? 16 De la: scorpio67 12 Iunie 2010 09:14
Ce părere aveți despre sexul oral in cuplu 3 De la: kudika_1039813 1 Martie 2021 19:22
HINT : Cu ce coafur� �l SEDUCI din prima, �n func�ie de zodia lui !!!!! 21 De la: kudika_12473 6 Septembrie 2012 18:06