Setari Cookie-uri

I need help

Varsator - Rac

Varsator si Rac? Aer si Apa. Credeti ca e posibil asa ceva?

Putem pleca de la premisa ca Varsatorul e prea mental iar Racul prea senzitiv; putem crede ca Varsatorul este un aventurier �nnascut iar Racul este un casnic convins si de moda veche, pun�nd astfel �n opozitie o libertate imprevizibila si un conservatorism declarat, adesea orb. Un "gen de care pe care" ce poate imita oric�nd, �ntr-o relatie de cuplu, celebrul conflict dintre generatii.

Nu este �ntotdeauna asa. Semnele incompatibile ca Varsatorul si Racul se cauta aunci c�nd le vine vremea sa faca un salt decisiv pentru evolutia lor spirituala.

Racul are nevoie sa �nvete sa fie liber si sa nu mai depinda de nimeni, iar Varsatorul are nevoie sa �nvete sa primeasca iubire, sa se lase coplesit, invadat, "inundat" de sentimentele Racului.

Varsatorul poate scoate pentru totdeauna un Rac din cochilia sa �nchistatoare, tot asa cum Racul �l poate �nvata pe Varsator sa cunoasca lumea si prin intermediul celor cinci simturi.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 09:26
Varsator - Rac

Este deci posibila o astfel de relatie, �n care creativitatea fecunda a Racului �si poate gasi expresia si manifestarea prin inventivitatea si originalitatea mentala a Vasratorului.

O relatie �n care Racul va plonja catre arhetipurile fundamentale ale omenirii, iar Varsatorul le va concretiza, spontan, �n noi productii mentale pentru generatiile care urmeaza.

Adesea, un cuplu Varsator-Rac chiar poate schimba lumea.
_dulcik_
Postat pe 10 Martie 2009 09:27
De la: _dulcik_, la data 2009-03-10 09:27:09Varsator - Rac

Este deci posibila o astfel de relatie, �n care creativitatea fecunda a Racului �si poate gasi expresia si manifestarea prin inventivitatea si originalitatea mentala a Vasratorului.

O relatie �n care Racul va plonja catre arhetipurile fundamentale ale omenirii, iar Varsatorul le va concretiza, spontan, �n noi productii mentale pentru generatiile care urmeaza.

Adesea, un cuplu Varsator-Rac chiar poate schimba lumea.

dar despre relatia rac - pesti, eu fiind rac???
angelik2000
Postat pe 30 Aprilie 2009 12:08
De la: f_green_eyes, la data 2008-11-27 11:39:12Am si eu nevoie de un sfat referitor la relatia mea din punct de vedere al zodiei.

Eu sunt varsator, el rac. Mentionez ca intre noi nu exista comunicare si e cam egoist.

Astept pareri, sugestii si sfaturi.

Multumesc anticipat!!!!!

p. s: azi vreau sa iau o decizie finala....si tind in a taia relatia so....i need help!!!

daca tu crezi ca nu comunici cu el din vina horoscopului sa sti ca te inseli amarnic...
_dulcik_
Postat pe 30 Aprilie 2009 22:06

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu fecioara, El taur... 11 De la: Cassey 18 Mai 2009 22:23
el scorpion,eu gemeni!!cat ne tine? 23 De la: miky_boom 30 Iulie 2015 17:46
eu pesti,el berbec... 7 De la: Lucia38 12 Octombrie 2009 15:22
femeia capricorn-barbatul leu 33 De la: kudika_1042992 31 Ianuarie 2022 14:19
Capricorn cu Fecioara, ce iese?astept pareri 15 De la: costel20082003 16 Iulie 2009 09:13