Setari Cookie-uri

M-a lasat balta a doua zi dupa nunta

Nu am crezut ca asa ceva mi se poate intampla tocmai mie. Am avut o relatie de 4 cu un barbat si in urma cu un an am hotarat sa ne casatorim. El a vrut o nunta cu tam-tam, eu una mica, cu putini invitati. Am avut in final o nunta mare. Toate bune si frumoase in ziua nuntii. A fost intr-adevar cea mai fericita zi (si noapte) din viata mea. A doua zi insa am avut cel mai mare soc din viata mea. Am crezut ca numai in telenovele se mai intampla asa ceva. Sotul meu, fara sa-mi dea o explicatie imi spune ca trebuie sa plece la Oradea (noi locuiam impreauna in Bucuresti). Am ramas perplexa. Mi se parea de neinteles mai ales ca nu a vrut sa-mi spuna de ce. Si a plecat. S-a intors. Si cand s-a intors mi-a spus ca vrea sa divortam. Fara sa-mi dea o explicatie. Nimic. Era cu totul alt om. I-am cerut insistent explicatii, am plans, eram disperata. El a tipat la mine, m-a jignit si a vrut chiar sa ridice mana la mine. Si s-a dus sa locuiasca cu ai sai. Peste ceva timp, m-am trezit cu un avocat la usa. Sotul meu vroia sa divortam. Se poate intampla una ca asta????? Si de ce tocmai mie?? Am vrut sa mor, sa ma inghita pamantul. Inca nu imi vine sa cred. Nu pot sa mai mananc, nu mai imi vine sa traiesc. Il iubesc si comportamentul lui ma distruge pe zi ce trece. Vreau cel putin niste explicatii. Eu cred ca le merit... poate asa m-as mai linisti. Il iubesc si ma gandesc ca poate a patit ceva si imi ascunde ca altfel eu nu mai inteleg nimic. Ajutati-ma va rog cu un sfat. VI-l cer pentru ca am nevoie.

Postat pe 23 Decembrie 2008 19:14
salut ,incearca sa te linistesti tu in primul rand ai nevoie de tine ,nu te lasa dominata de ideea de a primi o explicatie din partea lui pt.ceea ce ti-a facut ,lasa-i timp si lui sa se gandeasca foarte serios la schimbarea majora pe care vrea sa o faca ,doar atat poti face acum ,te inteleg pt.ca si eu am trecut prin ceva asemanator,trebuie sa ai grija de tine deoarece e o perioada mai dificila dar nu dispera,ca nu merita .
dia08
Postat pe 23 Decembrie 2008 19:21
Mda...e un moment ft greu in viata ta...dar nu dispera!Sa incerci acum sa vb cu el,nu ar avea rost!ceva s-a intamplat,astae sigur...da-i un timp sa gandeasca situatia...daca nu e grava treaba,o sa vina sa te caute...dar nu-l bate la cap...incearca sa fii si tu indiferenta,pt ca cu rugaminti si cu cicaleli nu ajungi nicaieri!o sa-l indepartezi si mai mult...poate ii e frica de pasul care tocmai l-a facut...asteapta sa-i treaca si gandeste-te tu daca merita o a 2-a sansa,daca vafi cazul!
pana atunci,capul sus,orice sut in fund e un pas inainte!
mary_ct
Postat pe 23 Decembrie 2008 19:27
Cred ca a reactionat asa pentru ca s-a intamplat ceva...nu pot sa stiu ce anume, dar cu siguranta e ceva in neregula CU EL...in nici un caz cu tine! Cel mai bine ar fi sa-i dai timpul de care are nevoie, dar stiu ca si timpul asta nu e in favoarea ta, din moment ce el deja pregateste divortul...nu stiu...mai incearca sa vbesti cu el, ca dupa 4 ani meriti o explicatie si nu vad de ce a trebuit sa "fuga" asa, chiar a doua zi dupa nunta...inexplicabil pentru mine, ca si pentru tine, dar te rog sa nu te razbuni pe tine in nici un fel, ai grija de tine si cu Dumnezeu inainte!
mrskattousa
Postat pe 23 Decembrie 2008 19:32
Chiar ca e scenariu de telenovela ce ti s-a intamplat! Cu siguranjta ca meriti o explicatie. In legatrura cu ce au zis fetele mai inainte cu presatul, nu sunt de acord!!! Cum adica sanu il presezi? Te paraseste pe nepusa masa si nu ai dreptul la o explicatie? Afla ce s-a intamplat. Poate are pe cineva, poate s-a razgandit, poate e speriat, poate cineva i a bagat ceva in cap. Orice ar fi, meriti sa stii. Du te si afla ce s-a intamplat, du-te la parinbtii lui si vorbeste si cu ei daca e nevoie, ai o diascutie sincera cu cine il. cunoaste f bine. Parinti, rude, prieteni, oricine ar putrea stii ce il macina pe sotul tau. Incearca sa vorbesti si cu el, zi ca ii respecti decizia de a divorta dar ai dreptul sa stii de ce.
Si in legatura cu divortul, am impresia ca il poti actiona in instanta pentru abandon de domiciliu. Informeaza-te foarte bine si nu te lasa rapusa. Rdidca-te si lupta pentru tine, daca el e un nenorocit trebuie neapart sa iti recapeti libertatea. Divorteaza! Fa ce trebuie sa iti revina viata l;a normal cu toate ca s tiu ca e foarte greu/.

Multa bafta si sa iti dea Dumnezeu putere!!!
Maddy_moo
Postat pe 25 Decembrie 2008 22:40
Imi pare extrem de rau pentru tine dar eu cred ca exista o alta femeie.
Cel putin asta este parerea mea .Bine ar fi sa nu fie asa si sa reusiti sa rezolvati problema care a dus la despatirea voastra.
Mult noroc
iulia75
Postat pe 26 Decembrie 2008 15:12
Ligim, ce i-ai facut in noaptea nuntii?
Sper ca nu ce a facut dr. Ciomu!

Postat pe 28 Decembrie 2008 18:30
ati filmat nunta ????ca toate nuntile de altfel.......uitate bine pe caseta sau cd,,,,,vezi cu cine a stat in contact mai mult decit cu tine ....vezi daca nu cumva amnta era linga voi si chiar tia darut acest dar ,,,,DIVORTUL,,,,,vezi si tu ce se petrece in jurul lui ,,,,uitate bine la filmulu ,,,caseta sau cd ,,care vau inregistrat....daca nu ai nimic suspect ,,,a facuto si el sa vada baieti ca poate face si el ceva ,,,ca si greii din ziua de azi....poop
sarutama
Postat pe 28 Decembrie 2008 18:36
Va urez un an nou fericit! Si toate dorintele frumoase, sa vi se implineasca!
Cassey_Tarot
Postat pe 30 Decembrie 2008 12:25
Ai incercat sa vb cu parintii lui?sunt sigura ca ei stiu motivul din moment ce l-au primit sa stea cu ei
nor_pufos
Postat pe 30 Decembrie 2008 13:00
Imi pare rau pentru tine.Treci prin momente f dificile.Viata este frumosa si merge inainte , timpul le rezolva pe toate.Ai rabdare si refa-ti viata nu mai astepta nimic te la el.
mary79
Postat pe 30 Decembrie 2008 13:08
poate a primit vreo veste rea, vreo boala sau cine stie ce.
DayC
Postat pe 31 Decembrie 2008 00:24
POATE A PATIT CEVA NU NEAPARAT EXISTA O FEMEIE,POATE ARE ALTCEVA POATE ESTE BOLNAV SI NU VREA CA TU SA SUFERI CINE STIE NUMAI EL STIE,EU ZIC SA TE DUCI ACASA LA EL SA DISCUTI CU PARINTI LUI.
liliana_2007
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:39
ARE PE ALTCINEVA. PUNCT!

CREDE SI NU CERCETA...PARDON...SEMNEAZA ACTELE SI NU CERCETA!
dragos_quicki
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:40
La multi ani! Nu fi disperata! M-ai bine acum decat,,daca aveai 1,-2 copii!Stiu ca, este, rusinos si dureros! Orice, se poate rezolva pe ,pamant, numai intoarcerea din ,moarte ,nu! A fost ,un ,las! Si,, se m-ai bat,,ei barbatii cu caramida-n piept, cat sunt ei de ,puternici!Indiferent care era motivul, meritai,, o explicatie,! Du-te la preot si spune-i problema, sa-ti faca ,slujba de ,linistire a sufletului! Lumea?? Las-o vb, ca .gura, lumii, numai pamantul o astupa! Capul sus si,,,fii tare! Nu, incepe viata cu un ,barbat, si nici nu se termina! Trebuie neaparat, sa pleci la ,un preot! Ti-o spune o mama de 2 baieti! ,,Si s-auzim numai de bine! Lasa-l sa vina el la tine! roaga-te! Bunul Dumnezeu ,e mare si o sa ai noroc!
Rodri
Postat pe 8 Ianuarie 2009 16:46
buna, nu prea obisnuiesc sa vorbesc despre dramele traite de mine, totusi, poate vei gasi ceva ....nu stiu, ceva orice in ea, am citit tragedia ta de 2 ori, nu cred ca exista vreun motiv plauzibil, desi poate ma insel, sper sa ma insel pentru binele tau, eventual daca e vreun agent guvernamental si a fugit ca sa nu-ti puna viata in pericol, desi...nici asta nu justifica.
Drama mea cea mai mare s-a intamplat intr-o duminica la pranz, cand fratele meu l-a gasit pe tatal meu fara suflu in casa noastra, fara vreun bilet de ramas bun, fara vreo explicatie, fara sa insiruie niste motive tampite, pentru ca nu exista intemeiate pentru fapta lui, eram o familie normala cu suisuri si coborasuri, 2 copii printre care si eu, zi eu si fratele meu am muncit mult, si am reusit sa ne realizam pentru viata noastra, joburi bune, facultati la fel, totul era ok, fara datorii sau probleme, facem parte din clasa de mijloc, nu o ducem rau, dar nici nu suntem acoperiti cu diamante, cu toate astea ne-a parasit intr-un moment in care am fi avut atata nevoie de el, fara ca sa scrie 2 randuri, ce am vrut sa incerc sa subliniez nu e prin ce am trecut eu, ci ca stiu ce inseamna sa ramai efectiv de prost, petrecanduti fiecare clipa din viata intrebandu-te de ce? iti inventezi 1001 motive, unele ridicole de-adreptul, incercand sa-ti linistesti tumultul interior, fara succes insa.
Un lucru e sigur timpul te ajuta sa te vindeci, oamenii uita! O sa ajungi intr-un punct in care o sa-ti amintesti ca prin ceata ce s-a intamplat, te vei detasa ca si cum nu ti s-ar fi intamplat tie, uneori te va durea.....alteori vei ramane nopti intregi sa-ti privesti cicatricile, vei supravietui pentru ca trebuie, viata merge inainte, e doar un sens, there no way back!
Preotii, procese....raman la latitudinea ta, nu te impovora doar ca sa te razbuni, ocupati timpul cu lucruri placute, sa nu te lege nimic de el, un proces ar implica mult stres ai fi mereu concetrata asupra problemei.
Iar daca se va intoarce doar tu trb sa hotaresti daca il vei ierta, fa cum simti, nimeni nu sufera in locul tau! Tu vei trai cu deciziile luate!
Eu iti doresc.....nu stiu ce iti doresc, orice e bun, cam lung comentariul meu, sper ca iti va fi folositoare macar o parte infima.
Zile cat mai bune si nopti cat mai usoare.
ctwmn
Postat pe 8 Ianuarie 2009 21:13
scuze erorile gramaticale si/sau de exprimare, l-am scris in graba.
ctwmn
Postat pe 8 Ianuarie 2009 21:16
si pana la urma ce s-a intamplat, ai aflat ceva ai reusit sa vb cu cineva
Ynnna
Postat pe 8 Ianuarie 2009 22:36
Bun,ipotetic vorbind tipu' are probleme,e bolnav etc etc...bolnav de ce? de prostie acuta? ca eu una stiu ca daca iubesti pe cineva in nicio imprejurare nu ridici mana sa ii dai vreo doua asa,ca dupa noaptea nuntii!S-am pardon! that mofo must have a b**ch hidden somewhere!
andreees
Postat pe 9 Ianuarie 2009 06:49
BUNA!DOAMNE NU IMI VINE SA CRED ASA CEVA....SA TE LASE DIN PRIMA ZI DUPA NUNTA,....DOAMNE..E UN NENOROCIT..SCZE DAR ASTA CRED EU!CU PARINTII LUI KUM TE INTELEGEAI?DAC ERA OK INCEARCA SA VB CU EI DACA EL NU VREA SA ITI EXPLICE.....SI FII TARE CA VIATA E GREA ASTA E ...MERGEM INAINTE...AAAA!!SI MAI AM CEVA SA TE INTREB IN ZIUA RESPECTIV ..NOAPTEA NUNTII KUM SA KOMPORTAT?ERA FERICIT?ADIK SE BUKURA DE CEEA CE I SE INTAMPLA? MULT SUCCES SI FORTA SA TRECI PESTE ASTA!!
ramonikelenush
Postat pe 9 Ianuarie 2009 18:10
La multi ani!!! Cu santate si zile bune!! La preot sa mergi. nu pt, razbunare!! Pt, linisea ta, sufleteasca!! Pt. ca sa ai pace ,liniste sa poti merge, m-ai departe!! Asta nu-i asa mare ,,tragedie,!! Timpul, uitarea,,vndeca,totul.!!! Tragedie a fost in fam mea-n urma cu 26ani, ne-am gasit fam, fratelui m-ai mare, omorata-n casa, ,,4 persoane.El,35 ani, ea 31, 2 fetie de 8-9ni,,,fara un bilet fara nimic!! S-a decis ca, ea l-a omorat pe el , si-a omorat fetiele si ,,,apoi s-a spanzurat in baie!! I-a omorat dormind lovindu-i cu un topor de taiat ,oase ,facut de fratele meu! Noi ,am fi dat ,,oricat, numai sa f-i fost, in viata!! !Sunt dusi de 26ani si noi ,avem si azi ,sufletele ,inndoliate,!! Sa auzim numai de,,bine!!
Rodri
Postat pe 11 Ianuarie 2009 00:46
E urat asa.Totusi trebuie sa vezi si partea buna.Bine ca nu ai stat mai mult cu el, ai pierdut mai multi ani cu el si nu ti-a facut vrum copil.Asa, cu o casnicie de numai o zi, ti-ar fi mai usor sa gasesti pe altcineva.Spun astea, judecand la rece.

Postat pe 12 Ianuarie 2009 06:51
Cred ca nimic nu este mai grav sau mai rau decat sa-ti fie inselata increderea pe care o ai in cel cu care se presupune ca ar trebui sa traiesti la bine si la rau...
in locul tau asi incerca sa-mi vindec sufletul...
si sa o iau de la capat...
pacat ca ai trecut prin asta...
nici care dintre noi, femeie sau barbat nu meritam una ca asta, dar ni se mai intampla...
luulya
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:12
Este incredibil ce ti s-a intaampla Maygeo. Incep sa cred din ce in ce mai mult ca intr-o jungla am fi mai in siguranta decat in societatea noastra. Cum este posibil asa ceva? Nu mai zic nimic, am ramas pur si simplu fara cuvinte!!!
Maddy_moo
Postat pe 12 Ianuarie 2009 11:54
Da asa a fost! Erau tineri, aveau de ,toate, apartament, masina, bani la ,Cec,, 2 fetite sanatoase, serviciu, bun amandoi si dintr-o criza ,,nebuna de gelozie,, s-a dezlantuit ,,animalul din ea si-a luat viata la 3 si apoi si-a ei! AU trecut pe ,20mai 26ani! Ma apuca niste furii groaznice, pt, ca nu si-a explicat,,gestul!! Nu pot sa -nteleg ce a putut fi in capul ei,,cand a savarsit,,acele,crime cu atata ,,saninatate! Eu ,,din cauza ,socului,, pt, ca eu am fost anuntata la serviciu prima,, am albit pe cap le ,,33ani! INURMA CU 30ANI,, Tot asa o nebuna din ,,Harghita, si-a omorat 3 copiii pt, un amant! Aveam cantarea mortiloe celor 3 si poza cu copii! Am plecat atuncila ea si-am intrebat-o... -Flory, tu ai putea vreodata sa -ti ,,omori fetele,?? -S-a uitat la mine si mi-a raspuns,,-Cum po-ti ,,gandi asa ceva,,! La aflatea ,,tragediei,,primul gand mi-a fost ,,la conversatia noastra! Acsa ajungand dupa ce i-au dus la morga si noi pe mama la spital ,,fiul cel mare care avea atunci 10ani,, s-a uitat fix in ,ochii mei si mi-a zis,,, -Asa-i mami ca ,,d-vs ,n-o sa ne omorati pe noi ,,niciodata,,??!! M-i s-a sfasiat inima de ,durere si revolta,,La ,gandul,,,de ce,,de ce ,el???!I-am luat in brate celalalt avea 8ani, i-am strans puternic la piept si le-am spus ca ,,eu m-i i-am dorit pe pamant, nu i-am facut ,nu i-am crescut ca sa-i ,,omor!!,,,Mi-a replicat atunci cu ochii-n lacrimi asa i.mami ca ,daca tusa le-a ,omorat pe ,Angi si pe ,Rodi a fost ,,o scroafa,,??!! Aceste cuinte i-mi suna mereu in cap de peste 26ani si nu voi putea uita ,,niciodata, ce-a putut sa le faca! Noi ,dam viata! Nu este ,permis nimanui sa ia viata cuiva! Numai Bunul Dumnezeu, hatareste ,cine vine si cine pleaca!,,,,,,,,,,,,,,,V-am scris aceste randuri, nu ca sa va fie ,mila de mine! pe mine ,nimic., nu ma poate consola privind aceea ,tragedie din ,familia noastra! V-am scrisa ,,ca sa fie ,,luare aminte pt, persoanele geloase,, pt, ca ,uneori gelozia devine ,obsesie si apoi ,nebunie,, iar la nebunie nu exista,leac numai casa de nebuni!mm Va multumesc pt, frumoasele voastre vorbe! Maria.
Rodri
Postat pe 22 Ianuarie 2009 16:55
cred ca ai vazut prea multe filme. e o telenuvela proasta, in romania avocatii nu se duc la usa clientilor, iar semnarea unei hartii nu inseamna divort.
imi pare rau, dar povestea ta nu e INCREDIBILA, CI NEREALA.
pansy
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:50
Ligim, te-a prins cu unu' in noaptea nuntii ?
Ce s-a intamplat cand a fost furata mireasa?
Sa mai revin la Ciomu ?

Postat pe 30 Ianuarie 2009 10:23
De la: pansy, la data 2009-01-30 09:50:43cred ca ai vazut prea multe filme. e o telenuvela proasta, in romania avocatii nu se duc la usa clientilor, iar semnarea unei hartii nu inseamna divort.

Subscriu! ce treaba avea cu ea avocatul sotului ei?
Iar peste toate astea, in Romania oricum nu este posibil divortul prin acordul partilor inaintea implinirii unui an de casatorie. In concluzie, ce hartii sa semneze ea?
Postul ei este o aberatie, dovada ca nici nu a mai revenit pe forum cu noutati. Probabil se plictisea intr-o noapte si s-a gandit sa inventeze un mic basm
cristinutza83
Postat pe 6 Februarie 2009 10:04
De la: pansy, la data 2009-01-30 09:50:43cred ca ai vazut prea multe filme. e o telenuvela proasta, in romania avocatii nu se duc la usa clientilor, iar semnarea unei hartii nu inseamna divort.

:
ella_c
Postat pe 6 Februarie 2009 14:18
salut! imi pare tare rau pt ce ai patit! pot spune ca asa mi-a jucat si mie viata feste dar asta la 2 luni dupa nunta! sotul meu mi-a schimbat yala, petextand niste motive puerile, mici ciondaneli oarecum obligatorii, pot spune, in viata unui cuplu, iar plecarea mea a fost urmata la doar 2 sapt de ciatatia pt divort. am avut un soc cand am vazut postyasul la usa cu o recomandata in mana pt mine. in timpul asta am incercat sa vorbesc cu el, sa merg la el, speram sa gasesc o portita deschisa pt a putea intra incet incet din nou in viata lui. dar nimic, imi vorbea foarte urat, josnic, si aveam mereu impresia ca il incomodez ca il incurc in casa,cauta mereu nod in papura ca sa ma enervez si sa-mi doresc eu sa plec dar vazand ca eu sunt calma si dornica sa continuam casnicia a luat el masura radicala, acea de a ma da afara.mi-am cautat un avocat bun si avem prima infatisare la divort pe 10 martie09.el isi doreste foarte mult divortul, masuna si imi spune ca imi vaoferi cel mai frumos cadou de martisor, faptul ca divortam, el stie ca-l iubesc si ca sufar si de asta si face lucrurile astea.cea mai mare problema e ca toti banii de la nunta au fost pusi doar pe contul lui si cat am fost despartiti a cheltuit toti banii, sau cel putin asa imi spune mie, eu cred ca i-a transferat intr-un alt cont ca sa nu mai avem ce imparti la partaj.ti-am, povestit toate astea ca sa vezi ca se poate si mai rau.dar cu rabdare, putere, rugaciune pt linistea sufletului viata isi va relua cursul firesc fara el.poate ca asa a fost mai bine. incerca sa gandesti pozotiv si vei vedea altfel viata. ai grija de tine si de viata ta111

Postat pe 6 Februarie 2009 16:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
nu 6 De la: kudika187425 4 Septembrie 2010 16:15
Nu pot sa-l uit, ce sa fac 4 De la: scorpyoW 6 Iunie 2009 11:50
Sunt indragostita de cineva care nu cunosc. 14 De la: kudika498529 30 Iulie 2013 19:11
este cineva casatorit cu musulmani? 7 De la: steffy91 1 Februarie 2012 15:19
Am si eu nevoie de ajutor va rog :( 14 De la: 4verinlove 27 Iulie 2010 16:23