Mai multe
| Nu cred ca un om cu o gandire normala ar face asa ceva. Mai bine iti vezi de teaba ta. Semneaza actele de divort si mergi mai departe. Daca asa a facut a doua zi dupa nunta ce o sa faca in momentul in care o sa-l anunti ca esti insarcinata???? Si chiar daca ar avea cea mai cumplita boala de pe pamantul asta nu trebuia sa procedeze asa. Acum depinde de tine ce iti doresti de la viata....Eu nu mi-as putea ierta sotul pentru una ca asta. Nici daca ar fii cel mai frumos si cel mai destept. Orice om poate fii inlocuit. Ca esti tu sau ca e el... ramane la alegerea ta. Gandeste-te bine ce vrei de la viata!!! | ||
|
PanteraNeagra Postat pe 6 Februarie 2009 16:39 |
||
|---|---|---|
De la: alina_littleangel84, la data 2009-02-06 16:23:46salut! imi pare tare rau pt ce ai patit! pot spune ca asa mi-a jucat si mie viata feste dar asta la 2 luni dupa nunta! sotul meu mi-a schimbat yala, petextand niste motive puerile, mici ciondaneli oarecum obligatorii, pot spune, in viata unui cuplu, iar plecarea mea a fost urmata la doar 2 sapt de ciatatia pt divort. am avut un soc cand am vazut postyasul la usa cu o recomandata in mana pt mine. in timpul asta am incercat sa vorbesc cu el, sa merg la el, speram sa gasesc o portita deschisa pt a putea intra incet incet din nou in viata lui. dar nimic, imi vorbea foarte urat, josnic, si aveam mereu impresia ca il incomodez ca il incurc in casa,cauta mereu nod in papura ca sa ma enervez si sa-mi doresc eu sa plec dar vazand ca eu sunt calma si dornica sa continuam casnicia a luat el masura radicala, acea de a ma da afara.mi-am cautat un avocat bun si avem prima infatisare la divort pe 10 martie09.el isi doreste foarte mult divortul, masuna si imi spune ca imi vaoferi cel mai frumos cadou de martisor, faptul ca divortam, el stie ca-l iubesc si ca sufar si de asta si face lucrurile astea.cea mai mare problema e ca toti banii de la nunta au fost pusi doar pe contul lui si cat am fost despartiti a cheltuit toti banii, sau cel putin asa imi spune mie, eu cred ca i-a transferat intr-un alt cont ca sa nu mai avem ce imparti la partaj.ti-am, povestit toate astea ca sa vezi ca se poate si mai rau.dar cu rabdare, putere, rugaciune pt linistea sufletului viata isi va relua cursul firesc fara el.poate ca asa a fost mai bine. incerca sa gandesti pozotiv si vei vedea altfel viata. ai grija de tine si de viata ta111,,,,,,,, Este,,,, un nenorocit! Tu trebuie sa ceri sa va-mpartiti banii de la nunta! N-o sa-i ajute Bunul Dumnezeu, sa fie fericit!Este un ,,nenorocit,,! Ti-o spun eu,,mama de 2 baieti,, eu cred ca ,,treceam prin el,, baiat! Sa fi facut asa ceva!,,,, Nerusinatul!! Sa-i dea Dumnezeu,, ce merita!! |
||
|
Rodri Postat pe 6 Februarie 2009 21:20 |
||
| dak vrea divortul trebuie sa bage niste motive... | ||
|
|
||
|
lacrasar Postat pe 23 Februarie 2009 13:05 |
||
|
Subscriu! ce treaba avea cu ea avocatul sotului ei? Iar peste toate astea, in Romania oricum nu este posibil divortul prin acordul partilor inaintea implinirii unui an de casatorie. In concluzie, ce hartii sa semneze ea? Postul ei este o aberatie, dovada ca nici nu a mai revenit pe forum cu noutati. Probabil se plictisea intr-o noapte si s-a gandit sa inventeze un mic basm dak nu s-a consumat actul sexual intre soti casatoria se poate desface in 24 de ore fara divort propriuzis.deci nu vad de ce sa nu fie adevarat ce spune ea |
||
|
lacrasar Postat pe 23 Februarie 2009 13:14 |
||
De la: lacrasar, la data 2009-02-23 13:14:07Subscriu! ce treaba avea cu ea avocatul sotului ei? Si cum demonstrezi ca nu s-a "consumat", in conditiile in care de obicei totu-i "consumat" pana la casatorie ? |
||
|
ocs Postat pe 9 Martie 2009 18:44 |
||
|
Parerea mea e ca relatia voastra s-a terminat inainte de nunta si cred ca el a pastrat aparentele si n-a avut curajul sa zica nu si sa renunte la nunta.Cred ca are pe altcineva dinainte de nunta dc a plecat in halul asta, nu cred in motive si basme ca ar fi bolnav sau ca ar avea probleme.Deci trage linie si mergi mai departe, barbatii nu investesc atat de multe sentimente ca femeile.Ia-o de la capat incet, fa-ti ordine in viata si capul sus. |
||
|
sonia1986 Postat pe 10 Martie 2009 15:36 |
||
| viata merge inainte...ei da...a plecat..la revedere...mai sunt barbati pe lumea asta..nu merita sa suferi | ||
|
kudika009316 Postat pe 27 Mai 2009 18:57 |
||
|
||
|
l_diana_c Postat pe 27 Mai 2009 19:01 |
||
| vai tu fata tu...barbatii astia ne distrug cand ne arde lumanarea la deget...nu semna divortul fara nici un motiv. El e de vina. Poate amanta lui lar fi zapacit de cap si pana la urma a cedat...nu stiu sigur ce spun dar asa cred. Un barbat cand ridica mana la o femeie si insulta fara nici o explicatie as fi 99.9%100 ca are pe altcineva....dar ce e rau ca luna de miere de fapt e cea mai penibila cu lacrimi...daca nu se schimba lasal si aratai ca daca el nu te poate face fericita altul va putea. | ||
|
Heavenly_angel Postat pe 27 Mai 2009 21:45 |
||
|
Sincer imi pare foarte rau ceea ce ti s-a intamplat,stiu ca iti cade cerul pe tine,nu ai liniste il doresti cu tot sufletul langa tine dar el????A fost un las de ce ti-a facut asta nu astepta explicatii ca nui o sa le ai crede-ma asta consider eu s-ar putea sa ma insel,sti ce cred K NU TE MERITA ! Tu nu ai nici o vina asa ti-a fost scris sa suferi dar poate k asta e spre binele tau ,kcred ca dumnezeu ne fereste de cei rai si-i indeparteaza! tot raul spre bine, nu fi suparata viata merge inainte,si eu dak asi fi in locul tau ,cred k as murii,,,,,,,,,,pt k si eu iubesc dar de multe ori in viata de cine tie drag nu ai parte,,,,,,,D-zeu cu mila! Poate k totusi si cred k are pe altcineva sau nu e suficient de matur poentru o asa mare responsabilitate,si si-a dat seama ca sa jucat prea mult ,,,,,,,,,,,imi pare rau pentru tine FRUNTEA SUS ,CERETI DREPTUL DE SOTIE FA-I PARTAJ SI UITAL CA NU AI CE SA PIERZI DACA TI-A FACUT ASTA!PACAT K TI-AI PIERDUT ATATIA ANI ALATURI DE UN NIMENI..........................TE PUP NU STA SINGURA ,PETRECE CU FETELE SAU PE CINE AI APROAPE ASTA TE VA JUTA! |
||
|
stefanescu_marina25 Postat pe 27 Mai 2009 22:21 |
||
De la: dia08, la data 2008-12-23 19:21:36salut ,incearca sa te linistesti tu in primul rand ai nevoie de tine ,nu te lasa dominata de ideea de a primi o explicatie din partea lui pt.ceea ce ti-a facut ,lasa-i timp si lui sa se gandeasca foarte serios la schimbarea majora pe care vrea sa o faca ,doar atat poti face acum ,te inteleg pt.ca si eu am trecut prin ceva asemanator,trebuie sa ai grija de tine deoarece e o perioada mai dificila dar nu dispera,ca nu merita . Scumpa mea Incearca sa te linistesti Daca te-a parasit atit de repede nu te merita si bine ca s-a intimplat acum si nu dupa ce aveai eventual nu copil cu el.Raul s-a rupt de la inceput.Sa fii foarte atenta si sa nu-l ierti nici daca vine la tine sa va impacati.Lumea este mare si vei gasi alt barbat care va fi jumatatea ta. Ca sa treci peste aceasta perioada dificila cauta sa-ti ocupi timpul cu ceva ca sa nu te mai gindesti la el.Fii in preajma rudelor,a prietenilor,du-te intr-o excursie daca-ti permiti,mergi prin magazine(nu neaparat ca sa cumperi ci sa probezi si sa vizitezi) ,du-te la biserica (cind nu este slujba si nu este lume multa in biserica) aprinde o luminare la icoana sfintei Maria sau mergi intr-un cimitir (la bunici)du-le un buchet de flori ,aprinde-le o luminare si vai vedea ca te incarci cu energie pozitiva. Aceste lucruri ti le spune o persoana care a trecut printr-o situatie similara si care a depasit-o Fii ambitioasa si nu mai vorbi cu al,nu te mai interesa despre viata lui . Trebuie sa consideri acest capitol din viata ta incheiat. Nu este sfirsitul lumii daca a plecat,sa fie sanatos! Multa sanatate si multa liniste sufleteasca |
||
|
kudika005082 Postat pe 28 Mai 2009 08:30 |
||
las o balta, semneaza actele si traieste ti viata....life goes on...
|
||
|
Aphrodite Postat pe 28 Mai 2009 23:19 |
||
De la: marygeo, la data 2009-01-22 16:55:57 Da asa a fost! Erau tineri, aveau de ,toate, apartament, masina, bani la ,Cec,, 2 fetite sanatoase, serviciu, bun amandoi si dintr-o criza ,,nebuna de gelozie,, s-a dezlantuit ,,animalul din ea si-a luat viata la 3 si apoi si-a ei! AU trecut pe ,20mai 26ani! Ma apuca niste furii groaznice, pt, ca nu si-a explicat,,gestul!! Nu pot sa -nteleg ce a putut fi in capul ei,,cand a savarsit,,acele,crime cu atata ,,saninatate! Eu ,,din cauza ,socului,, pt, ca eu am fost anuntata la serviciu prima,, am albit pe cap le ,,33ani! INURMA CU 30ANI,, Tot asa o nebuna din ,,Harghita, si-a omorat 3 copiii pt, un amant! Aveam cantarea mortiloe celor 3 si poza cu copii! Am plecat atuncila ea si-am intrebat-o... -Flory, tu ai putea vreodata sa -ti ,,omori fetele,?? -S-a uitat la mine si mi-a raspuns,,-Cum po-ti ,,gandi asa ceva,,! La aflatea ,,tragediei,,primul gand mi-a fost ,,la conversatia noastra! Acsa ajungand dupa ce i-au dus la morga si noi pe mama la spital ,,fiul cel mare care avea atunci 10ani,, s-a uitat fix in ,ochii mei si mi-a zis,,, -Asa-i mami ca ,,d-vs ,n-o sa ne omorati pe noi ,,niciodata,,??!! M-i s-a sfasiat inima de ,durere si revolta,,La ,gandul,,,de ce,,de ce ,el???!I-am luat in brate celalalt avea 8ani, i-am strans puternic la piept si le-am spus ca ,,eu m-i i-am dorit pe pamant, nu i-am facut ,nu i-am crescut ca sa-i ,,omor!!,,,Mi-a replicat atunci cu ochii-n lacrimi asa i.mami ca ,daca tusa le-a ,omorat pe ,Angi si pe ,Rodi a fost ,,o scroafa,,??!! Aceste cuinte i-mi suna mereu in cap de peste 26ani si nu voi putea uita ,,niciodata, ce-a putut sa le faca! Noi ,dam viata! Nu este ,permis nimanui sa ia viata cuiva! Numai Bunul Dumnezeu, hatareste ,cine vine si cine pleaca!,,,,,,,,,,,,,,,V-am scris aceste randuri, nu ca sa va fie ,mila de mine! pe mine ,nimic., nu ma poate consola privind aceea ,tragedie din ,familia noastra! V-am scrisa ,,ca sa fie ,,luare aminte pt, persoanele geloase,, pt, ca ,uneori gelozia devine ,obsesie si apoi ,nebunie,, iar la nebunie nu exista,leac numai casa de nebuni!mm Va multumesc pt, frumoasele voastre vorbe! Maria. Mary, Tot ceea ce se intampla are un rost. SUNTEM INCERCATI, sunt incercarile noastre de zi cu zi, asa-i? Ele se aduna si se tot aduna ... Pot fi mai mari, mai mici, sau chiar COPLESITOARE. Dar pe toate acestea cate ne sunt date spre a incerca, CU DRAGOSTE IN SUFLETELE NOASTRE, pe toate le vom depasi si ne vom regasi la asfintitul vietii alaturi de cei care ne-au fost alaturi, iubindu-ne si ei, asa cum am stiut fiecare dintre noi mai bine. Trebuie sa fi fost MARE AMARACIUNE adunata in sufletul acelei femei. NU pot intelege, EU una nu pot intelege CUM se poate transforma o dragoste in ura?!? Si am iubit in nenumarate chipuri, si am suferit pe masura, si mi-au lipsit o multime de lucruri si mangaieri si cuvinte bune si .... Dar NIMIC din toate acestea nu au avut vre-o importanta pentru mine. Cum am reusit? Am o MAMA MINUNATA! Si am avut o bunica minunata. Si am inteles inca de cand eram copil un lucru dumnezeiesc - NU trebuie sa uram, sa fim gelosi, sa ne dorim ceea ce nu-i al nostru, si sa ne bucuram de bucuria celorlalti ori de cate ori reusim sa le daruim ceea ce au nevoie ... Eu am avut si inca mai am, in pofida a oricarui alt lucru ce mi l-as fi putut dori sau mi-l doresc, norocul divin de avea in mama mea exemplul de daruire si sacrificiu suprem! Un Iisus pe pamant ce m-a crescut (singura). Deci nici un merit personal nu imi pot abroga, si inca NU am invatat mare lucru ma tem! DRAGOSTEA este singura care ne da intelegerea, puterea de iertare, de uitare, de trecere peste orice, prin orice. Acolo unde este dragoste sfanta si NU POSESIUNE, nici pentru averi, nici pentru trupuri, nici macar pentru copii (!) caci ei nu sunt PROPRIETATEA noastra, nu va fi nici o data URA. Nu va fi pentru ca nu sunt compatibele una cu cealalta. Fara averi, fara bani, DOAR CU CEEA CE PUTEM FACE CU MAINILE NOASTRE (!!!) putem oferi copiilor nostri TOT CEEA CE AU NEVOIE - unicul lucru important oriunde pe Pamant, sau dupa aceasta viata - DRAGOSTEA noastra, FARA AI IMPOVARA CU VRE-O DATORIE fata de noi! Asa cum daruim COPIILOR nostrii, putem darui si altora, straini, adulti sau copii, doar sa ne obisnuim sa IUBIM. Dar deh, ne obisnuim nu stiu cum, clar ca prin exempleme negative de pretutindeni, ne obisnuim sa CAUTAM DOAR AVANTAJE, sa DARUIM DOAR CAND AVEM UN AVANTAJ INAPOI (!) si doar daca ne prisoseste, si ce-i mai rau NE-AM OBISNUIT SA PRIMIM sau SA NE LUAM pentru sine tot ceea ce avem nevoie FARA A NE SIMTI DATORI SA INAPOIEM IN VRE UN FEL CAT DE MIC, DUPA PUTERI, CELOR CE NE-AU daruit ceva. DRAGOSTE si recunostinta versus toate celelalte sunt singurele care aduc FERICIRE oriunde pe Pamant caci vin si se adreseaza SUFLETULUI ce ne hraneste automat si trupul! In URA, trupul se imbolnaveste, oricati BANI am avea! sau ???~ ~ ~ ~ ~ Elibereaza-l, ofera-i divortul si doreste-i din tot sufletul sa fie FERICIT daca intradevar IL IUBESTI Fericirea celorlalti aduce inapoi inmiit mai multa dragoste si fericire. Este un MIRACOL REAL. Nefericirea celorlalti ne va pagubi si pe noi de toate bunatatile posibile din lume. Ne va incarcera si pe noi. Ce credeti, este sau nu este asa? Permite-ti sa iti eliberezi sufletul de cel ce nu te apreciaza pe TINE. Altfel cu CE va puteti ajuta si bucura unul de celalat? ??? Cu ceea ce ne hranim (suferinta?) aceea vom creste. Ofera-ti TIE (!!!) darul IUBIRII, oferindu-i LUI libertatea ce si-o doreste. EL va fi iubit (!?) si gelozit si ''injunghiat'' in continuare de acea ''dragoste'' a lui, sau va muri SINGUR in boala-i (?), TOTUL ASA CUM SI-A DORIT! Iar tu vei avea pace, si timp sa te redescoperi sa te implinesti printr-o alta daruire, sincera si nu prin furt. Daruiti exact ceea ce se doreste de la dvs, asa cum si dvs. ati dori sa primiti ceea ce va doriti.
|
||
|
agoldfish Postat pe 6 Iulie 2009 15:09 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| O mica mare problema | 6 | De la: Cristinakitty 4 Ianuarie 2010 05:51 |
| Nu cer pareri, doar simt nevoia sa spun ceea ce simt | 15 | De la: Brosco 28 Decembrie 2011 19:15 |
| semne ca vrea sa ne despartim? | 21 | De la: pickard 31 Iulie 2011 19:35 |
|
|
||
| ma iubeste dar nu mai poate fi cu mine... | 123 | De la: franziska_eu 9 Ianuarie 2012 10:39 |
| nevoi de un sfat urgent | 19 | De la: barbuiulia 23 Octombrie 2009 18:44 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.