Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-09-29 11:06:44http://www.lacoquette.ro/
numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre.

de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia.

nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:))

http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682

mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html

cer scuze daca voi ocupa patratelul vostru mov din coltul monitorului cu acest mesaj dar am nevoie de publicitate serioasa

pentru fetele mele kudiciste
dute ma migneasuieratule cu salonul tau,,,sa te pregatesti ca vin cu taxa de protectie
thadoog
Postat pe 4 Octombrie 2009 17:01
Scot din nou topicul de la naftalina pentru nominarea personajelor din anul 2009
si incep cu

Categoria SFAT PENTRU AMANTE

De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 15:18:18nu incerca cu dovezi clare, palpabile.... pentru ca alea ranesc. Gandeste-te cum ti-ar placea tie sa iti spuna o fata ca are o aventura cu iubitul tau, si fa-o in acel mod! nu uita sa incerci sa nu o ranesti si sa nu te ranesti pe tine.... poti castiga o prietena pe viata.
Eu m-am aliat cu amanta fostului meu.. ne-am imprietenit... iar apoi, impreuna, ne-am aplicat planul... nu a fost neaparat placut pentru el... dar cand a realizat ... ne-a spus adevarul si ne-a cerut iertare.. Ei doi au ramas impreuna, eu m-am retras. Dar am ramas prieteni!

Full_Metal_Jacket
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:35
oaaa metal! nu stiam de topicul asta! da' las ca ma inscriu si bag si io cateva aci!
greierash_is_back
Postat pe 2 Decembrie 2009 15:36
Ar trebui sa oferim si premii.
Kathara
Postat pe 3 Decembrie 2009 21:13
Deja urmaresc forumurile de pe kudika de cateva zile. Acum mi am luat si eu inima in dinti sa va scriu. Deja de multi ani de zile am probleme cu greutatea.....momentan am 81 kg..... am slabit deja 5 kg in 6 saptamani dar mi se pare ca o dieta in grup ar functiona mult mai bine.

De aceea caut fete din Timisoara dornice sa slabeasca si sa-si faca prietene. Putem face intalniri, sa mergem imrpeuna la sport si sa barfim....asa cum fac fetele nu?

Eu am 24 de ani si am decis ca de ziua mea....adica in august 2010 nu mai voi fi grasa!!!

eeeh uite mie asta mi se pare o dorinta de spus lui mos craciun poate ii aduce un lacat ceva sa incuie frigiderul....un lacat fara cheie evident.
dandanaua_reloaded
Postat pe 3 Decembrie 2009 21:25
greierash_is_back
Postat pe 6 Decembrie 2009 09:22

Doamneeeee, mare Ti-e gradina!!!!!!!!!
i_andra
Postat pe 6 Decembrie 2009 10:09
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-03 21:25:55Deja urmaresc forumurile de pe kudika de cateva zile. Acum mi am luat si eu inima in dinti sa va scriu. Deja de multi ani de zile am probleme cu greutatea.....momentan am 81 kg..... am slabit deja 5 kg in 6 saptamani dar mi se pare ca o dieta in grup ar functiona mult mai bine.

De aceea caut fete din Timisoara dornice sa slabeasca si sa-si faca prietene. Putem face intalniri, sa mergem imrpeuna la sport si sa barfim....asa cum fac fetele nu?

Eu am 24 de ani si am decis ca de ziua mea....adica in august 2010 nu mai voi fi grasa!!!

eeeh uite mie asta mi se pare o dorinta de spus lui mos craciun poate ii aduce un lacat ceva sa incuie frigiderul....un lacat fara cheie evident.

Asta eu as premia-o la categoria: "Nu vreau sa cresc mare"...
Lucia38
Postat pe 6 Decembrie 2009 10:12
CATEGORIA PSIHOLOGIE: SFATURI PENTRU CEI CARE SE CONFRUNTA IN FAMILIE CU ALCOOLICI

Aici arata Madam Kudikaxyz ce a invatat de prin reviste, din serialul Desperate Housewives etc.
La baza e idea "foloseste cateva cuvinte de specialitate, chiar daca sunt folosite gresit pari profesionala". Tine doar atunci cand gaseste altii si mai prosti ca respectiva.

De la: kudika077361, la data 2009-12-04 19:03:55din pacate e o problema serioasa. de cand ai observat ca bea si cam care sunt cantitatile zilnice? in general femeile beau de suparare, singuratete, depresie, anxietate, insomnie; mai rar femeile beau de placere. incearca sa afli motivatia. inteleg ca mama ta a fost o persoana abuzata si oricat de ciudat ar suna, persoanele abuzate au o personalitate modificata, un fel de a gandi specific care, privit din afara, pare complet ilogic. parca sindrom stockholm se numeste.
treci la actiune. in acest caz scopul scuza mijloacele; confruntari directe- aduna toate sticlele golite de dansa intr-o saptamana si pune-i-le in fata- implica persoane a caror parere este importanta pentru dansa (colegi de serviciu, vecini, rude, sora ta), roaga pe cineva, o ruda, prietena, sa stea cu dansa o perioada sau trimite-o pe dansa sa stea in alta parte, "santaj emotional"- arata-i cat de mult te doare(nu supara) sa o vezi asa si cat de mult te afecteaza pe tine.
atata timp cat dansa este in faza de negare o sa fie suparata pe tine si trebuie sa fi pregatita pentru asta. orice schimbare in comportamentul cuiva (schimbare pe care persoana nu si-o doreste), inainte sa mearga bine, merge prost. dupa ce va ajunge sa constientizeze ce se putea intampla cu dansa iti va multumi. daca va accepta sa mearga la medic psihiatru/ psiholog (dar unul bun) sa o duci neaparat. se pare ca teama de a combina alcoolul cu medicamentele e adanc inradacinata in psihicul omului, iar daca va lua tratament va evita sa bea (de aceea si trebuie bine examinata, ca nu cumva sa fie si ceva idei suicidare).
alcoolismul e o boala urata si cu cat se intervine mai din timp cu atat sansele de reusita sunt mai mari.succes
Full_Metal_Jacket
Postat pe 6 Decembrie 2009 10:12
sindrom stockholm
kitty_krieger
Postat pe 6 Decembrie 2009 11:29
episodul II din telenovela MarilenaLorena

"gratuit89 este sotul meu,minte ca nu este insurat....
este un laudoros un om infidel,un golan,un pensionar de boala lenei asa ca nu raspunde-ti provocarilor.....minte ca nu este insurat.ve-ti constata ca discutia cu el se termin prin cersitul unui nr de contact si o adresa de messenger......o dezbracare pe wem si o invitatie nu mai incazul daca aveti destui banii la buzunare..nu am ce sa-i mai fac o gramada de femei i-au facut reclamatii pe la politie..a platit destule amenzi..eu nu o sa i le mai platesc...ma da noaptea afara din casa ca sa stea cu tarfele pe net si sa fac sex penet si telefon..deci aveti grija stimatelor doamne ..cititi la profilul lui si daca sunt inteligente ve-ti intelege ce o vrut sa zica..."
kitty_krieger
Postat pe 6 Decembrie 2009 11:31
Categoria "Vreau sa ma insor, dar toate femeile e curve"
duronamd Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:10 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

Sunt de ceva timp``1 an si 2 luni `` singur sentimental, mai concret nu am reusit sa gasesc pe nimeni , cu caracter care sa stie ce vrea ,sa mi ofere incredere ,singuranta ,sinceritate si nu in ultimul rand DRAGOSTE ADEVARATA.
O toate femeile din ziua de azi sunt curve / nu stiu ce vor , sau asa mai departe.
Tind sa cred ca mai exista si fete de calitate care vor o dragoste pura o relatie bazata pe inctredere si respect , care vor sa fie iubite sa fie apreciate sa fie rasfatae si sa impartaseasca aceleasi sentimente.
Mentionez ca am 24 de ani sunt din Ploiesti , nu am vici, nu am obligatii de nici un fel, sunt destul de doxat fara falsa modestie... nu vad dc nu as vaea o sansa de la o domnisoara cerebrala cu intenti serioase.. restul il puteti afla pe privat ID : simplunoname

Astept opini , critici , ironi, sfaturi ,.... insa un lucru e cert poate sunt blestemat sau nu stiou ce sa mai cred , ideea e ca sunt f optimist de fel si luptator dar am cunscut numai tarfe cu care nai ce discuta, persoane de joasa speta morala sentiemtnala si intelectuala...

Sper sa mi gasesc pe cineva care pentru care chiar merita sa pun suflet nu de alta dar ma atasez foarte repede:(
Va multumesc anticipat!
miss_darine
Postat pe 6 Decembrie 2009 11:46
cum se cheama topicul? Am ceva sa-i sugerez ghinionistului in dragoste
iacinta
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:43
eu o propun pe tanti kudikazyxwq cu n topicuri despre soacre la categoria "vreau sa scuip pe careva dar nu am pe cine!!"
iacinta
Postat pe 7 Decembrie 2009 11:48
ce le are aia cu alcoolicii :))
felixcat
Postat pe 8 Decembrie 2009 00:39
De la: iacinta, la data 2009-12-07 11:43:53 cum se cheama topicul? Am ceva sa-i sugerez ghinionistului in dragoste

Am dat copy-paste: "Caut fericirea-exista vreo domnisoara doamna intersata de o relatie serioasa si de ce nu o casatorie? " si il gasesti la relatii/barbati!
miss_darine
Postat pe 8 Decembrie 2009 19:41
Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza "
kudika086461
2 mesaje
Oras: Adjud

Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 01:29 Raporteaza abuz de limbaj
Citeaza Raspunde

De ce pui problema numai din punctul de vedere al femeilor. Incearca sa te pui si inipostaza lui.
te inteleg pe tine dar intelegel si pe el. Vezi ca si el are poate aceleasi trairi ca si tine mai ales ca spui ca il cunosti foarte bine si asa iti dai seama mult mai usor de problema. Incearca si cauta numai cauza ci si efectu care a dus la asemenea situatie. In concluzie daca DRAGOSTE NU E NIMIC NU E asa ca trage singura concluziile. CE LA VIAE TU JOR PARISVE, E LA FAME TUJOR NAIVE. Casac ochii si urechile si spoi trage concluziile.
miss_darine
Postat pe 8 Decembrie 2009 20:01
Doamne ce-am ras la citirea sugestiilor voastre .bv, foarte tare!!
anissya
Postat pe 8 Decembrie 2009 20:14
CATEGORIA: AMANTE SI AMANTI

De la: ingerasul_noptii, la data 2009-12-08 23:04:57si eu am o relatie cu cineva mai mare ca mine cu 9 ani
ne intelegem super si e super bun la pat
singura problema e ca el e insurat
Full_Metal_Jacket
Postat pe 8 Decembrie 2009 23:11
De la: miss_darine, la data 2009-12-06 11:46:15Categoria "Vreau sa ma insor, dar toate femeile e curve"
duronamd Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:10 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

Sunt de ceva timp``1 an si 2 luni `` singur sentimental, mai concret nu am reusit sa gasesc pe nimeni , cu caracter care sa stie ce vrea ,sa mi ofere incredere ,singuranta ,sinceritate si nu in ultimul rand DRAGOSTE ADEVARATA.
O toate femeile din ziua de azi sunt curve / nu stiu ce vor , sau asa mai departe.
Tind sa cred ca mai exista si fete de calitate care vor o dragoste pura o relatie bazata pe inctredere si respect , care vor sa fie iubite sa fie apreciate sa fie rasfatae si sa impartaseasca aceleasi sentimente.
Mentionez ca am 24 de ani sunt din Ploiesti , nu am vici, nu am obligatii de nici un fel, sunt destul de doxat fara falsa modestie... nu vad dc nu as vaea o sansa de la o domnisoara cerebrala cu intenti serioase.. restul il puteti afla pe privat ID : simplunoname

Astept opini , critici , ironi, sfaturi ,.... insa un lucru e cert poate sunt blestemat sau nu stiou ce sa mai cred , ideea e ca sunt f optimist de fel si luptator dar am cunscut numai tarfe cu care nai ce discuta, persoane de joasa speta morala sentiemtnala si intelectuala...

Sper sa mi gasesc pe cineva care pentru care chiar merita sa pun suflet nu de alta dar ma atasez foarte repede:(
Va multumesc anticipat!

moammaaaaa....nenea e, dupa spusa lui... DOXAT!!!!!!!
dupa ce ca e.......prostut...mai e si modest tare....
mkdisk
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:30
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 20:01:18Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza "
kudika086461
2 mesaje

Citeaza Raspunde

De ce pui problema numai din punctul de vedere al femeilor. Incearca sa te pui si inipostaza lui.
te inteleg pe tine dar intelegel si pe el. Vezi ca si el are poate aceleasi trairi ca si tine mai ales ca spui ca il cunosti foarte bine si asa iti dai seama mult mai usor de problema. Incearca si cauta numai cauza ci si efectu care a dus la asemenea situatie. In concluzie daca DRAGOSTE NU E NIMIC NU E asa ca trage singura concluziile. CE LA VIAE TU JOR PARISVE, E LA FAME TUJOR NAIVE. Casac ochii si urechile si spoi trage concluziile.

coana chirita....si gulita...furculision...invartision
mkdisk
Postat pe 9 Decembrie 2009 12:35
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 20:01:18Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza "
kudika086461
2 mesaje

Citeaza Raspunde

imi aminteste de cum citeam in franceza...dar in clas a3a!!!!
iacinta
Postat pe 10 Decembrie 2009 12:34
Deci fetelor atentie maxima!!!! Premiul cel mare revineeeeeeee "Barbatului FECIOARA"

" cum se face ca al meu prieten (fecioara) este exact opusul a ceea ce ai scris tu...adica:
-cel mai dezordonat
-cel mai puturos
-nu-i place sa mearga la munca
-ii plac jocurile de noroc (pariurile in special)
-este fooooaaaarte cheltuitor ( cheltuie si ce nu-i al lui)
-un curvar si jumatate (agata toate proastele de pe matrimoniale de pe net)
-ii place sa se laude cu ce are el...si ce nu are
-si pe deasupra este si cel mai prost amant in pat...dar ii place sa creada ca-i cel mai tare...
Hai sa fim serioasi...daca stam stramb si judecam drept....nu-i vorba de barbatii fecioara,leu... ci de toti barbatii care sunt la fel...nicio diferenta...toti o apa si-un pamant! Fara noi,femeile, barbatii (toti, indiferent de zodie) sunt un mare NIMENI."
miss_darine
Postat pe 10 Decembrie 2009 14:13
De la: miss_darine, la data 2009-12-10 14:13:34Deci fetelor atentie maxima!!!! Premiul cel mare revineeeeeeee "Barbatului FECIOARA"

" cum se face ca al meu prieten (fecioara) este exact opusul a ceea ce ai scris tu...adica:
-cel mai dezordonat
-cel mai puturos
-nu-i place sa mearga la munca
-ii plac jocurile de noroc (pariurile in special)
-este fooooaaaarte cheltuitor ( cheltuie si ce nu-i al lui)
-un curvar si jumatate (agata toate proastele de pe matrimoniale de pe net)
-ii place sa se laude cu ce are el...si ce nu are
-si pe deasupra este si cel mai prost amant in pat...dar ii place sa creada ca-i cel mai tare...
Hai sa fim serioasi...daca stam stramb si judecam drept....nu-i vorba de barbatii fecioara,leu... ci de toti barbatii care sunt la fel...nicio diferenta...toti o apa si-un pamant! Fara noi,femeile, barbatii (toti, indiferent de zodie) sunt un mare NIMENI."

Si de asta poate il inca mai e cu el.. ca deh, toti o apa si un pamant??
ce usor se resemneaza unele persoane
iacinta
Postat pe 10 Decembrie 2009 15:32
CATEGORIA: NAIVA + IMPERTINENTA + lipsita de ocupatie

De la: sahar, la data 2009-11-24 23:23:18funny ha ?asa ziceam si eu..am un iubit..ma rog viitor sot:D ca la anul facem si nunta..si ca toti oameni s]avem si noi zilele noastre..eu cu ale mele de femeie si el cu ale lui de barbat mandru si incapatanat. ....
chestia e ca mi-a spus ca ma uraste cand il enervez si ma comport ca un copil:)))))
whatever oricuum ma iubeste mult dar...parca tot imi place sa il enervez:P

De la: sahar, la data 2009-11-25 17:58:54
De la: Tazmanian, la data 2009-11-24 23:27:19atunci enerveaza-la in continuare si nu ne enerva pe noi.

ma nene nu ti-a zis nimeni nimic tie asa ca tine-ti gura ca pute a rahat:)))

CATEGORIA Colectia romanul de dragoste nr. 2
FRUMOASA SI BESTIA

De la: p_pwshyk, la data 2009-12-01 17:39:02BUNA! ma numesc marina si am un prieten cu care sunt de 5 luni de zile.DAR problema e ca unei prietene de ale mele ii place de el ( e innebunita dupa el).Acum o saptamana el a vorbit cu ea pe mess si ia zis ca e frumusica foc si ca incet incet se indragosteste de ea!! Dar nu o pot lua ca o rivala pentru ca eu sunt de 10 ori mai frumoasa si hotarata ca ea (arata ingrozitor credetima). DUPA ce am aflat tot ce a vorbit cu ea eu iam spus sa fie cu ea si pe mine sa ma lase in pace ca nu mai am ce discuta cu el !! El sa jurat ca ma iubeste si ca a vrut doar sa-si bata joc de ea,nu am cedat la inceput dar ma sunat de o mie de ori la inceput iam inchis si dupa ce ii inchideam el imi dadea sms cu "Te iubesc enorm frumoasa mea intelege ca am vrut sa rad de ea.CRedema!! " dupa ce ma plictisisem sai inchid iam raspuns si lam intrebat ce vrea si cum de nu ea cu ea? in fine... sa jurat ca ma iubeste si ca fara mine nu poate trai!!! lam iertat pana la urma pt ca il iubesc enorm si simt ca fara el nu pot trai !! ce credeti?? am procedat corect? astept pareri .VA multumesc.!!

Categoria Compatibilitatea si Abnormitate (cum se numesc abnormi care vor sex cu nebuni???)
De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 14:19:52Help... PLS...
am cunoscut acu ceva vreme un varsator veritabil... eu sunt berbec.. iar persoana respectiva pur si simplu ma intriga! ma simt ca si un mic pion in viata lui, relativ ignorata...iar de cate ori imi spun That's it! ... revine.
DIn cate am inteles de la prietenii mei, nu are pe nimeni, este un celibatar convins!
Ma intriga atat de mult, incat vreau sa il cunosc mai bine.
E o carte inchisa... cu foi lipite... de fiecare data schimbator, insa constant in ceea ce ma priveste..

Credeti ca exista vreo modalitate standard, mai aparte... prin care as putea sa ii atrag mai mult atentia?

De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 14:34:35mda.. mi-am cam dat seama ca atunci cand simte ca arde fuge repede.... oricum nu exista ceva real-palpabil intre noi.. insa mi-ar face o deosebita placere sa il innebunesc putin ... mentionez: suntem prieteni foarte buni

Categoria: "Interraciales" ;-)
De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57
Am decis sa fac vraji ca sa contracarez infidelitatea rasei barbatesti .Ce credeti ?
Momentan sunt singura dar daca ma voi indragosti voi apela la o profesionista fiindca nu vreau sa-m i bat capul cu ceea ce e o gena un instinct sau .... stie ce .Adica esenta fiecarui barbat . .Dai un ban dar stii ca face si ca ai pace . Nu ?

Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Decembrie 2009 14:31
MAICUTA DANA TEREZA dupa un consum de mescalina are raspuns la fiecare intrebare:

Topic: S-a culcat cu alta :( vreau sa mor

De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47

Mi-a zis preotul caluar catolic franciscan-saracul, a murit mai demult, era batran-mi-a zis ca, da, daca te-ai despartit de el, si el n-a murit inca, traiesti ca un calugar sau ca o calugarita. Bine, daca mai vine la ea, fiind sotul ei...

Adica m-am referit la asta, ce am aflat de la un preot catolic calugar franciscan, ca cununie peste cununie nu este valabil, pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori.
Dar sigur ca spunea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit.
Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare creatura este unica.

Topic: Sunt in dilema

Data: 11 Dec 2009, 01:03

Nu, mi-a zis un preot catolic calugar franciscan ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se ;poate recasatori.

Topic: Vreau sfaturiiiiiiiii !!!!! pls pls si vreau sa`mi fac multe prietene cu care sa pot vorbi orice

Data: 11 Dec 2009, 00:56
Am uitat sa-ti spun. Preotul catolic calugar franciscan de care ti-am spus mi-a zis ca sa nu fac cu prezervativ, ma rog, daca el il foloseste, e problema lui, sa nu iau anticonceptionale...Stii, am auzit ca astea fac foarte rau, anticonceptionalele. Se pot folosi mijloace naturale, de exemplu, inainte si dupa ciclu, sigur, doar in cadrul casatoriei religioase e voie.

Data: 11 Dec 2009, 00:50 Nu te sfatuiesc sa faci dragoste cu cineva cu care nu esti casatorita religios, sa nu suferi prea mult.
Un preot calugar franciscan catolic mi-a spus ca nu e bine nici sa te saruti pe gura, sa te mangai prea mult, stii. El imi spunea asa, cand il vezi, poti sa il pupi asa, pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar nu trebuie sa fie repetate atingerile...
Bine, daca nu te casatoresti, nu-ti face probleme. Zicea Sf. Paul ca nu este bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea el ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit.
Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare este unic.
Daca te casatoresti, sa zicem, cu baiatul asta, sau nu stiu, stiu ca la ortodocsi iti da voie sa te recasatoresti... Dar mi-a spus preotul respectiv catolic ca cununie peste cununie nu este valabil. Pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori.

Topic: am si eo o intrb;;)

Depinde daca v-ati casatorit religios, daca puteti face dragoste. Daca nu, oricum zicea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi, el era necasatorit. Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare creatura este unica.
Vezi ca mi-a zis un preot catolic calugar franciscan ca pana nu i-a murit unei persoane sotul sau sotia, nu se poate recasatori, cununie peste cununie nu este valabila. Asta ar trebui sa afle mai ales cei care sunt ortodocsi si poate unii nu stiu. Asta daca vrei sa te casatoresti. Daca nu, ti-am zis, mai bine... Poti sa ramai doar amica cu respectivul, si mi-a zis preotul catolic ca, cand il vezi, poti sa il pupi pe obraz, poti chiar sa il imbratisezi, dar sa nu se repete atingerile...

Topic: Eutanasia

Ma gandeam mai demult la sinucidere, mi-era frica sa nu merg in iad. Nu sunt de acord cu eutanasierea. Poate doar cu uciderea lina a unui animal inainte de a fi mancat. Dar anesteziat mai intai, ca am auzit ca injectia pe care i-a facut-o, de exemplu, unui condamnat la moarte durea foarte rau...
Nu stiu de ce nu au tinut cont de ce a cerut Uniunea Europeana, sa omoare porcul mai usor. Cica asta este obiceiul, e un obicei barbar, ma rog, nu stiu, stiu ca sunt multi oameni saraci, dar nu mai comentez. Parca si-ar fi batut un pic joc de ideea de Mila, care vine de la Dumnezeu. De exemplu cand, dupa ce abia s-a dat legea sa nu mai chinuie porcii, s-au apucat sa sacrifice porci in fata Primariei.Ati vazut cum le chinuia pe animalute, daca ati vazut filmul "Earthlings", este si pe internet.

Topic: un sfat.....simt k inebunesc :((

Nu, te sfatuiesc sa faci cum m-a ajutat Dumnezeu sa aflu, ca nu e bine sa faci dragoste cu cineva cu care nu esti casatorit religios. Bine, ca spunea Sf. Paul ca nu e bine pentru om sa se atinga de femeie. Daca vrea sa se atinga, sa se casatoreasca. Dar zicea Sf. Paul ca este mai bine pentru om sa ramana cum este el insusi. El era necasatorit.

Oricum Isus este Mirele intregii creatii, si pentru Dumnezeu fiecare este unic.
Asta zicea Isus in mesajele "J.N.S.R.", "Jesus, Notre Senieur, Revient", "Jesus de Nazareth, Senieur et Roi", "Je ne suis rien", ca pentru Dumnezeu fiecare este unic si fiecare poate reprezenta intreaga creatie.
Am aflat cum iti da voie sa te recasatoresti la ortodocsi, la catolici e altfel, mai adevarat. Mi-a zis un preot catolic calugar franciscan ca cununie peste cununie nu este valabil, daca unei persoane nu i-a murit sotul sau sotia nu se poate recasatori.
Cred ca aceasta este diferenta cea mai srerioasa, cea mai grava, dintre cele doua biserici surori.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 11 Decembrie 2009 15:07
CATEGORIA: SEX, GAY & ALTE VICII

De la: kudika061561, la data 2009-11-30 21:00:10homosexualii nu sunt oameni normali la creier in ce priveste sexul.dumnezeu a lasat sexul pentru reproducere si se face pe unde trebuie si nu prin alta parte.daca ar fi fost sa fie facut si prin alta parte dumnezeu ar fi prevazut mai multe organe sexuale pe acelasi corp.este sinonim cu fumatul.dumnezeu nu i-a facut omului cos pentru fum.concluzia tot ce nu a prevazut dumnezeu pentru organismul omului,nu este placut lui dumnezeu si nu trebuie facut.este universal valabil indiferent de religia omului.
Full_Metal_Jacket
Postat pe 12 Decembrie 2009 14:57
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-12 14:57:56CATEGORIA: SEX, GAY & ALTE VICII

De la: kudika061561, la data 2009-11-30 21:00:10homosexualii nu sunt oameni normali la creier in ce priveste sexul.dumnezeu a lasat sexul pentru reproducere si se face pe unde trebuie si nu prin alta parte.daca ar fi fost sa fie facut si prin alta parte dumnezeu ar fi prevazut mai multe organe sexuale pe acelasi corp.este sinonim cu fumatul.dumnezeu nu i-a facut omului cos pentru fum.concluzia tot ce nu a prevazut dumnezeu pentru organismul omului,nu este placut lui dumnezeu si nu trebuie facut.este universal valabil indiferent de religia omului.

mamaaaaa...mare confuzie in capul unora.... mare-i gradina Domnului si multi sar gardul!
mkdisk
Postat pe 14 Decembrie 2009 09:23
pe ce topic sunt astea?
mkdisk
Postat pe 14 Decembrie 2009 09:24
De la: mkdisk, la data 2009-12-14 09:24:06pe ce topic sunt astea?

http://www.kudika.ro/comunitate/kudika061561

profilul stimabilei. Banuiesc ca doamna te intereseaza;-) si gasesti diversele topicuri unde a postat.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 14 Decembrie 2009 14:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Credeti in relatiile la distanta? 94 De la: maimai_no1 9 August 2011 01:42
Compatibilitate zodii 11 De la: catalina69 21 Octombrie 2009 12:16
Ce mai ramane de facut? 25 De la: anamaria_brunetik 19 Aprilie 2010 12:01
iubit mai tanar sau mai batran 8 De la: scorpio67 20 Iulie 2010 20:36
ce inseamna o pauza intr`o relatie? 51 De la: Maddy_moo 19 Septembrie 2009 01:48