Mai multe
De la: angelo_micnegrusiurat, la data 2009-09-29 11:06:44http://www.lacoquette.ro/dute ma migneasuieratule cu salonul tau,,,sa te pregatesti ca vin cu taxa de protectie |
||
|
thadoog Postat pe 4 Octombrie 2009 17:01 |
||
|---|---|---|
|
Scot din nou topicul de la naftalina pentru nominarea personajelor din anul 2009 si incep cu Categoria SFAT PENTRU AMANTE De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 15:18:18nu incerca cu dovezi clare, palpabile.... pentru ca alea ranesc. Gandeste-te cum ti-ar placea tie sa iti spuna o fata ca are o aventura cu iubitul tau, si fa-o in acel mod! nu uita sa incerci sa nu o ranesti si sa nu te ranesti pe tine.... poti castiga o prietena pe viata. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 2 Decembrie 2009 15:35 |
||
oaaa metal! nu stiam de topicul asta! da' las ca ma inscriu si bag si io cateva aci!
|
||
|
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 2 Decembrie 2009 15:36 |
||
| Ar trebui sa oferim si premii. | ||
|
Kathara Postat pe 3 Decembrie 2009 21:13 |
||
|
Deja urmaresc forumurile de pe kudika de cateva zile. Acum mi am luat si eu inima in dinti sa va scriu. Deja de multi ani de zile am probleme cu greutatea.....momentan am 81 kg..... am slabit deja 5 kg in 6 saptamani dar mi se pare ca o dieta in grup ar functiona mult mai bine. De aceea caut fete din Timisoara dornice sa slabeasca si sa-si faca prietene. Putem face intalniri, sa mergem imrpeuna la sport si sa barfim....asa cum fac fetele nu? Eu am 24 de ani si am decis ca de ziua mea....adica in august 2010 nu mai voi fi grasa!!! eeeh uite mie asta mi se pare o dorinta de spus lui mos craciun poate ii aduce un lacat ceva sa incuie frigiderul....un lacat fara cheie evident. |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 3 Decembrie 2009 21:25 |
||
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 6 Decembrie 2009 09:22 |
||
Doamneeeee, mare Ti-e gradina!!!!!!!!! |
||
|
i_andra Postat pe 6 Decembrie 2009 10:09 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-12-03 21:25:55Deja urmaresc forumurile de pe kudika de cateva zile. Acum mi am luat si eu inima in dinti sa va scriu. Deja de multi ani de zile am probleme cu greutatea.....momentan am 81 kg..... am slabit deja 5 kg in 6 saptamani dar mi se pare ca o dieta in grup ar functiona mult mai bine. Asta eu as premia-o la categoria: "Nu vreau sa cresc mare"... |
||
|
Lucia38 Postat pe 6 Decembrie 2009 10:12 |
||
|
CATEGORIA PSIHOLOGIE: SFATURI PENTRU CEI CARE SE CONFRUNTA IN FAMILIE CU ALCOOLICI Aici arata Madam Kudikaxyz ce a invatat de prin reviste, din serialul Desperate Housewives etc. La baza e idea "foloseste cateva cuvinte de specialitate, chiar daca sunt folosite gresit pari profesionala". Tine doar atunci cand gaseste altii si mai prosti ca respectiva. De la: kudika077361, la data 2009-12-04 19:03:55din pacate e o problema serioasa. de cand ai observat ca bea si cam care sunt cantitatile zilnice? in general femeile beau de suparare, singuratete, depresie, anxietate, insomnie; mai rar femeile beau de placere. incearca sa afli motivatia. inteleg ca mama ta a fost o persoana abuzata si oricat de ciudat ar suna, persoanele abuzate au o personalitate modificata, un fel de a gandi specific care, privit din afara, pare complet ilogic. parca sindrom stockholm se numeste. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 6 Decembrie 2009 10:12 |
||
sindrom stockholm
|
||
|
kitty_krieger Postat pe 6 Decembrie 2009 11:29 |
||
|
episodul II din telenovela MarilenaLorena "gratuit89 este sotul meu,minte ca nu este insurat.... este un laudoros un om infidel,un golan,un pensionar de boala lenei asa ca nu raspunde-ti provocarilor.....minte ca nu este insurat.ve-ti constata ca discutia cu el se termin prin cersitul unui nr de contact si o adresa de messenger......o dezbracare pe wem si o invitatie nu mai incazul daca aveti destui banii la buzunare..nu am ce sa-i mai fac o gramada de femei i-au facut reclamatii pe la politie..a platit destule amenzi..eu nu o sa i le mai platesc...ma da noaptea afara din casa ca sa stea cu tarfele pe net si sa fac sex penet si telefon..deci aveti grija stimatelor doamne ..cititi la profilul lui si daca sunt inteligente ve-ti intelege ce o vrut sa zica..." |
||
|
kitty_krieger Postat pe 6 Decembrie 2009 11:31 |
||
|
Categoria "Vreau sa ma insor, dar toate femeile e curve" duronamd Postat pe: 4 Decembrie 2009, ora 17:10 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde Sunt de ceva timp``1 an si 2 luni `` singur sentimental, mai concret nu am reusit sa gasesc pe nimeni , cu caracter care sa stie ce vrea ,sa mi ofere incredere ,singuranta ,sinceritate si nu in ultimul rand DRAGOSTE ADEVARATA. O toate femeile din ziua de azi sunt curve / nu stiu ce vor , sau asa mai departe. Tind sa cred ca mai exista si fete de calitate care vor o dragoste pura o relatie bazata pe inctredere si respect , care vor sa fie iubite sa fie apreciate sa fie rasfatae si sa impartaseasca aceleasi sentimente. Mentionez ca am 24 de ani sunt din Ploiesti , nu am vici, nu am obligatii de nici un fel, sunt destul de doxat fara falsa modestie... nu vad dc nu as vaea o sansa de la o domnisoara cerebrala cu intenti serioase.. restul il puteti afla pe privat ID : simplunoname Astept opini , critici , ironi, sfaturi ,.... insa un lucru e cert poate sunt blestemat sau nu stiou ce sa mai cred , ideea e ca sunt f optimist de fel si luptator dar am cunscut numai tarfe cu care nai ce discuta, persoane de joasa speta morala sentiemtnala si intelectuala... Sper sa mi gasesc pe cineva care pentru care chiar merita sa pun suflet nu de alta dar ma atasez foarte repede:( Va multumesc anticipat!
|
||
|
miss_darine Postat pe 6 Decembrie 2009 11:46 |
||
cum se cheama topicul? Am ceva sa-i sugerez ghinionistului in dragoste
|
||
|
iacinta Postat pe 7 Decembrie 2009 11:43 |
||
| eu o propun pe tanti kudikazyxwq cu n topicuri despre soacre la categoria "vreau sa scuip pe careva dar nu am pe cine!!" | ||
|
iacinta Postat pe 7 Decembrie 2009 11:48 |
||
| ce le are aia cu alcoolicii :)) | ||
|
felixcat Postat pe 8 Decembrie 2009 00:39 |
||
De la: iacinta, la data 2009-12-07 11:43:53 Am dat copy-paste: "Caut fericirea-exista vreo domnisoara doamna intersata de o relatie serioasa si de ce nu o casatorie? " si il gasesti la relatii/barbati!
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2009 19:41 |
||
Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza "kudika086461 Avatarul lui kudika086461 2 mesaje Membru din: 25/11/2009 Oras: Adjud Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 01:29 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De ce pui problema numai din punctul de vedere al femeilor. Incearca sa te pui si inipostaza lui. te inteleg pe tine dar intelegel si pe el. Vezi ca si el are poate aceleasi trairi ca si tine mai ales ca spui ca il cunosti foarte bine si asa iti dai seama mult mai usor de problema. Incearca si cauta numai cauza ci si efectu care a dus la asemenea situatie. In concluzie daca DRAGOSTE NU E NIMIC NU E asa ca trage singura concluziile. CE LA VIAE TU JOR PARISVE, E LA FAME TUJOR NAIVE. Casac ochii si urechile si spoi trage concluziile.
|
||
|
miss_darine Postat pe 8 Decembrie 2009 20:01 |
||
Doamne ce-am ras la citirea sugestiilor voastre .bv, foarte tare!!
|
||
|
anissya Postat pe 8 Decembrie 2009 20:14 |
||
CATEGORIA: AMANTE SI AMANTIDe la: ingerasul_noptii, la data 2009-12-08 23:04:57si eu am o relatie cu cineva mai mare ca mine cu 9 ani |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 8 Decembrie 2009 23:11 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-06 11:46:15Categoria "Vreau sa ma insor, dar toate femeile e curve" moammaaaaa....nenea e, dupa spusa lui... DOXAT!!!!!!! dupa ce ca e.......prostut...mai e si modest tare....
|
||
|
mkdisk Postat pe 9 Decembrie 2009 12:30 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 20:01:18Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza coana chirita....si gulita...furculision...invartision
|
||
|
mkdisk Postat pe 9 Decembrie 2009 12:35 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-08 20:01:18Am mai gasit o tanti super care se incadreaza la " Iooooooooooo stiuuuuuuuu mai multe limbi, dar cel mai bine stapanesc franceza imi aminteste de cum citeam in franceza...dar in clas a3a!!!!
|
||
|
iacinta Postat pe 10 Decembrie 2009 12:34 |
||
Deci fetelor atentie maxima!!!! Premiul cel mare revineeeeeeee "Barbatului FECIOARA" " cum se face ca al meu prieten (fecioara) este exact opusul a ceea ce ai scris tu...adica: -cel mai dezordonat -cel mai puturos -nu-i place sa mearga la munca -ii plac jocurile de noroc (pariurile in special) -este fooooaaaarte cheltuitor ( cheltuie si ce nu-i al lui) -un curvar si jumatate (agata toate proastele de pe matrimoniale de pe net) -ii place sa se laude cu ce are el...si ce nu are -si pe deasupra este si cel mai prost amant in pat...dar ii place sa creada ca-i cel mai tare... Hai sa fim serioasi...daca stam stramb si judecam drept....nu-i vorba de barbatii fecioara,leu... ci de toti barbatii care sunt la fel...nicio diferenta...toti o apa si-un pamant! Fara noi,femeile, barbatii (toti, indiferent de zodie) sunt un mare NIMENI."
|
||
|
miss_darine Postat pe 10 Decembrie 2009 14:13 |
||
De la: miss_darine, la data 2009-12-10 14:13:34Deci fetelor atentie maxima!!!! Premiul cel mare revineeeeeeee "Barbatului FECIOARA" Si de asta poate il inca mai e cu el.. ca deh, toti o apa si un pamant?? ce usor se resemneaza unele persoane |
||
|
iacinta Postat pe 10 Decembrie 2009 15:32 |
||
CATEGORIA: NAIVA + IMPERTINENTA + lipsita de ocupatieDe la: sahar, la data 2009-11-24 23:23:18funny ha De la: sahar, la data 2009-11-25 17:58:54De la: Tazmanian, la data 2009-11-24 23:27:19atunci enerveaza-la in continuare si nu ne enerva pe noi. CATEGORIA Colectia romanul de dragoste nr. 2 FRUMOASA SI BESTIA De la: p_pwshyk, la data 2009-12-01 17:39:02BUNA! ma numesc marina si am un prieten cu care sunt de 5 luni de zile.DAR problema e ca unei prietene de ale mele ii place de el ( e innebunita dupa el).Acum o saptamana el a vorbit cu ea pe mess si ia zis ca e frumusica foc si ca incet incet se indragosteste de ea!! Dar nu o pot lua ca o rivala pentru ca eu sunt de 10 ori mai frumoasa si hotarata ca ea (arata ingrozitor credetima). DUPA ce am aflat tot ce a vorbit cu ea eu iam spus sa fie cu ea si pe mine sa ma lase in pace ca nu mai am ce discuta cu el !! El sa jurat ca ma iubeste si ca a vrut doar sa-si bata joc de ea,nu am cedat la inceput dar ma sunat de o mie de ori la inceput iam inchis si dupa ce ii inchideam el imi dadea sms cu "Te iubesc enorm frumoasa mea intelege ca am vrut sa rad de ea.CRedema!! " dupa ce ma plictisisem sai inchid iam raspuns si lam intrebat ce vrea si cum de nu ea cu ea? in fine... sa jurat ca ma iubeste si ca fara mine nu poate trai!!! lam iertat pana la urma pt ca il iubesc enorm si simt ca fara el nu pot trai !! ce credeti?? am procedat corect? astept pareri .VA multumesc.!! Categoria Compatibilitatea si Abnormitate (cum se numesc abnormi care vor sex cu nebuni???) De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 14:19:52Help... PLS... De la: sekyiwa, la data 2009-12-02 14:34:35mda.. mi-am cam dat seama ca atunci cand simte ca arde fuge repede.... oricum nu exista ceva real-palpabil intre noi.. insa mi-ar face o deosebita placere sa il innebunesc putin ... mentionez: suntem prieteni foarte buni Categoria: "Interraciales" ;-) De la: kudika005416, la data 2009-10-21 12:55:57 |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 Decembrie 2009 14:31 |
||
|
MAICUTA DANA TEREZA dupa un consum de mescalina are raspuns la fiecare intrebare: Topic: S-a culcat cu alta :( vreau sa mor De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 ******************* Topic: Sunt in dilema De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 *********** Topic: Vreau sfaturiiiiiiiii !!!!! pls pls si vreau sa`mi fac multe prietene cu care sa pot vorbi orice De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 ************ Topic: am si eo o intrb;;) De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 ********** Topic: Eutanasia De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 ********* Topic: un sfat.....simt k inebunesc :(( De la: kudika081126, la data 2009-12-11 01:18:47 |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 11 Decembrie 2009 15:07 |
||
CATEGORIA: SEX, GAY & ALTE VICIIDe la: kudika061561, la data 2009-11-30 21:00:10homosexualii nu sunt oameni normali la creier in ce priveste sexul.dumnezeu a lasat sexul pentru reproducere si se face pe unde trebuie si nu prin alta parte.daca ar fi fost sa fie facut si prin alta parte dumnezeu ar fi prevazut mai multe organe sexuale pe acelasi corp.este sinonim cu fumatul.dumnezeu nu i-a facut omului cos pentru fum.concluzia tot ce nu a prevazut dumnezeu pentru organismul omului,nu este placut lui dumnezeu si nu trebuie facut.este universal valabil indiferent de religia omului. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 12 Decembrie 2009 14:57 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-12 14:57:56CATEGORIA: SEX, GAY & ALTE VICII mamaaaaa...mare confuzie in capul unora.... mare-i gradina Domnului si multi sar gardul!
|
||
|
mkdisk Postat pe 14 Decembrie 2009 09:23 |
||
| pe ce topic sunt astea? | ||
|
mkdisk Postat pe 14 Decembrie 2009 09:24 |
||
De la: mkdisk, la data 2009-12-14 09:24:06pe ce topic sunt astea? http://www.kudika.ro/comunitate/kudika061561 profilul stimabilei. Banuiesc ca doamna te intereseaza;-) si gasesti diversele topicuri unde a postat. |
||
|
Full_Metal_Jacket Postat pe 14 Decembrie 2009 14:25 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Credeti in relatiile la distanta? | 94 | De la: maimai_no1 9 August 2011 01:42 |
| Compatibilitate zodii | 11 | De la: catalina69 21 Octombrie 2009 12:16 |
| Ce mai ramane de facut? | 25 | De la: anamaria_brunetik 19 Aprilie 2010 12:01 |
|
|
||
| iubit mai tanar sau mai batran | 8 | De la: scorpio67 20 Iulie 2010 20:36 |
| ce inseamna o pauza intr`o relatie? | 51 | De la: Maddy_moo 19 Septembrie 2009 01:48 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.