Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

De la: BogdanPaul, la data 2009-03-06 07:12:35sk8er_girl4u

5 mesaje
Postat pe: 4 Martie 2009, ora 09:44 Raporteaza abuz Citeaza Raspunde

bruneagra stai draku in banca ta de frustrata..si inca multe altele frustrate care stau pe forumuri si n`au activitate si nu stiu decat sa vorbeasca urat.si cand vad un topic mai ciudat toate proastele se inghesuie sa scrie si ele ceva...de unde stiti voi ca sunt nebuna si dusa cu capul? COMUNISTELOR
SI DA E ADEVARAT CA MI`O TRAG CU FRATEMIU..SI CARE`I PROBLEMA VOASTRA? V`AM CERUT NISTE PARERI.NISTE SFATURI CA INTRE FETE DAR VAD CA UNELE DINTRE VOI SUNTETI PROASTE RAU SI DUCETI LIPSA GRAVA..
VOI NU AVETI VIATA STITI NUMAI PE FORUMURI SA STATI

Asta e cea mai tampa,gretoasa,idioata,anormala etc. afirmatie....

asta e bibaduza aia care si -o tragea cu frac'su ..oribil!! , bravo mamica sunt de acord cu tine
__LL__
Postat pe 6 Martie 2009 17:35
No comment
De la: danaf82, la data 2009-03-24 23:04:41
Si mesajul asta e pentru tine Ardeia draga si ceilalti "prieteni imaginari " ai tai -

1)Get a life -stiu ca o sa iti trebuiasca cu siguranta iar traducatorul online,dar ca sa iti usurez munca iti specific ca e vorba de engleza ,sa mai zici tu ca sunt romanca a dracu nationalista,nah ca ma minjii si de nitica engleza pe la coltul gurii si fiindca ti-ai dat silinta sa te manjesti si tu pe la bot de niste maghiara iata ca raspunsul meu apare prompt :

2) Anyád egy hulye picsa, hogy születik egy tehén, mint te és a többiek, akik itt kiss.ing my a.s.s!

3) Si cine ti-a zis tie ca sunt romanii prost vazuti , vreun ungur de prin "Italia" ?-E vorba de tiganii romani iar oamenii inteligenti fac foarte bine diferenta, o mana de prosti ca voi ,deja nu mai conteaza ca deh fiecare padure are uscaturile ei !

4) Nu e vorba despre toate nationalitatile ci eu ma refeream strict la mana de cre.tini combatanti prompti de pe acest site, inclusiv romani ,putin conteaza ce natie sunt !

5) Deja ar trebui sa imi urmez singura sfatul ca de prosti trebuie sa dai bani sa scapi si doamne fereste ajung ca altii inregistrati pe site de pe 11.03 si au 770 de mesaje si cica ei au si viata in afara de cea imaginara si sunt convinsa ca din asta traiti ,ca sunteti marginalizati social in realitate !

6) Deja a inceput sa imi placa sa va pun cu botul pe labe !
Duceti-va si va mai spalati si voi ca putiti inclusiv a prostie de departeeeee !!!!!!!

Astept replicile voastre ona.niste cat mai curand ca sa mai am de ce rade nitel si ma bucur ca va atacati atat de cred ca nici noptile nu mai dormiti !!!!

kitty_krieger
Postat pe 24 Martie 2009 23:35
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-03-24 23:35:39No comment
De la: danaf82, la data 2009-03-24 23:04:41
Si mesajul asta e pentru tine Ardeia draga si ceilalti "prieteni imaginari " ai tai -

1)Get a life -stiu ca o sa iti trebuiasca cu siguranta iar traducatorul online,dar ca sa iti usurez munca iti specific ca e vorba de engleza ,sa mai zici tu ca sunt romanca a dracu nationalista,nah ca ma minjii si de nitica engleza pe la coltul gurii si fiindca ti-ai dat silinta sa te manjesti si tu pe la bot de niste maghiara iata ca raspunsul meu apare prompt :

2) Anyád egy hulye picsa, hogy születik egy tehén, mint te és a többiek, akik itt kiss.ing my a.s.s!

3) Si cine ti-a zis tie ca sunt romanii prost vazuti , vreun ungur de prin "Italia" ?-E vorba de tiganii romani iar oamenii inteligenti fac foarte bine diferenta, o mana de prosti ca voi ,deja nu mai conteaza ca deh fiecare padure are uscaturile ei !

4) Nu e vorba despre toate nationalitatile ci eu ma refeream strict la mana de cre.tini combatanti prompti de pe acest site, inclusiv romani ,putin conteaza ce natie sunt !

5) Deja ar trebui sa imi urmez singura sfatul ca de prosti trebuie sa dai bani sa scapi si doamne fereste ajung ca altii inregistrati pe site de pe 11.03 si au 770 de mesaje si cica ei au si viata in afara de cea imaginara si sunt convinsa ca din asta traiti ,ca sunteti marginalizati social in realitate !

6) Deja a inceput sa imi placa sa va pun cu botul pe labe !
Duceti-va si va mai spalati si voi ca putiti inclusiv a prostie de departeeeee !!!!!!!

Astept replicile voastre ona.niste cat mai curand ca sa mai am de ce rade nitel si ma bucur ca va atacati atat de cred ca nici noptile nu mai dormiti !!!!

baaaa commnet ...stai sa vezi ce vine imediat

dandanaua_reloaded
Postat pe 24 Martie 2009 23:44
si pentru a elucida cine este aceasta danaf82, ei bine este o utilizatoare a forumului kudika care sta cam prost la capitolul bun simt si respect si foarte bine la capitolul paranoia

argumentare in cele ce urmeaza

De la: danaf82, la data 2009-03-11 11:56:56 BUNA REA E PIESA ROMANIEI !!!
Georgia oi fi grecoaica mamica de nu vezi ca Diane are dreptate si ca Grecia a copiat anu asta piesa lui Catatlin Josan ??Elena e o finutza si o scumpa are nerv nu aveau cum sa faca fata Emo alea de Blaxi Girls cu smiorcaiala aia de Dear mama daca era cu prima lor piesa cu care s-au lansat nu-mi vine in minte cum se numeste castigau fara probleme dara asa era aiurea si in plus cand a iesit din cutie Ruxi s-a pierdut cand i-au cazut aripioarele daca se intampla la eurovision facea pe ea de emotie in fata la atatia oameni !!!

De la: danaf82, la data 2009-03-11 12:20:26E VARZA MEOLDIA E A TURCOAICEI NU INTRATI SA FACETI VIZIOANRI ACOLO !
PAMELA SARPE VENINOS TURC DU-TE IN TURCIA SI STAI ACOLO!

De la: danaf82, la data 2009-03-11 12:28:26E INVAZIE OTOMANA PANA SI PE FORUMUL ASTA ,VA DATI SEAMA CE E PE YOUTUBE INTRATI SI VOTATI ACOLO PIESA ELENEI ! SARITI ROMANI CA NE COTROPESC IAR TURCII !!!!

De la: danaf82, la data 2009-03-21 16:37:35

La cate mesaje aveti pe aici se vede ca nu aveti viata personala si nici nu vreau sa imi inchipui cum aratati in realitate niste dihanii paroase si grase sau niste grisine cu un smoc de par in varful capatinilor seci- marginalizati social care incearca sa-sI regaseasca pe forumul asta dreptatea si increderea in sine !

De la: danaf82, la data 2009-03-24 12:42:29
Poti sa i-o tragi ma-tii aleia cretine bozgoroaice iar eu te pup in c.u.r cu limba de la pantof !
Bozgor Imputit mars in Hungaria !!!!
Crezi ca ai vreo sansa aici cu romanii .bai agariciule de doi lei , tupeu virtual si real ,te pupa ma-ta rece dc imi pun eu mintea cu tine ! S-a inteles ?Si apropo Noua Dreapta e ceva incredibil de bun in Romania asta o sa inceapa stalcirea moghoirimii care au impanzit Romania cat de curand ,si poate chiar cu tine !!!!!!!!
kitty_krieger
Postat pe 24 Martie 2009 23:45

5 mesaje

bruneagra stai draku in banca ta de frustrata..si inca multe altele frustrate care stau pe forumuri si n`au activitate si nu stiu decat sa vorbeasca urat.si cand vad un topic mai ciudat toate proastele se inghesuie sa scrie si ele ceva...de unde stiti voi ca sunt nebuna si dusa cu capul? COMUNISTELOR
SI DA E ADEVARAT CA MI`O TRAG CU FRATEMIU..SI CARE`I PROBLEMA VOASTRA? V`AM CERUT NISTE PARERI.NISTE SFATURI CA INTRE FETE DAR VAD CA UNELE DINTRE VOI SUNTETI PROASTE RAU SI DUCETI LIPSA GRAVA..

pai de ce ai ales fratele si nu pe taticul tau ca partener? .....deci de aici se deduce la cat de dusa esti de nu ai gasit sa ti-o tragi cu altcineva , nu din familie...si ne mai intrebam de ce ies copii handicapati, cu cap de caine etc.....

mafia_nrr1
Postat pe 24 Martie 2009 23:54
deci fatuca este osedata....

De la: danaf82, la data 2009-03-11 12:04:35
Terminati cu tampenia ca trebuia sa mearga blaxi ele trebuie sa mai creasca :Elena are sute concerta live si nu falseaza ,Ruxi a falsat rau de tot live in finala romaneasca si s-a si pierdut iti dai seama ca facea pe ea pustoica aia de 15 ani in fata la toata Rusia si nu avea cum sa ii faca fata turcoaicei care e femeie adevarata si sexaosa o copila ! Peace !!!

De la: danaf82, la data 2009-03-11 12:46:14
SA NU ITI INTRE TIE VREO TEAPA DE-A VREUNUI TEPES ROMAN INAINTE PE GURA CEALALTA SI SA IASA PE GURA DE SUS !!!
HAI ROMANIA !!!! SE VEDE CA TURCOAICELE NU AU CE FACE SI STAU PE FORUMUL ASTA CA SA ISI UMPLE TIMPUL NU INTRATI PE TOPICUL ASTA NU VA ESTE ADRESAT !!!! HAI ELENA !!! HAI ROMANIA !!!

De la: danaf82, la data 2009-03-11 13:06:01
Animal paros ce esti ,esti o rusine si pentru turcia si pentru ROMANIA !! "traiasca Romania cu toti prostii din ea ?"si pretinzi ca esti romanca??? turcoaica tiganca ce esti !!! rusiniiicaaaa !!!!!

De la: danaf82, la data 2009-03-11 13:12:27Lasa vrajeala de doi lei ca sa maiinstigi niste ura intre romanii care vezi doamne voiau sa castige Blaxi Girls ca nu o sa reusesti daca iti palcea Blaxi puneai link aici cu blaxi girls nu cu piesa Turciei si nu iti faceai cont azi 11.03.2009 special ca sa poti injura romanii si piesa ROMANIEI !! JET!!!! i Esti turcoaica nespalata .

De la: danaf82, la data 2009-03-21 16:25:23

Exact la tine se referea !! Ai grija sa nu te pupe in vreo seara Noua Dreapta din Romania ;-) !!!

De la: danaf82, la data 2009-03-21 16:37:35
Vezi ca tu nu intelegi nimic nici dupa 1000 de mesaje pe forum si mai te dai si mare filozoafa se referea la scarpinon ala !
Si ma rog de ce sa se abtina e libera sa zica ce vrea!
Sau a deranjat cumva jleatca de prosti care se tot pupa unul pe altul in c u r pe kudika aka luli -andreea -scorpionu si mai stiu eu ce alte aratari !
Vai ce combatanti fermi sunteti voi in lumea virtuala sunt sigura ca in realitatea nimeni nu da doi bani pe voi si suferiti din cauza asta .
Haide mai reveniti la viata si lasati internetul in pace ca v-o tot luati pe coaja si in realitate si pe internet !
La cate mesaje aveti pe aici se vede ca nu aveti viata personala si nici nu vreau sa imi inchipui cum aratati in realitate niste dihanii paroase si grase sau niste grisine cu un smoc de par in varful capatinilor seci- marginalizati social care incearca sa-sI regaseasca pe forumul asta dreptatea si increderea in sine !

De la: danaf82, la data 2009-03-24 13:03:43Just-hEAVEN burn in HELL bITCH !!!
dUCETI-VA SI imPusCaTI-vA cuTot cU bOZGORIMEA SI TUrCii vOSTRII FAI pARASUTELOR !!!

ma mai intrebam cu ceva vreme in urma referitor la administratorii site-ului acesta daca au idee despre legislatia romana privitoare la internet si forumuri publice. ii invit pe aceasta cale sa imi citeasca blogul poate afla lucruri noi referitoare la rasism , administrare de site-uri si alte lucruri interesante....chiar daca respectivul post de pe blog se refera la alta mascota ... se aplica si in cazul d-rei de mai sus.

http://www.kudika.ro/comunitate/dandanaua_reloaded/blog/view/4418/Rasism-pe-Internet-obligatii-gazduitori-.html

dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Martie 2009 00:50
Pai stati fetelor, nu a reclamat-o NIMENI pentru limbaj neadecvat??
Ia! punetzi manutzele pe mouse si... heeeiii-ruuup!
Eu chiar acum ma duc sa apas butonashul!
Dor_a
Postat pe 25 Martie 2009 07:27
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-06 17:35:04

5 mesaje

asta e bibaduza aia care si -o tragea cu frac'su ..oribil!! , bravo mamica sunt de acord cu tine

Oare ce o fi asteptat ipochimena de la noi? O medalie? Un premiu?
Stau asa si ma holbez ca rama la mesajul ei si sa mor daca pricep ce "sfaturi" astepta ea...

Adica, uite dialog:
- Auziti, eu mi-o trag cu frati-miu
- Bine! Nu uita sa-ti iei umbrela, ca ploua...
Sau:
- Stiti, frate-meu si cu mine ne f*** de vreun an
- Da? Ati incercat prezervativele cu aroma de capsuni?

Dor_a
Postat pe 25 Martie 2009 08:30
De la: Dor_a, la data 2009-03-25 08:30:05
De la: luckyyyLuke, la data 2009-03-06 17:35:04

5 mesaje

Oare ce o fi asteptat ipochimena de la noi? O medalie? Un premiu?
Stau asa si ma holbez ca rama la mesajul ei si sa mor daca pricep ce "sfaturi" astepta ea...

Adica, uite dialog:
- Auziti, eu mi-o trag cu frati-miu
- Bine! Nu uita sa-ti iei umbrela, ca ploua...
Sau:
- Stiti, frate-meu si cu mine ne f*** de vreun an
- Da? Ati incercat prezervativele cu aroma de capsuni?

neata dora
dontworibehapi
Postat pe 25 Martie 2009 08:33
De la: Dor_a, la data 2009-03-25 07:27:11Pai stati fetelor, nu a reclamat-o NIMENI pentru limbaj neadecvat??

dora , 'neata draga mea, nu e faza cu butonul , exista metode de a face misto la modul original si ironic si alte alea, cred ca am mai scris pe undeva.... ma enerveaza la culme ca nu se respecta parerea altuia, eu i-am respectat alegerea si i-am raspuns politicos ca nu imi place melodia... apai fatuca o inceput cu turcii cotropitori cu bozgorimea si alte alea de m-o facut sa ma enervez mai ceva ca primil fluturas de salariu....
dandanaua_reloaded
Postat pe 25 Martie 2009 09:17
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-03-25 09:17:34
De la: Dor_a, la data 2009-03-25 07:27:11Pai stati fetelor, nu a reclamat-o NIMENI pentru limbaj neadecvat??

dora , 'neata draga mea, nu e faza cu butonul , exista metode de a face misto la modul original si ironic si alte alea, cred ca am mai scris pe undeva.... ma enerveaza la culme ca nu se respecta parerea altuia, eu i-am respectat alegerea si i-am raspuns politicos ca nu imi place melodia... apai fatuca o inceput cu turcii cotropitori cu bozgorimea si alte alea de m-o facut sa ma enervez mai ceva ca primil fluturas de salariu....

Pe bunee? "Turcii cotropitori"? Sa te rupi de ras, frate!

'Neatza, Dandanico!
Dor_a
Postat pe 25 Martie 2009 09:21

ce topiccc am gasitttt..... i'a sa caut si eu "tampele" afirmatii
Diavolyta_
Postat pe 15 Mai 2009 23:34
pffaiii da' ce geloasa sunt pe ea aici

De la: ilyescorina, la data 2009-04-03 19:17:27ia uite ca nu am plecat sunt prezenta si asta ca sa va fie ciuda am fost tare fericita cu prietenul meu a fost la mine ne-ma simtiti tare bine am facut si baie amandoi a fost superb el ma iubeste mai mult ca niciodata asa ca nu am de ce sa fiu nici frustrata nici invidioasa pe voi care se vede ca duceti lipsa de barbati de aia va injurati pe forum

De la: ilyescorina, la data 2009-04-03 22:17:46nu a fost un vis frumos ci a fost foarte adevarat nu mai fiti invidioase pe mine stiu ca ati vrea sa fiti in locul meu dar daca nu aveti cu cine..............asta e!

De la: ilyescorina, la data 2009-04-04 16:07:07mia tras-o foarte bine si ne-am simtit super..........iar orgasme am avut nu unul ci mai multe............

De la: ilyescorina, la data 2009-04-04 16:07:07mia tras-o foarte bine si ne-am simtit super..........iar orgasme am avut nu unul ci mai multe............

De la: ilyescorina, la data 2009-04-06 20:14:06draga Dor_a sa stii ca a fost superb,incearca si tu o astfel de experienta eu zic ca merita o partida de amor intr-o vana inspumata si parfumata de arome e o experienta de neuitat ane-am simtit superbine eu si cu al meu a fost o seara superfaina
Diavolyta_
Postat pe 16 Mai 2009 00:07
ori la o fost ori n'o fost la prostituate nici ea nu mai stie

De la: kudika008446, la data 2009-05-01 20:58:37madame de strada Diavolyta si roskatika23 nu am pierdut absolut nimic daca nu am supt sexe ca si voi,sotul meu nu umbla la profesioniste ca -i este scarba de asemenea specii scarboase care sunt mai murdare decat toaletele publice si nu vrea sa se contamineze cu vreo boala de sex,asa ca barbatii care fac sex cu prostituate se pare ca au ajuns destul de rau ,astfel ca nu sunt in stare sa isi faca o amanta pe gratis si atunci trebuie sa o cumpere cu banii lor si o sa-i usture la buzunar dupa.......

De la: kudika008446, la data 2009-04-17 09:52:26si eu am fost parasita de un capricorn foarte al dracului pentru ca i-am reprosat ca s-a culcat cu o prostituata care m-a sunat atunci cand el a fost despartit de mine ca sa ma faca proasta si sa minta ca telefonul lui ar fi fost cumparat de prostituata de la piata ,eu i-am reprosat aceasta batjocura facuta de el la adresa mea si pentru asta mi-a interzis sa il mai sun pentru ca s-a saturat de mesajele mele care contineau adevaruri si pe el l-au deranjat
Diavolyta_
Postat pe 16 Mai 2009 00:35
eu la cele mai tampite o bag pe Cassey care nu are firma de ghicitoreala nu plateste impozit la stat si isi face reclama pe toate topicurile cu lume necajita numai de-o atrage clientela sa jecmaneasca lumea in vreme de recesiune cineva sa o dea afara m-am saturat sa imi zica buna de 1000 de ori pe zi
Peony
Postat pe 16 Mai 2009 00:37

De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:17:46nu inteleg de ce majoritatea femeilor sau barbatilor ascun aceste ganduri sau aceste lucruri pe care le-au facut sau incercat.. 80% dintre femei au incercat asta si 70% au continuat dupa ce au incercat.... doar ca in romania nu nu recuosc aces lucru.. dar nu vad de ce?
Diavolyta_
Postat pe 19 Mai 2009 13:37
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-19 13:37:53

De la: I_like_sex_with_dogs, la data 2009-05-17 12:17:46nu inteleg de ce majoritatea femeilor sau barbatilor ascun aceste ganduri sau aceste lucruri pe care le-au facut sau incercat.. 80% dintre femei au incercat asta si 70% au continuat dupa ce au incercat.... doar ca in romania nu nu recuosc aces lucru.. dar nu vad de ce?
cea ,ao tampa remarca
yumy
Postat pe 19 Mai 2009 13:41
Ciclul nu este menstruatia.... Sa nu cumva sa spune'ti altceva

De la: kudikaroxi, la data 2009-05-05 10:55:35Nu inteleg cum va puteti juca in halul asta cu vorbe mari!!!!
E ,totusi,vorba de un sufletel, chiar dc in cazul asta nu cred sa fie vb de asa ceva!
Cand va bagati in pat cu cineva nu va ganditi ca exista posibilitatea sa apara o alta fiinta????
Iar ciclul nu trebuie confundat cu menstruatia!
Menstruatia este sangerarea! Iar cea de peste sarcina nu este o menstruatie normala! Dureaza mai putin si nu este abundenta precum cea normala!!!!
Diavolyta_
Postat pe 19 Mai 2009 13:47
De la: XOXO_GG_, la data 2009-05-16 00:37:22eu la cele mai tampite o bag pe Cassey care nu are firma de ghicitoreala nu plateste impozit la stat si isi face reclama pe toate topicurile cu lume necajita numai de-o atrage clientela sa jecmaneasca lumea in vreme de recesiune cineva sa o dea afara m-am saturat sa imi zica buna de 1000 de ori pe zi

Caissa a fost deja introdusa pe pag. 3 a topicului in anal ele pudicii forever.

tampe/dezgustatoare sunt afirmatiile despre "rasafeminina si cea masculina"
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/25312/RASA-MASCULINA.html
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/25287/RASA-FEMININA/1.html

Full_Metal_Jacket
Postat pe 19 Mai 2009 22:51
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-05-19 22:51:28

multumesc, multumesc... incepeam sa ma cred de pe luna ca se parea ca eram singura care nu agreea folosirea cuvantului "rasa" in loc de "gen"
kitty_krieger
Postat pe 20 Mai 2009 01:38
Eu am vazut material imens Trebuie ca cineva sa mai arunce un ochi, daca are timp si vede soparla...daca nu, raman tot pentru craciun...

Postat pe 20 Mai 2009 02:04
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-05-20 01:38:33
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-05-19 22:51:28

multumesc, multumesc... incepeam sa ma cred de pe luna ca se parea ca eram singura care nu agreea folosirea cuvantului "rasa" in loc de "gen"

Am considerat ca personajul respectiv nu merita un raspuns care-i depaseste capacitatea unghiului stramt din care priveste problema...Plus ca se simte in topic capacitatea agresivitati verbale a rasei primitive.... Si nu am chef de noroiul buhailor virtuali...
Ce sa zic de un citat care se interpreteaza la baza contextului istoric[literar si biografic al autorului respectiv etc] in care a fost scris

De la: Roco, la data 2009-05-20 02:04:44Eu am vazut material imens Trebuie ca cineva sa mai arunce un ochi, daca are timp si vede soparla...daca nu, raman tot pentru craciun...

E frumos sa se mai ingrase soparla ca porcul pana la craciun...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 20 Mai 2009 19:17
vai vai....ma bucur pt toti redusi mintali..ce si-au gasit ''integrarea sociala''pe acest forum=))=))...foarte amuzant..vezi de toate..''coalitii''....''gasti''..........''prietenii''........=))=))=)).......psihopati...=))=))in special dor_a...draga mea cred ca nu-ti mai incapi in pampers...pt ca in sfarsit ti-ai facut si tu amici..si nu mai esti atat de frustrata...=))=))...cu toti lingaii...de p'aci...te simti o ''amazoana''=))=))=))vai ..jale la funduletul vostru....de ce nu candidezi la presedentie draga dor_a ca d'acu esti ''shafa''doar pt ca esti tare in clanta=))=))ma refer si la propriu si la figurat..ca doar stii tu;);););)avem prieteni comuni=))=))=))

Postat pe 13 Iunie 2009 00:49
Mie mi-a placut foarte mult asta... :
Soricutza : Am o relatie de 3 ani in ascuns cu un tip.El a fost primul baiat din viata mea si s-a legat o legatura intre noi,eu am preferat sa fie singurul cu care fac sex , si chiar daca mai avem si alte relatii noi mereu tinem legatura , suntem prieteni , mergem in gasca in oras dar intimitatile le stim doar cativa prieteni f apropiati.Adica sunt 4 persoane care stiu ca avem o relatie in ascuns.De curand un prieten mi-a propus tot ceva de genul.Faza e k eu oricum nu sunt dispusa sa am o relatie de care sa stie toata lumea dar cred k 2 relatii in secret...nu vor merge.
voi ce credeti fetelor se merita?Cei ce ma iau la misto sa nu se chinuie sa imi raspunda.

Raspuns : Donttouch :
io in locul tau nici nu as mai iesi din casa as sta numai ascunsa sa vezi ce palpitant este

Frumushica59
Postat pe 17 Iunie 2009 13:29
De la: Frumushica59, la data 2009-06-17 13:29:21Mie mi-a placut foarte mult asta... :
Soricutza : Am o relatie de 3 ani in ascuns cu un tip.El a fost primul baiat din viata mea si s-a legat o legatura intre noi,eu am preferat sa fie singurul cu care fac sex , si chiar daca mai avem si alte relatii noi mereu tinem legatura , suntem prieteni , mergem in gasca in oras dar intimitatile le stim doar cativa prieteni f apropiati.Adica sunt 4 persoane care stiu ca avem o relatie in ascuns.De curand un prieten mi-a propus tot ceva de genul.Faza e k eu oricum nu sunt dispusa sa am o relatie de care sa stie toata lumea dar cred k 2 relatii in secret...nu vor merge.
voi ce credeti fetelor se merita?Cei ce ma iau la misto sa nu se chinuie sa imi raspunda.

Raspuns : Donttouch :
io in locul tau nici nu as mai iesi din casa as sta numai ascunsa sa vezi ce palpitant este

Daca vreti sa o cititi toata o gasiti la relatii - altele - se merita sa fiu pe locul 2 ?

Vorba lu' donttouch mai bine ar sta ascunsa k e mai palpitanta hahahha :)) nu mai pot
Frumushica59
Postat pe 17 Iunie 2009 13:31
De la: miSeFalfaie, la data 2009-06-13 00:49:03vai vai....ma bucur pt toti redusi mintali..ce si-au gasit ''integrarea sociala''pe acest forum=))=))...foarte amuzant..vezi de toate..''coalitii''....''gasti''..........''prietenii''........=))=))=)).......psihopati...=))=))in special dor_a...draga mea cred ca nu-ti mai incapi in pampers...pt ca in sfarsit ti-ai facut si tu amici..si nu mai esti atat de frustrata...=))=))...cu toti lingaii...de p'aci...te simti o ''amazoana''=))=))=))vai ..jale la funduletul vostru....de ce nu candidezi la presedentie draga dor_a ca d'acu esti ''shafa''doar pt ca esti tare in clanta=))=))ma refer si la propriu si la figurat..ca doar stii tu;);););)avem prieteni comuni=))=))=))
nu cred ca asta e cea mai tampa afirmatie ci cea mai retarda am ras cu lacrimi la ea cred ca omul merita un preamiu pt ea mai ceva decat zmeura de aur pacat ca e doar virtual
yumy
Postat pe 17 Iunie 2009 13:31
De la: yumalai, la data 2009-06-17 13:31:49
De la: miSeFalfaie, la data 2009-06-13 00:49:03vai vai....ma bucur pt toti redusi mintali..ce si-au gasit ''integrarea sociala''pe acest forum=))=))...foarte amuzant..vezi de toate..''coalitii''....''gasti''..........''prietenii''........=))=))=)).......psihopati...=))=))in special dor_a...draga mea cred ca nu-ti mai incapi in pampers...pt ca in sfarsit ti-ai facut si tu amici..si nu mai esti atat de frustrata...=))=))...cu toti lingaii...de p'aci...te simti o ''amazoana''=))=))=))vai ..jale la funduletul vostru....de ce nu candidezi la presedentie draga dor_a ca d'acu esti ''shafa''doar pt ca esti tare in clanta=))=))ma refer si la propriu si la figurat..ca doar stii tu;);););)avem prieteni comuni=))=))=))
nu cred ca asta e cea mai tampa afirmatie ci cea mai retarda am ras cu lacrimi la ea cred ca omul merita un preamiu pt ea mai ceva decat zmeura de aur pacat ca e doar virtual

hai mah rozo macar sa-i recunoastem meritul ca a avut bunul simtz sa posteze singur la cele mai tampe afirmatzi scutindu-ne pe noi de un efort
donttouch
Postat pe 17 Iunie 2009 13:48
super tare topicul asta ! abia acum l-am descoperit

eu cautam un topic pe care l-am citit mai demult cu o fetita de vreo 15 16 ani care se gandise ea ca vrea un baiat cu bani si a dat anunt ( nu mai stiu unde) si a venit unul la intanlire ,ea s-a urcat in masina lui , el a oprit-o intr-o padure si ea a prestat un sex oral ... tin minte o fraza " sa nu va inchipuiti ca am facut-o pe bani ..nuuuu am facut-o gratis" si se indragostise de el ..bla bla

stie cineva topicul ala? am incercat sa-l gasesc dar ..nu-mi amintesc cine il scrisese..

cantacanta
Postat pe 30 August 2009 22:35
eeee, ce vremuri frumoase!!!
geo_x
Postat pe 30 August 2009 22:38
De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:38:25eeee, ce vremuri frumoase!!!

Geo Ics...tu erai in masina??
mitura
Postat pe 30 August 2009 22:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Nesimtirea....un nou trend? 43 De la: adina_black 28 Noiembrie 2009 16:01
help! 4 De la: frenchiegirl 4 Iulie 2011 13:16
exista relatii prin telefon? sau cel putin inceputuri de relatie? 70 De la: stefancelmic 16 Martie 2009 09:07
de la o palma unde se ajunge???........... 114 De la: tkm 26 Mai 2010 16:35
Dilema....frumos sau mai putin simpatic??? 5 De la: Albinuta33 21 Septembrie 2008 02:24