Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

CATEGORIA SEX ORAL

************************************************************************************************

Topic: Sotia e virgina... Data: 13 Dec 2009, 00:22

De la: kudika061561, la data 2009-13-30 21:00:10

Poate fata nu vrea sa-i faci sex oral, si foarte bine, normal. De ce oral? Scuza-ma, nu stiu... Daca voiai sa o mangai jos, poate se gadila fata... Tin minte cand eram mica si ne gadilam, ma mai gadilam cu copii, nu cred ca era prea bine, era cateodata putin deranjant, mai ales cand cineva parca incerca sa te gadile pe burta. Normal ca iti venea sa ii dai mainile laoparte.

****************************************************************************************************

Topic: Sotia e virgina... Data: 12 Dec 2009, 02:05

Am auzit de oameni care au trait asa, virgini, casatoriti, de exemplu, Sf. Fecioara Maria si Sf. Iosif. Sau am auzit de Sf. Cecilia, care s-a casatorit si i-a spus sotului ei ca Cristos este Mirele ei.
Sigur ca Isus este Mirele iuntregii creatii, si pentru Dumnezeu, fiecare este unic.
Nu stiu, nu ma bag, faceti cum credeti. Depinde cum vrea Dumnezeu pentru fiecare.

Full_Metal_Jacket
Postat pe 15 Decembrie 2009 01:44
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-15 01:44:16CATEGORIA SEX ORAL

************************************************************************************************

Poate fata nu vrea sa-i faci sex oral, si foarte bine, normal. De ce oral? Scuza-ma, nu stiu... Daca voiai sa o mangai jos, poate se gadila fata... Tin minte cand eram mica si ne gadilam, ma mai gadilam cu copii, nu cred ca era prea bine, era cateodata putin deranjant, mai ales cand cineva parca incerca sa te gadile pe burta. Normal ca iti venea sa ii dai mainile laoparte.

****************************************************************************************************

Am auzit de oameni care au trait asa, virgini, casatoriti, de exemplu, Sf. Fecioara Maria si Sf. Iosif. Sau am auzit de Sf. Cecilia, care s-a casatorit si i-a spus sotului ei ca Cristos este Mirele ei.
Sigur ca Isus este Mirele iuntregii creatii, si pentru Dumnezeu, fiecare este unic.
Nu stiu, nu ma bag, faceti cum credeti. Depinde cum vrea Dumnezeu pentru fiecare.

saraca fata ..crede ca toata lumea e alcatuita din sfinti.. ptiu cred ca o tinut-o in staza cineva pana acum
iacinta
Postat pe 15 Decembrie 2009 09:38
De la: iacinta, la data 2009-12-15 09:38:34
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-12-15 01:44:16CATEGORIA SEX ORAL

saraca fata ..crede ca toata lumea e alcatuita din sfinti.. ptiu cred ca o tinut-o in staza cineva pana acum

ceva probleme la mansarda...n-ar strica o vizita pe la psihiatru....
mkdisk
Postat pe 15 Decembrie 2009 16:25
Categoria: "In timpul zilei sunt inginera, dar seara sunt sexoloaga, apelati cu incredere la experienta mea!"
"

8 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 19:57 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

cred ca ea are temeri.deci nu doreste sa fie masturbata.nu doreste sa fii tu masturbat.dar ma rog...te place?de ce te-a luat?sa tineti post si cand nu e post?sincer nu am mai citit asa ceva.sunt inginera ca si tine.nu cred in virginitatea si cumintenia femeilor desi cunosc si la 33-36 virgine.dar sa nu-si doreasca un copil la 23 ani...un barbat?i-a murit cineva drag?a fost in copilarie mangaiata la unfilm...pe sani de vreun golan betiv...hai nu in copilarie -adolescenta?sau la vreun wc-un vreun amanunt neplacut?tentativa de viol?care e relatia ei cu tatal?cu alti barbati?ma gandesc doar la vorbe?e tepoasa cu toti?nu sincer.nu te ajuta nimic.decat schimbarea partenerei.sincer.nu credeam ca o sa dau si sfatul asta.eu care sunt impotriva divortului.dar daca voi sunteti asa cum v-au facut mamele voastre,ce sens mai ai are convietuirea?te-a vazut vreodata gol?te-a lasat sa-i saruti sanii?de sex oral nu-i pomeni...daca nu a facut nicodata dragoste.ii e scarba.nu-ti va fi supusa...nici dornica de..nou.sau asa ceva.inhibata rau.cred ca educatia ei religioasa a depasit mult pe a oamenilor normali care isi doresc casatorie,copii,familie.realizari prin convietuire.

miss_darine
Postat pe 16 Decembrie 2009 17:44
nu mai pot de ras
yumy
Postat pe 16 Decembrie 2009 17:51
De la: miss_darine, la data 2009-12-16 17:44:36Categoria: "In timpul zilei sunt inginera, dar seara sunt sexoloaga, apelati cu incredere la experienta mea!"
"

8 mesaje
Postat pe: 13 Decembrie 2009, ora 19:57 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde

cred ca ea are temeri.deci nu doreste sa fie masturbata.nu doreste sa fii tu masturbat.dar ma rog...te place?de ce te-a luat?sa tineti post si cand nu e post?sincer nu am mai citit asa ceva.sunt inginera ca si tine.nu cred in virginitatea si cumintenia femeilor desi cunosc si la 33-36 virgine.dar sa nu-si doreasca un copil la 23 ani...un barbat?i-a murit cineva drag?a fost in copilarie mangaiata la unfilm...pe sani de vreun golan betiv...hai nu in copilarie -adolescenta?sau la vreun wc-un vreun amanunt neplacut?tentativa de viol?care e relatia ei cu tatal?cu alti barbati?ma gandesc doar la vorbe?e tepoasa cu toti?nu sincer.nu te ajuta nimic.decat schimbarea partenerei.sincer.nu credeam ca o sa dau si sfatul asta.eu care sunt impotriva divortului.dar daca voi sunteti asa cum v-au facut mamele voastre,ce sens mai ai are convietuirea?te-a vazut vreodata gol?te-a lasat sa-i saruti sanii?de sex oral nu-i pomeni...daca nu a facut nicodata dragoste.ii e scarba.nu-ti va fi supusa...nici dornica de..nou.sau asa ceva.inhibata rau.cred ca educatia ei religioasa a depasit mult pe a oamenilor normali care isi doresc casatorie,copii,familie.realizari prin convietuire.

De pe ce topic e asta?
Kathara
Postat pe 16 Decembrie 2009 21:00
De la: Kathara, la data 2009-12-16 21:00:38
De la: miss_darine, la data 2009-12-16 17:44:36Categoria: "In timpul zilei sunt inginera, dar seara sunt sexoloaga, apelati cu incredere la experienta mea!"
"

8 mesaje

De pe ce topic e asta?

Relatii/sex/sotia e virgina- ultima pagina, e o kudika...
miss_darine
Postat pe 16 Decembrie 2009 21:06
De la: yumalai, la data 2009-12-16 17:51:23 nu mai pot de ras

subscriu cum sa gandesti asa doamneee nu mai suntem la 1800
Lady_Pisy
Postat pe 20 Decembrie 2009 13:42
CATEGORIA
La Intrebarea SEX CU MINORI

De la: darksukkubus69, la data 2009-12-21 12:12:19Cine a spus ca la 13-14 ani nu ai nevoi sexuale??? Ca la varsta aia nu mai esti chiar copil, este foarte firesc sa simti anumite chestii... Din pacate la acea varsta nu ai suficiente informatii corecte despre sex, risti sa pui botul la toate vrajelile pe care ti le pot insira unul sau altul si uite-asa apar problemele...

Cu draga inima nominez la CATEGORIA: MULTE TOPICURI NONSENS utilizatorul
Simpluzäbest. Se deosebeste de alti SI prin limbajul agresiv de cartier pe care il foloseste.

11 Noi 2009, 10:14 De ce credeti ca unii barbati sunt atrasi de "pustoaice"?
9 Noi 2009, 03:17 Topul vostru personal "la zi"!Melodia zilei!'
9 Noi 2009, 00:39 Diferenta de varsta "maxim tolerata" intre parteneri!
5 Noi 2009, 21:22 La modul "IDEAL", cine poate IUBI MAI PROFUND, Barbatul sau Femeia?Argumente!
15 Noi 2009, 21:14 Mai fata, l-ai iubit RAU, dar RAU DE TOT!Ramaneti "buni prieteni" sau "necunoscuti"?
15 Noi 2009, 21:05 Femeile, cand considera, justificat sau nu, ca sunt dezamagite de un barbat, incearca sa-l" pedepseasca"?
15 Noi 2009, 20:42 Stilul BARBAR-AGRESIV al UNORA de pe forumurile din RO inhiba CUNOASTEREA si COMUNICAREA!!
14 Noi 2009, 21:15 Mergeti la vot pe 22 noiembrie 2009?Si la turul 2?
14 Noi 2009, 18:50 Relatie "fara obligatii".
14 Noi 2009, 18:04 "Inchinati-va" lui EMINESCU... 13 Noi 2009, 10:03 Top "n" lucruri rãutãcioase pe care le fac femeile bãrbaþilor!
13 Noi 2009, 09:56 Ce motive (mai) avem sa fim mandri ca suntem romani?
13 Noi 2009, 09:45 FEMEILE si...SOCIETATILE SECRETE!!
Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Decembrie 2009 13:00
din categoria prost sa fii noroc ca esti!
De la: 592777, la data 2009-12-21 16:01:55
Nu toate femeile sunt curve, nici voba, insa la tine n-as fi prea sigur , la ce ineptii iti zboara mintea sa debitezi din lipsa de neuroni!! Vezi tu, astia nu prea se pot dona...
one_size
Postat pe 21 Decembrie 2009 16:24
nu m-am uitat daca s-a pus avem aici un post lasat de kid of revolution:

bine eo nu`s unica iar voi totzi ceilaltzi suntetzi originalii shi frumoshii in jurul caruia se invarte tot universul .. frateee mai ushor cu increderea de sine
iulia069834
Postat pe 21 Decembrie 2009 17:55
Topicul unde "tipul se termina prea repede". Autoarea a fost remarcata si prin profunde cunostinte in privinta alcoolismului si sindromul Stockholm
Parca e magiciana si scoate sfaturile ca esarfele, iepurasii sau porumbei din ***

CATEGORIA: SEX

De la: kudika077361, la data 2009-12-04 00:59:12nelly, daca te mai intereseaza un raspuns la problema ta, din cate am inteles eu nu prea este vorba de ejaculare precoce.
ejaculare precoce inseamna ejaculare la excitatie minima, inainte, in cursul sau la scurt timp dupa penetrare iar persona nu-si doreste sa ejaculeze. in alte conditii s-ar putea ca 5 min sa nu insemne foarte mult, dar 5 min de contact sexual efectiv reprezinta o stimulare importanta sau, ma rog, in nici un caz nu e minima. pe de alta parte spui ca el se justifica prin faptul ca il exciti prea tare si nu mai poate tine. daca e adevarat, pai raspunsul e la tine: nu-l mai excita asa de tare.
nu stiu ce exista pe net despre acest subiect si nici nu ma intereseaza. se invart asa de multi bani in acest domeniu, incat lucrurile sunt mult denaturate, de la dimensiuni si durata pana la ... nici nu ma duce imaginatia asa departe.
sunt cateva lucruri care ar fi de lamurit:
1. daca el, prin autostimulare, poate intarzia ejacularea mult mai mult decat in timpul actului
2. daca tu esti suficient de excitata (a se citi: daca el reuseste sa-si faca datoria) incat sa-ti doresti actul atunci cand are loc
3. daca amandoi ati mai avut alti parteneri (inainte) si daca probleme au fost si cu acestia
4 daca a consumat ceva inainte: droguri, alcool sau are boli ca diabet, probl tiroidiene
si ca o curiozitate personala: daca asa a fost de la inceput, de ce te mai mutasi, bre, cu el? eh, probabil ca cu timpul nu o sa-l mai exciti asa de tare si o sa dureze mai mult (nu te supara pe mine; glumesc)
uitam ceva important: nu te astepta sa ai orgasm numai din stimulare vaginala; majoritatea femeilor au orgasm combinat (clitoridian si vaginal) pe locul 2 e cel clitoridian si abia pe 3 este orgasmul exclusiv vaginal
sper sa se posteze comentariul ca a doua oara nu-l mai scriu. (am patit-o de cateva ori )

Full_Metal_Jacket
Postat pe 21 Decembrie 2009 21:29
De la: iulia069834, la data 2009-12-21 17:55:13nu m-am uitat daca s-a pus avem aici un post lasat de kid of revolution:

bine eo nu`s unica iar voi totzi ceilaltzi suntetzi originalii shi frumoshii in jurul caruia se invarte tot universul .. frateee mai ushor cu increderea de sine

Spre deosebire de restul plebeilor citati, kidul revolutiei are intre 12 si 14 ani, deci impertinenta, naivitatea si stilul scris se mai scuza la varsta asta...
Atunci cand persoanjele pretind ca ar avea studii, educatie si blablabla dar scot niste perle din gura nu mai exista "pardon"
Full_Metal_Jacket
Postat pe 23 Decembrie 2009 08:16
CATEGORIA AM NEVOIE DE CEVA

si acel ceva e sa scriu pe kudika

andreea_n_x

n/am nevoie sa fiu bagata in seama de nimeni...am nevoie sa imi postez parerea si sa o citeasca si alta categorie de oameni...care considera altceva..

asta da opinie.
dandanaua_reloaded
Postat pe 27 Februarie 2010 20:34
in CATEGORIA AM NEVOIE DE CEVA se inscrie toata lumea...numai ca CEVA-ul difera..toata lumea are nevoie de cate ceva...
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 00:21
il doresc pe prietenul sotului meu --TUPEU
sex in grup --SHI MAI MULT TUPEU
o scuza buna --FOARTE MULT TUPEU
oameni casatoriti care inseala --CULMEA TUPEULUI

top afirmatzii tampe(pline de tupeu) si care mai sunt si subiecte si titluri de topice pe KUDIKA
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 00:33
si tocmai cand ziceam ca nu mai avem mascote, mai apare una! si inca de la 9, nu asa!
kitty_krieger
Postat pe 28 Februarie 2010 01:26
cata ironie am intalnit eu pe forumul asta....ironie proasta....nici cred ca nicaieri pe mapamond nu mai e...ma rog si nu e asta singurul forum...KUDIKA shi GARBO...adica shi pe celalalt forum...tot peste personaje de astea dau....care isi permit sa se amuze de tot shi toate....dar cand cineva se amuza mai tare decat ei...imediat se arunca cu pietre virtuale...de vorbe ...
andreea_n_x
Postat pe 28 Februarie 2010 01:44
Asta-i topic de paruiala explicita.
Lasa ca ajuta si paruiala asta pe internet. Ne salveaza pletele in viata reala.
soraderazboi
Postat pe 28 Februarie 2010 03:14
De la: soraderazboi, la data 2010-02-28 03:14:58Asta-i topic de paruiala explicita.
Lasa ca ajuta si paruiala asta pe internet. Ne salveaza pletele in viata reala.

in sfarsit ma intelege si pe mine cineva
kitty_krieger
Postat pe 1 Martie 2010 00:27
De la: andreea_n_x, la data 2010-02-28 00:21:42in CATEGORIA AM NEVOIE DE CEVA se inscrie toata lumea...numai ca CEVA-ul difera..toata lumea are nevoie de cate ceva...

[img]http://dl6.glitter-graphics.net/pub/426/426806jfqxbdkfx8.gif[/img]
miss_darine
Postat pe 1 Martie 2010 12:12
miss_darine, nu-ti sparge computerul, el stie mai multe decit bietele fete ignorante care nici ele nu stiu de ce vor sa-si spuna parerea (cele 15 minute de glorie?).
soraderazboi
Postat pe 14 Martie 2010 02:06
io cred ca miss_darine....a vrut sa zica ca...un computer...e un loc de dat cu capul!!!..in sensul figurat al cuvantului....nicidecum ca isi sparge computerul!!!
andreea_n_x
Postat pe 14 Martie 2010 04:25

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma simt expirata 99 De la: Eleodor 5 Iunie 2014 23:29
Singuratate 13 De la: steffy91 25 Ianuarie 2012 17:13
care sunt cele mai mari temeri ale voastre ??? 101 De la: 90701 17 Septembrie 2009 19:15
sanatatea e pe primul loc 5 De la: machiajtatuaj 26 Iunie 2009 01:10
Concurs de logica pt blonde si barbati "destepti" 495 De la: dianika 18 Noiembrie 2010 15:26