Mai multe
De la: mitura, la data 2009-08-30 22:40:19De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:38:25eeee, ce vremuri frumoase!!! nu draga mea yrdsscghwztz, am fost atunci cand topicul a captat atentia si fu' cel mai dezbatut!! |
||
|
geo_x Postat pe 30 August 2009 22:41 |
||
|---|---|---|
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-19 13:47:31Ciclul nu este menstruatia.... Sa nu cumva sa spune'ti altceva Are dreptate de fapt. |
||
|
Kathara Postat pe 30 August 2009 22:42 |
||
De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:41:39De la: mitura, la data 2009-08-30 22:40:19De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:38:25eeee, ce vremuri frumoase!!! ufff...am tras o spaima
|
||
|
|
||
|
mitura Postat pe 30 August 2009 22:44 |
||
De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:41:39De la: mitura, la data 2009-08-30 22:40:19De la: geo_x, la data 2009-08-30 22:38:25eeee, ce vremuri frumoase!!! si cum fac sa-l gasesc si eu? iti amintesti cum se numea topicul sau protagonista? am incercat si cu search , chiar si-n posturile tale(dar sunt pana in mai 2009) ..ma dor ochii
|
||
|
cantacanta Postat pe 1 Septembrie 2009 11:04 |
||
ahaaa, deci tu esti cea care ma spiona in fiecare seara daca mai tii minte cand a fost deschis, o data aproximativa, poti cauta in arhiva. jos! din cate tin io minte, parca a fost anu' asta, asa ca poti sa iei la rasfoit arhiva de anu' asta. dupa titlu'! |
||
|
geo_x Postat pe 1 Septembrie 2009 11:22 |
||
Tin sa te felicit Dor_a,pt splendida idee,am citit tot,"cocosandu-ma" de ras,mai astept si o sa caut si eu chestii tampe.
|
||
|
Ele_ely Postat pe 27 Septembrie 2009 19:36 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-27 19:36:54Tin sa te felicit Dor_a,pt splendida idee,am citit tot,"cocosandu-ma" de ras,mai astept si o sa caut si eu chestii tampe. Vezi ca nu a postat doar Dora, mai sunt o gramada care ar trebui felicitati. De fapt, acest topic de aia a iesit asa haios pentru ca a fost scris in colaborare...
|
||
|
Lucia38 Postat pe 27 Septembrie 2009 19:42 |
||
De la: Lucia38, la data 2009-09-27 19:42:25De la: Ele_ely, la data 2009-09-27 19:36:54Tin sa te felicit Dor_a,pt splendida idee,am citit tot,"cocosandu-ma" de ras,mai astept si o sa caut si eu chestii tampe. Lucia eu o felicitam pt idee.Am vazut ca au participat mai multi ca sa iasa asa cum a iesit,dar ideea si fondatoarea topicului sunt de felicitat,bine inteles ca si tu si ceilalti va aveti meritul,sper ca nu am jicnit pe nimeni.
|
||
|
Ele_ely Postat pe 28 Septembrie 2009 21:14 |
||
| Cel mai idiot nume de topic mi s-a parut"Mi-am pierdut orgasmul" | ||
|
Postat pe 28 Septembrie 2009 21:31 |
||
|
http://www.lacoquette.ro/ numele meu e Angelo si tin sa va anunt pe aceasta cale ca in sfarsit , dupa 11 ani de experienta,6 ani petrecuti in cele mai luxoase si pretentioase spa_uri din lume ca hairstylist si spa manager, de luni o7/09 2009 voi face tot ce pot,ajutat de experienta mea pentru a va ajuta sa aratati si sa va simti cat mai bine in propia voastra piele.http://www.lacoquette.ro/ acesta e salonul meu de infrumusetare,unde eu ma voi ocupa de parul vostru, iar colegele mele vor fi alaturi de voi in legatura cu orice necesitati aveti, pentru a va simti excelent in propia piele. in sfarsit,dupa atatia ani, acesta e primul meu salon,unde veti fi rasfatate din prima clipa cand intrati ,primul salon din bucuresti unde veti fi tratate asa cum vi se cuvine,asa cum toti dorim atunci cand e vorba de trupul nostru si de frumusetea noastra.asa cum toti vrem sa fim tratati cand e vorba de banii nostri munciti pierzand ore pretioase din vietile noastre. de preturi nu va preocupati deoarece sunt ideale pentru vremurile dificile in care traim in ziua de azi.vor fi periodic promotii,promotii de care puteti anunta pe toti cei cu care doriti sa impartasiti tratamentele si momentele deosebite traite alaturi de noi,pe aceasta cale,pe messenger sau oriude doriti ,puteti transmite acest mesaj. orarul va fi de la ora 9A.M pana la ora 8 P.M. adresa si modalitatea de-a ne gasi este pe site unde consider ca va va face placere sa admirati locatia. nu uitati!!! averea noatra e mintea dar si frumusetea ajuta considerabil:)) http://www.lacoquette.ro/ tel. 0767972682 mai multe detalii aici http://www.kudika.ro/comunitate/micnegrusiurat4/poze/show/1/39037/numai- pentru-voi-fetelor.html cer scuze daca voi ocupa patratelul vostru mov din coltul monitorului cu acest mesaj dar am nevoie de publicitate serioasa pentru fetele mele kudiciste |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 29 Septembrie 2009 11:06 |
||
In categoria....."sunt pitzipoanca ..deci exist".......De la: Alexandra1601, la data 2009-08-31 22:18:52 |
||
|
andreea1976 Postat pe 29 Septembrie 2009 12:43 |
||
Cum de va scapat Lordes,sa caut ceva rautati ale acestei persoane angelice Trebuia citata deoarece nu exista topic despre avort in care sa nu apara ea si poezia. Postat pe: 17 Aprilie 2009, ora 09:48 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: cristinik_20, la data 2009-04-03 18:05:40 am fcaut avort acum 5 sapt..problema e k nu imi vine menstruatia...aveti idee ce sa fac? Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa Oare mamã sã mai fie Aceea ce-ºi omoarã fiii? Care fiarã vreodatã ªi-a omorât a sa fatã? Nici o fiarã, tu sã ºtii, Nu-ºi omoarã ai sãi fii, Numai mama cea creºtinã S-a fãcut ca o hainã. Este mai rea ca o fiarã, E de plâns ºi de ocarã Ca ea îºi omoarã fiii ªi este vas al urgiei. A lui Dumnezeu urgie O va munci pe vecie Cã pe pruncii ei cei vii Ea i-a dat la cãsãpii. Pe la doctori i-a ucis, Cu gheena ea s-a aprins Cã nevinovaþii prunci I-a supus la grele munci Spre a fi tãiaþi bucãþi ªi aruncaþi prin gãleþi. Vai ºi-amar de-acele mame Ce ºi-au mâncat a lor carne. Nu carne de dobitoc Care se frige la foc, Ci carne de oameni vii, De nevinovaþi copii. Sã ºtiþi voi, mame nebune, Cã altfel nu vã pot spune, Care-avorturi aþi comis, De douã ori aþi ucis. Nevinovaþilor prunci Le-aþi dat îndoite munci; Trupul lor nevinovat În cuþit l-aþi aruncat. Sufletul lor chinuit De luminã l-aþi lipsit, Cã botez n-au apucat ªi-n luminã n-au intrat. Iar în ziua de apoi Ei vã vor pârî pe voi, Cã de viaþã i-aþi lipsit ªi raiul n-au moºtenit. Iar când voi o sa muriþi Iadul o sã-l moºteniþi. Plângeþi acum cu amar Ca sã scãpaþi de tartar. Cât mai este vreme-acum Mergeþi la duhovnic bun, Cu lacrimi sã vã cãiþi ªi sã vã mãrturisiþi, C-aþi ucis pe-ai voºtri fii Si i-aþi omorât de vii, Cu moartea cea mai amarã Voi i-aþi scos din viaþã afarã. Pruncii cei nevinovaþi Stau în beznã aruncaþi, Cãci mãmica lor hainã N-a vrut sã le dea luminã. Dumnezeu la început, Pe Eva când a fãcut, Cu un nume tãinuit "Viaþã" pe ea a numit. ªi i-a spus copii sã nascã, Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã, În dureri sã nascã fii, Spre-a fi mamã celor vii. Iar voi, mamelor nebune, Moarte semãnaþi în lume, Din a dracilor povaþã Omorâþi ºi nu daþi viaþã. Diavolul uºor vã-nºealã ªi vã prinde cu momealã, Cãci acela la-nceput Omorâtor s-a fãcut. Iarã voi lui aþi urmat, Sãvârºind mare pãcat, Omorând pruncii de vii, Ducându-i la cãsãpii. N-aþi fost voi izvor de viatã, Ci spre moarte-aþi fost povaþã. N-aþi voit sã naºteþi prunci ªi veþi primi grele munci. De aceea voi sã ºtiþi: Nu puteþi femei sã fiþi, Nu sunteþi femei de seamã, De nu vreþi sã fiþi ºi mamã. Ori pãziþi voi fecioria ªi lãsaþi cãsãtoria, Spre a fi femei alese ªi a Domnului mirese. De nu-þi place fecioria, Sã iubeºti cãsãtoria, Sã duci sarcina de mamã, Sã fii femeie de seamã. Sã nu te faci roabã plãcerii ªi unealta desfrânãrii, Ci a naºterii durere Sã o primeºti cu plãcere. Cã pedeapsã vei avea ªi de iad nu vei scãpa Porunca de n-o pãzeºti ªi de naºteri te fereºti. A te mântui doreºti, Durerea sã o primeºti. Durerea-þi aduce þie Cereasca împãrãþie. De-ai ucis bãiat sau fatã Ce ar fi trãit odatã Poate ar fi fost un om vestit Ce pe mulþi ar fi izbãvit. Poate-un împãrat sau domn Sau vreun sfânt sau mare om, Care, de s-ar fi rugat, Suflete ar fi salvat, Pe mulþi ar fi mântuit, Chiar din focul cel cumplit, Pe mulþi ar fi ajutat Sã aibã sufletul curat, Iar de-ar fi fost el un sfânt ªi om tare la cuvânt, Prin ale sale cuvinte Pe mulþi lumina la minte, Spre-a întoarce la luminã ªi la vesnica odihnã, ªi a le fi spre lãmurire Spre veºnica fericire. Mamã, mamã blestematã, Ai gândit tu vreodatã, Când îþi ucideai copiii, Cã aceºtia au sã-nvie În ziua cea de apoi, Când vom învia ºi noi, ªi-au sã-þi cearã socotealã Pentru moartea lor amarã? Pentru cã tu i-ai ucis ªi-n întuneric i-ai trimis. Atunci ei te vor mustra ªi-aºa te vor întreba: "Cum ai îndrãznit tu, mamã, Mamã cu inima de-aramã, Ca sã ne ucizi pe noi ªi sã ne dai la gunoi? N-ai gândit tu oare-atunci Cã în iad sunt grele munci Pentru cei rau ucigasi Care ucid copilaºi? N-ai crezut cã vede Domnul Tot ceea ce face omul?" Vei da seama ce-ai fãcut ªi câþi copii ai crescut. Ai ales numai plãcerea ªi ai ocolit durerea, Dar la judecatã atunci O sã ai amare munci. ªi pentru a ta plãcere Tu vei merge în durere ªi-a lui Dumnezeu mânie Te va duce la pieire, În iad te vei osândi, Munca o vei dobândi, De nu te vei pocãi ªi nu te vei spovedi. http://avorturi-copii-ucisi.blogspot.com/ PEDEAPSA CU MOARTEA!!! sau PUSCARIE!!! pentru CRIMINALELE!!! care isi ucid copii nenascuti si lipsiti de aparare cu sange rece oricum pedeapsa crunta de la DUMNEZEU pentru CRIMINALE CU SANGE RECE este inevitabila CRIMINALE UCIGASE CRIMINALE UCIGASE |
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 13:25 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-30 13:25:52Cum de va scapat Lordes,sa caut ceva rautati ale acestei persoane angelice Un pic de rabdarica sa ai, ca vine luna noiembrie. Atunci facem clasamentul si inmanam premiile.
|
||
|
Lucia38 Postat pe 30 Septembrie 2009 13:27 |
||
|
512 mesaje Membru din: 6/07/2008 Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:10 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde ... CUMPAR COPII ... nu ma intereseaza motivul - s-a spart prezevativul, a fugit el, urla parintii ... CUMPAR COPILUL ORICUI ... VINDETI-VA COPII ... DE CE S-AI OMORITI !!! ... ce prostie, vreti bani, primiti bani ... degeaba spun unele ca cred intr-un prostovan - d-zeu - care e atit de prost incit s-ar parea ca iarta orice crima, minciuna sau prostie ... sa-l facem pe prostul ala - judecator, doamnelor ... ce viata frumoasa ar fi in romania ... dar pina atunci, indiferent de motive, faceti un ban vindeti-va copii ... sau macar abandonati-l ... nimeni nu poate spune ca nu l-ati iubit ... doar l-ati dus in burtica 9 luni ceea ce parasutele nu sint in stare sa faca ... la fiecare copil abandonat sint 7-8 familii gata sa il invieze ... daca va iubiti copii - lasa-tii pe altii sa ii aiba sa ii creasca ... nu fiti egoiste si primitive ... faceti un ban ... ... marco918 512 mesaje Membru din: 6/07/2008 Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 19:18 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde De la: raluca_1981, la data 2009-03-03 16:19:57 Nimeni nu stie ce se intampla in sufletul unei persoane atunci cand ia o asemenea decizie...se intampla uneori sa nu fii pregatit nici mental macar pentru a avea un bebe. Apoi mai trebuie si acordul tatalui...Nu poti da nastere unui copil fara a avea si acordul tatalui. Uneori se poate interpreta ca ai vrea sa "pui mana" repede pe un barbat ( ma refer la femeile necasatorite care raman insarcinate). Cand dai nastere unui copil trebuie sa fii pregatit din toate punctele de vedere si sa si-l doreasca ambii parinti. E foarte dificil, credeti-ma ! ... NU POTI DA NASTERE UNUI COPIL FARA ACORDUL TATALUI ... ... mamaaaaa, ce specimene exista in romania ... ... o sa traduc fraza asta pentru niste prieteni ... mamaaaaaa, ce zombi exista in ro ... ... apropo, cind faci sex esti pregatita ? ... atunci cum de te poti pregati mental si te poti inventa milioane de scuze ca sa te cracanezi cu orice idiot printr-un gang sau camera de hotel ? ... se vede ca sinteti reduse rau fetelor, va meritati soarta ... va meritati tratamentele de parasute pe care le primiti ... cum naiba sa nu fuga maimutoii de voi cind sinteti atit de usor de folosit ... http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/17161/AJUTATI-MA-chiar-am-nevoie/1.html Tot aici o gasiti pe Lourdes cu poezia ei,caci prea multe nu stie,numa una sau 2 poezi despre si impotriva avortului. |
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 13:38 |
||
|
elisabyy Postat pe: 27 Mai 2009 Ce ma fac???am aflat ca e insurat!!! COINCIDENTZA TARE!!!acelasi lucru la mn eu acum vreo saptamana am cunoscut un baiat kre a venit sa-si cumpere inghetata de la magazinul unde lucram si ma intrebat ce inghetata sa ii dau kre e mai buna si i-am zis k ii dau si lui ce isi cumpara toti copii(Martinel)si apoi venea in fiekre seara si faceam misto de el k manank inghetata de copii dar nu am vb prea mult dar imi placeau la nebunie ochii lui....un albastru superb si intr-o zi a venit la magazin cu fratele lui kre seamana k doua picaturi de apa dar nu sunt gemeni....ei sunt din ialomita si lucreaza in zona la mn....si eu logic k deaba il observasem pe fratisu k ma uitam la el:)):))dar pe urma el a lipsit 2 zile de la magazin....si sincer am fost ff trista si in ultima mea zi de munk a aparut un baiat.....eu eram grabita sa inchid magazinul si nu am stat mult la discutii cu el.....i-am dat numarul meu de tel sa vb mai tz crezand k e baiatul de kre m-am indragostit acum kteva zile.....ma intalnesc cu el a doua zi k ma invitat la o cafea...si eu nu mi-am dat seama k defapt baiatul de kre imi placea era fratele celui cu kre ma intalnisem eu...penibil dar adevarat....mi-a povestit tot.....si dupa vreo 3 ore pe kre le-am petrecut impreuna cu Adrian(fratele lui Daniel)mi-a aratat o poza cu familia lu daniel adik un baietel de ktiva ani si o femeie superba kre era sotia lui.....am ramas tampita knd am aflat k are 29 de ani si o familie si se lua de fetele de la magazin acum ma suna fratele lui intr-una dar evit sa ma intalnesc cu el.....i-am zis k el kte mai ma minte....k poate mai e si el insurat cine stie...dar nu stiu ce sa zic....el pare mai sincer....si in fond eu m-am pacalit k nu am stiut sa fac deosebirea dintre ei doi...am iesit cu adrian crezand k e daniel nestiind cum ii cheama in acel moment si in plus am aflat k daniel nu a mai venit la magazin k a plek la familia lui in spania elisabyy Postat pe: 23 Mai 2009, Mod de a da papucii... la fel mi s-a intamplat si mie...m-a sunat si mi-a zis sa nu-l mai caut si cu asta basta....dupa o relatie de 8 luni cred k meritam si eu o expliktie....dar...asta e!!!!stii ce mi-a zis mama?k s-a intors roata k eu knd eram mai mik mi-am batut joc de toti baietii....sa-ti spun ce fraze le spuneam de despartire: NUMAI POT FI CU TINE K IMI FACI NUMAI GREUTATI.MA FACI SA SUFAR ENORM,.....TU NU VEZI K FACI NUMAI GRESELI? ii faceam sa creada k sunt ei cei vinovati si nu eu cea kre defapt gasise pe altu:)) elisabyy postat pe: 20 Aprilie 2009, Nu vrea sa se culce cu mine La fel si mie... am stat cu un baiat 6 luni...il iubesc enorm de mult...si stateam la el noaptea(ai mei stiau k sunt la disco)dar noua ne placea sa adormim fie si 2 ore impreuna imbratisati si atat....el a incerkt de mai multe ori....dar eu am fost violata in trecut si mi-era teama si i-am zis sa mai asteptam...el ma insela asta stiam....si de Ziua indragostitilor a.c am plekt la munte....am dormit impreuna si am insistat toata noaptea so facem si el nu a mai vrut pretextand k nu avem prezervative...si eu i-am zis k nu e asta problema k maine iau eu pilula de a doua zi......si n ua vrut sub nicio forma...ne-am certat....si am dormit in colturi separate ale patului,dar el ma trezit pe la 6 cu saruturi...si mi-am adus aminte si ne-am certat iar!Dupa o saptamana(eram deja aksa)el ma mintit k se simte rau si nu poate veni la mn...dar la insistentele mele a venit si intre timp knd stateam in pat a primit un mj de la o fata Irina in kre ii zicea"ce faci mah mai vi o data in disco?"si ne-am certat si mi-a zis k e una careia ia zis k el e singur so amageask...in seara aia ne-am certat...a plekt suparat si s-a dus in disco la EA......si la o saptamana ne-am vazut...am mers impreuna la disco si apoi ne-am desp a treia zi!L-am sunata tipat la mn fara motiv si pe urma i-am dat un mj si i-am zis dak tine la mn ce sa facem?ne despartim sau ce?si el mi-a zis sa-l las un timp......si nu a mai reveit in viata mea....e o luna jumate de atunci....nuami imirasp.la tel.....nmc de genul!!!!!Si acum ce credeti?sunt iubita fratelui lu Irina aia cu kre ma insela el (Irina mi-a zis k ea nu stia k are prietena k a aflat pe urma si sa desp de el oricum) De la: elisabyy, la data 2009-04-24 22:49:08 in episodul 2.......nimic interesant pe langa faptul k il iubesc pe EX si sunt cu fostul lui "cumnatzel"si prieten in acelasi timp....nimic altceva...actualul s-a km atasat de mn dar eu nu:((:(( k sa imi mai aduc aminte de ex il sun cu anonim si nu zic nmc stau la tel si el se enerveaza...etc etc... Episodul 3 il povestesc knd am informatii:)):)) Buna!Asa cum am promis sa va povestesc si episodul 3 Aseara m-am certat cu iubitul meu k nu vroia sa mergem la disco si eu vroiam neaparat sa ies undeva,si de nervi am iesit cu un baiat(fostul iubit al prietenei mele )si m-am combinat cu el.....Cand stateam noi asa frumos imbratisati in disco si ne sarutam.....hop apare iubitul meu si asa k logic k l-am pierdut....m-am intalnit cu el pe scarile la disco si ma intb ce fac k am ajuns in disco?si eu i-am zis DA PA.....si el apoi a observat uitandu-se la mana mea k ma tinea de mana altcineva va dati seama cum sa simtit?kt de nesimtita am fost?nu am sa mi-o iert niciodata...am pierdut un baiat asa bun...dar si vali(actualul)e dragutz...simpatic....doar k exista o problema.....asta in episodul 4 o spun....acum sunt prea trista:((:(( pwpici la toti....papa Episodul 4......am cunoscut un alt baiat pe nume Emil numai am vrut sa stau cu celalalt k nu ne potriveam stiu k sunt nebuna:))poate va merge bn cu Emil elisabyy Postat pe: 19 Mai 2009, bah ce sa zic persoana kre mi-a zis k o voi face cu emil avea dreptate am comis-o si pe asta dar gandindu-ma la fostu Sunt foarte suparata pe iubitul meu!Cand a aflat k sunt insarcinata mi-a zis k spera k nu am de gand sa-l tin si i-am zis k logic k nu....si am mers cu verisoara ema si am facut intrerupere de sarcina!L-am sunat si i-am zis k ma simt rau k am nevoie de el si el a inceput sa tipe la mn k nu stiu ce si nu stiu cum...etc....el cauta motiv de cearta si se supara din orice...a doua zi ne-am certat si incepuse sa ma evite pe cat posibil si ne-am despartit!Dupa doua saptamani ne-am reintalnit in discotek doar k eu eram de bratul altui barbat...fapt ce l-a deranjat enorm de mult si a inceput sa ma caute k ii este dor de mine...imi spunea pe mess k se pare k eu am uitat de noptile de dragoste si etc etc...i-am zis k mie nu mi-e dor de acele nopti si el k cik mint si tot asa!In sfarsit...ne-am impacat si mi-a zis k ia fost frik k nu v-oi avorta si k el nu este pregatit pt asta si k stie k el a fost vinovat si k ma lasat la greu si tot asa.Eu am impresia k el sa impakt cu mn doar de ciuda sa nu fiu cu altu si k ii este dor de mn in pat nu de alta....nu cred vorbele lui....voi ce credeti?Pls help me!!! Cred ca nici donsoara O Vreau cu oricine si cu orice ocazie nu trebuie sa lipseasca din top.
|
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 13:46 |
||
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20565/CLUB-PENTRU-FEMEI-NESATISFACUTE-CARE-DORESC-DISCRETIE.html no coment,Lucia poate ii gasesti o categorie.De multe ori in timpul actului sexual simt nevoia sa imi lovesc partenera,sa o strangules,sa o palmuesc... este oare ceva in neregula cu mine? bulimbista 9 mesaje Membru din: 13/09/2009 Postat pe: 13 Septembrie 2009, ora 21:33 Raporteaza abuz de limbaj Citeaza Raspunde nu frate e perfect normal. si mie imi place sa o trag de par cand i o dau pe la spate intre sani Omu SIMTE NEVOIA http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/28351/violenta-in-tipmpul-actului-sexual.html
|
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 14:00 |
||
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-01-02 23:21:43De la: Dor_a, la data 2009-01-02 20:30:37Dracushor, de fiecare data cand ne aduci ceva nou, stau, citesc, ma inchin, iar citesc, casc ochii, scuip in san, mai citesc un pic si termin convinsa inca o data ca bine a zis cine a zis: Bai baiete, prostia chiar ca nu are limite! tare topic!!!!!!fain!!!!!felicitari!!!am ras cu lacrimi!!dar.....ceea ce scrie fiinta asta...adica rodica2...nu-i de gluma...zau...m-a revoltat foarte tare!cui ii da Dumnezeu copii.....ar trebui sa fie decazuta din drepturile parintesti, fiinta tampita ce este!
|
||
|
mkdisk Postat pe 30 Septembrie 2009 15:25 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-28 21:14:35De la: Lucia38, la data 2009-09-27 19:42:25De la: Ele_ely, la data 2009-09-27 19:36:54Tin sa te felicit Dor_a,pt splendida idee,am citit tot,"cocosandu-ma" de ras,mai astept si o sa caut si eu chestii tampe. Multumesc Evident ca a fost efort comun... Si uitasem de topicul asta... Pacat ca n-am avut timp de el... de atunci s-au mai scurs rauri de tampenie prin topicurile kudicii
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:31 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-30 14:00:18http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/20565/CLUB-PENTRU-FEMEI-NESATISFACUTE-CARE-DORESC-DISCRETIE.html
|
||
|
mkdisk Postat pe 30 Septembrie 2009 15:31 |
||
Trebuie sa citesc ce s-a mai scris intre timp
|
||
|
Dor_a Postat pe 30 Septembrie 2009 15:32 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-09-30 15:32:45Trebuie sa citesc ce s-a mai scris intre timp Ai sa fi socata si amuzata de noile topicuri tampe,eu ma abtin sa le comentez,da poate toti impreuna le dam o tenta comica,caci par prea tragice si extreme.
|
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 16:10 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/23695/Ai-nevoie-de-un-sfat-in-vreo-problema.html Cel mai tare topic de pe kudika,are cele mai multe postari
|
||
|
Ele_ely Postat pe 30 Septembrie 2009 16:12 |
||
|
De la: witcher, la data 2009-09-30 23:29:02 salut fetelor. nu am mai intrat demult pe forum deoarece am avut de crescut 7 puiuti de pisica ,mama lor a disparut ,ei aveau o saptamana asa ca i-am luat la mine si acum dupa o luna sunt mandra ca toti sunt sanatosi. am vazut nowleen ca ziceai de testoasa , eu am o testoasa de 14 ani, e usor cu ele , mancare speciala de la pet shop ,un incalzitor deoarece apa trebuie sa aiba tot timpul 25 de grade ,un acvariu mai maricel si o insulita si gata.cand sunt mici sunt moarte dupa oua de furnica si viermi uscati ,iar dupa ce creste mai mare poti sa le dai si carne cruda de vita ,pui sau peste . le place sa se plimbe asa ca daca poti sa o lasi sa se plimbe prin camera e fericita. din cand in cand e bine sa ii pui calciu in apa (se gaseste special) ,apa trebuie sa fie tot timpul curata si sa ai grija sa o ti macar cateva ore sa iasa clorul din ea pt ca altfel risti sa faca conjunctivita si la ele e destul de grav. Heheh, eu 5 am avut vara asta si 2 motanei am dat deja, mai am 3 fetite frumusele. Am noroc ca ei inca o mai au pe mama...mi-a venit de pe la batranele care ii dadeau de mancare in gradinile de langa si a facut puii la mine, probabil a considerat ca mancarea cat chow e ceva mai buna Pe la sfarsitul lunii o si sterilizez, sper sa mai dau macar o fetita din cele mici. Ma bucur de fiecare data cand aud ca sunt si alti oameni care nu lasa puiutii sa moara |
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Octombrie 2009 10:07 |
||
http://www.kudika.ro/comunitate/mihabozo/poze/show/1/41501/poze-mihabozo.html
|
||
|
angelo_micnegrusiurat Postat pe 1 Octombrie 2009 21:03 |
||
mi-a luat o vreme sa citesc tot...dar a meritat....pfff....
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 1 Octombrie 2009 22:39 |
||
|
http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22189/ce-dracu-se-intampla-aici.html Unul dintre cele mai gratioase topicuri deschise dupa cum spune si titlul.
|
||
|
Ele_ely Postat pe 4 Octombrie 2009 15:06 |
||
De la: Ele_ely, la data 2009-09-30 13:25:52Cum de va scapat Lordes,sa caut ceva rautati ale acestei persoane angelice ... Si vantul suiera, si lupu' urla, si camila tricota... Bai, nenica, unde Doamne-iarta-ma a gasit ditamai poezeaua? Si impanata cu tot ce-i trebuie, iad, draci, blesteme, mancatul viermilor cei neadormiti... Pfoa! Plin evul mediu, pe cuvant! De la: Ele_ely, la data 2009-09-30 13:25:52 Asa, asa, sa le omoram! Sa le ardem pe rug, vrajitoare ce sunt! Sa le jupuim de vii!, le fragezim cu o mama de bataie si dupa - zvarr! cu ele pe gratar! Iar a uitat Lourdess sa-si ia Prozac-ul?
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Octombrie 2009 15:22 |
||
| dar cum de n-a mai intrat? o fi dat-o afara kudika? sau e undercover? | ||
|
greierash_is_back Postat pe 4 Octombrie 2009 15:32 |
||
De la: greierash, la data 2009-10-04 15:32:44dar cum de n-a mai intrat? o fi dat-o afara kudika? sau e undercover? Asi! Adica ti-o imaginezi tu intrand pe forum asa, senina si vorbind de retzete de masti faciale, galushti cu prune si despre ce se mai poarta toamna asta in materie de ciorapei? Fatuca-i prea patrunsa de rolul ei de "biciu' lui Dumnezeu" ca sa se abtina. Daca nu ploua cu blesteme pe topicurile ei preferate e pentru ca i-o fi cazut netul. Sau o fi uitat sa-l plateasca. Sa-aau! Baietii aia politicosi, care nu contrazic si se dau cu ambulanta or fi invitat-o la un sejur intr-un locsor in care camerele au peretii noi iar oaspetii primesc dusuri reci si multe pastilutze colorate de trei-patru ori pe zi
|
||
|
Dor_a Postat pe 4 Octombrie 2009 16:11 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-10-04 16:11:08De la: greierash, la data 2009-10-04 15:32:44dar cum de n-a mai intrat? o fi dat-o afara kudika? sau e undercover? Aha si domni aia politicosi i-au desfintat si contu fetili
|
||
|
Ele_ely Postat pe 4 Octombrie 2009 16:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu mai situ ce sa fac.. | 15 | De la: kudika011800 16 Aprilie 2009 10:20 |
| durere in suflet | 19 | De la: bemm 5 Iulie 2011 10:46 |
| De ce cu fiecare zi care trece fidelitatea in cuplu dispare? cine este de vina si ce este de facut? | 90 | De la: felixcat 24 Noiembrie 2009 18:03 |
|
|
||
| Rugaciunea de dinainte de spovedanie | 2 | De la: kudika_35337 10 Decembrie 2013 08:12 |
| Ce-i domnule cu romancele astea care vor sa fie asimilate si inca in propria tara ? | 493 | De la: lilutza09 17 Februarie 2011 16:25 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.