Setari Cookie-uri

Cele mai tampe remarci/afirmatii de pe Kudika

cele mai tampite replici???exista la perversiuni si nu cele mai tampite dp kudika,cele mai tampite din univers...........
SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:25
De la: ciquy, la data 2009-01-20 17:25:37cele mai tampite replici???exista la perversiuni si nu cele mai tampite dp kudika,cele mai tampite din univers...........

Acolo sunt cele mai prospete. Asa ca faceti bine si aduceti-le aici, iar noi, in frunte cu patroana topicului, Dora, vom acorda premii de excelenta.
Lucia1971
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:41
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 17:22:03Jesus Christ! Roco, m-ai dat pe spate! Da' stii ca ai dreptate? Uite, promit ca atunci cand o sa ma treaca pishou, am sa ma uit cu atentie pe unde fac si-ti zic, bine? Sau tre sa chem pe altcineva sa se uite?

Cum sa chemi pe altcineva!!!??? Asa minune se lasa doar pentru jeleu !
Cand o sa auzim scartaitul portilor mijlocii - alea speciale ! - o sa se produca minunea ! Evrika !
Si o sa strigam clasic, dar atat de redundant : " Sariti, ca ne mananca pe totiii !! "

Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:49
De la: Teodutza84, la data 2009-01-20 13:48:48

De la: ciquy, la data 2009-01-20 13:43:33

bai fetelor aici miroase a pipi stiti cumva de unde e???? k a ajuns mirosul pana aici la mine departeeeeeeeee....nici catzelu meu nu pute asa=))))

mda........incepand de astazi,dupa cum poate nu stiu toate "femeile realizate" de pe acest forum..se stocheaza la politie tot ce aveti in calc si tot ce faceti...de unde va conectati,parola de la kudika si cum va cheama...eu am sa depun o plingere la adresa fiecarei persoane care ma mai BATJOCORESTE incepand DIN ACEST MOMENT....HAI SA VEDEM DACA O SA VA PLACA LA PUSCARIA DE FEMEI...CASATELOR

SweetHappyButterfly
Postat pe 20 Ianuarie 2009 17:51
De la: Lucia1971, la data 2009-01-20 17:41:16
De la: ciquy, la data 2009-01-20 17:25:37cele mai tampite replici???exista la perversiuni si nu cele mai tampite dp kudika,cele mai tampite din univers...........

Acolo sunt cele mai prospete. Asa ca faceti bine si aduceti-le aici, iar noi, in frunte cu patroana topicului, Dora, vom acorda premii de excelenta.

Hihihi! Da, Ciqui, cand ai timp, arunca o privire si la replicile de pe aici....
Am facut noi o selectie, am mai comentat pe ici-pe colo, Lucia le-a mai triat pe categorii... topicul Tudoritzei e unul dintre multele... Diferenta dintre Dana, Tudoritza si ceilalti e ca astea doua sunt incorigibile... Bai baiete, astea nu se dau duse nici cu tancu' ....

Sarutama, puiule, ai fost in mana azi...
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 19:08
Nu stiu daca ati bagato deja pe donsoara sexoloaga citand din "de mear bagao" si "kam ar suggio", Freud, alchimia prostiei ,duhul sfant si pacatele zilnice...
La categoria: Educatie sexuala
De la: alina02, la data 2008-12-14 11:31:28Buna dimineata! Am citit mai inainte ca cineva recomanda pentru pastrarea unei relatii, sexul anal; ma intreb , stim, daca am fost invatati ce inseamna o relatie sexuala normala care sa-ti aduca stare de bine, bunastare, ca pacatele sexuale sunt pacate impotriva duhului sfant? De ce?consecinta pacatelor sexuale sunt o gramada de boli psihice( la concluzia asta a ajuns si Freud) ; credeti ca educatia sexuala care se face astazi este suficienta? Ca daca stii ce este un prezervativ, cum se foloseste, il ai la tine pentru orice eventualitate,asta te face cunoscator intr+ale sexului? Si stiti ca Tantra , Kama Sutra interzic sexul anal?O sa va citez, am mai citat intr+un alt loc, din Secrete sexuale( Alchimia extazului):" Daca sexul anal este considerat relevant pentru o relatie heterosexuala, este responsabilitatea barbatului sa inteleaga natura fiziologica si psihologica a cestei practici.Un barbat NU trebuie sa ceara niciodata acest tip de supunere din partea unei femei....sexul anal poate fi inspaimantator, dureros si degradant pentru o femeie. Supunerea si frica sunt strans legate. Supunerea induce un sentiment de atemporalitate, iar frica elibereaza sentimente emotionale intense.Acesti factori produc impreuna modificari psihologice si fiziologice...Dar aducerea unei alte persoane intr-o stare de teama este o responsabilitate karmica grava, si nu un lucru care poate fi tratat cu usurinta...Majoritatea femeilor nu agreeaza aceasta practica, si cele care sunt depndente de ea pot foarte bine gasi motive de a regreta acest lucru, ulterior in viata." tot scrierile sacre spun ca sexul vaginal dupa sex anal duce la conceperea unui copil homosexual. intrebarea ar fi: Nu este si vina parintilor ca sunt astazi asa multi homosexuali, asa multi bolnavi psihici? Ok, daca va place ce am scris ,mai vorbim; pa pa

Intrebarea este pe cine intereseaza o conglomeratie de traduceri si concluzii depasite?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:14
He-he! Sa-i povesteasca traba asta Tudoritzei noastre... Aia DOAR ASA vede sexul... ca vaginu' e pentru plozi si pipi
Dor_a
Postat pe 20 Ianuarie 2009 20:19
No, mah!!! Chiar nici o postare mai ciudatzica nu se gaseste pe forumul asta? Haideti ca mai avem premii de impartit!!!! fara numar!!!!
Lucia1971
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:11
De la: Lucia1971, la data 2009-01-23 10:11:21No, mah!!! Chiar nici o postare mai ciudatzica nu se gaseste pe forumul asta? Haideti ca mai avem premii de impartit!!!! fara numar!!!!

sa stii ca suferim adanc si profund pierderea unor persoane care ne-au smuls un zambet de pe buze...si care au stiut sa ne tina cu sufletul la gura cu replicile lor tampe
coffeeta
Postat pe 23 Ianuarie 2009 10:16
WHAT??????????Au disparut? Si cine le-a cantat prohodu'?
Lucia1971
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:08
a disparut DANUTA................;; sint in doliu!!!!!!!!!! ati stricat bunatate de jucarea.....dar totusi poate revine in forta! nu poate ea sa traiasca fara oral..............
FRANNNCE
Postat pe 23 Ianuarie 2009 13:15
La categoria istorie si geografie

Orcum doamna pro islamista a mai concurat la categoria medicina (lansase cu femeile mutilate genital, care mai au orgasm vaginal

De la: cleopatra86, la data 2009-01-29 19:36:42." CRED CA ASA VEZI TU LUCRURILE...WRONG!!!....HMMM LASA-MA SA-TI ADUC LA CUNOSTINTA CA"vesminte frumoase ca in "O mie si una de nopti", calatorii prin oaze , pe camile, si lucruri din astea" NU CARACTERIZEAZA TOATA LUMEA ISLAMICA.....DACA SHAHIRIZADA ESTE VALABILA PU CATEVA TARI DIN GOLFUL PIERSIC...ATUNCI CUM RAMANE CU INDONEZIA-IN CARE TRAIESC APROAPE 200 000 000 DE MUSULMANI.....DAR ACOLO SUNT ELEFANTI IN LOC DE CAMILE SI OCEAN,IN LOC DE OAZE DIN DESERT....????????? SI CE LEGATURA ARE CONVERTIREA CU TIMPUL APARITIEI ISLAMULUI??...SI SPRE INFORMATIA TA ISLAMUL A APARUT IN SEC 6.....SI NU IN 7....IAR DACA VECHIMEA UNEI RELIGII TI SE PARE ASA DE IMPORTANTA,ATUNCI IUDAISMUL E MULT MAI VECHI DECAT CRESTINISMUL...ATUNCI DE CE SA NU-TI ZIC CA CRESTINISMUL E GRESIT,PU CA A APARUT CU 3000 DE ANI MAI TARZIU DECAT IUDAISMUL...?????????

deci avem golful piersic...mai rescriem capitolele cu razboiul piersicilor coapte si aparitia profetului in secolul 6 ...Grea e viata seculara...
Full_Metal_Jacket
Postat pe 29 Ianuarie 2009 23:07
Am citit pe undeva, stand pe toaleta, ca a aparut pe la 600 si ceva.
Deci, e evident, in secolul 6, ca doar d'aia incepe cu s de la sixtina, adica un fel de capela.
Bestdevil (ce mai nume o fi si asta!?), vezi si-a gasit cineva ac de cojocul tau! Prea erai in oroare !
(sper ca ai cojoc, doar e iarna!).

Postat pe 30 Ianuarie 2009 18:07
De la: Roco, la data 2009-01-30 18:07:22Am citit pe undeva, stand pe toaleta, ca a aparut pe la 600 si ceva.
Deci, e evident, in secolul 6, ca doar d'aia incepe cu s de la sixtina, adica un fel de capela.
Bestdevil (ce mai nume o fi si asta!?), vezi si-a gasit cineva ac de cojocul tau! Prea erai in oroare !

600 si ceva inseamna deja secolul 7...(cica noi traim in secolul 21)
sper sa ai un cojoc pe masura...(grosime)

dandanaua_reloaded
Postat pe 30 Ianuarie 2009 19:34
Dandanaua, cred ca ai sa-mi dai o bere...

Postat pe 1 Februarie 2009 02:43
De la: Roco, la data 2009-02-01 02:43:10Dandanaua, cred ca ai sa-mi dai o bere...

peste 2 saptamani trebuie sa ajung la bucuresti.... dar mie nu imi place berea
eu dau o bere ....tu cu ce imi scoti ochii?????
demostratii teoretice si practice in spijinul a ceea ce ai spus mai sus...daca vrei ne contram dar pe luni asa ca azi ,pana dupa amiaza am treaba o gramada.

dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Februarie 2009 03:26
Sa puneti mana sa beti un pahar de bordeaux (sau orice vin rosu) si pentru mine, railor
Si tampi avem slava domnului cu duiumul, doar ca am devenit lenesi... Promit sa-mi treaca si sa ii aduc aici ca sa isi primeasca cuvenitele premii
Dor_a
Postat pe 1 Februarie 2009 07:40
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-01 03:26:01
De la: Roco, la data 2009-02-01 02:43:10Dandanaua, cred ca ai sa-mi dai o bere...

peste 2 saptamani trebuie sa ajung la bucuresti.... tu cu ce imi scoti ochii?????
demostratii ...

Da un semn, poate bem ceva (un chef o paranghelie),
Ochii se scot (indirect) cand nu te prinzi... si atunci ai de dat berea aia... sau ce-o fi fiind.

Postat pe 1 Februarie 2009 20:32
De la: Roco, la data 2009-02-01 20:32:48
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-01 03:26:01

peste 2 saptamani trebuie sa ajung la bucuresti.... tu cu ce imi scoti ochii?????
demostratii ...

Da un semn, poate bem ceva (un chef o paranghelie),
Ochii se scot (indirect) cand nu te prinzi... si atunci ai de dat berea aia... sau ce-o fi fiind.

ok...dau de stire,dar paranghelie..."cucu" munca munca si iar munca....deci no way sex drugs and rock and roll....
dar se mai poate si altcandva....
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Februarie 2009 22:17
Vad ca topicul n-a mai fost de mult actualizat, dar noile evenimente se cer inregistrate.

Voi incepe cu Coman – Virginelu’_reloaded – care a reaparut cu forte proaspete, mai virgin ca niciodata, dar si cu regretful sincer ca a cerut parerea utilizatorilor kudika in legatura cu conceptiile sale.

Dar sa purcedem....
Incep cu conceptia lui Coman despre femei
De la: Coman__, la data 2009-02-17 10:39:03

Sa asculti de o femeie, in majoritatea situatiilor e sinucidere curata -si pt ea si pt tine- pt ca, la fel, de cele mai multe ori, femeile nu stiu ce vor !
Cineva trebuie sa fie liderul in relatie, iar in relatiile -de orice fel- cu mine, intotdeauna eu voi fi acela.

..urmeaza disculparea.... inutila, evident
De la: Coman__, la data 2009-02-17 22:03:03

- nu intelege gresit: nu am vreo conceptie (sa-i zicem asa) negativa despre femei. E vorba doar de realitatea lucrurilor si de acceptarea ei.
Nu am nici asteptari din partea lor (sau a celorlalti, in general), de niciun fel.
Acum ceva timp, cand nu intelegeam si nu ACCEPTAM cum se petrec lucrurile, probabil ca aveam unele asteptari.
Acum asteptarile le..astept doar din partea mea.

In fine, e vorba, deci, de acceptarea realitatii, pe care multi nu o accepta. De aia ajung sa sufere. Toate au o legatura.

Va rog sa remarcati constructiile de mare valoare literara “asteptarile le astept doar din partea mea” si “acceptarea realitatii, pe care multi nu o accepta”
Urmeaza apoi, da, aceeasi conceptie despre femei
De la: Coman__, la data 2009-02-18 19:10:00
disimularea-minciuna-viclenia-prefacatoria-, din care se nasc, consecutiv, necredinta, nerecunostinta si -in final- Tradarea, sunt sedimentate din nastere in voi, femeile
E aproape imposibil sa gasesti o femeie sincera si adevarata.
Iarasi, a nu se interpreta nu stiu cum...

... si acum sclipirile de geniu ale vriginului
De la: Coman__, la data 2009-02-18 19:40:47Am uitat sa enumar plagiatura.

De la: Coman__, la data 2009-02-20 13:32:06 De aia, tu Ema, felul in care m-am exprimat cu privire la anumite aspecte,mi se pare ACUMA, cand mai revizuiesc unele replici pe care le-am dat, oarecum gresit..

mmmm.... gaseste cineva un predicat in fraza asta???
De la: Coman__, la data 2009-02-20 13:32:06Cand am expus lucrurile pe care as dorii sa le aflu cu acest topic, cred ca m-am exprimat cam imatur si nepotrivit.

aici apare “mea culpa” ca ne-a cerut parerea
kitty_krieger
Postat pe 22 Februarie 2009 13:41
In continuare.... insultele mai mult sau mai putin voalate trimise altor useri
De la: Coman__, la data 2009-02-18 15:37:55

Ti-am dat explicatii suficiente, dar TU NU INTELEGI, sau nu vrei sa intelegi ! Iar asta ma cam enerveaza. Si ma enervez foarte rar.

Se pare ca la unii, lucrurile simple creaza nelamuririle/problemele cele mai mari. E si cazul tau.

De la: Coman__, la data 2009-02-20 00:41:02 [Te doare tare ? Asta pt ca ai perceput PERFECT PROST (am inventat sintagma pt tine!)

e doar o CONSTATARE (Stii ce e aia ?) realã. Daca asta nu poti pricepe, atunci cauta sa-ti mai lustruiesti Eul. Ceva nu e in regula.

Ar fi o greseala sa mai continui.
Esti prea depasita de evenimente. Cel putin asta reise din cuvintele tale si in contextul acesta.

De la: Coman__, la data 2009-02-20 12:54:00

Voicu M: Tu esti sigura ca ai incercat sa intelegi vreo iota din ce-am scris acolo? Ma indoiesc..(Inteleg, te depaseste.....Nimic nou.)

Si fraza la care am ras cu lacrimi
De la: Coman__, la data 2009-02-20 13:48:05

Sistemul meu de valori -adaptabil, evident- e dur cu antivirusii care apar de ici colo ! Intelegi ?!

... si concluzia plina de inteligenta a domnului
De la: Coman__, la data 2009-02-20 22:42:05

Life's a bitch and then you die!

:))

Ma duc la patinoar !
...trebuie sa platesti drepturi de autor Katharei... aici nu mai vrei sa “enumeri plagiatura?”

si mai are inca perle si pe alt topic...iar pentru doritori pot pune chiar si mesajele private primite dela virginel, la care iar m-am stricat de ras

PS: vreun doritor sa-l citeze pe rezervat, ca mie mi-e prea sila
kitty_krieger
Postat pe 22 Februarie 2009 13:43
iry, macar coman e mascota consacrata...dar idiotul de care vorbesti cred ca are tendinte de masochism si i place sa ma enerveze pe mine cel putin...si nu ma refer la limbile de care a umplut tot forumul ci la cealata problema ... violul...
pt alte detalii intrati voi pe topic pt ca mie mi se urca sangele la cap numa' cand aud de el acum...

http://www.kudika.ro/comunitate/forum/view_topic/22383/UN-VIOL-O-DURERE-/UN-VIOL-O-DURERE--pagina-5.html

dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Februarie 2009 13:51
Iry ai scos topicul de la naftalina

De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-01-30 19:34:25
De la: Roco, la data 2009-01-30 18:07:22Am citit pe undeva, stand pe toaleta, ca a aparut pe la 600 si ceva.

Lasa-l draga. A postat direct on topic Se potriveste perfect

###########################################
De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 05:16:47
daca tu doresti incepem discutia despre viol..... eu cred ca in cazul femeilor casatorite si agresate fizic ceea ce fac barbatii cu ele se numeste agresiune sau hartuire sexuala si maltratare fizica nicidecum viol....
viol=relatie sexuala nepermisa din partea unei femei straine ..... daca femeia spune da la casatorie nu are cum sa fie viol ci agresiune sexuala sau cava de genu.... ma gandesc eu.....

De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 05:27:16daca asemanam violul cu intrarea prin efractie intr-o casa putem face urmatoarul rationament:
un strain vine si intra in casa si fura cand nu sunt gazdele acasa-fapta se numeste intrare prin efractie si furt un neam sau o ruda care cunoaste gazda intra in lipsa ei in casa luad bunuri de o anumita valoare-fapta nu se mai numeste intrare prin efractie doar furt... cred ca conteaza si relatia dintre victima si agresor......

De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 05:40:56
m-ai inteles gresit ... eu nu vreau sa scuz comportamentul lipsit de scrupule al barbatului ci sa evidentiez faptul ca exista o denumire a termenilor in functie de fapta comisa si de relatia cu victima in acest caz..... si agresiunea sexuala este pana la urma tot constrângere prin forþã fizicã a femeii ca aceasta sa intretina cu el relaþii sexuale.Am dat un exmplu in care o prostituata s-a dus cu un politai si acesta nu a vrut sa plateasca si a fost acuzat de viol si inchis..... bineinteles ca politaiul nu a violat-o......... prostituata s-a folosit de viol pentru al santaja sa plateasca...... eu am vrut sa zic ca exista si femei care se folosesc de viol pentru a santaja pe barbati..... .....bineinteles ca sunt cazuri mai rare dar exista......

De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 05:43:12pe undeva ai nimerit-o ca asemeni avocatului am si eu studii superioare....

De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 09:47:19
Din pacate am numai 27 de ani si nu stiu cum sa fac sa ajung la 20-21 de ani poate imi dai tu o solutie....... ce nu imi place ca incet incet inaintez in viata..... cred ca esti o papusa dragalasa si cuminte....... banuiesc ca in poza de la avatar te aflai la servici....

De la: Baiat_Rezervat, la data 2009-02-22 09:12:27
sa stii ca pe undeva ai dreptate..... momentan ling doar virtual pe forum...... insa linsul pe care il practic eu pe forum este rezultatul sau refelxia a veacuri de experienta dobandita delungul anilor in realitate adica practicarea lingerii pasarici pe subiecti reali......

Full_Metal_Jacket
Postat pe 22 Februarie 2009 14:59
Da, chiar, Iry! Si am ramas in urma, tre' sa citesc neaparat... Dar mai incolo, acu' tre' sa fug la gym
Sa fiti cuminti, pisoaice!
Dor_a
Postat pe 22 Februarie 2009 15:12
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-02-22 14:59:00quote name='dandanaua_reloaded' date='2009-01-30 19:34:25']

Lasa-l draga. A postat direct on topic Se potriveste perfect [/quote]
Mai Full Metal, tu chiar esti blonda... si vad ca esti si cumsecade... nu te stresa, eu tot te pup
(pentru blonde o sa fac poante cu explicatii inainte si dupa, cand trebuie sa rada, si cand sa aplaude)

Postat pe 22 Februarie 2009 19:08
De la: Roco, la data 2009-02-22 19:08:12
De la: Full_Metal_Jacket, la data 2009-02-22 14:59:00quote name='dandanaua_reloaded' date='2009-01-30 19:34:25']

Lasa-l draga. A postat direct on topic Se potriveste perfect

Mai Full Metal, tu chiar esti blonda... si vad ca esti si cumsecade... nu te stresa, eu tot te pup
(pentru blonde o sa fac poante cu explicatii inainte si dupa, cand trebuie sa rada, si cand sa aplaude) [/quote]

de ce roco????
ca doar eu ti-am dat explicatia nu dracusorul....apoi da una si pt roscate
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Februarie 2009 19:29
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-22 19:29:37ca doar eu ti-am dat explicatia nu dracusorul....apoi da una si pt roscate

La asta ma gandeam: "Lasa-l draga. A postat direct on topic Se potriveste perfect"
Tu vrei sa te vopsesc? Tu nu vezi ca nu ma iau de tine de cand ai zis ca dai o bere acum doua saptamani ! (Ptiu drace ca si berea e blonda !)

Postat pe 22 Februarie 2009 19:44
De la: Roco, la data 2009-02-22 19:44:31
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-22 19:29:37ca doar eu ti-am dat explicatia nu dracusorul....apoi da una si pt roscate

La asta ma gandeam: "Lasa-l draga. A postat direct on topic Se potriveste perfect"
Tu vrei sa te vopsesc? Tu nu vezi ca nu ma iau de tine de cand ai zis ca dai o bere acum doua saptamani ! (Ptiu drace ca si berea e blonda !)

aaaahhhhh .... eu credeam ca te-ai bosumflat ca te-am corectat....
e atunci ...ok... cred.
dandanaua_reloaded
Postat pe 22 Februarie 2009 19:52
Nu vreau sa pun mesaje private chiar pe forum...asa ca aveti acest link
http://www.kudika.ro/comunitate/pisicuta_razboinica/blog/view/5000/-Cineva-nu-are-toate-rotitele-unse.html
..pentru ce v-am promis
kitty_krieger
Postat pe 23 Februarie 2009 18:14
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-02-23 18:14:21Nu vreau sa pun mesaje private chiar pe forum...asa ca aveti acest link
http://www.kudika.ro/comunitate/pisicuta_razboinica/blog/view/5000/-Cineva-nu-are-toate-rotitele-unse.html
..pentru ce v-am promis

ce scarbosenie libidinoasa.O metoda buna de dieta Sper sa tin minte, si cand mi se face foame citesc blogul tau
Acum iar ma faci rautaciosa

O bag aici pe sheherezade.
De la: kudika001159, la data 2009-03-05 11:46:07Assalam Ouakikoum

Ma numesc Latiffa si am 20 de ani.
Mama e romanca si tata e marocan. Eu am crescut alaturi de mama, am facut scoala in Romania dar vacantele mi le-am petrecut in frumosul tinut al Agadirului- un oras din Maroc unde locuieste tata. Sunt botezata la catolici dar iubesc islamismul si imi plac obiceiurile marocanilor si le respect de dragul tatalui meu.
La o petrecere data de tata am cunoscut un barbat frumos, plin de farmec, singurul care era imbracat in costum si nu cu haine de musulman. M-am simtit atrasa de el din primul moment cand l-am vazut si spre sfarsitul petrecerii am incercat sa stau de vorba doar cu el. Eram fascinata de el si chiar la un moment dat am dansat impreuna. Asta pana a vazut tata ca eram din ce in ce mai apropiati si a venit langa noi si a inceput cu el o discutie de afaceri. Spre miezul noptii invitatii please si a ramas doar tata si Emir-Beni-Zeinne (barbatul misterios cu care am vb eu). Eram pe terasa in momentul cand Zeinne si-a luat ramas bun de la tata si a venit la mine sa uitat in ochii mei si ma sarutat. Pe urma mi-a zambit si a plecat. Am incremenit. Nu steam ce sa fac. Stiu ca la marocani barbatul saruta fata doar dupa nunta si ii promisesem tatalui meu ca atata timp cat sunt in maroc am sa ma port conform obiceiurilor si traditiel islamice si acum nu stiam ce sa zic cand il vedeam pe tata zambind. Intr-o dimineata cand mergeam spre un magazin sa cumpar cevai ma trezesc ca ma iau pe sus 2 barbati cu fetele acoperite. Urmatorul lucru pe care mil amintesc e ca mam trezit intr-un imens pat plin cu perne de diferite marimi viu colorate si Zeinne statea pe fotoliu asteptand sa ma trezesc. Fara sa intreb nimic mia zis ca stia ca nu am sa-l accept si a vrut ca eu sa-l cunosc si sa stiu cine e el cu adevarat. Mia zis ca i-am intrat in suflet cu primul zambet ce i lam daruit si ca de atunci nu mai poate face nimic caci se gandeste tot timpul la mine. I-am cerut sa ma duca inapoi tatalui meu si pana la urma ma convins sa-i acord o saptamana in care va incerca sa-mi castige inima. In tot acest timp am fost cu gandul doar sa aflu unde sunt si cum pot ajunge la tatal meu dar in acea casa eram doar noi doi si cativa angajati care erau instruiti sa nu scoata nici un cuvant. Zeinne sa purtat cum nu credeam ca se poate purta un barbat, ca un adevarat cavaler, si cand il priveam si ascultam povestile si legendele despre agadir simteam ceva in suflet, ceva frumos. Era sambata seara si dupa ce neam intors de la plimbarea de seara am facut dragoste pentru prima data. A doua zi dimineata iam cerut sa ma duca inapoi tatalui meu. Mi-a zis ca daca asta vreau atunci asta va face dar sa stiu ca el e sotul meu si ca va face tot posibilul ca sa il iubesc asa cum ma iubeste si el. Cu lacrimi in ochii ne-am despartit in fata casei tatalui meu si dupa cateva zile mam intors in Romania. De atunci plang intruna si ma gandesc doar la el. Imi lipseste atat de mult si il iubesc cum nu credeam ca am sa pot iubi vreodata dar, eu nu am sa-i pot fi sotie asa cum asteapta el. Cunosc coranul si iubesc islamismul dar nu o sa pot face parte din el niciodata. Nu o sa pot accepta unele lucruri pe care o marocana le accepta (mai ales sa-si ia a 2-a sotie).
Ce sa fac? Nu pot sa-l uit. Il iubesc si stiu ca si el ma iubeste. Tata mi-a zis ca ma cautat si ca au discutat si ia spus ca ma iubescte si ca ma vrea in viata lui.
Ce sa fac? Dati-mi un sfat caci simt ca mor.simt ca nu mai are rost sa traiesc. oare ar trebui sa ma intorc in maroc si sa-l caut? sa accept sa fiu sotia lui si sa uit de tot si de toate? asta ar trebuie sa fac?
Full_Metal_Jacket
Postat pe 5 Martie 2009 12:48

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cea mai penibila chestie... 122 De la: ego71 29 Iunie 2011 05:47
Nelamurire.. 13 De la: cami_goanga10 6 Aprilie 2010 18:39
eu sunt taur el este sagetator...e de bine?:D 16 De la: kudika032552 21 Iunie 2010 08:35
casa in Bucovina 1 De la: rox_rbz 8 Decembrie 2011 18:18
pt ubirea mea... 6 De la: karualsuiram 2 Aprilie 2009 22:25