Mai multe
pai chiar acum 2 luni cand m am inecat cu un morcov de era sa mor asfixiata chiar a fost groaznic!!
|
||
|
catch_a_fire Postat pe 1 Aprilie 2009 07:04 |
||
|---|---|---|
De la: cristinarlx, la data 2009-03-28 22:35:13tocmai am trait un moment care m-a lasat fara respiratie...am fost ceruta in casatorie astazi si am acceptat:) a fost ceva absolut incredibil:) felicitari si sa va dea Dumnezeu intzelepciune si multa dragoste.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 1 Aprilie 2009 08:19 |
||
De la: yumalai, la data 2009-03-27 15:29:36knd am aflat ca am o tumora pe creier, chiar am ramas fara respiratie, dar acum ca m-am operat si sunt chiar foarte bine pot respira usurata multa sanatate si toate cele bune de acum inainte.
|
||
|
|
||
|
cristi_nne Postat pe 1 Aprilie 2009 08:20 |
||
De la: oonahabibi_yahoo_com, la data 2009-04-01 08:19:14De la: cristinarlx, la data 2009-03-28 22:35:13tocmai am trait un moment care m-a lasat fara respiratie...am fost ceruta in casatorie astazi si am acceptat:) a fost ceva absolut incredibil:) felicitari si de la mine, noroc in viata! |
||
|
azalis Postat pe 1 Aprilie 2009 08:23 |
||
De la: azalis, la data 2009-04-01 08:23:27De la: oonahabibi_yahoo_com, la data 2009-04-01 08:19:14De la: cristinarlx, la data 2009-03-28 22:35:13tocmai am trait un moment care m-a lasat fara respiratie...am fost ceruta in casatorie astazi si am acceptat:) a fost ceva absolut incredibil:) felicitari! casa de piatra!
|
||
|
uitarea_aducerii_aminte Postat pe 1 Aprilie 2009 08:25 |
||
cat despre momnete cand mi s-a taiat respiratia ar fi cateva, primul si cel mai important a fost desigur aducerea pe lume a fetitei mele, caci a fost destul de ingrijorator, ea era f. mica, insa de cum am tinut-o in brate(dupa ce m-am trezit din anestezie) am simtit ca e rostul pentru care traiesc si i-am insuflat toata puterea si increderea pe care o aveam. Acum e mai mare putin ,2 ani si nu ma opresc din uimire la cum se dezvolta zilnic si cate invata mereu.Va doresc numai experiente frumoase !
|
||
|
azalis Postat pe 1 Aprilie 2009 08:34 |
||
De la: azalis, la data 2009-04-01 08:34:18cat despre momnete cand mi s-a taiat respiratia ar fi cateva, primul si cel mai important a fost desigur aducerea pe lume a fetitei mele, caci a fost destul de ingrijorator, ea era f. mica, insa de cum am tinut-o in brate(dupa ce m-am trezit din anestezie) am simtit ca e rostul pentru care traiesc si i-am insuflat toata puterea si increderea pe care o aveam. Acum e mai mare putin ,2 ani si nu ma opresc din uimire la cum se dezvolta zilnic si cate invata mereu.Va doresc numai experiente frumoase ! sa-tzi traiasca pitik, al meu e piticel.
|
||
|
cristi_nne Postat pe 1 Aprilie 2009 14:56 |
||
| e mai mult de povestit...o prietena de-a mea era cb in acelasi timp cu doi baieti[are 23 de ani] si a trebuit sa aleaga..de unu o lega stabilitatea financiara si obisnuinta...sa il numim X pe baiat..iar de celalalt alt sentiment pe care nu il putea defini sa ii punem numele Y.Doar k intr-o seara Y a aflat de X si prietena asta a mea m-a sunat disperata sa ne vedem k nu stie ce sa faca.Am sarit imediat in niste haine k eu dormeam si a venit m-a luat d acasa.Kt ne plimbam noi prin oras incercand sa gasim o scuza plauzibila...ne-am intalnit cu Y si a urmat o urmarire ca in filme...si treceri razante pe langa tiruri si multe altele.La un moment dat ne-am dus amandoua la o biserica si ea plangea..eu plangeam k ma durea inima sa o vad asa de distrusa si intrebandu-ma din 2 in 2 secunde ,,Anca ce sa fac?".Pana la urma i-am spus ca cel mai n ar fi sa renunte la X si sa ramana cu Y .Ea mi-a spus k nu poate distruge sarbatorile nimanui...era in apropierea Craciunului ...si k nu are ea niciun drept sa il faca pe vre-o unul dintre ei nefericit.I-am explicat ca mai bine renunta la 1 decat la amandoi...si atunci ar fi 3 persoane care ar suferi.Dupa o sedinta de plans si mers de bezmetice prin oras,am aflat a doua zi ca ea si Y isi faceau analizele necesare ptr nunta.Evident ca m-am bucurat ptr k stiam ca undeva am contribuit si eu .Dar momentul in care mi s-a taiat respiratia a fost cand ea m-a invitat la nunta si mi-a spus,,Tin neaparat sa vii...ptr ca stiu ca adca nu erai tu in acea seara eu acum nu eram fericita alaturi de Y si toate acestea nu s-ar fi intamplat".NU stiu ec bucurie mai mare exista decat sa ii vad fericiti si sa stiu k am contribuit si eu la asta. | ||
|
o_parte_din_rai Postat pe 1 Aprilie 2009 18:04 |
||
momemte nasoale cand am ramas fara respiratie:vestea despre moartea tatalui meu si faptul ca am fost diagnosticata cu cardiopatie ischemica+ altele iar cele fericite:cand am fost ceruta in casatorie si cand am asistat la nasterea fetitzei celei mai bune prietene ale mele
|
||
|
ETE_EU Postat pe 1 Aprilie 2009 18:16 |
||
| am mai avut un moment care m-a lasat fara respiratie... cand a murit tatal matusii mele ...si am primit vestea prin telefon am simtit ca mor... a fost cel mai teribil moment | ||
|
_dulcik_ Postat pe 1 Aprilie 2009 20:52 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Declaratie.... | 5 | De la: nico_dana2006 13 Martie 2009 10:52 |
| Ne placem, dar colegele ne impiedica sa fim impreuna | 4 | De la: Achillesluv 8 Decembrie 2014 07:08 |
| Ajutati-ma cu un sfat!Va rog! | 34 | De la: dulcineeaXXX 4 Mai 2011 15:18 |
|
|
||
| Mutatul impreuna | 25 | De la: kassandry 7 Iulie 2009 14:36 |
| Ce credeti cand jumatatea voastra a decis sa plece la munca in strainatate fara ca voi sa fiti de acord? | 22 | De la: Floare_de_castan 31 Mai 2009 16:47 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.