Setari Cookie-uri

Perversiune???

neata dora
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 09:54
De la: cristiana_cris, la data 2009-07-21 09:54:08neata dora

'Neatza, Crisa
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 10:07
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:09
sti tu pt ce CRISTINA
DON_LUCIANO
Postat pe 21 Iulie 2009 10:15
luciano mereu dragut....mersik
si tie un mare si inca unul
...
cristiana_cris
Postat pe 21 Iulie 2009 10:29
De la: Teodutza84, la data 2009-07-20 02:13:58am sa sterg acet topic pt ca sunteti nijte gunuaie

Tu esti cazanul de gunoi sau WC.
Esti suparata nu ti-ai primit portia. !!??
valivieru96
Postat pe 21 Iulie 2009 10:30
unde a disparut teodutza???
roscatika23
Postat pe 21 Iulie 2009 18:37
De la: roscatika23, la data 2009-07-21 18:37:03 unde a disparut teodutza???

Da o tura prin oras in Q6-le ala bengos al ei
Dor_a
Postat pe 21 Iulie 2009 20:54
angel_05
Postat pe 22 Iulie 2009 15:18
De la: Teodutza84, la data 2009-07-20 14:43:54p linga k ejty un idot...se scrie saruta linioara ma...ma...u nu esti normal....vrei sa mi spui ca tu nu o pleznesti p pr ta, ea nu t plezn, nu va scuipati reciproc si nu urinati unul p altul?, wtf man, ur lame...

Ma uimesti fetico........................

no ca acum o dadui pe englezeasca, sau mi se pare mie??
pai beiiiiiiiiiiii tantiliiii casa corectezi pe cineva trebuie mai intai tu sa stii sa scrii ..................

Cred ca era alterat pipilica tau..........daaaaaaaa
sun_shine
Postat pe 22 Iulie 2009 21:00
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:33:28

Am un prieten de 7 luni si ma inteleg foarte bine cu el,insa de ceva vreme nu se multumeste numai cu sex de la mine.Ci ii face o placere nebuna sa urineze pe mine,in special in gura mea.Si ma roaga si pe mine sa faca celasi lucru.Credeti car ar trebui sa ma despart de el,sau vi se pare normal?credeti ca e grav?
Repet..tin la el f mult.

Fff scarbos.eo dak as fi in locul taw i'as face bagajul ji papa da pana la urma e viata ta faci ce vrei q ea.
AndrEEA515
Postat pe 22 Iulie 2009 23:25
De la: Dor_a, la data 2009-07-21 20:54:18
De la: roscatika23, la data 2009-07-21 18:37:03 unde a disparut teodutza???

Da o tura prin oras in Q6-le ala bengos al ei

aa Q6 ala al ei....care il tine in debara... si eu am un ferrari FX tot in debara il tin(nu de alta dar e intr-o revista) caci restul masinilor de lux care le am hhhmmmm le tin in laptop...
roscatika23
Postat pe 22 Iulie 2009 23:34
De la: valivieru96, la data 2009-07-21 10:30:40
De la: Teodutza84, la data 2009-07-20 02:13:58am sa sterg acet topic pt ca sunteti nijte gunuaie

Tu esti cazanul de gunoi sau WC.
Esti suparata nu ti-ai primit portia. !!??

eu cred ca este amandoua sau in cel mai rau caz ghena
roscatika23
Postat pe 22 Iulie 2009 23:36
eu cred ca mama ta te-a facut pe partea opusa gurii tale
Teodutza84
Postat pe 29 August 2009 12:40
anushkha
Postat pe 29 August 2009 17:52
cata prostie s-a acumulat aici .......................
everything_for_you
Postat pe 1 Septembrie 2009 12:56
De la: Teodutza84, la data 2009-08-29 12:40:15eu cred ca mama ta te-a facut pe partea opusa gurii tale

Cata profunzime ,mai fata,m-ai uimit cu inteligenta.

Postat pe 1 Septembrie 2009 16:53
Cat de praf esti frate... Nu m-am putut abtine... Ai cumva folie pe geamurile din spate? :)
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:47
Iar din pacate doar animalele au o inteligenta egala cu a ta...
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:49
da tu cand dai limbi nu inghiti cumva si nitzica urina? :)) nu pe acolo urineaza fetele sa ma insel? :) Sau vrei sa spui ca esti atat de finutz incat nici nu stii ce inseamna termenul 'limbi'
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 01:53
Alea nu erau pareri. Alea erau numai jigniri. Niciunul nu a spus vreo parere. Ci nu au mai stiut cum sa aduca injurii netaxabile de admini.
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:01
De la: , la data 2009-01-12 22:47:47Scuze ca postez, nu sunt avocata nimanui (asa cum a afrimat un gunoi, mai inainte).

Dar eu vreau sa spun ca mi se pare normal ce face initiatoarea subiectului, nu inteleg
dc va revoltati asa?
In ce comunitate intoleranta traim...

Bravo. Foarte bine spus. Ma rog in afara de partea cu toleranta care este relativa. Depinde la ce ne referim...
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:03
Cititi cat mai multe carti fratilor. Uitati-va la filme. Mergeti la teatru. Deschideti-va mintea. Ca sa puteti ajunge la varsta maturitatii cu intelepciunea necesara trecerii peste orice fel de eveniment din viata voastra. Nu sa ajungeti niste mosi si niste babe incuiate si analfabete care sa cada pe capul copiilor.

P.S: Putini vor intelege mesajul meu, mai ales intr-un asemenea context... Restul vor spune simplu: MEDICAMENTEE!!!
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:08
De la: , la data 2009-01-13 00:32:30
De la: andrra88, la data 2009-01-13 00:27:12prob se pastreaza pt casatorie.

nu te acuz arsena..

dar cumpara i pr tau (daca ai) o centura de castitate.

bautul urinii nu are nicio legatura cu sexul normal, oral, anal

Esti sigura? E bine pt tine...
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:21
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:57:49DRAGA ARSENA..DIN CATE POT EU OBSERVA...TU ESTI COMPLEXATA DE INFATISAREA TA..SI IMI MAI POT DA SEAMA CA ESTI MINIONA..SI IAR SUFERI..TI AM VIZITAT PROFILUL SI POTY SPUNE CA AI U SUMEDENIE DE VIDEO ADAUGATE.lA FEL SI CU POZE..PESTE O SUTA..SI AI O SECTIUNE SPECIAL AINTITULATA THEY..IN CARE AI PUS POZE CU ACTORI DE RENUME...CEEA CE MA FACE SA CRED CA TU NU POTI FI DECAT O VISATOARE,O FRUSTRATA...DORINTA NEINDEOLINITA NASTE MONSTRII..SI DE AICI URA TA FATA DE ORICE FATA CARE ARE PRIETEN......APROPOS...EU SUNT ANUL 3 LA PSIHOLOGIE...ASA CA NU INCERCA SA MA CONTRAZICI,ZDREANTA INFECTA

Astia sunt viitorii psihologi din Romania. Nu e de mirare... Toti ratatii care n-au fost in stare sa intre la facultatea la care si-au propus (pt ca sunt atat de ignoranti incat nu-si pot calcula singuri nici macar inteligenta sau capacitatile proprii) se gandesc ce sa faca. Se gandesc ei se gandesc si la un moment dat apare oun led (nici macar luminita nu e) in capul lor destul de intunecat. DAU LA PSIHOLOGIE!!! isi zic ei.
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:32

scuza-ma ...dar cand auzi expresia " ma pis pe tine .." cum o percepi ?[/quote]

dar cand auzi expresia: Ma slobozesc pe tine! Cum o percepi?
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:37
De la: Dor_a, la data 2009-01-13 13:10:09
De la: emilia84, la data 2009-01-13 13:03:08
De la: Dor_a, la data 2009-01-13 12:56:58
De la: ella_688_2008, la data 2009-01-12 22:47:12astazi m-am trezit,simtind o senzatie uscata in gura�..m-am uitat la mobil si nu ma mai sunase M. peste noapte.ma simteam oribil.desi eu il critic in fata ca face asta, de fapt mie imi provoaca frisoane de placere.il privesc discret de cate ori am ocazia,la laboratoare in special. imi doresc ca el sa ma linga discret si tandru intre degetele de la picioare.as vrea sa ma ofer lui vreau sa ma domine sa ma batjocoreasca sa fie stapanul meu vreau s ma tina in lesa ca pe o catea care si sunt as vrea sa fiu toaleta lui personala.as vrea sa ii simt jetul cald de urina,cum mi se prelinge usor pe sfarcuri,pe clitoris.as vrea sa ma patrunda,anal,o data,si inca o datasi inca o data,si inca o data,si inca o data,si inca o data,si inca o dataFetito...esti� dusa??? sau ce ?!! esti cumva din spirala lui Guru!Esti tacanita rau!.........Iti trebuie un medic urgent!Un psiholog ..parca era cineva pe aici....sa-ti analizeze comportamentul!Doamneeee.........am trait s-o aud si pe asta!Numai dupa uitatura se vede ...ce esti...cum esti!
Ella, din mesajul tau trag concluzia ca esti o baba hada, cocoshata, cu neg paros pe nasu' coroiat si ca nu ai mai facut sex de dinainte de pa'sh opt... Ia zi tu, Teodutza, mama, nu asta voiai sa zici? Ca de-ar fi fost frumoasa, inalta si supla si-ar fi gasit si ea un Fat Frumos care sa i se pishe'n gura, asa cum face al tau...

La ce limbaj am vazut in postarile vostre, am vazut act de citit suntetzi voi mai, mai!
Un asemenea limbaj nu ti-l potzi face decat "dupa blocuri".
Asa ca ce sa va spun fetelor?!
Spor la postat in continuare si incercatzi sa da-tzi tot ce mai bun din voi !

Milica mama, sa ai un limbaj colorat si vast e departe de a fi de condamnat... dar sa scrii "dati ce e mai bun din voi" ca si "da-ti ce e mai bun din voi" asta inseamna un singur lucru: scoala facuta cu femeia de serviciu, sau ocupata cu statu' cu gura deschisa sa nu se piarda vreo picatura din "lichidul sfant"

Ce e gresit gramatical la: "dati ce e mai bun din voi"? Trebuia sa scrie "ceea ce"?:)
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 02:51
De la: mary_ct, la data 2009-01-13 22:41:42
De la: andrra88, la data 2009-01-13 22:38:18auzi...vezi cum vb de mine zdreanto, nu iti da nimeni dreptul sa vb asa.

da, mary_ct de tine vb.

ma refeream la arta urofiliei.

urina fie cu voi.

mortii si ranitii ma-tii de spurcata si ciudata dreaq...fa,nu fii m****a,ca ti-o dau si yo...idioato care esti...care e mai zdreanta,fa jegoaso?
yo,c am o familie frumoasa si ma respecta sotul sau tu,ca esti wc public?
marsh..ca deja ma plictisesti...

Cat de praf esti si tu...
anonimulll
Postat pe 7 Septembrie 2009 16:23
De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:32:41
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:57:49DRAGA ARSENA..DIN CATE POT EU OBSERVA...TU ESTI COMPLEXATA DE INFATISAREA TA..SI IMI MAI POT DA SEAMA CA ESTI MINIONA..SI IAR SUFERI..TI AM VIZITAT PROFILUL SI POTY SPUNE CA AI U SUMEDENIE DE VIDEO ADAUGATE.lA FEL SI CU POZE..PESTE O SUTA..SI AI O SECTIUNE SPECIAL AINTITULATA THEY..IN CARE AI PUS POZE CU ACTORI DE RENUME...CEEA CE MA FACE SA CRED CA TU NU POTI FI DECAT O VISATOARE,O FRUSTRATA...DORINTA NEINDEOLINITA NASTE MONSTRII..SI DE AICI URA TA FATA DE ORICE FATA CARE ARE PRIETEN......APROPOS...EU SUNT ANUL 3 LA PSIHOLOGIE...ASA CA NU INCERCA SA MA CONTRAZICI,ZDREANTA INFECTA

Astia sunt viitorii psihologi din Romania. Nu e de mirare... Toti ratatii care n-au fost in stare sa intre la facultatea la care si-au propus (pt ca sunt atat de ignoranti incat nu-si pot calcula singuri nici macar inteligenta sau capacitatile proprii) se gandesc ce sa faca. Se gandesc ei se gandesc si la un moment dat apare oun led (nici macar luminita nu e) in capul lor destul de intunecat. DAU LA PSIHOLOGIE!!! isi zic ei.

Si cum ai ajuns la concluzia asta?! Din modul de exprimare al acestei donsoare ti-ai fi putut da seama ca nu e studenta! Mai ales la psihologie! Sti ce presupune psihologia? Ma indoiesc! Daca ai fi citit acest topic ti-ai fi dat seama ca tanara care a postat nu dorea pareri, vroia pur si simplu aprobare. Vroia ca lumea sa fie de acord cu ea! Cum am mai spus este ideal ce face ea! Doamne cat sint de invidioasa: cat mi-as dori si eu sa fiu "plezn", "scuipata"! In ce univers paralel pot trai! Iubitul meu in loc sa ma "plezn", sa ma "scuipe" ma saruta tandru!
Frate, asta este lumea in care traiesc?!?! Cum draq sunt tolerate pe planeta astfel de fiinte? In intimitate faceti ce vreti! P.....-va unii pe altii, plezniti-va, scuipati-va, dar nu indrazniti sa ne spune-ti noua ca este un lucru normal, ca asa trebuie sa se intample!
O sfatuiesc pe Teodutza sa nu se angajeze asistenta medicala. Bautul de pisu poate crea dependenta!
Me_Ana
Postat pe 9 Septembrie 2009 03:40
De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:08:55Cititi cat mai multe carti fratilor. Uitati-va la filme. Mergeti la teatru. Deschideti-va mintea. Ca sa puteti ajunge la varsta maturitatii cu intelepciunea necesara trecerii peste orice fel de eveniment din viata voastra. Nu sa ajungeti niste mosi si niste babe incuiate si analfabete care sa cada pe capul copiilor.

P.S: Putini vor intelege mesajul meu, mai ales intr-un asemenea context... Restul vor spune simplu: MEDICAMENTEE!!!

Mai baiatule,daca esti asa deschis la minte du-te la frumoasa 'toaleta ecologica' sa faca pipi pe tine sa vezi experienta dracu ce traiesti.Cum judeci tu pe altii pe care nici nu-i cunosti? Si lasa pe altii asa incuiati cum sunt ,nu cred ca te afecteaza direct asta.

Postat pe 9 Septembrie 2009 08:20

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
pozitii??? 27 De la: datura 5 Martie 2009 19:43
Sperma trece prin haine? 300 De la: dusmanu_lu_Celina 20 Noiembrie 2010 17:57
Iubita mea foarte geloasa! 23 De la: Andu777 8 August 2016 12:00
BIROU DETECTIVI PARTICULARI UNITED 1 De la: lixandru 14 Septembrie 2009 11:03
pozitia 69..ce ziceti?cum vi e pare?? 287 De la: matracuca 7 Ianuarie 2010 00:38