Setari Cookie-uri

Perversiune???

De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:37:31
scuza-ma ...dar cand auzi expresia " ma pis pe tine .." cum o percepi ?

dar cand auzi expresia: Ma slobozesc pe tine! Cum o percepi?[/quote]

Cu o mare si profunda greatza.

Postat pe 9 Septembrie 2009 08:21
De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:32:41
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:57:49DRAGA ARSENA..DIN CATE POT EU OBSERVA...TU ESTI COMPLEXATA DE INFATISAREA TA..SI IMI MAI POT DA SEAMA CA ESTI MINIONA..SI IAR SUFERI..TI AM VIZITAT PROFILUL SI POTY SPUNE CA AI U SUMEDENIE DE VIDEO ADAUGATE.lA FEL SI CU POZE..PESTE O SUTA..SI AI O SECTIUNE SPECIAL AINTITULATA THEY..IN CARE AI PUS POZE CU ACTORI DE RENUME...CEEA CE MA FACE SA CRED CA TU NU POTI FI DECAT O VISATOARE,O FRUSTRATA...DORINTA NEINDEOLINITA NASTE MONSTRII..SI DE AICI URA TA FATA DE ORICE FATA CARE ARE PRIETEN......APROPOS...EU SUNT ANUL 3 LA PSIHOLOGIE...ASA CA NU INCERCA SA MA CONTRAZICI,ZDREANTA INFECTA

Astia sunt viitorii psihologi din Romania. Nu e de mirare... Toti ratatii care n-au fost in stare sa intre la facultatea la care si-au propus (pt ca sunt atat de ignoranti incat nu-si pot calcula singuri nici macar inteligenta sau capacitatile proprii) se gandesc ce sa faca. Se gandesc ei se gandesc si la un moment dat apare oun led (nici macar luminita nu e) in capul lor destul de intunecat. DAU LA PSIHOLOGIE!!! isi zic ei.

Mai esti cumva abstinent,prea esti frustrat dragutza.Ai avut nevoie de psiholog si n-ai gasit unul bun?
Pai ai gresit ,tie iti trebuie psihiatru.Eu cred ca esti Teodutza deghizata,prea seaman stilul de exprimare fara cap si fara coada.

Postat pe 9 Septembrie 2009 08:27
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 00:57:49DRAGA ARSENA..DIN CATE POT EU OBSERVA...TU ESTI COMPLEXATA DE INFATISAREA TA..SI IMI MAI POT DA SEAMA CA ESTI MINIONA..SI IAR SUFERI..TI AM VIZITAT PROFILUL SI POTY SPUNE CA AI U SUMEDENIE DE VIDEO ADAUGATE.lA FEL SI CU POZE..PESTE O SUTA..SI AI O SECTIUNE SPECIAL AINTITULATA THEY..IN CARE AI PUS POZE CU ACTORI DE RENUME...CEEA CE MA FACE SA CRED CA TU NU POTI FI DECAT O VISATOARE,O FRUSTRATA...DORINTA NEINDEOLINITA NASTE MONSTRII..SI DE AICI URA TA FATA DE ORICE FATA CARE ARE PRIETEN......APROPOS...EU SUNT ANUL 3 LA PSIHOLOGIE...ASA CA NU INCERCA SA MA CONTRAZICI,ZDREANTA INFECTA

Astia sunt viitorii psihologi din Romania. Nu e de mirare... Toti ratatii care n-au fost in stare sa intre la facultatea la care si-au propus (pt ca sunt atat de ignoranti incat nu-si pot calcula singuri nici macar inteligenta sau capacitatile proprii) se gandesc ce sa faca. Se gandesc ei se gandesc si la un moment dat apare oun led (nici macar luminita nu e) in capul lor destul de intunecat. DAU LA PSIHOLOGIE!!! isi zic ei.

si la psihologie te-au primit cu asa vocabular?...mai draga mea..esti tu studenta...cum zboara porcul
te-ai infectat rau de la lichidul sfint....chiar produci
cristiana_cris
Postat pe 9 Septembrie 2009 12:58
De la: scorpio67, la data 2009-09-09 08:21:50

dar cand auzi expresia: Ma slobozesc pe tine! Cum o percepi?

Cu o mare si profunda greatza. [/quote]

Era normal sa-mi dai raspunsul asta avand in vedere contextul. Sper ca ai inteles sensul intrebarii mele. Mama ipocriziei sa fie in tine sa-mi zici ca ti se pare atat de anormal ca un barbat sa termine in gura unei femei sau pe sanii/fata ei...
anonimulll
Postat pe 10 Septembrie 2009 04:17
De la: scorpio67, la data 2009-09-09 08:27:46

Mai esti cumva abstinent,prea esti frustrat dragutza.Ai avut nevoie de psiholog si n-ai gasit unul bun?
Pai ai gresit ,tie iti trebuie psihiatru.Eu cred ca esti Teodutza deghizata,prea seaman stilul de exprimare fara cap si fara coada.

Nimeni nu e perfect. Fiecaruia dintre noi ii lipseste ceva. Mie-mi lipseste coada. Tie cu siguranta capul.
anonimulll
Postat pe 10 Septembrie 2009 04:27
De la: anonimulll, la data 2009-09-10 04:17:19
De la: scorpio67, la data 2009-09-09 08:21:50

Cu o mare si profunda greatza.

Era normal sa-mi dai raspunsul asta avand in vedere contextul. Sper ca ai inteles sensul intrebarii mele. Mama ipocriziei sa fie in tine sa-mi zici ca ti se pare atat de anormal ca un barbat sa termine in gura unei femei sau pe sanii/fata ei...[/quote]

Am spus clar ca e super gretzos,ca anormalul se pare ca e la moda acum ,nici nu se mai pune problema.Cum as putea eu sa spun ca e ceva anormal? Tot ce era normal a devenit anormal si toate comportamentele sexuale deviate sunt " foarte normale".

Postat pe 10 Septembrie 2009 08:12
De la: anonimulll, la data 2009-09-10 04:27:39
De la: scorpio67, la data 2009-09-09 08:27:46

Nimeni nu e perfect. Fiecaruia dintre noi ii lipseste ceva. Mie-mi lipseste coada. Tie cu siguranta capul.

Ce pacat ? Si culmea pot sa gandesc fara cap,mare realizare ,nu?

Postat pe 10 Septembrie 2009 08:14

dar cand auzi expresia: Ma slobozesc pe tine! Cum o percepi?[/quote]

si asta a fost maxima pe care ai putut-o emite!
intr-adevar se vede ca ai cap!felicitari! dar il ai lipsa!
ironia
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:25
De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:51:23
Ce e gresit gramatical la: "dati ce e mai bun din voi"? Trebuia sa scrie "ceea ce"?:)

Probleme de comprehensiune?

Da-mi voie sa o fac mai simpla: Ea scrisese "da-ti ce e mai bun din voi" vrand sa zica "dati ce e mai bun... etc"

Dor_a
Postat pe 10 Septembrie 2009 09:53
De la: scorpio67, la data 2009-09-10 08:14:30

Da gandesti. Dar gandesti cu funduletul :)
anonimulll
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:10
De la: ironia, la data 2009-09-10 09:25:43

si asta a fost maxima pe care ai putut-o emite!
intr-adevar se vede ca ai cap!felicitari! dar il ai lipsa! [/quote]

Nu asta a fost minima.
"ai cap dar il ai lipsa" Buna gluma. Bravo. Ai foarte mult simt al umorului.
anonimulll
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:12
De la: Dor_a, la data 2009-09-10 09:53:06
De la: anonimulll, la data 2009-09-07 02:51:23
Ce e gresit gramatical la: "dati ce e mai bun din voi"? Trebuia sa scrie "ceea ce"?:)

Probleme de comprehensiune?

Da-mi voie sa o fac mai simpla: Ea scrisese "da-ti ce e mai bun din voi" vrand sa zica "dati ce e mai bun... etc"

Scuze. Eu vazusem ca a scris legat. Si de asta nu mi s-a parut nicio greseala. In fine, poate am vazut gresit...
anonimulll
Postat pe 10 Septembrie 2009 13:13
Draga mea, este foarte normal....toate facem asta. Si e si placut.... Problema apare daca bea ceva iute.
kudika067499
Postat pe 10 Septembrie 2009 14:07
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:33:28

Am un prieten de 7 luni si ma inteleg foarte bine cu el,insa de ceva vreme nu se multumeste numai cu sex de la mine.Ci ii face o placere nebuna sa urineze pe mine,in special in gura mea.Si ma roaga si pe mine sa faca celasi lucru.Credeti car ar trebui sa ma despart de el,sau vi se pare normal?credeti ca e grav?
Repet..tin la el f mult.
Raspunsurile mele ar fi: da / nu / da in ce priveste intrebarile tale. Din ce am citit in postari parerea mea nu difera foarte mult de celelalte in esenta. Fiecare a gasit insa modul lui personal de a si-o exprima, poate nu chiar placut pentru tine. Topicul tau are deja ceva vechime si tot mai starneste prin natura subiectului ales. Intrebarea mea ce faci tu acum cu "micul" tau sondaj de opinie? Iti foloseste la ceva? E pur si simplu o curiozitate.
alina_pitaru
Postat pe 10 Septembrie 2009 15:05
Eu recomand sa sariti peste sex..... treceti direct la urinat..
kudika067499
Postat pe 10 Septembrie 2009 16:02
De la: , la data 2009-01-13 23:41:39
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 23:37:31dandanaua...esti tare ignoranta sa stii...sincer....tu te ai uitat vreodata in oglinda?

Pipilico, lasa-ne pe noi..uitat-te la tine in puii mei :))) nici nu ma deranjasem sa ma uit la poza ta ! tu vezi ce trasaturi ai ? Imi aduci aminte de o vrajitoare din niste desene, oamenii ca tine ar trebui sa isi tina pliscul. Dupa ce ca arati ca un travestit mai esti si proasta :))
Asa ca lasa-ne pe noi, uratele in pace, si incearca sa iti faci niste modificari ale mandibulei, poate vii la tata sa iti frezeze corpul madibulei pt ca iti face barbia ca a unui barbat :))

Ba da chiar ca esti praf.. Cred ca tu ar trebui mai bine sa taci...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 03:33
De la: , la data 2009-01-13 23:45:39
De la: liana976, la data 2009-01-13 23:42:22
De la: Arsena, la data 2009-01-13 23:37:35
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-13 23:31:02
De la: Arsena, la data 2009-01-13 23:21:26
De la: iris_4_ever, la data 2009-01-13 23:16:09
De la: andrra88, la data 2009-01-13 23:02:49
De la: liana976, la data 2009-01-13 23:00:53Da mai Roxana, unde ai vazut tu femei respectate pe aici in afara de astea doua? Ce ......noua ni se pisa iubitii sau sotii pe fata?

ala nu e semn de umilire cum zici tu.
doar ca asa ai fost educata.nu cred ca iti poate schimba cineva parerea.

Ia uimeste-ne cu experienta ta vasta si da-ne niste exemple de umilire a partenerului/erei ca unii dintre noi sunt mai prosti si tind sa creada ca urofilia este umilitoare

iti dai seama ce romantic este sa vina iubitul la tine acasa, in loc de flori si bomboane sa zica : ,, iubito, vino sa iti dau un jet, m-am tinut pana acum pt tine ''

Cu romantismul am rezolvat-o .....tare-s curioasa sa aflu cu ce se bea umilirea la uro experta de andra

Daca a urina pe partener nu este umilitor atunci CE este umilitor in viziunea ei de andresanca ?

umilitor este sa-i sarute mana...nu, nu o saruta, ii da o flegma :))
am zis sa fac un sondaj de opinie la facultate, unde sunt oameni mult mai normali decat aceste pipilici din toate pct de vedere. I-am intrebat : ,,Mai fratilor, voi v-ati pipi in gura partenerului/ei sau pe corp ?'' Au ras aia de mine vreo 10 min, nu m-au lasat sa le explic :))
Deci, mai sunt si altii ca noi, frigizi, salbatici :))
Numai ca aceste pupeze probabil sufera prea mult de narcisism, poate si de lipsa sexului , tinand cont de rabufnirile lor energice. Nu este bine sa devii dependenta de urina, sa descri mai cu foc cum se urineaza partenerul pe tine decat actul sexual in sine, pt ca hormonii aia, estroeni si progesteroni, vor sex, nu urina...pipilicilor ! Si de aia voi sunteti isterice !

De ce nu ai chemat-o pe Tudorita sa le explice cum sta treaba cu urinatul in gura? Ce stii tu? Esti o frustrata si inadaptata...ai grija sa nu te ia si pe tine la intrebari ca ai incurcat-o....

prefer sa fiu o frustrata cu un prieten stabil care ma satisface sexul si nu prin actul mictiunii :))
By the way, l-am intrebat daca ar vrea, asa in gluma, si evident ca raspunsula fost Nu !

Saracu, la cum te stie pe tine si daca i-ar fi placut la nebunie chestia cu pipi raspunsul lui era tot: NUUU cum sa vreau asa ceva... Ca deh daca zicea da ramanea si fara sex :)
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 03:35
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 00:08:17Plec si yo la nani...pacat ca m-a mancat degetul si am dat la profilul meu...gasii pe tudoritza noastra imi zambea stramb si stirb,acolo unde-ti arata cine ti-a vizitat profilul! m-am speriat ca dreaq!
Noapte buna va doresc!

Tu esti virgina nu? zi sincer...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 03:38
De la: coffeeta, la data 2009-01-14 10:14:36
De la: mary_ct, la data 2009-01-14 10:06:42
De la: coffeeta, la data 2009-01-14 10:04:48eu sunt tot de aceeasi parere..andrra si teodutza sunt una si aceeasi persoana..nici ca actrita nu esti buna mai fata....si daca nu faci fata atacurilor poti sa faci spate
ce naspa este sa nu stii cand sa incepi si cand sa te opresti...

Yo pana la urma n-am inteles ce a vrut ea sa faca,postand msj initial...ce astepta ea?

ca un pahar de pipi pe zi face minuni asupra tenului ...dar se pare ca afecteaza grav neuronu...ca doar unu este si dispar circumvolutiile si asa slab vizibile..

Nu vorbi tocmai tu despre "CIRCUMVOLUTII". Invata mai intai cum se scrie termenul si ce inseamna analfabeto.
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 03:41
De la: Aesma_Daeva, la data 2009-01-14 13:36:06
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 12:36:25si inca ceva scupo...invata sa scrii corect..sau cel putin mai dute pe la scoala ca nu ai nici 8 clase..esti varza....in privinta mea draga mea nebuna ce esti ...stai linistita ca nu ma pling...macar sa fii si tu intr-o viata ASISTENT DIRECTOR ca mine....[/quote

Nu am vrut sa intru in discutie...] ..dar mi-a atras atentia mesajul tau...inainte de a da sfaturi...urmeaza-le tu...

In sfarsit un om cu cap...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:03
De la: mikela_my, la data 2009-01-14 14:08:55extraterestro...acei 2 copii frumosi si minunati sunt ingerasii mei nepoti...facuti din dragoste...si care ai iubesc....doamne ce idioata esti nici pe copii nui suporti inseamna ca parintii tai te-au maltratat rau in copilarie.....

Se spune "pe care". Invata si tu sa scrii...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:11
De la: roxanik_86, la data 2009-01-14 14:29:42
De la: Teodutza84, la data 2009-01-12 19:33:28

Am un prieten de 7 luni si ma inteleg foarte bine cu el,insa de ceva vreme nu se multumeste numai cu sex de la mine.Ci ii face o placere nebuna sa urineze pe mine,in special in gura mea.Si ma roaga si pe mine sa faca celasi lucru.Credeti car ar trebui sa ma despart de el,sau vi se pare normal?credeti ca e grav?
Repet..tin la el f mult.

groaznic....oribil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aveti o problema

Daa.... Tu ai mai multe probleme sigur...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:17
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 15:05:57
De la: alcatraz, la data 2009-01-14 15:02:39eu zic sa-l lasi dracului,isi bate joc de tine si relatia voastra, e dus rau tipul.inteleg anumite perversiuni dar sa te pisi pe iubita ta,este nesimtire curata.Doar nu esti tirfa lui?!?

daca ibesti p cineva trb sa fii tarfa lui

CORECT. Aici chiar ai dreptate
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:21
De la: Pika_Carulyta, la data 2009-01-14 15:17:54Sa nu jignim tigancile! Ele s-ar cruci rau de tot si ar trimite-o la preot pe tipa!

Ba hai sa le jignim,,,
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:22
De la: D3utza, la data 2009-01-14 16:23:08Acest topic a fost creat cred ca din lipsa de activitate. Parerea mea de incuiata este ca aceasta practica ar scarbi pe oricine, dar se pare ca nu este asa. Acum ceva timp mi s-a propus sa fac asta cu un tip cu care avem o relatie deschisa. Tipul parea foarte sanatos, dar dupa cerinta nu mi s-a mai parut asa. Bineinteles ca l-am trimis de unde a venit. Nu am nimic cu cei care o practica, desi, din nou poate sunt inapoiata, m-ar scarbi sa ma sarut cu un tip ce a practicat uro. Faceti asa in dormitorul vostru daca vi se pare normal, desi nu e. Si inchideti subiectul va rog. Am ras, desi nu e amuzant.

Foarte bine spus. Bravo. Si ai doar 17 ani din cate vad.
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 04:27
De la: anonimulll, la data 2009-09-11 03:33:09
De la: Teodutza84, la data 2009-01-13 23:37:31dandanaua...esti tare ignoranta sa stii...sincer....tu te ai uitat vreodata in oglinda?

Pipilico, lasa-ne pe noi..uitat-te la tine in puii mei :))) nici nu ma deranjasem sa ma uit la poza ta ! tu vezi ce trasaturi ai ? Imi aduci aminte de o vrajitoare din niste desene, oamenii ca tine ar trebui sa isi tina pliscul. Dupa ce ca arati ca un travestit mai esti si proasta :))
Asa ca lasa-ne pe noi, uratele in pace, si incearca sa iti faci niste modificari ale mandibulei, poate vii la tata sa iti frezeze corpul madibulei pt ca iti face barbia ca a unui barbat :))

Da alta replica nu mai stii,asta e deja plictisitoare?

Postat pe 11 Septembrie 2009 07:16
De la: anonimulll, la data 2009-09-10 13:10:37
De la: scorpio67, la data 2009-09-10 08:14:30

Da gandesti. Dar gandesti cu funduletul :)

E si mai bine daca gandesc si cu fundul sunt toata numai gandire.Si mai bine
decat toata numai urina....

Postat pe 11 Septembrie 2009 07:19
De la: anonimulll, la data 2009-09-11 04:21:43
De la: Teodutza84, la data 2009-01-14 15:05:57
De la: alcatraz, la data 2009-01-14 15:02:39eu zic sa-l lasi dracului,isi bate joc de tine si relatia voastra, e dus rau tipul.inteleg anumite perversiuni dar sa te pisi pe iubita ta,este nesimtire curata.Doar nu esti tirfa lui?!?

daca ibesti p cineva trb sa fii tarfa lui

CORECT. Aici chiar ai dreptate
asta psihologic vorbind nu?!!1
teo esti dusa rau cu capul...si anonimull.....cred ca este iubitul tau ca prea ia foc va potriviti.....la balamuc cu voi
cristiana_cris
Postat pe 11 Septembrie 2009 10:00
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:16:40

As mai stii si alte replici. Dar ar fi prea dure poate...
anonimulll
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:45
De la: anonimulll, la data 2009-09-11 13:45:33
De la: scorpio67, la data 2009-09-11 07:16:40

As mai stii si alte replici. Dar ar fi prea dure poate...

ia incearca..................... azi cred ca rezist
anybody
Postat pe 11 Septembrie 2009 13:51

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
De ce ma atrag mamicile? 10 De la: Erikvanderty 20 Februarie 2016 13:24
BUNA FETELOR 41 De la: greierash_is_back 2 Decembrie 2009 16:57
Va place sa faceti sex oral? ( sa o suge** sau sa dati lim**) 197 De la: 30 Aprilie 2016 11:29
Pastila de a doua zi ...eficienta si dupa sau nu 25 De la: coffeeta 23 Martie 2009 14:11
FARA RELAXARE=FARA ORGASM 16 De la: kudika514482 23 Octombrie 2012 23:15