Setari Cookie-uri

Barbatul balantza

Ma ajuta cineva?

Postat pe 15 Ianuarie 2009 10:13
sa te ajutam? dar de ce, vrei motive sa il parasesti?
am cunoscut un barbat in zodia balantei ... l-am cunoscut bine de tot ... Calitatile lui (inteligent, sarmant, muncitor, priceput), se cam ascund in spatele defectelor : manipulator, cu multe complexe de inferioritate pe care si le manifesta aiurea (prin acuze nefondate catre cei din jur si totul in numele acelui spirit justitiar de care spun toate horoscoapele), dual, razbunator, comod, ii place sa primesca si face eforturi doar pana se vede cu sacii in caruta, dupa care ia totul ca si cum ai fi obligata sa dai (dragoste, grija etc) fara sa mai investeasca nici un efort...daca ar fi toti ca el cred ca nu mi-ar mai trebui nici sa stau de vorba cu barbatii ... in 10 ani i-am descoperit numai astfel de "calitati"
Vreau sa cred ca sunt doar probleme sale personale, pe care nu si le poate gestiona, sincer. Nu stiu daca vei regasi aceste trasaturi si la persoana la care te gandesti, dar, multa bafta si rabdare.
xENx
Postat pe 1 Martie 2009 18:06
1.Despre barbatul Balanta:

Barbatul Balanta poseda un foarte dezvoltat simt estetic, al armoniei si al echilibrului. Este un tip elegant, care se îmbraca cu gust si miroase bine. Frumusetea conteaza foarte mult pentru el, atât cea a ideilor cât si cea a formelor. Barbatul Balanta este un rafinat, un amestec interesant de spirit si sensibilitate. O jumatate din el e senzuala si sentimentala, cealalta jumatate e condusa de ratiune.

Barbatul Balanta este un om de societate, amabil si curtenitor, cu un profund simt al dreptatii, al echitatii si al "fair play"-ului. Îi place sa traiasca înconjurat de obiecte frumoase, în confort, ba chiar are înclinatie catre lux. Dar, mai presus de toate, este un romantic. Se spune ca trubadurul îndragostit de Doamna sa nu va disparea atâta timp cât pe lume vor exista Balante. Romantismul d-lui Balanta este cel al sampaniei, al valsului si al clarului de luna. Iubeste femeile frumoase, foarte feminine, un pic misterioase, un pic inaccesibile...

Barbatul Balanta are talentul de a face curte cu o maiestrie neîntrecuta, construind adevarate mici capodopere ale genului. De regula este generos si, daca nu încerci sa abuzezi de aceasta generozitate (sa ne amintim ca pune mult pret pe "fair play"), el va fi mâna-larga, neregretând niciodata banii cheltuiti pentru luxul, frumusetea si distractiile sale sau ale iubitei.

Barbatul Balanta este un amant rafinat, un expert în arta preludiilor, rezistent si care acorda multa atentie partenerei. Fidelitatea nu este punctul lui forte, pentru ca, vulnerabil fiind în fata sexului frumos, se îndragosteste destul de usor si e incapabil sa spuna "nu". Problema este ca, armonia lui interioara având oroare de situatiile de criza, de rupturi si reprosuri, îi este greu sa initieze o despartire, preferând compromisul.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:44
2). Cum seduci barbatul Balanta:

Barbatul Balanta adora sa fie sedus. Fa asadar apel la simturile lui. Îmbraca-te elegant, pafumeaza-te cu un parfum frantuzesc "de casa" si machiaza-te savant - barbatul Balanta nu agreeaza aspectul "natural" si apreciaza femeile care depun eforturi considerabile pentru a arata cât mai bine (fa, însa, în asa fel încât sa nu asiste niciodata la aceste eforturi).

Adu în discutie ultimele stiri, comenteaza-le din mai multe puncte de vedere, încercând sa te situezi când de-o parte, când de cealalta, si simpatizeaza cu minoritatile si cu nedreptatitii.

Invita-l la o cina în doi, de la care sa nu lipseasca muzica buna, lumânarile parfumate, florile si sampania de calitate. Flateaza-l discret, spunându-i ca arata foarte bine si ca are o cravata în perfecta armonie cu restul vestimentatiei. Provoaca-l la dans - barbatul Balanta e un dansator neîntrecut, care prefera dansurile clasice: vals, tango, blues - si lasa-ti mâna din când în când sa alunece în zona lui lombara, poate chiar pe fesa, daca esti mai îndrazneata, dar fa-o discret si cu rafinament.

Daca vrei sa-l pastrezi lânga tine, nu uita nici o secunda dragostea d-lui Balanta pentru frumusete si armonie si dezgustul lui în fata vulgaritatii. Nu ridica tonul în discutii, nici macar în eventualitatea unei dispute, fereste-te de scenele intempestive si violente, cu reprosuri si usi trântite. Fii mereu foarte îngrijita - ca "scoasa din cutie" -, diplomata si plina de farmec.
_dulcik_
Postat pe 5 Martie 2009 18:44
Dulcico, cred ca se referea la experienta proprie ... ca asa din horoscoape ..... Ce spui? Ai cunoscut vreo balanta?
xENx
Postat pe 6 Martie 2009 16:10
eu stau cu o balanta de 5 ani...are parti bune si parti rele k orice alt barbat...eu una nu l-as schimba pt nimik in lume...
bruneagra25
Postat pe 9 Martie 2009 12:31
Si eu sunt cu un tip din balanta si Emilia are mare dreptate... l-am regasit in 90% din ce a zis. Are si parti bune de necontestat, insa se asteapta sa il servesti, sa fii acolo non stop pt el indiferent de tine... cam egoist totusi nu? Am incercat sa-l schimb insa nu am tactul necesar nu stiu, si el nici atat, de aceea acum chiar azi i-am cerut sa nu mai stam impreuna sub acelasi acoperis si sa vedem cum distanta mai poate schimba ceva.... oare?
Sper ca al tau sa fie exceptia de la regula si sa-ti fie bine! :)
livia870917
Postat pe 12 Martie 2009 12:52
eu sunt balanta , in mare parte ma regasesc in descriierile de mai sus.ce pot spune despre mine si sper foarte important pt.tine.sunt o persoana care iubeste frumosul linistea si nu in ultimul rand armonia .apreciez foarte mult o femeie frumoasa, iubesc patimas dar nu-mi place nepasarea si lipsa de initiativa. sunt implicat intr-o relatie de 13 ani si trag cu dinti ca ea sa mearga .daca vrei sa cuceresti o balanta trebuie sa-i dai libertate de a-ti fii prieten si-ti va darui tot fara rezerve .acorda-i increderea ta si el te va raspalati.

sper sa-ti fie de ajutor.
longy_73
Postat pe 12 Martie 2009 18:00
da am cunoscut o balantza si m-am inteles destul de bine
_dulcik_
Postat pe 12 Martie 2009 21:26
tatal meu este balanta si il pot descrie simplu:
- tine enorm la cei apropiati chiar daca, de multe ori, nu stie sa o arate decat sub forma materiala: cadouri etc
- nu recunoaste ca a gresit decat fortat la maximum
- nu isi cere aproape niciodata scuze chiar daca a comis-o grav
- este loial si nu ingradeste libertatea celorlalti
- ii este teama sa ia decizii - prefera sa faca ceilalti alegerea si are o placere nebuna sa-ti scoata ochii daca n-a iesit bine "N-ai zis tu sa facem asa?!"
- ii place sa negocieze cand iese la cumparaturi (piata, targ etc)
- ii plac excursiile la munte mai mult decat la mare!
- este gurmand (si consuma alcool dupa ce trece de 30 de ani - scrie si-n horoscop)
In concluzie balantele sunt persoane sensibile (ii deranjeaza f multe chestii aparent nesemnificative) si uneori cam neglijente dar au un suflet bun
InDark
Postat pe 12 Martie 2009 21:38
vai fetelor ce spui draga..vai de cele care nu il studiaza bine........
hANY
Postat pe 13 Martie 2009 09:59
bravoooooooooo exact
hANY
Postat pe 13 Martie 2009 09:59
eu cred ca ..daca nu iti gasesti jumatatea justa degeaba e berbec,balantaetcccccc asta in mod sigur
hANY
Postat pe 13 Martie 2009 10:03
luatva dupa ea asta e sigur ...cititi printre rinduru...da balantele sint bune la suflet
hANY
Postat pe 13 Martie 2009 10:05
cand eram mai tanara am cunoscut un tip balanta, eu sunt taur, cu care m-am inteles grozav; insa dupa 7 ani am cunoscut o balanta care sa dovedit a fi un excroc sentimental, lam iubit cu toata fiinta mea, ma culcam cu el in gand asa ma si trezeam, si el in tot timpul asta avea pe altcineva fara ca eu sa banuiesc ceva. A jucat un teatru perfect Sincer nu cred ca zodiacal ne potrivim din contra
dani_lo
Postat pe 14 Martie 2009 23:00
depinde de caracterul fiecarei persoane... in general pot sa spun despre balante ca sunt destul de intelegatoare, ascultatoare si mereu sunt alaturi de tine... desi asta nu cred ca tine de zodie ci de faptul cum a fost crescut si de educatia pe care o are
_dulcik_
Postat pe 15 Martie 2009 20:29
si eu sunt cu o balantza de 3 ani si ne mai si certam,dar ne intelegem bn in general!e cam adevarat ce se scrie pe aici...dar u kiar ai dreptate in multe privintze.Eu sunt rac si din punct de vedere zodiacal nu ne potrivim,dar vad k rezistam momentan!sper sa ne fie bn in continuare
Allyynaa
Postat pe 28 Mai 2009 17:56
e adevarat k sunt foarte sensibili kiar dak nu vor sa arate asta!
Allyynaa
Postat pe 28 Mai 2009 17:58
l_diana_c
Postat pe 28 Mai 2009 18:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
O tara plina de frustrate:-j 2 De la: Deeliaaaa 24 Septembrie 2011 01:53
Increderea 13 De la: Pudika416607 11 Septembrie 2011 00:56
Am si eu o poveste 1 De la: Ana_Cosmina_Br__ila_1 24 Iunie 2012 16:58
HELP 16 De la: ilovethisgame 18 Martie 2010 16:27
mai sunt fete care stiu ce vor? 4 De la: Stefan_tudorel_Danila_1 8 Noiembrie 2015 15:33