Mai multe
|
Nu pot sa va zic decat ... CAPUL SUS~!!! am destule exemple in jurul meu...cand...tot "raul" a fost spre BINE. de ce sa plangeti ca s-a terminat? si ce daca il iubeai "la maxim" si te-a inselat?! de ce l-ai pus pe el, inaintea ta? - asta e cea mai mare greseala trb sa te iubesti mai mult pe tine decat pe el. nu ajungi nicaieri daca l lasi sa faca ce vrea din tine. daca ati patit de mai multe ori ceva rau, si apoi...ceva bun, ins ca sunteti de acord cu mine! VA ASTEAPTA CEVA MAI BUN!...desprinde ti va de acel EL ...care nu va lasa sa va bucurati de ce va veni...si ...enjoy life@! n-are sens sa stagnati. sa fiti intr-o stare in care sa va intrebati in continuu, DE CE? CONTINUATI! IMPOSSIBLE IS NOTHING! |
||
|
morticia_adams Postat pe 17 Ianuarie 2009 11:41 |
||
|---|---|---|
|
Multumesc draga Ioana, ca te-ai gindit si la altele... Mult adevar in vorbele tale. trebuie sa ne iubim mai mult....e drept....si sa asteptam sa se intimple si acele lucruri bune. Cred ca tie ti-i s-au intimplat ! Fericito ! |
||
|
_iluzie_ Postat pe 19 Ianuarie 2009 12:39 |
||
sa stii k adevarat graieste gurutza ta....... .......trebuie sa fim mai optimiste daca vrem sa atragem binele asupra noastra...kiss girls
|
||
|
|
||
|
Postat pe 19 Ianuarie 2009 15:11 |
||
| si eu am trecut prin multe despartiri...si de fiecare data intram in depresie,ma invinovateam pe mine... credeam k am eu ceva...pot sa spun k sunt si acum cateva persoane de care ink imi pare rau k nu le mai am,dar poate asta a fost sa fie...am avut si o relatie de 3 ani si parka imi e dor de clipele alea knd eram copil,knd simteam de fiecare data firi si fluturasi in stomac..:( | ||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:04 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-01-17 11:41:00Nu pot sa va zic decat ... CAPUL SUS~!!! Bravo pentru initiativa !!! desi.....
|
||
|
iris_4_ever Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:08 |
||
|
Ai dreptate! Si eu am patit-o de 2 ori! Am crezut ca am invatat ceva de prima data, dar m-am inselat! Acum sunt in aceeasi situatie - trebuie sa-mi adun ultima farama de mandrie si sa realizez ca eu sunt cea mai importanta si sa ma despart de el! Cand se va intampla lucrul acesta inca nu stiu, nu am puterea sa ma rup! Sper sa reusesc pana la urma! |
||
|
madalinutzza Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:09 |
||
| Si toate astea pt ca nu esti inca pregatita draga madalinutzza. Posibil ca te gandesti ca va suferi sau ca nu stii ce reactie va avea sau ce vor spune cei din jurul tau. Crede-ma ca in momentul in care vei fii pregatita nu iti va mai pasa de nimeni si nimic si vei avea o senzatie uimitoare. NU ai decat 2 variante:1: Inca il mai iubesti si nu vrei sa accepti iar daca crezi ca ar mai exista o scapare lupta ca totul sa mearga ideal, ori 2: Daca chiar nu mai are nici un rost sfatul meu e sa o termini cat mai curand pt ca nu faci altceva decat sa iti pierzi timpul, iar viata e scurta. Si nu numai al tau, insa il pierzi si pe al lui. Lasa-l ! E barbat. O sa planga o luna doua si ii trece. Gandeste-te la tine. Fericirea ta e mai inainte de toate. Succes!! | ||
|
elli_dy Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:20 |
||
|
Sunt hotarata sa ma despart, insa nu am posibilitatea financiara momentan de a pleca de acolo! Sper ca in cel mai scurt timp posibil sa rezolv si gata! El inca nu crede ca sunt capabila sa plec, dar o sa aiba o surpriza! Mersi mult pt. sfat!
|
||
|
madalinutzza Postat pe 19 Ianuarie 2009 16:33 |
||
|
citeam intr-o carte: "MULTUMESC PT CA MI AI FRANT INIMA SI ASTFEL M AI AJUTAT SA STIU CE IMI DORESC CU ADEVARAT. MULTUMESC PT EXPERIENTA DUREROASA DE A DA NASTERE UNOR DORINTE ATAT DE PUTERNICE INCAT, M-AM PUTUT INTOARCE IN DIRECTIA OPUSA. SPER CA INTERACTIUNEA TA CU MINE SA-TI FI ADUS ACELASI MINUNAT BENEFICIU." desi ce, irisi? ... zi "pe fatza"
|
||
|
morticia_adams Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:34 |
||
|
am o stare ciudata de cateva zile. ma simt BINE fara vreo stare de depresie, fara nervi d-aiurea.. calma! .. si-mi place.. stiu ca...in viata asta mi se intampla lucrurile pe care le caut.. dar, cum imi place sa vad esenta si nu aparenta..imi pun uneori si intrebari. oricum, ideea de baza in acest topic este: suntem PUTERNICE ...si putem trece peste mult mai multe lucruri decat ne-am putea imagina. chiar si un lucru minor ca un barbat care ori si-a batut joc ori n-a stiut sa aprecieze adevarata valoare. asa ca.. tot raul spre bine. am castigat o experienta ... ne-am cunoscut mai bine pe noi.. si stim ca putem continua..si cu siguranta meritam pe cineva mai bun!!! |
||
|
morticia_adams Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:43 |
||
|
Asta e un fel de 'curaj gaina, ca te tai !' sau ce? |
||
|
Postat pe 20 Ianuarie 2009 21:52 |
||
|
auzi?! vezi ca ne suparam |
||
|
morticia_adams Postat pe 20 Ianuarie 2009 22:05 |
||
|
Da si tu o forma continutului din primul post, sa poata intelege si d'astia inceti la minte ca mine. Ce sarisi de fund in sus asa imediat !? |
||
|
Postat pe 21 Ianuarie 2009 07:49 |
||
|
pai eu vad ca toti au inteles in afara de tine.. nu am sarit "cu fundu-n sus" ..inca mai stau jos. |
||
|
morticia_adams Postat pe 22 Ianuarie 2009 00:32 |
||
|
Cum se zice : "Tot patitu-i priceput" "Cine se frige cu ciorba, sufla si-n iaurt"... Dar.. unii nu se invata minte niciodata. OOFFFFFFFFF....!!!!! cu mii de F. Cine stie cum e bine pt fiecare dintre noi? Ce unitate de masura se foloseste pt bunul- simt? |
||
|
veta_13 Postat pe 25 Ianuarie 2009 23:34 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-01-22 00:32:10pai eu vad ca toti au inteles in afara de tine.. Scuze, am asa momente...cand nu inteleg. Ma asteptam sa-mi explici, dar tu sari la beregata... Mi-ar fi placut sa sari !
|
||
|
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:24 |
||
|
daca te exprimai frumos, nu numai iti explicam-ba chiar iti si desenam! dar asa...ti-am raspuns dupa cum a fost intrebarea ta. nu sar la beregata nimanui, oricat ar vrea...sunt deosebit de calma , mai ales cu necunoscutii ;) |
||
|
morticia_adams Postat pe 28 Ianuarie 2009 18:11 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-01-28 18:11:37nu sar la beregata nimanui,[quote] |
||
|
Postat pe 30 Ianuarie 2009 09:06 |
||
de obicei nu sar...sari tu si pt mine |
||
|
morticia_adams Postat pe 4 Februarie 2009 20:35 |
||
|
Ai avut intentii bune cand ai deschis acest topic, este corect ceea ce ai spus, insa, sa fim seriosi, multi stau bine la teorie, dar la practica...PAS ! Eu de ex cred ca sunt cam insensibila, trec destul de repede peste astfel de dezamagiri, consider ca viata este prea scurta pt a mi-o irosi astfel
|
||
|
Postat pe 4 Februarie 2009 20:45 |
||
|
desigur. nu ai fi singura pers care e asa. depinde de felul tau de a fi, cum ai fost crescut, cata incredere ai in tine, cat de dependent esti de altii...uneori e vb si de cat de inferior/superior te vezi fata de altii(vb in general) ideea e ca traim sa invatam, nu? teoria devine practica daca tu ii permiti sa devina! ....si uneori niste cuvinte repetate in gand... ca poti sa faci ceva , ca vrei sa faci ceva....devin realitate. depinde doar de persoana noastra:daca vrem sa le facem sa devina sau nu. mai greu, mai usor...dar cu munca, se poate! |
||
|
morticia_adams Postat pe 5 Februarie 2009 16:58 |
||
|
parerea mea atata timp cat esti sensibil/a din fire, nu prea ai cum sa treci repede peste si nici nu te poti invata minte pentru data viitoare oricat te-ai gandi si iti propui sa faci alfel, nu ai cum asa este sufletul tau, si nu poti reactiona altfel |
||
|
_fantoma_ Postat pe 5 Februarie 2009 17:18 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-01-17 11:41:00Nu pot sa va zic decat ... CAPUL SUS~!!! acu am dat peste topic... buna la toate "parasitele" dar despre cele care parasesc...ce spuneti??? pe cand un topic???? citesc tot si mai vb.... |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 17:48 |
||
De la: Roco, la data 2009-01-20 21:52:19Asta e un fel de 'curaj gaina, ca te tai !' sau ce? daaaaa.... asa estete supara cu ceva ???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 5 Februarie 2009 17:49 |
||
| Niet. | ||
|
Postat pe 5 Februarie 2009 23:07 |
||
De la: vas25, la data 2009-02-05 17:18:25 cand vrei sa faci ceva...cu adevarat!! ...de ce ai nevoie? (tu personal) |
||
|
morticia_adams Postat pe 6 Februarie 2009 13:15 |
||
De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-05 17:48:16De la: joana_rise, la data 2009-01-17 11:41:00Nu pot sa va zic decat ... CAPUL SUS~!!! pai alea n au nevoie de incurajari :P se descurca singure:P |
||
|
morticia_adams Postat pe 6 Februarie 2009 13:15 |
||
De la: joana_rise, la data 2009-02-06 13:15:58De la: dandanaua_reloaded, la data 2009-02-05 17:48:16De la: joana_rise, la data 2009-01-17 11:41:00Nu pot sa va zic decat ... CAPUL SUS~!!! corect dar te-ai intrebat vreodata cat costa sa dai papucii unui om pe care il iubesti???? |
||
|
dandanaua_reloaded Postat pe 6 Februarie 2009 13:27 |
||
Costa de te ustura...dar mai bine fara, decat in pat cu dusmanul.
|
||
|
mrskattousa Postat pe 6 Februarie 2009 13:32 |
||
pai n ai precizat din 1 oricum...........a facut el ceva urat de ii dai papucii, nu? cred ca fiecare om are o limita si odata atinsa acea limita , gasesti taria sa faci ceea ce trebuie si sa mergi mai departe. tu ce spui...? |
||
|
morticia_adams Postat pe 6 Februarie 2009 13:56 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nu stiu ce sa mai cred..oare chiar ma iubea? | 42 | De la: kudika012211 20 Martie 2011 11:42 |
| Secretii vaginale | 25 | De la: kudika_9935 12 Iulie 2012 16:47 |
| ce sa fac?? | 13 | De la: kudik05 2 August 2009 10:00 |
|
|
||
| HELP PLS :( | 16 | De la: Shhh 3 Februarie 2010 10:11 |
| Iubirea bate-o vina - part 2 | 83 | De la: kudika_16194 6 Octombrie 2012 15:39 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.