Setari Cookie-uri

super slim : extaz sau agonie

am luat superslim acum 1,5 ani, intr-o luna si jumatate am dat aproape 8 kg, ajunsesem la 76. am intrerupt 'tratamentul' din cauza durerilor de cap si a nervozitatii, ma certam si singura de nervi. in 3 saptamani am pus tot la loc si intr-un final am ajuns la 87 de kg. sa va spun de ce am pus la loc? pentru ca luand aceste pastile 'minune' am mancat mai putin, iar organismul meu a suferit mult si cand le-am intrerupt si am inceput din nou sa mananc, el a zis ca mai bine pastreaza tot ce-i dau ca cine stie daca nu il voi supune iar la un alt 'tratament'. va inteleg ca din cauza disperarii ati ajuns sa faceti asta, asa am facut si eu ca doar nu-s mai cu motz, dar nu asta e solutia. cand auzeam de alimentatie sanatoasa mi se zbarlea parul in cap, dar nu-i chiar asa rau. am inceput un regim si in cateva luni am dat 20 de kg, acum am 64, mananc de 5 ori pe zi si organismul meu e fericit ca primeste papica in mod regulat, iar eu sunt fericita ca pap. daca imi spunea cineva ca eu o sa ajung la greutatea asta as fi spus ca e imposibil, a si n-am facut sport deloc, insa am baut multa apa, peste 2 l pe zi. poate o sa spuneti ca o sa pun la loc, ei bine nu, nu am sa pun la loc, nimeni n-ar trebui sa puna la loc, daca dupa regim nu trece brusc la alimentatia normala, cu alte cuvinte niciun regim nu e rau, numai ca e destul de greu sa primim informatii gratuite care sa ne si ajute.

va doresc sa alegeti viata si sanatatea
kudika362975
Postat pe 4 Februarie 2011 01:02
Azi implinesc o luna de cand le iau.Am slabit cam 6kg fara vre-un efort aparte.Asta ar fi partea buna a lucrurilor.Partea ami putin buna este ca in ultima vreme am avut probleme din ce in ce ami mari cu starile de nervozitate si mai ales,in ultimele zile ,cu palpitatiile inimii.Asa ca am decis sa fac o pauza in tratament de cateva zile.Le voi reincepe,dar daca starea de rau se instaleaza din nou,voi renunta definitiv la ele.Asa cum au mai spus si altzii, ma tem ca e adevarat, fac ami mult rau decat bine...
sethm1980
Postat pe 10 Februarie 2011 19:38
sa stii ca si eu ca si tine eram foarte multumita de rezultate, mi se parea un fel de rautate cand ceilalti spuneau sa ma opresc in a le mai lua, dar stii care este riscul cel mai mare daca vei continua sa le iei? nu spun ca asta se va intampla, Doamne fereste sa se intample, dar e posibil sa nu te mai trezesti intr-o dimineata, poti face o comotie cerebrala. ai observat si tu ca esti nervos si ai dureri de cap, ai mare grija de tine si lasa pastilele astea, daca era totul asa de roz cu ele nu mai tinea nimeni regim de slabire.
kudika362975
Postat pe 11 Februarie 2011 22:21
Dupa cele 4 zile de pauza am continuat tratamentul.Am continuat sa slabesc, insa, datorita faptului ca palpitatiile au icneput saapara din ce in ce ami intense si mai des, incepand de astazi am rtecut la administrarea o zi cu o zi. Adica ieri am luat, asstazi nu, maine iau iarasi.Am astazi 98,9kg...dar daca vor continua problemele...am sa renunt de tot.Oricum,sunt convins ca fac si foarte mult rau aceste "medicamente", dar imi e greu sa renunt tocmai pentru ca efectul se cunoaste.Am sa va tin la curent cu evolutia.Daca nu voi mai posta absolut deloc, cautati pe google, e posibil eu sa fi murit din proprie prostie si incapatanare...:D Important e ca ai mei stiu ca urmez acest tratament,prietenii la fel, le-am povestit tuturor de simptome, asa ca, daca patesc ceva, va fi un caz rasunator. Ce mi se apre totusi ciudat , ciudat rau de tot este faptul ca un "leac" de acest fel se vinde inca legal in Romania, fara sa fi fost analizat cu atentie de organele care ar trebui sa vegheze la sanatatea noastra. Bine,din acelasi motiv si este permisa la noi utilizarea in alimente a E-urilor nocive,a glutamatilor si alte asemenea prostii si inlocuitori de arome si gust...
sethm1980
Postat pe 19 Februarie 2011 18:25
La balamuc ti-e locul....
kudika226898
Postat pe 20 Februarie 2011 17:27
Buna! Mi`am cumparat iei pastilel super slim cu 40 de lei cutia,acelea cu alb si verde
Credeti ca sunt cele bune?
Andreutza04
Postat pe 23 Februarie 2011 17:04
Daca e cutia verde si are pe ea niste fructe rosii, inseamna ca sunt cele bune, sau...cel putin ele care au ceva efect, eu unul pe astea le iau.Daca sunt si altele...eu nu am aflat...
sethm1980
Postat pe 26 Februarie 2011 00:11
Dragul meu aceasi problema o am si eu de o saptmna incoace asa ca sunt hotarata sa renunt la ele.Lucrez intr-o institutie publica si astazi m-am trezit cu palpitaii foarte accentuate caldura puternica in ceaf nu stiam sa mai calculez sau sa scriu.Tocmai am intrat pe ministerul sanatatii.ro si ce am putut citi acolo despre acest produs ma ingrozit pt ca ma regasesc cam in toate comentariile lasate de alte persoane care lau incercat.Plus deasta ma simt de parca as fi drogata de doua zile nu mananc mai nimic ma dor muschii ca si cand as avea febra musculara nu dorm bine noaptea si nu-mi popt controla corpul ma misc foarte greu si sunt ametita.Daca vreimai multe informatii intra pe ministerul sanatatii.ro crede-ma merita.
bia_sarbu
Postat pe 9 Martie 2011 20:53
Mas bucura fffffoarte tare daca ai posta acest comentariu pe orice pagina de net ai putea eu dejea am inceput o lupta pe net cu toti cei care au avut de aface cu aceste pastile sunt groaznice si ceea ce contin sunt substante ilegale mai multe afli pe ministerul sanatatii.ro eu tocmai am citit despre continutul lor exista persoane care au devenit atat de depresive din cauza lor incat au fost la un pas de suicid....deci ce zici mie imi da de gandit.
bia_sarbu
Postat pe 9 Martie 2011 20:59
Se apre ca printre cutiile astea de SS sunt si unele false ca sa spun asa, sau care nu contin sibutramina respectiva.Am tot luat o saptamana si ceva dintr-o cutie noua, luata in aceeasi comanda cu celelalte 3 si...nu aveau efect.Nu ami slabeam,disparuse setea si gura incleiata...era ca si cum nu le-as fi laut.De ieri am inceput o alta cutie,am renuntat la aia si minune,au aparut airasi efectele secundare.Una peste alta...inca n-am murit, dar repet...eu im iasum riscul asta poate din inconstienta,dar un lcuru e clar, ca poti sa si mori din cauza lor!
sethm1980
Postat pe 10 Martie 2011 11:55
de unde se pot cumpara? thx
kudika378005
Postat pe 21 Martie 2011 01:02
Eu unul am renuntat la tratament, de o luna de zile am doar efectele secundare,dar de slabit,nu mai slabesc deloc,m-am stabilizat la 98 de kg si asa am ramas :(
sethm1980
Postat pe 29 Martie 2011 21:06
Buna!
Deci pana la urma care "varianta"? Cele "cu tipa" sau cele "fara tipa"?
Care din ele sunt pana la urma cele "originale"?
kudika381261
Postat pe 4 Aprilie 2011 10:05
unde se gasesc pastilele astea super slim cu verde deschis si verde inchis????am inteles ca astea sunt cele originale si bune..eu mi am fct comanda pe net si mi au venit acasa si sunt cu alb si verde inchis...daca stie cineva sa mi spuna si mie va rog mult..las o adresa de mail..madalina1984@yahoo.com
Madalina1984
Postat pe 4 Aprilie 2011 18:59
NOU!! Tratament brazilian OrganiQ cu keratina - 100% natural !! Cea mai inovativa,revolutionara si sanatoasa aparitie in materie de ingrijirea parului, acum disponibila si la tine acasa !!

Rezultate uimitoare pana la 4 Luni !!Ai un par greu de imblanzit? Petreci ore intregi chinuindu-te sa iti aranjezi parul dar ajungi sa-l distrugi de fapt cu diferite aparate pentru indreptarea parului?

Solutia este Brazilian BlowOut Keratine Treatment, care iti va lasa parul MAI DREPT, EXTREM DE MATASOS, FOARTE STRALUCITOR si MAI SANATOS CA NICIODATA, invelindu-l intr-un strat de keratina !!!

Parul tau va arata ingrijit, si se va aseza frumos si natural imediat dupa ce il speli, fara sa-i faci nimic! Acest tratament este 100% organic, fara chimicale, complet sigur si cu rezultate uimitoare !! Renuntati la indreptari chimice ale parului, la placa, la timp pierdut cu indreptarea parului cu peria sau la banii cheltuiti la salon.Vei uita de parul degradat, rupt, tern si greu de aranjat.

Pret complet tratament la domiciliu exectutat de catre un specialist in materie: 650RON ( Produse speciale pentru ingrijire dupa tratament, pentru rezultate indelungate - sampon si balsam - incluse in pret).

Contact : brazilian.keratine@yahoo.com
ymirsy
Postat pe 4 Aprilie 2011 21:20
vreau sa le cumpar si eu...mi-am cumparat unele dar nu au avut efect,cred ca erau niste fake-uri.te rog frumos da-mi add luca_bella28@yahoo.com si zi-mi de unde le pot cumpara te rog din suflet.ms frumos de tot!
nikole28
Postat pe 4 Iunie 2011 03:40
Bunã,
Pot sã-mi spun ºi eu pãrerea? Azi am luat a 25-a pastilã. Când am luat-o pe prima aveam 110 kg, dupã ce am luat-o pe a 25-a aveam 100 kg. Dorm fãrã probleme, pot spune cã mi se usucã gura, dar beau f.multe lichide, mãnânc f. multe fructe, pâinea am scos-o din alimentaþie. Nu înþeleg ce palpitaþii au unii. Înainte de a le lua aveam tensiunea 13 cu 10. Niciodatã nu am avut tensiunea micã sub 10. De când fac acest tratament am tensiunea 11,7 cu 7,6. Probabil cã aceste tablete acþioneazã diferit la fiecare persoanã. Lucrez la birou, lipsa de miºcare, dereglãrile hormonale, stressul etc...au ajutat la creºterea mea în greutate. Cu nimic nu am reuºit sã slãbesc aºa cum am slãbit cu aceste tablete. Pãrerile sunt împãrþite, dar pãrerea mea e cã trebuie sã consumi f multe lichide ºi sã mãnânci f. multe fructe. Eu am comandat tablete pt 3 luni. Pe parcursul acestei cure o sã mai intru pe forum sã mai shimbãm pãreri. Anumite pãreri ale altor persoane care au mai luat aceste tablete m-au cam pus pe gânduri, dar eu sper sã nu fie chiar aºa cum spun unii. Fiecare organism reacþioneazã altfel ºi pânã acum eu nu am avut nici unul din simptomele amintite de alþii. Ce sã spun? În urma efectelor care le-a avut asupra organismului meu pot spune: DOAR CU SLIM URGENT SLÃBIM !!!!!
CarmazanMihaela
Postat pe 28 Octombrie 2011 15:19
kudika226898
Postat pe 28 Octombrie 2011 23:05
buna fetelor ma numesc ramona si vreau sa va spun si eu povestea mea cu super slim la varsta de 20 de ani am avut niste probleme menstruale si doctorul mi a recomandat anticonceptionale am avut un soc am luat intr o luna 10 kg eram atat de disperata incat prietena mea mi a recomandat aceste pastile care m au ajutat sa slabesc acum ma simnt bine nu am avut probleme cu ele la inceput m am simntit putin rau dar am slabit daca stam sa ne gandim bine si o dieta normala este periculosa eu am cunostinte care s au inbolnavit de ulcer de la diete nu vad nimic rau in aceste pastile eu le folosesc de 2 ani cu pauze si imi mentin greutatea
kudika467821
Postat pe 7 Noiembrie 2011 18:44
Am incercat super slim prima oara acum un an, dupa o luna jumate aveam 45 de kg [la 1.70] aratam ca o scandura si ma simteam oribil, nu puteam sa beau nici apa, cu toate ca imi era f sete.... mi se facea greata...nu mancam cu zilele si nu aveam energia necesara sa ma duc la liceu.plus ca mi.au generat un dezechilibru emotional, rezistenta scazuta la stres si nu numai, iritabilitate excesiva etc.

este adevarat ca am slabit [aveam 62 de kg], dar am ajuns si in spital unde am fost internata o saptamana :) ...eu am mai facut prostia de a lua mai mult de o capsula pe zi...plus ca in weekend mai mergeam la o bere...

va rog nu luati, nu riscati....e o mare prostie sa iti faci rau in halul asta doar pt niste kilograme in plus...cine nu a suferit de pe urma lor inca, o sa aiba de suferit pe termen lung...nu mai recomandati porcariile astea!practic sunt droguri, nu contin plantele minune care sunt afisate pe site, contin tot felul de mizerii chimicale care iti scad imunitatea.

sper sa va vina mintea la cap!eu macar aveam 17 cand le.am luat...dar voi?femei in toata firea la 30 de ani sa va jucati cu pastilutele...
punkish_kid
Postat pe 20 Noiembrie 2011 00:18
ca sa fie si mai clar mesajul....NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE VOI CARE LUATI PRAFURI CA SA SLABITI SI DROGATII CARE CUMPARA PRAFURI CA SA DANSEZE!!!!

ar trebui facuta o campanie anti pastile minune de slabit la fel cum s.a facut si anti spice-shopuri...

CUM AI REUSIT SA MANANCI IN HALUL ALA INCAT SA AJUNGI CAT ANIMALUL, INCEARCA SA INCHIZI GURA...FUNCTIONEAZA....TE PLICTISESTI?...IA O CARTE, NU O CIOCOLATA....ESTI NERVOASA/STRESATA....BEA APA, ASCULTA MUZICA, UITA.TE LA UN FILM, NU MAI BAGA IN TINE ATATA MANCARE

TOTUL E DIN MINTEA VOASTRA, DACA VREI POTI....NU CONTEAZA CA AI 100 DE KG SI BUNICA MEA AVEA SI ACUM ARE 70 FIINDCA S.A CONTROLAT NU A MAI MANCAT PRECUM O PSIHOPATA...

GATA VACUTZELOR LA SPORT SI ECHILIBRU CU VOI....mi s.a facut scarba sa citesc posturile atator femei care au trait degeaba atatia ani....succes, sper sa va vina mintea la cap....macar acum!
punkish_kid
Postat pe 20 Noiembrie 2011 00:30
De la: punkish_kid, la data 2011-11-20 00:30:38ca sa fie si mai clar mesajul....NU ESTE NICI O DIFERENTA INTRE VOI CARE LUATI PRAFURI CA SA SLABITI SI DROGATII CARE CUMPARA PRAFURI CA SA DANSEZE!!!!

ar trebui facuta o campanie anti pastile minune de slabit la fel cum s.a facut si anti spice-shopuri...

CUM AI REUSIT SA MANANCI IN HALUL ALA INCAT SA AJUNGI CAT ANIMALUL, INCEARCA SA INCHIZI GURA...FUNCTIONEAZA....TE PLICTISESTI?...IA O CARTE, NU O CIOCOLATA....ESTI NERVOASA/STRESATA....BEA APA, ASCULTA MUZICA, UITA.TE LA UN FILM, NU MAI BAGA IN TINE ATATA MANCARE

TOTUL E DIN MINTEA VOASTRA, DACA VREI POTI....NU CONTEAZA CA AI 100 DE KG SI BUNICA MEA AVEA SI ACUM ARE 70 FIINDCA S.A CONTROLAT NU A MAI MANCAT PRECUM O PSIHOPATA...

GATA VACUTZELOR LA SPORT SI ECHILIBRU CU VOI....mi s.a facut scarba sa citesc posturile atator femei care au trait degeaba atatia ani....succes, sper sa va vina mintea la cap....macar acum!


kudika226898
Postat pe 20 Noiembrie 2011 17:43
Buna... iau si eu pastilele si am respectat toate instructunile.. dar ma constipa rau.. beau foarte multa apa .. si am si senzatiia de uscaciune a gurii.. dar totusi nu slabesc delok.. de ce ma constipa? are cineva o idee? .. :(
kudika477309
Postat pe 26 Noiembrie 2011 12:59
Vaz ca toate luati pastile si, ba sunteti constipate, ba nu slabiti... da io intreb: face vreuna sport dintre voi?
faith742011
Postat pe 26 Noiembrie 2011 13:21
Eu fac sport de 3-4 ani, 2-3 pe sapt. Iau pastilele deoarce nu am reusit sa slabesc doar sa ma mentin. Si as vrea sa dau jos vreo 6 kg, dar se pare k la mn nu au efect.. si nu inteleg dc :((
kudika477309
Postat pe 26 Noiembrie 2011 14:02
De la: kudika477309, la data 2011-11-26 14:02:10Eu fac sport de 3-4 ani, 2-3 pe sapt. Iau pastilele deoarce nu am reusit sa slabesc doar sa ma mentin. Si as vrea sa dau jos vreo 6 kg, dar se pare k la mn nu au efect.. si nu inteleg dc :((


In primul rand sport trebuie facut in fiecare zi, 2l de apa trebuie bauti in fiecare zi, si ceea ce conteaza cel mai mult psihic trebuie sa stai bine, invata sa gandesti pozitiv despre tine, invata sa crezi ca ceea ce faci este bine pt.tine, invata sa te iubesti pe tine cu toate aceste aspecte vazute negativ despre persoana ta si s-ar putea sa schimbi aceste kg in plus in ceva benefic.
faith742011
Postat pe 27 Noiembrie 2011 16:07
Multumesc pt sfat. Voi termina orikm pastilele din moment ce le`am cumparat. Am slabt vreo 2 kg deci cine stie. Oricum sunt de acord cu tine, si sper sa pot sa iti urmez sfatul
kudika477309
Postat pe 27 Noiembrie 2011 21:48
De la: kudika477309, la data 2011-11-27 21:48:39Multumesc pt sfat. Voi termina orikm pastilele din moment ce le`am cumparat. Am slabt vreo 2 kg deci cine stie. Oricum sunt de acord cu tine, si sper sa pot sa iti urmez sfatul


Sa stii ca eu fara pastile ci numai cu ce ti-am spus am dat jos 7 kg intr-o luna, sport, apa, gandire pozitiva, succes
faith742011
Postat pe 27 Noiembrie 2011 21:51
Te rog sa imi spui si mie de unde cumperi aceste pastile. Eu le-am primit de la o prietena care tot asa le are de la cineva. M-am uitat la ele 2 saptamani inainte sa imi iau curajul sa le folosesc. Am inceput cu jumatate si doar asa iau, si deja am slabit f mult si tot asa ma simt f bine. Am f multa energie, sunt f vesela si mai optimista, ma pot concentra f bine la job. MI-a fost frica la inceput pentru ca eu de la o cana de cafea ma simt f rau, am palpitatii, dar sunt f ok si deja le iau de 5 zile. Ca sa nu mint, ieri am avut ceva palpitatii pentru ca am baut cu ele si 2 cani de ceai verde, si cred ca am exagerat putin, dar mi-a recomandat o prietena asistenta sa iau cateva lingurite de miere si mi-am revenit. Ma pot concentra mult mai bine la dieta mea, imi impun sa mananc pentru ca imi sunt inhibate poftele (in sensul ca nu imi vine sa cred ca ma uit la o ciocolata fara sa salivez ca alta data, sau se face ora 3 la birou si nu cobor jos dupa ceva dulce) :)
Mie mi se pare ca acum sunt un om normal. In ultima vreme eram mereu agitata si nervoasa, mancam f mult si imi era tot timpul somn, nu aveam energie deloc. Veneam de la birou si picam jos. Acum sunt ca un titirez, imi ajung 5 -6 ore de somn pe noapte.
Azi nu am luat pentru ca m-am urcat pe cantar si am slabit 5.5 kg in 6 zile, si m-am speriat putin. E ok sa iei si o data la doua zile cred.
Cele pe care le iau eu, contin ceva praf maro, asemanator condimentelor tocate. Au gust de seminte de marar si ceai verde, e suportabil.... (eu imi pun jumatate de continut pe fundul unei cani cu 2 linguri de apa si asa beau)
Vreau sa imi comand si nu am incredere pentru ca citesc pe tot felul de forumuri ca sunt si contrafacute si efectele sunt diferite. Ma gandesc ca daca amandoua ne simtim bine poate poti sa imi recomanzi furnizorul tau! :)
Multumesc
kudika478565
Postat pe 29 Noiembrie 2011 12:03
Eu le`am comandat de pe urm. site:
http://e-superslim.ro/?gclid=CNG6_cCu3qwCFQeDDgodzXi4gQ
Si sincer si eu m`am speriat putin inainte de a le lua, dupa ce am citit unele comentarii. Dar am spus ca incerc si in caz k ma simt rau, ma opresc. Dar totul este ok, am slabit vreo 3 kg intr-o sapt si 1 zi. Nu e asa de mult poate in comparatie cu altii, dar e super k ma simt si bine si nici nu am nevoie de foarte mult sa slabesc. Le voi mai lua inca o sapt. si dupa raresc putin: o data la 2 zile, 3 zile si dupa termin cu ele.
kudika477309
Postat pe 30 Noiembrie 2011 14:50

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ma insel sau nu? 1 De la: heleaa 31 Octombrie 2008 12:00
buna 1 De la: kudika227372 17 Iulie 2010 15:45
o sugestie 3 De la: kudika052198 8 Noiembrie 2009 11:23
Agent imobiliar?! 3 De la: kudika330764 22 Noiembrie 2010 07:20
ce sa fac?ajutati-ma cu un sfat! 24 De la: DANYELLA198305 26 Iulie 2011 10:12