Setari Cookie-uri

super slim : extaz sau agonie

suint pline blogurile de ,fete, ca nu imi permit sa va numesc altfel care zic: am 4 zile de super slim si ma simt extraordinar am si slabit vreo 14 zile sunt nemaipomenite! stati fetelor sa vedeti cum va fi dupa 2 zile de pauza! atunci incepe adevarata agonie atunci incep depresile si starile de anxietate! deci super slim contine sibutamina un derivat al amfetaminei care actioneaza la snc! nu va mai nenorociti singure fetelor! organismul va cere in continuare substanta cu care l-ati obijnuit mai ales ca amfetamina poate provoca dependenta dupa 3 utilizari! sper sa treceti toate peste crizele de sevraj care le veti avea! eu trebuie sa fac tratament 6 luni cu antidepresive! dar nu conteaza am 3 km mai putin
nico_t
Postat pe 17 Martie 2010 20:13


Sorin Oprea este unul dintre cei anchetaþi de DIICOT în scandalul sibutramina. κi recunoaºte vina: "Da, am adus în þarã, ilegal, 5.000 de cutii din «Capsula de slãbit»".
Dupã 23 de zile petrecute în beciurile Procuraturii, bucureºteanul a ieºit cu un singur gând: sã nu fie singurul care plãteºte pentru întreaga mafie. Investigaþia pornitã de reporterii ProSport în cazul lui Adi Mutu, descoperit dopat dupã ce a consumat medicamente pentru slãbit din România, l-a determinat pe Oprea sã vorbeascã. "Recunosc ce am fãcut, regret cã am greºit, dar nu sunt singurul ºi nici marele vinovat! Am venit sã spun adevãrul!", deschide Oprea uºa cãtre Lumea Interzisã.


Timp de mai bine de o orã, redactorii ProSport asistã apoi, înmãrmuriþi, la o spovedanie cutremurãtoare. Despre producãtori necinstiþi, despre importatori fãrã scrupule, despre comercianþi cinici, despre autoritãþi complice sau nepãsãtoare, despre milioane de români naivi, care plãtesc bani grei pentru a se otrãvi cu "ceaiuri" sau "produse naturiste".

Domnule Oprea, de ce vreþi sã vorbiþi?
Am fost scos þap ispãºitor. Am fãcut puºcãrie fãrã sã fiu marele vinovat. Nu vreau sã fiu singurul care plãteºte. Vreau sã se afle adevãrul! Când 90 la sutã din piaþã face ceea ce am fãcut eu, de ce sã plãtesc doar eu?
Când aþi importat Capsula de Slãbit din China, ºtiaþi cã nu aveþi acest drept?
Da, ºtiam cã este marcã înregistratã. Recunosc cã am greºit, am spus asta. ªi regret ce am fãcut. M-am gândit însã la profit, iar pentru asta am plãtit, stând 23 de zile în arest.
"Toþi importatorii ºtiu!"
ªtiaþi cã aºa-zisul medicament sutã la sutã natural conþine, de fapt, sibutraminã?
Da. Toþi importatorii ºtiu! De fapt, nimeni nu comercializeazã produsul adevãrat, cel care este compus doar din plante. Aici vorbesc de toate produsele tip "SuperSlim", care, de fapt, au compoziþie identicã aceleia pe care o are ºi "Capsula de slãbit".
De ce nu se pãstreazã reþeta originalã, cea fãcutã din plante, fãrã sibutraminã?
Din mai multe motive. Dacã pastilele ar fi fãcute numai din plante, nu ar avea efect! Existã ºi produse autohtone, naturale sutã la sutã, dar nu se vând. Sau se vând cinci cutii pe lunã, pentru cã nu slãbeºti deloc, sau slãbeºti un kilogram. Lumea ia ceaiurile ºi produsele chinezeºti, pentru cã numai cu alea simþi efectiv cã slãbeºti. În plus, sibutramina, care e un derivat de amfetaminã, creeazã dependenþã. Acesta este scopul final, ca produsul sã aibã efect ºi sã fie cerut pe piaþã. Oficial, nu poate fi trecutã pe reþetã pentru cã intrã în categoria amfetaminelor. Aþi vãzut vreo reclamã la televizor fãcutã Capsulei de Slãbit?Nu! Produsul s-a promovat prin el însuºi! Asta înseamnã cã a avut efectul scontat încã de când a apãrut pe piaþã, acum doi ani.
Andrei Petriºor, unicul importator în România al "Capsulei de slãbit" ºi cel care a fãcut plângerea la DIICOT, susþine cã produsele lui nu au legãturã cu sibutramina, ci doar cele aduse de dumneavostrã.
Petriºor minte cu nonºalanþã! Eu am adus un singur transport, de 5.000 de cutii, din care aproape toate au fost confiscate. Pe piaþã am reuºit sã plasez foarte puþine ºi numai în magazine tip Plafar. De doi ani sunt însã comercializate produsele lui Petriºor. Care este probabilitatea ca produsele viciate sã fie de la mine? Vã spun eu: foarte micã!"
1.000 curate, 99.000 cu sibutramol"
Sã înþelegem cã ºi domnul Petriºor a adus produse contrafãcute?
Da! Metoda e urmãtoarea: ceri de la fabrica din China un lot de 100.000 de cutii de produse, dintre care 1.000 sunt curate, iar 99.000 au sibutramol. Le prezinþi pe cele curate la analize, iei avizele ºi apoi vinzi bine mersi tot lotul! Toþi fac aºa. ªi e vorba de toate produsele "naturiste" aduse din China. În toatã aceastã afacere, eu sunt þapul ispãºitor, deºi sunt un jucãtor mic pe piaþã.
De ce v-ar fi eliminat Petriºor dacã sunteþi atât de mic?
Pentru cã eu îl concuram pe piaþa neagrã, acolo unde este adevãrata mizã. La "SuperSlim" sunt vreo 13 importatori. La "Capsula de slãbit" el era, pânã sã apar eu, singurul jucãtor. De altfel, imediat dupã ce ne-a prins pe noi, a ºi crescut preþul la produsul ãsta. Inclusiv pe piaþa neagrã.



Cât din afacere se deruleazã pe piaþa neagrã?
Cam 80-90 la sutã. De multe ori fãrã acte, fãrã documente. Chiar ºi acum, când SuperSlim a fost retras de pe piaþã, puteþi suna, de curiozitate, un agent comercial, spuneþi-i cã sunteþi plafarul de la Unirii ºi cã doriþi 500 de cutii. Ia sã vedeþi cum vi le aduc imediat! 90 la sutã din activitatea agenþilor comerciali e piaþa neagrã. Se lucreazã mai ales cu site-urile de Internet ºi cu magazinele Plafar.
Circuitul drogului în naturã
La farmacii?
Mmm… Foarte greu. Au camere video… útia lucreazã cu facturã... Dar ºi flacoanele vândute legal de ei conþin sibutraminã!
Cât de mare este aceastã afacere în România?
Nu am date certe... Dar cred cã face minimum cinci milioane de euro profit anual. Tot lanþul profitã. Noi luãm din China cutia de genul Capsulei de Slãbit cu un euro, o vindem la agenþii comerciali cu 45 de lei, iar clienþii din România o cumpãrã cu 150 de lei
Dar cum le bãgaþi în România?
Nici nu v-ar veni sã credeþi dacã vã spun cât e de simplu!
Fãrã acte?
Fãrã! Se trec în acte 20.000 de cutii, iar chinezul livreazã alte 100.000 pe lângã, din acelaºi lot, dar fãrã documente. Cele 20.000 se introduc legal, cu toate formele. Celelalte... Inclusiv prin Poºtã!
Ceea ce spuneþi e ºocant...
Vreau sã arãt cã nu sunt singurul! Vreau sã plãtesc pentru greºelile mele, nu pentru ale întregului sistem. În România, avizele se dau de Institutul de Bioresurse Alimentare, care nici mãcar nu are un laborator care sã facã testele! Se profitã de faptul cã legislaþia nu e clarã.
Autoritãþile ce fac?
ªtie toatã lumea, dar nu se face nimic."Tot ce vine din China poate fi contrafãcut!"
Poate vi se pare o întrebare prosteascã, dar nu v-aþi gândit niciun moment cã importând aceste chimicale pe post de produse naturiste puteþi ucide oameni?Sibutramina afecteazã, printre alte organe, ºi inima. Poate duce la infarct miocardic pentru cei deja suferinzi!
...(ezitã). Sã ºtiþi cã m-am gândit... Dar când ajungi faþã în faþã cu chinezul, uiþi de tot! Toþi ne gândim la profit, începând cu producãtorul ºi terminând cu patronul de la Plafar. Toþi vã vindem iluzii!
Câte dintre produsele naturiste provenind din China sunt contrafãcute?
Toate! Tot-tot! Tot ceea ce vine din China poate fi contrafãcut! Inclusiv Viagra. De pildã ceaiul de ginseng: nu are ginseng! Credeþi cã o rãdãcinã atât de rarã ºi de scumpã, care necesitã un întreg proces de prelucrare, poate costa atât de puþin?
Deci ceaiurile chinezeºti din farmacii, din Plafar, din supermarketuri...Cele pe care scrie cã sunt de slãbit, cele cu ylang-ylang, cele cu gingseng…
N-au ce scrie pe ele! În loc de gingseng sunt alte rãdãcini! Nu e nimic sutã la sutã natural.
nico_t
Postat pe 17 Martie 2010 20:15
NU POT SPUNE MAI MULT DECAT BRAVO NICO!!!!!!!!!!!!Te apreciez pentru aceasta postare!!!
bebe_Cristina
Postat pe 17 Martie 2010 20:33
avand in vedere ca sustii ca lucrezi in domeniul farmaceutic ar trb sa stii urmatoarele lucruri 1)nu ai dreptul sa recomanzi uh ca farmacist pastile si nici macar sa dai sfaturi,2)nu cred ca ai citit ce ingrediente contine Reductilul....
va spun din proprie experienta,am fost la nutritionist si mi-a recomandat reductilul...cat am luat pastilele a fost k...ce insemna ?pai...imi taia pofta de mancare...cert e ca ajunsesem sa dau aproape 5 kg in cc 3 sapt...cand mis-au terminat pastilele am hotarat sa fac o pauza pt a vedea ce se intampla in organismul meu si surpriza...am pus la lok...deci....nu vad dc asa zisa ""farmacista""recomanda aceste pastile...nu dupa mult timp dupa c am incetat de am mai administra pastilele am vazut intamplataor la televizor ca au fost scoase de pe piata.....
cat despre super slim cunosc multe pers care si-au administrat....dar reactiile st diferite de la persoana la persoana..unii au ameteli,alti stari de voma,la alti provoaca dependenta,cert e ca toti au slabit j nu au pus mai mult in cazurile in care pers au pus la lok kg nu au pus nici mai mult nicui mai putine decat atunci cand au inceput tratamentul cu super slim.....FFFFFIMPORTANT ca pastilele sa nu fie contrafacute!!!!!!atentie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
alx_tyna2
Postat pe 17 Martie 2010 23:02
buna
alina_32
Postat pe 19 Martie 2010 14:35
buna !vreau sa va scriu despre experienta mea SUPER SLIM ,in speranta ca poate vomi reusi sa slabim fara ajutorul pastilelor.totul a inceput pe 17 iunie 2009.am comandat pastilele,am inceput sa le iau...ma simteam bine...chiar foarte plina de energie,fericitata totodata ca slabeam pe zi ce trece.am slabit in 2 luni 13 kg .dar nu mancam ,luam cate o p[iersica o inghetata,la 2 zile mancam piept de pui sau peste sau un ou fiert sau salata...dar in general mancam un iaurt sau fructe eram dependenta de piersici la un moment dat.
totul era bine cand ma urcam pe cantar..ce ma ingrijora foarte tare era ca transpiram in exces...am luat pastile iunie,iulie,zi de zi.In august am vrut sa renunt,dar luam una la 2 zile...si a inceput calvarul pt mine..aveam vedenii daca pot spune asa,aveam impresia ca aud voci ,ca lumea vorbeste de mkine de rau..ma durea capul ingrozitor de rau,imi tremurau mainile,
ma certam foarte urat cu toata lumea care ma enerva...si cel mai rau ca plangeam foarte mult..credeam ca inebunesc si nu ma pot opri din starea care o aveam..simteam ca nu mai este scapare..Este ingrozitor sa te imaginezi bolnava,sa te vezi nebuna...nu regret ca am luAT PASTILE REGRET DOAR CA NU AM STIU SA AM GRIJA DE CORPUL MEU SA NU FIU NEVOITA SA LE I-AU.
un lucru rau era ca nu dormeam daca dormeam 4 ore pe noapte eram multumita..sau 5,...a fost greu dar ttotul a inceput in momentul in care m inceput sa le iau mai rar/..
iar cand am renuntat problemele s-au acentuat.cred ca totrusi nu mi-am revenit.complet
acum m-am ingrasat 6 kg dr incerc sa slbesc pe cai normale doar ca s-a nu mai trec prin acel cosmar .pt mine super slim au fost un cosmar din care m-am trezit foarte greu.
alina_32
Postat pe 19 Martie 2010 14:50
Buna sunt Andreea, as avea o intrebare deoarece nu sunt in clar cu pastilele astea. Vara trecuta am luat super slimm vreo 2 luni si am fost foarte multumita. Acum nu se mai gasesc la farmaci, numai p net.. De aici imi e frica sa le iau pentru ca sunt si multi tampiti care au falsificat aceste pastile. Si asta am simtit-o pe pielea mea acum vreo luna cand mi-am comandat de p net si cand am inceput tratamentul absolut nici un efect... Acum am inceput sa iau TOMATO dar sincer nu sunt bune aproape de nimic intradevar mai reduce senzatia de foame dar prea putzin. Te rog frumos da-mi si mie adresa de unde ti le comanzi TE ROG FRUMOS AJUTA-MA CHIAR AM MARE MARE NEVOIE.
copilul_deea@yahoo.com
Andreyutza2890
Postat pe 30 Martie 2010 23:28
kudika132611
Postat pe 1 Aprilie 2010 20:05
De la: kudika132611, la data 2010-04-01 20:05:46
eu le iau de o sapt si nu vad nicio schimbare doar senzatia de sete si nu ie foame oare sa nu fie originale ?eu le-am comandat de pe net
kudika132611
Postat pe 1 Aprilie 2010 20:08
buna sunt elena, si te intreb de unde comanzi cutia de super slim adressa mea de mail este elena catalinam@yahoo.com
multu
kudika166856
Postat pe 14 Aprilie 2010 13:18
BUNA EU AM LUAT PRINTR-O CUNSOTINTZA ACUM UN AN SUPER SLIM SI CHIAR DACA AM AVUT DESTUL DE MUKLTE PROBLEME CAT AM FOLOSIT ACESTE PASTILE REZULTATUL A FOST BUN AM SLABIT CAM 10 KG INTR-O LUNA...IN SCHIMB DATORITA UNOR PROBLEME DE SANATATE SI ANUME CHIPOTIROIDISM IN 6 LUNI M-AM INGRASAT 20 DE KG AM VRUT SA APELEZ IAR LA ACESTE PASTILE MI-AM COMANDAT DOUC CUTII PE NET DAR SE PARE CA DESII CUTIA SI PASTILELE ARATA IDENTIC NU SUNT ACELEASI EFECTELE NU SE VAD REZULTATE DELOC AS VREA DACA POATE CINEVA SA MA AJUTE SA FAC ROST DE CELE CARE DAU INTR-ADEVAR REZULTATE VA MULTUMESC MULT
kudika167504
Postat pe 16 Aprilie 2010 01:11
HIPOTIROIDIE...SCUZE
kudika167504
Postat pe 16 Aprilie 2010 01:12
FERITI-VA...
Cum sa incep...in 2006 aveam 47 de kg, eram in culmea fericirii avand in vedere ca mai mereu am avut ceva kg in plus.Ajunsesem la 47de kg cu dieta de 13 zile, de schimbare a metabolismului si timp de 4 ani nu pusesem nici un kg.In 2006 am ramas insarcinata si am luat 30 de kg...groaznic.In fine, dupa perioada de alaptare am inceput dieta de 13 zile si ajunsesem la 60 de kg dar vroiam sa ajung la 50.La sfatul unei prietene am luat Reductil timp de 1 luna si am slabit 5 kg desi m-am simtit aiurea pe durata tratamentului. Mai aveam de dat jos 5 kg asa ca dupa 6 lunii am luat iar reductil si mi-a fost mult mai rau decat prima data desi am scapat de cele 5 kg, aveam deci 50 de kg.La un an dupa m-am trezit iar cu 55 kg. In urma cu 1 saptamana am decis sa iau Super Slim, desi citisem pe forum ca e periculos, vroiam cu orice pret sa dau jos 5 kg. A fost ok timp de 5 zile, in care am dat jos 3 kg.Surpriza a aprut in a6-a zi cand am devenit f agitata si nervoasa, plus ca am avut palpitatii foarte urate, tensiune in ceafa, senzatii de sufocare....groaznic.Am incetat sa mai iau, sunt in a 5-a zi de cand am intrerupt tratamentul dar inca nu mi-e bine, am palpitatii si nu pot respira bine.Mi-am revenit cat de cat dupa ce am luat calmogen si dupa voi continua cu magneziu. Sincer nu am patit niciodata asa ceva, dar va spun ca simptomele sunt ca la reductil, chiar mai rau, asa ca fara dubii contin sibutramina si afecteaza SNC. Oricum, m-am lecut forever de pastile de slabit.Unde mai pui ca am o fetita de 2 ani si jumatate careia nu ii mai faceam fata pt ca m-am simtit rau, plus nervii exagerati, asa ca va inchipuiti.
Oricum, parerea mea este sa va feriti de asa ceva...repercursiunile sunt destul de naspa.
kudika167560
Postat pe 16 Aprilie 2010 10:45
vai de mine si de mine, va povestesc atatea fete de experientele lor nefericite, va povestesc ca au intrat in sevraj, ca s-au ingrasat la loc si mai cate... iar voi tot vreti sa le luati???
kitty_krieger
Postat pe 16 Aprilie 2010 20:37
Salut,

Lasate la mana ta cu pastilele de slabit. Am folost Clarinol acum 3 ani, cica trebuia sa slabesc cu ele. De la 65kg am ajuns la 95kg cu tt cu sport. Daca vrei sa faci ceva in legatura cu greutatea pe care o ai, mergi la un doctor si fa-ti analize si trateazate cu ce iti da doctorul. O vorba veche zice: "Nu tot ce zboara se si mananca"

Sanatate multa.
tanase_ileana
Postat pe 16 Aprilie 2010 21:18
Buna!Eu am luat super slim anul trecut si am slabit in 3 luni in jur de 20 kg.Am avut cateva simptome, dar nu grave...Acum m am ingrasat , dar nu la loc si nu cred ca din cauza lor ci din cauza mea...am papat i nestire...As vrea sa le mai iau dar nu stiu de unde pt ca acum sunt ft multi furnizori , printre care si cei care comercializeaza pastilele contrafacute.Ma puteti ajuta?Sa mi dati un site sau un id , nr de tel, cele care le ati luat si si au facut efectul?Va rooof!
kudika004051
Postat pe 16 Aprilie 2010 22:20
Buna , am 17 ani , 1.75 si 65 de kg :) as vrea sa scap de 5 kg sau 7kg!! imi este putin teama sa iau pastila ss deoarece am auzit de anumite reactii adverse ;)) !!! Ce sa fac in privinta aceasta !! vreau sa slabesc , fac sport nu mananc dar tot ma vad grasa .. am avut 75 de kg dar am slabit din cauza k am intrat in depresie . Va multumesc
3eu7
Postat pe 18 Aprilie 2010 22:51
buna,eu iau super slim de 2 sapt ...in afara de senzatia permaneneta de sete si lipsa poftei de mancare nu am avut alte simptome,si cu insomnia... iau medicamentulk dimineata intre 8 si 11 si nu am nici o problema cu somnul , dar cred ca depinde f mult de organism...in legatura cu agitatia..eu eram obisnuita sa beau cate 5 ,6 cafele pe zi ,aacu beau numai una sau 2 si nu simt sa fiu mai agitat decat de obice,pp ca daca nu esti obisnuita ti se pare ca esti mai agitata...
lala_lala88
Postat pe 24 Aprilie 2010 13:29
Pentru ca sunt o fosta consumatoare a pastlelor de slabit, pot spune clar: in prima faza extaz apoi clar.....AGONIE. A fost superb sa constat ca intr-un timp relativ scurt kilogramele au zburat fara nici cel mai mic efort. Eram fascinata de cum arat insa bucuria a fost de scurta durata. A aparut si surpriza. Am facut un accident vascular ischemic si norocul meu a fost ca a fost tranzitoriu. De un an sunt sub tratament si am inteles ca voi trage de el toata viata ptr a evita un alt accident vascular mare si..... macar de as fi ramas cu kilogramele in minus dar.....Nu desi nu sunt o mare gurmanda, nu ma indop cu dulciuri decat foarte rar iar produsele de tip fast food nu fac parte din meniul meu. Cred ca mi-au intor si metabolismul pe dos ptr ca desi am tinut dieta si trag aproape zilnic de bicicleta mea eliptica, parca nu mai reusesc sa dau numic jos. E adevarat ca fiecare organism reactioneaza in felul lui dar...... AVETI MARE GRIJA! gANDITI-VA FOARTE BINE LA REPERCURSIUNI SI INTREBATI-VA DACA MERITA RISCUL.
kudika173208
Postat pe 25 Aprilie 2010 19:11
eu le iau de o luna si am slabit 4 kg momentan nu am nimic,.doar cu somnul uneori .le-am comandat pe net cele la 40 lei .sper ca pe viitor sa nu patesc nimic .
kudika132611
Postat pe 26 Aprilie 2010 21:35
pt lala. ai slabit ceva de la ele?si daca da de unde le-ai luat ?eu tot caut originalele si nu le mai gasesc
malidutza
Postat pe 4 Mai 2010 08:04
fetelor eu sunt barbat am 33 ani am luat ss si in 3 saptamani am slabit 11 kg mantionez am 170 si aveam 98 kg , nu am absolut nimic nici ameteli nimic imi este sete ziua atat beau cam 4 litri de apa plata pe zi din cauza dezhidratari atat,am mai baut si cate o bere nu mai mult si o cafea zilnic dimineata acuma depinde si de organism. am incercat mai multe feluri de pastile dar fara rezultat parerea mea sunt foarte bune.
cine vrea sa slabeasca doar 2-4 kg inseamna ca nu e obez deci nu are nevoie de ss ci doar de putina miscare . de aceea li se face rau pt ca se instaleaza starea de anemie ss forteaza organismul daca esti gras(a) e ok daca nu te rupe . am uitat in aceste 3 saptamani nu am mancat decat salata si fructe atat fara sucuri doar apa nu mi-a fost foame deloc (am facut si economie la papa) ma simnt bine si continui pana la greutatea dorita . si un secret in pat parca as fi luat viagra asa multa energie am vb serios . ce pot sa va spun nu va speriati dua 2 3 zile daca ametiti putin scrie si pe prospect continuati si o sa slabiti bine si cu putina vointa nu mai mancati toate prostiile ,succes
plakeu
Postat pe 19 Mai 2010 13:43
deci fiti atenti functioneaza foarte bine la pers cu adevarat grase de la min 8-10 kg in plus daca tre sa scapi doar de cateva kg 2-5 nu e recomandat mai bine tineti o dieta cu legume si fructe putina miscare si se rezolva altfel va va face mai mult rau decat bine . Credetima e testat de vreo 15 pers care am luat ss de diferite varste femei si barbati si numai cei care chiar aveau probleme cu greutatea au reusit sa continue tratamentul fara probleme si chiar au slabit uni mai putin alti mai mult depinde de vointa fiecaruia tre sa mai ti si putin regim daca vrei sa ai rezultate altfel degeaba te chinui .Nu cred ca sun suta la suta naturale dar ce nu face baba pt frumusete oricum la ce prosti ne dau astia sa mancam cred ca deja ficatul e imun la asa ceva cred ca merita sa incercati da rezultate PA PA .
plakeu
Postat pe 19 Mai 2010 15:08
De la: anutza2005, la data 2009-01-18 04:42:09as vrea sa aflu ce pareer aveti despre acest miraculos tratament pt slabit



extaz sau agonie???????

boala sigura
anastasia_m
Postat pe 19 Mai 2010 15:11
chiar nu vedeti ce preturi astronomice sunt la pastilele de slabit pe baza de plante din farmacii?
normal ca e o propaganda pt ca superslim fiind chinezesti sunt la fel de ieftine ca mai toate produsele din china.au vrut sa le scoata ca sa le poata baga pe cele romanesti care sunt 120 ron am inteles sau sa cumparam alte porcarii de milioane.eu iau superslim de o sapt si am dat un kg si jumatate jos.nu mananc decat daca mi-e foame si in cantitati mai mici pt ca de la atata apa nu mai pot manca la fel ca inainte.ma simt super ok. daca iei superslim nu trebuie sa te infometezi. chiar daca nu iti este foarte foame mananca un iaurt, un fruct ca nu se intampla nimic
mirelutza32
Postat pe 20 Mai 2010 15:22
Salut fetelor,desi sunt barbat am luat si eu superslim.Am jucat fotbal iar in urma unei accidentari la genunchi a trebuit sa renunt.Lipsa unei activitti sportive a dus la ingrasare.Am slabit cu superslim 10 kg si am 10cm in talie,e adevarat ca fara sport si o dieta sanatoasa nu apar rezultatele.Alerg pe banda in fiecare zi 15 minute + diferite miscari cu greutatile.Am consumat foarte multa apa circa 2-4l/zi,cereale integrale,fructe si lactate.
In afara senzatiei "a guri uscate" nu am avut nici o problema de sanatate similara cu celorlati membri.
Daca s-ar citi cu atentie modul de administrare si recomandarile scrise in prospect,mai mult ca sigur nu ar aparea acele sintome:
1)consumul cat mai mare de apa, fructe si legume - ajuta si accelereaza procesul de slabire prin eliminarea mai rapida a toxinelor si arderea mai rapida a grasimilor.
2)un program stabil de masa, pentru a evita solicitarea stomacului. Ideal ar fi 3-4 mese pe zi, dar mai reduse cantitativ. extractul de mar verde, continut de SUPER SLIM reda elasticitatea celulelor stomacale.
3)pe timpul administrarii SUPER SLIM evitati cat mai mult posibil consumul de cafea si alcool.
Apa te ajuta la eliminarea toxinelor din organism. Insa foarte putine persoane consuma cantitatea de apa recomandata de medici (2-3 llitri pe zi).Desigur daca va infometati o sa aveti ameteli,stari de greata si dureri de cap.
Renunta definitiv la bauturile racoritoare acidulate,dulciuri,carne de porc,inlocuieste-o cu peste, pui, curcan.
Desigur eu nu le recomand nimanui pastilele,deoarece organismul fiecarui individ in parte reactioneaza diferit.Si in incheiere:sa stiti ca exista cineva care sa va iubeasca fara sa incerce va schimbe si va iubeste asa cum sunteti.
kudika187569
Postat pe 24 Mai 2010 02:17
decat sa dai cateva sute de mii pe pastilele astea DOAR pt a'ti taia pofta de mancare (pt ca ele asta fac dar ca bonus te alegi si cu vreo boala) mai bine ti'ai cumpara un ceai care mai mult de 10 lei nu costa si are acelasi efect numa ca vine fara boala la pachet. e normal sa slabesti daca faci miscare, consumi numai fructe si legume crude, supe, iaurturi slabe si apa multa. e la mintea oricui ca de la alimentatia asta slabesti nu de la pastile. ati incercat careva din astia de va laudati ca ati slabit sa mancati normal, cum obisnuiti voi zilnic, sa luati si spuerslim si sa vedeti atunci ca rezultatele sunt egale cu 0.
Shhh
Postat pe 24 Mai 2010 11:19
Incearca inainte sa te informezi si dupa aceea judeca ce vorbesti.Nu da drumul la gandire fara vorbire.Inainte de a incerca super slim am avut aceasi dieta si am pus doar masa musculara pe mine ,iar dupa ce am luat superslim si cu aceasi dieta alimentara am inceput sa ma fibrez iar tesutul adipos a disparut si arderile au fost mai bune.Abdomenul este aproape ca o tabla de sah( )lucru care inainte era foate greu de realizat.
Desigur la noi in Romania se da drmul la vorbire fara gandire.
Hai pa.
kudika187569
Postat pe 25 Mai 2010 22:29
buna , din nou , au trecut deja 2 luni de cand fol super slim , am slabit pana acum 16 kg , singura chestie cema deranjeaza e ca obosesc un pic mai reede decat inainte sa le iau , sent de sete a disparut , dar mam aobisnuit sa beau mai multa apa , , nu afecteaza nici concentrarea, pt cei interesati , sunt in sesiune si nu am nici o problema cu invatatul , sincera sa fiu , pana acum suntf multumita de med , ma si simt bine si incep sama reimprietenesc cu oglinda :)
lala_lala88
Postat pe 3 Iunie 2010 15:17
De la: lala_lala88, la data 2010-06-03 15:17:49buna , din nou , au trecut deja 2 luni de cand fol super slim , am slabit pana acum 16 kg , singura chestie cema deranjeaza e ca obosesc un pic mai reede decat inainte sa le iau , sent de sete a disparut , dar mam aobisnuit sa beau mai multa apa , , nu afecteaza nici concentrarea, pt cei interesati , sunt in sesiune si nu am nici o problema cu invatatul , sincera sa fiu , pana acum suntf multumita de med , ma si simt bine si incep sama reimprietenesc cu oglinda :)
ce noroc a dat peste tine m,ai fatuca...ai slabit asa de frumos in 2 luni, incat esti garantat bolnava cu inima si cu rinichii....oare din ce cauza obosesti asa repede ???
silviu_m74
Postat pe 3 Iunie 2010 18:12

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Vreau sa fiu insotitoare de zbor. 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:39
am nevoie de ajutor 11 De la: kafka 28 Martie 2009 09:31
Buna kudika! Va rog sa ma ajutati cu un sfat! 71 De la: 14 Septembrie 2012 17:01
Am nevoie de un sfat sau o parere 9 De la: Diana_2187 15 Ianuarie 2012 22:03
Locuri de munca pe timp de vara 2 De la: kudika_972424 19 August 2014 02:41