Setari Cookie-uri

Cafenea Gay Friendly

va dati loviti ?????,, plecati la somn si la plimbare........si eu fug la o partida de role!!!!!! pupici la toti si o dupa amiaza placuta!
FRANNNCE
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:32
De la: Kathara, la data 2009-01-25 17:29:03O reclama care ma amuza mereu:

http://www.youtube.com/watch?v=jQESR88R6Q8

f tare. multumim. acum avem si noi ce face

Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:33
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-25 17:32:29va dati loviti ?????,, plecati la somn si la plimbare........si eu fug la o partida de role!!!!!! pupici la toti si o dupa amiaza placuta!

mersi la fel draga. distractie placuta si ai grija sa nu te vedem pe youtube

Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:34
De la: mic_negru_si_urat3, la data 2009-01-25 17:34:24
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-25 17:32:29va dati loviti ?????,, plecati la somn si la plimbare........si eu fug la o partida de role!!!!!! pupici la toti si o dupa amiaza placuta!

mersi la fel draga. distractie placuta si ai grija sa nu te vedem pe youtube
nici o sansa..........;las scena disponibila pentru vedetele kudicii...........mercic !
FRANNNCE
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:47
http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

Filmuletul asta m-a impresionat.
Kathara
Postat pe 25 Ianuarie 2009 17:59
Karian bine ai venit pe la noi,,,,,,te aastept cu mare drag oricand ai dorintza si putiintza

aici gasestio martini cat cuprinde ca si mie imi place tare,,,,,cu maslinele vezi ai putea avea probleme ca alea imi plac si mai mult,,,,,si cum nu poti intra in coma alcoolica de la ele,,,,tind sa abuzez de stocul din bar

bite super super tare reclama ta ce enerveaza ca nu reusesc sa mai postez clipuri pe forum,,,nu intyeleg de ce,,,,nici imagini de alea faine cu gliter cum postam in alte cafenele

pupici tuturor eu acusica pleec la munci
aricica_pogonica
Postat pe 25 Ianuarie 2009 18:37
De la: Kathara, la data 2009-01-25 17:59:31http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM

Filmuletul asta m-a impresionat.
cind ai timp da si unei femei batrine pe mes direct ca nu stiu sa il fac sa mearga.......pupici!
FRANNNCE
Postat pe 25 Ianuarie 2009 20:42
buna seara !!!........Sefa,am trecut,la invitatia ta speciala,sa si semnez condica......nu numai sa o vizualizez !!!....... ........si sper sa pot trece mai des pe aici.....desi e grele cu batranetile astea !!!!..........cand ai 3 cafenele unde poti sa te "machesti" FREE !!!....... .......ca,de,cand ai trecere la Patroaneeeeee....totul e FREEEEEE !!!!........ ......

noapte buna alaturi de astia din partea mea....... ...........se intelege,pupicii sunt pentru toata lumea.........
etta
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:07
De la: etta, la data 2009-01-25 21:07:51 buna seara !!!........Sefa,am trecut,la invitatia ta speciala,sa si semnez condica......nu numai sa o vizualizez !!!....... ........si sper sa pot trece mai des pe aici.....desi e grele cu batranetile astea !!!!..........cand ai 3 cafenele unde poti sa te "machesti" FREE !!!....... .......ca,de,cand ai trecere la Patroaneeeeee....totul e FREEEEEE !!!!........ ......

noapte buna alaturi de astia din partea mea....... ...........se intelege,pupicii sunt pentru toata lumea.........
lasa batrinetea ca aci se bea moca........si fumez afara sa nu te supar.........pupici si tie..........si bine ai venit!
FRANNNCE
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:16
bunaseara bunaciunilor

ce facem in seara asta? la noapte?

Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:40
mai pasarele de noapte...........pai eu dorm ca am obligatii conjugale!voi va destrabalati fara griji dar vine si vremea voastra (stiti voi aia cu,capacul)
FRANNNCE
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:42
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-25 21:42:18mai pasarele de noapte...........pai eu dorm ca am obligatii conjugale!voi va destrabalati fara griji dar vine si vremea voastra (stiti voi aia cu,capacul)

eu "ma culc ".......sunt mai tare ca tine........si imi iau si aspirina ,sa nu racesc de-atata transpiratie !!!.......
etta
Postat pe 25 Ianuarie 2009 21:59

http://www.trilulilu.ro/oracila/45a5c242fc05a9?autonext=true
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 25 Ianuarie 2009 22:50
neatza, lume!!!! sa fie adev c vad io? nimeni.. chiar nimeni?!
care vine la o cafelutza?
trezirea... k altfel... ma ia somnu shi p mn... shi o sa motai pe tastatura
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:51
Ce mai faci tu, Uitare draga? Cum iti mai e?
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 09:57

De la: Dor_a, la data 2009-01-26 09:57:09Ce mai faci tu, Uitare draga? Cum iti mai e?

binishor... iote am fost la o tigara.. k sa incep saptamana afumata
a fost distractie in week end p aci... din pacate io n am avut dispozitie... asha k am stat cumintica in patutz... asteptand lunea....
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:25
Daa, s-au distratara, sa nu le fie de deochi
Imi pare bine ca esti mai bine
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:36
buna dimineata si sa aveti o zi minunata! eu fug la dr cu,copilasul ca ieri la partida de role facu un salt si cazu tot pe coloana afectata! saracu abia merge! pupici!
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:37
Ufff! Frannce, ce ghinion! Pupicei si bafta!
Dor_a
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:39
pai se tine lant ghiniolul de el mai Dora......nu stiu ce sa mai zic ca ne cunosc tioti doctorii! oricum sper sa nu fie ceva grav....mercic!pupici
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 10:50
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-26 10:50:11pai se tine lant ghiniolul de el mai Dora......nu stiu ce sa mai zic ca ne cunosc tioti doctorii! oricum sper sa nu fie ceva grav....mercic!pupici

UF... SA DEA DOMNU SA NU FIE CEVA GRAV... ASTEPTAM VESTI. TE PUPACIM
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 26 Ianuarie 2009 11:06

vin cu frappe
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:10
De la: FRANNNCE, la data 2009-01-26 10:37:19buna dimineata si sa aveti o zi minunata! eu fug la dr cu,copilasul ca ieri la partida de role facu un salt si cazu tot pe coloana afectata! saracu abia merge! pupici!

bafta
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:11
Neatza fetelor frumoase si cate un aricios pt fiecare....

Etta ma bucur ca ai trecut prin cafenea, de data asta la semnat condica si nu doar la lecturar, est binevenita oricand asa ca te mai astept pe la noi

offffffff offffffffffff Monyk,,,,,speer sa fie totul bine,.,,,lant de ghinioane.,......tin pumnii sa te intorci de la doc cu vesti bune.

bruneto iar bei??? de daata asta ce? zi repede sa verific daca mai e pe stoc

amintirico daca fumasi insseamna ca ai nevoie de canfeelutza nu???

dora,,,,zi repejor cu ce te servesc,,,,,ca acusica vine mama si tre sa ies ca ne uitam la filme romanesti vechi

Acum vizionam amintiri din coopilarie

PUPIC SI AM FUGIT CA S-A INTORS MAMA ARICIULUI
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:34
'na ziuaaaaaaa !!!!.......imi fu dor sa mai semnez si io o condica,iar........caci cred ca au trecut ......hahaaaaaaaaaa..........un car de ani de cand n-am mai semnat una !!!!!........ ..........iote ca ma semnez........PERVERSA........cu drag pentru toti.......... ..........

Soroooooooooo......se rasturna caruta cuuuuu........ghinioane la tine in curte ??????.........ooofffff.......numai mamam sa nu fii !!!!!.......... ........da' totu-i bine cand se termina cu bine !!!........... .....si-o sa fie bine ,ai sa vezi.......... .......

dragilor,un inceput de saptamana si o saptamana frumoasa va doresc ..........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:56
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-26 12:34:47Neatza fetelor frumoase si cate un aricios pt fiecare....

Etta ma bucur ca ai trecut prin cafenea, de data asta la semnat condica si nu doar la lecturar, est binevenita oricand asa ca te mai astept pe la noi

offffffff offffffffffff Monyk,,,,,speer sa fie totul bine,.,,,lant de ghinioane.,......tin pumnii sa te intorci de la doc cu vesti bune.

bruneto iar bei??? de daata asta ce? zi repede sa verific daca mai e pe stoc

amintirico daca fumasi insseamna ca ai nevoie de canfeelutza nu???

dora,,,,zi repejor cu ce te servesc,,,,,ca acusica vine mama si tre sa ies ca ne uitam la filme romanesti vechi

Acum vizionam amintiri din coopilarie

PUPIC SI AM FUGIT CA S-A INTORS MAMA ARICIULUI

am adus frappe for all si pupici
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 26 Ianuarie 2009 12:59
multumim etta
ROBERTA_BRUNI
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:00
intrai si eu.............salut aricica...........pt idee...........
baut frappe..............si o zi faina sa aveti............
portitza_Maria
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:03
am aparut in sfirsit ......cu punga de medicamente tiris.........si cu o entorsa de muschi asociata cu una de coloana din cauza faptului ca a cazut de la inaltime! adica de la un 1,85 m cit are .............se presupune ca se reface singura chestia asta si cum nu aveam suficiente proteze am capatat un BRIU.........;ceva ce seamana cu ce punea biata mamaia la mijloc in caz de dureri! ...............asta este se rasturna caruta cu necazuri dar firar ea sa fie de nu-i dau foc!.....................va pupic si multumesc pentru grija ce mi-o purtati!.................acu hai sa bag o cafeluta acompaniata bineinteles(ce stiu nefumatorii).........mai tirziu vin cu prinzul......snitele din piept de pui cu piure si muraturi!
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:19
baui frappe-ul.......mmmmmm.......ce bun a fost !!!!.......

acu' astept snitelele,alaturi de tot tacamul........macar atat sa-mi dai si mie !!!!......... ...........ai grija de baiat si lasa atata cafegeala !!!......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:26

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Noua Ceainarie Tea House, str.Ion Calin, nr.25, Bucuresti 1 De la: alina_spiridon87 26 Ianuarie 2010 20:57
No Name cafe 1 De la: No_Name_cafe 20 Noiembrie 2011 11:50
Hristos a inviat!!!! 2 De la: SweetHappyButterfly 19 Aprilie 2009 11:09
Expozitie de pictura in Ceainaria Tabiet 1 De la: mysisy 9 Februarie 2010 20:40
UNA NOCHE DE TANGO! seara de tango argentinian la Iasi 2 De la: TangoFeliz 24 Februarie 2010 00:04