Setari Cookie-uri

Cafenea Gay Friendly

Etta bine ai revenit printre noi,,,,,

Monyk ma bucur ca te-ai intors si ca nu e ceva mai grav......oricum nasol de tot....

Potritza....frappe sa fie pty inimioara ta si dau si o bere sa nu fii pe ssec

Fetelor am terminat de vauzt amintiri din copilarie,,,acu ascult pe youtube "povestea p u l i i "

Tre sa ma apuc si eu de semanat niste ............. nu de alta da sa scot profit sa am cu ce scoate gagicile in oras....
perverso ce zici de oideea mea???
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:46
Buna aricelule.. nu am timp acum decat sa sorb pe fuga un latte machiato ca ma asteapta un examen.. sa imi tii pumnii.. te pupic si ptr restul fetitelor
focsa05
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:52
valeu focso,,,,latte machiat...nemachiat,,,,de care vrei tu iti servesc,,,il vrei si cu fond de ten sau fara??

bafta multa la examen,,,tin pumnii stransi
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:55
fataaaa.... fara fond de ten si blush nu!!!! si daca mai are si luciu de buze e perfect
focsa05
Postat pe 26 Ianuarie 2009 13:57
Patroanooooo........un ogor intreg sa semanam !!!!.......si pe langa profit,rebuturile le folosim pe post de arme.....cu tinta laaaa........duoden !!!!........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:01
focso cu luciu este,....dal vrei cu falvour sau fara??? si daca vrei cu flavour nu uita sa zici de care ...k nu vreau sa te stiu nemultumita
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:02
De la: etta, la data 2009-01-26 14:01:35 Patroanooooo........un ogor intreg sa semanam !!!!.......si pe langa profit,rebuturile le folosim pe post de arme.....cu tinta laaaa........duoden !!!!........

etto eu pamant de semanat am in tara,,,,da cine ne ajuta cu insamantarea?? avem nevoie de ajutor barbatesc

reezolvi tu problema asta??
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:04
ariciule, dar tu de ce asculti povestea p u l i i ? asculta si tu povestea limbii balada p i z d e i
fluturas_
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:06
pai balada pizdei o stiu deja,,,o am si pe cell,.,,, aia e de george toparceanu..da eu eram la caitolul ion creanga, ,,,he he he fluturici de parca nu mai stii,,,,cum sa crezi k nu stiu balada cu pricina???

hai zi ce bei....
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:09
hehehe...
da,de parca nu te-as stii eu ..

...nu beau ca sunt la munca si nu consum alcool in timpul serviciului...dupa ora 17:00 totul e posibil
fluturas_
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:15
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-26 14:04:23
De la: etta, la data 2009-01-26 14:01:35 Patroanooooo........un ogor intreg sa semanam !!!!.......si pe langa profit,rebuturile le folosim pe post de arme.....cu tinta laaaa........duoden !!!!........

etto eu pamant de semanat am in tara,,,,da cine ne ajuta cu insamantarea?? avem nevoie de ajutor barbatesc

reezolvi tu problema asta??

rezolva PERVERSA.....uite-acuma dau o tura si sa vezi cu cata "samanta" ma intorc !!!........ca doar nu degeaba-s PERVERSA......... ..........de nu dau "subiectii" de voie.......ii fac io sa dea de nevoie,la o adica !!!!.......sunt in joc finantele noastre ,nu ????.........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:16
Va pup, ca mai am treburi de rezolvat !!.......plec la "recoltare" !!!....... .......
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:18
fluturico dupa ora 5 totul este posibil pt tine,,,,eu atunci ma pregaatesc sa plec la munca asa ca beau acu sa stiu ca nu ramamn in uirma ta

etto apucaate de colectat ,,,,,,eu ma bag sa mai vafd un film cu mama apoi revin iar....

vreau sa stiu in ce stadiu ne aflam dupa film,,,sami zici cat material avem strans si cand preconizezi ca putem incepe productia,,,,ok etta????
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 14:25
la masa cu voi .............sa nu ziceti ca stati flaminde! eu bag si bere ca nu prea aluneca........
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 15:12
Soacraaaaaaaaaaaaaaaa ce halim?? zi repede sa ma bucur si eu.....
aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:42

OK,,,,DECI,,,,INTREBARE INTREBAREATZA,,,,,,,STIE CINEVA CINE ESTE USERUL MIMI_KISS????
VAD CA SI-A FACUT UN OBICEI DE A-MI VIZUALIZA PROFILUL ZILNIC,,,,,,CRED CA E CONT FALT DAR VA ROG URMARITI PUTIN DACA A SEMNAT CONDICA SI PE PROFILURILE VOASTRE,,,,, MACAR DE CURIOZITATE.

MULTUMESC!!!

aricica_pogonica
Postat pe 26 Ianuarie 2009 16:46
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-26 16:46:00

OK,,,,DECI,,,,INTREBARE INTREBAREATZA,,,,,,,STIE CINEVA CINE ESTE USERUL MIMI_KISS????
VAD CA SI-A FACUT UN OBICEI DE A-MI VIZUALIZA PROFILUL ZILNIC,,,,,,CRED CA E CONT FALT DAR VA ROG URMARITI PUTIN DACA A SEMNAT CONDICA SI PE PROFILURILE VOASTRE,,,,, MACAR DE CURIOZITATE.

MULTUMESC!!!

o sa fiu cu ochii in 4, pogonico..... sorry k azi am fost cam absenta... deshi io am strigat dupa cafea la prima ora... dar e o zi f nebuna... cik nu mai dau randament de o luna incoa am fost certata abia acu ce am reushit shi io sa respir 3 minutzele k sa dau un semn de viatza... amarata....
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:14
De la: aricica_pogonica, la data 2009-01-26 16:46:00

MULTUMESC!!!

Si la mine la fel
Aricica o cafeluta?
andreea1976
Postat pe 26 Ianuarie 2009 17:27
si la mine.......;;dar poate ii place fetii de noi!..............deci noro ramasesi nemincata.......la prinz am mincat snitele de pui cu piure si muraturi taranesti........;;;iar diseara arunc asa niste macaroane cu brinza la misto! vezi cum dispari ca faci ulcer de nemincata!
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 18:19
pe mine nu ma viziteaza "misterioasa" !!!!!!.........

soroooooo...........cred ca ma imbolnavesti pe mine de pofta cu mancaricili tele !!!!........in necazul tau io fac deseara costita de porc prajita....tot cu piure !!!!....... ........ca la mancaii mei,masa de seara e de baza !!!!.......

Patroano......am colectat cele mai "bengoase" "esente de drila"..........da' am fost la banca,ca-mi fu` o lene azi sa muuuullgg !!!........ ......ptiuuuu.......ce perversa sunt !!!......ce putui sa zic !!!!....... .........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:21
De la: etta, la data 2009-01-26 19:21:16 pe mine nu ma viziteaza "misterioasa" !!!!!!.........

soroooooo...........cred ca ma imbolnavesti pe mine de pofta cu mancaricili tele !!!!........in necazul tau io fac deseara costita de porc prajita....tot cu piure !!!!....... ........ca la mancaii mei,masa de seara e de baza !!!!.......

Patroano......am colectat cele mai "bengoase" "esente de drila"..........da' am fost la banca,ca-mi fu` o lene azi sa muuuullgg !!!........ ......ptiuuuu.......ce perversa sunt !!!......ce putui sa zic !!!!....... .........
vreau costita......... sa nu o maninci singura ca te toc.........acu vin.........sa nu uit berica ca altfel aluneca greu auziti dar am si eu dilema..........unde este ala de na mai murit? ca ,nu il mai gasesc si vreau sa vad ce mai face!
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:26
te astept !!!........ .........vezi ca ne-mortu' e la Moda-Altele........isi probeaza costumul de "trecere" !!!!.........doamne-iarta-ma !!.....
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:32
De la: etta, la data 2009-01-26 19:32:27 te astept !!!........ .........vezi ca ne-mortu' e la Moda-Altele........isi probeaza costumul de "trecere" !!!!.........doamne-iarta-ma !!.....
mercic .ma duc sa il ajut sa se asorteze!
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 19:39
bunasearaaaaa

ce fac fetele?

bunaciuni si perverse....

Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:17
ete` si noi cu batranetile noastre.....si cu unaaaaaaaa.....si cu altaaaaaa...........o recoltareeeeeee.....o asortareeeeee !!!!.........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:34
De la: etta, la data 2009-01-26 20:34:25 ete` si noi cu batranetile noastre.....si cu unaaaaaaaa.....si cu altaaaaaa...........o recoltareeeeeee.....o asortareeeeee !!!!.........

si ce asortati nasa?

Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:49
De la: penisperfect____________, la data 2009-01-26 20:49:36
De la: etta, la data 2009-01-26 20:34:25 ete` si noi cu batranetile noastre.....si cu unaaaaaaaa.....si cu altaaaaaa...........o recoltareeeeeee.....o asortareeeeee !!!!.........

si ce asortati nasa?

ooooo.....tot nasa !!!........ ..........asortam cu sor-mea un costum pentru calatoria finala..........da' apoi ne-am gandit ca e mai ieftin costumu' lu' Adam !!!!!........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:53
De la: etta, la data 2009-01-26 20:53:33

si ce asortati nasa?

ooooo.....tot nasa !!!........ ..........asortam cu sor-mea un costum pentru calatoria finala..........da' apoi ne-am gandit ca e mai ieftin costumu' lu' Adam !!!!!........

tot adam e baza fericirii

ce zici castig si io la cudikuplu?

Postat pe 26 Ianuarie 2009 20:57
daca pui poza asta de la avatar,sigur te propulsezi pe locul intai !!!!!......... ..........perechea de soc:DOAMNA SI VAGABONTUL .......perfect !!!!!.........
etta
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:11
De la: penisperfect____________, la data 2009-01-26 20:57:55
De la: etta, la data 2009-01-26 20:53:33

si ce asortati nasa?

tot adam e baza fericirii

ce zici castig si io la cudikuplu?
ptiu!!!!!! tu erai drace?si eu iti dadui eject din lista.........ce dreaq faci cu chestia in gura? te travestisi?
FRANNNCE
Postat pe 26 Ianuarie 2009 21:13

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Viata e frumoasa ! 15 De la: machiajtatuaj 15 Aprilie 2012 01:22
La suc cu Mirinda! 5 De la: kudika_10344 25 Octombrie 2012 16:13
Cafenea Gay Friendly 925 De la: aricica_pogonica 27 Decembrie 2015 03:23
Mai mult decat o cafenea!! 3 De la: maria_popescu2011 28 Decembrie 2014 12:59
Zebra Caffe sãrbãtorește ziua bãrbatului 1 De la: Veenman 8 Martie 2011 15:37