Setari Cookie-uri

Iubire sau obsesie?

chiar tu ai spus ca inainte sa fiti impreuna avea alta prietena p care o insela...asa a facut si cu tine..deci ?eu cred ca nu se poate schimba pt ca am avut si eu o astfel de relatie,iar tie p masura ce greselile vor continua iti va fi tot mai greu sa renunti,pentru ca el iti va cunoaste puncteel slabe si te va pacalii .tu stii cel mai bine cum rezolvi situatia dar orice s-ar intampla gandeshte-te ca in primul rand tu trebuie sa fi fericita
innajust
Postat pe 8 Iunie 2009 14:38
Te inteleg perfect.Trec si eu prin asa ceva.Am avut si eu o relatie cu cineva,nu a fost mult,doar 3 luni,asta se intampla acum 2 ani.El s-a casatorit cu alta si totusi,in tot acest timp,si in timp ce se pregatea de nunta,continua sa flirteze cu mine. Acum e casatorit de un an cu ea si totusi imi spune ca ma doreste.Recunosc,sunt slaba,desi ma cred puternica,am cedat de doua ori.Nu-mi pasa ca sunt condamnata,la inceput mi-am facut mea culpa si m-am urat,dar acum nu regret nimic.Imi tot repet ca daca el m-a distrus,tot el sa fie si antidotul meu. Si nu cred ca e iubire,e obsesie, e la fel cum zici tu: un drog.Erau momente in care il uram,imi doream sa nu fie fericit decat atunci cand o sa imi gasesc si eu linistea. As vrea sa nu fiu asa slaba cand il vad,daca nu il vad totul e ok. Cred ca in timp o sa treaca, nu stiu daca ma amagesc singura,dar speranta moare ultima,si asta e tot ce mi-a mai ramas...Asa ca iti doresc si tie sa il uiti,oamenii de genul asta care inseala nu se schimba niciodata,sunt constienta de asta.Si iti mai doresc sa fii fericita,cu sau fara el.
Alissima
Postat pe 30 Iunie 2009 21:01
daca te simti bine cu el si-l iubesti nu cred ca poti sa stai departe de el(asa sunt barbatii...mai calca stramb uneori)
kudika039595
Postat pe 1 Iulie 2009 14:01
usor de spus ,dar mai greu de pus in practica ce spui tu.Daca stai sa te intrebi ce este de fapt fericire???????
kudika039595
Postat pe 1 Iulie 2009 14:03
Asa e. Ori te iubeste si atunci il ierti, ori daca nu esti convinsa inseamna ca e neserios si nu iubeste cu adevarat pe nimeni si nu mai tb sa pierzi vremea cu gandul la zilele frumoase.

Postat pe 1 Iulie 2009 15:25
De la: cleoafrica, la data 2009-07-01 15:25:42Asa e. Ori te iubeste si atunci il ierti, ori daca nu esti convinsa inseamna ca e neserios si nu iubeste cu adevarat pe nimeni si nu mai tb sa pierzi vremea cu gandul la zilele frumoase.

zilele frumoase asa cum au fost se pot duce la fel de repede...nu e bine sa traiesti cu gandul la amintiri frumoase... eu zic ca ar fi mai bine sa nu mai piarda timpul
_dulcik_
Postat pe 2 Iulie 2009 10:32
De la: opi_xyz, la data 2009-01-30 11:15:12lupul isi schimba parul dar naravul ba

Ca bine zici
eu_dana
Postat pe 2 Iulie 2009 13:33
Da.. aveti dreptate!!.. Oricum, dupa ultima cearta pe care am avut-o exact in ajunul Pastelui, nu am mai vorbit deloc cu el. Dimpotriva l-am evitat cat am putut de mult. Desi a trecut atat de mult timp de cand nu mai sunt cu el, tot imi este un pic dor de el. Si nu neaparat de el, cat de clipele frumoase cu el. Nu traiesc in trecut, si sunt constienta ca nu pentru clipele frumoase trebuie sa te intorci la el. Ultima oara cand am "vorbit" cu el s-a ajuns la reprosuri si cuvinte urate. De atunci am jurat ca de el nu ma mai apropii. Si asa s-a intamplat. Saptamana trecuta am trecut pe langa el, si am intors capul. Nu am vrut sa vb cu el. Si el presupun ca a facut la fel. Poate e mai bine asa. Acum sunt in perioada aceea cand nu ma mai gandesc atat de mult la cat rau mi-a facut, si doar la ce a fost mai frumos. Dar asta nu inseamna neaparat ca vreau sa ma si intorc la el. NU! El pentru mine a fost si va ramane prima dragoste! Dar sper, ca nu si ultima!!! Timpul chiar le vindeca pe toate! Chiar ii doresc sa fie fericit cu adevarat, si sa-si gaseasca o iubita pe masura lui! Eu acum sunt mult mai linistita si mai fericita decat eram inainte! Fara certuri, fara indoieli, fara reprosuri! Viata merge inainte cu sau fara el! Iar la mine se pare ca merge din ce in ce mai bine!!!
kamara
Postat pe 18 Iulie 2009 10:03
De la: kamara, la data 2009-07-18 10:03:11Da.. aveti dreptate!!.. Oricum, dupa ultima cearta pe care am avut-o exact in ajunul Pastelui, nu am mai vorbit deloc cu el. Dimpotriva l-am evitat cat am putut de mult. Desi a trecut atat de mult timp de cand nu mai sunt cu el, tot imi este un pic dor de el. Si nu neaparat de el, cat de clipele frumoase cu el. Nu traiesc in trecut, si sunt constienta ca nu pentru clipele frumoase trebuie sa te intorci la el. Ultima oara cand am "vorbit" cu el s-a ajuns la reprosuri si cuvinte urate. De atunci am jurat ca de el nu ma mai apropii. Si asa s-a intamplat. Saptamana trecuta am trecut pe langa el, si am intors capul. Nu am vrut sa vb cu el. Si el presupun ca a facut la fel. Poate e mai bine asa. Acum sunt in perioada aceea cand nu ma mai gandesc atat de mult la cat rau mi-a facut, si doar la ce a fost mai frumos. Dar asta nu inseamna neaparat ca vreau sa ma si intorc la el. NU! El pentru mine a fost si va ramane prima dragoste! Dar sper, ca nu si ultima!!! Timpul chiar le vindeca pe toate! Chiar ii doresc sa fie fericit cu adevarat, si sa-si gaseasca o iubita pe masura lui! Eu acum sunt mult mai linistita si mai fericita decat eram inainte! Fara certuri, fara indoieli, fara reprosuri! Viata merge inainte cu sau fara el! Iar la mine se pare ca merge din ce in ce mai bine!!!

Super...puteai sa zici ca te simti foarte bine de la inceput ca sa nu mai citeasca lumea romane.
therapsong2
Postat pe 18 Iulie 2009 11:36
De la: kudika039595, la data 2009-07-01 14:01:19daca te simti bine cu el si-l iubesti nu cred ca poti sa stai departe de el(asa sunt barbatii...mai calca stramb uneori)

Jesus!
rashela
Postat pe 18 Iulie 2009 12:27
De la: therapsong2, la data 2009-07-18 11:36:12
De la: kamara, la data 2009-07-18 10:03:11Da.. aveti dreptate!!.. Oricum, dupa ultima cearta pe care am avut-o exact in ajunul Pastelui, nu am mai vorbit deloc cu el. Dimpotriva l-am evitat cat am putut de mult. Desi a trecut atat de mult timp de cand nu mai sunt cu el, tot imi este un pic dor de el. Si nu neaparat de el, cat de clipele frumoase cu el. Nu traiesc in trecut, si sunt constienta ca nu pentru clipele frumoase trebuie sa te intorci la el. Ultima oara cand am "vorbit" cu el s-a ajuns la reprosuri si cuvinte urate. De atunci am jurat ca de el nu ma mai apropii. Si asa s-a intamplat. Saptamana trecuta am trecut pe langa el, si am intors capul. Nu am vrut sa vb cu el. Si el presupun ca a facut la fel. Poate e mai bine asa. Acum sunt in perioada aceea cand nu ma mai gandesc atat de mult la cat rau mi-a facut, si doar la ce a fost mai frumos. Dar asta nu inseamna neaparat ca vreau sa ma si intorc la el. NU! El pentru mine a fost si va ramane prima dragoste! Dar sper, ca nu si ultima!!! Timpul chiar le vindeca pe toate! Chiar ii doresc sa fie fericit cu adevarat, si sa-si gaseasca o iubita pe masura lui! Eu acum sunt mult mai linistita si mai fericita decat eram inainte! Fara certuri, fara indoieli, fara reprosuri! Viata merge inainte cu sau fara el! Iar la mine se pare ca merge din ce in ce mai bine!!!

Super...puteai sa zici ca te simti foarte bine de la inceput ca sa nu mai citeasca lumea romane.

Daca erai atent la date.. puteai sa vezi ca primul meu post afisat a fost acum aproximativ 8 luni... Iar in aceste 8 luni s-au schimbat multe... Cand am scris prima data chiar imi era greu .... Si sper sa nu te simti si tu asa cum m-am simtit eu ;)... Bafta
kamara
Postat pe 20 Iulie 2009 11:03

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
RELATIE DE 5 ANI 3 De la: kitty_krieger 16 Mai 2010 14:52
DE CE SE TEM BARBATII SA SPUNA ADEVARUL? 11 De la: GYPSI 5 Aprilie 2010 22:03
imi vreau iubirea inapoi!!!! 7 De la: anda_a 10 Noiembrie 2009 23:42
aveam doar numai trei anisori 20 De la: steffy91 2 Februarie 2010 22:17
Ca tot venii vorba de vecini:)) 10 De la: GYPSI 11 Aprilie 2010 19:33