intrebare

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
Rating curent intrebare: (5 din 1 vot)

miny_luu Avatarul lui miny_luu

1 mesaj
Oras: bucuresti

care este posibilitatea sa fi ramas insarcinata, daca iau anticonceptionale de 2 luni si am avut un contact sexual neprotejat in prima zi de intrerupere a pastilelor(cu o 2 zile inainte de inceperea ciclului menstrual) cu ocazia caruia ne-am protejat prin Coitus interruptus ?

multumesc anticipat!
Raporteaza abuz de limbaj
necunoscut Avatarul lui necunoscut

1400 mesaje

E vremea proasta afara. Te doare capul?
mira_mira Avatarul lui mira_mira

28 mesaje
Oras: brasov

dupa parerea mea sansele sa ramai insarcinata sunt minime,pentru ca ovarele au nevoie de o perioada pt a "functiona" din nou normal. de obicei aceasta perioada este cam de 4-5 luni,dar in cazul tau...pentru ca ai luat doar 2 luni,aceasta perioada poate fi mai scurta...dar eu zic sa nu iti faci griji.Daca vrei sa fii sigura asteapta cam 2 saptamani si fa-ti un test de sarcina.
elgi Avatarul lui elgi

58 mesaje

nu ,exista sanse minime sa ramai gravida,chiar daca faci sex in pauza tot nu ramai gravida
butterfly_sound_of_love Avatarul lui butterfly_sound_of_love

310 mesaje

NU EX NICI O POSIBILITATE SA RAMAI INSARCINATA..........ITI SPUN ASTA CU SIGURANTA................PUPICI.
Cind 2 oameni se despart de ce o fac doar fizic si sufleteste ramin legati toata viata? poate ca unul din ei iubeste mai mult,poate celalalt nu si-a dorit finalul acesta,poate spera intr-o impacare....Semtimente mai sunt,de compromisuri nu poate fi vorba....nici unul nu mai e dispus sa faca....ce sa-i spui inimii care spera.... cind ratiunea iti spune ca totul s-a sfirsit si e bine sa pui punct ..... Sa o iei pe alt drum caruia nu-i cunosti coordonatele,nu stii unde duce,nu stii la cine duce,daca e drumul bun,daca va fi alt esec?Ce sa faci cu multele ore pe care altadata vroiai sa le transformi in zile ,sa fie mai multe,sa nu se mai termine....azi ai atita timp pe care trebuie sa-l umpli doar cu amintiri,unele frumoase,unele dureroase....Stai si te privesti si-ti spui ca nu esti nici urita,nici proasta,ca nu esti nici prima si nici ultima care trece printr-o despartire ,ca a fost o experienta a vietii,ca esti mult mai matura.....mult mai puternica sa o iei de la capat....Si daca nu poti?CE SA FACI ? Timpul trece .....al meu a stat in loc !
andreea1976 Avatarul lui andreea1976

3916 mesaje

Ca sa-ti atingi obiectivele trebuie sa fii un visator…. Asa ca nu mai pierde vremea, trimite totul la naiba si du-te sa te culci !!!
Fosta membra Kudika.ro
De la: miny_luu, la data 2009-01-30 11:15:45care este posibilitatea sa fi ramas insarcinata, daca iau anticonceptionale de 2 luni si am avut un contact sexual neprotejat in prima zi de intrerupere a pastilelor(cu o 2 zile inainte de inceperea ciclului menstrual) cu ocazia caruia ne-am protejat prin Coitus interruptus ?

multumesc anticipat!

cati anishori ai tu fatuco????
nu de alta dar pastilutele inainte sa le iei ai fost pe la vreun medic??? ti le-a recomandat cineva??? ti-a explicat cineva cum functioneaza?????

andreea o iau pe urma ta...
you can kiss my kitty ass