Setari Cookie-uri

ce faci cand te pune sa alegi intre el si restul lumii?

De la: sweet_candycandy, la data 2009-02-03 16:02:40sunt cu un baiat de 4 luni si nu stiu ce sa aleg(pe el sau sa aleg ce imi place mie)avem planuri de casatorie,ne iubim dar ne certam aproape zilnic pentru ca este prea gelos.Nu ma lasa sa am prieteni,nu ma lasa sa vb cu nimeni pentru ca este gelos.Ce parere aveti,e bine ca accept asta,sau nu?Eu sunt o fire sociabila,imi place sa rad sa vorbesc,sa comunic,sa ma distrez.
El nu suporta sa ma vada ca vorbesc cu nimeni..si mi-a zis de multe ori,as incerca sa ii spun cum vreau eu sa imi traiesc viata,dar mie- frica pentru ca nu stiu cum ar reactiona..plz help me

deja dupa 4 luni aveti planuri de casatorie ... cum ai ajuns sa-l cunosti asa bine intr-un timp asa de scurt?????????
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:04
De la: sweet_candycandy, la data 2009-02-03 16:02:40sunt cu un baiat de 4 luni si nu stiu ce sa aleg(pe el sau sa aleg ce imi place mie)avem planuri de casatorie,ne iubim dar ne certam aproape zilnic pentru ca este prea gelos.Nu ma lasa sa am prieteni,nu ma lasa sa vb cu nimeni pentru ca este gelos.Ce parere aveti,e bine ca accept asta,sau nu?Eu sunt o fire sociabila,imi place sa rad sa vorbesc,sa comunic,sa ma distrez.
El nu suporta sa ma vada ca vorbesc cu nimeni..si mi-a zis de multe ori,as incerca sa ii spun cum vreau eu sa imi traiesc viata,dar mie- frica pentru ca nu stiu cum ar reactiona..plz help me

daca acum face asa oare ce va face dupa casatorie
oricum nimeni nu merita faci asemenea sacrificii pt el.....e decizia ta dar sfatul meu este sa fugi de el cat mai poti.........
everything_for_you
Postat pe 1 Aprilie 2009 13:05
asta seamana cu o parte din relatia mea cu fostul.doar ca eu eram cea care ii cauta in telefon,in mess,il controlam.dar am vorbit mult timp pe tema asta si m-a dat pe brazda un pic.nu mai eram asa disperata.il inteleg pe iubitul tau.eu il iubeam fffff mult pe al meu si vroiam sa fie numai al meu.bine,el nu se purta atat de frumos cu mine cat as fi vrut si poate de asta eu eram atat de geloasa.dar tu esti dispusa sa faci sacrificii?daca il iubesti vei face.dar vorbeste foarte mult cu el.nici cu prietenele nu te lasa sa iesi?hai ca la baieti mai inteleg dar cu fetele?succes in continuare si sper ca se va rezolva totul.
roscatika23
Postat pe 1 Aprilie 2009 15:31
Daca il IUBESTI, pleci cu el si-n deshert, ori in Cosmos!
Daca NU, ramai in mijlocul Lumii!

Care-i problema TA?

Eu zic sa stai acasa; paraseste-l !
Simply_i
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:06
De la: Simply_i, la data 2009-04-01 17:06:14Daca il IUBESTI, pleci cu el si-n deshert, ori in Cosmos!
Daca NU, ramai in mijlocul Lumii!

Care-i problema TA?

Eu zic sa stai acasa; paraseste-l !

Rezultatul/Urmarea poate fii ori sa vina el dupa tine, oriunde, oricum vrei TU, precum un catelush - daca asta poti iubi, in catelush ...
Ori sa te intorci tu, la el, la picioarele lui, si sa-ti parasesti LUMILE ...

Joaca-ti cartile odata!
Simply_i
Postat pe 1 Aprilie 2009 17:09
De la: _diana_, la data 2009-02-08 02:02:41mai.....cum adica sa nu mai vorbesti cu nimeni decat cu el? sa nu mai iesi cu nimeni decat cu el? sa nu mai razi cu nimeni decat cu el? si mai zice si ca ii din prea multa iubire........

pai al meu, daca ma intalnesc cu fetele la cafea, ma lasa acolo ' sa stau cu fetele la povesti', ca doar 'n-o sa stea el intre 5 femei, sa ne tina lumanarea', si se duce acasa,sa faca de mancare, apoi ma suna ca ii gata mancarea, si el se pune la un film pana ajung eu.....eventual ii cheama pe baieti la el si ne asteapta si cu ceva vin
sau pur si simplu se duce la fotbal cu baietii.......

sa-ti mai zic ca eu ies cu prietenii mei, el cu ai lui, si iesim impreuna cu prieteni comuni?
sa-ti mai zic ca prietenii lui tin la mine mai mult decat la el?
sa-ti mai zic ca in sesiune eu invat cu 2 baieti la unul dintre colegi acasa, si el vine, ne duce sa mancam sau ne face de mancare si pleaca?

cum poti sa crezi ca te iubeste dar ii e frica sa te vada ca te intelegi bine cu cineva? omul asta e bolnav......rau....

sunt perfect de acord cu tine, parerea mea sti care'i? ca omu asta e gelos, nu din prea multa iubire, ci de frica ( poate in subconstient ) ca ea ar putea gasi vreun altul in compania caruia s'ar simti mult mai bine, si care ar faceo sa uite de problemele de zi cu zi, si sa fie cu el trup si suflet.. iar cu timpul, sa'si dea seama ca barbatul pe care il are altauri nu e deloc ceea ce viseaza ea..si ca poate avea intr'adevar parte de barbati care stiu s'o aprecieze, s'o iubeasca neconditionat, etc...
PurpleDreams
Postat pe 6 Aprilie 2009 12:56
De la: evolgirl, la data 2009-04-06 12:56:07
De la: _diana_, la data 2009-02-08 02:02:41mai.....cum adica sa nu mai vorbesti cu nimeni decat cu el? sa nu mai iesi cu nimeni decat cu el? sa nu mai razi cu nimeni decat cu el? si mai zice si ca ii din prea multa iubire........

pai al meu, daca ma intalnesc cu fetele la cafea, ma lasa acolo ' sa stau cu fetele la povesti', ca doar 'n-o sa stea el intre 5 femei, sa ne tina lumanarea', si se duce acasa,sa faca de mancare, apoi ma suna ca ii gata mancarea, si el se pune la un film pana ajung eu.....eventual ii cheama pe baieti la el si ne asteapta si cu ceva vin
sau pur si simplu se duce la fotbal cu baietii.......

sa-ti mai zic ca eu ies cu prietenii mei, el cu ai lui, si iesim impreuna cu prieteni comuni?
sa-ti mai zic ca prietenii lui tin la mine mai mult decat la el?
sa-ti mai zic ca in sesiune eu invat cu 2 baieti la unul dintre colegi acasa, si el vine, ne duce sa mancam sau ne face de mancare si pleaca?

cum poti sa crezi ca te iubeste dar ii e frica sa te vada ca te intelegi bine cu cineva? omul asta e bolnav......rau....

sunt perfect de acord cu tine, parerea mea sti care'i? ca omu asta e gelos, nu din prea multa iubire, ci de frica ( poate in subconstient ) ca ea ar putea gasi vreun altul in compania caruia s'ar simti mult mai bine, si care ar faceo sa uite de problemele de zi cu zi, si sa fie cu el trup si suflet.. iar cu timpul, sa'si dea seama ca barbatul pe care il are altauri nu e deloc ceea ce viseaza ea..si ca poate avea intr'adevar parte de barbati care stiu s'o aprecieze, s'o iubeasca neconditionat, etc...

roscatika23
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:06
din pacate asta nu se numeste dragoste ci doar GELOZIE OBSESIVA ! ..........................sint foarte periculosi genul asta de oameni !
FRANNNCE
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:40
sincer.....ai pus o daca te mariti cu el ...deci nu o face:P
axu_alexa
Postat pe 6 Aprilie 2009 21:43

Alege restul lumii. Vei iesi in castig, de fiecare data.Daca te iubeste cu adevarat, el va fi cel ce te urmeaza.
veta_13
Postat pe 8 Aprilie 2009 18:37

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fericirea nu este nici cu el nici fara... 39 De la: banalulanonim 24 August 2010 12:31
un sfat va rog 389 De la: kudika_15717 18 August 2014 23:44
perioada de ignor 7 De la: scump 8 Septembrie 2014 00:20
Fostii ma cauta 1 De la: kudika_1034372 20 Octombrie 2018 00:51
ce ar trebui sa inteleg ? 53 De la: paradoxion_tertz 5 Septembrie 2013 23:11