Postat pe: 28 Februarie 2011, ora 21:15
Nu stiu cum sa incep, nici nu stiu daca e bine sa cer pareri straine, dar am ajuns intr-un impas...Am o relatie de 1 an jumatate si nu reusesc sa sterg urmele trecutului... Cand am inceput sa stam impreuna el tocmai iesise de o saptamana dintr-o relatie de 2 ani... O stiu si pe fosta pentru ca am fost amica cu el vreo 5 ani inainte sa ne incepem relatia.. de curand am gasit in calculator salvate sub denumirea de "Materiale importante licenta" poze cu fosta lui iubita in lenjerie sexxy si un filmulet provocator cu ea... Nu stiu cum sa reactionez, momentan el e plecat in vizita la ai lui si nu i-am spus la tel nimic... dar o sa vina sapt asta acasa. Nu reusesc sa inteleg cum langa pozele cu mine, cu noi si langa filmuletul in care m-a cerut in casatorie a putut pune pozele acelea... Poate reuseste cineva sa-mi explice pentru ca in el nu mai pot avea incredere, cel putin nu pana imi demonstreaza ca ma iubeste ca la inceput. Poate e o chestie care nu poate fi inteleasa decat de barbati, ca eu una de trei zile ma uit incontinuu la ele si nu pot sa ma detasez si sa privesc lucrurile la rece...