Setari Cookie-uri

nu mai vreau sa sufar....dar il iubesc prea mult...

ai o varianta
sa lasi de tot aceasta relatie
pt k a-ti tot incercat sa fie bine si nu a-ti reusit
si sa stai cu cineva de dragul anilor nu se poate
k viata se duce
bestiuitza
Postat pe 24 Octombrie 2008 00:48
e greu la inceput dar merita
un barbat care te face sa suferi si iti si vb urat
toate meritam ceva mai bun
bestiuitza
Postat pe 24 Octombrie 2008 00:49
noi suntem aici, dc ai nevoie sa vb cu cineva despre aceasta situatie delicata prin care treci. zici k il iubesti... nu te contrazic. dar pe tine te iubesti? stiu din proprie experienta ca atunci cand iubesti pe cineva, uiti sa te mai iubesti pe tine insati... dar cand cel pe care il iubesti iti produce suferintza prin cuvinte grele, comportament nepasator te intrebi ce-i de facut... shi faci compromisuri, ii cauti scuze k era obosit, stresat... shi iar uiti de tine, care esti o victima a represaliilor lui. nu iti zic sa fugi mancand nori, dar te atentionez ca dc a inceput sa-ti vb urat, atunci nu mai e mult pana la o palma sau mai stiu io ce.... sau poate a fost un caz izolat shi nu se va ajunge la violenta fizica... sau poate k o sa deschizi ochishorii care au varsat atatea lacrimi si sa te privesti in oglinda shi sa realizezi k existi shi k inaintea lui tb sa te pui pe tine. e greu. stiu asta. dar e important sa iti amintesti de tine! e greu la inceput, dar nu e imposibil sa incepi sa te iubesti.

shi ce poate sa-ti ascunda? poate o alta persoana pe care a intalnit-o - k sunt convinsa k la asta te gandesti. sau poate k nu iti ascunde nimik. poate doar vrea sa te indeparteze. tu nu vrei sa accepti asta shi pace pt il iubesti, pt k sunteti de 4 ani impreuna... pt k pur si simplu nu vrei sa va despartiti.

shi acum te intreb pe tine. lucru facut de mine mai demult. dc va certati mereu shi vz k nu mai merge, k nu se mai vrea... la ce tragi de caruta singurik? shi-ti rasp eu: pt k speri intr-o ameliorare, pt k speri k e doar o perioada mai grea a relatiei... cand iti dai seama k tb sa renunti? nu stiu... depinde... cand obosesti... shi cand obosesti? cand realizezi k nu ai reushit sa urnesti deloc caruta din loc...

o sa fie greu la inceput, dar in tp o sa-ti treaca.

sau poate o doar o perioada mai grea... sunt convinsa k sunt multe dedesubturi din aceasta rel de 4 ani care a ajuns in acest stadiu care te-a aruncat in mocirla asta a suferintzei... dc stii de unde a pornit shi cand a pornit relatia ta la vale, poate reusesti sa ameliorezi ceva. sau sa ameliorati ceva, dc veti sta de vb...

iti urez multa bafta shi mai vb
uitarea_aducerii_aminte
Postat pe 24 Octombrie 2008 11:12
ms mult fetelor de sfaturi...noi knd ne certam urat de tot,luam pauze...dar nu pot sta in pauza fara el...mi-e foarte greu,daramite sa ma desparte de el?
ave_alexu
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:54
si adevarul e k sunt km altruista...asta asa e
ave_alexu
Postat pe 24 Octombrie 2008 18:55
De unde scoateti prostiile astea "nu pot fara el", "il iubesc prea mult" etc?! Ca sa iubesti un om , acesta trebuie sa merite, in clipa in care nu merita, dragostea pt el ar trebui sa dispara! Iubesti ceea ce este pozitiv in viata ta, nu ceea ce iti face rau! Este foarte simplu, oamenii au darul de a-si complica viata, mai ales femeile... Dragostea nu este oarba, oamenii, da. Arata-i prietenului tau ca ai de unde sa alegi si ca daca nu e el alaturi de tine, atunci poate fi altul, ai de unde alege.
darksukkubus69
Postat pe 24 Octombrie 2008 23:52
parerea mea e ca lupti ptr ceva ce ai pierdut demult...in primul rand,vorbele urate ar trebui sa-ti dea de gandit....daca te iubeste,nu vorbeste asa cum zici tu....eu una n-as accepta ca un barbat sa-mi vorbeasca asa.......incearca sa-ti vezi de viata ta...e greu....nu contest....va fi greu si dupa cateva luni.....dar,sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada ta... si,inca ceva,cu cat te umilesti mai mult in fata unui barbat...cu atat te va injosi mai mult...capul sus..si,sa fii iubita!!!!!!!!!
elena_adina34
Postat pe 25 Octombrie 2008 22:21
Buna seara! Daca aveti nevoie de un raspuns,ma gasiti pe privat.O seara frumoasa!
Cassey_Tarot
Postat pe 26 Octombrie 2008 03:29
cred ca cel mai bine ar fi sa l uiti si sa privesti inainte.cu siguranta nu te merita
madyna89
Postat pe 26 Octombrie 2008 08:19
Dragostea, ca si frica, nu este rationala.
Cred, insa, ca intr-o zi o sa spui stop. Poate inca nu a venit ziua aceea...
lilly
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:31
De la: darksukkubus69, la data 2008-10-24 23:52:22De unde scoateti prostiile astea "nu pot fara el", "il iubesc prea mult" etc?! Ca sa iubesti un om , acesta trebuie sa merite, in clipa in care nu merita, dragostea pt el ar trebui sa dispara! Iubesti ceea ce este pozitiv in viata ta, nu ceea ce iti face rau! Este foarte simplu, oamenii au darul de a-si complica viata, mai ales femeile... Dragostea nu este oarba, oamenii, da. Arata-i prietenului tau ca ai de unde sa alegi si ca daca nu e el alaturi de tine, atunci poate fi altul, ai de unde alege.


Ai perfecta dreptate, ASA ARE TREBUI SA FIE, dar nu este!

Iti doresc SA NU TE INDRAGOSTESTI NICI O DATA, SA NU CUNOSTI CALVARUL CE TI-L ADUCE DRAGOSTEA, CACI AI SA MORI (!!!) si poate VEI MAI SI RENASTE, precum Iisus - la fel este si cu DRAGOSTEA.
agoldfish
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:36
De la: elena_adina34, la data 2008-10-25 22:21:02parerea mea e ca lupti ptr ceva ce ai pierdut demult...in primul rand,vorbele urate ar trebui sa-ti dea de gandit....daca te iubeste,nu vorbeste asa cum zici tu....eu una n-as accepta ca un barbat sa-mi vorbeasca asa.......incearca sa-ti vezi de viata ta...e greu....nu contest....va fi greu si dupa cateva luni.....dar,sunt sigura ca va rasari soarele si pe strada ta... si,inca ceva,cu cat te umilesti mai mult in fata unui barbat...cu atat te va injosi mai mult...capul sus..si,sa fii iubita!!!!!!!!!


Asta ASA ESTE!
Totusi, NU trebuie sa te umilesti. Suferi, il iubesti, dar TU ESTI UN OM, si NU o carpa!
Ai grija ca NICI O DATA sa nu accepti o palma, sau o insulta
agoldfish
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:39
Daca esti o persoana cu PERSONALITATE, orice ti-am spune noi,
TU tot pe a ta "o s-o tii"! Tot ce stii tu o sa faci!

Asa ca, iti doresc ani frumosi, si viata frumoasa in continuarea a ceea ce o sa urmeze, adica DUPA CE TE HOTARASTI SA IESI SINGURA SINGURICA DIN CALVAR.

Ceea ce crezi tu ca merita in viata asta, aceea vei obtine!

Eu, mi-am dorit 2 copii si Dumnezeu mi i-a daruit. Cum nu-mi dorisem si altceva (pentru mine personal), altceva NU mi-a mai daruit!

Asta este! Ai grija de ceea ce iti doresti!

Si nu uita si povestea cu "pestisorul de aur" si cele trei dorinte ...
Atentie la ce iti doresti, ce apreciezi cu adevarat, si vrei de la viata TA
agoldfish
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:47
Si eu trec primtr-o perioada grea, mie inca nu a inceput sa-mi vb urat si nici nu suntem impreuna de 4 ani (in decembrie am fi implinit 1 anishor). Imi spune ca mai exista sanse pentru relatia noastra, dar nimic nu e sigur si ca doar timpul rezolva tot. Si eu sunt super disperata, deja suntem intr-o "pauza" de-o luna de zile si simt ca nu mai suport. Te inteleg f bine si cred ca incurajari de genul "uita-l, gandeste-te la tine, treci peste" nu ajuta f mult in situatii de genul acesta. Ce e de facut..doar Dumnezeu stie de ce trebuie sa trecem si prin perioadea de-astea. Poate pt a deveni si mai puternice!
ingerasmic
Postat pe 26 Octombrie 2008 10:55
Buna! Stii melodia aia "love is not a reason to cry"? Dragostea trebuie sa te faca mai fericita, sa iti dea motive sa zambesti, sa te simti bine in pielea ta doar pt ca esti iubita si apreciata si ca iubesti si apreciezi la randul tau. Stim cu totii ca in dragoste mai ai parte si de suferinta, dar nu numai de suferinta. Trebuie sa existe un echilibru intre momentele bune is momentele rele, trebuie sa fie de asa natura incat momentele bune sa le starega pe cele rele ca sa poti sa treci peste ele. Tu,din cate povesteti traiesti numai momente rele si iti faci rau singura. Practic nu ai nimic bun care sa te ajute sa crezi ca maine va fi mai bine, tu din contra, traiesti cu frica k poate maine nu va mai fi cu tine. Nu se merita sa traiesti asa, trebuie sa te iubesti pe tine in primul rand si sa te gandesti cat rau si cat bine iti face relatia asta. Fa-ti o litsa cu toate momentele bune si toate momentele rele, pune-le in balanta si arata-i si lui lista, spune-i ca iti face rau si nu meriti asta, in primul rand ca om si in al doilea rand ca tu nu ai facut altceva decat sa-l iubesti si sa treci peste toate mizeriile lui si vezi cum reactioneza si daca face ceva sa iti fie mai bine. Inteleg ca il iubesti, poate si el te iubeste in felul lui si tocmai pentru ca stiu cat de greu e sa renunti la persoana iubita iti dau un sfat sa imbunatatesti comportamentul lui. El se poarta asa cu tine pentru ca iti cunoaste slabiciunile si stie ca esti mereu acolo pentru el chiar daca se poarta urat cu tine, stie ca daca pleci o sa te intoarca oricum pentru ca stie ca il iubesti si e oarecum egiost aici. Daca vrei in continuare sa fii cu el si vrei sa se imbunatateasca relatia,trebuie sa fii tare si sa ii dai o lectie, sa ii spui ca nu mai accpeti comportamentul lui si ca ai hotarat sa renunti la el pentru ca meriti ceva mai bun.El o sa vrea sa te intoarca, sa te amageasca din nou, dar tu trebuie sa fii tare si sa o tii pe a ta ca va despartiti, sa ii demonstrezi ca vorbesti serios. Stiu ca iti e greu,dar gandeste-te ca o sa faci asta pentru binele tau sau al vostru. Si in momentul cand o sa isi dea singur seama k vorbesti serios si ca te-a pierdut o sa se schimbe pentru ca o sa isi dea singur seama cat a gresit si o sa lupte pentru tine (asta daca intr-adevar te iubeste) si cu siguranta o sa se poarte altfel si o sa iti fie si tie mai bine si abia atunci sa te intorci la el,dar total schimbata si sa ii dai de inteles ca de fapt tu ii acorzi ultima sansa si ca la cea mai mica greseala a lui renunti ca nu poti sa traiesti ca ianinte (adica ca acum). In cazul in care nu o sa se schimbe si nu o sa faca nimic inseamna ca nu te iubeste si cel mai bine e sa iti vezi de drum si sa il uiti ca nu o sa iti aduca nimic bun relatia asta. Sper sa fii tare si sa reusesti sa schimbi foia cu el,sa ii arati ca meriti mai mult decat iti ofera el. Aste e sigura solutie daca vrei sa se schimbe. Ca daca treci peste ce iti face el in continuare nu o sa isi dea niciodata seama cat de mult greseste si nu o sa se schimbe. Eu iti doresc multa bafta si sper sa auzim de bine!
andreeabl
Postat pe 26 Octombrie 2008 12:07
Am observat ca in astfel de situatii,o femeie cand iubeste un astfel de barbat,singura solutie este sa faca un efort prin care sa-i poata spune ca nu mai vrea sa fie cu el dar sa si faca asta pt un timp.In tot acest timp chiar daca ea sufera ,pauza il determina pe EL sa o caute disperat .Asta rezolva solutia pt totdeauna uneori.Daca nu este in stare EA de acest efort atunci EL o va face sa sufere continuu,intrucat i-a simtit pulsul in sensul ca il iubeste si o va face sa sufere tot timpul.In situatia in care intr-o perioada de 2-3 sapt.EL nu O cauta inseamna ca nu are nici un rost ca EA sa se mai hraneasca cu iluzii desarte si sa se reorienteze .Parerea mea.Te inteleg perfect dar asta e sfatul meu si iti urez SUCCES!FII TARE SI INCEARCA!
s_sanitasif
Postat pe 26 Octombrie 2008 15:43
fetelor,nu e chiar asa de tragic la mine.legat de pauze,nush de cate ori m-a cautat el dupa o apuza,tot eu l-am contactat pe el,insa imediat dupa cearta de acum cateva zile a doua zi a venit la mine si eu dormeam si ma trezit asa de frumos cu niste saruturi dulci si mia zis k ii pare rau pt c imi zisese cu o seara inante adik"ce p...mea vrei".faza asta m-a durut foarte tare...dar in rest se poarta foarte frumos cu mine si face niste lucruri pe care putini barbati din ziua de azi le-ar face...ma ajuta sa strang masa,vine cu mine la cumparaturi,ma conduce pana in fata usii si asteapta pana intru in ksa.cand stateam la bloc urca cu mine pana la etaj in fata usii,nu ma lasa niciodata singura si multe lucruri de genu.insa sunt lucruri care intervin in relatia noastra cum ar fi aceste certuri.poate am si eu o vina oarecare.el a considerat k il sun k s ii cer socoteala si asta la deranjat....in orice caz nu trebuia sa imi vb asa,nu ii iau apararea k sa intelegetzi...dar exista si certuri k in aproape orice relatie.nu zic k sunt relatii numai cu certuri k sunt convinsa k exista si relatii in kre nu exista niciun fel de cearta si e armonie si multa dragoste,dar cateodata knd ne certam parca se smulge ceva din mine...off
ave_alexu
Postat pe 26 Octombrie 2008 23:32
aceleasi discutii le am si eu cu prietenul meu si suntem abia de 9 luni impreuna..recunosc sunt cam geloasa si uneori devin prea ''panica'' cum ii place lui sa-mi zica.in ultimile 2 luni au aparut certurile si asa am primit si eu replica ....[ce p... mea vrei]tot intr-o seara cand l-am sunat doar sa il intreb ce face si unde este.am inceput sa plang deoarece niciodata nu il auzisem sa imi vb asa..iar mai apoi sa imi zica [taci in p......mea]adica sa ma opresc din plans ca nu il impresionez.si pe mine m-au durut enorm vb lui si au fost si altele cum ca mai toate certurile le avem din cauza mea ca imi imaginez eu tot felul de kesti cum ca el m-ar insela sau m-ar minti.sau alta problema zic yo a inceput sa imi spuna sa nu ne mai vedem asa de des...ca trebuie sa imi fie dor de el.i-am spus de cateva ori ca imi este frica ca il voi pierde ca va aparea alta care nu va face greselile pe care le fac eu ''asta in viziunea lui'' uneori,iar el imi spunea ca totul depinde doar de mine.dar cand imi vb urat si tipa la mn nu imi vine sa mai fac nimic,vine isi cere iertare imi aduce flori dar cat dureaza???? o zi,doua si apoi se repeta.......
EbruMoon
Postat pe 27 Octombrie 2008 00:33
te-a intrebat 'ce p__a mea vrei' si tu zici ca il iubesti ... :-?

fara prea multe detalii .. te calci singura in picioare, nu mai ii vorba nici de urma de respect.
nu vrei sa suferi, da-l incolo, si tine langa tine pe cineva care stie sa se poarte.

il iubesti ? ... crezi tu ...
alltheway
Postat pe 27 Octombrie 2008 01:28
sunt multi baieti de treaba pe lumea asta,
faptul ca te ajuta sa strangi masa nu are nici o legatura cu restul 'mancarii de peste'

tu te-ai obisnuit cu el ... daca a fost o greseala cand ti-a vorbit urat, treaca, dar daca s-a intamplat pur si simplu ... no way
alltheway
Postat pe 27 Octombrie 2008 01:34
EbruMoon,cand am citit ce ai scris,parca ma vedeam in oglinda...exact asa patesc si eu...imi zice k imi fac tot felul de imagini si filme in cap cum k ma inseala sau k ma minte si asa mai departe...el numai cateodata "isi cere iertare"(am scris intre ghilimele pt k e km orgolios si felul lui d a imi cere iertare e sa se poarte foarte foarte frumos cu mine a doua zi)....in schimb mie nu imi aduce flori
ave_alexu
Postat pe 27 Octombrie 2008 20:02
De la: ave_alexu, la data 2008-10-27 20:02:03EbruMoon,cand am citit ce ai scris,parca ma vedeam in oglinda...exact asa patesc si eu...imi zice k imi fac tot felul de imagini si filme in cap cum k ma inseala sau k ma minte si asa mai departe...el numai cateodata "isi cere iertare"(am scris intre ghilimele pt k e km orgolios si felul lui d a imi cere iertare e sa se poarte foarte foarte frumos cu mine a doua zi)....in schimb mie nu imi aduce flori



sincer cand am citit ce ai scris tu ma bufnit rasul pentru au aceleasi vorbe la fel imi spune si mie ca imi ''iau tot felul de filme'' este foarte orgolios si mereu vrea sa fie totul ca el.oi fi eu geloasa si exagerez uneori dar pana la vb alea eu cred ca dispare respectul si cand i le reprosez imi spune ca stiu sa tin minte numai momentele urate si nu pe cele frumoase....am avut o discutie kiar aseara cand i-am zis ca daca nu se va controla o vom termina ptr ca nu sunt dispusa sa ii suport lui toate toanele proaste si iesirile necontrolate putea sa tipe sau sa nu imi raspunda la tel dar sa nu imi zica ''taci in p.... mea''..sau cum mi-a zis o data ''idioata dracu'' ptr ca am indraznit sa tip la el.acum cand scriu kestiile astea nu imi vine sa cred ca sunt eu..eu aia care le spuneam prietenelor mele sa nu aceepte astefel de jigniri..sa nu cedeze oricum..vad ca tokami eu nu POT sa zi STOP acum decat mai inkolo si sa fie mai rau..dar avem si momente foarte frumoase :P.cand ii spuneam ca eu nu mai vreau sa continuam ptr ca eu nu mai rezist sa plang sa fiu stresata el imi dadea un simplu mesaj cu NU.dar poate cine stie dupa discutia de aseara poate l-am facut sa se gandeasca bn ;))
EbruMoon
Postat pe 28 Octombrie 2008 14:08
mda,cine stie acuma...e greu sa zici stop dupa 4 ani de zile in kre am tarit si momente frumoase si placute nu numai certuri...dar nu vreau sa ma gandesc la asta vreodata
ave_alexu
Postat pe 28 Octombrie 2008 17:02
Nu il mai cauta tu, asta e singura solutie!! Eu l-am tratat cu indiferenta pe-al meu vreo 3 zile, dupa care m-a sunat in disperare. Simt in vocea lui ca este cam speriat de schimbare, chiar daca initial nu credeam ca va functiona. Dar uite ca e eficienta metoda!
ingerasmic
Postat pe 29 Octombrie 2008 16:42
CEVA TREBUIE SA FIE DE NU MERGE RELATIA DINTRE VOI UNDEVA UNUL DIN VOI ATI GRESIT CEVA
gelu35
Postat pe 30 Octombrie 2008 13:20
De la: ave_alexu, la data 2008-10-24 00:45:08fetelor...nu mai stiu ce sa fac.sunt cu prietenul meu de 4 ani si jumatate si o tinem numai in certuri:(
am luat o pauza de ceva vreme si acum knd neam impacat nu a trecut nicio saptamana k iar neam certat...simt k imi ascunde ceva si nu stiu ce sa fac....chiar ne-am certat acum la telefon si mia vb foarte urat("ce p... mea vrei?").Eu lam sunat s il intreb ceva.nu iam vb urat dar el s enervat k dc il sun din 5 in 5 min s ii cer explicatii.asa de tare tipa la mine la telefon:am plans non stop,mi s facut si rau,nu mai aveam aer de atata plans.iam zis s nu ma mai minta si s imi spuna adevarul si el ma intreaba c adevar k eu iti zic adevarul si k d acum inainte nu o s mai imi zica nik,k dak si asa "knd imi zice adevarul nu il cred...atunci knd o s il intreb dak s int cu cutare o s imi zica k nu"...ce sa fac...nu mai vreau sa sufar...sunt foarte sufletista si il iubesc prea mult k s ma despart de el(nici nu imi doresc asta)simt nevoia sa vb cu cineva.am nevoie de un sfat...

am un sfat:trateaza-l cu indiferenta maxima.nu il suna, dak te intalnesti cu el vb cu raceala.dak te iubeste se va gandi ca o sa te piarda si isi va revizui comportamentul. dak nu....are balta peste.fa-l un pik gelos.
mkdisk
Postat pe 30 Octombrie 2008 19:12
acum,in mom de fata e ok relatia,adik am inceput sa comunicam mai des,...,la mine faza cu ignoratul nu7 prea merge...k lam lasat si toata lumea m-a sfatuit s nu il sun si nu lam suant cateva zile dar nici el pe mine
ave_alexu
Postat pe 30 Octombrie 2008 23:17
Din pacate nu este vorba de "cateva zile", ci de o perioada mai lunga. Doar asa ii poate incolti sentimentul de nesiguranta in suflet. Stiu ca e greu sa te abti sa-l cauti, dar cred ca merita efortul, daca sti ca asa vei afla ca te iubeste cu adevarat sau nu. Si eu ma chinui sa nu-l sun, iar acum chiar imi dau semaa ca functioneza. Barbatii de pe-aici pot confirma/infirma.
ingerasmic
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:05
Nici o problema, continua asa, nu il suna , nu il baga in seama, daca te suna nu raspunde, iesi cu prietenele tale, cu alti barbati, eventual, fa-l sa vada ca nu este de neinlocuit, dimpotriva, si ca poti face asta oricand fara retineri si chiar o vei face daca nu-i vine mintea la cap! Nimic mai simplu!
darksukkubus69
Postat pe 31 Octombrie 2008 21:06
fetelor nustiu ce sa fac sunt cu el de 1 an jum si il iubesc foarte mult si cand nu il vad simt k se rupe ceva din mn. in timp de 1 an jum ne certam cam des din toate postiile(cred k am si eu o vina pt k sunt prea geloasa) si dupe ce ne certam nu vb 2 3 zile si dpa 2 3 zile tot euil cauta pt k nu pot fara el . el dupa ce ne certam nu ma suna niciodata dar imi trimitea flori . cand ne impacam se purat fff frumos cu mn. si acuma mam despartit de el de 2 saptamani dar asetea 2 saptamani simt k mor .il iubesc ff mult nustiu ce sa fac
asi face orice pt el si pt relatia noastra k sa devina k la inceput si sa fim feiciti si k certurile dintre noi sa nu mai fie
eu cred k cea mai mare vina am eu pt k sunt ff geloasa s il sunam si il cautam in fiecare zi si il intrebam unde e si cu cine si ce face
astept un sfat de la voi fetelor nu mai stiu ce sa fac

Postat pe 5 Noiembrie 2008 14:42

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
o gelozie care ma sufoca 22 De la: tedy 20 Octombrie 2013 11:54
Gelozia 39 De la: kudika_15024 23 Septembrie 2012 10:45
intre doi te atinge ploaia sau nu? 65 De la: yulyana_c 3 Noiembrie 2013 10:12
Despre forma labiilor 80 De la: yamuna 15 Noiembrie 2009 18:39
hy 11 De la: c3ry_crazy 2 Septembrie 2014 15:24