Mai multe
|
Chiar nu am inteles ce legatura are cu topicul! Nu vreau sa fiu rau -dar cand scriem "creia" - il scriem (cuvantul) asa " creea". E?! Altceva...nuuuuu? |
||
|
G_I_JOE Postat pe 12 Februarie 2009 10:39 |
||
|---|---|---|
|
Observ ca putina lume are "tupeul" sa scrie despre tupeu! Mai bine scriam despre corectitudine, si relatii normale, si omenie, si bun -simt siiiii....
|
||
|
G_I_JOE Postat pe 12 Martie 2009 11:37 |
||
|
Tupeul poate fi si un lucru bun��vrei sa urci pe scara profesionala��.ai nevoie de tupeu ,curaj��..timiditatea nu te ajuta in ziua de azi��.dar sa fie un tupeu diplomat,cu bun-simt���nu cel agresiv ; Ceea ce nu suport si ma dezgusta e tupeul barbatilor pe strada sau in public��. Cand vad o fata mai frumoasa ,incep sa se dea la ea��chiar daca ea ii ignora sau incearca sa le explice ,sa se opreasca(acum am scris frumos)��o intamplare ca aceasta am patit-o de curand��..un tip ma tot asalta cu complimente si cereri care mai de care ���i-am vb frumos,apoi tot mai agresiv�.pana la urma a trebuit sa ii dau o geanta in cap sa se potoleasca��..ma intreb :oare dc fac asta barbatii ? Stiu ,barbatul incearca dar pana cand ?�..pana e lovit cu ceva ca sa isi revina din starea euforica in care e���. Tupeul din magazine de tot felul�..ingramadeala ca pe vremea lui ceasca��pe strada ��cu masina ,se baga ca animalele��..poate ca de aia sunt asa multe accidente�.. Tupeul in politica���te mint �.cred si ei ce spun�..si nu fac nimic��.. Tupeul e caracteristic la romani���.zic eu�..ca prea tupeista e lumea��..aici�. Nu cred ca tupeul e aplicat de persoanele inculte ��toti o facem,poate si eu��.dar depinde in ce masura si cum��sa fim tupeisti dar cu bun simt ,sa nu ajungem la vulgaritate���ca doar asa putem ajunge unde ne dorim��. |
||
|
|
||
|
just_heaven Postat pe 14 Aprilie 2009 09:46 |
||
| Buna! | ||
|
Cassey Postat pe 13 Mai 2009 18:20 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-04-14 09:46:43Tupeul poate fi si un lucru bun��vrei sa urci pe scara profesionala��.ai nevoie de tupeu ,curaj��..timiditatea nu te ajuta in ziua de azi��.dar sa fie un tupeu diplomat,cu bun-simt���nu cel agresiv ; Impresionant! aproape ca uitasem ca exista si "tupeu" pozitiv; Numa` ca el- parca- se numeste altfel ( sau- din ce-mi amintesc eu- tupeul este prin definitie un comportament vulgar si impulsiv- ) poate...determinare? Curaj? Hotarare? Mda....posibil sa ai si tu dreptate, nu mai stiu- ca nu-mi mai "arde" de joaca cu vorbele (observ ca altii au trecut pe "trebi" mai serioade- cum ar fi "metode de masturbare" - Si atunci- ce naiba caut eu cu topicul asta aici? Stii bancul cu prostituata si prof-ul universitar? ( Proful ia loc- in avion langa o tipa impecabila; "Unde mergeti? La NY- Ah- eu doar pana la Amsterdam, am castigat o bursa de o luna la un Institut de studiul mecanicii matematice aplicate: EA: Eu ma duc sa aiu niste haine noi de pe Fifth Ave; EL: Pai...nu cred ca mi-as fi permis vreodata...dar dvs ce lucrati? EA: pai fac sex oral; El, stupefiat: cuuummm? adica/...luati M....e? Ea: auzi domnule- dumneata cat castigi? El: Pai- salariu + bonusuri +bonuri de masa + compensatii...plus...daca am cate o colaborare la revista Universitatii...vreo 400 de euro; EA: Ei vezi - dumneata iei i M-...e!! Cat despre tupeul "rau" descris de tine mai jos constat urmatoarele: a. Esti frumoasa; b. ( nu-i din acelasi topic- da` unii-si mai dau seama...)- esti si desteapta! c. Probabil nu esti blonda ( asta ca gluma!) d, Esti conducator auto; e. Esti ( posibil)- o atenta soferita ( si amabila- din moment ce altii se "baga ca animalele" Sa mai continui analiza pe text? Corolar: uneori vulgaritatea e buna - depinde doar de context; |
||
|
G_I_JOE Postat pe 26 Mai 2009 15:08 |
||
ma rusinai............dar mai spune ,nu te opri ...cum mai sunt?
|
||
|
just_heaven Postat pe 26 Mai 2009 15:22 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-05-26 15:22:30ma rusinai............dar mai spune ,nu te opri ...cum mai sunt? Femeie, cum sa fii ( vezi topicul in care se discuta despre "cum ar trebui sa fie femeile" :-))! Miaaaaauuu! PS- by-the way- nu esti blonda? |
||
|
G_I_JOE Postat pe 26 Mai 2009 16:45 |
||
De la: G_I_JOE, la data 2009-05-26 16:45:39De la: just_heaven, la data 2009-05-26 15:22:30ma rusinai............dar mai spune ,nu te opri ...cum mai sunt? ce ai cu blondele?
|
||
|
just_heaven Postat pe 26 Mai 2009 17:48 |
||
De la: just_heaven, la data 2009-05-26 17:48:29De la: G_I_JOE, la data 2009-05-26 16:45:39De la: just_heaven, la data 2009-05-26 15:22:30ma rusinai............dar mai spune ,nu te opri ...cum mai sunt? Cat de sincer vrei sa fiu? trimite-mi "argumente" pe private si-ti raspund: Aici e doar "loc de barfa" ( iar eu am destule si fara raspunsul la aceasta intrebare...
|
||
|
G_I_JOE Postat pe 27 Mai 2009 16:41 |
||
barfa face parte din noi........nu cred ca exista nimeni care nu a barfit in oarecare masura...... |
||
|
just_heaven Postat pe 28 Mai 2009 10:49 |
||
|
Pentru cine este interesat: Emisiune Protv - Stai gratuit o saptamana la o pensiune!!!! ProTv cauta persoane care doresc sa participe la o noua emisiune tv numita �Pensiunea�. Conceptul emisiunii este urmatorul: patru vedete se vor ocupa saptamanal de o pensiune din Zarnesti in locul administratorului pensiunii. Ele vor face tot ceea ce tine de admnistrarea pensiunii (curatenie, mancare etc.). Cautam persoane care sa stea la pensiune timp de aproximativ o saptamana alaturi de alte patru familii si cele 4 vedete (cazare si masa gratuit). Se cauta persoane �fitzoase� care sa le puna in dificultate vedetele. Se cauta familii (cu copii, fara copii), cupluri sau prieteni. Pentru participarea la preselectie va rog contactati reprezentatul ProTv: Alexandra Ionescu (e-mail: [email protected]) |
||
|
kudika030567 Postat pe 28 Mai 2009 17:15 |
||
De la: kudika030567, la data 2009-05-28 17:15:46Pentru cine este interesat: deja te intreci cu gluma! ai deschis un topic...gata! |
||
|
l_diana_c Postat pe 28 Mai 2009 17:23 |
||
De la: kudika030567, la data 2009-05-28 17:15:46Pentru cine este interesat: Dragutzo: "persoanele fitzoase:" cum le spui tu- nu au ce cauta la pensiune; Ai /aveti grave probleme de intelegere a termenilor ( chiar si astia golanesti va dau de furca) ; Ce dumnezeu faceti voi la televiziunile astea..acolo? Ati trecut Bacalaureatul? Ca nu mi se pare... Si daca "vedetele" sunt semidoctii aia pe care-i vad ( din cand in cand- accidental) la TV- atunci...sa ne ingramadim - copii- ca-i rost de mancare gratuita si dormit cu famelia- la pensiuneEEEEEE!!!! |
||
|
G_I_JOE Postat pe 1 Iunie 2009 10:00 |
||
| .as prefera sa fie mai mult bun simt. dar bunul simt sa cuprinda si o sinceritate mai mare sa spunem ...ca una totala e cam imposibila....dar ................uneori , unii mint prea mult ca sa-si atinga scopul . | ||
|
morticia_adams Postat pe 18 Iunie 2009 20:10 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| TURCIA - ISTANBUL | 1 | De la: realturism 6 Ianuarie 2010 13:10 |
| Oferte Last Minute?! | 1 | De la: Love_Princess 25 August 2009 16:19 |
| Cele mai ieftine vacante! | 3 | De la: Cassey 13 Mai 2009 18:18 |
|
|
||
| Vine Craciunul! | 5 | De la: greierash_is_back 1 Decembrie 2009 11:14 |
| Plec in Vama Veche cu cortu' | 1 | De la: marcel35 8 August 2009 21:57 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.