Setari Cookie-uri

nu am incredere in mine.ajutati-ma!:((

merci georgia...:) :*
pinkpussy10
Postat pe 22 Februarie 2009 23:27
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-22 23:27:20merci georgia...:) :*



Cu placere
Pune poza inapoi

Uite, imi pun si eu o poza cu mine din sesiune cand eram praf, nemachiata..naturala cu defectele mele !

Postat pe 22 Februarie 2009 23:46
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-22 23:02:33eu nu v-am cerut parerea in legatura cu mine. nu v-am intrebat sunt frumoasa sau nu!v-am cerut ajutorul in sfaturi nu in grade de frumuste. si roco, stiu ca sunt uratica! asa k n u ai adus o noutate in viata mea. merci oricum pt pareri.nu ma auta cu nimik sa mi se spuna k sunt dulcica sau frumoasa sau k ochii mei sunt frumosi.


Eu zic sa nu permiti nimanui sa te faca sa te simti uratica!
Mai ales ca nu ai de ce!

Ii si spui ca are dreptate!!!Incredibil!
Fa cum spune Georgia...pune poza la avatar!



hahaha...uite ,si eu am poza!
ella_c
Postat pe 22 Februarie 2009 23:56
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-04 20:05:17De cand ma stiu am fost complexata si am mereu impresia ca orice fata este mai frumoasa ca mine,arata mai bine ca mine,e mai bine imbracata ca mine.a devenit o obsesie si un chin sa ma uit in oglinda si sa nu vad nimic frumos.iubitul meu imi spune mereu ca sunt frumoasa dar mie mi se pare ca sunt urata!as vrea sa am si eu incredere in mine si sa ma simt frumoasa!


m-am tot tinut sa raspund si asta pentru ca pe mine m-ai deranjat foarte tare cu comentariul tau
eu cand am zis ca esti dulcica foc, am zis-o sincer, nu fac complimente gratuite si, judecand dupa mesajul de mai sus, cred ca chiar ai nevoie sa ti se spuina ca esti frumoasa.
... stai linistita, daca nu vrei n-o sa-ti mai fac complimente, departe de mine acest gand.
sper doar sa nu te iei dupa ala care-ti spune ca ai involuat (auzi tu ce tampenie!!!)


sa nu sariti pe mine, voi restul, dar chiar m-a deranjat FOARTE tare, mai ales ca i-am impartasit fetei si din experienta mea personala.
Imi pare sincer rau
kitty_krieger
Postat pe 23 Februarie 2009 01:46
raspunsul nu era k sa te jigensc pe tine. imi cer scuze dak asta a iesit. era pt cei care au spus k am cerut complimente k v-am intrebat dak sunt frumoasa sau nu. tie iti multumesc k ai spus asta. poate asa ma vezi tu...dar ai vazut k unii cred k sunt uratica si k trebuie sa ma consolez cu asta. te pup. si iarta-ma dak te-am jignit.
pinkpussy10
Postat pe 23 Februarie 2009 15:51
si im pare rau k a sunat asa. dar eram nervoasa k s-a inteles k am deschis acest subiect pt k am nevoie de complimente. am mai spus k nu-mi lipsesc. chiar imi pare rau k am deranjat persoanele bine intentionate care au vazut ceva frumos in mine...iertati-ma.
pinkpussy10
Postat pe 23 Februarie 2009 15:54
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-23 15:51:08raspunsul nu era k sa te jigensc pe tine. imi cer scuze dak asta a iesit. era pt cei care au spus k am cerut complimente k v-am intrebat dak sunt frumoasa sau nu. tie iti multumesc k ai spus asta. poate asa ma vezi tu...dar ai vazut k unii cred k sunt uratica si k trebuie sa ma consolez cu asta. te pup. si iarta-ma dak te-am jignit.

uf, te iert...
eram cam nervoasa atunci....
crede-ma ca te inteleg perfect, dupa cum iti spuneam , am trecut si eu prin asta si mi-a luat ani buni sa scap de complexe.
ce m-a ajutat foarte tare au fost aprecierile pozitive din partea sexului opus (a fost un tip odata, in metrou, care a trecut pe langa mine cand cobora si mi-a spus doar "ce frumoasa esti"...m-a impresionat foarte tare), dar si altele. Schimbarea in atitudine e cea mai importanta si incepe de la schimbare fizica; nu, nu schimbare de look, ci asa: sa mergi pe strada cu capul sus, barbia dreapta si indreptata din umeri, cu un mic (dar mic ) zambet pe fata... te face sa arati ca o persoana optimista si plina de incredere. Prima oara cand am facut chestia asta, am observat ca lumea se uita altfel la mine, parca mai frumos.... Este doar un mic exercitiu, nu trebuie sa-ti iasa din prima.
Apoi, m-a mai ajutat autosugestia; stateam dimineata in fata oglinzii si-mi spuneam ca sunt frumoasa, atragatoare, inteligenta etc etc... in timp incepi sa si crezi ce spui.
Si un alt lucru (pe care iti recomand sa-l faci mai incolo, dupa ce vezi ca toate astea merg) este sa te duci singura in locuri unde de obicei, nu merg oamenii singuri. Ca de exemplu, la cinema. Prima oara cand am facut-o mi se parea ca se uita toti ciudat la mine, ca si casiera isi zice "uite-o si pe-asta, n-are cu cine sa se duca la film" si alte tampenii de felul asta. Apoi, dupa ce am vazut filmul (care mi-a placut tare mult), mi-am dat seama ca era totul in capul meu, ce conta ce zicea lumea, m-am dus sa vad un film, nu sa ies cu amicii. Am si mancat la restaurant singura (ajuta mult daca ai o carte la tine), iar acum ma duc si in vacante singura (doar n-o sa las viata sa treaca pe langa mine, doar pentru ca se intampla sa nu am companie la un moment dat).


si sa nu fi supi pe mine
kitty_krieger
Postat pe 23 Februarie 2009 17:57
nici eu nu am incredere in mine..dar nu imi pasa..ma multumesc cu ce sunt.
ai putea totusi sa ceri parerea unui profesionist(un psiholog). daca mergi la psoholog nu inseamna ca esti nebuna, ci ca esti constienta de problemele tale si ca vrei sa te tratezi.

baiat_anonim
Postat pe 27 Februarie 2009 16:20

Partea a-II-a, Increderea in sine: Vz documentarul The Secret. Ca sa vezi cat de mult conteaza modul in care gandim si cat de mult ne influenteaza actiunile si rezultatele.

Chiar iti recomand sa-ti faci timp si sa il vizionezi atent.

Postat pe 28 Februarie 2009 00:34
pai, n-ai incredere in tine, daramite in altii...
rox_rbz
Postat pe 28 Februarie 2009 00:40
Ce cunoscut mi-e subiectul. Pana sa-mi intalnesc sotul, am avut destui prieteni, baietii ma placeau dar eu eram atat de complexata de nu mai stiam ce sa fac. Aveam 48 kg si 1.72 inaltime, femeia snur. Acum o spun cu detasare dar atunci era tare dureros. Ma gaseam in fata unei situatii paradoxale, ma placeau baietii dar lumea in genral radea de mine in fiecare zi ( slabanoaga, scobitoare, doua bete-nfipte-n c...etc). Apoi l-am intalnit pe cel care-mi este sot, un baiat minunat, frumos atat exterior cat si interior care mi-a apreciat in primul rand frumusetea interioara desi ma placea si fizic f mult. Recunosc ca numai dupa ce m-am ingrasat vreo 5 kg am capatat incredere totala in mine. Cred ca ti se intampla ce mi s-a inyamplat si mie: degeaba iti zice lumea ca esti draguta daca tu nu esti multumita de tine. Si cred ca e vorba numai de aspectul fizic de care din cate vad, esti total nemultumita. Ori faci ca mine ( incerci sa arati mai bine; in cazul tau am inteles ca ti se pare ca ai burta...etc) , ori inveti sa te iubesti exact asa cum esti. Eu n-am putut sa ma iubesc pana nu m-am ingrasat. Si acum am lucruri de care sunt nemultumita dar parca aspectul fizic nu mai conteaza atat de tare. Cred ca si datorita sotului meu care ma adora pe mine cu toate defectele mele.
Gazelle
Postat pe 31 Martie 2009 05:29
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-04 20:05:17De cand ma stiu am fost complexata si am mereu impresia ca orice fata este mai frumoasa ca mine,arata mai bine ca mine,e mai bine imbracata ca mine.a devenit o obsesie si un chin sa ma uit in oglinda si sa nu vad nimic frumos.iubitul meu imi spune mereu ca sunt frumoasa dar mie mi se pare ca sunt urata!as vrea sa am si eu incredere in mine si sa ma simt frumoasa!


buna, nu am vazut ce s-a postat, k nu am citit, dar un psiholog cred ca te-ar ajuta mult. daca prietenul tau itzi spune ca esti frumoasa, cred ca ar trebuii sa te mai gandesti la asta. ce dzeu, cel pe care il iubesti,sau nu?, itzi spune asta si tu nu crezi? vezi? cu un ghiocel se face primavara si e un inceput.
cristi_nne
Postat pe 31 Martie 2009 08:43
De ce trebuie sa fii atat de rautacios? Chiar daca ti se pare uratica nu trebuie s-o spui, nu de asta are ea nevoie. Mie personal mi se pare o fata frumusica.
Draga mea poti citi sute de carti, iti poate spune toata lumea ca esti frumoasa, daca nu porneste totul de la tine, e degeaba. Crede-ma ca stiu ce spun. Iti tin pumnii.
Gazelle
Postat pe 31 Martie 2009 21:04
Am pus poza la loc
pinkpussy10
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:46
De la: pinkpussy10, la data 2009-04-01 11:46:19Am pus poza la loc

Bravo
arati foarte happy in ea
kitty_krieger
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:48
De la: Roco, la data 2009-02-21 12:13:29
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-04 20:05:17De cand ma stiu am fost complexata si am mereu impresia ca orice fata este mai frumoasa ca mine,!

Esti destul de uratica, dar ar trebui sa te intelegi asta si sa te impaci cu soarta.


fratee, dar ai fost groaznic. ia fa-te-ncoa cu o poza de a ta. .... roco stii vba aia...cu piatra.
cristi_nne
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:54
De la: pinkpussy10, la data 2009-04-01 11:46:19Am pus poza la loc

esti simpatica foc. si eu sunt tot simpatica, nu frumoasa, dar ma simt asa de bine cu mine. si stii ceva? am un gagiu de pici daca il vezi. morala: increderea si zambetul tau fac cat 10 frumusetzi la un loc.
cristi_nne
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:57
De la: Roco, la data 2009-02-21 12:13:29
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-04 20:05:17De cand ma stiu am fost complexata si am mereu impresia ca orice fata este mai frumoasa ca mine,!

Esti destul de uratica, dar ar trebui sa te intelegi asta si sa te impaci cu soarta.


super tare raspunsul tau...cred ca nu ai gandit prea mult pana sa il dai...
daca nu iti place tie nu inseamna ma baiatule ca este uratica...
m-am uitat la poza ei...chiar nu este urata sau uratica deloc...
iar eu una personal prefar sa ma impac cu uratenia decat cu altceva...
coffeeta
Postat pe 1 Aprilie 2009 11:58
De la: pinkpussy10, la data 2009-04-01 11:46:19Am pus poza la loc


f. bine, chiar iti faci probleme degeaba, oricum nu e nimeni perfect, in timp invata sa te accepti cumesti si cum zicea cineva, sa pui in valoare ceea ce ai. Unii avem nasul mare, picioare scurte, etc.Daca cei din jur te apreciaza pentru ce esti si tu te simti bine in pielea ta, vei fi mai fericita, mai increzatoare. pupici.
azalis
Postat pe 1 Aprilie 2009 12:09
bu hu hu !!!! nici mie nu-mi place nasul meu...na! si de la atata vopsit mi-am cam stricat parul...acum nici ala nu-mi mai place, imi doresc (uneori) sa fi avut sanii un picut mai mari, parca am un canin care arata mai ciudat decat celalalt...DAR am niste picioare......si un fund.... si am si ochi frumosi

ideea e sa gasesti un lucru care iti place la tine, sa nu te mai privesti atat de critic...nu esti dusmanul tau! incearca sa te axezi pe lucrurile care iti plac la tine, de ex eu am picioare frumoase, recunosc ca mi le expun(in limita decenteti, bineinteles), port pantofi cu toc, o fusta un pic mai scurta(dar nu foarte pt ca nu imi permit la birou), imi mai cumpar ciorapi cu un model finut etc.nu-mi place totul la mine, am fost complexata ani buni de zile din cauza nasului, dar am descorperit ca nu sunt "compusa" doar din nas asa ca, uita-te in oglinda, ia-l si pe prietnul tau cu tine si sa-ti spuna el ce-i place la tine..si de ce.....ii plac sanii tai pentru ca....si asa mai departe.
lasa complexele deoparte, o femeie inteligenta nu are cum si de ce sa fie complexata.
MissMe2
Postat pe 29 Aprilie 2009 17:09
De la: pinkpussy10, la data 2009-02-04 20:05:17De cand ma stiu am fost complexata si am mereu impresia ca orice fata este mai frumoasa ca mine,arata mai bine ca mine,e mai bine imbracata ca mine.a devenit o obsesie si un chin sa ma uit in oglinda si sa nu vad nimic frumos.iubitul meu imi spune mereu ca sunt frumoasa dar mie mi se pare ca sunt urata!as vrea sa am si eu incredere in mine si sa ma simt frumoasa!



se intamapla lucruri de genu... incearca sa ai incredere in tine... trebuie sa ai si tu un lucru frumos care sa iti placa...
_dulcik_
Postat pe 1 Mai 2009 11:07
fiecare femeie e frumoasa in felul ei.eu la fel era f complexata pe niste chestii bsurde...dar iubitul meu m-a ajutat ff mult,la modul k prin complimentele pe care mi le facea pt el eram cea mai frumoasa.uita-te in oglinda si ai sa vezi k fiecare avem ceva frumos...si nu in ultimul rand,frumusetea vine de dinauntru...
antoanette_11
Postat pe 9 Mai 2009 16:25
invata sa te iubesti pe tine insuti !!!!.........si sa ai incredere in valoarea ta !!.........caci frumusetea vine din naturaletea si interiorul fiecaruia !!!................ORICE OM ARE CEVA FRUMOS !!.......TOTUL E SA-L DESCOPERI....SI SA VREI SA-L DESCOPERI !!!........DACA VREI.....POTI !!!......... ......

p.s. -si ,sa stii, ca nici un mic ajutor de la un psiholog nu ar strica !!!........iti spun din propire experienta ...........
etta
Postat pe 9 Mai 2009 16:34
Daca faceti clubul ala al femeilor complexate,sa ma bagati si pe mine.Bine,eu chiar sunt un dezastru,dar as vrea macar sa invat sa ma accept.Sa precizez,ca vorbesc de pe contul mamei mele,deci nu am 43 de ani ci 20.
Toate cele bune!
Alexandruski
Postat pe 9 Mai 2009 17:30
si eu sunt cmplexata! cateodata mai am momente "de glorie" adik am foarte multa incredere in mine...dar asta rar...ma batea si pe mine gandul sa ma duc la psiholog,dar nu am mai dat importanta...realizez k pierd multe din cauza complexelor mele...
albe_beea
Postat pe 9 Mai 2009 20:12
De la: albe_beea, la data 2009-05-09 20:12:34si eu sunt cmplexata! cateodata mai am momente "de glorie" adik am foarte multa incredere in mine...dar asta rar...ma batea si pe mine gandul sa ma duc la psiholog,dar nu am mai dat importanta...realizez k pierd multe din cauza complexelor mele...


e din cauza horoscopului....

Postat pe 9 Mai 2009 20:37
sa sti k nu esti urata chiar arati bine.nu stiu dc t descurajezi singura. fiecare are frumusetea lui.
kudika016124
Postat pe 10 Mai 2009 13:13
incearca sa te aranjezi, sa te machezi, sa te uiti in oglinda si sa spui ce frumoasa sunt....gandeste-te ca alte fete sunt urate intradevar si isi doresc un prieten.....incearca sa ai grija de corpul tau......rasfata-te cu muzica, parfumuri, creme de corp. baie cu spume si creeaza-ti o imagine a ta.esti unica !!!!!! fiecare fata e draguta, frumoasa, f frumoasa..nu toti suntem la fel...si nu exista fete urate, exista fete neingrijite , ca pana la urma daca iti dai cu machiaj la ochi si te aranjezi putin te simti fresh in pielea ta si asta se va observa la exterior.si pe langa asta nu mai pune atata accent doar pe un tablou de frumusete.conteaza si comportamentul.........

Postat pe 20 Mai 2009 14:03
Ma puiut orikat ai fi de frumoasa,intotdeauna o sa se gaseasca cineva mai frumoasa,oricat ai fi de inteligenta,o sa intanlesti si pe cineva mai inteligent,,asa ca incearca sa pretuiesti ceea ce ai,,incearca sa gandesti ca esti unica in felul tau,si daca cineva te iubeste,o face pentru ca esti asa,,nu doar pentru ca esti frumoasa..Chiar nu ti s-a intamplat niciodata sa intanlesti persoane urate"fizic"si sa fie de o simpatie extraordinara,,,Frumusetea este trecatoare,incearca sa gandesti pozitiv si o sa vezi rezultatele,,,,Cand tu o sa te placi o sa fi surprinsa de impactul pe care o sa-l creezi in jurul tau....Pup,,,si fi mai optimista
cris007
Postat pe 22 Mai 2009 19:43
draga mea nu trebuie sa te compari cu alte persoane,fiecare e frumos si placut in felul lui...si draga mea daca o fata e mai frumoasa ca tine nu inseamna ca multi o prefera pe ea si nu pe tine,degeaba e frumoasa daca nu stie sa se faca placuta,tu trebuie sa te simti bine asa cum esti,gandeste'te si vezi daca ti'ar place viata altfel decat cum o ai acum,eu cel putin chiar daca sufar si sunt o persoana foarte depresiva,cad in depresie si din cel mai mic si neinsemnat gest de rautate al unui om si nu imi doresc sa fii avut o alta viata sau sa fii aratat sau gandit altfel,nici gand,si eu am aceeasi problema ca tine si nu prea comunic cu oamenii decat cu foarte putine persoane,nici macar cu tatal meu nu mai comunic,si de aceea stau inchisa pentru ca ma simt libera,nici prolemele mele nu obisnuiesc sa le spun din simplu fapt ca e un chin psihic sa ma descarc oamenilor,dar uneori o fac,si draga mea gandeste'te ca nimeni nu se manifesta ca tine,nimeni nu zambeste ca tine,nimeni nu iubeste ca tine,nimenu nu are privirea ta...si de aceea esti speciala in felul tau la fel cum fiecare e special in felul lui...:)
tayita
Postat pe 21 Iulie 2009 16:55

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cate poate suporta o femeie, din dragoste? 41 De la: pinkpussy10 12 August 2009 23:28
O relatie...ciudata 28 De la: Cristinakitty 27 Ianuarie 2010 18:57
are rost sa continuam? 52 De la: amircristian 17 Martie 2010 13:19
Nu vrea sa muncesca!!! 37 De la: Lady_Gaga9 9 Iunie 2009 16:23
de ce aproape toti barbatii se poarta ca si copii ? 19 De la: blue07scorpion 24 Mai 2009 23:59