Mai multe
De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 15:55:24De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Bai avortatule, sa pupi picioarele mumatii ca te-a nascut, si uite ce fatau ai, mai bine te avorta, tu meritai |
||
|
lovingwife Postat pe 11 Februarie 2009 16:32 |
||
|---|---|---|
daca ti-l doresti cu adevarat si il iubesti...si crezi ca vei avea posibilitatea sa-l tii..
|
||
|
babylutza Postat pe 11 Februarie 2009 16:34 |
||
De la: lovingwife, la data 2009-02-11 16:32:57De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 15:55:24De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Asa mai scapam naibii de ciudati ca voi egoisti |
||
|
|
||
|
lovingwife Postat pe 11 Februarie 2009 16:35 |
||
De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:32:55De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:26:50De la: anamariad, la data 2009-02-11 16:10:56Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.............................................................de cand a devenit copilul un lux?.ce fel de optica e asta?copilul e un dar de la DUMNEZEU...oare tu mai sti ce e aia un dar?un cadou/?daca nul va mai primi niciodata pt ca la refuzat? Iar tu toapo ce vrei, nesimtito ce esti, ce tot comentezi aiurea, tu ai facut vreodata avort, cum te ai simtit? |
||
|
lovingwife Postat pe 11 Februarie 2009 16:37 |
||
De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:32:55De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:26:50De la: anamariad, la data 2009-02-11 16:10:56Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.............................................................de cand a devenit copilul un lux?.ce fel de optica e asta?copilul e un dar de la DUMNEZEU...oare tu mai sti ce e aia un dar?un cadou/?daca nul va mai primi niciodata pt ca la refuzat? Buna Emilia! Ai copii? Sa stii ca un copil este un "dar", dar nu este o masina decapotabila! Mai vorbim dupa ce nasti! |
||
|
anamariad Postat pe 11 Februarie 2009 16:37 |
||
De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 15:59:04De la: fluffy, la data 2009-02-11 15:45:54hotararea este doar a ta...dar mai ales ca ai trecut o data prin asta,desi atunci nu depindea de tine ci de doctori,gandeste-te f bine... asta e parerea mea personala si nu cer aprobare sa mi-o exprim...te rog sa-ti pastrezi criticile pentru tine si sa te rezumi la a raspunde fetei care cere un sfat nu la a-mi analiza mie raspunsul...nu-mi schimb parerea ca nu esti de acord cu mine... |
||
|
fluffy Postat pe 11 Februarie 2009 17:12 |
||
| Am hotarat sa pastrez coplul. Nu stiu daca am facut alegerea corecta,daca o sa-l fac o sa lupt pentru el si sunt sigura ca si parintii mei vor face sacrificii. Iubitul, nu stiu..ma doare dar..o sa-l las pe el sa faca alegerea. Acum spuneti-mi.. ma va ajuta faptul ca,sper eu, am facut alegrea corecta, cand voi fii o mama singura? | ||
|
ralu2323 Postat pe 12 Februarie 2009 00:11 |
||
|
cel mai bine e sa vb cu prietenul tau sa il faci sa inteleaga cat demult inseamna pt tine acest copil oricum sper sa faci o alegere buna atat pt tine cat si familia ta |
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 12 Februarie 2009 00:24 |
||
De la: ralu2323, la data 2009-02-12 00:11:53Am hotarat sa pastrez coplul. Nu stiu daca am facut alegerea corecta,daca o sa-l fac o sa lupt pentru el si sunt sigura ca si parintii mei vor face sacrificii. Iubitul, nu stiu..ma doare dar..o sa-l las pe el sa faca alegerea. Acum spuneti-mi.. ma va ajuta faptul ca,sper eu, am facut alegrea corecta, cand voi fii o mama singura? Asta e alegerea ta personala, daca te simti in stare sa il cresti singura (bine, cu ajutorul parintilor, asta nu e de neglijat) atunci ai facut alegerea corecta. Eu personal nu m-am simtit in stare sa il cresc singura, nu ma descurcam nici material si nici nu aveam sprijinul parintilor, ce e drept. |
||
|
Aladiah Postat pe 12 Februarie 2009 00:25 |
||
De la: Dor_a, la data 2009-02-11 15:56:26De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Da, multe topicuri pe tema asta. Lasati la o parte pedeapsa lui Dumnezeu, ca si daca face copilul si se chinuie singura, nu o apreciaza nimeni si e catalogata drept taratura, copilul fiind dovada ca e o "taratura" (adica a facut un copil din flori). Depinde si de mediu, e drept, dar cunosc cazul unei fete care a facut un copil la 19 ani, il creste impreuna cu parintii ei, si acum la 23 are o relatie cu un alt barbat, dar nu este acceptata de familia lui, din cauza ca are un copil. Mai exact primeste telefoane de la mama iubitului ei, in care aceasta o amenintza sa ii lase baiatul in pace, ca i-a sucit mintile, ca baiatul ei trebuie sa isi traiasca viatza nu sa creasca "bastarzi" (fata lucreaza, nu va inchipuiti ca e intretinuta de iubitul ei), dar sunt tot felul de oameni... |
||
|
Aladiah Postat pe 12 Februarie 2009 00:35 |
||
| parerea mea e ca la acest articol nu se poate da cu parerea...........dak crezi ca esti in stare sa il cresti si poti merge mai departe fa copilul si lasa'l pe nemernicul cu care esti iar dak crezi ca nu il poti creste si nu poti lupta ptr el asta e...dar oricum cu nemernicul cu care esti acum nu mai are rost sa stai...acum faci cum stii mai bine ca nimeni nu te cunoaste mai bn decat te cunosti tu..parerea mea.... | ||
|
deeani Postat pe 12 Februarie 2009 00:40 |
||
| cred ca nimeni nu e in masura sa decida asupra unui astfel de fapt, tu esti singura care simte ceea ce trebuie sa faci, iubitul tau vrea doar satisfactie cu o fetitza tanara dar nu obligatiuni, hello deschide fetitza ochii ca nu mai suntem in anii 30 unde nu erau informatii si toata lumea se ferea, era o rusine dc se vorbea makar... consider ca ai o gramada de oportunitati in avantajul tau dc deciziile tale vor fi rationale.multa bafta si gandeste gandeste si iar gandeste matur | ||
|
my_chocolat Postat pe 13 Februarie 2009 11:06 |
||
|
Felicitari! O sa fi o mama buna, si lucrurile se vor rezolva intrun fel sau altul Daca nu ai cine sa ti-l boteze ti-l botez eu |
||
|
codsft Postat pe 13 Februarie 2009 11:25 |
||
De la: codsft, la data 2009-02-13 11:25:29Felicitari! bv codsft felicitari...asta e o incurajare pt ea..cred ca are nevoie... |
||
|
my_chocolat Postat pe 13 Februarie 2009 16:49 |
||
| Draga ralu2323,desi nu am avut niciodata astfel de experiente din fericire,dar,m-am gandit de foarte multe ori ce as face in conditiile in care eu as ramane insarcinata iar iubitul meu nu ar vrea copilul,si in nici-un caz nu as face o intrerupere de sarcina.Copilul ala e o parte din tine,dar si o parte din el,dk renunta cu atat usurinta la acea parte indiferent de experientele lui din trecut inseamna k nu te intelege si nu iti respecta nici suferinta si da dovada de egoism,se gandeste doar la kt de greu i-ar fii lui sa creasca 2 copii,fara sa constientizeze k de fapt omoara o fiinta.Dk D-zeu ne-a dat puterea ca femei sa daruim viata cu ce drept o distrugem?Ce s-ar fii intamplat dk mama ta sau mama mea ar fii decis sa faca o intrerupere de sarcina si nu ne-am mai fii nascut?Cu ce drept rapim dreptul unei fiinte la viata?Cu ce drept distrugem o parte din noi?Sfatul meu nu renunta la copil,aceasta fiinta poate va fii singurul tau sprijin intr-o buna zi,barbatii vin si pleaca,gasesc pe alta mai interesanta si te parasesc,dar o fiinta careia i-ai dat viata iti va ramane intodeauna alturi... | ||
|
iulya19 Postat pe 21 August 2009 23:08 |
||
|
Draga Aladiah, ai nascut ? ce mai faci, esti bine ? sa ti traiasca copilul, sa fie sanatos si sa ti aduca numai bucurii. |
||
|
lovingwife Postat pe 22 August 2009 16:28 |
||
| Scuze Aladiah, urarile erau pentru Raluca si ingerasul ei de copil, nu am fost atenta la nume. | ||
|
lovingwife Postat pe 22 August 2009 16:30 |
||
| Este o adevata minune ca esti insarcinata! Eu am 3 copii , am divortat in urma cu 15 ani de sotul meu..crede-ma ca a fost o casnicie superba..si totusi...un copil este darldivin..o relatie poate fi trecatoare sau ...poate sa se stabilizeze daca se constientizeaza ca tu ii daruiesti continuitatea...in trupul tau sunt 2 inimioare.....in afara este doar una....incearca sa fiti 3......minunile in viata sunt rare....sa va traiasca bebelusul !!!! | ||
|
pacifista Postat pe 22 August 2009 18:49 |
||
|
Desi eu nu am copil si nici nu imi doresc inca, parerea mea este ca tu tebuie sa decizi ce vei face.dar cum ti s-a mai spus mai sus, e foarte greu si nu ma refer la partea materiala, daca crezi ca esti inzestrata cu multa rabdare,si cu timp atunci adu-l pe lume.ai nevoie de multe pe langa bani, si de sustinere mai ales dupa ce vei naste, si daca nici sotul sau iubitul tau nu iti e alaturi iti va fii cu siguranta foarte foarte greu, asa ca lupta pentru tine si gandeste-te cat mai repede posibil, fatzi timp pentru tine si pentru copilul tau, si ia o decizie pe care mai apoi sa nu o regreti! Iti doresc tot binele din lume
|
||
|
ralukutzza Postat pe 27 August 2009 15:58 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| nici macar eu nu stiu ce se intampla...:(( | 3 | De la: _dulcik_ 10 Februarie 2009 11:39 |
| S-a despartit de mine desi ne iubeam | 34 | De la: bbys_rxu18 2 Mai 2010 13:45 |
| Inca o sansa ?se va schimba vreodata ??? | 6 | De la: kudika340810 15 Decembrie 2010 18:40 |
|
|
||
| Oare doar noi suferim?????????? | 19 | De la: anaandronache30 5 Octombrie 2009 10:29 |
| Ce ar trebui sa fac? | 10 | De la: mishellle 21 Iulie 2010 23:58 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.