Mai multe
| sunt insarcinata .. mi-am dorit mult copilul acesta,dar din pacate iubitul meu nu este de acord. of.. sa va prezint circumstantele. Am 22 de ani, la facultate am venit din alt oras,parintii mei nu ma ajuta financiar,locuiesc cu iubitul meu de 2 ani acasa la parintii lui. El are 28 de ani si mai are un copilas de 3 ani si jumatate dintr-o casatorie anterioara. M-am atasat mult de copil si el de mine,si cei 2 pentru mine inseamna toata fericirea mea. Problema este ca nici parintii lui nu se de acord sa tin copilul,iubitul meu spune ca nu este momentul, ca nu avem nimic stabil,si din contra avem datorii etc. si mai rau , faptul ca nu vrea sa i se intample ce i s-a intamplat cu fosta lui sotie,adica sa fie presat sa accepte un copil pe care atunci nu il vroia. Imi spune ca trebuie sa aleg, intre el si copilul acesta,si imi promite ca vom avea un copil atunci cand va fii cazul. Stiu ca ma iubeste si stiu ca nu mai vrea sa treaca prin ce a trecut..dar eu deja imi iubesc bebelul :( ..precizez faptul ca am mai trecut prin asta..am avut o sarcina toxica in urma cu un an, nici atunci nu l-a vrut, dar toata lumea inclusiv doctorii mi-au recomandat intreruperea.. Chiar si in conditiile astea,m-a durut si ma doare mult experienta aceea | ||
|
ralu2323 Postat pe 11 Februarie 2009 15:36 |
||
|---|---|---|
De la: ralu2323, la data 2009-02-11 15:36:50sunt insarcinata .. mi-am dorit mult copilul acesta,dar din pacate iubitul meu nu este de acord. of.. sa va prezint circumstantele. Am 22 de ani, la facultate am venit din alt oras,parintii mei nu ma ajuta financiar,locuiesc cu iubitul meu de 2 ani acasa la parintii lui. El are 28 de ani si mai are un copilas de 3 ani si jumatate dintr-o casatorie anterioara. M-am atasat mult de copil si el de mine,si cei 2 pentru mine inseamna toata fericirea mea. Problema este ca nici parintii lui nu se de acord sa tin copilul,iubitul meu spune ca nu este momentul, ca nu avem nimic stabil,si din contra avem datorii etc. si mai rau , faptul ca nu vrea sa i se intample ce i s-a intamplat cu fosta lui sotie,adica sa fie presat sa accepte un copil pe care atunci nu il vroia. Imi spune ca trebuie sa aleg, intre el si copilul acesta,si imi promite ca vom avea un copil atunci cand va fii cazul. Stiu ca ma iubeste si stiu ca nu mai vrea sa treaca prin ce a trecut..dar eu deja imi iubesc bebelul :( ..precizez faptul ca am mai trecut prin asta..am avut o sarcina toxica in urma cu un an, nici atunci nu l-a vrut, dar toata lumea inclusiv doctorii mi-au recomandat intreruperea.. Chiar si in conditiile astea,m-a durut si ma doare mult experienta aceea Desi itzi iubesti...deja bebeul nu-i deajuns! Cea mai buna solotzie din punctul meu de vedere este sa faci un avort (deoarece el nu este dorit de tatal lui-nenoricitul - si tu sa-l cresti singura probabil ca nu ai inca puterea financiara) si sa-l ii dai papuci iubitului tau - care fuge de responsabilitatzi. Esti,inca, foarte tanara si nu meritzi o soarta langa un astfel de om! El ar fi trebuit sa se bucure, nu sa aiba o astfel de atitudine. pupice! Si sper sa iei cea mai buna hotarare pentru tine!
|
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 15:44 |
||
De la: ralu2323, la data 2009-02-11 15:36:50sunt insarcinata .. mi-am dorit mult copilul acesta,dar din pacate iubitul meu nu este de acord. of.. sa va prezint circumstantele. Am 22 de ani, la facultate am venit din alt oras,parintii mei nu ma ajuta financiar,locuiesc cu iubitul meu de 2 ani acasa la parintii lui. El are 28 de ani si mai are un copilas de 3 ani si jumatate dintr-o casatorie anterioara. M-am atasat mult de copil si el de mine,si cei 2 pentru mine inseamna toata fericirea mea. Problema este ca nici parintii lui nu se de acord sa tin copilul,iubitul meu spune ca nu este momentul, ca nu avem nimic stabil,si din contra avem datorii etc. si mai rau , faptul ca nu vrea sa i se intample ce i s-a intamplat cu fosta lui sotie,adica sa fie presat sa accepte un copil pe care atunci nu il vroia. Imi spune ca trebuie sa aleg, intre el si copilul acesta,si imi promite ca vom avea un copil atunci cand va fii cazul. Stiu ca ma iubeste si stiu ca nu mai vrea sa treaca prin ce a trecut..dar eu deja imi iubesc bebelul :( ..precizez faptul ca am mai trecut prin asta..am avut o sarcina toxica in urma cu un an, nici atunci nu l-a vrut, dar toata lumea inclusiv doctorii mi-au recomandat intreruperea.. Chiar si in conditiile astea,m-a durut si ma doare mult experienta aceea daca ntr adevar e adevarat ce zici tu pe aici,cred k iubi tau stie ce e ala prezervativ...daca e sa comod incat sa nu il foloseasca atunci sa suporte consecintele... |
||
|
|
||
|
SweetHappyButterfly Postat pe 11 Februarie 2009 15:44 |
||
| faptul ca nu mai vrea sa aiba o experienta neplacuta e doar un pretext sa nu se ancurce prea tare cu tine ...cum poti iubi pe cineva si an acelas timp sal faci sa sufere atat de mult si chiar sa faca o crima .ucighaddusi propriul copil?asta se poate numi dragoste?coboara cu picioarele pe pamant pana nui prea tz .el are un copil si pt el e suficient acestai motivul dar suferinta ta nu conteaza? | ||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 15:45 |
||
|
hotararea este doar a ta...dar mai ales ca ai trecut o data prin asta,desi atunci nu depindea de tine ci de doctori,gandeste-te f bine... bebele e si el un suflet...si nu mi se pare chiar corect sa-ti spuna ori eu ori copilul...dar ce?l-ai facut singura?tu l-ai pus vreodata sa aleaga intre copilul lui si tine?si ai facut multe sa te atasezi de copil si nu l-ai indepartat de el...desi nu era al tau...e totusi un suflet... |
||
|
fluffy Postat pe 11 Februarie 2009 15:45 |
||
| Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. | ||
|
lovingwife Postat pe 11 Februarie 2009 15:50 |
||
| O parere de la mine si un sfat prietenesc. Sunt sigur ca te-ai atasat de bebelul tau si e posibil sa ai o inima mare si calda in care sa incapa toti trei si pe deasupra ,dar daca el nu este de acord si totusi nu sustine ca nu si-ar dori un copil cu tine , asculta-l, altfel e posibil sa-i pierzi pe amandoi.Nu tin cu el ca parte masculina dar cel mai bine este sa va evaluati sincer si cerebral situatia din toate punctele de vedere si apoi sa decideti cu certitudinea ca nu vor exista niciodata pareri de rau in ce priveste decizia pe care o luati. Tu esti tanara si slava Domnului ai timp sa faci copii , dar pana cand nu cade-ti de comun acord eu iti spun sa stai cuminte si sa va protejati mai atent pana la decizia comuna. Uitate in jurul tau cate cupluri se duc de rapa din motive ca acesta. Sper ca nu vrei sa-i pierzi pe amandoi . Stiu ca e dificil acum la a doua intamplare a ta sa iei decizia de a renunta ,dar e bine sa-ti modelezi gandirea si sentimentul dupa cum crezi ca-ti va fi mai bine . | ||
|
castellocostellini Postat pe 11 Februarie 2009 15:51 |
||
De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Ce sfaturi dai si tu !!!!??? N-ai vrea sa faci si tu vre-o 10 si si daca nu se merita sa-i lasi si sa ramai cu copii !!!?? |
||
|
castellocostellini Postat pe 11 Februarie 2009 15:55 |
||
| multumesc in primul rand de raspunsuri.. eu as vrea sa ii am pe amandoi.. sunt constienta de faptul ca o sa-mi fie greu mamica singura, dar nu pot sa fac o intrerupere.. | ||
|
ralu2323 Postat pe 11 Februarie 2009 15:55 |
||
De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Fleoshc! Auzi dragutzo, in loc sa o rogi ia trimite-i tu niste bani de intretinere, daca tot esti asa de bine intentionata. Ce-mi place mie de astia de folosesc cuvinte mari si goale...
|
||
|
Dor_a Postat pe 11 Februarie 2009 15:56 |
||
De la: ralu2323, la data 2009-02-11 15:55:25multumesc in primul rand de raspunsuri.. eu as vrea sa ii am pe amandoi.. sunt constienta de faptul ca o sa-mi fie greu mamica singura, dar nu pot sa fac o intrerupere.. Sa dea Dumnezeu sa ma insel... o sa regreti decizia asta. Oricum, acum inteleg ce a zis Ciqui... ai deschis acelasi topic de mai multe ori... |
||
|
Dor_a Postat pe 11 Februarie 2009 15:58 |
||
De la: fluffy, la data 2009-02-11 15:45:54hotararea este doar a ta...dar mai ales ca ai trecut o data prin asta,desi atunci nu depindea de tine ci de doctori,gandeste-te f bine... Copilul va fi un suflet doar pe jumatate daca nu l-au gandit amandoi si il doreste doar unul !!!! Mai studiati cate putin din tot !!! Poate aflati cand are suflet un fat !!! |
||
|
castellocostellini Postat pe 11 Februarie 2009 15:59 |
||
De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Hai ma chiar asa! Si cine o sa i dea ei bani ca isi cresca copi , dac invididul nu il vrea? Dumenezu? Helouuuu! fat este destul de tanara si are toat viatza in fatza sa fac un copil alaturi de cineva care chiar merita. Nu ere decat 22 de ani di e inca la facultatea! Ce sa fca? Sa isi abandoneze scoala ca sa nunceasca? Si chiar si asa ce job isi poate gasi ea ca sa ofere copilului tot ce are nevoi si mai ales in situatzi in care nu are nici un sprijin de nicaieri?
|
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:01 |
||
De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 15:51:48O parere de la mine si un sfat prietenesc. Sunt sigur ca te-ai atasat de bebelul tau si e posibil sa ai o inima mare si calda in care sa incapa toti trei si pe deasupra ,dar daca el nu este de acord si totusi nu sustine ca nu si-ar dori un copil cu tine , asculta-l, altfel e posibil sa-i pierzi pe amandoi.Nu tin cu el ca parte masculina dar cel mai bine este sa va evaluati sincer si cerebral situatia din toate punctele de vedere si apoi sa decideti cu certitudinea ca nu vor exista niciodata pareri de rau in ce priveste decizia pe care o luati. Tu esti tanara si slava Domnului ai timp sa faci copii , dar pana cand nu cade-ti de comun acord eu iti spun sa stai cuminte si sa va protejati mai atent pana la decizia comuna. Uitate in jurul tau cate cupluri se duc de rapa din motive ca acesta. Sper ca nu vrei sa-i pierzi pe amandoi . Stiu ca e dificil acum la a doua intamplare a ta sa iei decizia de a renunta ,dar e bine sa-ti modelezi gandirea si sentimentul dupa cum crezi ca-ti va fi mai bine ..........tu nu esti femeie si nu stii ce pote declansa in inima unei mame o astfel de hotarare ...poate sa ramana afectata toata viata ...nu e sfatul cel mai bun |
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:01 |
||
De la: ralu2323, la data 2009-02-11 15:55:25multumesc in primul rand de raspunsuri.. eu as vrea sa ii am pe amandoi.. sunt constienta de faptul ca o sa-mi fie greu mamica singura, dar nu pot sa fac o intrerupere.. De ce? |
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:03 |
||
De la: castellocostellini, la data 2009-02-11 15:55:24......crezi ca esti an masura sa dai tu sfaturi unei femei?laso balta ...cautati alte ocupatiiDe la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om.
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:04 |
||
| imi pare rau ca nu este nimeni de acord cu acest pitic, dar parerea mea este ca tu esti singura care poate sa decida daca sa il ti sau nu. Lui ce ii pasa, are un copil si are pentru ce sa munceasca pe cand tu nu ai asa ceva. Daca spui ca ai mai ramas insarcinata si nu l-a vrut nici pe acela ce te face sa crezi ca pe al 3 sau al patrele o sa-l vrea. Eu cred ca domnul tau este cam egoist ca toti barbatii in general. Eu sunt mai mare decat tine si din pacate am pierdut cateva sarcini si imi doresc foarte mult un pitic, chiar si infiat. Acel copil vine cu un scop pe lume asta . Ti-as mai spune multe, dar .............. decizia este a ta. Sa alegi cea mai buna solutie pentru tine nu pentru prieten. | ||
|
codsft Postat pe 11 Februarie 2009 16:07 |
||
| Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.... | ||
|
anamariad Postat pe 11 Februarie 2009 16:10 |
||
De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:01:02.......................EMILIA eu miam format o alta parere de tine ...dar asta nu e sfatul cel bun acum care e problema/banii sau linistea si sanatatea ei?..si pe urma iei tu vina anaintea lui D/ZEU/ PT CRIMA?De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. |
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:12 |
||
De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:01:02.........................tu al faci pe D/ZEU neputincios?EL este cel care ati da sanatate putere de munca pt ati castiga existenta ...si o va ajuta si pe ea sasi creasca copilul sau poateil va schimba pe el si ideile luiDe la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om.
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:19 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:12:07De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:01:02.......................EMILIA eu miam format o alta parere de tine ...dar asta nu e sfatul cel bun acum care e problema/banii sau linistea si sanatatea ei?..si pe urma iei tu vina anaintea lui D/ZEU/ PT CRIMA?De la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Mda mai normal ca liniste ei sufleteasca si sanatatea ei! Dar cat de linistita sufletet poate fi ea cand nu poate sa ofere bebeului ce are nevoi -- drgostea pe care io poate oferi nu e deajuns. Ier la fazaa cu Dumnezeu- sunt atee - asa ca astea cu "si pe urma iei tu vina anaintea lui D/ZEU/ PT CRIMA?[/" sunt cam bollshit pt mine. Sunt singura- desi nu ma trait pan acuma asa ceva - ca un avort ac femei nu te poate lasa rece dar asta e o decizie pt toata viatza si trebuie sa se gandeasca la tooate aspectele! Bun! Sa spunem ca pastreaza copilul. Si? Ala ii da papuci - marlanu'- ca de el are deja si i se rupe ca vrea si ea copilul ei, paritzi nu o vor ajuta, ea e inca la scola?! Ce solutzie ar putea gasi ca isi cresca copilul? |
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:19 |
||
| In plus, ma gandesc la faptul ca e posibil sa nu mai raman insarcinata daca fac acum un avort.. am fost mereu mai sensibila,iar in urma "operatiei" m-am ales cu o rana pe col.. ma gandesc si ca aceasta pedeapsa ar putea veni de la Dumnezeu, in cazul in care fac un avort. | ||
|
ralu2323 Postat pe 11 Februarie 2009 16:19 |
||
|
Ma bucur ca am primit si parerea unui barbat. Tu crezi ca daca aleg sa pastrez copilul, pierd orice sansa de a mai fii cu tatal.. nu?..chiar daca el ma iubeste,si am trecut prin multe sa fim impreuna |
||
|
ralu2323 Postat pe 11 Februarie 2009 16:22 |
||
| Sariti ca arse, ce vina are acel copil, dar fata aceasta l-a acceptat pe el cu un copil, el de ce nu ar face la fel, doar este al lui, nu e din flori. | ||
|
lovingwife Postat pe 11 Februarie 2009 16:22 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:19:21De la: emilia84, la data 2009-02-11 16:01:02.........................tu al faci pe D/ZEU neputincios?EL este cel care ati da sanatate putere de munca pt ati castiga existenta ...si o va ajuta si pe ea sasi creasca copilul sau poateil va schimba pe el si ideile luiDe la: lovingwife, la data 2009-02-11 15:50:06Buna, te rog sa nu faci avort, orice s-ar intampla, nu ti omori copilul, nu are nici o vina, Dumnezeut te va ajuta o sa vezi daca l faci. Daca faci avort o sa regreti toata viata ta, nu o sa mai ai liniste in sufletul tau. Daca iubirea pentru tine este sincera, va accepta copilul, daca nu, inseamna ca nu se merita sa stai langa un asa om. Bollshit! Daca nu faci tu nimk n-o sa coboare Dumnezeu din cer sa-tzi rezolve problemele. Si daca sta in sperantza ca poate...si poate o sa schimbe marele Dumnezeu ceva...astepta degeaba singura care poaet ceva concret este numai ea! |
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:23 |
||
De la: lovingwife, la data 2009-02-11 16:22:21Sariti ca arse, ce vina are acel copil, dar fata aceasta l-a acceptat pe el cu un copil, el de ce nu ar face la fel, doar este al lui, nu e din flori. Ete asta sa-l intrebi pe individ de ce nu vrea!
|
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:24 |
||
De la: anamariad, la data 2009-02-11 16:10:56Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.............................................................de cand a devenit copilul un lux?.ce fel de optica e asta?copilul e un dar de la DUMNEZEU...oare tu mai sti ce e aia un dar?un cadou/?daca nul va mai primi niciodata pt ca la refuzat? |
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:26 |
||
De la: ralu2323, la data 2009-02-11 16:19:48In plus, ma gandesc la faptul ca e posibil sa nu mai raman insarcinata daca fac acum un avort.. am fost mereu mai sensibila,iar in urma "operatiei" m-am ales cu o rana pe col.. ma gandesc si ca aceasta pedeapsa ar putea veni de la Dumnezeu, in cazul in care fac un avort......................da tocmai asta am citat eu mai anainte ..copilul e un dar .daca al refuzi sar putea sa nul mai primesti
|
||
|
erikahd2008 Postat pe 11 Februarie 2009 16:29 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:26:50De la: anamariad, la data 2009-02-11 16:10:56Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.............................................................de cand a devenit copilul un lux?.ce fel de optica e asta?copilul e un dar de la DUMNEZEU...oare tu mai sti ce e aia un dar?un cadou/?daca nul va mai primi niciodata pt ca la refuzat? Buna Erika, cati copii ai? Daca nu ai, mai vorbim dupa ce nasti!
|
||
|
anamariad Postat pe 11 Februarie 2009 16:31 |
||
De la: erikahd2008, la data 2009-02-11 16:26:50De la: anamariad, la data 2009-02-11 16:10:56Buna Ralu, stiu ca ti-e greu...acum aproape 20 de ani aveam aceeasi dilema ...din pacate, sau din fericire am facut intrerupere de sarcina...am regretat mult timp...pana am nascut un baietel dulce acum 3 ani...dar sa stii ca a fi mama nu e usor ...e ffff greu ...si nu ma refer numai la partea materiala ...un copil se creste cu multi bani in ziua de azi...dar si cu fff mult efort...ma gandesc acum ce as fi facut atunci, acum 20 de ani: daca as fi avut conditii as fi tinut sarcina si as fi dat copilul spre adoptie unei familii care sa-i acorde dragostea si partea materiala de care ar fi avut nevoie....as fi vrut sa-l urmaresc cum creste de la distanta...dar e mai complicat....daca nu vrei sa faci intrerupere de sarcina, cel mai bine ar fi sa cauti o familie doritoare si sa-l dai lor...inca o data iti spun e foarte greu sa cresti un copil fara ajutor din partea nimanui....si nu are rost sa-l traumatizezi pe copil...il aduci pe lume si pe urma ce?....abia dupa ce nasti incepe show-ul...copilul urla sa-i dai de mancare din 3 in 3 ore...timp de 4-5 luni nici nu vei dormi noptile decat pe apucate...vei fi epuizata fizic si nervos...eu una daca nu ma ajutau mama si sotul sa-l cresc pe Andrei cred ca as fi renuntat...numai ca nu mai poti sa renunti dupa ce nasti...devii sclava unui copil mic care are nevoie de atentia ta 24 din 24, 7 din 7 ...cine te ajuta sa-ti faca cumparaturile, curatenie, etc...esti prea tanara sa te ingropi langa un copil si un barbat care a trecut prin asta si stie ce inseamna sa ai un copil...si in plus de asta relatia cu tatal copilului se destrama dupa ce nasti...iti spun din experienta proprie...de crezi ca barbatul tau s-a despartit de prima nevasta?...ia intreba-l cum a devenit relatia lui cu nevasta dupa nasterea copilului...dpdv sexual...deci, ca sa concluzionam, a aduce un copil pe lume e un lux din toate p.d.v....si mai strica si relatia....mai gandeste-te...numai bine.............................................................de cand a devenit copilul un lux?.ce fel de optica e asta?copilul e un dar de la DUMNEZEU...oare tu mai sti ce e aia un dar?un cadou/?daca nul va mai primi niciodata pt ca la refuzat? Stai putzin ca sunt inca sub stare de soc! Deci "dar" , "cadou" helouuuuu!
|
||
|
emilia84 Postat pe 11 Februarie 2009 16:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Despartire... | 49 | De la: Andrei21 7 Iulie 2015 07:03 |
| despartire | 44 | De la: kudika_21543 7 Februarie 2013 22:03 |
| Nu cer pareri, doar simt nevoia sa spun ceea ce simt | 15 | De la: Brosco 28 Decembrie 2011 19:15 |
|
|
||
| Am dat o palma sufletului | 32 | De la: kudika_976304 4 Ianuarie 2015 18:24 |
| Ce sa fac? | 24 | De la: ioana_cristina 12 Februarie 2009 13:42 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.