Mai multe
| PT MINE ACEASTA ZI A FOST UNA CHIAR MINUNATA!!! :PT CA IN ACEA ZI AM IMPLINIT SI 3 ANI DE RELATIE,VIITORUL MEU SOT MI-A FACUT O SURPRIZA DE VIS...VINERI SEARA ,STATEAM SI PRIVEAM IMPREUNA UN FILM SI IUBITUL MEU MI-A ZIS CA NU S-A PREGATIT PT ZIUA INDRAGOSTITILOR CA ARE NISTE PROBLEME FINANCIARE LA FIRMA UNDE LUCREAZA....AM FOST TRISTA TOATA SEARA ,GANDINDU-MA CA ERA CEVA CIUDAT PT CA IL STIU F ATENT CU MINE IN ORICE ZI IMPORTANTA....SAMBATA CAND NE-AM TREZIT ,NU ERA LANGA MINE ,SI L-AM GASIT IN DORMITORUL CELALALT ,FACEA BAGAJELE.DUPA CE L-AM VAZUT ,M-A STRANS IN BRATE ,MI-A ZIS 'LA MULTI ANI',MI-A OFERIT UN BUCHET CU 5 TRANDAFIRI ALBI SI MI-A ZIS CA VOM PLECA LA MUNTE LA PREDEAL PT 3 ZILE....ACESTA ERA CADOUL PE CARE EL IL PREGATISE PT MINE .SI VA SPUN SINCER CA NE-AM DISTRAT DE MINUNE...3 ZILE FARA TELEFOANE,OAMENI CUNOSCUTI...DEPARTE DE ORASUL SI ZARVA IN CARE LOCUIM.PT EL SI PT MINE IUBIREA E SINGURA DATORIE PE CARE O CUNOASTEM! | ||
|
gina_p87 Postat pe 16 Februarie 2009 09:53 |
||
|---|---|---|
|
as fi avut o zi minunta dar......am racit rau de tot si tot week-endul am stat in pat. cu toate astea a fost bine ca am stat cu iubi |
||
|
onnyxx Postat pe 16 Februarie 2009 09:53 |
||
|
Buna tuturor Parerea mea despre Valentines e ca: 1) nu avem nevoie - noi ca populatie a Pamantului ( pentru ca iubirea o arati in fiecare zi - e ceva ce nu se poate pune pe "pauza") 2) nu avem nevoie - noi ca popor Roman ( avem deja destule sarbatori cand se fac cadouri ) Activitatile mele de sambata au fost cele dintr-o zi normala de sambata : m-am plimbat cu iubitul meu si am fost la dezbateri. Conduc un club de dezbateri si am vrut sa ne relaxam si noi o zi, asa ca am dezbatut o tema ... mai mult sau mai putin hazlie : "Daca Valentines day ar trebui sa fie sau nu zi libera'' A fost foarte interesant sa aud ce este si ce nu este iubirea :)... ca uneori, iubirea e economie, uneori economie nationala :) Concluzia a fost ca in America ar fi bine sa fie declarata zi libera, dar nu la noi . A fost o zi ca oricare alta, doar ca era interesant sa vad ca ce crede lumea despre Valentines . Seara, cand ma plimbam cu iubirea mea... am putut observa muuuulti oameni la restaurante, pe banci, cu trandafiri rosi...si sincer, ne-am bucurat ca exista iubire si pe timp de criza - si lumea face gesturi dragute. Noi, ne-am dori ca astfel de gesturi sa fie in fiecare zi... ca la noi in cuplu :) Sa fiti iubite de cine vreti voi :) |
||
|
|
||
|
oana486 Postat pe 16 Februarie 2009 10:13 |
||
Pentru mine ziua indragostitilor chiar a fost o surpriza.Sambata la pranz am primit telefon de la prietenul meu care ma anunta ca intr-o ora trebuie sa am bagajul facut si sa cobor , pentru ca mergem la munte. A fost o adevarata bucurie pentru mine, fiindca nu mai mersesem de mult si imi era foarte dor de munte.A fost foarte dragutz.....ninsoare linistita.....plimbare in aer curat.....o masa romantica....
|
||
|
aacata Postat pe 16 Februarie 2009 10:19 |
||
|
Ziua Indragostitilor sau mai bine zis - Valentines Day: Am petrecut-o alaturi de sotul meu pe transfagarasan, o zi de neuitat, un peisaj demn de invidiat pentru asa o zi, pur si simplu sa privesti natura cu alti ochi, sa te gandesti ca nu esti sigura ca vor mai avea norocul copii tai sa il vada, ce sa mai extraordinar de frumos. Nu a fost programata aceasta minivacanta chiar de Valentines ci pur si simplu s-a intamplat insa am fost foarte fericiti atat de departe de acest oras - Bucuresti - si foarte incantati de tara noastra care daca am sti sa o dezvoltam in puncteel ei foarte am fi foarte bogati. Va doresc tuturor sa petrecti o zi asa de frumoasa si de neuitat, sa fiti iubiti si respectati. |
||
|
andreea19849 Postat pe 16 Februarie 2009 10:21 |
||
| Sambata a fost ziua numelui fiului nostru,iar duminica ziua de nastere a sotului.Pe la ora 14 am venit de la cumparaturi,vroiam sa petrecem linistiti noi trei acasa si sa mergem la un concert in mall-ul din apropiere,luasem tortul..Am intrat pe mail si am vazut ca am castigat o cina la ora 20.Era deja ora 16.Ne-am ciondanit un pic pana am cazut de acord sa lasam copilul la o matusa,ne parea rau si de concert,dar nu vroiam sa pierd nici cina.A fost placut la restaurant,mai ales ca nu am mai mers de Sf Valentin,era plin localul,insa am avut masa rezervata la fumatori si cand am plecat miroseam si ne usturau ochii,noi fiind nefumatori.Am mancat mult,iar cand am ajuns acasa pe la ora 0 nu am mai avut chef de nimic,am amanat pe dimineata,rapid pentru ca trebuia sa luam copilul acasa,care era mort de somn,nu dormise bine la matusa,fiind obisnuit cu camera lui.Am amanat petrecerea si tortul pana la ora 20.In ansamblu a fost destul de bine. | ||
|
tjanina2 Postat pe 16 Februarie 2009 10:29 |
||
| Nu mai sunt tanara ...doar sufletul mi-a ramas insetat de dragoste. Viata mi-a dat multe lovituri si suferinte dar nu mi-am pierdut niciodata speranta ca voi imbatrani alaturi de un barbat potrivit. Ca macar apusul va fi mai senin si linistit. Am cunoscut un om minunat inainte de Anul Nou . Este vaduv, sotia i-a murit acum 7 luni. Era trist si abatut dar fiecare a gasit in celalalt suportul necesar pt a se agata de viata, cu speranta ca noul an va fi mai bun.Am petrecut o vacanta minunata la schi. Simt ca anul acesta a inceput bine si sper sa continuie asa cat mai multi ani. De Sf. Valentin am fost cu el la munte intr-o zona superba, departe de lumea dezlantuita, la poalele muntilor Iezer si Papusa, la cabana Voina. Cand am ajuns, vineri, eram singurii turisti dar sambata au aparut si altii. Vremea cred ca vroia sa intregeasca decorul romantic, pur...cu o zapada noua si pufoasa. A nins..cu soare. Totul era ca in basm ..ca si in sufletele noastre. Am urcat putin pe munte, am jucat scrabble., seara am servit o cina romantica...Nu ne deranja ca in jur erau doar tineri de varsta copiilor nostrii. Adevarata tinerete e adanc ascunsa in suflet si renaste odata cu iubirea. | ||
|
alice42 Postat pe 16 Februarie 2009 10:30 |
||
|
buna dragilor: Noi suntem romanii si suntem niste persoane originale,sensibile,blande si bune,ce rost are sa tinem zilele altora? Avem DRAGOBETELE nostru, ce rost are sa imprumutam alte sarbatori de la alti cand ne putem bucura de a noastra,asta a fost replica iubitului meu. Poate voi avea sansa sa castig premiul pentru a-mi putea petrece ziua noastra a romanilor, a iubiri intr-un mod placut. Dar sa fiu sincera fara bani ,fara cadou ,fara nimic,raman impresionata si la un sarut sincer din partea lui,dar daca imi mai aduce si un buchet de ghiocei parca este de al nostru,roman din Romania. |
||
|
simon2 Postat pe 16 Februarie 2009 10:55 |
||
|
speciala zi a indragostitilor de 8 ani de cand suntem impreuna! Ma numesc Diana si am 25 de ani! Nu sunt un mare fan in ceea ce priveste aceasta zi a indragostitilor,pentru ca eu consider ca nu am nevoie de o zi speciala in care sa ii spun ca il iubesc si sa ii declar iubirea mea pt el,deoarece pot face asta zi de zi! Oricum de sarbatorit o facem in fiecare an,insa anul acesta a fost ceva special deoarece a fost o surpriza din partea lui pt mine.Inceputul zile l-am petrecut fara el pt ca desi fiind sambata pt el era inca o zi de munca.Deja noi suntem sot si sotie si avem alaturi 3 ingerasi.Poate pt cei care nu au inca copii o sa li se para ciudat povestea mea.In jurul orei 15 cand a ajuns acasa ne-a spus sa ne echipam ca plecam la munte sincer pt nici unul dintre noi doi nu era aceeasi zi minunata fara cei mici,este adevarat doar 2 dintre ei pt ca cea mica are doar 7 luni si este prea devreme pt ea. Orasul era si el acoperit de cateva zile de zapada,insa odata ajunsi pe culmile muntilor ne astepta parca inca o surpriza insa de data aceasta din partea naturii...totul in jur,cabane,brazi,copaci,muntele in sine parca erau facute din zapada,o priveliste minunata.Urcarea cu telescaunul a fost de vis,mai ales ca cei mici era foarte mirati si uimiti de ceea ce vedeau pt prima data.Totul a fost perfect,mai ales ca acasa ne-am intors pe jos nu am mai optat pt telescaun.Aproape de locul de unde trebuia sa coboram cu masina incepuse sa se intunece si fiind la o inaltime destul de mare orasul luminat deja parea o vale in care s-au aprins lumintele pomului de Craciun.Superb,toate cuvintele asternute de mine nu pot descrie frumusetea acelei zile si sentimentele noastre unul fata de celalalt.Ii multumesc sotului meu si ce pot sa spun decat ca il iubesc azi,l-am iubit de ziua indragostitilor si il voi iubi mereu.Va salut pe toti |
||
|
diana_23 Postat pe 16 Februarie 2009 10:57 |
||
| m-am scarmanat intre sprancene! | ||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 10:58 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-16 10:58:46m-am scarmanat intre sprancene!
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Februarie 2009 10:59 |
||
| te-o durut? | ||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Februarie 2009 11:00 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-16 10:58:46m-am scarmanat intre sprancene! toata ziulica?
|
||
|
ella_c Postat pe 16 Februarie 2009 11:00 |
||
| te-o durut? | ||
|
||
| te-o durut? | ||
|
||
nu cred ca la durut, ca e barbat! mda, V.D. nu mi se pare o sarbatoare asa extraordinara. nu imi ajunge o zi pe an ca sa sarbatoresc iubirea ce o port in suflet barbatului de langa mine. nu imi ajunge tot anul, dar o zi? eu primesc si ofer iubire barbatului de langa mine tot timpul, fara sa fie o ocazie speciala.
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 11:07 |
||
|
nu m-a durut , ca m-am scarmanat cu o pana! da' mersi de griji
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 11:08 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-16 10:58:46m-am scarmanat intre sprancene! Ieri spuneai ca ai vegetat. Hotaraste-te!
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 11:10 |
||
|
Salut.. Ma bucur pt toti cei care si-au petrecut ziua de Valentines asa cum au dorit.. Eu in schimb am avut de lucru si nici nu m-am simtit prea bine.. el a fost cu mine aproape toata ziua dar nu am discutat despre ce zi este.. (Cu ceva timp in urma il intrebasem dak nu cumva mai are la el la magazin fierbatoare de apa.. pt k as avea nevoie de unul..) Spre seara.. imi ofera un fierbator.. De VALENTINES.. si ca a uitat ce zi este.. dar ca noi o sa sarbatorim Dragobetele nostru.. ... A fost sweet.. iar io i-am dat ciocolata lui preferata in forma de inima.. Enjoy life & make love..!!! |
||
|
spidie Postat pe 16 Februarie 2009 11:10 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-16 11:08:34nu m-a durut , ca m-am scarmanat cu o pana! te tzuc pe frunte
|
||
|
portitza_Maria Postat pe 16 Februarie 2009 11:12 |
||
| ziua indragostitilor am petrecut-o cu iubitul meu cu care sunt de 7 ani.am fost putin suparata pe el cu o zi inainte iar sambata s-a trezit mai devreme s-a dus sa imi cumpere cadou si a venit cu el la pat,eu am stat bosumflata si pana la urma m-a facut sa imi treaca supararea (m-a gadilat,s-a strambat,m-a "muscat"-pana mi-a trecut)-eu fiind suparata nu i-am cumparat nimic.Apoi am mers in oras si am luat masa impreuna si seara am petrecut-o romantic acasa.este cel mai bun,cel mai frumos baiat,nu mai exista altii ca el-il iubesc mult,mult de tot chiar daca ma supar din prostii pe el nu as renunta niciodata la el!el e intotdeauna atent cu mine si chiar daca nu ne trebuie o zi ca sa ne iubim mai mult si sa ne demonstram sunt bune si aceste zile de sf valentin de dragobete pentru ca vrei sa faci si mai mult sa il faci pe cel de langa tine sa se simta cel mai special. | ||
|
andreea_3 Postat pe 16 Februarie 2009 11:14 |
||
La noi ziua indragostitilor a fost pe 13 februarie intrucat eu am muncit pe 14 Ne-am luat cadouri frumoase(eu i-am facut un puzzle cu poza noastra,iar el mi-a luat un urs mare si un portofel-exact ce-mi doream),ne-am poopacit si ne-am spus cuvinte frumoase uitandu-ne la un film romantic.Seara am mers la un club cu mai multe cupluri unde am participat la un concurs de indragostiti;am iesit pe locul 3 la cel mai lung sarut si am castigat o sticla de sampanie si un tort in forma de inimioara(super distractie).Pe 14 am lucrat de dimineata pana seara si cand am ajuns am picat moarta de oboseala,iar iubitul meu a stat la calculator toata ziua.Dar pentru noi asta nu a fost o problema pentru ca ne-am dat seama ca nu trebuie sa fie 14 februarie ca sa-ti arati iubirea........pentru noi Sf Valentin e in fiecare zi.
|
||
|
mirelusha21 Postat pe 16 Februarie 2009 11:16 |
||
| De ziua indragostitilor a petrecut-o intr-un club deschis nou in orasu nostru.A fost super tare ne-am distrat de minune asi vrea sa mai repet odata ziua indragostitlor. | ||
|
violeta_200468 Postat pe 16 Februarie 2009 11:16 |
||
| Am primit un buchet de flori si seara am luat cina la un restaurant dragutz si am mancat pt prima oara midii. | ||
|
valyarian Postat pe 16 Februarie 2009 11:17 |
||
De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 11:10:22De la: geo_sh, la data 2009-02-16 10:58:46m-am scarmanat intre sprancene! vegetat cu pana-n mana!
|
||
|
Postat pe 16 Februarie 2009 11:17 |
||
De la: geo_sh, la data 2009-02-16 11:17:03De la: Lucia1971, la data 2009-02-16 11:10:22De la: geo_sh, la data 2009-02-16 10:58:46m-am scarmanat intre sprancene! si banuiesc ca a iesit o... varza
|
||
|
Lucia1971 Postat pe 16 Februarie 2009 11:18 |
||
|
Prietenului meu nu-i plac chestiile siropoase si nu e genul care sa fie romantic..... Sambata nu am facut nimic special...el a trebuit sa plece avand treaba.......iar eu am stat in casa pregatindu-ma pentru examenul de a doua zi.... :( |
||
|
anelleh Postat pe 16 Februarie 2009 11:22 |
||
Buna tuturor m-am gandit sa va povestesc si eu cum am petrecut Ziua Indragostilor M-am trezit dimineatza in bratele lui...m-a pupat si apoi am primit mesaj de la mama ca trebuie sa ma duc sa-mi iau pachetul de la maxi.. parca a fost totul planuit... asa a plecat si el.. "ca cica are treaba"..si asa mi-am luat si eu pachetul cu banuti de la mama.. ca sa pot sa-i iau ceva ca nu mai aveam niciun ban :) Bun, m-am intors..si mi-a venit cheful, pentru prima data, sa fac o ciorba (nu-mi place sa gatesc, nu-mi place sa stau in bucatarie ) intre timp a venit si el la mine (stiam ca in ziua asta el pleaca acasa) si ma sperie (cum s-a si obisnuit de altfel ) il iau in brate, ma agit, tip, il pup, ma intorc, il pup iar..etc... dupa care il intreb daca vrea sa manance ceva, vroiam sa ii pregatesc micul dejun insa el a spus ca a mancat.. ca s-a ingrasat (in timpul asta indemnandu-ma cu privirea sa ma uit spre burta lui).. m-am uitat si am observat ca e ceva..umflat :D l-am intrebat ce e, ce mi-a luat si il deschid la geaca :d..erau doua inimioare de plus lipite cu sageata lui Cupidon pe care scrie "you... me... forever" (avand in vedere ca nu avem decat o luna impreuna.. a fost un lucru inspirat cu mesajul... daca ar fi fost ceva cu "I love you"..ar fi fost trist ) dupa care am terminat ciorba, si am plecat impreuna la cumparaturi.. eu vrand sa-i cumpar ceva ce isi doreste..i-am luat un ceas..de fapt el si l-a ales si.. a plecat...Oricum..a venit seara si m-am pus cu prietena mea la o narghilea, la un vin.. am inceput sa radem, sa povestim.. sa alergam pe Dambovita si era sa cada in ea (s-a impiedicat ) dupa care ne-am urcat pe bloc si am mai baut o sticla de vin.. am spart sticla.. am varsat vinul din pahare... oricum... am ajuns intr-un final in camera si ne-am culcat :)... a fost frumos... va pup :*:*:*:*:*
|
||
|
_PiSoYaSh_ Postat pe 16 Februarie 2009 11:24 |
||
Pentru cei ce nu cunosc legenda Odatã era un împãrat roman al cãrui nume era Claudiu al II-lea. El era un luptãtor îndârjit ºi a avut multe rãzboaie. El a vrut o armatã puternicã dar majoritatea bãrbaþilor lui nu au vrut sã meargã în luptã. Împãratul s-a gândit cã bãrbaþi voiau sã stea acasã cu soþiile ºi copiii lor în loc sã se lupte pentru el. Claudiu a gãsit o soluþie pentru aceastã problemã. A decis ca niciunul dintre soldaþii din Roma sã nu se mai poatã cãsãtori. Împãratul s-a gândit cã aceastã lege îi va face pe bãrbaþi sã meargã la rãzboi ºi sã lupte ca niºte adevãraþi soldaþi. Valentin, care era un preot, credea cã oamenii trebuiau sã se cãsãtoreascã. Astfel el a cãsãtorit în secret cupluri. El fãcea cununiile în locuri secrete, deci împãratul nu-l putea gãsi. Dar el l-a gãsit. Valentin a fost arestat ºi adus în faþa împãratului. Lui Claudiu i-a plãcut de Valentin ºi a crezut cã este un om tânãr ºi înþelept. L-a încurajat sã renunþe la creºtinism ºi sã devinã un soldat roman. Valentin a refuzat. El a fost întemniþat ºi condamnat la moarte. Pânã în ziua execuþiei, el a trimis scrisori de adio cãtre prietenii sãi ºi le-a semnat scriind "Adu-þi aminte de Valentin al tãu." Valentin a fost probabil ucis pe 14 februarie în anul 269 sau 270. Totuºi este necunoscutã data datoritã faptului cã nu se ºtie dacã legenda este adevãratã dar este oricum o poveste frumoasã. Nu existã dovezi pentru a arãta dacã aceastã poveste este adevãratã sau nu dar oricum ziua de Sfântul Valentin este celebratã în onoarea sa. |
||
|
andreea1976 Postat pe 16 Februarie 2009 11:24 |
||
|
Eu am stat si am lucrat. M-am alaturat unui proiect nou, cu potential, drept pentru care am elaborat strategii, am centralizat baze de date....si am visat la cat de bine va merge proiectul. Nu am iesit deloc din casa, ceea ce m-a ofticat putin, insa daca doream cu adevarat, ieseam.... Una peste alta, a trecut ziua asta ca oricare alta....desi....a fost ziua in care am initiat ceva foarte important pentru mine. Sa zic asa....mi-am reconsiderat prioritatile, iar acum mi se pare mai important viitorul prin prisma acestui aspect decat prin prisma unei relatii amoroase. Cand se vor aseza lucrurile, cu siguranta va veni si "el" si vom petrece frumos fiecare zi, nu numai sarbatorile astea importate. Numa' bine!
|
||
|
nicoletanicolescu Postat pe 16 Februarie 2009 11:28 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Kudika si FashionUp | 1495 | De la: concursKudika 12 Martie 2013 22:31 |
| Castiga saptamanal o pereche de Pantofi Kudika! - 17-23 iunie | 867 | De la: concursKudika 28 Iunie 2013 16:46 |
| Hermax te invita la concurs! Participa si poti castiga o peruca Ellen Wille. | 366 | De la: naty34 8 Ianuarie 2010 19:24 |
|
|
||
| Castiga unul dintre cele trei seturi de machiaj Benecos oferite de Mall Bio! | 471 | De la: concursKudika 11 Iunie 2013 21:21 |
| Franke si Ceresit iti aduc confort in bucatarie si multe premii! | 406 | De la: concursKudika 25 Ianuarie 2015 12:56 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.