Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

buna seara!
maine e ziua copilului
la multi ani, dragi fetite si dragi baietei
maria-ioana
Postat pe 31 Mai 2012 22:24
De la: caisa, la data 2012-05-31 22:24:29buna seara!
maine e ziua copilului
la multi ani, dragi fetite si dragi baietei

multumim!
kudika_6668
Postat pe 31 Mai 2012 22:52
copilul din tine
maria-ioana
Postat pe 31 Mai 2012 22:54
De la: caisa, la data 2012-05-31 22:54:06copilul din tine

da, ieczact! inca nu sunt maturizat
kudika_6668
Postat pe 31 Mai 2012 22:55
nici nu e indicat sa atingi cota maxima de maturizare
maria-ioana
Postat pe 31 Mai 2012 22:57
De la: caisa, la data 2012-05-31 22:57:05nici nu e indicat sa atingi cota maxima de maturizare

asa e! nici mie nu-mi plac oamenii prea maturi si in aparenta seriosi
kudika_6668
Postat pe 31 Mai 2012 23:08
maine sunt fetita
maria-ioana
Postat pe 31 Mai 2012 23:13
De la: caisa, la data 2012-05-31 23:13:10maine sunt fetita

buna dimineata FETITO si LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!
kudika_6668
Postat pe 1 Iunie 2012 06:54

Buna dimineata,Romania si natiune virtuala!!! Doamnelor si domnilor,,,din toata inima ,va saluta Rainbow!!!! LA MULTI ANI pentru toti pruncii din lume,ca sunt mititei sau marisori!!!!! Mamicilor si taticilor existenti pe acest forum,va urez sa va traiasca copilasii,sa creasca mari,frumosi,destepti si sa va aduca multumire in casele,familiile si sufletele domniilor voastre!!Sa traiti ,alaturi de ei si sa-i ajutati toata viata voastra!! LA MULTI ANI,,,rodurilor iubirilor noastre!!! Iar m-a insotit soarele pana la birou,,va fi o zi exceptionala,fie ca ea sa va aduca in pragul realizarilor de tot felul!!! Numai bucurii sa va incunune ziua si lacrimile de fericire sa va scalde chipurile si sa va alunge pe cele aduse de tristete!!! Doamnelor,,,sa fiti frumoase asemenea rasritului de soare!! Domnilor,,sa fiti marturisitorii iubirii!!! O zi cu soare tuturor!!!

Rad citind cateva bancuri si va rasfoiesc in goana gandurilor mele!! Cafeluta ma striga infierbantata!!! Sa purcedem la treaba,dragilor,spre castigarea painii zilnice,,sa fiti buni si dragastosi ,astazi si intotdeauna!! Dragii mei,,astazi,,sa ne intoarcem la copilaria inimilor noastre si sa ne bucuram de iubirea neconditionata,care salasuieste in ea!!!Sa fiti asemenea zambetelor de copii!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 07:00
Buna dimineata dragi copilasi.
Avand in vedere ca azi este ziua voastra cei care au fost cuminti si au invatat si au sansa sa ia premiul cu coronita vor fi recompensati atunci.
Cei care au fost obraznici si au mers cu don' profesor pe colo si pe dincolo vor primi de toate(jucarici,bombonici...etc).
Cei care au fost obraznici si neascultatori puteti sa va distrati si voi dar in liniste.
Toate astea fiind zise...urez distractie placuta parintilor si voi copii sa fiti cuminti sa nu-i suparati in timpul jocului
Sa aveti o zi frumoasa cu totii.

Beau cafea si ma joc cu COCO...
serpico_
Postat pe 1 Iunie 2012 08:16
De la: serpico_, la data 2012-06-01 08:16:05Buna dimineata dragi copilasi.
Avand in vedere ca azi este ziua voastra cei care au fost cuminti si au invatat si au sansa sa ia premiul cu coronita vor fi recompensati atunci.
Cei care au fost obraznici si au mers cu don' profesor pe colo si pe dincolo vor primi de toate(jucarici,bombonici...etc).
Cei care au fost obraznici si neascultatori puteti sa va distrati si voi dar in liniste.
Toate astea fiind zise...urez distractie placuta parintilor si voi copii sa fiti cuminti sa nu-i suparati in timpul jocului

Si io,ce primesc?????? Am fost cuminte,ascultatoare,de nota "10",harnica,am invatat de toate,stiu sa fac si sarmaleeeeee,alea,alea,,,doua lucruri ,,nu stiu sa le fac,,sa beu si sa fumez,,ma penalizezi pentru astea??? ,,,ia,zi,,,io, ce primesc,Serpico?????

O zi buna,prietene si La multi ani!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 08:23
De la: MissRainbow, la data 2012-06-01 08:23:12

Si io,ce primesc?????? Am fost cuminte,ascultatoare,de nota "10",harnica,am invatat de toate,stiu sa fac si sarmaleeeeee,alea,alea,,,doua lucruri ,,nu stiu sa le fac,,sa beu si sa fumez,,ma penalizezi pentru astea??? ,,,ia,zi,,,io, ce primesc,Serpico?????

Pen'ca ai fo cumintica si stii multe azi ai dreptul sa ne servesti cu de toate...si ca bonus poti dansa printre mese.
serpico_
Postat pe 1 Iunie 2012 08:31
Buna dimineata!!!!!!!Da este adevarat,atat timp cat mai avem parintii,santem inca copii si-mi place la nebunie cand imi cauta de grija si cand imi aduc dulciuri.,mama stie, ca-mi place prajitura si vine azi la mine,o astept cu nerabdare sa ma bucur de prajitura ei cu mere si scortisoara.Si copiii mei se bucura cand le fac cadouri!!!Doamne ce bine e sa fi copilul parintilor pt asta imi dau toata silinta sa nu le lipseasca medicamentele,caci mai am nevoie de ei sa ma alinte si sa ma dezmierde!!!
Sotu este orfan si ii daruiesc toata dragostea mea de mama si soti!
Iubitii pe toti cei apropiati caci in suflet si inima inca mai santem copii,chiar si copiii vecinilor ne sant dragi.
Va puuuuup,ma astepta rolul de bunica,s-a trezit nepotica!!!
Pt toti cu multa fericire si iubire!!!
Titanika
Postat pe 1 Iunie 2012 08:50
De la: Titanika, la data 2012-06-01 08:50:27Buna dimineata!!!!!!!Da este adevarat,atat timp cat mai avem parintii,santem inca copii si-mi place la nebunie cand imi cauta de grija si cand imi aduc dulciuri.,mama stie, ca-mi place prajitura si vine azi la mine,o astept cu nerabdare sa ma bucur de prajitura ei cu mere si scortisoara.Si copiii mei se bucura cand le fac cadouri!!!Doamne ce bine e sa fi copilul parintilor pt asta imi dau toata silinta sa nu le lipseasca medicamentele,caci mai am nevoie de ei sa ma alinte si sa ma dezmierde!!!
Sotu este orfan si ii daruiesc toata dragostea mea de mama si soti!
Iubitii pe toti cei apropiati caci in suflet si inima inca mai santem copii,chiar si copiii vecinilor ne sant dragi.
Va puuuuup,ma astepta rolul de bunica,s-a trezit nepotica!!!
Pt toti cu multa fericire si iubire!!!

Asa este,draga mea Titanika,sa fii sanatoasa si sa te bucuri,atat de parinti,cat si de copii si nepoti!!!La multi ani!!!! Doamne ajuta!!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 08:58
De la: serpico_, la data 2012-06-01 08:31:10
De la: MissRainbow, la data 2012-06-01 08:23:12

Pen'ca ai fo cumintica si stii multe azi ai dreptul sa ne servesti cu de toate...si ca bonus poti dansa printre mese.

Gata,prietene,,s-a facut!!! Va servesc cu toata dragostea si respectul de colega si mama de prunci!!!Veselia sa va cuprinda inimile si bucurati-va de ceea ce va daruiesc cu mare drag!!! Si sa inceapa buricealaaaaaaaaaaaa!!!! Muzichia unde-iiiiiiii????????????
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 09:01
incerc sa readuc la viata copilul din mine
http://www.youtube.com/watch?v=l1jDjBc91ac&feature=fvwrel

La multi ani, tuturor copiilor!!
kiss_my_ass
Postat pe 1 Iunie 2012 09:56
La multi ani copii mici si mari sa va distrat azi pe ude puteti...!!!!
dandanaua_reloaded
Postat pe 1 Iunie 2012 10:27
1 IUNIEEEEE !!!!!! La multi ani tuturor copiilor, mari si mici de pe intreg mapamondul!!!! Buna dimineata la toata lumea, va pupic cu drag!!!!
rondina
Postat pe 1 Iunie 2012 10:31
Buna dimineata !
kudika_3939
Postat pe 1 Iunie 2012 10:55
http://youtu.be/3T67hk08Smg
rondina
Postat pe 1 Iunie 2012 11:23
De la: kudika_3939, la data 2012-06-01 10:55:03Buna dimineata !

Buna ziua,dragelor,"3939",Kiss,Amely,Dandanaua,,,Rondina,,"La multi ani" sufletelor voastre!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 11:25
Bua ziua tuturor!

Din suflet va spun cu drag "La multi ani!" tuturor celor ce simt ca inca mai au un coltisor din suflet ce apartine copilului care au fost candva!

La multi ani, de asemeni, tuturor copiilor din lumea intreaga! Sa crestet i mari, frumosi si sanatosi, sa luati numai note bune la scoala!
kokeshi
Postat pe 1 Iunie 2012 11:29
vorbesc la telefon cu o zapacita mica!!
kiss_my_ass
Postat pe 1 Iunie 2012 11:32
De la: kokeshi, la data 2012-06-01 11:29:50Bua ziua tuturor!

Din suflet va spun cu drag "La multi ani!" tuturor celor ce simt ca inca mai au un coltisor din suflet ce apartine copilului care au fost candva!

La multi ani, de asemeni, tuturor copiilor din lumea intreaga! Sa crestet i mari, frumosi si sanatosi, sa luati numai note bune la scoala!

Io,,io,,io,multumesc pentru urari,draga mea,,in ciuda faptului ca am o varsta,,sufletu-mi este asemenea celui ,pe care il are un copil,,vreau sa fie si sa ramana astfel,,,il voi petrece alaturi de fiicele mele,,care,,,tot copii sunt pentru mine!!!

Buna ziua ,draga mea,si la tine sa fie zambetul,,floare rosie,de mac,poposita pe chipu-ti de Primavara!!!! Astazi,,sunt poetica foc!!!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 11:38
Buna ziua la toate femeile care azi s-au transformat in fetite si se prefac ca nu stiu nimic despre facut dragoste si nu au vazut un cocosel in viata lor...
Sarut manutzele si labele lor !

Eu sunt tot virjin...

Baiat_virgin
Postat pe 1 Iunie 2012 12:19
De la: kiss_my_ass, la data 2012-06-01 11:32:33 vorbesc la telefon cu o zapacita mica!!

adica cu mine?
muza_ta
Postat pe 1 Iunie 2012 12:23
De la: Baiat_virgin, la data 2012-06-01 12:19:48Buna ziua la toate femeile care azi s-au transformat in fetite si se prefac ca nu stiu nimic despre facut dragoste si nu au vazut un cocosel in viata lor...

Eu sunt tot virjin...

Care toate ,Virginelule,,,eu recunosc tot,ar fi fost un neadevar daca as fi facut-o???!!!!!!! Buna ziua,,,iti ofer manuta,,labutele sunt ocupate!!!! Hmm,tot virgin??Pai,in aceste "conditiuni",,,,cazu' tau,trebuie prezentat "Plenului" acestui forum,spre discutii constructive si supunere la vot "pro" si "contra"!!!
MissRainbow
Postat pe 1 Iunie 2012 12:26
De la: muza_ta, la data 2012-06-01 12:23:58
De la: kiss_my_ass, la data 2012-06-01 11:32:33 vorbesc la telefon cu o zapacita mica!!

adica cu mine?

nope!!cu puiul meu dulce!!
kiss_my_ass
Postat pe 1 Iunie 2012 12:28
De la: kiss_my_ass, la data 2012-06-01 12:28:29
De la: muza_ta, la data 2012-06-01 12:23:58

adica cu mine?

nope!!cu puiul meu dulce!!

adica tot eu
muza_ta
Postat pe 1 Iunie 2012 12:29
De la: MissRainbow, la data 2012-06-01 12:26:45
De la: Baiat_virgin, la data 2012-06-01 12:19:48Buna ziua la toate femeile care azi s-au transformat in fetite si se prefac ca nu stiu nimic despre facut dragoste si nu au vazut un cocosel in viata lor...

Eu sunt tot virjin...

Care toate ,Virginelule,,,eu recunosc tot,ar fi fost un neadevar daca as fi facut-o???!!!!!!! Buna ziua,,,iti ofer manuta,,labutele sunt ocupate!!!! Hmm,tot virgin??Pai,in aceste "conditiuni",,,,cazu' tau,trebuie prezentat "Plenului" acestui forum,spre discutii constructive si supunere la vot "pro" si "contra"!!!

Plenul acestui forum trebnuie sa gaseasca o rezolvare cazului meu !

Baiat_virgin
Postat pe 1 Iunie 2012 12:31

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Interpretarea viselor 50 De la: mkdisk 28 Octombrie 2009 18:05
Decreteii... 78 De la: micabis 17 August 2008 20:54
Telefoane de amenintare 22 De la: rashela 4 Ianuarie 2010 19:40
Au inchis Institutul Cantacuzino!!! Oare si-au dat seama cati bani li s-au scrus printre degete??? 5 De la: marco918 5 Martie 2010 23:38
am o intrebare.... 1 De la: cristinuza 28 Iunie 2008 14:30