Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

buna dimineata!
picard-jean-luc
Postat pe 20 Aprilie 2013 06:40
Rondi, acum am citit ca matusa ta draga nu mai este printre noi. Vroiam sa-ti transmit sincere condoleante, putere de a depasi durerea pierderii unui om drag.

Poate ca stii sau nu, si eu mi-am pierdut un frate pe cand acesta nu avea nici macar 20 de ani, iar eu nu aveam pe atunci nici macar 12 ani. Sa-ti spun ceva: datorita mortii fratelui meu am invatat sa pretuiesc viata, clipa de clipa, am invatat ca totul se poate termina oricand foarte repede, iar de aceea viata trebuie traitia intens, asa cum imi doresc. Prin intermediul mortii fratelui meu am mai invatat sa vad si partea buna din lucrurile mai putin bune care mi se intampla. Tot disparitia lui m-a invatat ca familia e mai importanta decat orice pe lumea asta, familia e sfanta. M-am maturizat inainte de vreme prin intermediul mortii fratelui meu. Toate lucrurile pe care le-am invatat atunci la nici 12 ani m-au ajutat sa supravietuiesc si ma ajuta in continuare. Eu ma bucur din suflet ca Dumnezeu a fost bun cu mine si cu familia mea si ni l-a daruit pe fratiorul meu iubit, ma bucur ca l-am cunoscut, ca am avut ocazia sa iubesc si sa fiu iubita de un om deosebit precum a fost si va ramane in inimile noastre fratiorul meu scump.

Incearca sa inveti si tu ceva pozitiv din plecarea dintre noi a matusii tale. Gandeste-te ce femeie puternica a fost matusa ta, cat de puternici sunteti voi cei care ati ingrijit-o, gandeste-te cum ati luptat cu totii sa o ajutati sa redevina sanatoasa, cat de mult s-a luptat ea sa redevina sanatoasa. Pretuieste si mai mult clipa, mai ales acum dupa ce ai vazut cat de pretioase sunt clipele daruite de viata unui om aflat pe moarte.
Sunteti niste oameni puternici si ati devenit si mai puternici tocmai pentru ca ati cunoscut-o si iubit-o pe matusa ta.

Si sa nu uiti, Rondi, ca oamenii dragi noua care au plecat la ingeri, vor trai vesnic in inimile noastre. Moartea nu poate sa ne ia iubirea si amintirile frumoase ce ne-au legat si ne leaga de un om drag, care nu mai e.

Sa aveti grija de voi si sa ma scuzi daca am fost incoerenta in acest mesaj, dar ti l-am scris cu lacrimi in ochi.
kudika_32792
Postat pe 20 Aprilie 2013 07:55

Pentru ca nu pot veni cu veselie pe urmele durerii prietenei mele,Rondina,intru doar spre a va ura sa aveti parte de o Sambata linistita si frumoasa!!!Buna dimineata,doamnelor si domnilor!!!!!

Fetelor,sa aveti spor la treaba!!! Domnilor,voi,sa nu uitati as pretuiti ceea ce va ofera iubirea doamnelor din viata voastra1!!! Numai bine,fratilor!!!

Fac o mica pauza,respect tristetea si tacerea inimii indurerate!!!! Dragilor,sa nu uitati,viata este una singura,traiti-o frumos,nu o pangariti cu minciuni,tradari,lasitati,ci gustati-i adevaratul sens si traire!!!Pace in lume si voua!!!

http://www.youtube.com/watch?v=_Wamb00dSC8&feature=share
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 10:40
Rondina condoleante
Nu am cuvinte ,sunt alaturi de tine
againpiscotica
Postat pe 20 Aprilie 2013 11:14
De la: Titanika, la data 2013-04-19 23:48:03
De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului....

Draga Rondina,primeste te rog si din partea mea sincere condoleante,imi pare nespus de rau pt suferinta care o treci in viata ta,stiu ca este dureros pt fiecare dintre noi cand pierfem pe cineva drag si cu suflet mare.Imi pare rau ca am intrat prea tarziu pe Kudika,as fi vrut sa-ti fiu alaturi toata ziua sa-ti sterg lacrimile care-ti brazdeaza obrazul cu sarutul meu si sa te imbratisez si sa-ti fiu macar virtual alaturi.Sant langa tine si iti simt durerea din suflet si stiu ca nutio pot sterge,de aceea te rog sa-mi acceti condoleantele mele!!!Fi tare si matusa ta te va auzi acolo sus unde este si va veghea asupra ta asa cum facea ea mereu.Iti va ramane o amintire in suflet care nimeni nu tio va putea sterge.Te iubesc si fi tare in toate imprejurarile vietii!!!

Multumesc pentru frumoasele cuvinte de incurajare Titanika, mi-au atins sufletul si mi-au alinat inima zdrobita! Am ramas cu amintirile si iubirea ce mi-a purtat-o inca de cand m-am nascut...m-a iubit nespus de mult iar eu am simtit-o ca fiind a doua mama!
Inca odata, iti multumesc ca-mi esti alaturi in durerea mea, Titanika!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 13:39
De la: Rotty_, la data 2013-04-20 05:35:03 Rondina draga,te rog sa primesti si din partea mea sincere condoleante pentru pierderea suferita

http://www.felicitari.starclub.ro/images/ecards/fullsize/img_64c3e652condoleante.gif

Imi pare rau ca aseara nu am fost aici sa iti ofer si eu alaturi de ceilalti o imbratisare. E o durere care greu poate fi consolata.....Eu mi-am pierdut amandoi parintii si inteleg prin ce treci.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.

Offffffff Doamne...nu-mi pot imagina durere mai mare ca pierderea ambilor parinti...Sincere condoleante si din partea mea Rotty, pentru greaua incercare la care sufletul tau a fost supus!
Multumesc ca-mi esti alaturi si-ti multumesc pentru cuvintele tare sincere !
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 13:42
Rondina. Sa nu-ti pierzi nadejdea in Dumnezeu ,ca el ne da puterea sa trecem peste incercarile grele.
O dupa amiaza cu pace in suflet iti doresc
Rotty_
Postat pe 20 Aprilie 2013 13:51
De la: kudika_32792, la data 2013-04-20 07:55:49Rondi, acum am citit ca matusa ta draga nu mai este printre noi. Vroiam sa-ti transmit sincere condoleante, putere de a depasi durerea pierderii unui om drag.

Poate ca stii sau nu, si eu mi-am pierdut un frate pe cand acesta nu avea nici macar 20 de ani, iar eu nu aveam pe atunci nici macar 12 ani. Sa-ti spun ceva: datorita mortii fratelui meu am invatat sa pretuiesc viata, clipa de clipa, am invatat ca totul se poate termina oricand foarte repede, iar de aceea viata trebuie traitia intens, asa cum imi doresc. Prin intermediul mortii fratelui meu am mai invatat sa vad si partea buna din lucrurile mai putin bune care mi se intampla. Tot disparitia lui m-a invatat ca familia e mai importanta decat orice pe lumea asta, familia e sfanta. M-am maturizat inainte de vreme prin intermediul mortii fratelui meu. Toate lucrurile pe care le-am invatat atunci la nici 12 ani m-au ajutat sa supravietuiesc si ma ajuta in continuare. Eu ma bucur din suflet ca Dumnezeu a fost bun cu mine si cu familia mea si ni l-a daruit pe fratiorul meu iubit, ma bucur ca l-am cunoscut, ca am avut ocazia sa iubesc si sa fiu iubita de un om deosebit precum a fost si va ramane in inimile noastre fratiorul meu scump.

Incearca sa inveti si tu ceva pozitiv din plecarea dintre noi a matusii tale. Gandeste-te ce femeie puternica a fost matusa ta, cat de puternici sunteti voi cei care ati ingrijit-o, gandeste-te cum ati luptat cu totii sa o ajutati sa redevina sanatoasa, cat de mult s-a luptat ea sa redevina sanatoasa. Pretuieste si mai mult clipa, mai ales acum dupa ce ai vazut cat de pretioase sunt clipele daruite de viata unui om aflat pe moarte.
Sunteti niste oameni puternici si ati devenit si mai puternici tocmai pentru ca ati cunoscut-o si iubit-o pe matusa ta.

Si sa nu uiti, Rondi, ca oamenii dragi noua care au plecat la ingeri, vor trai vesnic in inimile noastre. Moartea nu poate sa ne ia iubirea si amintirile frumoase ce ne-au legat si ne leaga de un om drag, care nu mai e.

Sa aveti grija de voi si sa ma scuzi daca am fost incoerenta in acest mesaj, dar ti l-am scris cu lacrimi in ochi.

Am fost total neputinciosi ...doctora care a operat-o spunea ca mai are de trait doar doua luni, nu se astepta sa mai traiasca sase luni dupa operatie...A avut dorinta si vointa de viata mititica, a fost optimista pana in ultima clipa si ne incuraja ea pe noi, spunea ca nu are de gand sa moara acum si cand ne mai scapau lacrimi (fara sa vrem si mai ales in fata ei) ni le stergea si ne spunea ca nu mai are nici o durere, desi in ultimele zile rezista numai cu perfuzii si morfina!
Eheeeeeeeei....ne-a ingenuncheat mila pentru ea Vio'....este terifianta boala asta si nu poti sa faci nimic pentru persoana draga, n-o poti ajuta cu nimic decat c-un oftat si multe, multe lacrimi!
Condoleante pentru fratiorul tau Vio'... cuvintele sunt prea mici pentru pierderea avuta de familia ta, stiu! Iti multumesc pentru aceste vorbe pline de sensibilitate care, mi-au alinat durerea si m-au incurajat deopotriva!
Si da, ai mare dreptate....vom retrai momentele frumoase, amintindu-ne de cei dragi noua pentru ca ei traiesc vesnic in inimile noastre!
Nimic nu este mai scump ca sanatatea!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 13:58
De la: againpiscotica, la data 2013-04-20 11:14:17Rondina condoleante

Multumesc Piscotzel, stiu si simt ca-mi esti alaturi! Te imbratisez cu drag!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:00
Fetele mele dragi,Rotty,Rondina,bine v-am gasit,o zi superba!!!!

Rondina,te imbratisez,draga mea,suntem alaturi de tine!!!!

Rotty,o zi odihnitoare!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:00
De la: rondina, la data 2013-04-20 14:00:07

Rondi eu acum te imbratisez si nu mai stau,ies ca putin sunt ravasita .Fi tare
o zi frumoasa tuturor fara exceptii
againpiscotica
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:05
Rottyyyyyyyyyyy,am vorbit cu Caisata,i-am transmis urarile tale,ale tuturor dealtfel,este bine si iti multumeste pentru grija aratata!!!!Te pupaceste ,cu drag!!!Sunt mesagerul ei!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:09
Rondina. Sa nu-ti pierzi nadejdea in Dumnezeu ,ca el ne da puterea sa trecem peste incercarile grele.
O dupa amiaza cu pace in suflet iti doresc
[/quote]
Multumesc Rotty, asa voi face!
Un weekend minunat si tie!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:17
De la: kudika_15804, la data 2013-04-20 14:00:51Fetele mele dragi,Rotty,Rondina,bine v-am gasit,o zi superba!!!!

Rondina,te imbratisez,draga mea,suntem alaturi de tine!!!!

Rotty,o zi odihnitoare!!!!

Buna sa-ti fie inima, Miss!
Zi frumoasa si linistita!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:19
De la: againpiscotica, la data 2013-04-20 14:05:32
De la: rondina, la data 2013-04-20 14:00:07

Rondi eu acum te imbratisez si nu mai stau,ies ca putin sunt ravasita .Fi tare
o zi frumoasa tuturor fara exceptii

Sa ma ierti Piscotzel, ti-am rascolit amintiri dureroase!
rondina
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:20
Draga mea Rondina,tu si multe dintre voi stiti ce serviciu am ,de fiecare data dau peste personae cu suflet mare,dar si dureri in sufletul lor si incerc sa le alin durerile cat pot eu mai bine,dar cand examenul pe pamant s-a terminat santem neputincosi in fta destinului.Chiar daca mi-au fost straini,am suferit si eu alaturi de familiile lor din tot sufletul.
Trebuie sa fi tare si sa-ti continui viata alaturi de cei dragi si sa le oferi toata dragostea ta asa cum sti tu mai bine!
Titanika
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:38
va pup fetelor dragutelor
recunosc ca am fost cam lenesa in ultima vreme si nu am mai intrat
acum ca a venit caldura .......si...."au inebunit salcamii".....bazai ca o albinuta si stau tot mai putin pe acasa
azi insa....nu am rezistat sa nu intru
m-ati atins la sufletel
e placut sa constat ca dupa o absenta atat de lunga nu ati uitat de mine
va imbratisez cu tot dragul de care sunt capabila:)
sa nu va indoiti de capacitatile mele afective ca stiu ce spun
ca sa nu supar pe nimeni nu o sa va enumar
incerc sa evit gafele care ma caracterizeaza
maria-ioana
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:39
De la: caisa, la data 2013-04-20 14:39:53va pup fetelor dragutelor
acum ca a venit caldura .......si...."au inebunit salcamii".....bazai ca o albinuta si stau tot mai putin pe acasa
m-ati atins la sufletel

Caisata,,,,,,,,,,,,,,m-ai facut sa rad,,,din nou!!!!!Bine ai venit!!!! Prietenii nu se uita niciodata,se pretuiesc chiar in lipsa lor!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:41
De la: Titanika, la data 2013-04-20 14:38:36Draga mea Rondina,tu si multe dintre voi stiti ce serviciu am ,de fiecare data dau peste personae cu suflet mare,dar si dureri in sufletul lor si incerc sa le alin durerile cat pot eu mai bine,dar cand examenul pe pamant s-a terminat santem neputincosi in fta destinului.Chiar daca mi-au fost straini,am suferit si eu alaturi de familiile lor din tot sufletul.
Trebuie sa fi tare si sa-ti continui viata alaturi de cei dragi si sa le oferi toata dragostea ta asa cum sti tu mai bine!

Asa este,Titanika,si tu esti femeie,deci,om puternic!!!!Buna ziua,draga mea,si Doamne ajuta ,oriunde te vei afla!!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:43
condoleante RONDINA!
cuvintele sunt de prisos asa cum durerea ta e fara margini
matusa sa se odihneasca in pace iar tu ci cei care o iubiti sa va bucurati ca suferinta ei a luat sfarsit
sa va ajute DUMNEZEU sa va alene sufletele si sa va atenueze durerea
te imbratisez cu drag!
maria-ioana
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:44
De la: kudika_15804, la data 2013-04-20 14:41:57
De la: caisa, la data 2013-04-20 14:39:53va pup fetelor dragutelor
m-ati atins la sufletel

Caisata,,,,,,,,,,,,,,m-ai facut sa rad,,,din nou!!!!!Bine ai venit!!!! Prietenii nu se uita niciodata,se pretuiesc chiar in lipsa lor!!!!

ai drepate
nu se uita
lucrul asta s-a demonstrat deja
crede-ma ca stiu ce spun
sunt la a 2-a cafea
numai vb in somn ca de dimineata (la ora 11) :)
maria-ioana
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:46
Dragele mele prietene,viata e frumoasa cu bune cu rele,hai sa renastem ca aceasta frumoasa primavera si sa ne bucuram de fiecare moment si clipa din viata noastra,sa traim la maxim si daruiti cate putin din dragostea voastra si celor pe care nu-I cunoastem indeajuns,decat virtual.Va iubesc si zau ca nu ma pot desparti niciodata de voi si va multumesc ca ma-ti acceptat asa cum sunt in sufletul vostru.
Titanika
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:46
De la: kudika_15804, la data 2013-04-20 14:43:36
De la: Titanika, la data 2013-04-20 14:38:36Draga mea Rondina,tu si multe dintre voi stiti ce serviciu am ,de fiecare data dau peste personae cu suflet mare,dar si dureri in sufletul lor si incerc sa le alin durerile cat pot eu mai bine,dar cand examenul pe pamant s-a terminat santem neputincosi in fta destinului.Chiar daca mi-au fost straini,am suferit si eu alaturi de familiile lor din tot sufletul.

Asa este,Titanika,si tu esti femeie,deci,om puternic!!!!Buna ziua,draga mea,si Doamne ajuta ,oriunde te vei afla!!!!!

sunt acasa,inca si ma bucur de cei dragi,la sf lunii plec din nou!Chiar daca vreau sa par alta persoana,stresul deja imi da ghes cu intepaturi sub coasta!
Titanika
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:56
De la: Titanika, la data 2013-04-20 14:46:46Dragele mele prietene,viata e frumoasa cu bune cu rele,hai sa renastem ca aceasta frumoasa primavera si sa ne bucuram de fiecare moment si clipa din viata noastra,sa traim la maxim si daruiti cate putin din dragostea voastra si celor pe care nu-I cunoastem indeajuns,decat virtual.Va iubesc si zau ca nu ma pot desparti niciodata de voi si va multumesc ca ma-ti acceptat asa cum sunt in sufletul vostru.

Titanika,iti spun doar atat,esti prietena mea!!! Esti om ca noi, toti ceilalti, si faptul ca esti luptatoare intregeste calitatile tale de femeie!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:57
De la: caisa, la data 2013-04-20 14:46:40[quote name='

ai drepate
nu se uita
crede-ma ca stiu ce spun
sunt la a 2-a cafea
[/quote]

Dupa numarul de pupici lasati aici,pe peretele topicului,este clar ca te-ai dezmeticit din somn!!!! Ma ierti ca te-am deranjat cu acel telefon,da????
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 14:59
De la: Titanika, la data 2013-04-20 14:56:49[quote name=

sunt acasa,inca si ma bucur de cei dragi,la sf lunii plec din nou!Chiar daca vreau sa par alta persoana,stresul deja imi da ghes cu intepaturi sub coasta! [/quote]

Titanika,nu lasa nimic sa te doboare,vei trece si peste acest hop,asa cum ai facut-o de fiecare data!!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 15:00
De la: kudika_15804, la data 2013-04-20 14:59:13
De la: caisa, la data 2013-04-20 14:46:40[quote name='

ai drepate
nu se uita
crede-ma ca stiu ce spun
sunt la a 2-a cafea

Dupa numarul de pupici lasati aici,pe peretele topicului,este clar ca te-ai dezmeticit din somn!!!! Ma ierti ca te-am deranjat cu acel telefon,da???? [/quote]
nu am ce sa iert
apelul tau a fost si este o bucurie pt mine
maria-ioana
Postat pe 20 Aprilie 2013 15:03
De la: Titanika, la data 2013-04-20 14:46:46Dragele mele prietene,viata e frumoasa cu bune cu rele,hai sa renastem ca aceasta frumoasa primavera si sa ne bucuram de fiecare moment si clipa din viata noastra,sa traim la maxim si daruiti cate putin din dragostea voastra si celor pe care nu-I cunoastem indeajuns,decat virtual.Va iubesc si zau ca nu ma pot desparti niciodata de voi si va multumesc ca ma-ti acceptat asa cum sunt in sufletul vostru.

Fulg-de-nea
Postat pe 20 Aprilie 2013 15:03
Salutare tuturor.. ..o zi cat mai frumoasa va doresc!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1hiEXwyto4k
Fulg-de-nea
Postat pe 20 Aprilie 2013 15:05
De la: caisa, la data 2013-04-20 15:03:14[quote name='
apelul tau a fost si este o bucurie pt mine

Ei,pentru acest compliment,te invit la chiftele,papi asa ceva?????? Caisata,suntem o mana de oameni,daca noi nu ne respectam,intelege si ajuta reciproc,nimeni nu o va face,aceasta este una dintre legile pamantului,trainicia prieteniilor!!!
kudika_15804
Postat pe 20 Aprilie 2013 15:11

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Ce vor barbatii de la femei? 134 De la: cristiana_cris 25 Noiembrie 2009 09:18
VA ESTE FRICA DE MOARTE? 276 De la: oana81 21 Februarie 2014 08:49
mania kudikuplu 18 De la: buna13nebuna 10 Februarie 2008 16:17
Doriti instalatie de incalzire in pardoseala sau pe calorifere cu eficienta termica garantata si cost -confort redus ? 1 De la: inventator 4 Ianuarie 2009 19:55
problemute... 14 De la: alinac91 28 Mai 2013 06:50