Mai multe
De la: GONGOI_, la data 2013-04-19 19:41:55 Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... IERI E ISTORIE MAINEI MISTER DA AZI E UN CADOU.. BUCURATE D EL [/quote]Adevarat Gongoi...fericiti cei carora inca le mai traiesc anbii parinti! Multumesc inca odata!
|
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 19:46 |
||
|---|---|---|
De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:45:38De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Multumesc Amé...stii...mi-e dor de vocea ei! |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 19:50 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 19:50:18De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:45:38De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... stiu draga mea si eu am pierdut o persoana draga acum un an jumate ,inca doare
|
||
|
|
||
|
Ame_li Postat pe 19 Aprilie 2013 19:53 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Rondy....nu pot decat sa transmit si eu condoleante sincere...si...D-zeu s-o adihneasca-n pace!!!... n-avem ce face...e in fiurea lucrurilor...chiar daca...noi am vrea sa schimbam asta...daca am putea...fiecare...pentru cei dragi lui!!! dar...asta e viata...si fiecare...candva...cand e scris...merge sa dea socoteala pentru toate cele facute.... o seara buna...si...sper sa treci peste durerea ce te chinuie...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 19 Aprilie 2013 19:57 |
||
De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:53:30De la: rondina, la data 2013-04-19 19:50:18De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:45:38De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Da Amé, inca doare ! Multumesc ca-mi esti alaturi, inseamna mult pentru mine! Inca plang... |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 20:01 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=NoOhnrjdYOc in amintirea celor pe care i-am iubit si nu mai sunt printre noi
|
||
|
Ame_li Postat pe 19 Aprilie 2013 20:03 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 20:01:57De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:53:30De la: rondina, la data 2013-04-19 19:50:18De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:45:38De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... plang si eu cu tine acum plang si eu cu tine |
||
|
Ame_li Postat pe 19 Aprilie 2013 20:07 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2013-04-19 19:57:55De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Sper sa mor in somn Ovi'..sper ca Dumnezeu sa ma ierte cand dorm si sa nu ma chinuie ca pe draga mea matusica Maria...am suferit alaturi de ea si eu si dragii mei parinti si cei care au iubit-o sincer...Nu sunt destule cuvinte sa pot exprima in cuvinte cat a suferit si cat s-a chinuit pana sa-si dea sfarsitul, ne-a ingenuncheat chinul si durerile ei mititica si este atat de greu sa ne mai ridicam in picioare! Sper sa te fereasca Dumnezeu de asemenea durere sufleteasca Ovidelu' si-ti multumesc si tie ca-mi esti alaturi! |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 20:10 |
||
De la: Ame_li, la data 2013-04-19 20:07:22De la: rondina, la data 2013-04-19 20:01:57De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:53:30De la: rondina, la data 2013-04-19 19:50:18De la: Ame_li, la data 2013-04-19 19:45:38De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Stiu si te cred Amé........daca n-ar fi lacrimile............
|
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 20:12 |
||
ies acum ca sunt varza o seara linistita,Rondina,Ovi
|
||
|
Ame_li Postat pe 19 Aprilie 2013 20:15 |
||
Rondina condoleante...si eu am pierdut ..acum cativa ani pe cineva drag mie...am simtit ca s-a rupt o parte din sufletul meu.. ..mi-a fost foarte greu ...sa trec peste...insa..ramane in memoria noastra cei dragi asa cum ii stim noi..asta e legea firii..trebuie sa ne impacam cu ea..Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 19 Aprilie 2013 20:26 |
||
De la: Flowers, la data 2013-04-19 20:26:27Rondina Multumesc Flowers, multumesc din suflet ca-mi esti alaturi! Simt ca nu sunt singura in durerea mea...nu pot sa uit si inca mai plang...inca ma doare sufletul! |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 20:37 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 20:37:56De la: Flowers, la data 2013-04-19 20:26:27Rondina Sant alaturi de tine...stiu prin ce treci...e greu momentul, dar trebuie sa fi tare ...toti mergem acolo din pamant ne-am creat..pamant ...ramanem..doar sufletul..Dumnezeu stie....mai departe.. fi tare...iti sterg lacrimile..si iti dau un pup!.
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 19 Aprilie 2013 20:43 |
||
|
Rondy....am trecut prin asa ceva...inca de copil...cand am pierdut bunicii din partea mamei...(eu...la acea varsta...eram rasfatatul lor crescand acolo...pana la scoala)...e adevarat...la varsta aia...poate nu stiam sa sufar...atat de profund...dar...m-a marcat...extrem...ei disparand pe rand...la cativa ani unu` dupa altu`...iar dupa ce i-am pierdut...orice drum facut acolo...in leaganul copilariei mele...parca era totul...gol...si lipsit de viata...iar eu...simteam ca nu-mi mai gasesc locul acolo... o buna perioada...n-am mai avut puterea sa merg acolo...si...sa nu-i mai vad...sa nui mai aud... acum...se pare ca...ma asteapta o a doua faza...(parintii)...pentru ca-s destul de batranei...si...deja mi se strange inima doar la gandul ca...se poate petrece asa ceva...in orice moment... oricum...sincere condoleante...si...incearca sa te repliezi...pt ca...orice ar fi...viata merge inainte...si...trebe sa ne calim pentru astfel de evenimente care...vrand nevrand...fac parte din viata noastra!!! o seara frumoasa in continuare...si...daca vei dori o vb candva...sunt aici...oricand...
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 19 Aprilie 2013 20:45 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Rondina,orice ti-as spune in acest moment,nu te va putea ajuta cu nimic in pierderea suferita!!!Condoleante si Domnul sa o cheme in Imparatia Sa!!!Regret sincer,am trait astfel de experiente si stiu cum este si ceea ce simti!!Inca o data,condoleante pentru pierderea suferita!!! Buna seara!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 20:50 |
||
|
Offfff...Flowers,Ovidel' si nu numai ...cuvintele voastre mi-au atins sufletul, imi dau seama ca desi nu ne cunoastem, pana la urma aici pe Forum suntem o "mare familie" si ca in astfel de situatii ne sustinem si ne incurajam reciproc ! Desi acum plang, simt ca-mi eliberez sufletul de durerea care ma inca ma macina! Din nou va multumesc ca-mi sunteti alaturi! |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 21:02 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 21:02:13Offfff...Flowers,Ovidel' si nu numai ...cuvintele voastre mi-au atins sufletul, imi dau seama ca desi nu ne cunoastem, pana la urma aici pe Forum suntem o "mare familie" si ca in astfel de situatii ne sustinem si ne incurajam reciproc ! Plang.. alaturi de tine..cu sufletul..niciodata nu se uita cei dragi..raman amintirile.. ...fi tare si alaturi de ea..pe ultimul drum... sincere condoleante . ..sant alaturi de tine!
|
||
|
Fulg-de-nea Postat pe 19 Aprilie 2013 21:08 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-04-19 20:50:32De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Multumesc Rainbow, multumesc ca-mi esti alaturi in durerea mea! |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 21:10 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 21:02:13Offfff...Flowers,Ovidel' si nu numai ...cuvintele voastre mi-au atins sufletul, imi dau seama ca desi nu ne cunoastem, pana la urma aici pe Forum suntem o "mare familie" si ca in astfel de situatii ne sustinem si ne incurajam reciproc ! Plansul ajuta in astfel de durere,Rondina,eu o fac in fiecare Dumnica,cand merg la cimitir,ma insoteste de fiecare data,este trist,dar trebuie sa mergi mai departe!!!Dumnezeu sa o ierte pe matusa ta,moartea este puntea spre cealalta viata,aceasta este puterea,acceptarea!!! |
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 21:13 |
||
|
Rondy....ceea ce multa lume nu intelege e ca....forumul...nu-i o scena...unde sa-si etaleze fiecare doar...prostia si...caterinca de prost gust...ci...e un loc...unde lumea...de regula...intra pentru a comunica...despre diverse lucruri...fara patimi si ranchiuna...indiferent daca ...cuiva ii plac ochii altcuiva sau nu!!! in rest...totul e ok...din pct. meu de vedere!!! si...da...inca-ti tin pumnii sa te repliezi...si...sa poti trece peste ....
|
||
|
eu_ovidiu Postat pe 19 Aprilie 2013 21:14 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 21:10:25De la: kudika_15804, la data 2013-04-19 20:50:32De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Voi fi alaturi de prietenii mei,cu atat mai mult in astfel de situatii tragice!!Imi pare rau,Rondina,sunt alaturi de tine,daca te pot ajuta cu ceva,nu ezita sa imi spui,voi raspunde din toata inima mea!!! Capul sus,draga mea!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 21:16 |
||
Rondina,primeste,te rog,din partea mea,pentru sufletul matusii tale!!!!Dumnezeu sa o ierte!!! http://www.youtube.com/watch?v=Zi8vJ_lMxQI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 21:22 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-04-19 21:13:24De la: rondina, la data 2013-04-19 21:02:13Offfff...Flowers,Ovidel' si nu numai ...cuvintele voastre mi-au atins sufletul, imi dau seama ca desi nu ne cunoastem, pana la urma aici pe Forum suntem o "mare familie" si ca in astfel de situatii ne sustinem si ne incurajam reciproc ! Condoleante pentru durerea ta Rainbow, durerea ta este mai mare decat a mea...mama este unica, la fel si durerea si imi dau seama! Respect pentru lacrimile si durerea ta si inca odata iti multumesc ca imi esti alaturi...desi, poate ti-am amintit de clipe grele... |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 21:24 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 21:24:40[quote name=' Suferinta m-a calit,Rondina,dar nu este vorba de mine,ci de tine si familia ta!!!!! Draga mea,ne vom revedea cu cei raposati,eu sunt convinsa de asta,caci ori de cate ori o visez pe muica mea,imi arata cum este acolo,pace,liniste si multa iubire!!!Fii tare,draga mea,toti vom trece dincolo,la cei dragi,si ne vom regasi unii cu ceilalti,aceasta imi da putere sa imi plang mama , nepotul si ceilalti decedati!!Mergem prin viata,Rondina,cu sufletele noastre si cei de dincolo ne ocrotesc,sa nu uiti acest adevar!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 21:31 |
||
De la: eu_ovidiu, la data 2013-04-19 21:14:30Rondy....ceea ce multa lume nu intelege e ca....forumul...nu-i o scena...unde sa-si etaleze fiecare doar...prostia si...caterinca de prost gust...ci...e un loc...unde lumea...de regula...intra pentru a comunica...despre diverse lucruri...fara patimi si ranchiuna...indiferent daca ...cuiva ii plac ochii altcuiva sau nu!!! Adevarat Ovi'...cu bune sau rele, eu m-am simtit cumva"adoptata" de marea familie de pe acest Forum si..sunt recunoscatoare, chiar daca uneori...am fost si eu jignita la randu-mi de anumite persoane...Am trecut peste si am mers mai departe, mie imi trece repede supararea si uit la fel de repede! Pentru mine este importanta COMUNICAREA si contactul cu ceilalti...ma ajuta mult in toate momentele, dupa cum vezi, am simtit nevoia sa impartasesc de fiecare data tot ceea ce am trait cu bune si cu rele... |
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 21:35 |
||
Rondina,ma retrag la odihna,dar nu fara a te sprijini cu gandul meu,sa dea Domnul sa treci peste toate cu sufletul impacat,nu uita,Domnul are grija de noi toti,atat de vii,cat si de raposati!!!Condoleante sincere!!Noapte buna,sunt alaturi de tine!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 19 Aprilie 2013 21:59 |
||
De la: kudika_15804, la data 2013-04-19 21:31:00De la: rondina, la data 2013-04-19 21:24:40[quote name=' Da, mergem prin viata...si avem "ingeri" care ne vegheaza pasii, cei dragi noua, cei pe care i-am iubit mult si care ne-au iubit la randul lor.. M-a impresionat mult cuvantul "muica" ...l-am inteles si te-am inteles ! Respect si imbratisari cu drag Rainbow!
|
||
|
rondina Postat pe 19 Aprilie 2013 22:28 |
||
De la: rondina, la data 2013-04-19 18:40:36Buna seara lume buna! Matusica mea cea mai draga si cea mai iubita...a murit dupa o suferinta crancena si dureri atroce! Am inmormantat-o pe 13 aprilie ...nu am cuvinte sa descriu durerea pe care am simtit-o si nici sa spun cate lacrimi mi-au brazdat obrazul...! Ma gandesc cu groaza la momentul cand va trebui sa ma "despart" de parintii mei...nu stiu daca voi reusi sa fac fata momentului.... Draga Rondina,primeste te rog si din partea mea sincere condoleante,imi pare nespus de rau pt suferinta care o treci in viata ta,stiu ca este dureros pt fiecare dintre noi cand pierfem pe cineva drag si cu suflet mare.Imi pare rau ca am intrat prea tarziu pe Kudika,as fi vrut sa-ti fiu alaturi toata ziua sa-ti sterg lacrimile care-ti brazdeaza obrazul cu sarutul meu si sa te imbratisez si sa-ti fiu macar virtual alaturi.Sant langa tine si iti simt durerea din suflet si stiu ca nutio pot sterge,de aceea te rog sa-mi acceti condoleantele mele!!!Fi tare si matusa ta te va auzi acolo sus unde este si va veghea asupra ta asa cum facea ea mereu.Iti va ramane o amintire in suflet care nimeni nu tio va putea sterge.Te iubesc si fi tare in toate imprejurarile vietii!!! |
||
|
Titanika Postat pe 19 Aprilie 2013 23:48 |
||
Santem trecatori prin viata mai devreme sau mai tarziu provocand dureri clor dragi,asta este viata asa cum ne este sortit sa ne asteptam randul fiecare din NOI!!!
|
||
|
Titanika Postat pe 19 Aprilie 2013 23:54 |
||
Rondina draga,te rog sa primesti si din partea mea sincere condoleante pentru pierderea suferita http://www.felicitari.starclub.ro/images/ecards/fullsize/img_64c3e652condoleante.gif Imi pare rau ca aseara nu am fost aici sa iti ofer si eu alaturi de ceilalti o imbratisare. E o durere care greu poate fi consolata.....Eu mi-am pierdut amandoi parintii si inteleg prin ce treci. Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 20 Aprilie 2013 05:35 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| asa | 56 | De la: ema_iordanescu 20 Mai 2008 20:23 |
| Need some help here :D | 10 | De la: Oanuka 13 Februarie 2010 11:48 |
| eu sagetator.el pesti | 39 | De la: antonela_p07 27 Ianuarie 2016 19:39 |
|
|
||
| caut rochie mireasa | 6 | De la: Ramona_Nanu_1 1 August 2013 18:41 |
| CUM PROCEDATI ATUNCI CAND CINEVA VA FACE RAU FARA MOTIV? | 28 | De la: ayyryynn 9 Septembrie 2009 14:08 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.