Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

http://www.youtube.com/watch?v=XxqtKpjYjbg
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 17:18
De la: kudika_988778, la data 2015-09-15 17:14:55
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-14 22:04:56Hei ! Ia.o usor fata draga ! Sa.ti fol tu neoronii tai . Interpretez asa pt ca tu ai sp ca pentru el postezi.. Ai uitat? Ia memo plus :))
nu ma CALCA PE CODITA!Ca ne suparam! Stii tu ce inseamna o gheisa? Citatul meu este din Memoriile unei gheise, nu incurca borcanele.. Ca nu stii ce inseamna ..pana sa cauti pe net .:)) iti zic eu: dama de companie ! Asa ca nu mai pune etikete . Nu.ti port de grija ,nu ma intereseaza ! Asa ca gandeste.te inainte sa tastezi in fata monitoruului .. Pls

Explicatiile tale de a-mi preciza semnificatia si talentele artistice ale unei dame de companie gheisa suna cica mai frumos , nu-mi erau necessare .
Pe cat de mandra esti de codita ta , n-ai nevoie de un IQ prea mare , la ce naiba ti-ar fi de folos

Madelina , din partea poti sa fii orice , nu judec si nu cataloghez oamenii dupa ceea ce "sunt" ...ci dupa cu totul alte criterii , dar asta-i alta tema si ma tem mi-as bate tastele aiurea si tot nu ai intelege !

Pt codita ta , cand te superi , sa stii ca ti-o pot scurta

Scumpo ,lasa actoria ca-mi strici semnalul la net !
Unu la mana: Codita mea nu e si nici nu va fi ridicata ,caci asta implica a fi o gheisa,si daca cineva vrea sa o taie(adica tu)..inseamna ca are nevoie de a mea, de sarmul meu,ceea ce tu nu vei aveaa vreodata ,asta denota din postarile tale, cam ce fel de persoana esti..I.m Bored

Si,pisi,lasa,nu-ti mai rupe tu unghiutele tastand..ca daca stau sa o iau dupa criteriile tale,toata lumea are ceva,tu esti perfecta
Doi la mana: Nu ai sa poti tu sa imi scurtezi nimic,nici postari,nici melodii ,nici explicatii
Deci nu mai face pe fata inocenta si revino cu picioarele pe pamant. Ce spui tu sunt explcatii puerile ..gen "Vai fata,dar ce figuranta mai e asta"

Nu stiai ca trebuie sa cunosti un om ca dupa aceea sa il etichetezi? sau Poti sa-l cunosti,dar sa nu afli nimic "picant" ..deci tot nu poti sa te bagi tu cu ideile tale preconcepute

Iar Nivelul IQ-ului meu nu este egal cu al tau . Clar!
Si vezi ca eu nu vorbesc cu subanteles,Proasta e prima care jigneste,eu nu ma pretez la asemenea vocabular
Si te-as ruga,nu ma mai "cita",ca-mi provoci "greata ",fa-o separat,altfel pa
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:09
Seara faina tututor !

https://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:13
" �mi place verbul "a sim�i": a sim�i zgomotul valurilor m�rii, a sim�i un miros, a sim�i sunetul ploii care te strope�te pe fa��, a sim�i pixul cum a�terne g�ndul pe o foaie goal�, a sim�i mirosul fiin�ei iubite, a-i sim�i vocea �i privirea. "A sim�i" e un verb emotiv, care te une�te cu cine te simte."____Alda Merini

Buna seara,doamnelor si domnilor,o seara linistita va doresc tuturor!!!!Dincolo de asperitatile vietii,se afla frumusetea clipelor de neuitat,nascuta de unirea simtirilor oamenilor,a ceea ce simt cu inima si cu sufletul lor!!!Dragilor,dati frau liber sentimentelor voastre,admirati grandoarea si gingasia a tot ce se afla in jurul vostru si simtiti cu inima tot ce va inconjoara si tot ce doresc cei dragi sa va transmita!!!!Seara de astazi sa va ajute sa va impliniti in emotii si trairi sincere si intense!!Pentru voi toti,sanatate si urari de bine,relaxare placuta!!!__EU

On____O mica pauza de la treburile acestei seri,spre odihna sufletului meu!!!

Pentru aceasta seara,pentru cei,care stiu sa simta cu sufletul lor!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UJ3BAvFEmbk
kudika_15804
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:21
http://www.youtube.com/watch?v=vRMWW1KJD5E&feature=share
kudika_15804
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:21
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-15 18:13:10Seara faina tututor !

https://www.youtube.com/watch?v=Xn676-fLq7I

Buna seara,Maddelinne,numai bine,draga mea!!!! Multumesc!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mszzfdX5I80&feature=youtu.be
kudika_15804
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:23
Fata draga , studiaza in continuare memoriile gheiselor , fara sa o faci pe interesanta cu mine.
Am evitat o discutie de gen , cu tine , dar ai insistat pt ca sarmul tau daduse in plictiseala .
Se pare ca suferi si de amnezie , n-am chef sa-mi pun mintea cu tine si sa-ti readuc confimarea provocarior tale .
Tu nu etichetezi dar insinuezi ca postez muzica pt un user de aici , ma prapadesc de ras , ironia raspunsului meu ,se pare ca ai inteles-o precum nuca -n perete .Dar nu pot sa-ti cer mai mult pt ca se vede ca atata poti :
Apoi mi-ai cerut sa postez in privat , nu pe forum ...fata...forumul este pt a posta , iar daca te deranjeaza prezenta mea pe forum , uite ca nu o sa-ti fac pe plac , sa postez in privat !
Regulile le faci la tine acasa !
Sau hai sa te invat ce ai de facut ca eu sa dispar de pe acest site , apeleaza cu incredere la un admin saau administratorul acestui site/forum.
Succes

kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:25
http://www.youtube.com/watch?v=dcnd55tLCv8
kudika_15804
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:28
O poezie frumoasa,scrisa de o poeta draga mie,v-o dedic in prag de seara!!!!Seara placuta in continuare,fiti fericiti!!__EU

NU-I TIMP DE-AMINTIRI

Se leag�n� frunze-n v�zduhul tomnatic
Sub nori de m�tase �n burg obosit,
Str�ine chem�ri cu trupul lunatic
M� strig� pe nume cu glas istovit.

Fluturi de ploaie s�rut� ferestre,
Cad lacrimi de brum� cu gustul s�lciu,
Stele de m�n� mor fr�nte pe creste,
Luna se zbate pe cer plumburiu.

Apus este-n toate, iar m�ine-i t�rziu,
Z�pezi au s� vin� s�-ngroape ce-a fost,
Vindec�-ți g�ndul, eu n-am s� te știu,
Desculț va pleca și vis f�r� rost.

Nu-mi ești, nu m� dori, te simt un str�in,
Din restul r�mas, nimic nu exist�,
Un �nger salvat din vis clandestin
M-a luat sub arip� din toamna ta trist�.

Nu-i timp de-amintiri, cocorii-s gr�biți,
Suflet �ncuie-ți cu cheia t�cerii,
Macii iubirii de doruri treziți
Strivește-i pe r�nd sub talpa uit�rii!__POpa Ines Vanda

Pentru suflet!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=fz50EY_xVQU
kudika_15804
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:35
De la: kudika_991915, la data 2015-09-14 21:13:45
De la: kudika_988778, la data 2015-09-14 20:49:43
De la: kudika_991915, la data 2015-09-14 19:59:34inceteaza sa ma citezi mendelino

Curcubeul meu

kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:37
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-15 18:09:34
De la: kudika_988778, la data 2015-09-15 17:14:55
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-14 22:04:56Hei ! Ia.o usor fata draga ! Sa.ti fol tu neoronii tai . Interpretez asa pt ca tu ai sp ca pentru el postezi.. Ai uitat? Ia memo plus :))
nu ma CALCA PE CODITA!Ca ne suparam! Stii tu ce inseamna o gheisa? Citatul meu este din Memoriile unei gheise, nu incurca borcanele.. Ca nu stii ce inseamna ..pana sa cauti pe net .:)) iti zic eu: dama de companie ! Asa ca nu mai pune etikete . Nu.ti port de grija ,nu ma intereseaza ! Asa ca gandeste.te inainte sa tastezi in fata monitoruului .. Pls

Explicatiile tale de a-mi preciza semnificatia si talentele artistice ale unei dame de companie gheisa suna cica mai frumos , nu-mi erau necessare .
Pe cat de mandra esti de codita ta , n-ai nevoie de un IQ prea mare , la ce naiba ti-ar fi de folos

Madelina , din partea poti sa fii orice , nu judec si nu cataloghez oamenii dupa ceea ce "sunt" ...ci dupa cu totul alte criterii , dar asta-i alta tema si ma tem mi-as bate tastele aiurea si tot nu ai intelege !

Pt codita ta , cand te superi , sa stii ca ti-o pot scurta

Scumpo ,lasa actoria ca-mi strici semnalul la net !
Unu la mana: Codita mea nu e si nici nu va fi ridicata ,caci asta implica a fi o gheisa,si daca cineva vrea sa o taie(adica tu)..inseamna ca are nevoie de a mea, de sarmul meu,ceea ce tu nu vei aveaa vreodata ,asta denota din postarile tale, cam ce fel de persoana esti..I.m Bored

Si,pisi,lasa,nu-ti mai rupe tu unghiutele tastand..ca daca stau sa o iau dupa criteriile tale,toata lumea are ceva,tu esti perfecta
Doi la mana: Nu ai sa poti tu sa imi scurtezi nimic,nici postari,nici melodii ,nici explicatii
Deci nu mai face pe fata inocenta si revino cu picioarele pe pamant. Ce spui tu sunt explcatii puerile ..gen "Vai fata,dar ce figuranta mai e asta"

Nu stiai ca trebuie sa cunosti un om ca dupa aceea sa il etichetezi? sau Poti sa-l cunosti,dar sa nu afli nimic "picant" ..deci tot nu poti sa te bagi tu cu ideile tale preconcepute

Iar Nivelul IQ-ului meu nu este egal cu al tau . Clar!
Si vezi ca eu nu vorbesc cu subanteles,Proasta e prima care jigneste,eu nu ma pretez la asemenea vocabular
Si te-as ruga,nu ma mai "cita",ca-mi provoci "greata ",fa-o separat,altfel pa

Fata draga , studiaza in continuare memoriile gheiselor , fara sa o faci pe interesanta cu mine.
Am evitat o discutie de gen , cu tine , dar ai insistat pt ca sarmul tau daduse in plictiseala .
Se pare ca suferi si de amnezie , n-am chef sa-mi pun mintea cu tine si sa-ti readuc confimarea provocarior tale .
Tu nu etichetezi dar insinuezi ca postez muzica pt un user de aici , ma prapadesc de ras , ironia raspunsului meu ,se pare ca ai inteles-o precum nuca -n perete .Dar nu pot sa-ti cer mai mult pt ca se vede ca atata poti :
Apoi mi-ai cerut sa postez in privat , nu pe forum ...fata...forumul este pt a posta , iar daca te deranjeaza prezenta mea pe forum , uite ca nu o sa-ti fac pe plac , sa postez in privat !
Sau hai sa te invat ce ai de facut ca eu sa dispar de pe acest site , apeleaza cu incredere la un admin saau administratorul acestui site/forum.
Succes

kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:39
De la: kudika_988778, la data 2015-09-15 18:25:35Fata draga , studiaza in continuare memoriile gheiselor , fara sa o faci pe interesanta cu mine.
Succes

Eu nu-mi peird memoria,stiu Foarte bine ce spun
Nu e nevoie sa ma inveti tu pe mine ce sa fac ca tu sa dispari ,eu ti-am cerut sa nu ma mai citezi,atata tot!! Te pierzi in detalii mullllllllttttttttttt
Poti sa-i postezi si lui Papa de la Roma,ca nu ma intereseaza pe mine
Nu am nevoie sa studiez memoriile gheiselor ,iar daca tu consideri ca iarasi faci pe desteapta cu mine,te inseli amarnic
Ai spus ca postezi pt el,apoi ai dat-o ca o s-o faci cu dedicatie si tot tu esti cea care are dreptate? Ilina bine balanta ,ca daca nu se rupe... De fapt de aia nu mai pot eu ..Ce te sresezi atata? Am zis ca nu ma mai bag peste tine.Dovata postarile din urma ..ai memorie de scurta durata, 778
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:47
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-15 18:47:32
De la: kudika_988778, la data 2015-09-15 18:25:35Fata draga , studiaza in continuare memoriile gheiselor , fara sa o faci pe interesanta cu mine.
Succes

Eu nu-mi peird memoria,stiu Foarte bine ce spun
Nu e nevoie sa ma inveti tu pe mine ce sa fac ca tu sa dispari ,eu ti-am cerut sa nu ma mai citezi,atata tot!! Te pierzi in detalii mullllllllttttttttttt
Poti sa-i postezi si lui Papa de la Roma,ca nu ma intereseaza pe mine
Nu am nevoie sa studiez memoriile gheiselor ,iar daca tu consideri ca iarasi faci pe desteapta cu mine,te inseli amarnic
Ai spus ca postezi pt el,apoi ai dat-o ca o s-o faci cu dedicatie si tot tu esti cea care are dreptate? Inclina**** bine balanta ,ca daca nu se rupe... De fapt de aia nu mai pot eu ..Ce te sresezi atata? Am zis ca nu ma mai bag peste tine.Dovata postarile din urma ..ai memorie de scurta durata, 778

Daca ma mai citezi,o sa-ti cumpar eu un televizor cadou si o sa te certi cu el ..in timp ce butonezi telecomanda ..Cum incerci tu sa te bati in comentarii asa sunt si gheisele ,se intrec in talente ,nu ai asa ceva,pe mine nu m-ai convins ..
Deci cel destept ..cedeaza ! Poti de acum sa jignesti etc, eu te tratez ca si cum nu ai fi aici ..
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:55
Madelina , tu esti pe langa context dar hai sa-i ofer IQ-ului tau un mic amanunt , postez pt curcubeu dar tu intelegi cam greu se pare.
Citatul pe care-l porti cu atata mandrie , lasa de dorit si exprima clar si evident cat de frustrata si complexata esti.
Interesul tau de a citi memoriile gheiselor ( damelor de companie ) iti va fi mult de folos in viata .
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 18:57
Madelina , materia ta de studiu sunt memoriile gheiselor .
Cunosc fete care la varsta ta de 21 de ani , nu au atfel de interese.!!!
Caat despre faptul ca eu as fi eu gheisa , draga fata te invit la mine si apoi poate vei realiza ca trebuie sa-ti faci un control sa constati cam ce nivel ai a IQ-ului !
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:03
Wowwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww ,cata feminitate doamne!
Nu ma pot abtine

1: m-AI CITAT (DECI LA MINE FACI REFERIRE)
2 tU TE AUTO-ETICHETEZI
3 Nu trebuie sa fii complexata sau frustrata ca sa citesti memoriile lor ..este si film

4 Fiecare intelege ce vrea din aceste memorii,suntem diferite ca personalitate ..
5 Cred ca pe tine te ajuta mult in viata ,caci eu nu sunt interesata de anumite aspecte ,ci pur si simplu cultura lor in sine
Si ce te doare pe tine ce citesc eu ?
Materia de studiu este alta ,spre deosebire de a ta
Vreau sa-ti vad fatza, sa te vad cat de frumoasa esti,ai curaj sa ni te arati? Dar tu,nu alta
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:17
Plictisitoare esti
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:23
Madelina de ce nu ai spus draga asa de la inceput ca mori de curiozitate sa ma vezi
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:25
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-15 19:17:46
Vreau sa-ti vad fatza, sa te vad cat de frumoasaesti

""",ai curaj sa ni te arati? Dar tu,nu alta :sml-""

happy0009:

sa NI te arati ,,, te-ai multiplicat
kudika_988778
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:37
Pai nu te ''voi'' vedea doar eu . .as di zis: ~Sa mi te arati ~
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:59
De la: MaddeLinne, la data 2015-09-15 19:59:21Pai nu te ''voi'' vedea doar eu . .as fi zis: ~Sa mi te arati ~
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 19:59
Noapte lina tuturor
MaddeLinne
Postat pe 15 Septembrie 2015 20:11
mendelino ia ti jucariile si dai drumu la nanica
kudika_991915
Postat pe 15 Septembrie 2015 20:12
"Orgoliosul trebuie suspectat c� nu posed� destul� �tiin��. Adev�rata �tiin�� �l face pe om modest. Spicele goale �i �ndreapt� capetele spre cer trufa�e, �n timp ce spicele pline se apleac� spre p�m�nt, muma lor. Orgoliul �i ignoran�a dau na�tere urii, invidiei, r�ut��ii, a�a cum �n�elegerea �i cunoa�terea dau na�tere iubirii �i crea�iei. Cu c�t cuno�ti mai bine, cu at�t iube�ti mai mult."____ Leonardo da Vinci

Buna dimineata,doamnelor si domnilor,aceasta noua zi sa va gaseasca primeniti la trup si suflet,fiti voiosi si incercati,cu ajutorul optimismului,sa depasiti orice incercare a acestei zile,in cazul in care aceasta nu va intarzia sa apara!!!!Dragii mei,este foarte simplu si usor sa ne etalam orgoliile,dar este foarte greu sa stergem petele lasate de acestea in viata noastra si in relatia cu ceilalti!!!Renuntati la orgoliul prostesc si neinspirat,caci acesta este o manifestare neinteleapta a omului!!!Fiti izvoare ale binelui,tolerantei si intelegerii,acest spatiu nu este un camp de lupta,caci nici macar o astfel de incadrare nu i se cuvine,este doar un mediu al socializarii,cu lacunele ,imperfectiunile,dar si cu latura lui pozitiva,pentru multi useri!!Cui foloseste aceasta ura si rauatate manifestate atat de acerb?????? Nimanui!!! Va doresc sa va bucurati de aceasta zi de Septembrie,spor la treaba si impacare cu voi insiva!!!___EU

On____Imi beau cafeluta aromata!!!

Pentru armonie deplina,pentru frumusetea acestei Toamne,care ne insoteste zi de zi,pentru pace si intelegere in lume!!!

The touch of love!For you all,a happy day!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Cosu5iuTy4E&index=2&list=PLsd_QWSL27ZCZTGQ7ok3tRIEgyb6tMK5o
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:06
"Subtilitatea uman� nu va reu�i niciodat� o inven�ie mai frumoas�, mai simpl� �i mai direct� dec�t o face natura, �ntruc�t �n inven�iile sale nu lipse�te nimic; �i nimic nu este degeaba."___Leonardo da Vinci

Superb!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=Pm6F_FcO8hY
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:08
http://www.youtube.com/watch?v=e3X4KgxGdfU
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:09
O poezie sensibila pentru suflete minunate!!!!Zi minunata!!__EU

Te-a�tept ca pe-o-nviere!

Adun�-m� din albul z�pezilor din nori
�i m� a�terne goal�, �n zorii dimine�ii,
Printre petale ro�ii din curcubeu de flori,
S� ��i gonesc triste�ea cu bucuria vie�ii...

�i str�nge-m� �n bra�e, a�a cum ramul greu
κi str�nge rodul s�u mai copt ca niciodat�
�i gust�-m� acum!... M� vei gusta mereu,
C� sunt iubirea ta , uitat� niciodat�...

�i-alint�-m� cu verde �i-albastru-violet
Pe patul meu de flori �i sc�ncet de ecou
Venit de prin astral dintr-un uitat buchet
Ce va-nflori-n april s� �l miro�i din nou...

E prim�var� verde la mine �n p�dure,
Acolo �n l�ca�ul uit�rilor de sine
A�tept iubire nou�, s�ruturi s� �mi fure
Din visele albastre, din rugile divine...

�i de vei fi tot tu acela ce va na�te
O prim�var� nou� la mine �n t�ceri,
Ca pe-nviere te-oi primi �n zilele de Pa�te
Cu r�stignire nud�, cu Lacrimi �i dureri...!___Petre Violeta

Pentru bucuria adusa de citirea oricarui vers plin de sensibilitate!!!Sa fiti iubiti!!!

http://www.youtube.com/watch?v=8TWsexrVRA4
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:18
http://www.youtube.com/watch?v=jvipPYFebWc
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:20
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy,hopa sussssssssssssss,maricel,cafeluta te asteapta!!!! Buna dimineata,draga mea,numai bine si sa ai o zi vesela!!!!

http://www.gorj-domino.com/wp-content/uploads/2010/11/poza-113.jpg

si...

http://www.youtube.com/watch?v=6P4RxHpZKAA
kudika_15804
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:23
Neee....Mai stau un pic...

http://1.bp.blogspot.com/-EKW5CrWO1s0/VSDm_nIQ9PI/AAAAAAAASxg/VzT82poYEK0/s1600/lazy-dog.gif

...Lasa ca o beau rece.
Buna dimineata Bela.
Rotty_
Postat pe 16 Septembrie 2015 07:35

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
MINTE VS INIMA.. CE ALEGETI? 42 De la: oana81 12 Noiembrie 2013 09:58
Echipa Kudika iti ureaza Craciun Fericit! 7 De la: OanaTrifu 1 Ianuarie 2015 11:44
Toleran�� "zero" fa�� de criminali? 4 De la: yumalai 1 Martie 2009 08:51
SONDAJE 10 De la: rashela 9 August 2009 01:08
STIU CA VIATA E GREA DAR FERICIREA MEA UNDE E? 9 De la: diana1981 6 Mai 2009 16:22