Mai multe
Imi inchipui.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 09:44 |
||
|---|---|---|
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 09:44:19 Da, ma treceau toate transpiratiile, din doua motive, caldura excesiva si pofta se impleteau razand de mine!!!! Dar mi-a placut sa fac toate acestea, caci au insemnatate pentru mine!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 09:52 |
||
Te cred. Ma duc acum sa adun de prin casa putin, ca mai tarziu avem in plan sa iesim la un lac la vreo 50 de km de aici. Am auzit ca-i tare frumos. Sper sa nu ploua...http://i3.tagstat.com/p1/0/vUoyhSK9Ln5Fn1NS25gPFM70dXPdmXQh021SYBDpOmddcRegmRQPtw==.jpg -ici si o zi cat mai buna iti doresc.http://3.bp.blogspot.com/-Y-VxKSVw7o4/VSElMZzorEI/AAAAAAAAOGo/8oRlqkgg-nY/s1600/beautiful-easter-flowers.jpg#enterInsights Ne vedem vineri, ca de maine incep si eu munca...tot de dimineata. |
||
|
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 10:06 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 10:06:19Te cred. In regula, Rotty, plimbare placuta va doresc, Domnul sa va fie aproape si astazi!!!!Petrecere frumoasa, este inca sarbatoare, deci bucura-te!!!! Multumesc, voi trece la munca serioasa, trebuie!!!! Ai grija de tine, o saptamana rodnica iti doresc, si ...la buna revedere Vineri, dupa cum mi-ai spus!!!!!! Pace tie si alor tai!!!! CRISTOS A INVIAT!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 10:13 |
||
|
Inteleptul si oglinda � Un intelept traia in lume. Intr-o zi , unul din discipoli, ii spuse: � Maestre, nu stiu cum sa fac sa fiu fericit..Inva�ã-mã! Maestrul il privi lung, si apoi ii darui o oglindã: -Fii fericit!-ii spuse grãbit si plecã� Discipolul rãmase incremenit cu oglinda in m�nã� Trecurã ani si ani..p�nã intr-o zi, c�nd maestrul il zari pe discipol senin, z�mbind cerului, cu o luminã in ochi pe care nu o cuno�tea� -Ei,- il intrebã- ai aflat? -Da- raspunse discipolul-am aflat ca: �Esenta tuturor lucrurilor o gasesti in tine. Nimeni nu-ti va putea oferi fericirea.. numai tu. ..� C�nd cineva te intrebã: -Esti fericit?.. ce rãspunzi?! -Da, sunt fericit!..Aceasta ce inseamna?! Inseamnã cã te-ai gãsit pe tine cel adevarat� Si ca te simti bine in pielea ta.. Te uiti in oglinda si te recunosti: -Da, eu sunt ceea ce sunt..acela�si-s tare frumos, pentru ca am sufletul curat!! Acum, cred ca am inteles ca fericirea nu se invata, ci se descopera in sine� Iar pentru aceasta nu ai nevoie de nimeni din afara ta ca sa ti-o ofere� Ci doar de tine!!. � Maestre,iti dau inapoi oglinda..nu-mi mai este de folos.. � Asa e , fiul meu-z�mbi multumit maestrul. Te-ai gasit pe tine cel adevarat..Dar, ca sa fii pe deplin fericit, ofera din prea plinul tau si celorlalti. Dãruieste fericire din fericirea ta si vei avea insutit. -Adevarat,..pot? -Inva�ã-i pe oameni sã se cunoasca, sã se descopere pe ei insisi, oferindu-le ocaziile, intamplarile prin care sã �afle�ceea ce au uitat: Fericirea sufletului viu� Tu esti oglinda celuilalt, iar celalalt ,la r�ndul lui, oglinda celui de langa el� Toti suntem oglinzi al unuia si aceluiasi tot. O via�ã intreaga colindam prin� sala oglinzilor� caut�nd-o pe cea originarã. In final, rãm�n doar doua: tu si Dumnezeu,.iar intre voi Viata..infinita viata��important este cum stii sã o traiesti..ce aduni in suflet, �i ce la�i in urma ta� -Hai , acum la lucru..ca avem treabã! Se despãr�ira� doi intelep�i, pentru a trai in lume�TU, si imaginea ta in �oglinda��� �����������������������������������������������������. �Ce inseamna sa fii fericit?�, iata o intrebare, care permite foarte multe raspunsuri, caci aceasta fericire poate insemna ceva, diferit insa, pentru fiecare om in parte!!! Dragii mei, ce vedeti daca va uitati intr-o oglinda, sunteti multumiti de ceea ce vedeti in acea oglinda, chipul vazut este unul atragator sau nu, ii vedeti, totodata, si sufletul????Va emotioneaza imaginea vazuta sau va intristeaza, pentru ca acel chip rade zeflemitor, facandu-va in ciuda???? Credeti ca fericirea este un obiect, pe care il gasiti, aruncat, pe una dintre cararile vietii????Sau ca este un bun de folosinta aflat, la oferta, pe vreun stand expozitional??? Credeti ca este un dar, pe care il primti la aniversarea zilei voastre de nastere???Credeti ca este un drept, pe care il primiti in mod gratuit????NU,dragii mei, nu este niciunul dintre cele enumerate mai sus!! Fericirea este o stare launtrica, intima, adusa de o foarta buna cunoastere a sinelui, cu perfectiunile si imperfectiunile lui, pentru a carei atingere, este necesara o lupta continua si acerba, cu propriile limite, care o ingradesc, de foarte multe ori!!!Nu discutam de acea stare de multmire excesiva, adusa de bunastarea materiala, care, nu de putine ori, se confunda cu fericirea, caci nu au nicio legatura, tocmai datorita instabilitatii si lipsei de consistenta a primei starii!!!! Dragii mei, nu este un secret, fericirea se afla in fiecare dintre noi, numai ca trebuie sa coboram in noi insine, sa ne acceptam asa cum suntem, cu defectele si calitatile noastre, sa renuntam la orgoliile noastre, care ne infraneaza capacitatea de autocunoastere!!!Fericirea este acel nivel de acceptare, cand te identifici cu primii oameni, care au fost creati, dincolo de neascultarea lor, cu puritatea si constiinta lor nepatata!!!!Fericirea este acea stare de impacare cu tine, cu revoltele si nemultumirile tale, inceputa cu renuntarea la trufie si superioritate, si finalizata cu recunoasterea, in chipul si sufletul tau, a chipului Creatorului si Iubirii Sale.Si daca veti vedea toate acestea in oglinda, va puteti declara fericiti!!!! Insa, nu va opriti la autocunoastere, ci mergeti mai departe, daruind, din bogatia si fericirea voastra, celorlalti, acesta este �miezul� fericirii, sa stii ca poti darui, chiar neconditionat, altora!!!!Sper sa faceti asta, cat mai multi dintre domniile voastre!!!! Ajutati-i, macar pe cei apropiati, sa se regaseasca in ei insisi, caci nimeni nu poate asigura fericirea, celuilalt, ci, fiecare in parte, trebuie sa o descopere in el/ ea insusi/insasi!!!!!Aceasta presupune munca si efort in domeniul autocunoasterii!!! Frumos mesaj de final al povestii postata de mine: �TU, si imaginea ta in �oglinda� Traiti-va viata, dragii mei, fiti fericiti urmand calea mesajului tastat mai sus, fiti mereu, in relatia cu ceilalti, �TU, si imaginea ta in �oglinda�!!!!!Atat timp cat cele doua vor exprima aceeasi frumusete interioara, veti avea ce sa raspanditi in lume!!!Cand sufletul iti este curat si impacat, oglinda nu se va transforma in cioburi!!!!Buna ziua si ziua buna!!__EU On___nu a trecut mult timp de la ultima mea postare, dar asta nu inseamna ca nu o mai pot face, si, si mai mult, ca nu pot papa, haaaaa!!! Pentru fericirea voastra, daruiti din ea!!! http://www.youtube.com/watch?v=UNKIazVZW8M
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 12:20 |
||
Feeling good today, I am feeling good today.. http://www.youtube.com/watch?v=faoY0dNsb5k&list=PLttRvLKj7SJZK10ZDN22Z_3Rzr1wzsHe4&index=2 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 12:22 |
||
|
"Sunt femeie, pentru c� m� simt femeie... Pentru c� am cunoscut toate culorile curcubeului unei femei. Pentru c� pot fi puternic� �n fața lumii și fragil� �n fața cui iubesc, pentru c� nu am incredere �n oricine, dar știu s� cred orbește �n cine m� iubește cu adev�rat, pentru c� greșesc și știu s� m� ridic și s� merg mai departe, pentru c� reușesc și știu s� �mpart bucuriile reușitelor cu c�t mai mulți, cu cei dragi, pentru c� sunt mam�, prieten� și iubit� celui care este unicul �n inima mea și știu s� r�m�n ce este nevoie s�-i fiu unui om....de la prieten� la uitare cu des�v�rșire... Pentru c� știu s� primesc loviturile și s� le �ntorc dac� se repet�. pentru c� pot s� iert și s� șterg din memorie atunci c�nd se merit�, pentru pot s� țin minte o lecție atunci c�nd e lecție și pentru c� nu m� opresc din a fi om cu bune și rele și continui s� greșesc, s� �nv�ț, s� m� ridic, s� o iau de la cap�t și s� iubesc p�n� voi disp�rea. Sunt femeie, pentru c� m� simt femeie, pentru c� știu și pot simți iubirea �n orice... �n norocul de a exista, �n oamenii care-mi sunt aproape, �n florile pe care le admir, �n spectacolul norilor de la apus, �n poezia din suflete... in orice!... Pentru c� știu c� cei care m� iubesc o fac nu pentru c� mereu merit, ci pentru c� ei sunt cei merituoși. S� nu uit�m: puterea noastr� st� �n iubire, iar iubirea �nseamn� bun�tate, iar bun�tatea �nseamn� multe... �nseamn� totul, �nseamn� puterea divin� din noi. Cine ar putea dobori pe cineva care are Universul de partea lui?" MINUNAT!!! Da, sunt femeie, pentru c� m� simt femeie. Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bun gasit in aceasta dimineata, inca de sarbatoare!!Domnul sa va binecuvanteze pe toti!!!! Chiar daca textul postat de mine este dedicat femeilor, mai precis, femeilor adevarate, care se respecta si stiu sa dea valoare vietii lor, cred ca putem largi aria de valabilitate, incluzand si barbatii puternici, din punct de vedere al caracterului si personalitatii lor, barbatii, care stiu sa isi pastreze potentialul, la cote cat mai inalte, caci iubirea este in fiecare fiinta umana, este acel strop de Dumnezeire, cu care vine in aceasta lume!!!! Dragii mei, intr-adevar, iubirea inseamna putere, forta, numai cei, care stiu sa o respecte si sa o pretuiasca o pot asimila in viata lor!!!!Iubirea nu inseamna trafic, ci abnegatie, daruire, devotament, marturisire si traire intensa!!!!!In momentul in care iubirea din inimile voastre se recunoaste in Iubirea Divina, sunteti, cu adevarat, binecuvantati!!!O zi traita in bunatatea inimii, iar iubirea sa va calauzeasca pe carari luminate si curate, caci iubirea adevarata este pura si aceasta isi va pastra puritatea, atat timp cat oamenii o vor respecta!!!!Spor la treaba si zi frumoasa!!__EU ON____Am putina treaba cu cescuta cu cafea aburinda!!! Pentru o zi linistita si pllina de farmec!!! The love is all, believe it!!!!A lovely day to all!!! http://www.youtube.com/watch?v=8C1VBD2zqss |
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 07:00 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=fLFgbR7A-2g
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 07:01 |
||
O poezie frumoasa, este tot ce imi doresc la aceasta ora!!O dedic tuturor iubitorilor de frumos!!Zi minunata!!__EU Poveste simpla... ,,Eu tot veneam cu roiul meu de fluturi In asfintituri tandre, de matase, Sa fiu cu tine, sa te-ating o clipa, Sa-nvat sa trec prin zidurile-ti groase... Ti-am pus in suflet framantari nebune, Te-am inaltat in zbor peste rutina; Mi-ai fost o lume si ti-am fost un cantec, Mi-erai lumina si ti-am fost lumina. Dar ce pacat ca-n spaime iluzorii Cuvintele frumoase ni s-au stins! Tu te-ai temut ca o sa arzi prea tare, Eu m-am temut ca nici nu te-ai aprins. Si-acum, intr-un final anost, nebun, Cand ne-ntepam in unghiuri ascutite, Armatele de fluturi mi le strang, Ca pe-un raspuns stiut te sterg din minte... Iar daca-n inima tot te mai las o vreme Ea a-nvatat tacerea...nu te teme!"___Tarchila Nina O poveste de viata, ca toate povestile, ce numai cu inima pot fi traite!!!! Story of my life!!!! http://www.youtube.com/watch?v=yET4p-r2TI8 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 07:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=VbCBJ05gdwc
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 07:10 |
||
|
COPACUL ___ povestea despre Iubire si Ego � A fost odata un arbore batran si maiestuos, cu ramurile intinse spre cer. Cand inflorea, fluturi de toate formele si culorile veneau de pretutindeni si dansau in jurul lui. Cand facea fructe, pasari din tari indepartate veneau sa guste din ele.. Ramurile lui aratau ca niste brate vanjoase. Era minunat! Un baietel obisnuia sa vina si sa se joace sub el in fiecare zi, iar copacul s-a obisnuit cu el si a inceput sa-l iubeasca. Ceea ce e mare si batran se poate indragosti de ceea ce e mic si tanar, cu conditia sa nu fie atasat de ideea ca el este mare, iar celalalt mic. Copacul nu avea aceasta idee, asa ca s-a indragostit de baiat. Egoul incearca intotdeauna sa iubeasca ceea ce e mai mare decat el. Pentru adevarata iubire, nimic nu este insa mare sau mic. Ea ii imbratiseaza pe toti cei de care se apropie. Asadar, copacul s-a indragostit de baietelul care venea in fiecare zi sa se joace sub el. Ramurile lui erau foarte inalte, dar el se apleca, pentru ca baiatul sa le poata atinge, pentru a-i mangaia florile si pentru a-i culege fructele. Iubirea este intotdeauna gata sa se incline, egoul, niciodata. Daca incerci sa te apropii de un ego, acesta se va inalta si mai mult, devenind atat de rigid incat nu il poti atinge. Ceea ce poate fi atins este considerat a fi mic. Ceea ce nu poate fi atins, cel care sta pe tronul puterii este considerat a fi mare. Asadar, ori ce cate ori venea baiatul, arborele isi apleca ramurile. Cand micutul ii mangaia florile, batranul copac se simtea cuprins de un val incredibil de fericire. Iubirea este intotdeauna fericita atunci cand poate darui ceva; egoul nu poate fi fericit, decat atunci cand ia ceva de la altcineva. Baiatul a crescut. Uneori, dormea la poalele copacului, alteori ii manca fructele, sau purta o coroana impletita din florile sale. Se simtea atunci de parca ar fi fost regele p[durii. Florile iubirii te fac intotdeauna sa te simti ca un rege, in timp ce ghimpii egoului te fac sa te simti mizerabil. Vazand cum baiatul purta o cununa din florile lui si dansa cu ea, copacul se simtea fericit. Il incuraja cu ramurile; canta in bataia vantului. Baiatul a crescut si mai mare. A inceput sa se catere in copac, leganandu-se pe ramurile sale. Ori de cate ori se odihnea pe ele, copacul se simtea fericit. Iubirea este intotdeauna fericita, atunci cand altcineva se sprijina de ea; egoul nu este fericit, atunci cand altcineva il reconforteaza� Timpul a trecut, iar baiatul a inceput sa fie apasat de alte indatoriri. Avea ambitiile lui. Trebuia sa treaca niste examene, sa-si faca prieteni� De aceea a inceput sa vina din ce in ce mai rar pe la copac. Acesta il astepta insa cu o nerabdare din ce in ce mai mare, strigandu-i din adancurile sufletului lui: �vino, vino�te astept!� Iubirea isi asteapta intotdeauna obiectul afectiunii. Ea nu este altceva decat o continua asteptare. Cand baiatul nu venea, copacul se simtea trist. Singura tristete pe care o simte iubirea este aceea de a nu se putea impartasi cu altcineva, de a nu se putea darui. Atunci cand se poate darui in totalitate, iubirea este fericita. Baiatul s-a facut mare, iar zilele in care vizita copacul erau tot mai rare. Toti cei care cresc in lumea ambitiilor isi gasesc din ce in ce mai putin timp pentru iubire. Baiatul a devenit ambitios si prins in afacerile lui lumesti. �Ce copac? De ce ar trebui sa-l vizitez?� Intr-o zi, pe cand trecea prin apropiere, copacul l-a strigat: �Hei! Te astept in fiecare zi, dar tu nu mai vii pe la mine� . Baiatul i-a raspuns: �Ce poti tu sa-mi oferi, ca sa trec sa te vad?� Eu imi doresc bani. As putea veni dar, numai daca ai ceva de oferit. Altminteri, nu vad de ce as face-o�. Egoul este intotdeauna motivat. Egoul are intotdeauna un scop. Iubirea nu are nici un scop, ea reprezinta propria-i rasplata. Uimit, copacul i-a spus baiatului: �N-o sa mai vii decat daca iti dau ceva? Iti dau tot ceea ce am�. Iubirea nu tine niciodata nimic pentru ea. Egoul o face, dar iubirea se daruieste neconditionat.� ��������������������������������������������................................... M-am hotarat sa postez aceasta poveste frumoasa, cu scopul de a va determina sa luati aminte la EGO-ul personal, in raport cu sentimentele voastre, si, de asemenea, ca sa vedeti ce putere de influenta uriasa are acest EGO asupra relatiilor dintre oameni, mai cu seama, asupra relatiilor de natura sentimentala. Cati dintre voi va recunoasteti in copacul din poveste???Cati sunteti asemenea baiatului???Cati dintre domniile voastre traiti, doar pentru a hrani Ego-ul si cati traiti iubind si daruind din voi????Cati va alimentati Ego-ul, doar si doar pentru satisfacerea lui si urmarind niste interese, care, de ce sa nu recunoastem, nu sunt intotdeauna nobile???? Dragii mei, toti avem acest EGO, dar totul tine de atitudinea noastra in relatia cu el, il intretinem si il determinam, in acest fel, sa creasca, precum un aluat lasat la dospit, sau il innabusim pastrand doar iubirea??????Cum alegem sa procedam, asemenea copacului sau la fel ca baiatul nerecunoscator????Ego-ul distruge, este egoist si interesat doar de propria-I crestere, pe cand, iubirea sincera se ofera total, complet si fara a cere ceva in schimb!!Ea inalta sufletul omului, in raport cu Ego-ul, care ridica trufia omului la cote foarte inalte, dar in acelasi timp, ii distruge posesorului ce are mai frumos in el___SUFLETUL!!!!Stiu, traim intr-o lume sufocata de stres si probleme, ceea ce ne determina sa ne grabim sa traim, uitand, de multe ori, de sentimentele frumoase, limitandu-ne la multumirile lumesti, daca imi dati voie sa ma exprim astfel, si toate aceste probleme ne inaspresc, ne tocesc sensibilitatea, ne golesc inima si ne transforma in oameni ai intereselor de tot felul, DAR, dragii mei, trebuie sa iesim din hatisul si intunericul grijilor si sa nu renuntam la a fi copacul din poveste!!!!!Dar, cu toata hotararea noastra, ramane trista realitate, prezentata de foarte multi oameni, care traiesc doar pentru EGO-ul lor, distrugand orice in jurul lor, pentru care nimic si nimeni nu conteaza!!!! Daca iubirea se daruie pe sine, in totalitate, iar Ego-ul nu ofera nimic, in schimb, doar cere si impune, ce alegeti, dragii mei??? Ce doreste sa ne transmita mesajul povestii de mai sus?? Iubirea nu este decat pura si neconditionata, in ciuda tuturor teoriilor sustinute de unii sau a practicilor existente in viata altora, si daca cineva ia in calcul orice in afara de iubire dezinteresata, aceea nu se poate numi iubire, ci joc murdar!!!Iubirea se afla pretutindeni, fiecare persoana optimista o poate vedea cu ochii inimii!!!! Totul in afara Ego-ului, mandriei ne poate apropia de propriul sine, de inima, astfel incat, sa ne pastram frumusetea copacului si daruirea sublima a lui!!!!Ego-ul incearca, tot timpul, sa capteze atentia celorlalti, sa ii domine, pe cand, iubirea este discreta, modesta si tacuta, dar devotata pana la sfarsitul vietii!!Copacul este iubirea eterna si desavarsita, ea nu poate fi decat statornica, totala si fericita!!!!Copilul intra in viata superficial, gusta din toate etapele ei, dar, in final, uita ce este mai important, iubirea, ratacindu-se in lumea orgoliilor, intereselor si indiferentei umane!!!Copacul, ca si iubirea, inseamna viata perpetuata la infinit!!!Copilul reprezinta doar vremelnicia vietii, cu toate tarele ei!!!Copacul( Iubirea ) traieste in inima si spiritul omului, pe cand, copilul( EGO-ul ) este o coca usor de modelat, in functie de nevoi si interese!!Materialistii, oamenii insensibili si murdari in suflet vor avea o alta opinie, dar, pentru mine, punctul de vedere al domniilor lor este insignifiant, caci am fost, sunt si voi ramane copac pana la sfarsitul vietii mele!!!Ne nastem din iubire, ca urmare a iubirii Divine, deci datoria noastra este sa iubim si sa fim iubiti!!! Cautati copacul din voi si striviti-va EGO-ul iubind sincer!!!!___Buna amiaza si amiaza buna!!___EU ON__Dupa atatea cuvinte tastate, se cuvine sa pap!!! Acolo unde nu este iubire, nu exista, decat EGO!!!! http://www.youtube.com/watch?v=lt9ziffSJZw
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 12:30 |
||
All at once!! http://www.youtube.com/watch?v=utWPKM5sLgg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 29 Martie 2016 12:35 |
||
" O pic�tur� de rou� ce cade din �n�l�imi reflect� �n pere�ii ei tot v�zduhul; ceea ce e f�r� margini �n afar� se ad�nce�te �n�untrul ei, afund�ndu-se f�r� margini. A�a e �i sufletul omenesc, o oglind� sferic�, av�nd �n ad�ncimea ei o con�tiin��; de aceea minunea f�r� margini, de afar�, ne intereseaz� mai pu�in dec�t minunea din�untru, tot a�a de f�r� margini."_____ Ion Luca Caragiale "Sufletul", cea mai frumoasa parte componenta a omului, poarta spre misterul intregii lumi, abis de o profunzime fara egal, un mister, ce inca nu s-a deslusit!!!!!Dar, pentru a cunoaste, cu adevarat, un suflet curat, bogat, trebuie sa ai un suflet la fel de frumos si bogat!!!! Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bun gasit!!!! Este o dimineata placuta, sper ca ziua de stazi sa se prezinte sub bune auspicii!!!Dragii mei, inainte de a incepe aceasta zi, luati-va, in calcul, si sufletul, dati-i hrana potrivita, si el va va insoti pretutindeni!!!Aveti grija de el, nu il sufocati cu angoasele lumii in care traiti, dati-i vigoare si iubire!!!Zi frumoasa, cu spor in tot ce aveti de facut!!!!__EU ON__Cafeluta ma asteapta!!! Pentru oamenii cu suflet frumos!!!! http://www.youtube.com/watch?v=EYl714wFeJM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 07:01 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=EpNp6gFzFZ0&ebc=ANyPxKoyVAaJSfuXiKekQph1ozbvgt11W10mGu8gIIPHmOBWonOZXC1GFu5ozaa_Kgw8AsxBYNHWkLseuYbprhQtDdrv0auJuw
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 07:02 |
||
Pentru astazi, cateva versuri sensibile, le dedic tuturor celor care iubesc cu sufletul!!!!Zi minunata!!__EU SA nu te intristezi... S� nu te �ntristezi, mai tac și eu, T�cerea asta-mi vine mai de mult, C�nd �ntre lacrim� și Dumnezeu �mi pl�cea, fecioar�, s� te-ascult Cum s�rut�ndu-ți m�inile-am�ndou�, Acolo sus, pe-o margine de Sat, Tu m� rugai, cu ochii plini de rou�,- Mai spune-mi un poem neterminat... Mereu cuprins de-o liniște ad�nc� S�-i tulbur frumusețea nu m�-ndur, Fiorul t�u m� urm�rește �nc� Și fream�t� p�durile din jur; ........................................... S� nu te �ntristezi, mai tac și eu Și niciodat� nu e prea t�rziu �ntre t�cerea mea și curcubeu Atunci c�nd tac, femeie și te scriu...!_____Nicolae Nicoar�-Horia Sensibile versuri!!!! http://www.youtube.com/watch?v=wuzfvD_3FaM&ebc=ANyPxKryvXIbPgYHAU4YkKAR5DO72QG3Vu1qahn5WpljwivmqfdYaBMIO1hRQ30_ZGfLIhtnuTB3hm
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 07:09 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=O2MsfsLD-7o
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 07:11 |
||
|
Povestea pictorului care si-a invatat copilul CEA MAI IMPORTANTA LECTIE. � Aceasta este povestea despre un pictor renumit si relatia speciala pe care o avea cu fiul sau care, asemeni lui, demonstra un talent deosebit in artele vizuale. Dar totusi, copilului ii lipsea ceva important. Ceva ce ne lipseste multora dintre noi. Ceva ce nu poate fi cumparat, nu poate fi tranzactionat si nici imprumutat. Se afla in interiorul nostru si avem uneori nevoie de cineva care sa deschida aceasta cutiuta ascunsa. Iata ce a facut acest tata, ca sa deschida cutiuta din sufletul copilului sau... Pictorului ii placea sa isi vada baiatul pictand si il urmarea adesea, pe furis, cum in camera lui minunata se pierdea in lumea desenului si a imaginatiei. Era adesea impresionat de ceea ce crea copilul, dar intr-o zi s-a gandit sa ii dea o lectie despre increderea de sine. Voia sa isi vada copilul cum se lasa purtat de forta talentului sau, spre atingerea potentialului sau uimitor. Intr-o zi, acest pictor vestit care avea expozitii nenumarate, la cele mai mari muzee si galerii din lume, la MOMA, la British Gallery, sau Bienala de Arta de la Berlin� i-a cerut copilului sau sa picteze ceva, la alegere. �Dar tati, ce sa pictez?�, a raspuns copilul. �Ceva, orice vrei tu.� Sigur, forma aceasta de �libertate� l-a facut pe copil sa se simta dezorientat, mai ales pentru ca si-ar fi dorit sa il impresioneze pe tatal sau pe care il admira enorm si care de altfel, era modelul lui. �Oare ce sa desenez?�, si-a spus copilul� Si-a amintit de Ruxi, colega lui de banca. "Stiu", si-a zis copilul: �Ii fac un portret lui Ruxi!�. Copilul s-a apucat de lucru si a pictat-o pe prietena lui cea mai buna, in acuarele. Cum a terminat, s-a dus repede la tatal sau si i-a aratat lucrarea. �Nu e bine�, i-a spus parintele. �Mai incearca�. Apoi a plecat, lasandu-l pe copil descumpanit. Oare ce facuse gresit? Era mai bine daca folosea alta tehnica? Lui i se parea totusi, un portret chiar reusit. A inceput din nou sa se gandeasca ce ar putea sa picteze, ca sa il impresioneze pe tatal lui. A ales sa deseneze nucul din curtea bunicului sau, pe care il iubea mult si de care ii era atat de dor. La sfarsit, parea multumit de munca sa si a mers din nou sa ii arate tatalui. �Nici de data aceasta nu e bine��, i-a spus pictorul. �Dar te rog, invata-ma!�, a spus copilul cu lacrimi in ochi. �Uite, mai incearca o data si apoi iti spun unde ai , dar sunt sigur ca vei face bine.� Copilul, dezamagit, aproape vrand sa renunte, a hotarit sa mai faca o incercare si a mers in camera lui, ca sa caute surse de inspiratie. In final, abandonat in sentimentul si tristetea ca si-a dezamagit tatal, a pictat pur si simplu ce a simtit in acel moment. Apoi, a mers din nou sa ii arate desenul tatalui sau. Inca de dinainte ca acesta sa apuce sa spuna ceva, copilul i-a spus: �Stii, chiar nu imi pasa ce parere ai tu. Mie imi place pictura mea, cred ca este foarte reusit.a. Cred ca este buna, chiar daca tu nu crezi asta.� In acel moment, pictorul a zambit si si-a imbratisat fiul! �Sunt mandru de tine, baiatul meu. Exact acest lucru am vrut sa il intelegi, ca tu nu trebuie sa pictezi ca sa ii impresionezi pe cei din jur. Picteaza pentru tine, picteaza cu daruire, dar nu neaparat ca sa iti demonstrezi talentul pe care il ai. Eu vreau in primul rand ca tu sa fii multumit de ceea ce faci. Ai nevoie de incredere in tine ca sa poti zbura. Toate desenele tale au fost extraordinare, dar cel mai important este ca tu sa vezi acest lucru si nu eu, si nimeni altcineva. Opinia mea nu conteaza. Tu trebuie sa fii PRIMUL care crede in tine. Daca tu crezi ca picturile tale sunt bune, atunci aceasta este tot ce conteaza.� Morala: Nu face lucruri ca sa ii impresionezi pe cei din jur, parerile lor sunt variate si, daca nu ai incredere in tine, aceste opinii te pot demonta si abate din drumul tau. Cand nu iti pasa de ceea ce ar putea spune oricine despre tine sau realizarile tale, reusesti sa te eliberezi de o presiune imensa care nu iti este oricum de folos. Invata aceasta lectie: Ai incredere in tine! � ��������������������������������������������������������������������� Frumoasa lectie de viata privind increderea in sine, cu o morala bine conturata si exprimata!!!!! Dragii mei, nu trebuie sa fim copii de pictori pentru a realiza cat de importanta este increderea in noi insine si in calitatile noastre, care ne pot conduce la obtinerea de rezultate exceptionale si la performante, pe care nici nu le-am visat, dar, care devin posibile tocmai datorita increderii in noi!!! Toti am avut momentele noastre debusolante, cand ne-am simtit lipsiti de incredere, parasiti de ceilalti si ajutorul lor, straini intr-o lume agitate si bulversanta, si multe dintre actiunile noastre au cunoscut esecul!!!!Personal, consider ca aceste perioade din viata noastra au si o parte pozitiva, caci ne-au inversunat sa ne cautam increderea, nu in ceilalti, ci in noi insine, in profunzimea inimii noastre!!!! Daca veti vedea un om ratacind prin lume, indecis in actiuni, temator, chiar si las, fugind din fata provocarilor vietii, aflati ca acelui om ii lipseste increderea in propriile capacitati si valoare!!!Cred ca lumea abunda in astfel de oameni, caci nu este usor sa te lupti cu propriile frici si angoase, iar cei slabi de inger, labili, din punct de vedere emotional, cu greu pot face fata incitarilor vietii!!!DE ce???Pentru ca nu au incredere in ei!!! Increderea in sine este un catalizator puternic in viata omului!!!Ea lucreaza profund, impulsioneaza fiinta umana, o ridica din propria incertitudine si o sprijina sa creeze lucruri minunate, trainice si de valoare!!!Nu ai incredere in propria valoare, clachezi lamentabil, si vei fi un plangacios toata viata!!! Frica de a trai viata, de a-ti explora teritoriul calitatilor proprii, de a-ti exploata depozitul de talente fructificandu-le, sustin lipsa de incredere in sine!!!!Aceasta teama, trebuie sa dispara din viata oamenilor, este o concluzie la care am ajuns pe parcursul vietii mele!!!Nu iti asumi riscuri, ajungi in stadiul in care nu iti dezvolti increderea in tine, este evident si clar acest lucru!!! Dragii mei, daca va lipseste increderea in propriile forte, cautati-o in voi, este in sufletul vostru, gasiti-o si puneti-o la treaba, ea va lucra frumos in interiorul si viata voastra, va va ajuta sa va redescoperiti, eliberandu-va de dubii si stagnare intr-o stare potrivnica voua!!!Daca doriti sa realizati ceva deosebit, si faceti primii pasi, dar gresiti, si asta va tulbura, nu este nimic grav, NU VA PIERDETI INCREDEREA, scuturati-va de furie si luati-o de la capat,dar NU renuntati la visul vostru!!!!NU faceti ceva anume pentru a face pe placul cuiva, ci faceti totul pentru multumirea si satisfactia voastra, si acestea vor naste alt tonus, alta mimica a fetei, alta stare de spirit, ceea ce se va reflecta si in viata celorllati!!!!!Increderea, insotita de pasiunea pentru a face totul ca la carte, sunt �farduri� de calitate superioara, cu care va puteti �farda� zilele vietii !!!Debarati-va de grija pentru ce vor spune ceilalti, daca va vor judeca sau nu, ei nu pot hotari in locul vostru si nici nu au drepturi asupra modului cum sa va traiti viata!!! Deasemenea, cei, care aveti copii, care inca sunt in proces de formare si dezvoltare personala, incurajati-i, asigurati-le suportul material si emotional, astfel incat sa castige increderea in ei!!!Copiii au o capacitate extraordinara de a se remonta, din mers chiar, de a-si descoperi valentele!!!!Supravegheati-i din umbra, si ajutati-i sa isi deschida aripile increderii in sine, numai astfel pot �zbura� pe cerul vietii lor, prin INCREDERE IN POTENTIALUL LOR!!!! Daca discutam despre domeniul nostru de activitate, fara incredere in propria capacitate de munca, nu vom obtine rezultate pozitive!!! Daca vorbim de viata privata, daca suntem angrenati in relatii serioase, trainice, bazate pe respect si iubire, fara incredere in noi si in cel/ cea de langa noi, nu vom putea trai armonios si civilizat. Daca luam in calcul copiii, acolo unde este cazul, fara a le inspira incredere, fara incredere in ei insisi, vor fi niste copii tematori, descurajati toata viata!!! Deci, ca incheiere, INCREDEREA IN SINE, IMPREUNA CU AMBITIA, sunt caile obtinerii oricarui succes!!!!Buna ziua si ziua buna!!__EU ON____Intrucat voi intra in pauza de masa, va salut si va doresc o dupa amiaza reconfortanta, chiar daca veti munci!!!! Pentru incredere in sine!!Aveti incredere in voi!!! Trust yourself!!! http://www.youtube.com/watch?v=g09lgZgvi3Y
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 12:00 |
||
Try!!!! http://www.youtube.com/watch?v=hkMaBy6EX0w
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 30 Martie 2016 12:03 |
||
In clipa asta un pisoi obraznic pe care l-as lasa fara coada , cred ca i-ar sta mai bine
|
||
|
kudika_988778 Postat pe 30 Martie 2016 13:40 |
||
Imi caut o crema faciala bio pe site-ul: http://www.biotiq.ro/cat-produse/produse-fata/. Sper sa gasesc una pe asteptarile mele
|
||
|
kudika_1001649 Postat pe 30 Martie 2016 14:46 |
||
Imi caut o crema faciala bio
|
||
|
kudika_1001649 Postat pe 30 Martie 2016 14:49 |
||
|
"In aceasta zi din viata ta, cred ca Dumnezeu vrea ca tu sa stii... ...ca esti un copil pur al lui Dumnezeu, frumos in inocenta sa si aceasta este adevarat, indiferent de ce ai fi facut. Nu este nimic din ceea ce ai fi putut face care sa iti rapeasca maretia sau minunea care esti. Totusi, care dintre noi nu am pierdut calea, nu am tradat, ne-am purtat fara minte, am cazut prada tentatiei, am cedat unei pofte sau unei dependente? Suntem cu totii oameni. Si in ochii lui Dumnezeu aceasta ne face perfecti. Cu adevarat. Exact asa cum suntem. Asemenea unui copilas de 3 ani, care se uita in sus catre un adult, intrebandu-se cu buzele tremurande daca va fi plesnit de va incalca regulile... Copilasul de 3 ani este frumos in inocenta sa. Este pur precum zapada si e ceva ce nu a inteles in totalitate sau nu i s-a integrat in comportament inca. Si este in regula. Nu intentionam sa fim "rai". Si cu adevarat, nu suntem. Nici macar unul dintre noi. Cateodata doar gresim. Si Dumnezeu ne iubeste oricum. Imens. Complet. Etern. " -----Neale Donald Walsch Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit in acest spatiu nelimitat, nu stiu cati sunteti logati la aceasta ora, dar asta nu ma va opri sa va salut si in aceasta dimineata!!!! Dragii mei, textul postat de mine este relevant, si nu mai sunt multe de spus!!!!Cati meritam iubirea lui Dumnezeu????NICIUNUL, aceasta este realitatea, si, totusi, EL ne iubeste neconditionat, cu bunele si relele noastre!!!Dar, sa nu uitam un lucru important, ne-am nascut buni si asa trebuie sa ramanem!!!! Nimeni nu este perfect, dar toti, trebuie sa ne intoarcem la radacinile vietii noastre, singurul loc unde vom regasi puritatea, pe care am pierdut-o, nu de putine ori, in actiuni, care mai de care nepotrivite noua!!!Va doresc, ca aceasta zi, sa va reaminteasca toate acestea!!!Pastrati-va inocenta sufletului, chiar daca maturitatea va decide consistenta zilelor si faptelor voastre!!___EU On____Nicio zi nu poate incepe fara compania cescutei cu cafea!!! Pentru o zi a regasirii!!! http://www.youtube.com/watch?v=nfCfcHLjPu4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=V0fW8q6PrgM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 07:10 |
||
Pentru aceasta zi, poeta Ana Blandiana, unul dintre mesagerii poezieii iubirii!!!Pentru oamenii iubitori!!Zi minunata!!__EU De dragoste Nu m� l�sa, a�eaz�-mi-te-al�turi �i �ine-mi capul str�ns s� nu tresar C�nd somnul bont la care-s condamnat� Se-ascute, r�sucindu-se-n co�mar; Cuprinde-mi t�mplele �n palme-a�a Cum �ii s� nu se verse un potir �i pune-�i gura peste gura mea: Inspir� �ip�tul care-l expir, S� nu se-aud� hohotul de pl�ns Ce-�i hot�r�te trupul meu contur; �mbr��i�eaz�-m� s� nu m� smulg� Valul de spaim� care cre�te-n jur �i duce totul, �i �n urma lui R�m�ne doar moloz �i ghilimele, �i se chircesc bolnave �i se sting �i soarele �i celelalte stele�!___Ana Blandiana http://www.youtube.com/watch?v=NDChCsOjVEk |
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 07:16 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=3bINmmNpViM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 07:17 |
||
|
UN DAR � Potrivit legendei, un t�n�r r�t�cit �n de�ert �i �nsetat din cale afar� a dat peste un izvor cu o ap� delicioas�, limpede ca un cristal. Apa era at�t de dulce, �nc�t �i-a umplut cu ea plosca din piele pentru a i-o aduce b�tr�nului �n�elept c�ruia �i era �nv���cel. Dup� o c�l�torie de patru zile, t�n�rul a ajuns �n sf�r�it �n fa�a �nv���torului s�u �i i-a d�ruit apa, l�ud�ndu-i din cale afar� gustul minunat. B�tr�nul a sorbit cu poft� din plosc�, a z�mbit �nc�ntat �i i-a mul�umit ucenicului s�u pentru dar. Apoi t�n�rul s-a �ndreptat fericit c�tre casa lui. Ceva mai t�rziu, b�tr�nul �n�elept i-a �nm�nat plosca unui alt �nv���cel, cer�ndu-i s� �i spun� p�rerea. Ucenicul a dat s� guste din ap�, dar a scuipat-o imediat, dezgustat. Se pare c� apa devenise st�tut� din cauza �nveli�ului de piele al plosc�i. Nedumerit, �nv���celul �i-a �ntrebat maestrul: -�nv���torule, apa asta este groaznic�! De ce te-ai pref�cut c� ��i place? B�tr�nul i-a r�spuns cu un sur�s pe fa��: �Tu ai gustat numai apa. Eu am gustat darul. Nimic nu poate fi mai dulce dec�t sim��m�ntul de iubire !� ����������������������������������������������������. Toti primim si oferim daruri, cu diverse ocazii, dar cati dintre noi ofera cadouri, din tot sufletul, si nu de complezenta sau din obligatie????Cati dintre noi apreciem valoarea sentimentala a unui dar primit, si mai putin, valoarea exprimata in bani a acelui dar????Cati reactionam, afisand indiferenta sau antipatie, dupa ce primim un dar, care nu ne place??????Avansez discutia, si intreb, cati oameni, renunta la un cadou, care nu le este pe plac, oferindu-l altor persoane, ca sa nu mai investeasca alta suma de bani intr-un cadou, si, totodata, sa se debaraseze de cadoul nedorit?????Cred ca puteti sa faceti o estimarea numarului de persoane, care procedeaza astfel! Primim daruri din partea amicilor, prietenilor, colegilor de serviciu, la care se adauga cele oferite de membrii familiei, dar ma framanta o intrebare: Oare toate inseamna ceva pentru noi, ne sensibilizam la primirea lor, le apreciem adevarata valoare sau ne uitam, deseori, �stramb�, exprimandu-ne nemultumirea, mai mult sau mai putin voalat????? Dragii mei, darul ramane dar, indiferent de marimea, frumusetea si valoarea lui materiala, atat timp cat ne transmite ceva special!!!!!El reprezinta o mica parte din inima unui om, care s-a gandit la tine, la un moment dat, si trebuie apreciat ca atare!!!!!Fac exceptiile �cadourile� oferite pentru obtinerea unor favoruri, darurile oferite din interes si tot ce se da cu intentia de a castiga ceva, mai ales, necuvenit, toate acestea corespund altei incadrari!!!! Aprecieti darurile, care va sunt oferite din suflet, chiar daca valoarea lor materiala nu este cea sperata de voi!!!Tot ce porneste din inima are valoare inestimabila si nu va cunoaste deteriorarea in timp!!!Luati in calcul relatia, pe care o aveti cu expeditorul darului, daca aceasta este una de prietenie, respectati-o si bucurati-va pentru gestul facut cu marinimie!!!Daca vorbim de relatii sentimentale, orice dar primit are valoare sentimentala si emotionala uriase, caci vine din partea fiintei iubite, si nu conteaza ambalajul sau forma de prezentare, ci ceea ce simbolizeaza pentru acea relatie!!!Este inutil sa vorbim despre un dar consistent, daca acesta nu are valoare sentimentala!!!Tot ce este oferit cu iubire, trebuie sa fie rasplatit cu iubire!!! Oferiti daruri, cu inima, si mai putin, cu continutul portofelului!!!Primiti darurile manifestandu-va multumirea, bucuria si recunostinta in fata celor, care vi le ofera, chiar daca, poate, nu sunt ceea ce va doriti!!! Darurile, lipsite de suflet, nu au nicio valoare, ca si oamenii de altfel!!!Tot, ce nu contine bogatie sufleteasca este nul, inexistent!!! Am sa inchei comentariul meu indemnandu-va sa va ganditi la valoarea unui pahar cu apa rece, oferit unui om insetat!!!ESTE INESTIMABILA!!!!La fel este si valoarea darurilor, caci are gustul iubirii, cu care au fost oferite darurile respective!!!Buna amiaza si amiaza buna!!__EU ON____Ora pauzei sosind, ma voi bucura de ea!!! Este o dupa amiaza frumoasa, bucurati-va de acest dar, ce ni se ofera in mod gratuit!!! http://www.youtube.com/watch?v=UJn5zLE4GYI |
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 12:17 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=kSKn43qcikQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 31 Martie 2016 12:22 |
||
|
" "A ierta este cea mai mare, mai frumoasa forma a iubirii. �n schimb, vei primi pace si fericire de nedescris."___Robert Muller Te consideri o persoana iertatoare sau cu resentimente? Daca cineva te-a ranit �n trecut sau a facut ceva care te-a facut sa suferi, o sa pastrezi aceste amintiri, g�nduri si sentimente, sau o sa le lasi sa plece? Eu spun mereu ca acolo unde exista furie, ura, razbunare, amaraciune, exista, de asemenea, multa durere dedesubt... O persoana care este fericita si multumita cu sine si lumea din jur, indiferent c�t de multi oameni va �nt�lni si indiferent de c�t de multa durere �i pot provoca sa simta acei oameni, ea va raspunde �ntotdeauna cu dragoste, bunatate si compasiune, �n loc de furie, ura si resentimente. Oamenii iubitori stiu ca "ochi pentru ochi" doar ar lasa toata lumea oarba, asa cum a spus Ghandi, si ei aleg sa nu faca nici un rau �n lumea din jurul lor. "Daca esti bun, oamenii te pot acuza de motive egoiste, ascunse. Fii bun, oricum. Daca esti un om de succes vei c�stiga niste prieteni falsi si dusmani adevarati. Reusesti oricum. Daca esti cinstit si sincer oamenii vor �ncerca sa te �nsele. Fii sincer, oricum. Ceea ce construiesti �n ani, cineva ar putea distruge peste noapte. Construieste oricum. Daca gasesti linistea si fericirea, ei pot fi gelosi pe tine. Fii fericit, oricum. Binele pe care �l faci azi, va fi de mule ori uitat m�ine. Fa bine, oricum. Da lumii tot ce ai mai bun, si poate nu va fi niciodata de ajuns: Ofera ce ai mai bun, oricum."___Maica Tereza " Ahhhhhhhhhhh, a sosit si aceasta zi, binecuvantata fie ea, cu tot alaiul insotitor!!!! Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit la aceasta ora matinala!!!!! Nu este prima data cand postez subiecte al caror continut este strans legat de verbul " A ierta", si nici ultima oara cand o voi face, caci sa ierti este cheia, care deschide poarta gandirii pozitive si constructive, DARRRRRRRRRRRRRR, exista acest "DAR", din pacate, trebuie sa stii cum, cat si pe cine sa ierti, fara a-ti face rau si fara a permite recidive in viata ta!!!Firea umana este sensibila, iar pe cei, care ii ranesc pe ceilalti, cu buna stiinta si intentionat, personal, nu ii consider oameni, caci nu sunt in stare sa isi pastreze conditia umana!!!Deci, in spiritul postarii mele, va indemn la iertare, dar la iertarea facuta cu obiectivitate!!!! "A ierta" este un proces lung, benefic omului, dar , care necesita efortul inimii si ratiunii, nu poti trece, foarte usor, peste tot raul facut!!!!Intr-adevar, oamenii frumosi in suflet stiu sa ierte, dar nu stiu cati dintre ei pot si sa uite tot ce a venit impotriva lor, cu aceeasi rapiditate!!!!!Idealul in iertare este uitarea!!Dragii mei, va doresc sa dobanditi intelepciunea de a ierta, de a depasi toate momentele neplacute din viata voastra, si faceti, ca aceasta zi de Vineri, sa fie primul pas facut in directia dorita!!!Zi frumoasa si traita in pace!!!__EU :sml-sign0199On____Imi beau cafeluta!!!! Pentru ziua de astazi!!!! http://www.youtube.com/watch?v=GvbQzRAi4wM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Aprilie 2016 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=DtH_W8v0_Uc&ebc=ANyPxKri_WATz5kg9Tkhv2qj-Z7v_Nf9NE-fk8qgQDmHk-BUEjEAIKOCIf4Nk_LD_dyNW3Oy92kS6jRvVWhvjoT13svgGBa8SA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Aprilie 2016 07:00 |
||
O poezie frumoasa, cu versuri inmuiate in nectarul iubirii!!Pentru toti indragostitii acestei lumi, o zi minunata!!__EU E-at�ta poezie-n noi! E-at�ta poezie-n noi! Ca prim�vara-n ghiocei E-at�ta Vers �n am�ndoi Ca vara -n florile de tei... �tiu c� m-auzi c�nd pe poteci M� scriu Poeme de-ale tale Spre Versul verde m� apleci Eu, stupul t�u, ��i ies �n cale... S�-mi iau nectarul din potire De flori pe care le a�terni �n fa�a mea, c�nd trec, iubire! �i-n Poezia ta m� chemi... Mi-e sufletul o prim�var� Ce se-mplete�te-ad�nc �n doi Tu... mai cite�te-m� o sear�! Eu te-oi citi mereu �n noi...!___Petre Violeta Pentru romantici!! http://www.youtube.com/watch?v=1XjRd76rWU0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 1 Aprilie 2016 07:07 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Zeitgeist | 3 | De la: tyamat 8 Februarie 2009 15:56 |
| povestea evolutiei bazata pe credinta | 2 | De la: kudika_950728 17 Octombrie 2014 23:00 |
| iubirea si culorile ei | 101 | De la: bleyd_nyght 21 Februarie 2014 10:05 |
|
|
||
| TOPIC FARA PENIBILITATI. | 35 | De la: INTELIGENTUL- 4 Aprilie 2015 12:44 |
| sex | 6 | De la: scorpio67 9 Februarie 2011 08:12 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.