Mai multe
De la: Rotty_, la data 2016-03-25 11:03:27Ca bine zici... Si eu mai lucrez cate ceva, caci ziua trece!!!! Nicio problema, Rotty, trebuie sa si trebaluim ale noastre, eu la serviciu, tu acasa!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 11:08 |
||
|---|---|---|
Gata, mi-am pregatit terenul, am facut si micul dejun pentru omu` meu care mananca tare tarziu. Daca as astepta dupa el, as muri de foame. Tu imediat ai pauza...asa-i ? ...Si eu tot aici sunt...Nz...nz...nz...fac vechime pe kudika.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Martie 2016 11:54 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-25 11:54:31Gata, mi-am pregatit terenul, am facut si micul dejun pentru omu` meu care mananca tare tarziu. Daca as astepta dupa el, as muri de foame. Daaaaaaaaa, am prins o viteza la treaba, de nu ma vad.... Mi-e foameeee, mancarea asta de post nu ma satura neam!!!!! Asa este bine, impletim utilul cu placutul, pacat ca nu o putem face zilnic!!!!
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:04 |
||
Iarasi iti e foame ? Offf....Uite asa ma faci tu sa stau numai pe langa oale si cratite. Norocul meu ca nu-i in fiecare zi. Stai ca-ti fac repede niste chiftelute de post cu soia si cartofi...http://www.iuli.eu/wp-content/uploads/2010/11/Chiftelute-de-post-din-soia.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Martie 2016 12:11 |
||
Gata ! Hai de mananca...chiftelele, nu si farfuria. http://www.gustos.ro/assets/recipes_images/2013/07/21/196961/tn4_11.07_049.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Martie 2016 12:13 |
||
|
FAMILIA SI MAGARUL � Era odata un cuplu cu un baiat de 12 ani si cu un magar. Au hotarat sa munceasca, sa calatoreasca si sa cunoasca lumea. Astfel, plecara toti trei cu magarul lor. Trecand prin primul sat, lumea comenta: �Priveste copilul asta prost crescut: el, sus pe magar si bietii parinti, in varsta, tragandu-l de frau�. Atunci, femeia ii spuse sotului: Nu vom permite ca lumea sa vorbeasca urat despre copil. Sotul cobori copilul si se urca el. Ajungand la urmatorul sat, lumea murmura: �Priveste acest tip nerusinat; lasa copilul si sarmana femeie sa traga magarul, in timp ce el merge foarte comod pe magar�. Atunci, luara hotararea sa o urce pe ea pe magar, in timp ce tatal si fiul trageau de frau. Trecand prin al treilea sat, lumea comenta: �Saracul om. Dupa ce ca munceste toata ziua, trebuie sa duca femeia pe magar! si bietul copil, ce sa astepte de la o astfel de mama!� S-au pus de acord si au hotarat sa urce toti trei pe magar, pentru a incepe din nou pelerinajul lor. Ajungand in satul urmator, au auzit locuitorii zicand: �Sunt niste bestii, mai bestii decat magarul care ii cara, ii vor distruge coloana�. Pana la urma, hotarara sa coboare toti trei si sa mearga alaturi de magar. Dar, trecand prin satul urmator nu puteau sa creada ceea ce vocile spuneau surazand: �Priviti la idiotii astia trei: merg pe jos, cand au un magar care ar putea sa-i duca�. MORALA: Intotdeauna oamenii te vor critica si vor vorbi rau despre tine. Va fi greu sa intalnesti pe cineva care sa fie de acord cu actiunile tale. Traieste cum crezi! Fa ceea ce iti dicteaza inima! Fa ceea ce simti! O viata este o piesa de teatru care nu permite repetitii. Canta, razi, danseaza, iubeste� si traieste intens fiecare moment al vietii tale, inainte sa coboare cortina si piesa sa se termine fara aplauze! � ���������������������������������������������.. Adevarat, indiferent de ce am spune sau am face , mereu se va gasi, cel putin o persoana, care sa nu fie de acord cu vorbele si actiunile noastre, care va comenta imediat si isi va exprima, chiar taios, opinia, vis-à-vis de noi, considerand-o ca fiind cea mai importanta si valabila din suma tuturor pareilor exprimate de oameni!!!!NIMIC MAI FALS!!!Exista oameni, care sunt nascuti, doar pentru a barfi pe ceilalti, pentru a le judeca parerile si faptele, care se hranesc cu grija deosebita fata de viata altora!!!!!!Personal, fata de asemenea oameni, nu pot simti decat mila si dispret!!!! Dragii mei, nu trebuie sa va impiedicati de astfel de oameni, sa va intimidati in fata lor, dimpotriva, trebuie sa ii priviti cu compasiune ocolindu-i, si sa va continuati calatoria vietii, traind-o intens!!! Daca ati reusit sa va construiti o viata demna si frumoasa, cu un drum lin si fara ocolisuri, este perfect, continuati-va traiul, pastrati-va credinta in suflet, punand pasiune in tot ce faceti, respectandu-va si respectandu-i pe ceilalti, bucurati-va de fiecare floare sau pom intalnite in cale, de orice om frumos la suflet si vesel, de tot ce obtineti prin munca cinstita, si de prezenta celor, pe care ii iubiti din toata inima!!!Fiti indiferenti fata de barfele celor din jur, de criticile lor, atat timp cat stiti ca tot ce faceti este in spiritul binelui si dreptatii!!!Acele persoane, prin atitudinea lor, nu vor reusi sa se ridice la nivelul vostru de demnitate, niciodata!!!! Daca inima va incurajeaza sa simtiti, faceti-o!!!!Daca viata va impulsioneaza sa traiti, faceti-o!!!Daca ratiunea voastra lucreaza constructiv, puneti totul in practica, rezultatele obtinute va vor da valoare!!!Nu conteaza ce spune unul sau altul, daca sunteti focusati pe realizari pozitive, in folosul vostru si al famililor voastre!!! Exista o vorba din popor: �Gura lumii, sloboda!� Asa este, dar tratati-o asa cum merita, cu indiferenta si fara a va incarca cu energie negativa pasandu-va de ceea ce se spune despre voi si actiunile voastre!!!! Iubiti fiecare secunda a vietii voastre si traiti frumos, nimeni nu are dreptul sa va analizeze viata, caci fiecare om are traseul sau, independent de al celorlalti, acesta este indemnul meu!!!!Viata nu este statica, ea cunoaste o dinamica extraordinara, profitati de ceea ce primiti, zi de zi!!!! Oamenii vorbesc multe si nevrute, dar viata ar fi cu mult mai frumoasa, daca fiecare si-ar vedea de viata sa, fara a-l critica pe cel de langa el!!!!Sa-i dam, vietii, obolul nostru de respect si iubire!!!Buna amiaza si amiaza excelenta!!__EU On____Cum i se cuvine oricarui om flamand, masa de pranz, na!!!! Fiti sanatosi si faceti-va viata cat mai apropiata de ADEVAR!!! http://www.youtube.com/watch?v=STA5LD9M29A |
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:22 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-25 12:13:15Gata ! Hai de mananca...chiftelele, nu si farfuria. Ei nuuuuuuuuuuuuu, o voi da maselelor imediat!!!!! Multumesc, merg cu pilaful meu, nu????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:23 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-25 12:11:54 Chiar ca esti norocoasa!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:24 |
||
Pentru un weekend binecuvantat!!Pace voua si in lume!!! http://www.youtube.com/watch?v=2AuMjypfHWU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:25 |
||
Ce frumooos ! Mersic. Acum te las si inchid aici, ca ma retrag pe langa oale chiar de chiar. Sa ai o zi frumoasa in continuare si Paste cat mai fericit. http://i.myniceprofile.com/1079/107900.gif http://i.imgur.com/YLIPAsc.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Martie 2016 12:37 |
||
|
... http://v-i-pics.com/Feast/easternew/easternew02/easternew000077vipics.jpg |
||
|
Rotty_ Postat pe 25 Martie 2016 12:39 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-25 12:37:54 Rotty, si eu av trebui sa ies, a venit seful meu!!!! Ce ma enerveaza, n-o avea treaba acasa???? Nu stiu daca voi avea timp, maine, sa intru aici, oricum, iti doresc "Paste fericit" in comunitatea in care traiesti, weekend cat mai frumos, si, sper, sa ne citim Luni!!!!! Multumesc pentru aceste ore!!!!! Salutari membrilor familiei tale!!!Pace si multumire sa fie pretutindeni in lume!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 25 Martie 2016 12:44 |
||
|
"Pacea �ncepe cu un suras."____Maica Tereza "Oare de ce ne alimentam din povara de a avea dreptate, flamanzindu-i pe ceilalti? De ce ne place goliciunea celorlalti in loc sa ne hranim sufletele cu pace si blandete, iar apoi sa-i alimentam si pe ceilalti din plinul nostru? De unde am invatat noi asa de bine sa ne hranim pe orizontala (din ceilalti) si nu pe verticala (din sursa infinita a Universului)? Da! Asa este! Nimic nu e intamplator, iar toate acestea au rolul lor in Univers, aranjate dupa ordinea divina, dar dincolo de toate avem liberul arbitru, iar odata ce constientizam, putem alege� lupta sau pace." Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am regasit, sper ca sunteti bine pe toate planurile, ca sunteti voiosi si hotarati sa incepeti aceasta saptamana, mult mai optimisti decat ati fost in zilele anterioare!!! ADevarat, un om zambitor poate aduce pacea acolo unde ura si-a facut culcus!!!!Dragii mei, voi sunteti liberul arbitru in tot ce va propuneti sa faceti!!!!! Alegeti iot ce este frumos, lasati uratul acelor oameni, care se hranesc cu asa ceva, a caror existenta se limiteaza la trairea acestui urat!!!!Fiti oameni calzi in suflet, toti avem momentele noastre de ratacire, dar, trebuie sa cautam esenta vietii, nicidecum goliciunea ei!!!!Omar Khayyam a spus: "Am �ntrebat Savantul �i-am �ntrebat �i Sf�ntul Sper�nd c-au s� m�-nve�e suprema-n�elepciune. �i, dup-at�ta trud�, at�t se poate spune: C� am venit ca apa �i c� plec�m ca v�ntul." Deci....paziti-va inima de ura! Mintea de ingrijorari, traiti simplu, asteaptati putin de la viata, daruiti mult, rugati-va, intotdeauna, ganditi-va la alti si la sentimentele altora, nu va bateti joc de cei, care nutresc iubire pentru voi, umpleti-va inima de dragoste, raspanditi lumina si bucurie-n jurul vostru, caci atunci veti gasi ceea ce meritati si cautati ....."FERICIREA"!Bucurati-va de aceasta zi! Un minunat inceput de saptamana sa aveti, cu armonie, pace-n suflete, implinire!Gand senin, cu pace, sanatate, bucurie! Umpleti-va timpul cu lucruri frumoase si de folos sufletelor voastre!!!__EU ON____Ma alimentez cu o cafea strasnica!!!! Domnul sa binecuvanteze si aceasta zi de sarbatoare!!! http://www.youtube.com/watch?v=qcDFy63BdaE
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 06:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=iXPirp3e2zE
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 07:00 |
||
O poezie frumoasa, pentru acest inceput de saptamana!!!!Pentru toti oamenii, care stiu sa aprecieze sufletele frumoase si romantice!!!Zi minunata!!___EU De unde vii ? De unde vii ?... a� vrea s� �tiu pe care drum �i-ai purtat pasul? �i c�l�uz� s� i�i fiu la cump�n� s�-�i sorb necazul, hazard pe voalul fumuriu, s� te ating, �i-apoi s� �tiu, dac� e�ti viu... e�ti cerul meu, sau r�s�rit? e�ti raz�, rou� sau n�luc�, te na�ti �i mori la asfin�it? m-atingi gr�bit cu dor de duc�? eu , stea ce ziua am dormit, doar noaptea clipe-am str�lucit, c�nd am iubit... e�ti �nger, demon sau mister? por�i al cuvintelor putere, �n palm�-al vie�ii giuvaier, ce-mi la�i o urm� de pl�cere �mi pun speran�ele-n eter �i urc la tine-n noapte cer �ncerc s� sper.... e�ti doar un vis l�sat la geam? e�ti vara pas�rea din ram? e�ti val pe ape , timp ce piere? e�ti un s�rut ce-mi d� putere? e�ti trunchiul meu c�nd sunt pierdut? m� sprijini drept c�nd am c�zut? azi te-ai n�scut... e�ti hologram� curcubeu pe haina sufletului meu? mireasm�, fream�t, �nc�ntare, co�mar sau poart� spre visare, lumin�-n cap�t greu de drum, e�ti foc arz�nd sau numai scrum? spune-mi acum...!___Ana Podaru Sa va atinga inima!!!! http://www.youtube.com/watch?v=oNDvqY4eKbk&ebc=ANyPxKpyYnR0-ZVWncoDC9xhRTT0x1YM7akZLOfd9InrGpeq9gaT9Vpa2BEiUdJa2OHCDCO-IVAXtZwGIuGh0acsdII0ywUmEQ
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 07:04 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=JCmDP8XZtIU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 07:06 |
||
Rottyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy, buna dimineata si "Cristos a inviat", draga mea!!!!Sa iti daruiasca Domnul o zi de sarbatoare frumoasa si aducatoare de bucurii!!!Cafeluta ta, in cazul in care intri aici!!! http://img.garbo.ro/images/article_pictures/back/int(770).jpg si.. http://www.youtube.com/watch?v=aFwqJLlDYkA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 07:11 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=OO5I7jb2veY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 07:13 |
||
Superbe postari, -804. Traiesti momentele,clipele,simpliste fara sa le gandesti filozofic?...Ai atatea cuvinte(filozofice),as vrea sa stiu daca mai si Traiesti fara sa gandesti? scuze daca suna ciudat.Ms. Esti o femeie de apreciat!
|
||
|
Zed_Sly Postat pe 28 Martie 2016 08:10 |
||
De la: Zed_Sly, la data 2016-03-28 08:10:42Superbe postari, -804. Traiesti momentele,clipele,simpliste fara sa le gandesti filozofic?...Ai atatea cuvinte(filozofice),as vrea sa stiu daca mai si Traiesti fara sa gandesti? scuze daca suna ciudat.Ms. Esti o femeie de apreciat! Sincer???Traiesc fiecare clipa, chiar daca, uneori, doare groaznic!!!!Sunt o femeie romantica si nici nu am sa fiu altfel vreodata!!!! In ceea ce priveste nota filozofica, pe care o dau postarilor mele, o fac constient, caci aceasta ma reprezinta, in ciuda vietii si formatiei profesionale careia ii apartin!!!Nimeni nu gandeste indeajuns incat sa devina conducatorul propriei vieti, in permanenta, deci,...nici eu, intr-o oarecare masura!!!Iubesc sa pun pasiune in tot ce spun si fac, aceasta sunt, nu este lipsa de modestie, ci modul meu de a ma exprima si trai!!!Multumesc pentru apreciere!!! Nu suna ciudat, oamenii ma percep in mod diferit, dar nu imi fac probleme din aceasta cauza!!!! O saptamana frumoasa iti doresc!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 08:26 |
||
Buna dimineata Bela si Hristos a inviat. http://i1232.photobucket.com/albums/ff379/cindy_lou51/Comments/Happy%20Easter_zpssnvmeblt.gif |
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 08:42 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 08:42:06Buna dimineata Bela si Hristos a inviat. ADEVARAT A INVIAT!!!!! Bine ai venit in aceasta dimineata frumoasa, sper ca, si la tine, se prezinta astfel!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 08:49 |
||
Da, da...Si la mine e o dimineata frumoasa. Sper ca ai petrecut bine ieri.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 08:53 |
||
|
Ia ciuguleste tu ceva de pe aici pana ma duc eu la pasaret... http://i2.tagstat.com/p1/0/chqLrt6kXdEvJ1Uu9DMjoiuw9d8JA0vFGuE7fMYSCAJzQcjziy3I7A==.jpg
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 08:56 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 08:53:07Da, da...Si la mine e o dimineata frumoasa. Pfuai, ma dor toate cele, caci m-am zbantuit!!!! Da, a fost frumos, vremea placuta ne-a ajutat sa ne bucuram de marea sarbatoare, cei apropiati mi-au fost alaturi, musafirii s-au simtit bine, una peste alta, a fost perfect!!!Tot sa petreci astfel! Tu????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 08:57 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 08:56:24Ia ciuguleste tu ceva de pe aici pana ma duc eu la pasaret... Da,da, caci acum, pot sa pap orice, oricand si, mai ales, oricat!!!!! Infulec deja, ce credeai??????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 08:58 |
||
Si la mine a fost frumos. Nu am dansat, dar a trecut si fara dans.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 09:12 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 09:12:14Si la mine a fost frumos. Totul trece,, Rotty, si ce este frumos, cu atat mai repede trece!!! Nu m-am putut abtine, m-am simtit prea bine ca sa stau numai pe scaun!!! Oricum, trebuia sa scutur saculetul plin cu drob, ciorbica, friptura, niscaiva coznac si pasca, nu?????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 09:21 |
||
Da, face bine la digestie. Vezi ? Eu nu am exagerat cu mancatul, deci nu am avut nevoie de scuturatura.
|
||
|
Rotty_ Postat pe 28 Martie 2016 09:25 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-28 09:25:54 Stii ca sunt o pofticioasa, numai eu stiu cum am gatit, incepand cu Vineri seara, toate mirosurile si aromele au avut sedinta in burtica mea, slabita din cauza postului!!!! Sunt o topaitoare, recunosc!!!!! Sambata noaptea, la intoarcerea de la biserica am dat iama in frigider, nu alta!!!!Sa fi vazut multime de turci la gura mea!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 28 Martie 2016 09:39 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| CE PARERE AVETI DESPRE CAZUL BARBATULUI-MAMA????........POATE DEVENI,IN TIMP......O MODA????? | 34 | De la: ocgiogi 12 Februarie 2009 18:53 |
| OARE MAI VINE IARNA ANUL ASTA ? | 100 | De la: kudika_10188 1 Februarie 2015 08:32 |
| pat cu apa | 3 | De la: sita_murt 20 Mai 2010 05:15 |
|
|
||
| Casa de copii orfani Bucuresti | 2 | De la: kudika_3377 1 Martie 2012 10:41 |
| Ce ai face tu? | 6 | De la: blackladyrose 16 Noiembrie 2014 04:22 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.