Setari Cookie-uri

Ce faci in acest moment!?

Da, suntem bine toti cei care mai suntem.
Sper ca si la voi e totul ok.
Rotty_
Postat pe 23 Martie 2016 08:56
De la: Rotty_, la data 2016-03-23 08:56:16Da, suntem bine toti cei care mai suntem.
Sper ca si la voi e totul ok.

Cum adica " cei care mai sunteti"??Hmmmmmmm!! Da, Rotty, suntem bine, multumesc Domnului, asteptam Pastele, voi avea niscaica oaspeti, la cae se adauga copiii mei, deci voi avea zile pline!!!! Sa fie, cu bucurie si voie buna!!!!! Multumesc pentru grija aratata!!
kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2016 09:05
Pentru ca Linda nu mai e.
Acum te si iti doresc o zi buna, ma grabesc sa iesim la plimbaceala ca apoi am ceva treaba pe la niste birouri.
Sa ai o zi minunata.
Rotty_
Postat pe 23 Martie 2016 09:08
De la: Rotty_, la data 2016-03-23 09:08:34Pentru ca Linda nu mai e.
Acum te si iti doresc o zi buna, ma grabesc sa iesim la plimbaceala ca apoi am ceva treaba pe la niste birouri.
Sa ai o zi minunata.

M-ai lovit in moalele capului, ai un stillllllllllllllllll, de omori omul!!! Nu am ce sa iti mai spun, caci stiu cum este!!!!! Rotty, ai grija de tine si ceilalti, multumesc pentru clipele petrecute aici, mergem inainte, asta este viata!!! Trec la ale mele treburi!!!! Mai vorbim!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2016 09:16
Spor si zi buna sa avem. Ies si eu acum. Cand o sa se mai atenueze durerea, o sa-ti povestesc.
Pup, pe maine.
Rotty_
Postat pe 23 Martie 2016 09:23
De la: kudika_15804, la data 2016-03-23 07:03:35
De la: _Muse_, la data 2016-03-22 17:14:12
De la: kudika_15804, la data 2016-03-22 12:13:16Endless love!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=JM_R1R28kLM

mamicooo
am intrat 2 min sa te pupppppppp

Fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bine ai revenit!!!!Buna dimineata, fata draga, daca mi-ai fi soptit la ureche ca te vei loga pe acest site, m-as fi prezentat, aseara, aici!!!! Dar te imbratisez acum si iti doresc sa ai o zi exceptionala!!Ma bucura revenirea ta!!!!

Daca iti sopteam, nu mai era o surpriza :))
Te imbratiseZ si eu
_Muse_
Postat pe 23 Martie 2016 09:43
Capcana

� Era un sat mereu atacat de mistre�i. �n fiecare zi vierii s�lbatici intrau �n sat �i f�ceau mare t�r�boi c�ut�ndu-�i hrana. S�tenii au �ncercat diferite metode pentru a lupta �i a-i v�na, dar f�r� prea mult noroc.
�ntr-o zi, un in�elept veni s�-l sf�tuiasc� pe mai marele statului. Acesta le-a spus s�tenilor s� �i asculte �ntocmai sfaturile �i instruc�iunile. Dezn�d�jdui�i, s�tenii au acceptat. �n�eleptul le-a spus s�tenilor s� adune m�ncarea din toate gospod�riile �i s� o pun� �n mijlocul unui c�mp. Ei i-au urmat sfatul �i �ndat� au v�zut sute de mistre�i apropiindu-se de locul unde fusese pus� m�ncarea.
Mistre�ii au fost �ngrijora�i ini�ial, dar odat� ce au luat o �nghi�itur�, au prins curaj �i s-au �ntors �n zilele urm�toare. �n fiecare zi, s�tenii puneau c�t mai mult� m�ncare iar mistre�ii veneau acolo s� m�n�nce. Dup� un timp, �n�eleptul spuse oamenilor s� ridice 4 st�lpi mari �n col�urile c�mpului. Mistre�ii erau prea ocupa�i s� m�n�nce �i n-au observat.
Dup� c�teva s�pt�m�ni mistretii aveau deja obiceiul de a veni s� m�n�ce m�ncarea pus� de s�teni. �n�eleptul a pus apoi oamenii s� �mprejmuiasc� cu un gard c�mpul �i s� fac� o poart� mare pe unde s� poat� intra mistre�ii s� m�n�nce. �n cele din urma s�tenii au reu�it s� fac� gardul �i au �nchis poarta prinz�nd mistre�ii �n�untru. Mistre�ii fuseser� �nvin�i �n final.
Morala:
Obiceiurile pot fi dezvoltate cu u�urin�� �i dificil de descotorosit.
Mistre�ii au fost prin�i datorit� l�comiei lor de a ob�ine hrana f�r� efort. Ei au devenit a�a de �ncrez�tori �i s-au compl�cut �n situa�ia aceasta.
Nici nu �i-au dat seam� c� sunt prin�i �n curs�.
Majoritatea dintre noi suntem asemeni mistre�ilor deoarece devenim la fel de �ncrez�tori �n ocupa�iile �i afacerile noastre, dar nu ne d�m seama c� �ntr-un fel sau altul c�dem �i noi �n capcan�.

C�ut�m siguran�a mai mult dec�t libertatatea. �

��������������������������������������������������������..

Cu totii am devenit comozi si indiferenti cu tot ce se intampla in jurul nostru, tocmai datorita obiceiurilor noastre dobandite in timp!!!!Avem tabieturi la care nu renuntam pentru nimic in lume, obiceiuri, care ne-au determinat sa facem, nu de putine ori, alegeri gresite, care s-au dovedit, in timp, lipsite de inspiratie si care ne-au ingradit libertatea de a fi, de a judeca rational!!!Suntem prea ocupati sa beneficiem de tot ce obtinem fara prea mult efort depus, chiar gratuit, ca sa obervam ca ne indepartam de noi insine, ne pierdem vigilenta si agilitatea, cazand, practic, in capcana pusa, chiar de lacomiile si obiceiurile noastre proaste!!!!

Ne invatam cu ele, le acordam credit nelimitat, le ingaduim, prea mult, in viata noastra, uitand ce este mai important, si anume, ca ele ne intuneca gandirea, ne-o aduc la stadiul de leguma, ne limiteaza actiunile!!!

Obiceiurile dobandite aduc siguranta?????In mod cert, da, dar asta nu inseamna ca este siguranta dorita, caci este una amagitoare, nascuta de dorinta de a avea cat mai mult, dar muncit de altii, si, mai putin, de noi!!!Aceste obiceiuri ingradesc omul, chiar daca ii asigura un confort!!!

Exista obiceiuri bune si mai putin bune, dar, ce trebuie sa retinem este ca nu trebuie sa ne ghidam dupa ele, si sa fim atenti sa nu le scapam din frau , ori de cate ori ne tenteaza sa le dam libertate de miscare!!!

Fiti atenti cu viata voastra, nu o transformati intr-un sir lung, de capcane si curse, puse tocmai de obiceiurile voastre, si, in special, de cele nesanatoase si neprielnice voua!!O data cazuti in capcana propriilor lacomii si vicii, veti deveni o prada usoara si pentru ceilalti �pradatori� din aceasta lume!!!!Nu va pierdeti istetimea si vigoarea in practici, care nu va aduc spor real in viata!!!Increderea in sine, deformata de apucaturile rele, va poate stirbi demnitatea si valoarea!!!

Retineti cateva adevaruri:

Obiceiurile, indiferent de natura lor, determina caracterul omului, infrumusetandu-l sau, dimpotriva, uratindu-l.
Obiceiurile, in special, cele urate, deformeaza imaginea omului in societate, caci un om cu obiceiuri urate, nu va fi niciodata agreat de catre ceilalti, ceea ce ii va limita accesul in alte medii de dezvoltare.
Obiceiurile slabesc atentia distributiva a omului, in ceea ce priveste mediul in care se dezvolta, si deterioreaza calitatea vietii lui!!!

Exista o vorba din batrani:

�Orice invat are si dezvat�!!!!! Este inca aplicabila!!!!Buna amiaza si amiaza buna!!___EU

On___Pap din cele trebuincioase trupului!!!!

Be yourself!!

http://www.youtube.com/watch?v=WC5FdFlUcl0
kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2016 12:07
De la: _Muse_, la data 2016-03-23 09:43:55........................................
Daca iti sopteam, nu mai era o surpriza :))
Te imbratiseZ si eu

Chiar ca mi-ai facut o surpriza placuta, fata draga, sa fie intr-un ceas bun, caci tu faceai parte din garda acestui site, si este bine ca ai revenit!!!! Nu stiu, mai esti "on"??? Am intrat in pauza de masa si pot vorovi olecuta!!!!!
kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2016 12:10
http://www.youtube.com/watch?v=kPBzTxZQG5Q&ebc=ANyPxKpbQ9cXefKH3qzHPTIInyPEJJWt6W3yITZEnjU-pNgWbcqyDyEF09_Ji27Vdpetcud5EOCWtl1eYzJghuo3b3_zuDghmg
kudika_15804
Postat pe 23 Martie 2016 12:20
" Jack Frost s-a topit, regatul de gheaț� a c�zut, iar �ndr�gostitul de februarie nu cred c� mai știe s� spun� ,,Te iubesc�.
A sosit ceasul s� ieșim din case pentru c� afar� este prim�var�. Dac� nu ieșim din ele, m�car s� deschidem fereastra și s� d�m cu nasul de ea. Timpul de a auzi cum c�nt� natura și cum vorbește Creatorul abia a �nceput. C�nd totul prinde viaț�, este interzis s� fim triști și plictisiți, av�nd niște fețe de oameni obosiți.
P�m�ntul e b�tr�n și v�rsta lui se num�r� �n secole și milenii, dar e ciudat c� moare și �nvie �n fiecare an ar�t�nd fel și fel de ,,invenții� minunate ce nu trebuiesc ratate. Vocea p�durii frem�t�nd, mierla care c�nt� f�r� s� r�gușeasc�, corul de p�s�rele din fața blocului acompaniat de glasul inconfundabil al cucului, r�coarea dimineții, razele de soare ce bat ușor �n geam, v�ntul care adie printre copaci, r�sul inocent de copil, picurii de ploaie ce se lovesc de pervaz...

Ce minunat e s� vezi �n zbor șiruri �ntinse de cocori, slav� �nalț�nd Creatorului.Ce minunat e s� alergi �n zori pe c�mpul verde plin de flori, prin roua prim�verii sub un cer f�r� nori. Ce minunat e s� te-oprești și s-asculți șoapta bl�nd� a izvorului din munți. Ce minunat. Ce frumos!

Pentru mulți sunt niște lucruri m�runte, poate chiar obișnuite, pe care nu pun așa mare preț. Pentru cei �ngrijorați și cu g�ndul �n sute de p�rți nesemnificative nu exist� natura. Pentru cei cu inima de piatr� și rece nici at�t. Pentru cei ce au o inim� de carne, o ureche muzical� și un ochi de șoim toate acestea sunt un magnet care �i atrag și mai mult �nspre Creator. Un magnet ce te determin� s� tr�iești liber și s� simți natura din abundenț� cu ochii �mbibați �n lacrimile de bucurie, l�s�ndu-te fermecat de �ntreaga creație.

T�njesc din ad�ncul inimii dup� o prim�var� senin� și plin� de viaț�, nel�s�nd clipa s� treac� f�r� a fi tr�it�. O tinerețe umplut� de putere, hașurat� de voci și șoapte care s� m� atrag�-n Sus.
Secretul acesta �l g�sesc la Creator, iar El acum din nou �mi șoptește: ,,Te iubesc!"____Mario Bic

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, bine v-am gasit!!!!!!Primavara aceasta nabadaioasa ne da mari batai de cap, spulberand seninul cerului, cu nori si stropi de ploaie!!!!Dragii mei, am postat un text interesant, care, daca il veti citi cu atentie si veti incerca sa ii patrundeti intelesurile, ii veti simti frumusetea!!!Este o incercare de preamarire a acestul anotimp, alaturi de care recunostinta aratata Creatorului tuturor este evidenta!!!!Iubiti-l, iubiti acest anotimp tulburator, iubiti viata, chiar daca aceasta va face multe sicane, iubiti-va pe voi insiva, caci, dincolo de orice alt destinatar al iubirii voastre, se afla iubirea fata de propriul suflet, din care izvorasc toate bucuriile si fericirile pamantului!!!!!O zi vesela, plina de bucurie si recunostinta!!!!__EU

On___Fiind o zi speciala, sa aducem slava si inchinaciune Celui, ce ne-a zamislit din tarana Iubirii sale!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=eDbpTxKRpc0
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:03
http://www.youtube.com/watch?v=I68F7Ra-SO4&ebc=ANyPxKqTCFkTtkNKiyDGHhcbKxwZQc8vbFAdxR8luG4DYAoOeE0R1RwdGU0zXs67yp1rFBc2oVQXHKHP0Q08EhSXIjEOpOE_UQ
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:04
Pentru aceasta dimineata, cateva versuri pline de sublim, le dedic oamenilor de bine, care stiu sa pretuiasca iubirea, viata!!!Domnul sa binecuvanteze poetii lumii in care traim!!!! Zi minunata!!!!__EU

M-am reg�sit

Vorbește-mi despre tine �n alt� prim�var�
Și spulber�-ți iubirea �n miri�ti de abis,
Alung�-�i tainic dor de fluturii din var�
Doar amintiri cu nuferi s� te alinte-n vis!

Noi am pl�tit doar vam� pe interzise drumuri,
Nu-�i pl�ng� flori de m�r �n suflet �ntristat,
�ntoarce-te spre vise ce aripi au �n zboruri,
Nu-ngem�na trecutul �n foc de alt�dat!

Am ferecat iubirea �ntr-un castel de lacrimi,
Iar cheia e pierdut�, deschiz�toare nu-i,
Pe lac�t e rugin�, tristețea zace-n inimi,
Coliere de speran�� le-am at�rnat �n cui.

�ntruchip�ri nebune vin iar�și s� ne cear�
Tributul inocenței ce l-am visat �n doi,
Am spulberat suspine, himere de-odinioar�
Nu mai pl�tesc nici biruri , nici fr�ngere de ploi.
M-am dezbr�cat de tine pentru a c�t� oar�?
Și inima mi-am pus-o z�log pentru alt dor,
Iubirea mea de tain�, c�nd dulce, c�nd amar�,
Vreau s-o alung din mine �n cernere de nor.

Ce rost mai are ast�zi s�-mi aminteș�i de tine,
C�nd inima �ți bate pentru iubirea cui?
Nu �nțeleg chemarea ce vine �nspre mine,
N-am s�-mi �mpart albastrul cu ochii nim�nui!

Te șterg ast�zi din suflet �i te alung din minte,
Nici greierii nu c�nt�, iar doruri nu mai am,
P�strez doar amintirea �n alb�strele sfinte,
Ecoul �i se stinge-n miresme de alean.

Din neguri de-amintire m� re�ntorc spre mine,
Melancolii de-o clip� din umbre n�v�lesc,
Cocorii-au a�ipit �n ve�nicii str�ine,
Doar �n oglinda trist� a vremii te z�resc.___Popa Ines Vanda

Superb!! Personal, am ramas fara cuvinte, dar cu plinatatea sufletului!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=mZapeCW_QPY
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:10
http://www.youtube.com/watch?v=QTi4P5H89Uw
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:11
Helloooooooooooooo, Rottyyyyyyyyyyyyyyy, buna dimineata, draga mea, poftim la cafea, este o zi speciala, deci cafeluta va avea un gust si mai bun si aromat!!!!! Pentru tine...

http://silvycaffe.blogspot.ro/

si...

http://www.youtube.com/watch?v=pgqO1T8Q5ZI
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:15
" �ntindeți-v� aripile... caci sub ele veți gasi puterea de a fi, libertatea, ascensiunea spiritual�, detașarea, evoluția, �mplinirea...
Dintr-o singur� b�taie de aripi putem ajunge acolo unde nici nu credeam vreodat�, s� cucerim cele mai �nalte v�rfuri și s� vedem dincolo de linia orizontului."

�P�n� nu v� �ntinde�i aripile, nu ave�i habar c�t de departe pute�i zbura!�

Dragii mei, explorați aceasta zi, printr-un "zbor" de neuitat!Deschideti-va aripile si luati-va avant in viata, caci ea nu asteapta pe nimeni!!! Pace voua si zi excelenta sa aveti!!!___EU

http://www.youtube.com/watch?v=qeHkIb7VRUM
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:19
http://www.youtube.com/watch?v=gTKsHwqaIr4
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 07:21
Cam cu intarziere, dar am venit. De vreo doua zile cred ca m-a lovit astenia de primavara, ca dorm ....dorm...mai mult cu o ora decat de obicei.
Buna dimineata Bela si merci.

Rotty_
Postat pe 24 Martie 2016 08:38
De la: Rotty_, la data 2016-03-24 08:38:14Cam cu intarziere, dar am venit. De vreo doua zile cred ca m-a lovit astenia de primavara, ca dorm ....dorm...mai mult cu o ora decat de obicei.
Buna dimineata Bela si merci.

Las' ca nu esti singura "lovita" de aceasta astenie, as dormi in continuu, noroc cu serviciul, care mi-a intrat in sange!!! Bine ai venit, Rotty, trecem, noi, si de aceasta perioada!!! Pentru putin, Rotty!!!! Daca doresti ploaie, ti-o trimit valvartej!!! Sper sa fie frumos de Paste, au anuntat ploi pana Samabata!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 08:49
Merci, ploaie am si eu. Fug la gaini ca am ramas cu trebile in urma.
Rotty_
Postat pe 24 Martie 2016 08:57
De la: Rotty_, la data 2016-03-24 08:57:00Merci, ploaie am si eu. Fug la gaini ca am ramas cu trebile in urma.

Fugi, eu voi mai gusta putina cafea, am un razboi de-al somnului, in ochi, de numa"!!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 08:58
Salutari de la pasaret ! Stai sa mai beau si eu o gura de cafea sa-mi sara somnul, ca azi am zi de cumparaturi si o sa am nevoie de energie.

http://oi55.tinypic.com/2a7su29.jpg

Uite si pentru tine.
Rotty_
Postat pe 24 Martie 2016 09:19
De la: Rotty_, la data 2016-03-24 09:19:29Salutari de la pasaret ! Stai sa mai beau si eu o gura de cafea sa-mi sara somnul, ca azi am zi de cumparaturi si o sa am nevoie de energie.

http://oi55.tinypic.com/2a7su29.jpg

Uite si pentru tine.

Ahhhhhhhhhhhhh, multumesc, apreciez!!!! Auzi, este ceva in aer, sa stii, ceva ce s-a intins, de la Bucuresti, pana la tine!!!! Muamaaaaaaaaaaaaa, vei merge la cumparaturi, se gasesc organe in zona ta de facut cumparaturi????? Trebuie sa fac drob!!!!
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 09:29
Organe de miel se gasesc doar la magazinele turcesti, iar eu nu am treaba pe acolo. La marketurile normale se gaseste doar carne de miel ca pulpe, coaste....Sa-ti iau si tier o pulpitza ?
Rotty_
Postat pe 24 Martie 2016 09:40
...Lasa ca-ti iau pentru orice eventualitate.
Acum te -icesc si-ti doresc o zi buna, ma grabesc sa iesim la plimbaceala ca-i tarziu. Pana ma intorc de la cumparaturi, iarasi o sa fie dupa amiaza. Offff...si ce multa treaba am ! Paaaaa....

http://v-i-pics.com/Season/1spring/spring72/spring004315vipics.jpg
Rotty_
Postat pe 24 Martie 2016 09:45
De la: Rotty_, la data 2016-03-24 09:40:45Organe de miel se gasesc doar la magazinele turcesti, iar eu nu am treaba pe acolo. La marketurile normale se gaseste doar carne de miel ca pulpe, coaste....Sa-ti iau si tier o pulpitza ?

Da, una mai mare, caci, ti-am spus, voi avea musafiri, si din cei mancaciosi nevoie mare!!!! Dar, mai bine, cumpara-mi doua pulpe, caci carnea de miel scade in timpul fierberii sau coacerii!!! Multumesc!!
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 09:47
De la: Rotty_, la data 2016-03-24 09:45:40...Lasa ca-ti iau pentru orice eventualitate.
Acum te -icesc si-ti doresc o zi buna, ma grabesc sa iesim la plimbaceala ca-i tarziu. Pana ma intorc de la cumparaturi, iarasi o sa fie dupa amiaza. Offff...si ce multa treaba am ! Paaaaa....

http://v-i-pics.com/Season/1spring/spring72/spring004315vipics.jpg

Te inteleg, Rotty, sa trecem la ale noastre deci!!!!! Vei rezolva totul, cu rabdare si tact, Rotty!!Sa ai spor in toate!!Sa auzim de bine!!! Gata, pe cai, pe gaini, pe ce avem la indemanaa...
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 09:51
VIATA IN PASI DE TANGO

� Viata in doi pulseaza in ritmuri senzuale de tango. Cei doi parteneri experimenteaza - in viata ca si in dans - trairi, stari, atitudini.
Citisem candva despre acest dans, argentinian la origine, ca a scandalizat lumea prin apropierea partenerilor cat si prin trairile pline de pasiune ale celor doi, exprimate in timpul dansului.

In Tango nu exista reguli care sa iti limiteze creativitatea sau libertatea de miscare, dar se observa o anume maturitate a cuplului ; o maturitate pe care o dorim si in viata de cuplu.

Intr-un cuplu matur se poate observa libertatea de expresie a partenerilor; acestia sunt mai senini si increzatori in ei insisi si in celalalt.
Tangoul este dansul care se danseaza in doi si este ilustrativ pentru ceea ce este de fapt o relatie de cuplu pentru ca atunci cand dansezi tango, comunici prin gesturi, privire, atingere si prin miscari cu partenerul tau/partenera ta. Astfel se creeaza un anumit ritm prin care reusesti sa iti simti partenerul si sa te conectezi la emotiile si trairile lui. Tot asa este de dorit sa fie si in viata. Multi oameni incrimineaza lipsa de comunicare si deseori o considera ca fiind principala cauza a neintelegerilor din cuplu. De fapt cei care recurg la aceasta scuza ignora total mesajele corporale - gestica, atitudinea, expresia fetii, postura corpului � transmise de partener/partenera.

In dans ca si in viata femeia isi urmeaza partenerul, ii intuieste miscarile si vine in intampinarea acestora.
Femeia, nativ, are atuul intuitiei , poate merge cu spatele, si nevazand directia, ea simte urmatoarea miscare a partenerului.

�Tangoul se intampla de la un pas la altul, la fel ca viata.�

Acesta este un mesaj si un indemn pentru a va apleca asupra voastra spre a va cunoaste, spre a va elibera de frici, de inhibitii, de a trai relatii reale nu virtuale-cum se intampla deseori.

Este de asemeni un indemn pentru partenerii de cuplu, preocupati excesiv de ceea ce face / nu face celalalt ori de ceea ce spune / nu spune celalalt.

Aplecati-va asupra a ceea ce vreti pentru a obtine ceea ce vreti.
Asigurati-va ca ceea ce vreti este realizabil.

Este nerealizabil sa vrei sa-l schimbi pe celalalt !

Cand va aplecati asupra a ceea ce nu vreti / nu va place exact asta veti obtine.
- Oare merita sa va ocupati timpul cu ceea ce nu vreti?
- Presupun ca nu.
- si atunci de ce o faceti?

Ritmul tangoului este lent, azi, viata este destul de trepidanta, de aceea e bine sa retineti ca in dans Barbatul conduce, iar Femeia imprima ritmul. In viata daca avem un ritm prea alert, exista riscul ca celalalt sa nu poata tine pasul (ritmul).� _____Victoria Ion

��������������������������������������������������������������.

Intr-adevar, in viata, femeia este capabila si trebuie sa vina in intampinarea partenerului, dar cu o singura conditie insa , si anume, partenerul sa fie cel potrivit, sa cunoasca si sa stapaneasca pasii vietii, sa nu fie un impiedicat si sa nu amestece sau sa uite pasii de dans, sa le acorde importanta cuvenita si sa se implice total in acest dans numit �viata�!!!In caz contrar, femeia devine o dansatoare, care danseaza singura, asumandu-si ambele roluri!!!!!

Frumos text si frumoasa comparare a vietii cu acest dans pasional, pe care eu, una, il iubesc!!!!!Atat in �Tango�, cat si in viata de cuplu, exista doar doi �dansatori�, nicidecum �n� parteneri, si acestia folositi simultan!!!!Atat in acest dans, cat si in viata, totul se face treptat, intr-o intelegere tacita intre parteneri, intr-o armonie deplina, cat si insotiti de pasiune, apropiere, atat fizica, cat si emotionala si sentimentala!!!Personal, consider Tango-ul ca fiind un delir sentimental si pasional, dar care, paradoxal, exprima si o maturitate in desfasurarea lui, caci nu este un dans haotic, scapat de sub control, in ciuda manifestarilor lui, pur si simplu, este fantastic!!!Fiecare pas este controlat, fiecare miscare este plina de senzualitate si pasiune, dar, in acelasi timp, controlate de suflet, de ceea ce simte in timpul dansuluiViata poate fi la fel de fantastica, urmand aceleasi reguli??Bineinteles, dar cu partenerul potrivit inimii tale, cu acel partener, care te simte prin simpla inspirare a aerului tau, care vibreaza o data cu tine!!!!!!!!

Facand totul treptat si cu mare atentie, ai posibilitatea de a te cunoaste foarte bine, de a-ti simti partenerul, de a-I anticipa miscarile, atat fizice, cat si pe cele ale gandirii lui!!! Cunoscandu-te foarte bine, capeti curaj, devii capabil sa ai atitudinea potrivita, manifestari, care se vad, foarte bine, si in acest dans uluitor, numit de mine �Tango-ul inimilor pasionale�, nu cred ca exista un stil de dans, mai pasional, mai patrunzator, ca acest �Tango� tulburator!!!

Nu exista Tango fara comunicare pe tot parcursul dansului!!!Asa se prezinta si viata in doi, daca nu exista comunicare deschisa si continua intre parteneri, apropiere, atingeri, in special, de ordin sufletesc, acel cuplu, chiar daca va exista, nu va contine nimic viabil!!!Daca unul danseaza Tango, si celalalt schimba pasii de dans, facand alti pasi, care nu corespund Tango-ului, si indreptati in alte directii, cuplul va renunta la dans, caci nu se vor mai suprapune pasii dansului, si urmarea neplacuta va deveni inevitabila!!!Nu poti schimba stilul de dans al unui partener, daca el insusi nu doreste sa si-l schimbe, si cu atat mai putin se poate ajunge la un dans uniform si placut, daca schimbarea pasilor de dans este facuta cu intentie si dorinta vadita!!La fel se intampla si in viata, orice schimbare vine din interiorul fiecaruia si deplin comsimtit, nimic nu poate fi fortat!!!!!

Viata poate fi un Tango fermecator????Bineinteles, numai ca trebuie sa te supui ei, prin ritm, participare, emotie, pasiune, eleganta, empatie, sensibiltate, asa cum se intampla si in acest dans uluitor!!!!Tango-ul se traieste cu tot sufletul, trupul vibreaza in timpul acordurilor muzicale!!!La fel si viata!!!Cine iubeste Tango-ul, iubeste si stie sa isi traiasca viata, mai ales, pe cea de cuplu, in acelasi fel in care traieste Tango-ul, dansandu-l !!!!

Adevarat, in viata traita in doi, barbatul conduce cuplul, iar femeia impune ritmul, dar cei doi, trebuie sa se contopeasca, reciproc, deschis si sincer, altfel, viata lor va lua o intorsatura nedorita!!!

Ce va mai pot spune????Invatati sa dansati Tango, si, in acest mod, veti invata sa traiti!!!Buna amiaza si amiaza frumoasa!!__EU

On____Nu este intamplator ca am intrat in pauza de masa, trebuie sa pap urgent!!!

Dragilor, dansati Tango, dansati cu viata, este o partenera redutabila si talentata!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=KyBtc0k3rFE
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 12:19
http://www.youtube.com/watch?v=7u8NBN-llr0
kudika_15804
Postat pe 24 Martie 2016 12:20
Iubirea de Sine

" Ast�zi, fii bl�nd �i r�bd�tor cu tine. C�nd te treze�ti diminea�a, fii deschis la ceea ce are ziua s� te �nve�e. Atunci c�nd �i se ive�te �n cale o �ncercare dificil�, adu-�i aminte c� scopul ei principal este s� te ajute s� te iube�ti pe tine �nsu�i �i pe ceilal�i oameni cu care ��i �mpar�i via�a. C�nd mergi seara la culcare, �nchide ochii �i revezi-�i ziua. Vezi acele momente c�nd ai experimentat team� �i �n�elege felul �n care lipsa ta de amabilitate fa�� de ceilal�i izvor�te din neputin�a ta de a avea r�bdare �i compasiune fa�� de tine �nsu�i.
Iart�-te pentru c� e�ti aspru cu tine �i afirm� c� e�ti dispus s� fii mai bl�nd. D�-�i seama c� acesta este un proces. Nu-l po�i gr�bi, sau face s� se �nt�mple. Po�i fi �ns� plin de bun�voin�� �i �i po�i permite s� se �nt�mple. Po�i �nv��a s� invi�i pacea s� vin� �n mijlocul fricii tale.
Nu te po�i �for�a� s� te iube�ti pe tine �nsu�i, a�a cum nu te po�i for�a s�-i iube�ti pe al�ii. Iubirea �ncepe cu acceptare. Practic� acceptarea � atunci c�nd devii con�tient c� e�ti critic cu tine �nsu�i �i cu ceilal�i. Fii doar con�tient �i accept� ceea ce se �nt�mpl� nu te autopedepsi� �i apoi �mbr��i�eaz�-�i experien�a cu afec�iune. Spune-�i: �V�d c� sunt critic � �i asta �nseamn� c� sunt speriat�. A te accepta pe tine �nsu�i �n fiecare moment este o munc� spiritual�. Este o practic� permanent�. Din nefericire, nu exist� scurt�turi."___Paul Ferrini

Buna dimineata, doamnelor si domnilor, ziua de astazi este una deosebita, cel putin pentru mine, si, drept urmare, va indemn la blandete, moderatie si cumpatare in toate!!!! Intr-adevar, procesul cunoasterii sinelui este unul lung, destul de greoi, care obliga omul la multe momente de meditatie si intelegere a menirii sale!!!!Va doresc sa parcurgeti acest proces, sa va cunoasteti suficient de bine incat sa puteti impartasi, cu ceilalti, frumusetea voastra interioara!!!Actionati cu tact si blandete in orice imprejurare!!!Iertarea, bucuria, iubirea vin din iubirea de sine, deci aceasta este cu atat mai importanta!!!!O zi frumoasa si linistita, apropiati-va de voi insiva si cunoasteti-va!!!!___EU

On____Imi beau cafeluta, ziua de astazi se anunta destul de incarcata!!!

Pentru frumusetea acestei zile, traiti in pace!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1j4LswfKiVk
kudika_15804
Postat pe 25 Martie 2016 06:59
http://www.youtube.com/watch?v=1RJ-nyzIXvA&ebc=ANyPxKobC__JPfpC-4mQeLdLk-NIRU1zTk2zu9oCyFww8guvmTU1pLINKeXLPxuTqTXRt5PZOXmvqRMadzMKU6spQuKMLxOnBg
kudika_15804
Postat pe 25 Martie 2016 07:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Motan gasit 3 De la: _iluzie_ 22 Octombrie 2008 11:32
Astept parerile voastre ! 8 De la: greierash 30 Iunie 2009 02:58
sejur in Halkidiki 1 De la: carmen_natural 21 Mai 2011 21:03
mania kudikuplu 18 De la: buna13nebuna 10 Februarie 2008 16:17
cum sa fac sa trec peste...? 6 De la: crsfmv 16 Octombrie 2009 22:44