Mai multe
De la: Rotty_, la data 2016-03-18 08:19:07Buna dimineata Bela Rottyyyyyyyyyyyyyy, mai esti "on"?????? Nu am putut sta mult timp logata dimineata!!!! Multumesc pentru urare, sper ca esti bine!!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Martie 2016 11:38 |
||
|---|---|---|
|
Mancare pe gustul lui Dumnezeu � Am �nt�lnit mul�i oameni care ��in post�. Nu mi-a fost greu s�-i identific: cu to�ii declar�, cu o m�ndrie abia ascuns�, c�-n cutare zi nu bag�-n gur� cutare lucru. �i to�i fac asta pentru a-i c�dea cu tronc lui Dumnezeu. Din aceast� perspectiv�, Dumnezeu este un fel de Chef ceresc, care prive�te cu m�nie sau �nc�ntare - dup� caz -�n strachina omului. �Ia uite-l �i pe Vasile cum m�n�nc� doar fasole dreas� cu ulei vegetal. Bun cre�tin, trece-l de-a dreapta mea, Fiule. Pe Gheorghe zv�rle-l �n Iad, c� l-am prins ieri delect�ndu-se cu poalele-n br�u�. �n ecua�ia asta, rom�nii �i iau libertatea de a-i �ngr�di op�iunile lui Dumnezeu. Postul se face pentru a-l obliga pe Dumnezeu s�-�i recunoasc� meritele. El e tratat ca un gestionar de fapte, ca unul care bifeaz� hrana consumat� de credincio�ii lui �i, �n virtutea acestei statistici, este obligat s�-i protejeze pe postitori. C�t� vreme cutare n-a m�ncat br�nz� �n ziua �n care lactatele erau trecute la index, Dumnezeu e for�at s� ia not� de aceast� isprav� �i s-o recompenseze �n consecin��. N-am �nt�lnit un om, un singur om, care s� spun� c� vede postul ca pe un vehicul care s�-l �mping� spre Dumnezeu, ca pe un regim menit s�-i ascut� spiritul, pentru a despica mai u�or cerurile care �l despart de fiin�a suprem�. Unul singur nu mi-a spus: �fac asta pentru c� m� simt prea greu, prea p�m�ntesc, vreau s� zbor, dar sunt tras �n jos de lestul trupului burdu�it cu gr�sime�. S-a �nmul�it, �n ultima vreme, specia celor care vorbesc despre virtu�ile medicinale ale postului. Unii spun c� sub�iaz� s�ngele, al�ii c�-l rafineaz�. Sunt c��iva care se aleg cu un colon mai curat �i al�ii c�rora li se domole�te hipertensiunea. Postul religios se transform� �ntr-un regim alimentar a c�rui noim� e din ce �n ce mai greu de dibuit. Ce leg�tur� are Dumnezeu cu hipertensiunea ? Se d� certificat de Rai, la zi, doar celor care ies cu analizele medicale curate ? Verific� oare Sf. Petru colesterolul r�u, atunci c�nd deschide larg por�ile cerului ? Sunt din ce �n ce mai numero�i cei care m�n�nc� orice, dar de post. Postul nu mai este o �nfr�nare, o domolire a poftelor nes��ioase ale trupului, ci o selectare convenabil� a ingredientelor din alimente. Nu te mai ab�ii de la savarin�, ci m�n�nci savarin� de post. Savurezi br�nz� din soia, �nfuleci mici vegetali, te ferice�ti cu b�utur� f�r� alcool. Pui Aspartam �n loc de zah�r �i, gata, Dumnezeu se uit� �nc�ntat la devotatul lui credincios, care bea Coca-Cola Zero. Cum cererea determin� oferta, am v�zut �n ultimii ani pe galantare tot felul de produse de post, care ar ferici �i cel mai preten�ios gurmand. Nu m-ar mira s� apar� �i �uica de post, la drept vorbind. Ajut� la ceva mascarada asta alimentar� ? A� �nclina s� cred c� nu, dar eu n-am terminat Teologia, s� citesc direct din c�r�ile scrise de Dumnezeu. M� g�ndesc doar c�, dac� a� fi Dumnezeu �i ar ap�rea �n fa�a mea unul care cere pa�aport de Rai pentru c� a m�ncat Tofu, a� fi foarte amuzat, dar n-a� da viza. M-a� �ntoarce cu spatele �i, m�ng�indu-mi barba, a� �ntreba: �las� lactatele, acum spune-mi dac� ai fost mai bun �n post, dac� �i-ai iubit semenii, dac� �i-ai iertat du�manii, dac� ai ajutat s�racul �i l-ai m�ng�iat pe cel trist�. Apoi, �ntorc�ndu-m� �nc� o dat�, a� descoperi c� am r�mas singur, c� solicitantul �i-a luat t�lp�i�a, �i-a� conchide, amar: �cum spunea �i Fiul Meu, mul�i chema�i, pu�ini ale�i. Altul la r�nd !� ��������������������������������������������������. Sincer, am stat pe ganduri inainte de a posta acest articol, care, din pacate, nu este semnat ca sa ii pot multumi autorului sau autoarei pentru franchetea cu care l-a scris, dar fiind un om deschis si direct, prefer sa � va ridic mingea la fileu � prin intermediul acestei postari, caci este un subiect de discutie, care sufera multe interpretari!!!!! Dragii mei, ne aflam in postul de dinaintea marii sarbatori a Pastelui, dar vin si va intreb: Ce intelegeti prin acest post, ce inseamna pentru fiecare dintre voi, cum intelegeti sa il traiti, a adus ceva, vreodata, in viata voastra??????Inca din start, doresc sa intelegeti ca aceasta postare, pe langa nota data de amuzamentul iscat de modul cum este realizat articolul, prezinta si o realitate direroasa, pentru ca postul a devenit o bagatela pentru foarte multi oameni, si, din acest motiv, am decis sa postez acest articol realist, pe aceasta pagina virtuala!!!!!!! In ce s-a transformat aceasta perioada de curatare, intai, spirituala, si apoi, trupeasca a omului????Sa va spun sau nu???Sa fiu transanta sau sa poleiesc comentariul meu, pentru a fi pe placul unora??Pefer sa fiu axata pe realitatea vietii in care traim, nicidecum intr-o lume a fatarniciei!!! Este trist, dar postul s-a transformat, pentru foarte multi, in parade, in manifestare mascata a credintei!!!!Postul a luat chipul laudei si ipocriziei, a mascaradei prezentata de multi oameni, care se bat cu pumnii in piept ca tin post, dar, in spatele declaratiilor lor, se ascund minciunile, lipsa de omenie, faradelegile si viata traita haotic!!!Oare aceasta inseamna sa urmezi regulile impuse de posturile de peste anul liturgic?????Restrictiile alimentare devin de fatada si inutile daca sufletele nu sunt �dezinfectate�, mai ales, in perioada postului!!!!Refuzam alimentele interzise,( doar ne aflam in post, nu?), dar adormim poftind la acele produse!!!!Unde este adevarul postului tinut de noi, caci postul inseamna infranarea poftelor??????Cati oameni tin post, dar duc o viata plina de preocupari vulgare, neconcorde cu ce spun cartile bisericesti?????Sa recunoastem adevarul, ne pierdem in teorii, laudandu-ne ca respectam postul, dar, o facem numai teoretic!!!Foarte, foarte, foarte putini oameni respecta aceasta perioada atat de imporanta in viata unui crestin practicant.Nu judec pe nimeni, dar am ales sa postez articolul de mai sus, cu dorinta de a ne face, toti, o analiza a cugetului si inimii!!!! Postul inseamna cinste, onoare si corectitudine in toate!!!Postul inseamna intelegere si iertare, mila si compasiune, ajutor si sprijin, iubire sincera si toleranta in relatiile cu ceilalti!!!Postul inseamna sa renunti la ce iti place, ca semn de credinta si iubire sincera fata de Mantuitorul sufletelor noastre, Isus Cristos!!!Postul inseamna sa te sacrifici pentru cel, care are nevoie de tine, chiar daca , poate, ai mancat carne si preparate din carne!!!!Postul inseamna pomana, sa renunti la strachina ta cu mancare si sa hranesti un batran amarat!!!Postul inseamna fidelitate manifestata fata de invataturile lui Isus Cristos!!!Postul inseamna sa elimini ura, barfa, pizma, dusmania, ipocrizia din viata ta, dar, oare, cati nu mananca carne, dar, in schimb, practica cele enumerate de mine?????Sa fim seriosi, foarte multi!!!Si in sfarsit, da, postul inseamna si curatare trupeasca, atat prin restrictii de ordin alimentar, cat si de alta natura!!!Daca doriti, intr-o zi, sa tineti post, RENUNTATI la tot ce va face placere de regula, consimit si facut din toata inima, sacrificati-va toate placerile pe altarul iubirii lui Dumnezeu, fara a avea resentimente, caci aceasta inseamna � sa tii post�!!!!!Postul nu este ceva fortat, urmat din obligatie, de teama de a scadea in ochii lumii, de a face pe placul cuiva, ci este una dintre convingerile sufletului omului!!! Postul si regulile lui sunt interpretate in fel si chip, si, tocmai din acest motiv, comentariul meu se va opri aici lasandu-va sa meditati asupra postului, pe care il urmati cu inima, fiecare dintre voi!!!POSTUL ESTE IN INIMA VOASTRA, postul trait cu sufletul este adevaratul post, caci inima curata, frumoasa, iti va spune, mereu, ce trebuie sa faci si ce trebuie sa elimini din viata ta!!! Post binecuvantat tuturor!!Buna ziua si ziua buna!!__EU ON____Acestea fiind spuse, doresc sa pap!!!!! Pentru orele dupa amiezii!!!!Weekend binecuvantat!!!! http://www.youtube.com/watch?v=qSgsW9GLerA
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Martie 2016 12:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=qqsiHRCuJdo
|
||
|
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Martie 2016 12:14 |
||
|
"Am �nv�țat de la pietre t�cerea și mi-am f�cut �n ea un cuib, pentru odihna minții, atunci c�nd, de la fluturi, am aflat taina transform�rii și importanța clipei. Am �nv�țat de la flori c� frumusețea trupului e trec�toare, dar am �nțeles c� ofilirea este nașterea seminței� De la ape am �nv�țat fluiditatea și mi-am f�cut asemeni ei tr�irea și g�ndul� Am �nv�țat de la copaci statornicia și am �nțeles c� inima se cur�ț� prin durere și c� ființa se �nalț� prin d�ruire. De la lun� am �nv�țat misterul și de la soare lumina și am �nțeles susținerea și sacrificiul. Am �nv�țat din p�cat iertarea și am �nțeles �ntunericul și renunțarea� De la copii am �nv�țat uimirea și așa am aflat libertatea sufletului� Am �nv�țat de la oameni iubirea."_____Ionela Andrei Sa invatam....!!!! http://www.youtube.com/watch?v=FNEHqGIARgI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 18 Martie 2016 12:20 |
||
|
http://www.youtube.com/watch?v=MIlaacnpVj0 . |
||
|
kudika_988778 Postat pe 20 Martie 2016 17:53 |
||
|
" F�-ți timp s� vezi, s� simți și s� tr�iești fiecare moment din viața ta! C�ci nu e nimic mai regretabil dec�t sentimentul c� ai irosit clipe din viaț�. F�-ți timp s� savurezi pe �ndelete, precum o cafea tare și bun�, fiecare oportunitate care te aduce mai aproape de ceea ce �ți dorești! Pentru c� nu e nimic mai banal dec�t o viaț� f�r� vise și țeluri. F�-ți timp s� �nțelegi ceea ce ai greșit, s� �nveți ceea ce nu știi, s� p�strezi ceea ce ai! Pentru c� fiecare lucru, bun sau r�u, conteaz� �n viaț�. F�-ți timp s� apreciezi micile momente petrecute �mpreun� cu oamenii pe care �i iubești! Pentru c� timpul care-ți d�ruiește amintiri frumoase nu este irosit. F�-ți timp s� z�mbești și s� te bucuri c� ești �n viaț�! Pentru c� at�ta timp c�t respiri le poți face pe toate și poți dep�și orice obstacol ți-ar iești �n cale. F�-ți timp s� iubești fiecare om �n parte, s�-l �nțelegi, s�-l respecți și s�-l apreciezi pentru ceea ce este și nu pentru ceea ce ai vrea tu s� fie! F�-ți timp s� te iubești! S� te �nțelegi. S� te cunoști. S�-ți explorezi sufletul și s�-l hr�nești cu sentimente, g�nduri și emoții pozitive. F�-ți timp s� fii l�ng� oameni atunci c�nd este nevoie de tine! Nu �ntoarce spatele celor care se bazeaz� pe ajutorul t�u și nu c�uta recunoștinț� sau r�splat�. Las�-l pe Dumnezeu s�-ți r�spl�teasc� faptele bune. F�-ți timp s� fii mam�, tat�, sor�, frate, prieten, bunic, bunic�, iubit, iubit� și las�-te �nconjurat de dragostea lor! Fii acolo pentru ei! Dac� nu poți fizic cel puțin sufletește. F� �n așa fel �nc�t s� știe c� �i iubești și c� te g�ndești la ei. F�-ți timp s� te bucuri de o raz� de soare, de c�ntecul p�s�rilor, de foșnetul frunzelor, de adierea v�ntului, de prim�var�, de ziua care st� �naintea pașilor t�i și-ți așteapt� deciziile! F�-ți timp pentru viața ta și umple-o cu momente frumoase, cu fapte deosebite, cu g�nduri din cele mai alese! F�-ți timp și creaz�-ți o viaț� pe m�sura viselor tale! Ai curajul de a spune cu voce tare visele și acționeaz�! �ntre tine și obiectivele tale nu este dec�t un pas. Ai curajul și f�-l!" Buna dimineata si bun gasit, doamnelor si domnilor!!!!Oricat ar fi viata de grea, faceti-va timp sa traiti, si cu sufletul, nu numai cu trupul!!!! Gasiti timp, pe care sa il dedicati voua insiva, spre bucuria si desfatarea inimilor voastre!!!Alocati timp productiv celor dragi si petreceti clipe frumoase impreuna!!!Faceti-va timp pentru partea frumoasa a vietii, pe care sa o traiti in spirit!!!!Aveti atributii diverse, duceti-le pana la capat, dar nu uitati sa va bucurati de rezultatele muncii voastre!!!!Faceti-va timp sa traiti ca oameni, nicidecum ca niste roboti fara inima, fara suflet!!!Viata ne ofera totul, atat bun, cat si mai putin bun, dar omul decide asupra a ceea ce doreste sa traiasca!!!Un inceput de saptamana exceptional!!!!__EU On____Dupa un weekend frumos, se cuvine sa sporesc frumusetea amintirii lui cu o cafea "strong", nu????? Pentru o zi, cat se poate de multumitoare!!! http://www.youtube.com/watch?v=FGLybUGJu5Q&index=175&list=FLKn5C8kQFJQAb03s-gBUEhg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:02 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=h7JbuyukjyY
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:03 |
||
Iubirea sincera, nevinovata nu va muri nicicand!!!Pentru astazi, o poezie superba, va dedic versurile urmatoare, sa fie pentru cei, care iubesc cu adevarat!!!Zi minunata!!__EU In iubire de tine , am invatat sa te iubesc pe-ascuns fara sa stii ca iti sunt atat de-aproape, te privesc intr-una in clipele ce nu-s nici lacrimi ,nici soapte sau sperante desarte . sunt doar citire ,printre firele ce vantul le poarta in orizonturi straine pe faliile noptilor pamantii, sunt doar picaturi inghetate din ploaia uscata pe buzele zorilor ramasa in ochii inchisi ca iarba, verzui. am invatat prea tarziu ca iubirea mi-e hrana si setea de viata ce curge navalnic prin mine si murmura adesea cand privesc cum se zbate si-n palma de demult o privire innecata in causul format de atatea suspine . am invatat sa ma zbat intr-o liniste ce-mi mistuie gandul si trupul mi-l frange asemeni furtunii din vis, departe e tarmul si nu stiu sa-nvat sa fiu vantul sa storc tot inaltul de tot ce-n zbor voi fi atins. am invatat prea tarziu ,sa mai fiu neiubire , nici nu stiu de-as trai sa ma stiu fara trup , e destinul ce-n tolba ascunde fiori in nestire si tremurul noptii ce-mi picura stropi ,si ma-nfrupt. te-oi iubi peste vreme si de-o fi sa ma duc , intr-o negura stinsa si-am sa cant sa m-auzi, din refrenul prunciei si-napoi sa m-arunc in iubire de tine ,pe ascuns printre anii cei cruzi.____Loredana Vitelaru Superb, numai cine iubeste cu sufletul poate simti frumusetea poeziei iubirii!!!! http://m.youtube.com/watch?v=cej5JqagqO4
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:07 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=_unXkRCC_-U
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:09 |
||
Rotty, daca vei intra aici, vei gasi cescuta cu cafea!!! Pentru tine si aceasta saptamana, cu drag!!!!Zi frumoasa iti doresc!! http://www.satu-mare.info/wp-content/uploads/2009/10/warm-coffe-11.jpg si... http://www.youtube.com/watch?v=iOql1c-Ytjg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:19 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=GjlEyEuxe2E
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 07:19 |
||
|
Cutia cu piersici � Un profesor a dat fiecarui student ca tema pentru lectia de saptamana viitoare sa ia o cutie de carton si pentru fiecare persoana care ii supara, pe care nu pot sa o sufere si sa o ierte sa puna in cutie cate o piersica, pe care sa fie lipita o eticheta cu numele persoanei respective. Timp de o saptamana, studentii au avut obligatia sa poarte permanent cutia cu ei: in casa, in masina, la lectii, chiar si noaptea sa si-o puna la capul patului. Studentii au fost amuzati de lectie la inceput, si fiecare a scris cu ardoare o multime de nume, ramase in memorie inca din copilarie. Apoi, incetul cu incetul, pe masura ce zilele treceau studentii adaugau nume ale oamenilor pe care ii intalneau si care considerau ei ca au un comportament de neiertat. Fiecare a inceput sa observe ca devenea cutia din ce in ce mai grea. Piersicile asezate in ea la inceputul saptamanii incepusera sa se descompuna intr-o masa lipicioasa, cu miros dezgustator, si stricaciunea se intindea foarte repede si la celelalte. O problema dificila mai era si faptul ca fiecare era dator sa o poarte permanent, sa aiba grija de ea, sa nu o uite prin magazine, in autobuz, la vreun restaurant, la intalnire, la masa, la baie, mai ales ca numele si adresa fiecarui student, ca si tema experimentului, erau scrise chiar pe punga. In plus, cartonul cutiei se stricase si ea ajunsese intr-o stare jalnica: cu mare greutate mai putea sa faca fata sarcinii sale. Fiecare a inteles foarte repede si clar lectia pe care a incercat sa le-o explice profesorul cand s-au revazut dupa o saptamana, si anume ca acea cutie pe care o carasera cu ei o saptamana intreaga nu a fost decat expresia greutatii spirituale pe care o purtam cu noi, atunci cand strangem in noi ura, invidie, raceala fata de alte persoane. De multe ori credem ca a ierta pe cineva este o favoare pe care i-o facem acelei persoane. In realitate insa, acesta este cel mai mare favor pe care ni-l putem face chiar noua insine. In cutia ta cate piersici sunt� si ce ai de gand sa faci cu ele?� ���������������������������������������������............. Sa fim sinceri cu noi insine si sa recunoastem ca nu iubim toti oamenii, ca nu toti ne sunt pe plac, ca nu toti sunt demni de iubirea si respectul nostru, ca nu toti sunt oameni de bine, deci, cu greu, pot fi intelesi si acceptati in viata noastra!!!De-a lungul vietii, ne incarcam cu povara resentimentelor, care apar ca urmare a faptului ca nu putem sa trecem peste raul facut noua, de catre unii oameni!!!Este o povara grea si care are efecte dezastruoase asupra vietii noastre, pentru ca aceasta greutate este precum rugina, �roade�, se hraneste cu sufletul nostru, nelasandu-l sa respire liber, eliberat de orice sentiment negativ!!!Cu timpul, daca nu suntem atenti, sufletul va sucomba in ura, manie si dusmanie fata de cei, care l-au ranit!!!Este bine sa se intample astfel??Cu siguranta, nu este bine si nici normal, dar se impune o completare a povestii postata de mine, pentru ca practica vietii bate teoria prezentata de foarte multe texte, citate si povesti cu talc!!!!!! Este foarte dificil sa il ierti pe cel, care ti-a distrus viata efectiv, prin lovituri date sistematic, fara a tine cont de nimic!!Exemple, daca doriti, sunt cu miile!!!Cum pot fi iertati asemenea oameni????Cei, care reusesc sa o faca, sunt persoane cu o tarie de caracter si vointa uriase!!!Sunt greseli si greseli, fiecare avand gradul ei de gravitate, dar toate se pot ierta, intr-un final, daca persoana in cauza este pregatita sa o faca!!Aceasta este intrebarea, care rezulta in urma citirii povestii de mai sus!!!Suntem capabili sa iertam si sa uitam greselile altora, in acelasi timp, astfel incat sa nu ne uratim viata???? Si noi, la randul nostru, gresim fata de cei cu care intram in contact!!O facem constient sau fara voie, dar urmarile actiunilor noastre nedrepte vor aparea imediat!!Ne dam seama de ce am facut, ne cerem scuze, iertare, ne manifestam dorinta de a repara raul facut????Nu stiu cati dintre noi recurg la prezentarea scuzelor, caci mandria personala este mult mai mare decat dorinta de a fi om de omenie!!!! Sa depasesti situatia de conflict, fara resentimente, este solutia ideala, dar nu este chiar atat de simplu de facut, caci firea umana este un reactiv puternic!!!!Fericiti, cu adevarat, sunt cei, ce reusesc acest lucru!!!! �Sa ierti si sa uiti greseala celui, care te-a ranit pe parcursul vietii �, acesta este mesajul povestii postata mai sus, caci pacea si linistea, care se vor intalni in sufletul tau, dupa ce il vei ierta pe cel, ce ti-a gresit, sunt inegalabile!!! Personal, cu parere de rau, iert, dar nu uit nimic din ce se intampla in viata mea, cu atat mai putin, ce mi-a tulburat sufletul, deci ies din discutie, mai am mult de lucrat cu mine insami, chiar daca nu stiu daca voi reusi vreodata!!!!! Insa, va pot indemna sa iertati si sa uitati, daca ati ajuns la acest nivel de acceptare al vietii, sa-i iertati pe cei care v-au facut rau, dar sa deveniti circumspecti cu oamenii de asemenea factura, ocoliti-i fara regrete, si mergeti mai departe cu viata voastra!!! Este foarte usor sa ii faci rau cuiva, dar devine foarte greu sa repari ceva, dupa raul facut!!!! Aruncati �piersicile� din cutia vietii voastre, oricat de mult v-ar placea aceste "fructe" si oricat de greu v-ar fi sa renuntati la ele!!!Cei, care v-au ranit, nu merita nici cea mai mica atentie din partea voastra, cu atat mai putin, una exprimata sub forma unui resentiment, retineti acest lucru important!!! Ura naste ura, dusmania duce la dezbinare, antipatia conduce la izolare de oameni, deci nu exista justificare pentru manifestarea acestora, fiti intelepti si ignorati-i pe toti cei, ce v-au facut rau, si, in acest mod, raul facut de ei se va intoarce impotriva lor, cand se vor astepta mai putin, fiti convinsi de asta!!!!Buna amiaza si amiaza buna!!!!!___EU ON____Gata, trebuie sa pap neaparat!!! Pentru o dupa amiaza superba, de Primavara!!!Iertati pe cei, ce merita iertarea voastra!!!!Pe ceilalti, indepartati-i de voi si ignorati-i, si vor fi zdrobiti de propria arma, si anume, nimicnicia lor!!!!!!!! http://www.youtube.com/watch?v=h1Lu5udXEZI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 12:05 |
||
A glorious afternoon to all!!!! http://www.youtube.com/watch?v=VXp6xcY5IqU
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 21 Martie 2016 12:07 |
||
|
" Dac�, pentru o clip� Dumnezeu ar uita c� nu sunt dec�t o paiat� de c�rp� si mi-ar oferi o bucat� de viat�, f�r� �ndoial� c� n-as spune tot ceea ce g�ndesc, dar m-as g�ndi la tot ceea ce spun. As aprecia valoarea lucrurilor, nu pentru ceea ce valoreaz�, ci pentru ceea ce ele �nseamn� cu-adev�rat. As dormi putin, n-as mai visa deloc, c�ci prin fiecare minut c�nd �nchidem ochii pierdem saizeci de secunde de lumin�. As merge c�nd ceilalti se opresc, m-as trezi c�nd altii adorm. As asculta c�nd altii vorbesc, si as savura o �nghetat� bun� de ciocolat�. As �tr�i ca �ndr�gostit de dragoste�. Dac� Dumnezeu mi-ar oferi �nc� o buc�tic� de viat�, m-as �mbr�ca simplu, as c�dea �n genunchi �n fata soarelui, l�s�ndu-mi goale corpul si sufletul. Dumnezeule, dac� as avea o inim�, mi-as scrie ura pe gheat� si as astepta primele raze de soare. Cu un vis al lui Van Gogh as picta pe stele un poem de Benedetti si i-as oferi lunii un c�ntec de Serrat. As stropi trandafirii cu lacrimile mele pentru a simti durerea spinilor si s�rutul rosu al petalelor. Dumnezeule, dac� as avea o bucat� de viat� n-as l�sa s� treac� nici o singur� zi f�r� s� le spun celor pe care-i iubesc c�t de mult �i iubesc. As convinge fiecare b�rbat, fiecare femeie c� ei sunt preferatii mei si as tr�i ca �ndr�gostit de dragoste. As demonstra oamenilor c�t se �nseal� crez�nd c� �nceteaz� s� se �ndr�gosteasc� �mb�tr�nind, f�r� s� stie c� �ncep s� �mb�tr�neasc� atunci c�nd �nceteaz� s� se �ndr�gosteasc�! I-as da aripi unui copil, dar l-as l�sa s� �nvete singur s� zboare. I-as �nv�ta pe b�tr�ni c� moartea nu vine o dat� cu b�tr�netea, ci cu uitarea. Am �nv�tat at�t de mult de la voi, oamenilor! Am �nv�tat c� toat� lumea vrea s� tr�iasc� pe culmi, f�r� s� stie c� adev�rata fericire const� �n felul �n care escaladezi muntele. Am �nv�tat c� atunci c�nd nou-n�scutul str�nge pentru prima dat�, �n pumnul lui mic, degetul tat�lui, �l cucere�te pentru totdeauna. Am �nv�tat c� un om n-are dreptul s�-l priveasc� pe un altul de sus dec�t atunci c�nd trebuie s� se aplece pentru a-l ajuta s� se ridice. E adev�rat c� multe am putut �nv�ta de la voi, dar nu vor folosi la mare lucru, deoarece, c�nd m� vor pune �n aceast� cutie, vai, eu voi fi murit deja�"____Gabriel Garcia Marquez Buna dimineata, dragii mei, doamne si domni, bine v-am gasit!!!! Deschid postarea mea punandu-va urmatoarea intrebare:Daca vi s-ar mai da o bucata de viata, ce ati face cu ea, cum v-ati comporta in acest caz, in conditiile in care viata voastra s-a sfarsit, dar vi s-ar mai acorda o sansa de a trai????? Cred ca multi dintre voi ar proceda diferit de modul cum au facut-o la un moment dat!!!!! O parte s-ar comporta identic, caci nu cunosc alta cale, nu au capacitatile necesare, iar, in ceea ce ma priveste, nu m-as schimba foarte mult, as fi tot EU, dar radicala si transanta cu oamenii, care ar incerca sa imi perturbe viata!!!! Doamnelor si domnilor, indiferent de cum s-ar prezenta lucrurile, renuntati la corsete si traiti din plin!!!!Profitati de voi insiva, de pacea si frumusetea voastra interioara si raspanditi bucurie si iubire in jurul vostru!!!Respectati viata si oamenii, iubindu-i si aratandu-le devbotiunea voastra!!!Viata este un miracol si asa va ramane pana la sfarsitul veacurilor, in ciuda vitregiilor ei!!!Ea nu ne garanteaza nimic, noi suntem cei, care putem prezenta garantii vietii, prin ambitiile si drintele noastre!!!!Traiti in pace si iubire, presarati ganduri de bine si dati-i voie Soarelui Vietii sa va binecuvanteze!!Zi frumoasa, cu pace si lumina, Domnul sa va fie aproape!!__EU On____Imi beau cafeluta, inca sunt adormita, in ciuda stropilor de ploaie, care mi-au atins pleoapele !!! Pentru o zi a trairii intense!!!!Traiti, iubiti!!! http://www.youtube.com/watch?v=sza4rh1YzsM&ebc=ANyPxKrUrvqro2J2PLCrQvVK-BwX4KqI8pqaj9_PGPlT8YKCVci34_OSKAXsgjDztlp2VHwd_Iim4ArKsMLeSYnCBy9dg6EOig
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 06:58 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=KwsvqVmFV6Y
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 06:59 |
||
" Iubirea etern� este o arm� f�r� seam�n. Este �summum bonum-ul� vieții. Este atributul celor curajoși, este chiar definiția curajului și nu e la �ndem�na lașilor. Iubirea nu este o dogm� f�r� sens, ci adev�ratul izvor al vieții. Iubirea este corolarul vieții."____Mahatma Gandhi Deunazi, intr-un moment de meditatie, am scris cateva versuri, le dedic oamenilor, care pretuiesc cel mai frumos sentiment uman, si care sunt dedicati lui!!!Iubirea sa le insoteasca pasii, oriunde s-ar duce!!!Zi minunata!!__EU HAI, IUBITE.. Hai, iubite, sa alergam pe dealurile adormite sub petale de flori de caisi, Sa invioram samanta pamantului, cu-al seninului tandru suras, Sa tasnim, in jeturi de viata, inlantuiti, in lumina jucausa a zorilor, Ca o mare de ape cristaline, ce-si cheama, nerabdatoare, izvoarele Sub cerul dospit in albastru, ce-si acordeaza, in triluri, viorile, TU si EU, sa renastem in miezul dulce-amarui al Primaverii, Chiar daca anii ne plang in rauri de lacrimi, si suntem ninsi De-atatea anotimpuri, ce-n suvoaie de miresme ale trecerii noastre, Ne-au mangaiat, cu ploi si furtuni, pleoapele ochilor plansi De dorul din noi, hai, iubite, Sa fugim de temeri, de acutele frici, in padurile , ce-s inca caste, Zvacnind, de foamea de noi, sub marea de verde, cu glas de frunze fosnind Sa gustam din tarana fierbinte, muscandu-ne, cu nesatul celui flamand Doar noi doi. contopiti, sorbindu-ne delirul, Crucificati pe altarul de patimi, cu dorul binecuvantat de sange, departe de lume, Hai, iubite, nu te teme, caci, doar umbra Cerului ne vede Arzand, ca un sarut prelung, sub petalele florilor de ciresi si caisi�..!____PETRE GENOVEVA Pentru suflet!!! http://www.youtube.com/watch?v=EfIqJFv8rF8 |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 07:04 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=Hj_GRc_nEP0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 07:06 |
||
|
Asta inseamna sa iubesti! � Cu cativa ani inainte de cel de-al doilea razboi mondial, exista un cuplu de indragostiti care se iubeau foarte mult. De fiecare data barbatul, in orice ocazie, incerca sa-si arate dragostea fata de ea. Ea era frumoasa, sensibila, dar si firava din punct de vedere al sanatatii. Incepand razboiul, barbatul este nevoit sa mearga pe front, unde trece prin foarte multe incercari si de multe ori ca prin minune scapa sa nu fie ucis. Se ruga in fiecare zi sa-l ajute Dumnezeu sa traiasca pentru a se intoarce acasa, langa sotia pe care atat de mult o iubea. Fiecare gand al sau era sa o stranga din nou in bratele sale si-i dadea putere sa reziste foamei, frigului si ranilor. Cand se termina razboiul, mai fericit ca niciodata porneste catre casa parca plutind. Pe drum, aproape de satul sau, se intalneste cu un prieten de familie care dupa bucuria de a-l revedea viu si intreg, incerca sa-l consoleze pentru incercarea prin care trec. � Care incercare? intreba nelinistit barbatul. � Inca nu ai aflat? Sotia ta a avut o infectie foarte grava, a scapat cu viata, dar acum chipul ei este deformat! raspunse prietenul trist. Barbatul cazu aproape lesinat si ramase plangand cu amar pe marginea drumului� Spre seara ajunge acasa. Sotia lui, dupa bucuria revederii si multumind lui Dumnezeu pentru minunea de a-l tine in viata, se asaza la masa si� realizeaza ca multiubitul ei sot si-a pierdut vederea in razboi! Crezand ca printr-o rana de razboi a ramas orb, nu-l intreaba niciodata despre acest lucru pentru a nu suferi si mai mult. Ii acorda ingrijirea cuvenita cu multa dragoste si traiesc fericiti inca cincisprezece ani. Dupa acesti cincisprezece ani si chinul unei boli aproape incurabile, sotul ii inchide ochii multiubitei sale sotii si� ii deschide pe-ai lui! Pentru cincisprezece ani s-a prefacut ca este orb ca sa nu ii mareasca suferinta. MORALA: Asta inseamna sa iubesti! Sa te faci pe tine orb pentru a nu rani pe celalalt. De cele mai multe ori este nevoie sa inchidem ochii, pentru ca adesea privirea noastra este mai grea decat credem si cel pe care-l privim poate fi si mai impovarat de greutatea unei priviri pline de invinuire. Multi isi pierd curajul sa lupte cu ei sau cu incercarile prin care trec tocmai pentru faptul ca noi i-am privit cum nu trebuia! Viata le poate deveni si mai grea, caci nu ii vedem durerea sufletului ce sta sub handicapul sau ori viciul ce a pus stapanire pe el, ori depresiei cu care se lupta� Dar pentru a inchide ochii este nevoie sa iubesti! Nu devenim orbi din indiferenta sau prostie, si nici din dorinta de a marginaliza; ci din sensibilitate, din politete si marinimie sufleteasca. ��������������������������������������������������������. Da, intaresc mesajul acestei povesti , care este, totodata, si o lectie frumoasa, de viata, iubirea adevarata rezista in timp, indiferent de numarul problemelor, care pot aparea in viata si care ii pot afecta, fizic sau psihic, pe oricare dintre partenerii unei relatii!!!Dar, oare, cati mai nutresc astfel de sentimente, cand nici nu se incheie bine casatoriile, si indata apar dezastrele aduse de minciuni, tradari, violente, parasiri, abandonari?????Unde se mai afla iubirea in astfel de familii???Personal, sunt convinsa ca iubirea nici nu a existat vreodata in astfel de cupluri, ci, doar folosinta, dupa bunul plac, al unui partener sau al celuilalt!!!!Nici nu vreau sa fac un calcul aritmetic, caci m-as intrista la aflarea rezultatului, si nu doresc asta!!! Cati devin �orbi� in situatiile de criza din mijlocul familiilor, si asta intamplandu-se datorita sentimentelor puternice, nutrite fata de partener?????Viata este plina de neprevazut, aduce si multe necazuri, dar tocmai acestea pun , la incercare, trainicia sentimentelor celor doi!!!!Daca exista iubire sincera, totul se suporta, cu stoicism, dar fara alterarea puterii sentimentelor, dimpotriva, ele vor ajuta sa se mearga mai departe, in armonie, intelegere si iubire reciproca!!!!!!! Cand iubesti curat, nu iti parasesti partenerul ajuns la mare nevoie din cauza aparitiei unor probleme de sanatate, nu il dispretuiesti si nu iti bati joc de el, inselandu-l, parasindu-l, alergand dupa himere, ci il sprijini, il ajuti, cu dragostea si atasamentul tau!!!Si totul se face din iubire si respect fata de partener, fata de familia, pe care ti-ai dorit-o odata, cand problemele nu te-au inconjurat!!!Pur si simplu, te scufunzi in iubirea fata de jumatatea ta!!! Dar, o sa spuneti ca vorbesc prostii, ca fabulez, ca asa ceva nu mai exista, cand interesele conduc �FAMILIA� in ziua de astazi!!!!Este posibil, caci lumea cunoaste o deformare accentuata, luand un chip grotesc, lipsit de inima, din pacate!!!! Dragii mei, prea multe cuvinte nu se mai pot adauga in urma citirii acestei povesti, caci mesajul ei este cutremurator, intrucat societatea cunoaste un declin, in ceea ce priveste stabilitatea si siguranta familiala!!! Tot ce mai doresc sa va spun este ca, atat timp cat iti asumi responsabilitatea unei familii, devii, automat, responsabil pentru nesiguranta partenerului, in situatiile complicate ale familiei, si trebuie sa stii, ca e de datoria ta sa il faci sa se simta in siguranta.Poti deveni, un model pozitiv pentru fiinta, pe care o iubesti, atunci cand ii arati ce inseamna, cu adevarat, cand iti pesa de starea ei fizica, cand suferi alaturi de ea. Si pentru a face asta, este important sa accepti ca, indiferent cat de iubitor esti si cat de mult daruiesti celuilalt, uneori, trebuie sa fii �orb�, ca sa nu ii accentuezi durerea adusa de suferinta!!!Intr-adevar, aceasta inseamna sa iubesti!!!!!Iubirea cere sacrificii, dar vorbim despre acele sacrificii, care innobileaza sufletul, nu care aduc nefericire si tristete!!! Va las sa cititi si sa meditati la ce doreste sa ne transmita povestea de mai sus!!!!!Oare astfel de iubiri se intalnesc numai in povesti??????Raspundeti, in functie de ce stiti ca traiti!!!!Buna ziua si ziua buna!!!!___EU ![]() On_____Dupa cateva ore de munca, sa cuvine sa imi realimentez motoarele!!!! Ce as putea sa av doresc, mai mult, decat sa aveti parte de o astfel de iubire!!!! I will love you all my life!!! http://www.youtube.com/watch?v=QLdkLR80S8A |
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 12:09 |
||
Endless love!!!! http://www.youtube.com/watch?v=JM_R1R28kLM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 22 Martie 2016 12:13 |
||
De la: kudika_15804, la data 2016-03-22 12:13:16Endless love!!!! mamicooo am intrat 2 min sa te pupppppppp
|
||
|
_Muse_ Postat pe 22 Martie 2016 17:14 |
||
|
"EU..azi , altfel si la fel... Adun cu fiecare zi ce trece cu mine, prin mine, pe langa mine spuma vietii imaculata sau pangarita..Uneori imi pasa, alteori nu... Adun picaturile de roua ale unei experiente inevitabile ; urmele unor zambete uneori amare dar si expresii de fericire gravate pe chip si in inima.Toate sunt ale mele si le iubesc asemenea... Adun ridurile intalnirilor, esecurilor, victoriilor, razele de soare purtatoare de iluzii ,firele de nisip ale promisiunilor cel mai adesea implinite dar si ratacite, uneori, in hatisul existentei... Adun semne de intrebare, de exclamare, puncte cel mai adesea de suspensie... Involuntar, fac uneori bilantul. Pana acum, pot spune ca sunt multumita. Si ma aflu abia la jumatatea drumului... Ei, da, hai ca nu-i chiar asa de rau sa traiesti..." Buna dimineata, doamnelor si domnilor, inca o zi ne da binete, este frumos si politicos sa o primim zambindu-i si asumandu-ne angajamentele aduse de ea!!!!Orice zi are minunile ei, dragii mei, credeti in forta voastra si iubiti-va calitatile si toate harurile cu care ati fost inzestrati, caci aceasta este prima dovada de recunostinta prezentata Cerului!!!!Faceti bilantul la tot ce ati trait pana in aceasta dimineata, trageti linie, analizati rezultatul si treceti la trairea zilei de astazi!!!! Ziua de azi nu va fi ca ieri, nici ca alaltaieri, dar tot ce trebuie sa faceti este sa incercati sa o traiti fara a-i rani pe ceilalti!!!Nu este rau sa traiesti, intr-adevar, dar conteaza modul cum o faci, caci, in spatele frumusetilor poleite, atragatoare, se gaseste nmlastina, cu ale ei nisipuri miscatoare!!!Zi cu spor, dragilor!!!___EU On_____O citesc pe Muza, fata mea nastrusnica!!!! Beau cafea!!!! Pentru o zi a echilibrului, a stabilitatii si deciziilor intelepte!!! http://www.youtube.com/watch?v=e6PLKIk-qXw&ebc=ANyPxKqYj5OIb94mFW2fekuMwQFRYxY7Yntyg2W6EMknxvIpqAwXF0uE6Rkf5woTUDUyYYk5zAgE3htptMiq6N_Ti1Iz03EcIg
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 06:59 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=kzO7SxmJpAM
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 07:00 |
||
De la: _Muse_, la data 2016-03-22 17:14:12De la: kudika_15804, la data 2016-03-22 12:13:16Endless love!!!! Fataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa meaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, bine ai revenit!!!!Buna dimineata, fata draga, daca mi-ai fi soptit la ureche ca te vei loga pe acest site, m-as fi prezentat, aseara, aici!!!! Dar te imbratisez acum si iti doresc sa ai o zi exceptionala!!Ma bucura revenirea ta!!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 07:03 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=2B1GM5MohA0
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 07:04 |
||
"Niciodata nu poti inlocui pe nimeni deoarece fiecare este plamadit din cele mai frumoase si unice detalii."___Before Sunset Pentru aceasta dimineata, cateva versuri sensibile!!Pentru toti iubitorii de frumos!!Zi minunata!!___EU De m� iube�ti, iubirea ta s� fie Numai de dragul dragostei. Nu spune! "Mi-e drag� pentru z�mbet, sfiiciune �n grai, priviri-pentru un g�nd ce-mbie Un g�nd de-al meu c�ci �nrudit mi-e mie �i-mi d�rui at�tea clipe bune." Iubitule, din asta nu r�m�ne Nimic nev�t�mat �i se sf�ie U�or, iubirea astfel �ns�ilat�. Nici pentru mila-n stare s�-nsenine Obrazu-mi - nu iubi. C�ci alinat�; De tine, uit de pl�ns, te pierd pe tine. Iube�te-m� pentru iubirea toat� �i-n ve�nicie dragostea-�i va �ine.____Elizabeth Barrett Browning http://www.youtube.com/watch?v=8pnEykvmokI
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 07:10 |
||
http://www.youtube.com/watch?v=H5sczt_ug2k
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 07:12 |
||
Buna dimineata Bela http://i.imgur.com/PkzG2Sm.gif In sfarsit am intrat in vacanta de Paste, asa ca nu am putut sa nu intru sa te salut de dimineata. Cu siguranta esti deja la trebi...
|
||
|
Rotty_ Postat pe 23 Martie 2016 08:17 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-23 08:17:37Buna dimineata Bela Neahhhhhhhhhhhhhh, sunt nervoasa pentru ca ploua si, ca sa ma linistesc, am luat o mica pauza, bine ca am lasat site-ul deschis, asfel, te-am putut vedea!!!! Buna dimineata, Rotty, ma bucur pentru tine, eu, fiind singura angajata, care impartaseste confesiunea romano-catolica, nu pot beneficia de libere, l-am intrebat pe seful meu, ieri, daca imi pot lua o minivacanta, incepand cu Joi, si m-a intrebat ce voi face cand va sosi Pastele si pentru crestinii ortodocsi,si va fi liber, voi veni singura la serviciu?????Cu alte cuvinte, trebuie sa ma supun majoritatii, asta este!!!
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 08:23 |
||
| Eu ma bucur ca in sfarsit am liber de Paste. In ultimii 4 ani nu am avut. | ||
|
Rotty_ Postat pe 23 Martie 2016 08:36 |
||
De la: Rotty_, la data 2016-03-23 08:36:32Eu ma bucur ca in sfarsit am liber de Paste. In ultimii 4 ani nu am avut. Este foarte bine, Rotty, in acest mod, te poti bucura, in tihna, de aceasta sarbatoare, te poti odihni, dar iti poti face si toate treburile!!!!!! Sunteti bine, toti????
|
||
|
kudika_15804 Postat pe 23 Martie 2016 08:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| parere | 25 | De la: kudika_975252 23 Octombrie 2014 21:32 |
| Abstinenta sexuala voluntara .....consecinte | 592 | De la: kudika_25047 2 Februarie 2014 07:51 |
| buna | 5 | De la: Dor_a 17 Iunie 2009 11:34 |
|
|
||
| samson,motanel argintiu tigrat,mic, vaccinat | 1 | De la: ralsera 14 Iunie 2010 21:47 |
| Intrati si faceti o fapta buna!!! | 30 | De la: elenna_39 30 Septembrie 2011 22:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la [email protected]
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email [email protected]
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.