Mai multe
| Am si io o problema dak aty putea sa ma ajutati q un sfat ceva...imi place de unbaiat de foarte multa vreme (sunt aproape 2 ani)l-am cunoscut cand m-am inscris la un curs de karate in vara lui 2007..nu stiu de ce dar cred k am inceput sa tin la el mult de tot.la inceput nu-mi dadea deloc atentie..i-am spus de cateva ori ca as vrea sa fie ceva intre noi dar raspunsul a fost negativ...de la o vreme in coace nu se mai poarta asa rece cu mine...si chiar mai mult il intereseaza tot ce fac eu....el este in zodia gemeni si are 19 ani...e o fire mai inchisa in el..si nu prea le are cu iesirile,gasti,etc...totul la el se rezuma la sport si la gashk noastra de akolo...sincer am incercat sa aflu diferite pareri..am consultat si horoscopul unde scrie compatibilitate aproape maxima(eu sunt in zodia varsator si am 18 ani) am incercat tot felu de modalitati dar nu prea au dat roade...nu prea styu ce sa mai fac..cert e ca chiar il vreau si nu imi pot lua gandu de la el....voi ce parere avety???ce credeti ca as putea face?multumesc anticipat | ||
|
mc_party2007 Postat pe 17 Februarie 2009 11:21 |
||
|---|---|---|
sfatul meu este sa te concentrezi mai mult pe sport,sa incerci sa fii mai buna decat el la kata daca la kumite ti-e frica de el,sa vada ca are multe de invatat de la tine si sa-l tratezi cu indiferenta,obligatoriu apropo,am facut si eu 7 ani karate,e un super-sport
|
||
|
andreea4891 Postat pe 22 Februarie 2009 10:43 |
||
| gemenii pe care ii cunosc io sunt foarte sociabili si comunicativi si le plac fetitele micute si neajutorate cu umor si idei traznite.. acuma nush daca si karatistul tau e la fel... dar persevereaza ca pari a fi pe calea cea buna! si noroc! :* | ||
|
|
||
|
selket Postat pe 25 Iunie 2009 21:36 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| de ce iubim femeile | 11 | De la: ionelaela 16 Septembrie 2009 21:52 |
| DACA EL AR RAMINE IMPOTENT, ATI MAI STA ? | 42 | De la: evolgirl 20 Mai 2009 13:50 |
| Cine e Gheorghe? | 9 | De la: jenesaispas 2 Mai 2009 17:34 |
|
|
||
| ..intr-o relatie nu trebuie sa te simti singur(a).... | 53 | De la: justytheone 21 Noiembrie 2014 23:47 |
| Cum raspundeti avansurilor nedorite ? | 36 | De la: darksukkubus69 7 Martie 2010 21:19 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.