Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 06:22
Ca tot vine primavara, ce preferati in materie de ochelari de soare? Ieftini dar sezonieri, sau dai un ban si stii ca face? Eu personal cred ca nu e nimic mai urat ca o femeie sa poarte imitatii grosolane de D&G, Dior, Bvlgari...CHANEL si alte branduri mari...Ochelarii, ceasul si geanta...NEVER FAKE!
O zi insorita va doresc!
I have an angel on my shoulder, but a devil in my hand ;)
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:44
vogue imi sta pe nasuc anul asta , iar la cati bani am dat pe ei nu cred ca se pot numi imitatie grosolana
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:48
Nu dragutza,clar nu...

Ma refeream la cu totul altceva, stii si tu si vezi in jur ce poarta lumea...Buna alegere
Full_Metal_Jacket
3550 mesaje
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:49
Ray Ban
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 08:52
Sa fii prost, egoist si sa ai o sanatate buna sunt trei cerinte pentru a fi fericit, desi daca prostia lipseste celelalte nu mai conteaza.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:20
De la: mrskattousa, la data 2009-02-23 06:22:36Ca tot vine primavara, ce preferati in materie de ochelari de soare? Ieftini dar sezonieri, sau dai un ban si stii ca face? Eu personal cred ca nu e nimic mai urat ca o femeie sa poarte imitatii grosolane de D&G, Dior, Bvlgari...CHANEL si alte branduri mari...Ochelarii, ceasul si geanta...NEVER FAKE!
O zi insorita va doresc!
Subscriu! Never-ever!
In afara de asta, ochelarii trebuie sa aiba protectie UV completa, ceea ce o "facatura" nu-ti poate promite... Adica daca minte scriind D&G, nu poate minti si cand pune eticheta UV 400?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 10:30
De la: donttouch, la data 2009-02-23 08:44:12vogue imi sta pe nasuc anul asta , iar la cati bani am dat pe ei nu cred ca se pot numi imitatie grosolana
La mine Versace.. I-am cumparat anul trecut, la inceput... sau acum 2 ani? Nu mai stiu...
Treaba e alta... Anul trecut m-a pus naiba sa intru intr-un magazin care "zicea" in... vitrina mare ca ar avea 70% discount... Nenorocire! Am gasit o pereche de Prada superbi! Su-perbi! M-am indragostit de ei... Cand am intrebat, evident! Erau colectie noua, deci nici vorba de discount... Ma rog, dupa tziganeli, nenea imi spune ca mi-ar face un discount de 15%... Ma rog, plec in ziua aia din magazin fara a-i cumpara, in speranta ca o sa rup "farmecele"... Asi! A doua zi m-am intors si i-am cumparat! Doamne, ce frumosi sunt! De ce va spun povestea asta? Pai stati, ce? Va grabiti?
O spun pentru ca dupa ce am venit de-a berbeleacul de frumusetea lor, cand am inceput sa ii port, mi-am dat seama ca se sprijina pe pometi (eu am pometii inalti), si imi lasa doua linii...

... Bleah! Acum ii port doar in ocaziile in care accesoriile sunt aurii, pentru ca au auriu... In rest, tot bunii mei Versace duc greu'...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 17:54

M-am "impodobit" recent cu Bvlgari...cu cristale si tot tacamu'...numai ca mi se rupe inima sa-i iau la plaja, la ulei si nisip...Nu-i mai bine sa lasam fitzele cand e vb de plaja? Ma uitam la pitzi de pe hi5 zilele trecute...la plaja cu toata gama de accesorii pe ele, cercei lungi, lanturi peste lanturi, cordelushe bling-bling-oase, pana si curelushe peste costumul de baie...e normal? Sau sunt eu comunista?
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 18:01
Hmmm eu nu prea am d-astea de firma... dar imi plac foarte mult ochelarii stil aviator sau politist. Am niste ochelari de la VS care arata super bine.
Kattousa, nu esti comunista

este de prost gust ce descrii tu acolo; si eu ma mai pitzipongesc cu o bratarica din cand in cand, dar este din scoici... ce naiba, intri in apa si te duci la fund ca bolovanu' ca te trag lanturile
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 18:04

NUUUUUUUUUUUU, stai ca n-ai inteles...ele de fapt nu se duc la plaja, se duc la defilare...si nici vorba de apa marii, ca nu-i de nasu' lor...fac baie in caviar acasa si cand trag apa la toaleta curge Evian!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 18:05
eu am unii gen paris hilton cu rama asa mai mare pe care i am luat de la optiplatza,au lentila polarizata imi plac foarte mult si am dat 100 ron pe ei!!! nu cred k as da foarte multi bani pe niste ochelari de soare,mai ales k eu ii sparg,stau pe ei si alte chestii... si mai am unii dragutzi de la
meli melo... deci firma chiar nu conteaza asa mult...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 18:07
De la: mrskattousa, la data 2009-02-24 18:04:50
NUUUUUUUUUUUU, stai ca n-ai inteles...ele de fapt nu se duc la plaja, se duc la defilare...si nici vorba de apa marii, ca nu-i de nasu' lor...fac baie in caviar acasa si cand trag apa la toaleta curge Evian!
se duc la agatat cocalari
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:14
Ce-ti sta pe nasuc?
in mom asta imi sta pisica pe nas...
you can kiss my kitty ass
G_Bogdan
874 mesaje
Oras: bucuresti
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:15
Imi sta o alunita.
Bun venit in Romania. Fixati-va ceasul cu 50 de ani in urma. Va multumim!
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:18
nashpa...macar sa ai grija sa nu-ti creasca si par pe ea...
G_Bogdan
874 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:30
De la: mrskattousa, la data 2009-02-24 20:18:30nashpa...macar sa ai grija sa nu-ti creasca si par pe ea...
Daca te uiti atenta in poza,bineinteles fara ochelari pe ochi, se vad cateva fire lungi si delicate .
Uneori ma mai joc asa cu ele ,le fac carlionti cum fac unele persoane cu mustata.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:33
fara ochelari refuz sa ma uit...poate imi intra in ochi
G_Bogdan
874 mesaje
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 20:58
De la: mrskattousa, la data 2009-02-24 20:33:54fara ochelari refuz sa ma uit...poate imi intra in ochi
Iti recomand ceva de la Jimmy Choo, restul nu au facut fata, prin urmare contactul agresiv, a avut ca rezultat ,craparea lentilei si evident orbirea persoanei...
Cel mai bine este sa pastrezi distanta pt orice eventualitate.
_dulcik_
4147 mesaje
Oras: constanta
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 21:46
eu prefer ceva de calitate nu suport imitatiiile....
Kittynelle
920 mesaje
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:00
Pentru mine e foarte important ce-mi sta pe nasuc intrucat sunt innebunita dupa ochelarii de soare si consider ca sunt niste accesorii must have.Am Dior , Prada , aviator sunglasses - clasicul brand Ray Ban , iar cea mai incantata sunt de perechea mea de ochelari foarte eleganti Gucci

Acum am pus ochii pe niste Marc Jacobs superbiii .
"Nu stiu pentru cine scriu, dar stiu de ce scriu. Scriu ca sa ma justific. In ochii cui? Am spus-o deja, dar infrunt ridicolul de a mai spune-o o data: in ochii copilului care am fost." Octavian Paler - Desertul pentru totdeauna (I simply adore him!!!)
_diana_
307 mesaje
Oras: cluj
Postat pe: 25 Februarie 2009, ora 19:29
hmmmm...........mie imi stau pe nasuc ramele de la wotana..............cu lentilele heliomate de la zeiss.........ca imi sunt obligatorii ochelarii de vedere...........si avand in vedere ca tot la 5 luni nenorocesc o rama, ori ma pun cu fundul pe ea, ori adorm cu ei la ochi si o trag sub mine..........nu dau multi bani pe rame.......adica imi iau sa-mi placa si sa fie bune...dar nu firmate.....oricum lentilele conteaza.........
in alta ordine de idei............a primit tata o pereche foarte faini de ochelari de la police.......cu o rama metalica superba..........si cand si-a crapat o lentila.....i-am facut altele la optica, cu dioptriile pe care i le trebuia pt condus, cu filtru uv.................si de soare..........se pot face la comanda.....si eu personal consider ca sunt mai sanatoase.....mai ales daca aveti mici defcte la ochi....si nu sunt atat de scumpe...cred ca de la zeiss, care e firma buna sunt cam 150 de lei o pereche de lentile ....si culoarea e la alegere.au gama foarte variata si faina....si sunt foarte odihnitori...
ce nu ma omoara, ma face mai puternic
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 26 Februarie 2009, ora 08:47
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 27 Februarie 2009, ora 15:38
gucci, prada ,vs etc...asteas pe toate gardurile...YSL...cu heliomate..si din 1960..gen..clasici
...ce sesonier?i...:P...haide=ti fetelor..indrazniti..putina originalitate;)
peste tot si nicaieri
yumy
26620 mesaje
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 12:07
cand e vara la mare in rest nu prea port ochelari de soare
"Orice lucru pe care îl faci în viaþã va fi nesemnificativ, dar este foarte important sã îl faci. Deoarece nimeni nu îl va mai face", Mahatma Gandhi.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 28 Februarie 2009, ora 19:23
De la: haruka_obake, la data 2009-02-27 15:38:24gucci, prada ,vs etc...asteas pe toate gardurile...YSL...cu heliomate..si din 1960..gen..clasici
Fii tu originala si pt noi...asteptam propuneri

Si imi permit o mica remarca: "haideti" nu se scrie deloc cu cratima, ca sa nu mai vbim de semnul egal din mijloc... In afara de faptul ca nu inteleg mare lucru din ce ai incercat sa emiti matale...poate ai incercat sa fii originala?! Si ai reusit!
yumy
26620 mesaje
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 07:34
"Orice lucru pe care îl faci în viaþã va fi nesemnificativ, dar este foarte important sã îl faci. Deoarece nimeni nu îl va mai face", Mahatma Gandhi.
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 09:13
De la: mrskattousa, la data 2009-02-28 19:23:08De la: haruka_obake, la data 2009-02-27 15:38:24gucci, prada ,vs etc...asteas pe toate gardurile...YSL...cu heliomate..si din 1960..gen..clasici
Si imi permit o mica remarca: "haideti" nu se scrie deloc cu cratima, ca sa nu mai vbim de semnul egal din mijloc... In afara de faptul ca nu inteleg mare lucru din ce ai incercat sa emiti matale...poate ai incercat sa fii originala?! Si ai reusit!
ete nah..crezi ca de asta stau eu...nu-ti convine ce am scris...ignora...tu ce faci?dai meditatii online la garmatica pe forumuri?(eu am dat o propunere..ca nu am afisat-o cum fac toate cu ochelarii de "firma de pe toate gardurile " si ca nu stii ce inseaman YSL fara sa te uiti pe net e partea a 2-a)...get a life!
peste tot si nicaieri
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:01
mai fato...iti permiti cam multe...ma abtin de la alte comentarii...nu-mi sta in caracter sa ma tiganesc cu "inteligenta forumului"...doamne unde erai cand aveam nevoie de tine, sa ma inveti si pe mine una alta, ca sa nu mai caut pe google...?

Ma lasi...
Fosta membra Kudika.ro
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:03
De la: haruka_obake, la data 2009-03-03 09:13:43De la: mrskattousa, la data 2009-02-28 19:23:08De la: haruka_obake, la data 2009-02-27 15:38:24gucci, prada ,vs etc...asteas pe toate gardurile...YSL...cu heliomate..si din 1960..gen..clasici
ete nah..crezi ca de asta stau eu...nu-ti convine ce am scris...ignora...tu ce faci?dai meditatii online la garmatica pe forumuri?(eu am dat o propunere..ca nu am afisat-o cum fac toate cu ochelarii de "firma de pe toate gardurile " si ca nu stii ce inseaman YSL fara sa te uiti pe net e partea a 2-a)...get a life!
ce te-ai ofuscat asa? crezi ca daca n-am ochelari YVES SAINT LAURENT... nu sunt originala??? trebuie neaparat ca ochelarii de soare sa fie peste 200$ ca sa fiu "true"???
Da' frate daca vad o pereche de ochelari in piata dupa care mor ca design si-si fac treaba bine, ce are? trebuie neaparat sa stie lumea ca nu-s de firma?
mikela_my
991 mesaje
Postat pe: 3 Martie 2009, ora 12:05
eh eu am unii super misto care cred eu ca imi sta bine..si am dat 10 euro de la greci ....ieftini si imi sta bine....nu asi da mai mult de 15 euro pe unii...prefer...haine decit ochelari