Micile rautati in cuplu - da sau nu?

Subiect nou
Alege alt forum  
Voteaza:
 
marydya Avatarul lui marydya

11 mesaje
Membru din: 7/11/2007
Oras: bucuresti

In orcie relatie se ajunge la un moment dat intr-un moment in care ambii parteneti se cunosc foarte bine si isi vad unul altuia calitatile si defectele.
In mod normal se spune ca atunci cand iubesti pe cineva accepti si "pachetul" cu care vine, ceea ce implica mai mult ca sigur si unele "neajunsuri". Cat de departe trebuie sa mergem pentru a face compromisuri? Este un compromis faptul ca ii acceptam deja celulialt foarte multe toane. Dar daca se ajunge deja la intepaturi?

Imi aduc aminte la un moment dat ca unui fost prieten al meu nu ii placea deloc cand il alintam "bolfosu' lu mama". Poate suna stupid si funny; pe mine ma amuza la culme ca el, fiind mai plinut, avea obrajori mai umflatei. Prin urmare aceasta remarca o foloseam pentru a-l alinta. Se pare insa ca aceasta i-a creat reale complexe si a perceput-o ca o rautate din partea mea, chiar daca nu era nici pe departe asa; eu il consideram absolut simpatic.

Timpul a trecut si in prezent sunt intr-o relatite de aprox. un an jumate; si am realizat ca am ajuns iar intr-un stadiu similar. Eu si puiul meu ne cunoastem bine si ne iubim, dar am inceput sa fim extrem de critici unul cu altul si sa ne aruncam tot felul de glume si ironii. Uneori am senzatia ca suntem o veritabila famile Bundy in devenire: El face glumite pe greutatea mea (precizez ca nu sunt nici pe departe mica, slaba si firava) sau pe orice alte defecte ale mele. Eu fac glumite ca el sta inca acasa cu mama (nu ca ar avea 27 de ani).In fine... cert e ca motivele noastre de a face glume unul la adresa celuilalt exista, sunt mici "probleme" ce trebuie rezolvate intr-un fel sau altul.
Insa daca stau si ma gandesc bine, oricat de mult facem haz de necaz, pot spune ca sunt momente in care aceste mici "rautati" si un impact oarecum negativ, nu ne mai par la fel de funny ca de obicei.

Deci? Ce parere aveti? Micile rautati in cuplu - da sau nu? Cat de departe mergem cu ele?
Raporteaza abuz de limbaj
MaryDya
Fosta membra Kudika.ro
NU NU NU
ceea ce faceti voi nu e deloc sanatos si duce la frustrari pe termen lung si reprosuri
aveti ceva sa va spuneti, spuneti-o pe sleau!!!
Altfel, acceptati-va unul pe altul asa cum sunteti.

Eu zic sa analizezi un pic unde au inceput aceste "rautati" in ambele relatii: ai inceput tu sa intepi si apoi a inceput si el? nu o mai face; tine cont de parerea lui cand spune ca nu-i place un anumit lucru... vezi care e cauza acestor lucruri si apoi actioneaza in consecinta
Raporteaza abuz de limbaj
Politicienii sunt precum scutecele: trebuie schimbati des si din aceleasi motive
Fosta membra Kudika.ro
cred ca v-ati pliktisit unul de altul..
Raporteaza abuz de limbaj
while others march loudly with their boots on,i tread softly barefooted