Mai multe
| Buna, sint noua pe aici si am mare nevoie de ajutorul vostru. De citva timp mi se intimpla lucruri ciudate si nu stiu cum sa le iau. Dar sa incep. In urma cu 9 ani pe 24 februarie 2000 am cunoscut un baiat si de acolo a inceput o frumoasa poveste de dragoste. Ne-am iubit mult si totul a fost minunat pina cind dupa un an a intervenit ceva in viata noastra si a trebuit sa ne despartim.Am plins mult amindoi dar in acel moment asta era cel mai bine pentru noi(sau cel puti asa am crezut). Fiecare si-a vazut de viata lui, ne-am casatorit fiecare dar eu in tot acest timp nu am reusit sa il uit si sa fiu fericita.El la fel s-a casatorit.Apoi in primvara lui 2006 ori ce faceam si unde ma duceam vedeam aceste numere 2 0 0 4 si nu putem sa inteleg ce este. Intr-o zi cind mergeam la banca si am observat o masina in spatele meu care mai apoi a parcat linga mine. Era el si nu pot sa va explic ce emotionati am fost amindoi sa ne revedem dupa 5 ani. Am povestit mult si apoi ne-am dat numerele de telefon ca sa mai tinem legatura. Apoi ajunsa acasa m-am uitat pe calendar si am vazut ca era 20 aprilie(20.04) si mare mi-a fost mirarea cind mi-am dat seama ca acele numere erau chiar data cind aveam sa ne revedem. La scurt timp m-a sunat si ne-am intilnit. De data asta am vorbit mai mult si am ajuns sa ne dam seama ca inca ne mai iubeam la fel de mult si ne-am povestit fiecare cit de mult am suferit in tot acest timp chiar daca fiecare aveam alti parteneri. Atunci am crezut ca in sfirsit suferintele noaste au luat sfirsit. El intre timp se despartise de sotia lui eu inca mai eram casatorita. Am tinut legatura am devenit din ce in ce mai apropiati si chiar am sperat ca o sa raminem impreuna. Avind in vedere ca eu inca eram casatorita simteam ca il tradez pe sotul meu chiar daca pe celalalt il iubeam mai presus de orice. Am petrecut citeva luni minunate dar din diferite motive si pentru ca eu inca nu puteam sa divortez si nici asa nu mai puteam continua, am fost nevoiti sa ne despartim dinou. Dinou am suferit amindoi dar nu am avut ce face.Am ramas prieteni si mai tineam legatura dar fara sa intram in detalii despre vietile noaste.Anul trecut in noiembrie ne-am intilnit si mi-a zis ca are de gind sa se casatoreasca si ca dupa sarbatori o sa o aduca aici(noi locuim in strainatate). Am fost foarte surprinsa. Intre timp la mine relatia cu sotul meu nu mai mergea deloc si am decis sa divortam dar el nu stie asta. Oricum nu mi-a ramas decit sa ma bucur pentru el. Apoi la inceputul lui decembrie l-am visat foarte rau si tot aveam o presimtire ca i se va intimpla ceva. Am fost socata cind m-a sunat un prieten citeva zile mai tirziu si mi-a spus ca a avut niste probleme din cauza unor prieteni si ca a fost arestat. Am fost foarte trista sa aud si mai ales ca era nevinovat. De atunci este tot in arest si nu am indraznit sa il caut niciodata de teama sa nu ma intilnesc cu viitoarea lui. In tot acest timp l-am visat si era mereu trist si isi cerea tot timplul iertare de la mine. M-a pus putin pe ginduri ca il visam asa de des. Apoi in urma cu doau saptamini l-am visat dinou si plingea si ma ruga sa am grija de mine. A doua zi pe 23 februarie m-a sunat o prietena si mi-a zis ca ii merge foarte rau si ca nu il cauta nimeni. imediat m-am interesat cum pot ajunge la el si nu stiam cum sa fac sa aflu ce trebuie facut. A doua zi pe 24 februarie(ziua in care ne-am cunoscut noi in urma cu 9 ani) m-a sunat fratele lui (nu il mai vazusem de 3 ani si nu stiam nimic de el)si mi-a spus cum stau lucrurile si ca va merge la el daca vreau sa merg si eu. Am primit programare dupa o saptamina(zi care in urma cu 9 ani a fost foatre importanta pt noi). Acum stau si ma intreb de ce se intimpl toate astea? De ce tocmai cind eu sint pe punctul de a divorta, el avea de gind sa se casatoreasca si a venit aceasta problema si il impiedica? de ce soarta ne aduce dinou impreuna exact in aceiasi perioda ca acum 9 ani? Ce trebuie sa inteleg din toate aceste intimplari? Exista cifre a destinului a lui este 5(dupa 5 ani ne-am revazut de cind ne-am despartit) iar a mea este 8 (acum sint 8 ani de cind ne-am despartit). Sa aiba vreo legatura? Aste sint doar citeva din ciudatenile care mi s-au intimplat si care mi s-au parut mai importante ca ar mai fi citeva.De ce am presimtit toate astea? De ce se intimpla asa? Sint oare semne, coincidente sau doar imaginatia mea? Astept raspunsurile voastre si sper sa ma ajutati. Multumesc. | ||
|
Postat pe 11 Martie 2009 23:09 |
||
|---|---|---|
| de ce ...de ce.. de ce...da' de ce esti paranoica? | ||
|
_oktober_ Postat pe 11 Martie 2009 23:14 |
||
scuze....nu am rabdare sa citesc!
|
||
|
|
||
|
ROBERTA_BRUNI2 Postat pe 11 Martie 2009 23:15 |
||
| eu cred ca sunteti facuti unul pentru altu...sincer..du-te la el..vorbeste cu el....daca amandoi simtiti la fel ..si nu faceti nimik in privinta asta..e pacat..poate e mana destinului ca voi doi sa fiti impreuna...poate si lui i se intampla chestii de genul asta...tu ai divortat din cate am inteles...el are pe altcineva..numai ca nu s-a casatorit cu ea:D..deci si prin urmare..eu in locul tau mi-as fi luat inima in dinti si m-as fi dus la el si as fi stat de vorba cu el....poate ca si el se gandeste in momentul asta la tine...ii e dor de tine...gandeste te la chestia asta...te pup si ai grija de tine | ||
|
lilone Postat pe 11 Martie 2009 23:23 |
||
Buna,draguta!ti-am citit povestea si mi se pare foarte interesanta,eu personal cred in toate astea ..in vise ..in numere etc.Cred ca Dumnezeu a vrut sa fie asa si poate sunteti facuti unul pt celalalt.Gandeste-te ca va-ti iubit in tot acest timp..tu casatorita ,el la fel.in ciuda acestui fapt inca va gandeati unul la altul.Ce sa zic?!!.....priveste in viitor...e cel mai important acum,si daca il iubesti cu adevarat lupta pentru el.lupta sa fiti impreuna ,poate asa va gasiti fericirea!Iti doresc numai bine si mult noroc!multi pupici din Spania!
|
||
|
kudika000963 Postat pe 11 Martie 2009 23:23 |
||
De la: kudika000963, la data 2009-03-11 23:23:34Buna,draguta!ti-am citit povestea si mi se pare foarte interesanta,eu personal cred in toate astea ..in vise ..in numere etc.Cred ca Dumnezeu a vrut sa fie asa si poate sunteti facuti unul pt celalalt.Gandeste-te ca va-ti iubit in tot acest timp..tu casatorita ,el la fel.in ciuda acestui fapt inca va gandeati unul la altul.Ce sa zic?!!.....priveste in viitor...e cel mai important acum,si daca il iubesti cu adevarat lupta pentru el.lupta sa fiti impreuna ,poate asa va gasiti fericirea!Iti doresc numai bine si mult noroc!multi pupici din Spania! |
||
|
kudika000963 Postat pe 11 Martie 2009 23:25 |
||
|
Rezumat : s-au cunoscut acum 9 ani, iubire mare insa - for some reason - s-au despartit dupa un an, desi cica tot se iubeau. Intre timp s-a casatorit fiecare, dar la un moment dat s-au reintalnit, s-au iubit, el era divortat de nevasta-sa, ea il insela pe sotul sau, si n-a avut curaj sa se desparta de sot. Iar s-au despartit, iar s-au intalnit, de data asta ea divortata, el planuind sa se casatoreasca; ea nu a avut curaj sa ii zica de divort, asa ca s-au despartit. IAR. Intre timp, el a intrat la mititica si ea s-a decis sa il caute,m caci viitoarea lui nevasta probabil i-a dat papucii. Titlul topicului e legat de niste numere care cica ii leaga cumva; mie personal mi se par simple coincidente. Ca daca stau sa fac inmultiri, impartiri, radicali, integrale si transformari Fourier, gasesc si eu legaturi intre data de nastere a cainelui bunicii, anii mei si ora cand l-am intalnit pe iubitul meu. |
||
|
elfuletz5 Postat pe 11 Martie 2009 23:33 |
||
Iti inseli sotul,el isi inseala sotia...mai intra si la inchisoare si il mai si paraseste viitoarea a 2a sotie MAMA CE TELENOVELA!!!! Si mai sunt si niste numere a destinului Parerea mea personala e ca sunt doar coincidente si ar trebui sa masori de 10 ori si sa tai o data...eu nu cred in iubiri de genul asta...ai grija sa nu-si bata joc de tine...
|
||
|
camelusha83 Postat pe 12 Martie 2009 13:49 |
||
|
iubita eu am dat tarziu de problema ta. stai neaparat de vorba cu el. in viata nimic nu este intamplator,poate acum celelalte greutati ale vietii incep sa dispara si va ve-ti regasi. vezi ce simte si el...daca iti impartaseste setimentele va renunta la acea casatorie pentru a fi in sfarsit impreuna. referitor la numerologie...e o chestie car te poate influenta numai daca crezi in ea. iti doresc mult succes
|
||
|
JAQUELLINE Postat pe 10 Aprilie 2009 00:27 |
||
|
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 10 Aprilie 2009 01:13 |
||
|
eu cred in puterea mintii si in faptul ca fiecare vede ceea ce vrea sa vada tu vrei sa vezi premonitii, eu nu vreau sa vad decat niste coincidente iti doresti foarte mult sa fii cu el, asa ca e normal sa il visezi cerandu=si iertare.... dar eu pot sa zic orice, caci tu vei interpreta tot in felul tau, pentru ca asa vrei tu sa vezi lucrurile |
||
|
kitty_krieger Postat pe 10 Aprilie 2009 01:46 |
||
De la: pisicuta_razboinica, la data 2009-04-10 01:46:56eu cred in puterea mintii si in faptul ca fiecare vede ceea ce vrea sa vada ai perfecta dreptate
|
||
|
magdonek Postat pe 17 Mai 2009 22:10 |
||
| astea st coincidentele vietii.al visezi mereu pt k te gandesti u la el k iar putea fii rau akolo...daca va este scris sa ramaneti impreuna ramaneti ...dk nu nu.orkm cred k nu treb sa va despartiti atunci daca va iubeati inka | ||
|
aleexa29_yahoo_com Postat pe 17 Mai 2009 22:54 |
||
| nimic nu e intamplator..acum nu conteaza cifrele, datele.dar daca v-ati reintalnit , si daca va e scris sa fiti impreuna asa va fi | ||
|
Postat pe 1 Iunie 2009 15:38 |
||
inteleg povestea...dar nu ma prind care e faza....inafara faptului ca e veche povestea...aia nici nu a mai intrat...
|
||
|
l_diana_c Postat pe 1 Iunie 2009 15:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Inca o poveste | 10 | De la: kudika015582 22 Iunie 2009 22:58 |
| RECLAME...ne plac !??..nu ne plac !?? | 9 | De la: _dulcik_ 28 Aprilie 2009 22:20 |
| ce se va intampla oare???? | 131 | De la: stickwitu_ra 13 Septembrie 2010 21:51 |
|
|
||
| am aflat ca este insurat si l-am parasit.... | 52 | De la: Camelia_08 3 Februarie 2012 11:47 |
| Ajutorrr!!! | 3 | De la: BabytzaDolc3 22 Iunie 2010 20:02 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.