Mai multe
De la: Diavolyta_, la data 2009-05-21 14:18:25buna scorpiutzooo buna Diavolyto
|
||
|
ScorpiutsA Postat pe 21 Mai 2009 14:25 |
||
|---|---|---|
hmmmm....nu as vrea sa fiu pusa in aceasta postura..... ar fi de neiertat .....nu as putea sa-l iert ...si nici nu vreau sa ma gandesc. sunt berbec i-as lua-n coarne
|
||
|
andreea_21_nice Postat pe 21 Mai 2009 16:17 |
||
|
Cred k ar fi prea de tot sa patesc asa ceva, atunci cand la baza relatiei mele sta principiul ala...'nu-ti mai place relatia ,spui si ai dreptul sa pleci'...dar totusi,. cred k intr-o astfel de situatie, daca as da buzna (fara sa vreau) peste ei, mi-as cere scuze si as face stanga-mprejur si-asi iesii. Cuvintele, si alt fel de manifestari, nu-si au locul...si oricum asta ar insemna sfarsitul relatiilor de orice fel (si-atunci nici nu are rost sa-i dai satisfactia de a mai avea ceva de spus, caci probabil a fost destul de 'satisfacut' pana in acel moment). Si-aici ma refer, indiferent daca ar fi sotul meu si am avea si copii impreuna... Punct inseamna PUNCT ...si de la capat. Mi-ar fi greu, dar stiu k Dumnezeu "niciodata nu-ti da mai mult decat poti duce"...mai bine sa nu ne puna la incercare pe niciunul... |
||
|
|
||
|
anaraoul Postat pe 22 Mai 2009 09:25 |
||
In cazul asta, indicat este despartirea, daca nu, relatia va fii falsa, de interes.
|
||
|
tinel Postat pe 22 Mai 2009 17:05 |
||
| hMMMMMM.......greu de raspuns | ||
|
alina_luminita Postat pe 22 Mai 2009 17:07 |
||
| Olalalala, i-l lasi ei (lui ) sau il pastrezi ptr tine.Acum depinde de situatie cat si ce castigi ...sau pierzi! | ||
|
ionia Postat pe 22 Mai 2009 17:08 |
||
De la: ionia, la data 2009-05-22 17:08:24 Olalalala, i-l lasi ei (lui ) sau il pastrezi ptr tine.Acum depinde de situatie cat si ce castigi ...sau pierzi! Pai tot relatie falsa ramane .
|
||
|
tinel Postat pe 22 Mai 2009 17:47 |
||
De la: tinel, la data 2009-05-22 17:47:06De la: ionia, la data 2009-05-22 17:08:24 Olalalala, i-l lasi ei (lui ) sau il pastrezi ptr tine.Acum depinde de situatie cat si ce castigi ...sau pierzi! Poate a gresit si nu mai face
|
||
|
ionia Postat pe 22 Mai 2009 17:51 |
||
|
Suzuki intra in casa si o vede pe Suzuka jucandu-se sotron cu Gheorghe. -Te-am prins.-ii zice el. -Asta s-o crezi tu. Mai repede m-a prins Gheorghe.Asa ca tu trebuie sa cumperi berea si mititeii. |
||
|
kudika023770 Postat pe 22 Mai 2009 18:49 |
||
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine Eu nu l-as ierta. pentru nimic in lume. |
||
|
lollitta Postat pe 27 Mai 2009 10:11 |
||
| Pentru nimic, am inteles.Dar pentru ceva? | ||
|
kudika023770 Postat pe 27 Mai 2009 19:56 |
||
| nasol... | ||
|
dya1986 Postat pe 27 Mai 2009 19:57 |
||
|
nu merita sa te cobori la acel nivel Eu am trecut prin faza aceasta si am avut puterea sa ii vad cum se imbraca. Dupa care i-am spus musiului daca vrea sa-mi explice ce s-a intamplat sa ia loc pe fotoliu, iar daca nu doreste sa-mi explice sa plece dupa ea. A luat loc pe fotoliu, iar cand l-am intrebat ce s-a intamplat mi-a spuc ca a fost putin rapit. Bine, bine, rapit, dar de ce nu te-ai dus in camera ta? In caminul tau? ( Pe atunci eram studenta) Si culmea, nu am renuntat la el... pentru ca aveam un plan ... in fiecare seara i-o sculam... si spuneam ca daca vrea ceva... la baie. Asa am dus-o cam doua luni ... timp in care n-am mai intretinut relatii sexuale... dupa care i-am dat papucii... nu pentru ca era curvar ci pentru ca era betiv... Fara remuscari... Deci am trecut si prin asta... dar ce nu te omoara te intareste... Sigur daca mi s-ar mai intampla, cred ca as reactiona la fel... |
||
|
kudika010126 Postat pe 28 Mai 2009 23:09 |
||
adevarat....eu una as incremeni...i-as da f frumos afara ....hainele pe geam....si as spune s-a terminat...iau eu masina :)) apoi m-as duce la cumparaturi sexy :> mi-as strange prietenele si as dansa toata noaptea in club numai sa ma vada lumea sa ii faca in ciuda lui ;)....cel mai bine e sa nu se vada k esti praf ;) el sa sufere pt k te-a pierdut...iar tu in sine poti plange ;)....viata e scurta...traieste-o!
|
||
|
itisyou Postat pe 29 Mai 2009 05:12 |
||
varianta razbunatoare cand ii e mai bine sa "ii dai o palma" :))
|
||
|
itisyou Postat pe 29 Mai 2009 05:14 |
||
'nu-ti mai place relatia ,spui si ai dreptul sa pleci'......mi se pare cea mai corecta varianta ;) asa e cel mia corect fata de am2....ceva nu mai merge? atunci te desparti inainte sa te "combini" cu altcineva ;)
|
||
|
itisyou Postat pe 29 Mai 2009 05:17 |
||
|
Nu v-am citit chiar pe toate.. dar am tras niste concluzii. Cele care spuneti .. hainele pe geam, sau pleosc peste fata ei / a lui.. / a amandurora.. uitati un singur lucru.. socul nu va fi doar al vostru.. Va fi al tuturor partilor implicate. Si, tare mi-e teama ca balanta va inclina catre puterea fizica a "cuplului".. nicidecum in favoarea voastra. Si am sa va spun si de ce... Femeii inselate i se vor taia picioarele, va tremura din tot corpul, socul emotional va fi asa de puternic incat va avea senzatia de lesin. Cu sufletul la gura. Ceea ce spuneti voi.. furie si reactie agresiva.. vor aparea mult mai tarziu.. cand scena nu va mai fi in fata lor. Am exclus din start pe tzatza Floarea care umbla cu manecile suflecate si facaletul in mana dupa sot la carciuma. si care e agresiva si cand doarme... Sotul (sotia) prins asupra faptului.. dimpotriva.. are un soc.. emotional care tinde spre agresivitate.. mai ales in cazul unui barbat. Poate deveni violent.. poate lovi primul ca mijloc de aparare, ca nerecunoastere a infrangerii... Stim deja in cine va lovi, nu? Pentru a va intimida.. va ridica inclusiv tonul. Nu conteaza cine e cocosul in casa. Cat despre amanta. atata timp cat sotul e agresiv cu sotia.. iar sotia e incapabila de reactie.. poate profita. fie sa fuga.. fie sa bage mana in parul sotiei.. tot ca o reactie de aparare. Prin urmare, parerea mea este ca cea mai buna metoda este.. sa inchizi usa si sa pleci de acolo. Sa le dai timp.. dar mai ales sa-ti dai timp sa poti avea o reactie in favoarea ta.. si nu a lor. |
||
|
rashela Postat pe 29 Mai 2009 05:57 |
||
| vorbe goale. aproape toate spun ca se despart si dupa aia le vezi pe forum. ce sa fac? il iubesc asa mult. nu pot sa il las. poate se va schimba. si bla bla bla | ||
|
softexia Postat pe 25 August 2009 19:02 |
||
| buna intrebare....cred ca este un amestec de sentimente...nedumerire, furie, violenta...poate chiar pozitia"mutului"...senzatie de voma...daca este in casa voastra e cumplit: se incalca teritoriul- hotie totala...De ce sa fii violenta ??? din greseala , cu mintea destul de tulburata poti face ceva iremediabil ptr viata ta......un dus rece facut "Incalzitilor" face bine....apoi cu cata rabdare te poti innarma ( sigur apoi vei izbucni intr-un plins nervos)cere-le sa-si ia hainutele sa parasesca teritoriul...eventual dupa ce-i pui la curatat locatia...nu uita sa inchizi usa si cheia sa fie la tine...daca te agreseaza suni la 112..anuntand ca ai un hot in casa.... folosesti imaginatia ...te distrezi putin ...mai tarziu cand lucrurile se linistesc ai o senzatie de sila....asa cred | ||
|
pacifista Postat pe 25 August 2009 21:26 |
||
eu mash baga intai si as continua ce au inceput ei ..apoi merg pe variata ..las k vb noi acasa dupa care ma mai gandesc un pic dak sal las sau nu
|
||
|
_delia_ Postat pe 25 August 2009 21:33 |
||
De la: _delia_, la data 2009-08-25 21:33:25eu mash baga intai si as continua ce au inceput ei ..apoi merg pe variata ..las k vb noi acasa dupa care ma mai gandesc un pic dak sal las sau nu si de limba romana cand te apuci? |
||
|
geo_x Postat pe 25 August 2009 21:34 |
||
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine Sa-mi vad iubitul in pat cu altul... asa ceva as accepta pt ca eu nu ii pot oferi ce ii ofera un barbat, iar daca ar fi in pat cu alta, cred ca m-as alatura lor (glumesc). Nu poti sti pana nu ti se intampla, atunci e mai mult o reactie involuntara la care nu te gandesti, faci ce-ti vine pe moment. Bineinteles ca de multe ori instinctul iti zice sa-l omori sau sa-l castrezi
|
||
|
kudika018532 Postat pe 26 August 2009 14:14 |
||
| Eu pur si simplu as PLECA. Mama ce rele sunteti si pt ce? Din moment ce te inseala nu prea e curios de persoana ta...si ce explicati sa ii mai cer din moment ce e cu una in pat? | ||
|
byannca Postat pe 26 August 2009 23:33 |
||
|
Nu obijnuiesc sa am in preajma mea GUNOIE asa k la gunoi cu ele
|
||
|
bestiutza_relouded Postat pe 26 August 2009 23:44 |
||
De la: cotyca, la data 2009-05-18 08:35:43Sotul meu este foarte precaut, nu se lasa in voia simturilor asa usor, el trebuie sa fie 100% sigur ca nu se poate ivi nimic sa-i strice planurile.Poate i s-a intamplat si lui sa ma insele dar era plecat departe in delegatie...iar eu nu aveam cum sa-l prind.Din moment ce nu m-a facut sa simt ca ma inseala, e totul ok. Oricui i se poate intampla sa se potriveasca in pat cu alt parterner, decat sotul. Eu zic ca ceea ce faci in pat nu trebuie sa-ti afecteze relatia cu sotul, casa ramane casa, iar amantul este amant. foarte inteligenta
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 5 Octombrie 2009 12:30 |
||
De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine pe el l-as pune sa tina evantaiul........si m-as baga la un dublu feminin !!..........
|
||
|
etta Postat pe 5 Octombrie 2009 12:39 |
||
De la: etta, la data 2009-10-05 12:39:13De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 5 Octombrie 2009 12:41 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-05 12:41:13De la: etta, la data 2009-10-05 12:39:13De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine ca de obicei...perversa ,nu ????..........ce l-as chinui....sa saliveze saracu' pan' i s-o usca !!...........
|
||
|
etta Postat pe 5 Octombrie 2009 12:45 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-05 12:41:13De la: etta, la data 2009-10-05 12:39:13De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine vai de barbatii care inseala si se pun cu perversele ..uscata ca smochina....lunga ca turbina
|
||
|
cristiana_cris Postat pe 5 Octombrie 2009 12:49 |
||
De la: cristiana_cris, la data 2009-10-05 12:49:55De la: cristiana_cris, la data 2009-10-05 12:41:13De la: etta, la data 2009-10-05 12:39:13De la: ScorpiutsA, la data 2009-03-12 16:52:55 Buna tuturor....sunt noua pe-aici asa k va rog fiti indulgenta cu mine .........si-o umflam iar cu........benzina....si-i dam foc la radacina !!.......... ........acu' deja sunt sadica !!!.........
|
||
|
etta Postat pe 5 Octombrie 2009 12:57 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| :-? | 4 | De la: simonycik 9 Octombrie 2009 10:03 |
| penis decalotat | 2 | De la: kudika_1019892 20 Decembrie 2016 14:09 |
| EJACULARE FEMININA - Squirt | 104 | De la: 1 Octombrie 2012 18:35 |
|
|
||
| Continenta | 7 | De la: mobilewave 18 Decembrie 2010 19:54 |
| Vreau o parere, va rog :( | 11 | De la: ksishy0805 23 Octombrie 2012 14:24 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.