Mai multe
De la: marco918, la data 2009-10-28 10:51:18De la: io_sunt, la data 2009-10-28 04:18:27De la: marco918, la data 2009-10-27 19:59:25De la: io_sunt, la data 2009-10-27 04:57:14 M-ai prins, vreau sã impresionez cât mai multe femei cu care intenþionez sã întreþin relaþii sexuale neprotejate, spre a þine topicurile despre avort active!Desigur nici topicurile despre sex oral ,anal ºi menage a trois nu vor fi neglijate deloc.Aºa cã emigrantule ascuns dupã un sex de femeie, frustrãrile tale te vor aduce în rigor mortis, pe mine mã doare-n kudika de principiile unui gurist kamikaze.Îþi zic io ce-o sã se întâmple pânã mâine...o sã te mai apropii niþel de un infarct,prostule. |
||
|
io_sunt Postat pe 28 Octombrie 2009 16:02 |
||
|---|---|---|
De la: marco918, la data 2009-10-28 00:05:30De la: scorpio67, la data 2009-10-27 20:47:58De la: marco918, la data 2009-10-27 20:40:52 Asta dovedeste ca am o minte deschisa ,ca pot tolera si oameni cu orientari atipice nu ca imi place curvasaria,ciudato,raman la parerea mea ca esti nebuna de legat.Poti sa-mi reiei toate postarile ma doare in cot de judecatile tale de 2 bani. |
||
|
Postat pe 28 Octombrie 2009 17:00 |
||
De la: scorpio67, la data 2009-10-28 17:00:26De la: marco918, la data 2009-10-28 00:05:30De la: scorpio67, la data 2009-10-27 20:47:58De la: marco918, la data 2009-10-27 20:40:52 ... ... incepi sa te apropii de realitate ... pina acum reprezentai ''parerea'' tuturor celor de pe kudika ... acum incepi ramii ''la parerea ta'' ... incepi sa evoluezi ... ... apropo, cam salivezi cind auzi de ''mici'' curvarasii ... iti e dor de ele sau te maninca curiozitatea ? ... ... ... oricum, incepi sa iti prezinti caracterul ... ma intreb ce invata copilul tau de la tine ... ... il inveti menaje a trois de tinerel ? ... ... nici nu ma mira atitudinea ta vis a vis de avorturi ... ... ... esti o persoana ''toleranta'' spui ?!!! ... fata de persoanele cu orientari ''atipice'' ?!!! ...dar pari complet excitata in fraza - ** Pai ar trebui sa fii fericita ca ai nimerit combinatia ideala pentru toti ** ... si chiar esti preocupata ca s-ar putea sa nu dureze mult ... ... nu crezi ca esti putin LABILA in atitudini ? ... doar putin, ca multi altii de altfel ... |
||
|
|
||
|
marco918 Postat pe 28 Octombrie 2009 17:44 |
||
|
Draga Lourdess, ai o poza frumoasa cu un pitic nevinovat si dornic sa creasca mare si sa se bucure de viata, dar din pacate o sa se rasfranga asupra lui toata rautatea si ura ta daca nu iei masuri in ceea ce te priveste. Imi pare sincer rau ca exista astfel de oameni pe pamant. Rautatea ta e fara margini. Inteleg ca esti frustrata ca se intampla avorturi, mai ales ca tu ai dat viata si stii ce inseamna asta, dar acest lucru nu iti da dreptul sa aduci astfel de jigniri semenilor tai. Daca esti credincioasa sau daca ai un minim de cultura sunt convinsa ca recunosti replica: "Cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra...". Tu asta ai facut. Daca aveai ceva de spus puteai sa spui. Chiar daca erai impotriva celorlalti. Dar pe un alt ton si folosind un alt limbaj decat cel de mahala. Eu una am raportat abuz de limbaj la cateva dintre mesajele tale. Este inadmisibil ce ai facut. Sper ca puiul tau sa reuseasca sa te schimbe si iubirea ce ti-o poarta sa te invaluie de bunatate. Ura nu te apropie de Dumnezeu, chiar daca ii propovaduiesti cuvantul. In mesajele tale amintesti de porunca a sasea "Sa nu ucizi.", dar uiti de porunca a noua "Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau." Tu nici macar nu le cunosti pe aceste persoane care discuta pe marginea temei propuse si iti permiti sa le acuzi de asemenea magarii. Degeaba respecti o porunca, daca le omiti pe celelalte. Si ai grija cu blestemele ca se pot rasfrange asupra ta si a celor dragi tie. "Iubeste pe aproapele tau ca si cand ar fi fratele tau", "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face." Cu deosebita consideratie,
|
||
|
DragAdEA Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:07 |
||
lourdess numai este printre noi, forumistii!
|
||
|
greierash_is_back Postat pe 3 Noiembrie 2009 10:20 |
||
De la: DragAdEA, la data 2009-11-03 10:07:05Draga Lourdess, ai o poza frumoasa cu un pitic nevinovat si dornic sa creasca mare si sa se bucure de viata, dar din pacate o sa se rasfranga asupra lui toata rautatea si ura ta daca nu iei masuri in ceea ce te priveste. Imi pare sincer rau ca exista astfel de oameni pe pamant. Rautatea ta e fara margini. Inteleg ca esti frustrata ca se intampla avorturi, mai ales ca tu ai dat viata si stii ce inseamna asta, dar acest lucru nu iti da dreptul sa aduci astfel de jigniri semenilor tai. Daca esti credincioasa sau daca ai un minim de cultura sunt convinsa ca recunosti replica: "Cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra...". Tu asta ai facut. Daca aveai ceva de spus puteai sa spui. Chiar daca erai impotriva celorlalti. Dar pe un alt ton si folosind un alt limbaj decat cel de mahala. Eu una am raportat abuz de limbaj la cateva dintre mesajele tale. Este inadmisibil ce ai facut. Sper ca puiul tau sa reuseasca sa te schimbe si iubirea ce ti-o poarta sa te invaluie de bunatate. Ura nu te apropie de Dumnezeu, chiar daca ii propovaduiesti cuvantul. In mesajele tale amintesti de porunca a sasea "Sa nu ucizi.", dar uiti de porunca a noua "Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau." Tu nici macar nu le cunosti pe aceste persoane care discuta pe marginea temei propuse si iti permiti sa le acuzi de asemenea magarii. Degeaba respecti o porunca, daca le omiti pe celelalte. Si ai grija cu blestemele ca se pot rasfrange asupra ta si a celor dragi tie. "Iubeste pe aproapele tau ca si cand ar fi fratele tau", "Ce tie nu-ti place altuia nu-i face." ... mamaie ... aproape ca ma ia plinsul cind vad smiorcaieli din astea PROSTESTI ... intelege odata ca aici SE SCRIE, nu se fac nici un fel de fapte !!! ... logicutza aia a dumitale poate intelege asta ... de asemenea aici NU SE JUDECA ... se comenteaza ... ar fi foarte indicat daca ai cobor pe pamint si ai gindi ceea ce scrii ... acuzi de extremism religios PE CINE ? ... dai niste pilde demne de comunistii de acum 20 de ani(si de azi) care negau orice lucru sfint si il foloseau cu aceleasi discursuri idioate ca si cel pe care tocmai l-ai postat ... ar fi bine sa mai treci pe la biserica si sa iti revezi ''crestinismul'' de care esti convinsa ca il posezi ... sint sigur ca daca nu s-ar da liber de la munca nici nu ai sti cind e pastele sau craciunul ... dar nu te mira, ca tine sint gramezi in tara asta prea-cinstita ... ... intradevar - Iubeste-ti aproapele ca si cind ar fi fratele tau si Ce tie nu-ti place altuai nu-i face ... asta repeta-ti-o tie si tuturor ''crestinelor'' care se auto-schilodesc si isi extermina proprii copii ... repet-o si ''crestinilor'' care accepta si ignora prin ceea ce trec sotiile lor si pe care i-ati adus la stadiu de papagali obsedati de femei ieftine si disponibile ... ce ti-a facut sau cui a facut lourdes ceva ? ... CUI ? ... inca traiti si ginditi asa cum si-au dorit comunistii care v-au modelat mintea ... ''crestini'' de mucava ... confundati prea repede usor merele cu perele ... capete de t_bla ... ... tu ii spui lui lourdes - SA NU UCIZI ????!!!! ... DE CE ? ... ... ti-a ''ucis'' bucuria de dupa ... !!! ... observ foarte multe derapaje de la logica in discursul multor ''crestine'' ... beeeeiii, spune asta celor care fac avorturi din diverse motive ilogice si inapoiate ... zau asa, mai sinteti multe ??? ... ... in schimb finalul e ... apoteotic ... demn de ''doamnele educate'' din romania ... cu deosebita consideratie ... ... CE IEFTINE SINTETI ... 10-15 rinduri de ineptii crezi ca sint spalate cu o fraza ''mareata'' ... ... maaaamaaaaa, multi romani HABAR NU AU PE CE LUME TRAIESC, CE SINT, CE VALORI AU ... vai de mama voastra cu discursurile astea penibile ... lourdessss, sa nu mai ucizi draga ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Noiembrie 2009 20:41 |
||
|
WOW!! Ce de discutii pe un topic cu o problema veche de-nu-stiu-cate luni!! ...In schimb, fata asta fie e bine-mersi, fie deja are un copil, dupa atatea luni!! http://verze.ro www.verze.ro Site-ul verzelor, fff simpatic
|
||
|
tequila_cu_varza Postat pe 13 Noiembrie 2009 21:38 |
||
... problema doamnei s-a rasuflat de mult ... e de la sine inteles ... au ramas nici principii de lamurit cu citeva ''crestine'' de-ale noastre ...
|
||
|
marco918 Postat pe 13 Noiembrie 2009 23:18 |
||
|
ieu zic k asa iti trebe de ce ai vrut so faci no astai soarata o zic k te-ai invatat minte sa nu mai faci cu baieti |
||
|
kudika091629 Postat pe 9 Decembrie 2009 20:26 |
||
De la: kudika091629, la data 2009-12-09 20:26:20ieu zic k asa iti trebe de ce ai vrut so faci no astai soarata o zic k te-ai invatat minte sa nu mai faci cu baieti asta-i postare din aia la misto
|
||
|
arhanghel Postat pe 10 Decembrie 2009 22:55 |
||
De la: crissstynna, la data 2009-03-18 14:52:23De la: coffeeta, la data 2009-03-18 11:50:46De la: je_baby, la data 2009-03-18 11:42:40pe bune, voi nu ati gresit niciodata!?ia uitati-va mai bine in gradina voastra si nu-i mai judecati atat pe altii. iar tu crissstynna, ai mai multa grija pe viitor, iar acum sa ai multa tarie psihica pentru ca deja faptul este consumat. nu te lasa coplesita de parerile altora, ca ei poate au facut lucruri mai grave, dar avantajul e ca le stiu doar ei. Draga cristina si eu am facut copilul la 21 jumate bine ca eram maritata da nu asta conteaza...imi pare rau ca esti nevoita sa faci un avort da fii mai atenta daca nu iti doresti un copil ia anticonceptionale daca nu mereg cu prezervativul nici una dintre aceste metode nu sunt sigure si am multe riscuri dar exista riscul sa nu mai poti face copii atunci cand chiar iti vei dori...chiar nu poti discuta cu parintii cu sora ta sa le spui ce ai patit?si sa luati o decizie impreuna...un copil e o binecuvantare..chiar daca tatal e unul nepotrivit......gandeste-te bine si i grija de tine. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 4 Martie 2010 22:49 |
||
De la: crissstynna, la data 2009-03-18 14:52:23De la: coffeeta, la data 2009-03-18 11:50:46De la: je_baby, la data 2009-03-18 11:42:40pe bune, voi nu ati gresit niciodata!?ia uitati-va mai bine in gradina voastra si nu-i mai judecati atat pe altii. iar tu crissstynna, ai mai multa grija pe viitor, iar acum sa ai multa tarie psihica pentru ca deja faptul este consumat. nu te lasa coplesita de parerile altora, ca ei poate au facut lucruri mai grave, dar avantajul e ca le stiu doar ei. Draga cristina si eu am facut copilul la 21 jumate bine ca eram maritata da nu asta conteaza...imi pare rau ca esti nevoita sa faci un avort da fii mai atenta daca nu iti doresti un copil ia anticonceptionale daca nu mereg cu prezervativul nici una dintre aceste metode nu sunt sigure si am multe riscuri dar exista riscul sa nu mai poti face copii atunci cand chiar iti vei dori...chiar nu poti discuta cu parintii cu sora ta sa le spui ce ai patit?si sa luati o decizie impreuna...un copil e o binecuvantare..chiar daca tatal e unul nepotrivit......gandeste-te bine si i grija de tine. |
||
|
iubytzik22 Postat pe 4 Martie 2010 22:51 |
||
|
... Intradevar.. tu cati ani ai? Imi pare rau, ca nu te-ai gandit inainte de a ramane insarcinata...mai ales ca ai mai avut o experienta, anterioara. Sau poate asta ti-ai dorit! Oricum, mi se pare corect sa nu il impovarezi pe tanarul tau prieten cu problema ta/ fericirea ta..sa-i lasi dreptul sa-si urmeze.. telul. In zilele noastre, totusi mizam pe aparatura si cunostinte medicale avansate... de ce ar trebui ca tocmai tie sa ti se intample ceva rau in urma unui avort.. chiar daca este al doilea? |
||
|
nadia_21_2005 Postat pe 8 Martie 2010 20:18 |
||
| O sa invete si altii din greseala ta. | ||
|
Elyaa Postat pe 16 Iulie 2011 22:00 |
||
|
||
|
kudika_nikole Postat pe 15 Ianuarie 2012 20:32 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| topic impotriva utilizatoarei LOURDESS | 28 | De la: FRANNNCE 4 Iunie 2009 10:02 |
| medicamente avortive!!! | 37 | De la: tekuka_dea 9 Martie 2011 21:21 |
| am facut un avort acum cateva saptamani si visez copilul | 871 | De la: mikela_4u 8 Mai 2014 23:39 |
|
|
||
| trebuie sa fac avort... | 39 | De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55 |
| c sa fac?? | 22 | De la: TALPA_IUTE 15 Ianuarie 2012 19:14 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.