Setari Cookie-uri

sunt insarcinata cu un minor...

De la: marco918, la data 2009-10-16 10:04:44
De la: scorpio67, la data 2009-10-16 07:23:13
De la: marco918, la data 2009-10-15 18:42:37
De la: scorpio67, la data 2009-10-14 22:56:50
De la: marco918, la data 2009-10-14 10:54:57... copilul nenascut nu are drepturi LEGIFERATE !!! ... e curios cum lipsa de constiinta si caracter poate accepta astfel de aberatii ... ce ar mai trebui ''legiferat'' ca sa devenim niste zombi perfecti ? ... ce stiu multimile despre INTERESELE din spatele unor legi care atenteaza la independenta si capacitatea de discernamint a fiecaruia ... avortul e o monstruozitate dar, in discutii, se trateaza doar efectele nu si cauzele ... iar lipsa constiintei este cea mai mare cauza ... e demonstrat ca sistemele juridice stufoase care nu mai tin cont de constiinta si bun-simt sint rupte de realitate ...
... in statele unite copilul este recunoscut deja ca fiinta umana inca de la conceptie ... in asia, coreenii trec virsta de 9 luni copiilor nou-nascut in certificatele de nastere ... dar deja asta mi se par derapaje de la niste reguli umane care ar trebui cunoscut de toti si respectate ...

Da dar ar insemna sa se interzica avorturile si in cazul asta ,copii malformati,sau cei cu sindroame genetice s-ar naste si am deveni o planeta de diformi,de monstruozitati.In loc sa bati campii raspunde la o intrebare: tu ai naste un retardat sau unul diform,malformat,unul cu trisomia 21 sau 18 .Ai risca ? Nu prea cred.Unele avorturi sunt justificate si indicate chiar de medic.Dar insist raspunde-mi la intrebare.

... alooo, papushica ... ESTI PENIBILA ... ... deja, uitindu-ma la tine imi dau seama ca sint deja prea multi retardati ... vezi papusha, ca si tu esti rezultatul a citeva mii de ani in care NIMENI NU A SELECTIONAT PE NIMENI ... de asta acum tu posezi anticorpi pentru miile de virusuri, bacterii si mucegaiuri care te inconjoara ... nu uita ca si acestia evolueaza ... lor nu li se face selectie ... dar TU CE VEI DA COPIILOR TAI ? ... porumb modificat genetic, hamburger si coca-cola ... ... mare e gradina domnului ...

Ma intrebam cum faci tu sa te uiti la mine ,eu nu te vad dar stiu ca esti nebuna.

... zi zau ... ... impresionanta analiza ta !!! ... probabil si colega cu care nu te intelegi la munca e tot nebuna ... in afara de tine TOTI sint nebuni ... ...

Si? IMportant e ca am o parere buna despre mine ,conteaza ceilalti?

Postat pe 16 Octombrie 2009 10:07
De la: scorpio67, la data 2009-10-16 10:07:08
De la: marco918, la data 2009-10-16 10:04:44
De la: scorpio67, la data 2009-10-16 07:23:13
De la: marco918, la data 2009-10-15 18:42:37
De la: scorpio67, la data 2009-10-14 22:56:50
De la: marco918, la data 2009-10-14 10:54:57... copilul nenascut nu are drepturi LEGIFERATE !!! ... e curios cum lipsa de constiinta si caracter poate accepta astfel de aberatii ... ce ar mai trebui ''legiferat'' ca sa devenim niste zombi perfecti ? ... ce stiu multimile despre INTERESELE din spatele unor legi care atenteaza la independenta si capacitatea de discernamint a fiecaruia ... avortul e o monstruozitate dar, in discutii, se trateaza doar efectele nu si cauzele ... iar lipsa constiintei este cea mai mare cauza ... e demonstrat ca sistemele juridice stufoase care nu mai tin cont de constiinta si bun-simt sint rupte de realitate ...
... in statele unite copilul este recunoscut deja ca fiinta umana inca de la conceptie ... in asia, coreenii trec virsta de 9 luni copiilor nou-nascut in certificatele de nastere ... dar deja asta mi se par derapaje de la niste reguli umane care ar trebui cunoscut de toti si respectate ...

Da dar ar insemna sa se interzica avorturile si in cazul asta ,copii malformati,sau cei cu sindroame genetice s-ar naste si am deveni o planeta de diformi,de monstruozitati.In loc sa bati campii raspunde la o intrebare: tu ai naste un retardat sau unul diform,malformat,unul cu trisomia 21 sau 18 .Ai risca ? Nu prea cred.Unele avorturi sunt justificate si indicate chiar de medic.Dar insist raspunde-mi la intrebare.

... alooo, papushica ... ESTI PENIBILA ... ... deja, uitindu-ma la tine imi dau seama ca sint deja prea multi retardati ... vezi papusha, ca si tu esti rezultatul a citeva mii de ani in care NIMENI NU A SELECTIONAT PE NIMENI ... de asta acum tu posezi anticorpi pentru miile de virusuri, bacterii si mucegaiuri care te inconjoara ... nu uita ca si acestia evolueaza ... lor nu li se face selectie ... dar TU CE VEI DA COPIILOR TAI ? ... porumb modificat genetic, hamburger si coca-cola ... ... mare e gradina domnului ...

Ma intrebam cum faci tu sa te uiti la mine ,eu nu te vad dar stiu ca esti nebuna.

... zi zau ... ... impresionanta analiza ta !!! ... probabil si colega cu care nu te intelegi la munca e tot nebuna ... in afara de tine TOTI sint nebuni ... ...

Si? IMportant e ca am o parere buna despre mine ,conteaza ceilalti?

... ... pai tocmai asta te impiedica sa vezi cit esti de PENIBILA si de RUPTA DE REALITATE ... individualismul e o boala grava in romania ... intr-un fel comunismul a reusit ceva ... creearea ''omului nou'' ... cinic, egoist, singur si cu valori volatile ...
marco918
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:18
... stii nici nu ma mai mira citi oameni ;;perfecti'' sint in romania ... se vede peste tot ...
marco918
Postat pe 16 Octombrie 2009 10:21
De la: marco918, la data 2009-10-16 10:21:01... stii nici nu ma mai mira citi oameni ;;perfecti'' sint in romania ... se vede peste tot ...

Glumeam tembelo! Esti intradevar NEBUNA.Am incercat sa discut cu tine ,esti buna de balamuc.
Nu te chinui sa mai raspunzi pentru o sa evit orice contact cu tine.

Postat pe 16 Octombrie 2009 10:27
De la: scorpio67, la data 2009-10-16 10:27:15
De la: marco918, la data 2009-10-16 10:21:01... stii nici nu ma mai mira citi oameni ;;perfecti'' sint in romania ... se vede peste tot ...

Glumeam tembelo! Esti intradevar NEBUNA.Am incercat sa discut cu tine ,esti buna de balamuc.
Nu te chinui sa mai raspunzi pentru o sa evit orice contact cu tine.

... sigur ... hai sa inventam violuri, foamete si trisomia 21 peste tot(adica doar vreo 16 milioane de avorturi) ca sa dovedesti ca esti ''normala'' ... ce sa spun ... vrei discutii !!! ... ... cu aceleasi penibilitati si aceleasi povesti ipocrite ...
marco918
Postat pe 16 Octombrie 2009 16:46
Asta e la misto nu ?
botyk
Postat pe 16 Octombrie 2009 16:49
... dar o varianta mai ''normala'' nu vrei ? ... ceva de genul acestui topic ... INSARCINATA CU UN MINOR ... intradevar, nici acum nu ti-ai dori copilul, ce naiba, doar nu ai vrea sa apari o iapa vesnic in calduri pentru sot si prieteni ... spuneti singura ca are trisomia 21, sau ca ai fost violata si iarasi scapi de ''balamuc'' ... mentalitate de gaina de gostat ...
marco918
Postat pe 16 Octombrie 2009 16:51
De la: botyk, la data 2009-10-16 16:49:17Asta e la misto nu ?

... NU ...
marco918
Postat pe 16 Octombrie 2009 16:51
daca avea el 22 si ea 17 ai nu se mai alarma nimeni acumsi nu i se mai parea nimanui ciudat....
elena_3ly
Postat pe 17 Octombrie 2009 17:33
De la: lourdess, la data 2009-04-17 09:22:25
De la: crissstynna, la data 2009-03-16 20:47:19
nush c sa fac, sunt insarcinata cu un baiat d 17 ani.....logic k stiu k tre sa intrerup sarcina,dar am mai intrerupt una acum 3 ani....mi-e teama sa nu aiba consecinte...va rog....un sfat....o parere...c ati face in locul meu???

Despre avorturi - poezie de Pãrintele Ilie Cleopa

Oare mamã sã mai fie
Aceea ce-ºi omoarã fiii?
Care fiarã vreodatã
ªi-a omorât a sa fatã?

Nici o fiarã, tu sã ºtii,
Nu-ºi omoarã ai sãi fii,
Numai mama cea creºtinã
S-a fãcut ca o hainã.

Este mai rea ca o fiarã,
E de plâns ºi de ocarã
Ca ea îºi omoarã fiii
ªi este vas al urgiei.

A lui Dumnezeu urgie
O va munci pe vecie
Cã pe pruncii ei cei vii
Ea i-a dat la cãsãpii.

Pe la doctori i-a ucis,
Cu gheena ea s-a aprins
Cã nevinovaþii prunci
I-a supus la grele munci

Spre a fi tãiaþi bucãþi
ªi aruncaþi prin gãleþi.
Vai ºi-amar de-acele mame
Ce ºi-au mâncat a lor carne.

Nu carne de dobitoc
Care se frige la foc,
Ci carne de oameni vii,
De nevinovaþi copii.

Sã ºtiþi voi, mame nebune,
Cã altfel nu vã pot spune,
Care-avorturi aþi comis,
De douã ori aþi ucis.

Nevinovaþilor prunci
Le-aþi dat îndoite munci;
Trupul lor nevinovat
În cuþit l-aþi aruncat.

Sufletul lor chinuit
De luminã l-aþi lipsit,
Cã botez n-au apucat
ªi-n luminã n-au intrat.

Iar în ziua de apoi
Ei vã vor pârî pe voi,
Cã de viaþã i-aþi lipsit
ªi raiul n-au moºtenit.

Iar când voi o sa muriþi
Iadul o sã-l moºteniþi.
Plângeþi acum cu amar
Ca sã scãpaþi de tartar.

Cât mai este vreme-acum
Mergeþi la duhovnic bun,
Cu lacrimi sã vã cãiþi
ªi sã vã mãrturisiþi,

C-aþi ucis pe-ai voºtri fii
Si i-aþi omorât de vii,
Cu moartea cea mai amarã
Voi i-aþi scos din viaþã afarã.

Pruncii cei nevinovaþi
Stau în beznã aruncaþi,
Cãci mãmica lor hainã
N-a vrut sã le dea luminã.

Dumnezeu la început,
Pe Eva când a fãcut,
Cu un nume tãinuit
"Viaþã" pe ea a numit.

ªi i-a spus copii sã nascã,
Cu-al ei lapte sã-i hrãneascã,
În dureri sã nascã fii,
Spre-a fi mamã celor vii.

Iar voi, mamelor nebune,
Moarte semãnaþi în lume,
Din a dracilor povaþã
Omorâþi ºi nu daþi viaþã.

Diavolul uºor vã-nºealã
ªi vã prinde cu momealã,
Cãci acela la-nceput
Omorâtor s-a fãcut.

Iarã voi lui aþi urmat,
Sãvârºind mare pãcat,
Omorând pruncii de vii,
Ducându-i la cãsãpii.

N-aþi fost voi izvor de viatã,
Ci spre moarte-aþi fost povaþã.
N-aþi voit sã naºteþi prunci
ªi veþi primi grele munci.

De aceea voi sã ºtiþi:
Nu puteþi femei sã fiþi,
Nu sunteþi femei de seamã,
De nu vreþi sã fiþi ºi mamã.

Ori pãziþi voi fecioria
ªi lãsaþi cãsãtoria,
Spre a fi femei alese
ªi a Domnului mirese.

De nu-þi place fecioria,
Sã iubeºti cãsãtoria,
Sã duci sarcina de mamã,
Sã fii femeie de seamã.

Sã nu te faci roabã plãcerii
ªi unealta desfrânãrii,
Ci a naºterii durere
Sã o primeºti cu plãcere.

Cã pedeapsã vei avea
ªi de iad nu vei scãpa
Porunca de n-o pãzeºti
ªi de naºteri te fereºti.

A te mântui doreºti,
Durerea sã o primeºti.
Durerea-þi aduce þie
Cereasca împãrãþie.

De-ai ucis bãiat sau fatã
Ce ar fi trãit odatã
Poate ar fi fost un om vestit
Ce pe mulþi ar fi izbãvit.

Poate-un împãrat sau domn
Sau vreun sfânt sau mare om,
Care, de s-ar fi rugat,
Suflete ar fi salvat,

Pe mulþi ar fi mântuit,
Chiar din focul cel cumplit,
Pe mulþi ar fi ajutat
Sã aibã sufletul curat,

Iar de-ar fi fost el un sfânt
ªi om tare la cuvânt,
Prin ale sale cuvinte
Pe mulþi lumina la minte,

Spre-a întoarce la luminã
ªi la vesnica odihnã,
ªi a le fi spre lãmurire
Spre veºnica fericire.

Mamã, mamã blestematã,
Ai gândit tu vreodatã,
Când îþi ucideai copiii,
Cã aceºtia au sã-nvie

În ziua cea de apoi,
Când vom învia ºi noi,
ªi-au sã-þi cearã socotealã
Pentru moartea lor amarã?

Pentru cã tu i-ai ucis
ªi-n întuneric i-ai trimis.
Atunci ei te vor mustra
ªi-aºa te vor întreba:

"Cum ai îndrãznit tu, mamã,
Mamã cu inima de-aramã,
Ca sã ne ucizi pe noi
ªi sã ne dai la gunoi?

N-ai gândit tu oare-atunci
Cã în iad sunt grele munci
Pentru cei rau ucigasi
Care ucid copilaºi?

N-ai crezut cã vede Domnul
Tot ceea ce face omul?"
Vei da seama ce-ai fãcut
ªi câþi copii ai crescut.

Ai ales numai plãcerea
ªi ai ocolit durerea,
Dar la judecatã atunci
O sã ai amare munci.

ªi pentru a ta plãcere
Tu vei merge în durere
ªi-a lui Dumnezeu mânie
Te va duce la pieire,

În iad te vei osândi,
Munca o vei dobândi,
De nu te vei pocãi
ªi nu te vei spovedi.

exact la tanc!! tu lipseai esti sarea si piperul din topic
Alin1980
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:47
De la: Kathara, la data 2009-04-14 23:25:13Bravo Iris, total de acord cu tine.

Am trait sa o vad si pe asta !Ti-ai pierdut identitatea ,tu erai prima care dadea cu piatra si acum pupi cu*ul lui iris in speranta ca vei obtine din intelepciunea ei ?
Alin1980
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:53

... daca ai fi fost tu ''sarcina'' acelei femei sint sigur ca iai fi pupat si talpile lui lourdes ... acum e haios ... te pomenesti ca si tu esti unul din aceia care vorbesc ca sa nu adoarma ... mai bine te-ai duce cu prietena sa vezi ce insemna un avort pentru ea ... poate o sa iti treaca sa glumesti prea mult pe tema asta ... bineinteles daca tii la ea mai mult decit la APARENTE ... ... o proportie de 70% dintre avorturi sint opera sotilor/prietenilor care ABUZEAZA, FORTEAZA si OBLIGA psihic femeile lor sa ii scape de ''greutati'' pentru a ii scuti de RESPONSABILITATEA de a proteja si respecta propria lor femeie ... respectul sau protectia unora se rezuma doar la gelozie, batai, curvarasie si copilarii ... niste barbati IMATURI, IRESPONSABILI, LENESI si FEMINIZATI (inca mai beau bere si mai poarta pantaloni, restul in fac femeile) care nu sint capabili de fidelitate si nu pot/stiu sa se impuna ... PAPA-LAPTE ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 17:56
De la: marco918, la data 2009-10-25 17:56:24
... daca ai fi fost tu ''sarcina'' acelei femei sint sigur ca iai fi pupat si talpile lui lourdes ... acum e haios ... te pomenesti ca si tu esti unul din aceia care vorbesc ca sa nu adoarma ... mai bine te-ai duce cu prietena sa vezi ce insemna un avort pentru ea ... poate o sa iti treaca sa glumesti prea mult pe tema asta ... bineinteles daca tii la ea mai mult decit la APARENTE ... ... o proportie de 70% dintre avorturi sint opera sotilor/prietenilor care ABUZEAZA, FORTEAZA si OBLIGA psihic femeile lor sa ii scape de ''greutati'' pentru a ii scuti de RESPONSABILITATEA de a proteja si respecta propria lor femeie ... respectul sau protectia unora se rezuma doar la gelozie, batai, curvarasie si copilarii ... niste barbati IMATURI, IRESPONSABILI, LENESI si FEMINIZATI (inca mai beau bere si mai poarta pantaloni, restul in fac femeile) care nu sint capabili de fidelitate si nu pot/stiu sa se impuna ... PAPA-LAPTE ...

papã-mi laptele !
Alin1980
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:21
De la: Alin1980, la data 2009-10-25 18:21:54

papã-mi laptele !

... ... ai luat leapsa ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:40

papã-mi laptele !

unde e fulga?
yumy
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:49
De la: yumalai, la data 2009-10-25 18:49:12

papã-mi laptele !

unde e fulga?

... face tumbe pe pajiste ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 18:53
De la: marco918, la data 2009-10-25 18:53:25

papã-mi laptele !

unde e fulga?

my good da fulga asta s-a apucat de sport?
yumy
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:17
... my god ... ... e cu milka impreuna ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:27
De la: yumalai, la data 2009-10-25 19:17:27

papã-mi laptele !

unde e fulga?

yumalai ºi marco...sunteþi de la þarã?
io_sunt
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:39
:)):)):))eu sunt de pe luna
vai ce a draqu e milka asta=))=))
yumy
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:41
De la: io_sunt, la data 2009-10-25 19:39:37
De la: yumalai, la data 2009-10-25 19:17:27

papã-mi laptele !

unde e fulga?

... stau in Poplaca si parintii provin din Dilga ... e vreo problema ? ...

... scuze ... mi se pare mie sau ti-a crescut porumb printre degetele de la picioare ? ... esti vreo vecinica de-a mea ? ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:47
De la: yumalai, la data 2009-10-25 19:41:55:)):)):))eu sunt de pe luna
vai ce a draqu e milka asta=))=))

... nu stiai ? ... vaaaaaai ... dar si mai tare e vaca din care se ''produce'' laptele milli ... iti dai seama ? ... o canitza face cit 20 de litri de lapte ... de la natura pentru ''natura'' ...
marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:51
mi-am dat seama ca cea mai buna prietena a ta e milka
yumy
Postat pe 25 Octombrie 2009 19:54
De la: yumalai, la data 2009-10-25 19:54:21mi-am dat seama ca cea mai buna prietena a ta e milka

... serios ? ... nu stiam ... ... doar ca ''milka'' mea nu are atitea tzitze !!! ... ... dar nu ti se pare ca esti pe un topic cam jos pentru nivelul tau ? ... aici mai rar sfaturile despre cum sa ..., ce sa ..., rujuri, ''relatii'', ... ... aaaa ?!!! ... nu de alta e onoranta prezenta ta deosebita ... daaaar ... cam ... offf ...

marco918
Postat pe 25 Octombrie 2009 20:00
of of of ce ma doare pe mn ca topicul asta e prea jos pt mn tocmai de aia am gandeam sa-l fac franjuri de tot:))=))
yumy
Postat pe 25 Octombrie 2009 20:02

yumalai ºi marco...sunteþi de la þarã?[/quote]

... scuze ... mi se pare mie sau ti-a crescut porumb printre degetele de la picioare ? ... esti vreo vecinica de-a mea ? ... [/quote]

Nici o problemã, vere Sãndel! Îmi plac topicurile despre viaþa þãranilor,cum trãiesc ei,cum comunicã,cum se prind în hore, sau udatul fetelor în special... pe scurt: alegoria moarte-nuntã!
io_sunt
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:58
De la: yumalai, la data 2009-10-25 20:02:56of of of ce ma doare pe mn ca topicul asta e prea jos pt mn tocmai de aia am gandeam sa-l fac franjuri de tot:))=))

Serios acum,cât mai ai de gând sã-i permiþi sã râdã de tine pentru cã ai sânii mici?
io_sunt
Postat pe 25 Octombrie 2009 21:59
De la: io_sunt, la data 2009-10-25 21:59:54
De la: yumalai, la data 2009-10-25 20:02:56of of of ce ma doare pe mn ca topicul asta e prea jos pt mn tocmai de aia am gandeam sa-l fac franjuri de tot:))=))

Serios acum,cât mai ai de gând sã-i permiþi sã râdã de tine pentru cã ai sânii mici?

te-ai plictisit de contul vechi?
andreea1976
Postat pe 25 Octombrie 2009 22:05
De la: io_sunt, la data 2009-10-25 21:58:28

... scuze ... mi se pare mie sau ti-a crescut porumb printre degetele de la picioare ? ... esti vreo vecinica de-a mea ? ... [/quote]

Nici o problemã, vere Sãndel! Îmi plac topicurile despre viaþa þãranilor,cum trãiesc ei,cum comunicã,cum se prind în hore, sau udatul fetelor în special... pe scurt: alegoria moarte-nuntã![/quote]

... nu zau, vere Mitica ... ai citit prea multa(sau ceva) proza interbelica ... oricum ... ai putea sa iti intrebi parintii ... ai sti de la sursa cum se ''comunica'' la tara ... ... ce inseamna o hora, cum e cu udatul fetelor ... astazi e mai greu sa afli de la ''tarani'' ...
... ai grija la porumb ...
... ma gindeam asa ca tot taranul ... tu ai deschis vreodata gura ca sa ''comunici'' ? ... sau o ai in permanenta deschisa de la visele erotice cu taranutze ude ? ... stii, iti mai dezvalui un secret ... TARANII TRAIESC ... cu mult mai bine decit sclavii din orase ...
marco918
Postat pe 26 Octombrie 2009 19:38
De la: io_sunt, la data 2009-10-25 21:59:54

... lasa, bre ... ca se maresc natural dupa ce o sa afle cum e cu copii ...

marco918
Postat pe 26 Octombrie 2009 19:40

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
iartama 11 De la: kudika_979773 14 Februarie 2015 15:04
botezarea unui copil ..... 11 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 01:58
Intrerupere de sarcina Bucuresti 1 De la: mylady1984 3 Martie 2011 18:24
http://www.yuppy.ro/comunitate/forum/view_topic/10455/http-aghinita-ro-e2-80-9c-de-lege-ferenda-e2-80-9c-e2-80-93-o-noua-lege-a-avortului.html 5 De la: kudika_nikole 15 Ianuarie 2012 20:19
trebuie sa fac avort... 39 De la: kudika516853 22 Aprilie 2012 00:55