Mai multe
|
eu zic nu neaparat sa'l abordezi in mod direct,....dar mai mult curaj si incredere in fortele proprii. Putin flirt mai pe fata. Viata o traiesti o sg data, nu ai nimic de pierdut. La inceput...cam totul e flirt...apoi poate urma relatia serioasa,...mai tarziu.Dar cred ca e ff interesanta tocmai aceasta perioada.O atitudine de incredere in propria persoana influienteaza pozitiv lucrurile...mai mult decat credem noi. Iar cat despre parinti,...ai mai intai rabdare,....sa vezi cum evolueaza lucrurile. Te pup, Delia |
||
|
kudika003617 Postat pe 14 Octombrie 2009 12:08 |
||
|---|---|---|
|
iti place fotografia? ProShow Producer 4.0 este produs de cei de la Photodex.com ,un program cu care puteti creea slide-uri (prezentari).Pentru a explica mai pe intelesul tuturor , puteti adauga poze , o muzica care sa ruleze pe fundal si texte si pentru toate acestea fiind disponibile o multime de setari . Adaugarea elementelor in ProShow Producer 4.0 se face foarte simplu , prin drag & drop , adica trageti elementul cu mouse-ul direct in program .Deasemenea puteti adauga efecte de tranzitie pozelor , pentru un strop de stil si un aspect mai placut , iar rezultatul v-a fi unul peste asteptari . Dupa ce ati terminat de aranjat si setat , puteti exporta slide-ul in mai multe formate : DVD , Blu-Ray , il puteti uploada direct pe Youtube sau pe site-ul producatorului , Photodex , il puteti salva ca si executabil , sau intr-un format video pretul lui real este de 249$ pretul meu in schimb este de numai 200lei.am o singura litenta si vreau sa o dau..urgent!!!!!!!!e-mail: webile@ymail.com |
||
|
desert_plant Postat pe 14 Octombrie 2009 15:26 |
||
| Un raspuns foarte simplu: mai exista baieti!!! | ||
|
|
||
|
Raluca_SA Postat pe 17 Octombrie 2009 13:36 |
||
|
Ofer servicii de divinatie in Tarot, probabil cele mai bune servicii de pe internet, moralitate, profesionalism. Analize personalizate realizate cu mult suflet si pasiune analizele personalizate care nu sunt generate automat de vreun program de calculator precum pe alte site-uri. Nu lasa viitorul sa te prinda nepregatit.Fii cu un pas inainte si lasa tarotul sa iti dezvaluie viitorul si de ce nu chiar sa te ajute sa iti schimbi viata in bine. Prezicerile mele sunt intotdeauna sincere . Confidentialitatea este respectata si garantata. pt. mai multe detalii accesati site-ul http://tarotkitty.webs.com/ |
||
|
Cristinakitty Postat pe 20 Ianuarie 2010 14:34 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Incercari in zadar! | 12 | De la: cristinxxx 7 August 2010 13:35 |
| AJUTOOR!cred ca inebunesc | 19 | De la: adrienutzaaa 19 Octombrie 2009 17:12 |
| Ce parere aveti de aceasta "femeie"? | 30 | De la: kudika272966 26 Martie 2010 21:53 |
|
|
||
| Buna ziua... | 2 | De la: scorpyoW 22 Ianuarie 2011 17:39 |
| DISTRACTIE | 7 | De la: Barbie30_ 17 Ianuarie 2011 17:49 |
Site-ul Kudika.ro este creat si administrat de SC Internet Corp SRL.
Pentru propuneri de colaborare privind promovarea pe site-ul kudika.ro,
va rugam sa contactati departamentul de vanzari la sales@internetcorp.ro
Sediul social: Bucuresti, Str. Putul lui Zamfir nr. 28, Sector 1
Solicitarile cu privire la protectia datelor cu caracter personal pot fi trimise la email gdpr@internetcorp.ro
Termenul legal in care poti primi un raspuns din partea noastra este de 30 zile calendaristice.